![]() |
#3151 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
A ja nie jestem na bieżąco z Housem
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam, skończyłam wcześniej, bo nie było ruchu. Nóg nie czuje. Teraz idę robić coś do jedzonka, bo TŻ poszedł pomóc przy przenoszeniu maszyn po remoncie u niego w pracy i jak wyszedł o 13 tak jeszcze go nie ma.
Poczytałam Was, uwielbiam Was czytać :P Wrzucam coś, dla lubiacych dzieci : http://kwejk.pl/obrazek/100010 |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
A u mnie burzy nie było... trochę zawiedziona jestem, bo lubię ten burzowy klimat, kiedy jestem z TŻetem w domciu
![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
Bluesky, a gdzie teraz pracujesz?
![]() HisHoney, ja też lubię burzę, ale nie wtedy, kiedy cały tydzień planuję sobie wycieczkę rowerową ![]() ![]()
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
Mutny - nic specjalnego, pracuje teraz w polskim sklepie. Szczyt marzeń to nie jest, ale dla mnie teraz liczy się tylko to, żeby ta praca była.
![]() Burzowe maniaczki :P Ja się burzy boje. W Polsce spałam na przeciw okna i jak była burza, to przywalałam sie kołdrą, zeby tylko nie widzieć :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
Mutny, mój TŻ też gra w Wiedźmina nałogowo
![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No pewnie, grunt, że jest jakaś praca ![]() Ooo, pozdrów TŻ ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To że on ma obronę io egzamin, to nie zmienia faktu, że moglibyście planować wspólne mieszkanie. Przecież on pracuje. Za każdym razem go usprawiedliwiasz i dlaczego ciągle to Ty masz czekać i się dostosowywać. Jakby jemu zależało, to by za Tobą biegał. ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- W ogole dowiedziałam się dość miłej rzeczy od D. Powiedział, że rodzice a propo tego przepisania i budowy to pytali czy ja się zgadzam na taki układ, zeby obok mieszkał ten wujek, bo jak powiedziała mama D. w końcu ja tam będę mieszkała i mam prawo decydować czy mi to odpowiada. D. mówi, że oni mnie bardziej chyba słuchaja nić jego. ![]() No ale generalnie to doszli z wujem do porozumienia, w sensie że on się zgodził. Ja godzę się na to wszystko pod warunkiem, że on bedzie odgrodzony od nas, będzie miał własne wejście z drugiej storny i tyle. Poza tym chcę żeby dzialka została podzielona, a nie w calości przepisana na D. Niech wujo ma swój kawałek. Nie chce się martwić czy nie narobi nam jakiegoś długu albo co innego odwali. Za dużo do stracenia będziemy mieli, żeby się tym jeszcze martwić. D. też uważa, że tak będzie lepiej. Teraz byle w tym tygodniu umówili się notariuszem. ![]() Edytowane przez 201606201204 Czas edycji: 2011-05-22 o 21:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam do domu ,wybaczcie ,ze was nie nadrobie ,ale jestem %%% po grillu i nie zgadniecie kto mnie tak urzadzil
![]() ![]() ![]() ![]() No i chcialam sie was poradzic,bo tesciowa dala mi w kopercie kase na ur i mowi jak ja wreczala ,ze to sa kwiatki ,a ja kuzwa po %%% nie zajarzylam ,ze ona mi kase daje w tej kopercie tylko myslalam ,ze rzeczywiscie tam sa jakies nasiona ![]() ![]()
#3160 |
Zakorzenienie
|
Mutny-dziękuję za przesyłkę w postaci burzy
![]() Kinia może lepiej kup storczyka i jakiegoś szampana i wypij razem z teściową, ona tej kasy nie przyjmie ![]()
#3161 | |
Zakorzenienie
|
hej ho!!
Cytat:
![]() ![]() kinia, ja sie teraz znalazlam w tej samej syt: w czwartek dostalam roze od esciowej, a miedzy kwiatki wepchane 500 koron;/ i tez tego na poczatku nie zauwazylam, a potem zrobilo mi sie strasznie glupio...;/ kurcze, wczoraj sie naogladalam horrorow z Tz i sie balam zasnac;/ kazdy szelestmnie budzil ![]() a ja jutro wracam do domu;( juz mi sie smutno robi;/ echhhh;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Ja dzisiaj do 17 w robocie
![]() Burzyczka była u mnie w nocy ![]() ![]()
#3163 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.
![]() Nadrabiam czytanie Was bo wczoraj znów byłam na komunii z tżetem u jego siostrzenicy, tym razem II komunii, bo tak w tej diecezji jest zrobione. Nawet fajnie było, tżet wyśmienity humor miał i był taki milusiński,że aż się zdziwiłam. Sylvi_86konkretne kroki podejmij, próby się nie sprawdzają, trzeba zdecydowane decyzje podjąć. Trzymam kciuki za Twoją rozmowę Wczoraj wróciłam do Warszawy, aczkolwiek bardzo niechętnie i jestem poddenerwowana przed czwartkowym seminarium, bo wtedy rozegra sie moje być albo nie być obronionym w czerwcu |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
hej laski.nie wiem czy dobrze zrobilam. wczoraj byla okazja i powiedzialam B. zeby sie powaznie zastanowil czego tak naprawde chce, co do mnie czuje bo ja od pol roku nie wiem na czym stoje a chcialabym zeby sie okreslil, chce wiedziec jak widzi nasz zwiazek i jaka chce dla nas przyszlosc, ze nie oczekuje od niego oswiadczyn tylko okreslenia sie czy jestesmy ze soba na zawsze i planujemy cos ruszuc w naszym zwiazku tj. zamieszkac razem czy jestesmy tylko na teraz bo nadal nie wie czego chce, bo nei mamy po 17 lat zeby sie czaic czy zamieszkac razem czy nie... mowilam zeby nic nie odpowiadal tylko sie porzadnie zastanowil bo ja tak dalej nie chce zeby bylo...
jak myslicie ...dobre zrobilam? |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Konto usunięte
|
Sylvi no a jak on zareagował?
Kinia kup kiedyś jakieś wino czy coś i idź do teściowej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
no to teraz sylvi pach kawe na lawe i ze skoro chce to do wrzesnie macie zamieszkac razem, bo Tobie trzymanie za raczki nie wystarczy... z tym, ze mam wrazenie, ze zostawilas mu otwarta furtke, bo jak Ci powie, ze to tak na teraz tylko to co wtedy?? dasz sie mu pobawic tylko teraz, do momentu, az znajdzie sobie inna dziundzie?? wtedy musisz byc zdecydowana i niech Cie cmoknie tam gdzie swiatlo nie dociera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
Sylvi, dobrze zrobiłaś, że zaczęłąś temat. Niech wie, że masz oczekiwania co do Waszego związku, niech sobie sprawę przemyśli i się określi.
Mutny, no pewnie... zaraz w dniu premiery do sklepu poleciał, jakby go kto gonił... to jest niestety maniak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry kochane
![]() Ależ ten weekend szybko zleciał ![]() Z egzaminu dostałam 5 ![]() ![]() ![]() Żeby było jeszcze weselej Manchester wygrał wczoraj swój ostatni mecz w sezonie i oficjalnie został ukoronowany na mistrza Anglii ![]() ![]() Gaja oj Tż sie chyba należy ostre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bluesky i jak Ci sie praca podoba? ![]() Sylvi fajny kolega ![]() ![]() ![]() Mutny hah skąd to znam-moja mama czasem też w żartach coś w tym stylu do Tż powie to tez się zapowietrza ![]() Isabelle i jak się film podobał? Super, ze w końcu kupiłaś spodnie ![]() ![]() Santom jakie Wy macie tam widoczki ![]() ![]() Kamea no czemu Tż zamiast z Tobą na Krym to ciągnie Cie do Włoch? ![]() Jlys to Wam przyjemnie minął weekend ![]() ![]() Studi te obrączki są boskie ![]() Bjuti to Ci się trafił chłop ![]() ![]() ![]() Kinia noo wiesz z teściową ![]() ![]() ![]() Zulka bedzie dobrze na seminarium ![]() te obrączki za 8tys to ejszcze nic-ja kiedyś widziałam chyba za 21tys ![]() http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,platyna,183 chyba by mnie musiało pogiąć żeby je kupić-raz ze nic szczególnego, a dwa cena z kosmosu ![]()
#3170 |
Konto usunięte
|
Paczek D. miał dziś się dowiadywać dalej z projektem i ma do trzech osób z budowy się odezwać. No ale i tak budowe się zacznie dopiero jak kredyt dostanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki! Wrocilam! Zdjec nie mam zadnych fajnych bo tym moim aparatem wyszly beznadziejne ale jak tylko bede miala to sie pochwale
![]() - kiecka mi sie nie podobala - makijaz mi sie nie podobal - bukiet fajny, ale z kalii ![]() - za duzo zabaw oczepinowych, w ktorych oczywiscie nie bralam udzialu bo byly zenujace ![]() - kiecka moja sie wszystkim podobala ![]() - przyspiewki byly i sobie gardlo na nich zdzieralam ![]() - wszyscy sie nas pytali kiedy my: za rok czy za dwa? ![]() - Tomek uslyszal jak tata moj rozmawial ze swoim bratem i mu powiedzial, ze juz zbiera na nasze wesele ![]() - w drodze powrotnej ustalalismy co bedzie u nas na pierwszy taniec ![]() Ide was nadrabiac ![]()
#3172 |
Konto usunięte
|
Ale nudny ten materiał na zaliczenie.
Po 14tej ma być promotor, jadę się dowiedzieć co z pracą. |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pokaze wam bukiet młodej i kiecke przy okazji...
![]() |
#3174 |
Raczkowanie
|
Sylvi_86 dobrze,że mu powiedziałaś i nieodwlekałas tej rozmowy w nieskończoność
![]() paczek1990 gratuluje ![]() Edytowane przez zulka890 Czas edycji: 2011-05-23 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
Paczek gratuluje 5
![]() ![]() Gaja różowe ![]() ![]() Ala mnie tez suknia sie nie podoba ani bukiet....:P kurde wy już ustaliliscie co na 1 taniec a my kompletnie nic nie wiemy co wezmiemy ![]() Kinia to widze sie rozszalalyscie z teściowa :P moja na wielkanoc kupila 1 l maritni dla mnie i dla niej i razem pilysmy ![]() ja sobie wstalam niedawno , bo wiecie od 4 rano na nogach ale na szczescie po 12 bylam w domku ![]() a mi mija 9 czy tam 10 dni laby i jutro praca ![]() ![]() ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-05-23 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
Takie ustalanie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Nie bede kupowala zadnego wina ani szampana tesciowej ,bo tego to maja zapas na caly rok.Moze ciasto?ale ciasto to zawsze jak upieke zanosze do niej ,wiec w sumie to normalka:P Sylvi bardzo dobrze powiedzialas,co to kuzwa ma byc ,jak sie chce bawic to do przedszkola zabawkami sie pobawic,w✂✂✂✂iaa mnie cholernie ten twoj facet....sory...I co to ma znaczyc z tym kocham cie ?? Po 5 latach zwiazku i on sie kuzwaa ciagle zastanawia,no brak slow. Santom oby nie wyszlo ,ze jest z nia na teraz dla zabawy ,bo pojade i zabije ,tyle czasu dziewczynie oczy myslic i zwodzic i marnowac 5 lat zycia ,bo moglaby miec ksiecia na bialym rumaku juz dawno ,ktory by swiata poza nia nie widzial,a nie jakis zadufany narcyz....kurde teraz sama nie wiem czego ci zyczyc ,zeby wyszla ,ze na amen chce czy ,ze jednak nie. Ala fajnie ,ze sie wybawilas,a bylo, ze tesciowe zmije pogryzly:P ![]() Ilys zaszalalysmy ,bo w koncu raz w zyciu sie konczy cwiercwieku ![]()
#3179 |
Zakorzenienie
|
Nie bylo tego
![]()
#3180 |
Zakorzenienie
|
Sylvi gratuluje podejścia do sprawy, w końcu się zdecydowałaś coś powiedzieć-teraz oczywiście czekamy na relację jak do tego podszedł
![]() Alunia suknia mi się nie podoba, ani bukiet ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.