Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-13, 13:43   #3151
sheryl
szeryfcio

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
może i nie prosila ale jak kurier pyta sąsiada czy komu tam zawozi to ludzie odbierają paczki przez GRZECZNOŚĆ a nie żeby komus na złosć zrobić, no ludzie... możesz zadzwonić do siedziby kurierów i powiedzieć, żeby następnym razem kurier zabrał paczkę do magazynu jak Cię nie ma a jak dziewczyna była w domu to też to trzeba zgłosić bo może szanownemu kurierowi nie chciało się tam do niej jechać, czy nie po drodze miał.
Generalanie dziwi mnie, że w Polsce kurierzy nie zostawiają kartek gdzie paczkę zostawili. Ja odbieram paczki sąsiadom - oprócz mojego mieszkania jest jeszcze 5 innych, 2 piętra więc wszystko blisko a kurierzy i tak wrzucają awizo do odpowiedniej skrzynki, żeby ich poinformować, że swojej przesyłki mają szukać pod jedynką
Tylko, że wiesz jest różnica miedzy kurierem kurierem (zawodowym) a dostawcą Avon. Oni nie zostawiają żadnych karteczek, nie kontaktują sie jak nie ma odbiorcy. A jak nikt nie odbierze to paczka wraca nie do siedziby firmy kurierskiej (bo takowej nie ma) tylko prawdopodobnie do Garwolina do Avonu.Tak mi mówił ten facio, coś mi się nie chce wierzyć, pisałam do Avonu w tej sprawie, ale oczywiście odpowiedzieli nie na temat. (że paczki dostarczane są w dni... bla, bla)
No w każdym bądź razie kiedyś wracały do Coku, do którego przyjeżdżały z Garwolina.
Oczywiscie zależy kto tę dostawę obsługuje. U mnie był to jakiś mały, prywatny dostawca i wracały do Coku.

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
ja mialam zmywacz niestety nie jest az tak swienty to zwykly taki co mozna kupic w kazdyms klepie po 2zł a tu az 12,90 dalam porazka
zero odzywki ktora tam niby jest;(
No żartujesz nie widzisz różnicy?? Przecież po tych zmywaczach za 2 zł to płytka jest wysuszona, wręcz biała. Po avonowym różowa i zdrowa.

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
miałam na myśli , że to nie jest taki pracodawca jak każdej innej z nas.. wg mnie w przedszkolu to nie przejdzie, ale podpisuje się takie sprawy własnym imieniem i nazwiskiem przecież....
Rozumiem w związku z tym, że osoba niepracujaca będąca liderem w Avon nie ma prawa do zasiłku dla bezrobotnych!!! Bowiem Randstad zapewnia jej pracę, tak? tzn że emeryturę tez keidyś wypłaci i będzie mniej bezrozbotnych, tzn już jest??
Tobie podciągnęli ubezpiecznie pod Twojego pracodawcę , mi pod mojego, bo mam płatnika który płaci za mnie "cały" ZUS, ale nie rozumiem tej sytuacji z zatrudnieniem do przedszkola- przecież tam są potrzebne pieczątki owego zakładu pracy- miałam 2 dzieci w przedszkolu to po pieczątki latałam
W niektórych przedszkolach wymagają pieczątek, w innych oświadczenie, sama deklaracja wystarczy... zależy od gminy, a nawet od samego przedszkola (bo u mnie w jednym mieście jest tyle różnych wymogów, że... )

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
OMG ale typ.. to w Avonie/Ups chyba byle kogo zatrudniają na dostawców jak nawet tacy ludzie się trafiają

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

hm ja mam jeszcze możliwość zamówienia go w 5 w demo no ale trochę błyszczyków mam a ma jakiś smak ?
Wiesz co, on to raczej niezrzeszony z żadną znaną firmą kurierską.
Zapytam go następnym razem, ale nie wiem czy mi odpowie po tym jak nie dałam mu na bułkę

Smak, zapach tego błyszczyka bez konkretnych skojarzeń. Raczej bezzapachowy, ewentualnie kosmetyczny. W ogóle bardzo fajny błyszczyk, jesli chodzi o konsystencję, efekt, nasycenie koloru...

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-04-13 o 13:50
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:45   #3152
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
to teraz tymi schdzacymi sie nie smaruj tlyko innymi
bardzo dobry z avonu był kiedys taki zielony SSS z masazerem pamieta ktoras?swientny mialam jeden drugi pozniej udalo mis ie wyminic na portalach tego typu
i juz konczy mi sie waznosc w tym roku ale ubolewam bo dobry byl i zapach jak na sss swietny!
mam foto tego balsamu moge dodac jak chcecie zobaczyc
Ja nie byłam nim zachwycona, w sumie nie różnił się moim zdaniem dużo od tego co był wtedy normalnie bez masażera z SSS(który używam, bo fajnie ujędrnia, ale niekoniecznie nawilża). Ogólnie chciałabym jakiś balsam, który dobrze nawilża, ale też ujędrnia

Edytowane przez taka jedna
Czas edycji: 2011-04-13 o 13:46
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:47   #3153
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
To widzę że mamy podobnie .
Jak wchodzi kat odrazu robie sobie ostateczną listę , ale potem nadchodzi jeszcze ostateczna ostatecznośc i znowu i znowu

no właśnie ja to jestem wiecznie niezdecydowana

chyba jednak zamiast dermabrazji zamówię zielony peeling do twarzy Clearskin , który tak Sarunieczka zachwalała [ bo jego poprzednik ten niebieski już mi się skończył ]
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:51   #3154
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez paula2909 Pokaż wiadomość
Szkoda, a swoją drogą, to czy te wody są trwałe? czy takie "zwykłe lotne sezonówki"
Cytat:

obstawiam w ciemno że tandetne zwykłe sezonówki .
Też obstawiam tandetę
Stary 2011-04-13, 13:54   #3155
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja nie byłam nim zachwycona, w sumie nie różnił się moim zdaniem dużo od tego co był wtedy normalnie bez masażera z SSS(który używam, bo fajnie ujędrnia, ale niekoniecznie nawilża). Ogólnie chciałabym jakiś balsam, który dobrze nawilża, ale też ujędrnia
ale chyba mowimy o innym bo ostatnio mozna bylo kupic z sss ujedrniajacy za 7,90 z ostatniej strony kupialm to ale to zupelnie inny balsam niestety zapach inny, ujedrnia to fakt, ale nie nawilza ale akurat nie ta rola!
mowie o tym
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5705.jpg (19,9 KB, 18 załadowań)
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:54   #3156
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Też obstawiam tandetę
a ja mam nadzieję, że nie będą takie złe bo już je zamówiłam

Edytowane przez musso4
Czas edycji: 2011-04-13 o 13:57
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:57   #3157
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja też
jak kupię to tylko i wyłącznie z myślą o bratanicy - lat 13
a ja je zamawiam [ wody Sassy Swirls] np jako testery dla klientek lub na sprzedaż komuś

albo same buteleczki będą dobre by przelać w nie białą Pur Blankę bez atomizera lub inne takie lane

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
a ja mam nadzieję, że nie będą takie złe
trendujące chwaliły nawet 2 z tych 3 zapachów więc może nie będą takie złe

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-04-13 o 13:59 Powód: lit

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 13:58   #3158
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
ale chyba mowimy o innym bo ostatnio mozna bylo kupic z sss ujedrniajacy za 7,90 z ostatniej strony kupialm to ale to zupelnie inny balsam niestety zapach inny, ujedrnia to fakt, ale nie nawilza ale akurat nie ta rola!
mowie o tym
No ten też używałam, on był taki jak kiedyś ujędrniający tylko bez masażera. Dla mnie one dużo się nie zmieniają wraz z opakowaniem-wszystkie mnie wysuszają, choć no ujędrniać ujędrniają i tylko dlatego używam zamiennie z antycellulitowym.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:01   #3159
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
No ten też używałam, on był taki jak kiedyś ujędrniający tylko bez masażera. Dla mnie one dużo się nie zmieniają wraz z opakowaniem-wszystkie mnie wysuszają, choć no ujędrniać ujędrniają i tylko dlatego używam zamiennie z antycellulitowym.
no chyba tak bylo jedno z masazerem drugie bez
ale bardzo go chwale i szkoda ze juz tego nie ma;(
ale cos podobnego, ten specyficzny zapach bardzo przyciaganiby ogorki
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:02   #3160
avonmaniaczka
Raczkowanie

Cytat:
ja myślę,że ona jest w ostatniej klasie technikum a w czerwcu są egzaminy zawodowe mój egzamin zawodowy za rok [ technik usług kosmetycznych]
Karinka patrzę, że jesteś z podlaskiego to tak ja jak a Gdzie dokładniej się uczysz ? Białystok ? W tym roku składam podanie do szkoły ponadgimnazjalnej i chciałam właśnie do tego technikum co Ty, ale nie mogłam nigdzie znaleźć i wyszło na to, że idę do liceum o tym, że profilu
Avon
avonmaniaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:07   #3161
musso4
Zakorzenienie

jakby kogoś interesowało, z dzisiejszej fakturki, przy zestawie mleczek była żółta kropka
05 4388-5 ANEW SAT.KREDKA/OCZU WHITE 1 7.90 7.90 6.42 23 1.48 7.90
05 5231-6 NAT MLECZKO GRANAT/MANGO 1 6.70 6.70 5.45 23 1.25 6.70
05 5234-0 NAT MLECZKO TRUSKAW/GUAWA 1 6.60 6.60 5.36 23 1.24 6.60
05 4587-2 PUR BLANCA BLOSSOM EDT 50ML 1
Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać.
05 4766-2 AT ODZ.SERUM WL.SUCH/LAM 1
Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać.
05 5233-2 NAT MLECZKO WANILIA 1
Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień.
Stary 2011-04-13, 14:07   #3162
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
a ja je zamawiam [ wody Sassy Swirls] np jako testery dla klientek lub na sprzedaż komuś

albo same buteleczki będą dobre by przelać w nie białą Pur Blankę bez atomizera lub inne takie lane
Jak to przelać? A to się tak da??
Stary 2011-04-13, 14:08   #3163
katarzyna l.
Raczkowanie

GG do katarzyna l.

Wiecie co nabijacie jakieś bezproduktywne posty wogóle nie związane z avonem, a jak ktoś zadaje pytanie związane z avonem to nawet nikt nie raczy odpowiedzieć. Jakaś beznadzieja na tym forum się zrobiła.
Stary 2011-04-13, 14:10   #3164
musso4
Zakorzenienie

i jeszcze w bezpłatnych coś takiego, a ja nie dostałam
05 9265-0 ULOTKA Z PROBKA REESE LOVE 5

Stary 2011-04-13, 14:14   #3165
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

a jak to przelejesz
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 14:20   #3166
Agnieszka987
Zakorzenienie

Ja miałam balsam z masazerem i od jego zapachu bolała mnie tylko głowa. Działanie miał identyko jak zwykła seria, napinał trochę skórę ale przez ostry zapach oddałam go kolezance.

A co do prehistorycznych kosmetyków avon to pamiętam jak pierwszy raz zobaczylam w cukierni katalog avon i były tam: zupełnie inne serie senses, odzywka w spreju taka beżowa AT (miałam ją) ułatwiająca rozczesywanie, szampon ogórek i chyba aloes 400ml, perfumy Kiss coś tam..., dezodorant w kremie, i pamiętam serię Planet spa chyba serię winogronową, migdałową i jeszcze jakieś żele były takie z wieszaczkami. Może to nie prehistoria dla Was ale dla mnie tak bo wtedy to mialam chyba z 6 lat
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:21   #3167
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
to teraz tymi schdzacymi sie nie smaruj tlyko innymi
bardzo dobry z avonu był kiedys taki zielony SSS z masazerem pamieta ktoras?swientny mialam jeden drugi pozniej udalo mis ie wyminic na portalach tego typu
i juz konczy mi sie waznosc w tym roku ale ubolewam bo dobry byl i zapach jak na sss swietny!
mam foto tego balsamu moge dodac jak chcecie zobaczyc
Pamiętam ten krem, był fajny, ujędrniał, ale wkurzał mnie ten masażer. Strasznie się brudził i krem właził między te wypustki więc dużo się go marnowało. Wolę rozgrzewający z Eveline

Laski tak sobie załatwiłam dłonie Normalnie jedna wielka tarka. Wczoraj robiłam porządki świąteczne - mycie okien, układanie w szafkach, wymywanie za meblami i mi skóra z dłoni pozłaziła. Nie wiem co robić Nie mam bawełnianych rękawiczek żebym sobie mogła nocną terapię zrobić.
Stary 2011-04-13, 14:23   #3168
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
Mi też jedna tubka starczy na dwa zabiegi , bo jeden robiłam jesienią a drugi teraz na wiosnę. Jestem drugi tydzień przy 3 kroku i na spokojnie mi starczy na 3 tygodnie jeszcze

Tak więc , aż tak drogo nie wychodzi , bo można powiedzieć , że starcza na rok Taki zabieg właśnie wykonuje się 2 razy do roku na wiosnę i jesień kiedy słońce mocno nie operuje
Biorac pod uwage, ze starcza rzeczywiscie na rok to nie drogo. ALE... mam jeszcze peeling z Clearskin w tej starej wersji (zielony mega chlodzacy) i go juz stosuje od maja (chyba) zeszlego roku, co tydzien i jeszcze na conajmniej miesiac mi starczy. Wiec cenowo wychodzi lepiej przy ciaglym uzywaniu.
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:39   #3169
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez katarzyna l. Pokaż wiadomość
Wiecie co nabijacie jakieś bezproduktywne posty wogóle nie związane z avonem, a jak ktoś zadaje pytanie związane z avonem to nawet nikt nie raczy odpowiedzieć. Jakaś beznadzieja na tym forum się zrobiła.
a o co związanego z Avonem pytasz właśnie??
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:41   #3170
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Ktoś tu o coś pytał?? Nie zauważyłam
Jak sam wątek wskazuje to piszemy tutaj o wszystkim
Stary 2011-04-13, 14:42   #3171
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Pamiętam ten krem, był fajny, ujędrniał, ale wkurzał mnie ten masażer. Strasznie się brudził i krem właził między te wypustki więc dużo się go marnowało. Wolę rozgrzewający z Eveline

Laski tak sobie załatwiłam dłonie Normalnie jedna wielka tarka. Wczoraj robiłam porządki świąteczne - mycie okien, układanie w szafkach, wymywanie za meblami i mi skóra z dłoni pozłaziła. Nie wiem co robić Nie mam bawełnianych rękawiczek żebym sobie mogła nocną terapię zrobić.
podgrzej trochę oliwy z oliwek i wymocz dłonie (ok 30min) resztę wmasuj w dłonie, nie spłukuj oliwy a wczesniej zrób peeling dłoni, żeby suchej skóry sie pozbyć
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:43   #3172
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Jak to przelać? A to się tak da??
Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
a jak to przelejesz
czasem są właśnie takie buteleczki okręcane (rozkręcasz i oddzielnie jest ta rurka-atomizer= psikacz a oddzielnie buteleczka ) i jak zużyję ten zapach Sassy to można później wlać jakąś inną laną wodę np Pur Blancę która jest bez atomizera

to czy te wody Sassy się odkręca się okaże jak przyjdą w paczce ale po zdjęciu w katalogu wydaje mi się ,że tak
Stary 2011-04-13, 14:43   #3173
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
kochana, jakikolwiek krem i to szybciutko i często powtarzać.. też tak mi się zdarza przy pracach domowych
co do terapii nocnej w rękawiczkach- ilekroć się wystroję w nie to zawsze obudzę się bez nich, więc nawet nie wiem jak długo je na dłoniach posiadam
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 14:49   #3174
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
podgrzej trochę oliwy z oliwek i wymocz dłonie (ok 30min) resztę wmasuj w dłonie, nie spłukuj oliwy a wczesniej zrób peeling dłoni, żeby suchej skóry sie pozbyć
Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
kochana, jakikolwiek krem i to szybciutko i często powtarzać.. też tak mi się zdarza przy pracach domowych
co do terapii nocnej w rękawiczkach- ilekroć się wystroję w nie to zawsze obudzę się bez nich, więc nawet nie wiem jak długo je na dłoniach posiadam
Dziękuję Spróbuję z oliwą, a później kremiki.

Dziewczyny jak pachną te mgiełki o których caly czas piszecie. Są alkoholowe? Wszystkie mają nutkę wanilii tak? A czy któraś z nich przypomina serię "Wanilia i mleczko sojowe"? Może się na nie zaczaję
Stary 2011-04-13, 14:51   #3175
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz co , na tym wątku dużo piszemy fakt.. ale nie każdy musi znać odpowiedzi na wszystkie pytania może nikt Ci nie odpowiedział bo nie zna odpowiedzi na Twoje pytanie więc nie rozumiemTwojego oburzenia ..

Cytat:
Cześć Dziewczyny mam pytanko który kolor Fair czy Light Medium jest bardziej naturalny? Chodzi mi o puder prasowany "idealny kolor". I czy jest w miarę wydajny?
naturalny będzie odcień Fair dopasowuje się do koloru cery
jest nawet wydajny [to też zależy jak często będziesz go używać ]
Stary 2011-04-13, 14:52   #3176
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
polecam spray ułatwiający rozczesywanie Oprócz tego jest świetny błyszczyk Karmelkowy do ust, ale to z baleriny

No mnie własnie co wieczór tak telepie.....
a gdzie ja moge znaleść ten błyszczyk normalnie w kat ?

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
no to jak beznadzieje to zjeżdżaj , nam odpowiada

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:52   #3177
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Podzielę się moimi wrażeniami z paczki:
Zamówiłam w demo błyszczyk Anew Sorbet Splash. Błyszczyk sam w sobie fajny, ładnie błyszczy i daje konkretny kolor, ale właśnie... wybrałam zły kolor. Sugerowałam się zdjęciami na katalogowym i wydawało mi się, że Sorbet jest taki czerwonawy, a on wpada w różowy... a na ustach to już w ogóle taki plastikowy róż Dałam zdjęcie na katalogowy, które odzwierciedla jego właściwy kolor. Taki kolor wyszedł tylko bez lampy. Z lampą już przekłamuje, więc chociaż lepsze zdjęcie jakościowo, nie będe wrzucać.
A ja tez chciałam czerwonawy błyszczyk z Anew i zamówilam w demo RAdiant Red i mi sie bardzo podoba- wrzuciła fotkę na katalogowy (chociaż nie jest super jakości, bo mam kiepski aparat, ale ładnie oddaje kolor

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-04-13 o 14:54
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:56   #3178
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
no właśnie ja to jestem wiecznie niezdecydowana

chyba jednak zamiast dermabrazji zamówię zielony peeling do twarzy Clearskin , który tak Sarunieczka zachwalała [ bo jego poprzednik ten niebieski już mi się skończył ]
ja tez ten peeling zamawiam na próbę , aktualnie kocham ten z professional

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:

ooo to licze na twoją opinie ;*

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:57   #3179
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:

no to jak beznadzieje to zjeżdżaj , nam odpowiada
Ale może trochę kulturalniej?
Stary 2011-04-13, 14:58   #3180
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
czasem są właśnie takie buteleczki okręcane (rozkręcasz i oddzielnie jest ta rurka-atomizer= psikacz a oddzielnie buteleczka ) i jak zużyję ten zapach Sassy to można później wlać jakąś inną laną wodę np Pur Blancę która jest bez atomizera

to czy te wody Sassy się odkręca się okaże jak przyjdą w paczce ale po zdjęciu w katalogu wydaje mi się ,że tak
Karinka, te wody nie są odkręcane własnie polecialam swoją sprawdzić to zamknięcie jest takie "na wcisk" więc jak je wyjmiesz to możesz rozwalić i tyle ... ale spróbować zawsze można
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości