|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zadomowienie
|
Dot.: dziewczyny od opisów cz 18. część ociekająca seksem, czyli powracamy do korzen
nie sądzę, żeby Agata się obraziła
![]() ano ja też wyglądam jak... większa niż beczka chyba jestem ![]() ![]() mi zostały 4 tabletki do końca opakowania, a potem odstawiam. kurde, zaczęłam brać ze względu na K. i niepotrzebnie się okazało. a tam. może mi się humor poprawi jak odstawię, bo zwykle miałam taki trochę 'smutniejszy', a przy mojej obecnej sytuacji to niewskazane ![]() zrobiłam sobie spacer z mamą i psem na cmentarz, wiec się trochę rozruchałam ![]() ostatnio zaczęłam smarowac twarz kremem nawilżającym i mam taką fajną cerę O.o w ogóle wągrów mniej, aż w szoku jestem. a nigdy nie lubiłam kremów. a ten nawet nie jest do twarzy tylko do ciała oliwkowy z ziaji, ale ziaja ma dobre kosmetyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dziewczyny od opisów cz 18. część ociekająca seksem, czyli powracamy do korzen
ja mam ten kremik jest świetny
![]() ![]() ![]() ![]() ja byłam na rowerku dzisiaj ale zaraz się położę chyba ![]() ![]() ja tabletki zaczynam zawsze od poniedziałku tak i się ułożyło jakoś fajnie ![]() ![]() ![]() to trochę niepotrzebnie zaczęłaś brac ;/ ja po zerwaniu miałam tez odstawić ale cos mnie podkusiło żeby brać dalej i w sumie dobrze ż etak zrobiłąm ![]() wszystko potem jest takie rozlegulowane bleee. ![]()
![]() |
#3153 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "ch.uj kaplaty" ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja też odmawiam sobie słodyczy, chipsów i fast foodów. ostatnio mam manię na ryż i makarony ![]()
![]() |
#3154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() rower kocham, ale samej mi jakoś dziwnie się jeździ, nie mogę się za to zabrać. ![]() a tabsy w sumie 2 opakowania teraz brałam i też od pon zaczynam zawsze ![]() a z ziaji kosmetyki uwielbiam, bo są i tanie i fajne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi też przydałoby się rozruchać ale to dziś jak z koleżanką wyjdę, to przeciągnę ją po mieście. mówisz o kremie tym takim zielonym? ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html ? ja raczej nie przepadam za kosmetykami Ziaja. na starość moja cera się pogorszyła, dostałam lekkiego trądziku na czole i w okolicach brody więc muszę dobrać specjalnie kosmetyki i wątpię by krem zdziałał mi cuda. w ogóle to muszę wybrać się do dobrego dermatologa który zacznie leczyć przyczyny a nie tylko objawy, niestety spotykam się z opiniami, że dziś ciężko o takiego dobrego dermatologa i przyznaję im rację bo sama spotkałam się z takim który ma wszystko w d.... nie mogę używać kosmetyków do twarzy na bazie alkoholu. dlatego, kupiłam sobie w aptece żel i tonik antybakteryjny Ziaja Med i muszę przyznać, że mi się pogorszyło dlatego odstawiłam, ale czytałam w internecie, że niektóre kosmetyki przeciwtrądzikowe właśnie tak działają - odwrotny skutek. owszem, są kosmetyki które powinnam używać i które są dostępne w aptekach albo na receptę ale są drogie np. Bioderma, Avene czy La Roche Posay ale jak będę mieć mamonę to coś zakupię. póki co, ze zwykłej drogerii mogę kupić sobie żel z Neutrogeny i krem nawilżający na dzień z soją i filtrem. mam cerę skłonną do trądziku ale nie mam tłustej tylko suchą. i teraz szukam jakiegoś kremu albo czegoś co stosuje się na noc, właśnie na wypryski ale nie mogę znaleźć nic...
![]() |
#3156 |
Zadomowienie
|
nie, nie ten. moje to masło do ciała
![]() co do cery to cie rozumiem, bo miałam ten sam problem i też mam cerę suchą, a nie tłustą. nie mogłam na bazie alkoholu i w ogóle kosmetyki na trądzik gówno dawały. kupiłam sobie w aptece mydlo ziołowe Boniderm (wielka butla). zwykłe mydło, a cera była swietna O.o wyprysków coraz mniej itd. a co kremów to cię zaskocze, bo nawet zwykły krem nawilżający potrafi zdziałać cuda. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
makaronów nie jem bo tuczą tak jak i pieczywo
![]() ![]() ![]() ja mogę wszystkich kosmetyków używać nie mam problemu z cerą, ba poi tabsach baaardzo mi się poprawiła i do tego schudłam ![]() idę spać, zajrzę tu wieczorkiem baby ![]() ![]()
![]() |
#3158 |
Zadomowienie
|
ja tam idę na nast. tydzień na 'króla lwa"
![]() ja mam cerę tłustą i do tego pryszcze i różne zaczerwienienia, ja mam ogólnie brzydką cerę ( o twarzy to już nie mówie ![]() dla nas na nic są kosmetyczki i dermatolodzy ... już nie wspominają o kosmetykach z takich drogerii..
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2011-08-24 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() własnie te kebaby to kasa na to idzie, chociaż są dobre, ale bez przesady ![]() a tasy masz rację, mają zalety. właśnie jak wcześniej je odstawiłam to się spasłam kurde. i cera też teraz lepsza, chociaż aż takiej róznicy nie widzę. a miałam kiedyś taki problem, że mi wychodziły pryszcze na ramionach! ale jakoś zeszło i nie mam już takich problemów. ale cerę mam po tacie, on też miał takie przeboje często. np. jak jestem przeziębiona lub przemęczona to masakra. ![]() aa i w końcu dostałam to co chcialam! wszędzie szukałam takiej szerokiej czarnej opaski do włosów, bo jak spotykam to są cienkie albo takiej jakości, ze pożal się boże. ale na all znalazłam taką jak ma moja bratanica, a tamta opaska była swietna. ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- D. własnie ma problemy z cera. mówił, że w 1 liceum bodajze go tak wysypało, że cala twarz miał w pryszczach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() muszę poszukać więcej pomysłów na dania z ryżem ![]() Cytat:
najgorsze jest to, że po prostu już tyle wypróbowanych kosmetyków i dupa... dermatolog też nie pomaga tylko przepisuje pierwszy lepszy kosmetyk na trądzik... bez makijażu to jest masakra. ja wiem, że makijaż tym bardziej mi nie służy ale no z taką cerą to bym nie wyszła bez... chociaż czasami wychodzę rano z psem albo do sklepu ale kto tam mnie widzi haha. nie dość, że wypryski na czole takie podskórne to jeszcze sucha skóra... nienawidzę swojej cery, chcę taką jaką miałam jeszcze 2 lata temu ![]()
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2011-08-24 o 15:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zadomowienie
|
ej, to w aptece każdej jest! i działa serio. spróbuj od nawilżenia. kremy z ziaji drogie nie sa, to mydełko też nie, a spróbowac moszna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Zadomowienie
|
lalala sprzedałam koszule na allegro
![]() ![]() swoją drogą, chce któraś torbę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Pojechał. Czuję się paskudnie i nic z tego nie będzie... Na razie szukam sił i będę nadrabiała, może jutro dokończe sobie to, bo na razie non stop mi łzy płyną...
![]()
![]() |
#3164 |
Zadomowienie
|
a co się stało? charakter czy co?
płacz, wyplacz się. na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że i tak dzieliło Was bardzo dużo km ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Zadomowienie
|
widzisz, faceci sobie nie zdają sprawy z tego, że dają ci nadzieję. K. mówił mi to samo, że chciałby tak zawsze, bo nam razem dobrze. ale wiem teraz, ze chodziło mu przyjaźń, a nie związek. my od razu czujemy, wiemy, że chcemy być z nim, bo zwykle od razu już jest takie uczucie, że chcesz, a im trzeba czasu i zwykle jak nic nie czują, tak nie czują. myślą, że z czasem coś się zmieni, a tu klops. a z tą odległościa wg mnie ma rację. tym bardziej, że jest starszy, dojrzały i wie, że zwiazki na odległość są trochę bez sensu. są osoby, które tak żyją, sama wiele znam na studiach, ale oni przed wyjazdem spędzali ze sobą mnóstwo czasu, a nie caly związek tak byli... facet tez potrzebuje się przytulić czasem tak jak dziewczyna.i warto mieć kogoś blisko, do kogo można zawsze pójść i pogadać w 4 oczy. myslę, że dobrze, ze to powiedzial Ci teraz, a nie później
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | ||
Zakorzenienie
|
nie mój kolor
![]() Cytat:
Cytat:
Na pewno jest Ci ciężko, nie wątpię, bo wiem jak to jest czuć wielką sympatię a nawet coś więcej do kogoś, kto Cię nigdy nie zechce. ja akurat kocham człowieka który mówił mi, że my na zawsze, że po jego studiach wyjedzie do pracy za granicę ale po jakimś czasie mnie ściągnie byśmy razem zamieszkali... i co się stało? jedno wielkie gó.wno. po pięknym roku powiedział mi, że nie czuje do mnie miłości. Potrzebujesz czasu Patka... płacz do woli, też to robię nawet do dziś. Ale uwierz, że później nie będzie już boleć, początek bólu jest najtrudniejszy... ![]()
![]() |
#3168 |
Zadomowienie
|
kiedyś po roku usłyszałam, ze to było tylko zauroczenie
![]() faceci... nawet sobie sprawy nie zdają ile bólu potrafią sprawić. |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3170 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
Ale powiedział, że może na początku września przyjedzie na wekeend. I na najbliższe wolne jakie będzie. Ja już na prawde nie wiem co myśleć.
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem, czy pamiętasz, ale kiedyś Dorotka nam pisała jak była z Mateuszem, że spędzila z nim najlepszy weekend w życiu i mieli zdecydować co z nimi dalej. i on zerwał. też nie mogła tego zrozumieć. mimo że facetowi jest dobrze z dziewczyną i fajnie się spędza czas, to nie zmusi się do uczucia. albo kocha albo nie. ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- sa ludzie, którzy się bawią w zwiazki na odległość, ale to nie dla mnie. to nie to samo, co miec kogoś 'obok'. budzisz się z myslą, że masz dla kogo żyć, jesteś szczęśliwa. jest źle, to się przytulacie. a tak to gdy go potrzebuję, to go nigdy nie ma. i tak naprawde prowadzi zupełnie inne życie niż może o nim pisać. ma swoich przyjaciół, a ty tak naprawdę w pewnym momencie sobie zdajesz sprawe, ze nic o nim nie wiesz. można duzo pisać na GG, poznac się, ale to nie to samo, co rozmowa w realu. nie mogłabym być z kimś poznanym przez neta i cały związek tka prowadzić, bo to bez sensu. a co do sytuacji typu ta z Dorotką, to ja z A. tez spędziłam 2 wspaniałe dni, a po 3 dniach się pokłóciliśmy, wypomnieliśmy sobie wszystko złe i związek się skonczyl. tak więc widzisz, z facetami jest inaczej. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś też nie wierzyłam w związki na odległość, dopóki nie poznałam K. Dzieli nas 500 km, ale to nam nie było straszne. Ja tutaj nie znam nikogo takiego, nikt mnie tak dobrze nie rozumie i nie ma tak dojrzałego podejścia. Więc ja mogę się poświęcić, zresztą i tak planowałam studia gdzieś dalej; mogę przecież wyjechać do Wrocławia, przy okazji spełnić swoje marzenie; mieszkać w tym pięknym mieście. Mama wyraziła na to zgodę, jak tylko zdam maturę, jadę do siostry, która obiecała załatwić mi pracę u siebie w hotelu, zarobię przez 4 miesiące jak najwięcej się da i postaram się jakoś przez jakiś czas utrzymać tam, a nawet K. powiedział, że mogę zamieszkać u niego, jego rodzice też nie mają nic przeciwko temu. Można pomęczyć się ten jeden rok bez kogoś przy sobie, aby za rok móc ściskać go każdego dnia, nawet w każdej sekundzie... Jestem tego zdania i tego zdania się trzymam, bo wiem, że ja będę czekać i on będzie czekać, a my zobaczymy się już we wrześniu, najpierw ja pojadę do niego, później on na moje osiemnaście. Nie mogę się doczekać.
#3173 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#3174 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w ogóle widzieliście się kiedykolwiek w realu? ostatnio zresztą pisałaś, że się rozstaliscie. nie chce się wymądrzać ani nic, bo życie jest rózne, ale wiem, że z początku jest entuzjazm itd, ale potem to często przechodzi i wszystko okazuje się wielką klapą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zakorzenienie
|
dobraa, mam 8 stron tu do nadrobienia.:P
![]() |
#3176 |
Konto usunięte
|
Pytka
![]() ![]() siedzę i zmulam. matko, dawno tak nie miałam |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zadomowienie
|
a widzisz
![]() ![]() a jak Twoje planu z lustrzanką? coś się kroi? ![]() wiecie co? dobrze, że jest ten wątek. NOWY, dla nas. każda z nas przeszła coś w życiu, każda z nas ma inny punkt widzenia, i potrafimy sobie doradzić przez to ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3179 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pogryzły mnie komary ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.