TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-18, 22:33   #3151
yoonka
Rozeznanie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość

ni.. jeszcze narzeczonej nie ma
zaklepany!
Stary 2011-03-18, 22:37   #3152
Katia25
Wtajemniczenie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Możesz pod jednym warunkiem że nie znikniesz po 2-3 wiadomościach.
Witam
Postaram sie -Dziekuje za przyjecie
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Katia25, wiatmy . Napisz nam coś o sobie
cos o mnie,hmmm nie wiem od czego by tu zaczac ?a co chcialy byscie wiedziec ?
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Witamy

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Nie musisz nadrabiać-wystarczy,że się zastosujesz do tego co napisała Pop
DZIEKUJE
Cytat:
P.S.Strasznie podoba mi się imię Twojego synka-gdybym miała chłopca też by takie imię nosił
Dzieki Mi od zawsze sie to imie podobalo ,jak tylko dowiedzialam sie ze bedzie chlopiec to od razu oznajmilam Tz ze bedzie Alan ,nawet nie protestowal
Cytat:
Katia witaj

tylko nie znikaj zbyt szybko

To teraz poprosimy o zdjęcia Twojego szkraba
Postaram sie nie zniknac
a moj szkrabek jest w avatarku ale jasne ze wam go pokaze
Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość

Cześć Katia napisz coś więcej o Was
hej ,no wlasnie tylko co
ok sprobuje
No wiec mam na imie Kasia ,przed wczoraj skonczylam 30 lat ... jestem mama 11 miesiecznego Alana .Alanek jest moim pierwszym dzieckiem .Mieszkamy w Irlandii od prawie 5 lat. Na codzien Alankiem zajmuje sie moja mama , ja niestety musialam wrocic po macierzynskim do pracy kurcze to takie podstawowe info ,nie umiem pisac o sobie -jak by co to pytajcie
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Witaj i napisz coś o was

widze ze nasze pociechy urodzone tego samego dnia
Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
oczywiście!!!
witaj Kasiu!!!!

Dziewczyny piekne te wasze dzieciaczki

nawet nie wiecie jak sie ciesze ze was znalazlam !!!
macie dzieci w podobnym wieku , a ja jestem ciekawa wszystkiego ,-karmienia ,drzemek , rozwoju itp itd !!
Pzdr was serdecznie
Stary 2011-03-18, 22:44   #3153
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
czemu??
, po pierwsze nie mam żadnych studiów , skończyłam liceum i tyle , po drugie musiałabym mieć jakis kursy chociaż czy coś takiego , też nie mam , jak byłam w biurze pracy pytać to powiedziały że teraz nie ma żadnych a poza tym mają do zaproponowania etat kierowcy to po co się pytają w jakim zawodzie bym chciała pracować.
Po za tym u nas jest totalne bezrobocie i miałabym jedynie szansę na jakąś pracę w stylu wykładacza towaru na półce w biedronce 16 h na dobę za najniższą krajową.
Urządzałaby mnie jakaś nie daleko na pół etatu ale nie ma nic takiego

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Dobra idę przestudiować przepis na sernik nowojorski ,niedziela bez ciasta , nie może być
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 22:45   #3154
Katia25
Wtajemniczenie

acha a to moje szczescie
zdjecie nr 1 - 11 miesiecy (robimy fotki co miesiac tak na pamiatke )
nr 2w peruce kuzynki
i nr 3 z avatara

pisalyscie o wit D ja daje devikap 1 kropelke ,tak mi pediatra kazal .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg alanek 11 miesiecy .jpg (52,5 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg alanek w peruce .jpg (58,1 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg alanek .jpg (44,6 KB, 34 załadowań)
Stary 2011-03-18, 22:49   #3155
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
zaklepany!
ok, ok to teraz jakieś zaręczyny trzeba zorganizować

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
, po pierwsze nie mam żadnych studiów , skończyłam liceum i tyle , po drugie musiałabym mieć jakis kursy chociaż czy coś takiego , też nie mam , jak byłam w biurze pracy pytać to powiedziały że teraz nie ma żadnych a poza tym mają do zaproponowania etat kierowcy to po co się pytają w jakim zawodzie bym chciała pracować.
Po za tym u nas jest totalne bezrobocie i miałabym jedynie szansę na jakąś pracę w stylu wykładacza towaru na półce w biedronce 16 h na dobę za najniższą krajową.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Dobra idę przestudiować przepis na sernik nowojorski ,niedziela bez ciasta , nie może być
heh.. skąd ja to znam.. .tylko że ja skończyłam studia.. które i tak wielkie g... mi dają...
Stary 2011-03-18, 22:51   #3156
yoonka
Rozeznanie

Cytat:

a jakbys zalozyla cukiernie?
albo catering na imprezy?
albo kulinarnego bloga?
Cytat:
Napisane przez Katia25 Pokaż wiadomość
acha a to moje szczescie
nr 2w peruce kuzynki
i nr 3 z avatara

cudo!
ja tez dawalam 1 kropelke, ale jak widac to za malo. poza tym powinno sie dawac 1000j.m. a w 1 kropli jest 500... nie wiem, czemu polecaja tylko 1 kropelke.

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
ok, ok to teraz jakieś zaręczyny trzeba zorganizować

heh.. skąd ja to znam.. .tylko że ja skończyłam studia.. które i tak wielkie g... mi dają...
zrękowiny - powiedz kiedy, ja zorganizuje lokal. zamowimy catering u libry. oprawa muzyczna... kto pospiewa??

jakie studia masz?

Edytowane przez yoonka
Czas edycji: 2011-03-18 o 22:58
yoonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 22:52   #3157
Katia25
Wtajemniczenie

Cytat:

kochana w dzisiejszych czasach studia nie gwarantuja pracy ,wiec sie tym nie przejmuj i nie zalamuj sie ,bo naprawde ciezko o prace wiec to nie twoja wina ze jej nie masz

yoonka

to mnie teraz zaskoczylas z ta dawka wit D ,jakos sie nigdy nad tym nie zastanawialam ,powiedziano mi 1 kropla i dalej tematu nie drazylam.

Edytowane przez Katia25
Czas edycji: 2011-03-18 o 22:56
Katia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 22:52   #3158
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
acha a to moje szczescie
nr 2w peruce kuzynki
i nr 3 z avatara

ale fajny szkrab A w tej peruce to wygląda jakby należał do jakiegoś zespołu rockowo-metalowego
Stary 2011-03-18, 22:53   #3159
cigi
Rozeznanie

helol;
Katia, jestes tu jeszcze? witaj ;

Nie wiem co z ta ranka, jakos teraz mam watpliwosci czy to ranka, moze jej sie goic to zaczelo, przemywalam jej rumiankiem, no i nie poszlam do lekarza; poczekam, zobacze jutro rano;
to jest malusie i tam w srodku, zasypac tam maka to tak nie bardzo;
Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość

Zosia właśnie lunatykowała. Wstała, zeszła z łóżka i zaczeła chodzić z zamkniętymi oczami;/
ooo, ciekawie to musi wygladac; strasznie mnie frapuje ta przypadlosc;
Cytat:
A ja się właśnie dowiedziałam,że koleżanka ze szkoły została wyrzucona z akademika z okna z 7 piętraSzokŚledztwo trwa
lo matko....
Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
witam

Mój Eryk byl karmiony piersia do 1,5 roku, i uważam że to za długo, bo jak już dziecko ma zęby i może samo wszytko jeść, to tak to niebardzo wygląda. a już jak przy znajomych dobierał się do cyca bo np się uderzył to już powiedziałam dosyć. Po oduczeniu zaczął przesypiać cale nocki. Podobno dzieci nauczone zasypiania przy cycu tak mają, jak się przebudzi w nocy to nie umie samo zasnąć, bo zawsze przy cycu.
Erwina teraz ciągle oduczam cyca, narazie ma jedno karmienie nocne. Ale Cigi ja bym na twoim miejscu karmienia piersią nie liczyla już jako konkretnego posiłku, tylko raczej jako picie.
Erwi teraz to weźmie kilka łyków i na tym koniec, bo jak je inne rzeczy to jest najedzony. A wogle uwielbia pić wodę, w dzień mieszam mu wodę z sokiem malinowym, a w nocy samą wodę, dzień pije ze szklanki, a w nocy z niekapka.
.
tak, wiem, ze trudniej oduczyc cycowe, a moja jeszcze anty smoczkowa;
Mnie nie przeszkadza karmienie poki co, ale fakt, ze taki biegajacy berbec przy cycu srednio mi KIEDYS wygladal, w sumie, teraz troszke inaczej na to patrze, ta sytuacja, ktora opisalas to faktycznie sredniawa;
Mysle, ze mojej juz dlugo karmic nie bede; Ale chcialabym od razu przeskoczyc na mleko krowie, wiec jeszcze czekam, to raz; (kiedy dzieci moga mniej mleka jesc?); po drugie, niedlugo sciagne do rodzicow, wiec bede w koncu miala troche odpoczynku i spokoju, wiec bardziej sprzyjajace warunki ku probom oduczania; na razie sobie tego nie wyobrazam;

Rano w tym cycu faktycznie moze byc niewiele, wiec teraz zaczelam dawac jej drugie sniadanko; jak jej daje po poludniu, to cyce sa przepelnione, ale i tak za jakis czas dostaje cos do zkjedzenia; Nauczyla sie tez wiecej pic w ciagu dnia; soczek, wode i herbatki owocowe mamusi; Jest ok;

Dziewczyny co dajecie wieczorem do jedzenia dzieciom? Ile tych kaszek?
czy jak jej daje kaszke dzieciowa (zboza tylko) o 11, potem ma kasze jakas, albo ryz, albo ziemniaki, albo makaron do obiadu i jeszcze wieczorem dostaje dzieciowa, albo manne, albo ryz, to ok?

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
dzięki kochana, mówię wam, to było jak grom z jasnego nieba.
Pojechała do szpitala (poza Wrocławiem) z podejrzeniem gruźlicy, której jak się okazało nie było. W czw.jeszcze mówi, to już nie przyjeżdżajcie, bo w pon. będę we wrocku. W sobotę się dowiedzieliśmy że to rak z licznymi przerzutami, a w środę już było po wszystkim....

i a propos kaszek odkryłam niedawno w sklepie świetne kaszki czeskiej formy NOMINAL takie o http://allegro.pl/kaszka-orkiszowa-i...513931452.html
I nas to rewelacja. Są wielozbożowa, orkiszowa(mamy takie), jaglana, gryczana, owsiana, ryżowa. One składają się tylko i wyłącznie z tych ziaren/mąk i nie mają żadnych dodatków. Smaku też nie za wiele, co dla mnie jest plusem. nasz hit do kolacyjnego mleka i owoców. I taniocha- ok.6zł za 300gr

I ogólnie to moja je na drugie śniadanie głównie owsiankę lub "dorosłe" kasze (jaglaną,gryczaną,jęczmie nną,kukurydzianą,mannę... .)z owocami lub domowymi powidłami-przecierami lub suszonymi owocami i do tego trochę jogurtu naturalnego
evitka, przykro mi z powodu mamy; ale wiesz, chociaz tyle, ze nie cierpiala, bo rak potrafi byc bolesny...

Dzieki za info co do kaszek, bo sciagamy do pl, a tutaj cora tez takie jada, tzn same ziarna, bez dodatkow, i takie bym chciala jej dawac; te slodzone omijam szerokim lukiem; daje jej owocki i tak sie slodzi;
Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
My po wizycie u lekarza. Stwierdziła, że te wymioty to albo od ząbków (górna i dolna lewa jedynka tuż tuż...) albo znalazł i zjadł coś nieodpowiedniego - w wielkim domu i 4 dzieci mojej siostry coś może w tym być... Póki co od 22 nie wymiotował... Mało jadł. Teraz śpi już 2h (zasnął w aucie) aż zaglądam do niego co chwilę i sprawdzam czy oddycha i czy nie spadł bo śpi na naszym łóżku - myślałam, że jak zwykle po 5min się obudzi...
tak wlasnie sobie pomyslalam, ze to moze zabki
Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
EVITKA tak jest bardzo szczuplutka i malutka dopiero wazy 8500 i wzrostu ma 72...ale jest sprytna za to
o jejku, to moja dopiero suchmielec; a na pierwszy rzut oka wyglada solidniej niz twoja chyba; B ma 73 cm, i max 8000 (ostatnio 7500 bedzie teraz pewnie

wspominalas o tym kawalerze; a ja pytalam w jakim wieku?

sliczne sa dzieciuszki!
Wercia, Lenka, i chlopaki przystojne, Macius, Kubus usmiechniety; No i Karinka faktycznie luzara! (sliczna jest)

Edytowane przez cigi
Czas edycji: 2011-03-18 o 23:54
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 22:54   #3160
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:

a właśnie! miałam zapytać i zapomniałam-czy coś się u Was pozmieniało z pracą? Ty i TZ?

Cigi,a Ty z mała i TZtem zjeżdżacie do PL?? na stałe?

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2011-03-18 o 22:57
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 22:54   #3161
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:

jakie studia masz?
skończyłam wydział matematyki i informatyki na Uniwersytecie Wrocławskim... jestem magister biomatematyki.. dodatkowo mam uprawnienia do nauczania w szkole matmy...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-18, 22:58   #3162
Katia25
Wtajemniczenie

Ferrou
no mowie ci jak bosko wygladal w tej peruce , prawie calego go przykryla od tylu wygladalo jak by sama perulka "chodzila"
podziwiam za kierunek studiow ja matmy nie cierpie
cigi
Jestem

Edytowane przez Katia25
Czas edycji: 2011-03-18 o 22:59
Stary 2011-03-18, 22:59   #3163
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
a właśnie! miałam zapytać i zapomniałam-czy coś się u Was pozmieniało z pracą? Ty i TZ?
same shit... different day
Stary 2011-03-18, 23:00   #3164
mrowak
Zakorzenienie

damn it! niedobrze

p.s. Ferrou, baza pod cienie Kryolan sprawdz Ci się? mam okazję załapać się na tansze zamówienie od nich i myślę na co warto się skusić

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2011-03-18 o 23:04
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 23:01   #3165
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
skończyłam wydział matematyki i informatyki na Uniwersytecie Wrocławskim... jestem magister biomatematyki.. dodatkowo mam uprawnienia do nauczania w szkole matmy...
nie myslalas, zeby zaczac programowac?
Stary 2011-03-18, 23:03   #3166
agnieszka09
Wtajemniczenie

dziekujemy cioteczkom za komplementy

CIGI kawaler ma 2.5-3 lat... lal Twoja tez malusia...
Karinka dosc duzo je teraz...

6.30 mleko 220ml
9.00 kawalek chleba i jajecznica z jaja lub kawalek chleba i kasza 150ml
11-12 deser i chrupki
3 obiad 230ml
18 chrupki
19.30 mleko 260 i 3 miarki kaszki

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 23:04   #3167
yoonka
Rozeznanie

cigi francuzki chyba generalnie takie drobniutkie są mowi sie, ze to najzgrabniejsze kobiety świata
Stary 2011-03-18, 23:04   #3168
agnieszka09
Wtajemniczenie

KATI ale przystojniak a te wlosy...najbujnieszy fryz na naszym watku

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 23:05   #3169
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
nie myslalas, zeby zaczac programowac?
coś tam na studiach próbowałam, jakieś podstawy mam... z 2 lata temu miałam nawet takie ambicje żeby się SQL'a nauczyć, bo na studiach pokrywało mi się to z innymi obowiązkowymi zajęciami... przygotowałam się, kupiłam książki... tylko że zapał minął... i strasznie mnie wkurza jak jakaś kropka czy przecinek spieprza cały program i on nie działa.. i szukaj sobie gdzie jest bład...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-18, 23:09   #3170
yoonka
Rozeznanie

nie no matrix jednak wymiata nawet po latach... ehhh... młodość sentymenty ehhh wszyscy wtedy wierzylismy w matrix ehh :P

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
coś tam na studiach próbowałam, jakieś podstawy mam... z 2 lata temu miałam nawet takie ambicje żeby się SQL'a nauczyć, bo na studiach pokrywało mi się to z innymi obowiązkowymi zajęciami... przygotowałam się, kupiłam książki... tylko że zapał minął... i strasznie mnie wkurza jak jakaś kropka czy przecinek spieprza cały program i on nie działa.. i szukaj sobie gdzie jest bład...
a w jakim jezyku na studiach programowalas? sql to teraz bardziej jako dodatek do innych technologii ludzie znaja, nie sam w sobie. najbardziej popularny sie .NET Microsoftu robi albo Java
Stary 2011-03-18, 23:13   #3171
cigi
Rozeznanie

O stanikach piszecie- tak sie przyzwyczailam do tych miekkich do karmienia, ze nie wiem jak ja zwykly stanik z fizbina zniose ; wczesniej ledwie trawilam, jak przychodzilam do domu po calym dniu, to stanik w kat!
A znacie dziewczyny firme Etam bielizniarska? jest u ktorejs z Was (w miescie)? pytam, bo uwielbiam, ciekawa jestem;
Cytat:
biomatematyka????
A co to?
Biofizyke znam, ale biomatematyki jakos nie moge sobie wyobrazic;
Cytat:
Ferrou
no mowie ci jak bosko wygladal w tej peruce , prawie calego go przykryla od tylu wygladalo jak by sama perulka "chodzila"
podziwiam za kierunek studiow ja matmy nie cierpie
cigi
Jestem
no widze, widze ;
fajny chlopak z Alanka,

mrowak, przyjezdzam ja z Basienka; na wypoczynek
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 23:14   #3172
Ferrou
Zakorzenienie

podstawy znam i chyba za szybko nazwałam to co umiem programowaniem...
jakieś podstawy C++, podstawy Visual Basic, w Excelu dość dużo umiem bądź umiałam bo jednak coś z czego nie korzystamy się zapomina... Statistica, Matlab... to co było mi potrzebne do analizowania różnych danych... A .Net i Javy to nie... ALE kiedyś szybko się uczyłam
Stary 2011-03-18, 23:17   #3173
Katia25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
KATI ale przystojniak a te wlosy...najbujnieszy fryz na naszym watku

Dziekuje

Kurcze a ja myslalam ze moj mlody duzo je ..
a Alan je tak :
7:00- 150-180 ml mleczka
10/11 - 150 ml kaszki na gesto (nie wypije kaszki z butli )
13-14 - obiad -190g + czasami deserek 160 g (zwykle pol ,lub caly mniejszy )
17 -mleczko 150-180ml
20:00- 150-180ml kaszki

czasami zje jeszcze jakies ciastko czy chrupke .

cigi
dziekuje

acha a jak z zabkami u waszych dzieciaczkow ?
bo moj Alan ma "az " 2

Edytowane przez Katia25
Czas edycji: 2011-03-18 o 23:19
Stary 2011-03-18, 23:19   #3174
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
podstawy znam i chyba za szybko nazwałam to co umiem programowaniem...
jakieś podstawy C++, podstawy Visual Basic, w Excelu dość dużo umiem bądź umiałam bo jednak coś z czego nie korzystamy się zapomina... Statistica, Matlab... to co było mi potrzebne do analizowania różnych danych... A .Net i Javy to nie... ALE kiedyś szybko się uczyłam
jak umiesz VB, to znasz tez .NET wlasciwie kwestia tygodnia i bys sie nauczyla. C++ i Wroclaw to juz bym Cie do jednego naszego klienta wysylala. jedyny bol taki, ze najpierw trzeba pojsc na praktyki , zeby zdobyc doswiadczenie komercyjne jakiekolwiek, a potem mozna zaczac fajnie zarabiac. Plus sytuacji jest taki, ze programisci maja staze w wiekszosci platne, a nie za darmo
Stary 2011-03-18, 23:21   #3175
Ferrou
Zakorzenienie

Cigi.. biomatematyk to taka osoba współpracująca z biologami, lekarzami itp itd... chodzi o to, że oni zbierają dane i coś badają, jednak większość nie zna narzędzi do analizy... i wtedy wkracza biomatematyk i wykrzesuje z tych danych wszystko co się da i musi znać pewne biologiczne podstawy, aby wiedzieć co i jak...
Np moja praca magisterska była o modelach mutacji w czasie 'kopiowania' DNA w komórkach, tworzyłam, liczyłam, badałam prawdopodobieństwo takowych mutacji na przestrzeni np milionów lat np pokazywałam jak człowiek jest do małpki podobny
Stary 2011-03-18, 23:21   #3176
yoonka
Rozeznanie

Cytat:

Dziekuje

Kurcze a ja myslalam ze moj mlody duzo je ..
a Alan je tak :
7:00- 150-180 ml mleczka
10/11 - 150 ml kaszki na gesto (nie wypije kaszki z butli )
13-14 - obiad -190g + czasami deserek 160 g (zwykle pol ,lub caly mniejszy )
17 -mleczko 150-180ml
20:00- 150-180ml kaszki

czasami zje jeszcze jakies ciastko czy chrupke .
to moja podobnie, tylko na kolacje inaczej: o 16 mleko 200 (ostatnio nie chce, wybiera owoce) o 18 kanapka, o 20 200mleka do snu
Stary 2011-03-18, 23:24   #3177
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
jak umiesz VB, to znasz tez .NET wlasciwie kwestia tygodnia i bys sie nauczyla. C++ i Wroclaw to juz bym Cie do jednego naszego klienta wysylala. jedyny bol taki, ze najpierw trzeba pojsc na praktyki , zeby zdobyc doswiadczenie komercyjne jakiekolwiek, a potem mozna zaczac fajnie zarabiac. Plus sytuacji jest taki, ze programisci maja staze w wiekszosci platne, a nie za darmo
C++ to naprawdę takie podstawy były... i kilka lat tego nie używałam w ogóle... praktyki mi nie są straszne.,.. ja nawet bylam na bezpłatnym stażu aby się załapać do firmy...
Stary 2011-03-18, 23:25   #3178
Katia25
Wtajemniczenie

yoonka
200ml to Alan nie pil juz kilka miesiecy ...poprostu wypija te 150 i koniec czasem mu sie zdazy 180 ..
kanapka ,no tak moj mlody nie lubi "naszego "jedzenia ,jedyne co trawi to sloiczki ,staram sie mu dawac "normalne" jedzenie ale on sie bardziej nim bawi niz je..
Stary 2011-03-18, 23:29   #3179
sara 85
Zakorzenienie

napisałam się, komp mi się wyłączył i wszytskie się usunęło;/ by to szlag

uwielbiam patrzeć na zdjęcia naszych dzieciaczków wszytskie są śliczne, słodkie i mądre

Katia witamy, mi też się bardzo podoba imie Alan

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 23:30   #3180
Katia25
Wtajemniczenie

sara
dziekuje

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości