Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-28, 17:54   #3151
cheneelle
Zakorzenienie

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
No ja też nie lubię kwiatków . Nasze pojechały na cmentarz .
Przynajmniej jakiś pożytek z nich byl
Stary 2011-08-28, 18:36   #3152
katniewojt
Zakorzenienie

Mały mnie nie męczył, bo bawił się z kuzynem o rok młodszym Ale za to "ukochany" wujek... On ma w sobie coś takiego, że jego synowi go nie trawią, a już nie wspominając o synowych. Jaki ten człowiek jest zapatrzony w siebie, wścibski, głupi i chamski
W pewnym momencie mówi, że musi coś powiedzieć, ale żeby kobiety nie słuchały, bo to nie ich sprawą i zrozumieją Na co moja Młoda: seksizm! A on: seks? Gdzie?
Zaczął też wywód, że dobrze, ze chłopcy się bawią dziś razem, bo przynajmniej się pobiją, poszturchają, bo na co dzień nie mają z kim. No bo z kim będą się bić?
Ja na to: że zawsze mogą dziadka A ten się rozwścieczył, bo myślał, że synowa mu to powiedziała. Jak zaczął jej wypominać, że on stary, pomaga im jak się da, a jeszcze dzieciaków ma pilnować...
Jeszcze kilka złotych myśli wujka Władka:
* ja to pomagałem swojemu synowi! -A w czym? -W męskich sprawach!
* ja to nic nie muszę robić, bo żona na mnie pracuje.
* zryjta! Ja to specjalnie mówię "zryjta", a nie "żryjta"...
* bo zycie to zycie. A chodzi mi o "życie", ale mówię "zycie"
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 18:45   #3153
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Hejka laski
Musso kocham Twoję córeczkę jest taka słodka,ciocia Sarunieczka ją zje sukienkę miałaś boską,wygladałaś super,tak nietypowo,mała też
A Co myślicie o takiej sukience na wesele dla mnie? (turkusowej oczywiście) Fajna czy taka nudna raczej?
http://allegro.pl/sukienka-na-wesele...790511142.html

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
teściowe czasem sie przydają, nie za często ale się przydają.. czasem rozbawią jakimś dziwacznym tekstem. Np moja , zawsze odwiedza nas w niedzielę ( o, to juz za 3 godziny) i któregoś razu pyta mnie tak: "Ty to pewnie rozumiesz jak to jest, ale ja zastanawiałam się , bo Ziemia jest okragła ale dlaczego woda nie wylewa się z oceanów i nie ucieka?" ...
ja na to wielkie oczy

a mąż do niej " weź Ty czasem pomyśl zanim coś powiesz."
hahaha

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę wam napisać jaka ze mnie blondynka Nad morzem było stoisko z lakierami i kosmetykami jednej firmy. Oglądałam tam lakiery bo moja mała chciała żebyśmy kupiły fioletowy brokatowy lakier, oglądamy oglądamy i pytam baby czy ma inne kosmetyki tej firmy- chodziło mi o tusz do kresek. Mówi mi że ma pokazuje mi czaderski zielony brokatowy. Więc ja dupa wołowa przypaliłam się na tą zieleń, zapłaciłam. Weszłyśmy do domu zachwycona lecę do lustra , maziam oko tym zielonym brokatem... Zaczęło tak kurna szczypać że szok, patrzę na opakowanie a tam opis liner do paznokci. Myślałam że się zesram z bólu i pieczenia...:mu r:
ojoj dobrze że przestalo boleć i nie zrobiło się coś więcej,uczulenie albo zaczerwienienie
Cytat:
ja to dziś może, jak już pożegnam teściówkę, to podjadę do Deichmanna i czegoś poszukam już na jesień
Kupiłas coś? a już mam upatrzone,ale kupię w październiku dopiero-mam nadzieję że jeszcze będą

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
kobitki co wy myślicie o tym aby w ciąży chodzić na basen ?
bo jednej strony słyszę, że nawet powinno sie chodzić na basen w ciąży, bo ćwiczą sie mięśnie, kręgosłup itp, są nawet specjalne grupy z gimnastyką w wodzie dla ciężarnych. Z drugiej strony mój lekarz powiedział mi, żebym nie chodziła i wcale nie uzasadnił tego ryzykiem złapania infekcji, tylko tym, że...wywierane jest zbyt duże ciśnienie na brzuch! Paranoja jakaś... W ogóle nie wiem czy chodzić czy nie? No i w ogóle jakie sporty można uprawiać a jakie nie?
Podobno to służy kobiecie w ciąży no ale jeśli Twój lekarz odradza...ja bym się go słuchała...chyba
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
czy mi sie wydaję, czy Sarunieczka zrobiła kawę i uciekła
Cytat:
ona pewnie w kościółku, a potem może na kawie na Starówce??
ano zwiałam bez pożegnania,bo byłam jakaś nieogarnięta,a potem się zerwałam nagle że trzeba już iść potem byłam na kawie u tża,obiadek,i na mieście-o essence musiałam zahaczyć mam drugi podkład w musie-pierwszy który kupiłam jest ciut za jasny,ten wzięłam dośc ciemny i będę je mieszać
Cytat:
Jezu, ale dałam czadu... ja tu gadu gadu z Wami, a tam się przypaliła w kuchni zupa zupę spaliłam... o matko... a ona zaraz przybędzie ... wietrzę przez wszystkie drzwi i okna

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Kurde, weszłam na avonowy zadowolona, że nie mam tak dużo do nadrabiania, a tu zonk, kolejna część- nie wiem czy tamto nadrobię.

Zapomniałam powiedzieć ,że testowałam farbę avonową przed wyjazdem, jestem bardzo zadowolona- kolor na odroście chwycił mi dobrze, na całości wyszły jakby pasemka, bo wcześniejszy odcień farby był ciut ciemniejszy- a bałam się robić takim co na wzorniku wydawał się pasować do moim wlosów.
Ja też jestem w tyle z avonowym,opuściłam trochę stron,nie miałam weny na czytanie
A ja będę testować ciemny blond za miesiąc ale już tęsknię za ciemnym brązem

Pora na kawkę nr.3,idę zrobić
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 19:00   #3154
sarraa
Zakorzenienie

Sarunieczko całkiem fajna ta sukienka, ale mnie się bardziej podoba brązowa, fajnie by do niej pasowała, złota biżuteria lub jakieś czerwone/turkusowe korale takie spore o nieregularnych kształtach
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 19:04   #3155
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Mały mnie nie męczył, bo bawił się z kuzynem o rok młodszym Ale za to "ukochany" wujek... W pewnym momencie mówi, że musi coś powiedzieć, ale żeby kobiety nie słuchały, bo to nie ich sprawą i zrozumieją Na co moja Młoda: seksizm! A on: seks? Gdzie?
Zaczął też wywód, że dobrze, ze chłopcy się bawią dziś razem, bo przynajmniej się pobiją, poszturchają, bo na co dzień nie mają z kim. No bo z kim będą się bić?
Ja na to: że zawsze mogą dziadka "
ale mu powiedziałaś haha
a jak ktoś tak traktuje kobiety,jak idiotki to bym normalnie

aaale dobra kawka

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Sarunieczko całkiem fajna ta sukienka, ale mnie się bardziej podoba brązowa, fajnie by do niej pasowała, złota biżuteria lub jakieś czerwone/turkusowe korale takie spore o nieregularnych kształtach
ta na samym dole,prawda? ona też mi się podoba ze złotą biżu wyglądałaby super
a jakie dodatki do turkusu? bo koleżanka idzie na wesele w turkusowej sukience-ale takiej bardziej morskiej,i ubiera srebrne sandałki,torebkę...mi to jakoś nie pasuje,ale nie wiem w sumie co innego ja bym do tej z allegro chyba ubrała takie beżowo-nude sandałki i torebkę,jak myślicie?
Stary 2011-08-28, 19:08   #3156
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
:

ta na samym dole,prawda? ona też mi się podoba ze złotą biżu wyglądałaby super
a jakie dodatki do turkusu? bo koleżanka idzie na wesele w turkusowej sukience-ale takiej bardziej morskiej,i ubiera srebrne sandałki,torebkę...mi to jakoś nie pasuje,ale nie wiem w sumie co innego ja bym do tej z allegro chyba ubrała takie beżowo-nude sandałki i torebkę,jak myślicie?
Tak ta na dole możesz się na nią zdecydować jako odstępstwo od turkusu. A do turkusowej to wg mnie pasują szpilki nude, a dodatki może z brązowymi akcentami
Stary 2011-08-28, 19:28   #3157
Oja 84
Zadomowienie

dziewczyny doradźcie mi w sprawie tych lakierów to bym sobie coś już zamówiła

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-28, 19:32   #3158
Sarunieczka

Tak sobie jeszcze patrzę w necie na te misski-ale nie tgoroczne tylko do tyłu się cofam,i mimo że nie przepadam za blondynkami,ta jest prześliczna:
http://www.missland.pl/finalistki/szczegoly/36

a taki kolor włosów bym chciała mieć,zwyły brąz
http://www.missland.pl/finalistki/szczegoly/96

oo nie wiedziałam że Julia Pietrucha teraz aktorka) była miss nastolatek 2002

co tam robicie?

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-08-28 o 19:33
Stary 2011-08-28, 19:39   #3159
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
Najpierw malujesz zwykłym lakierem, a na niego normalnie nakładasz pękacz, nie robisz kropek on sam się ułoży w swój wzorek
Stary 2011-08-28, 19:39   #3160
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
Hmmm....jeśli chodzi o pękacz,to ja polecam Vipera Salamandra,mam i jest super najpierw nakładasz kolorowy lakier,jak wyschnie całkowicie,to na cały paznokieć nakładasz pękacz,on sobie sam pęka tylko musisz go w miarę szybko nałożyć,nie poprawiać wiele razy,bo on zaraz pęka Jak nałożysz go grubo,będziesz mieć duże pęknięia,jak cienko,to drobne na dobry początek polecam biały lub czarny,lakier pod spód musi być kontrastowy żeby pękacz był widoczny
http://allegro.pl/listing.php/search...&change_view=1
Stary 2011-08-28, 20:09   #3161
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka laski
Musso kocham Twoję córeczkę jest taka słodka,ciocia Sarunieczka ją zje sukienkę miałaś boską,wygladałaś super,tak nietypowo,mała też
A Co myślicie o takiej sukience na wesele dla mnie? (turkusowej oczywiście) Fajna czy taka nudna raczej?
Ta sukienka jest bardzo ładna. Na Tobie będzie super leżeć, bo jak już kiedys mówiłam nasz superfigurę. Jesteś zgrabna, więc jak najbardziej. Podrasujesz ją lekko dodatkami, założysz jakieś fajne buciki i będzie super

Cytat:
Mały mnie nie męczył, bo bawił się z kuzynem o rok młodszym Ale za to "ukochany" wujek... On ma w sobie coś takiego, że jego synowi go nie trawią, a już nie wspominając o synowych. Jaki ten człowiek jest zapatrzony w siebie, wścibski, głupi i chamski
W pewnym momencie mówi, że musi coś powiedzieć, ale żeby kobiety nie słuchały, bo to nie ich sprawą i zrozumieją Na co moja Młoda: seksizm! A on: seks? Gdzie?
Ja na to: że zawsze mogą dziadka A ten się rozwścieczył, bo myślał, że synowa mu to powiedziała. Jak zaczął jej wypominać, że on stary, pomaga im jak się da, a jeszcze dzieciaków ma pilnować...
Jeszcze kilka złotych myśli wujka Władka:
* ja to pomagałem swojemu synowi! -A w czym? -W męskich sprawach!
* ja to nic nie muszę robić, bo żona na mnie pracuje.
* zryjta! Ja to specjalnie mówię "zryjta", a nie "żryjta"...
* bo zycie to zycie. A chodzi mi o "życie", ale mówię "zycie"
Wredny ten wujek. Takiego jakby mi dać i coś by w tym stylu powiedział, to po mojej odpowiedzi w papcie by się nie zmieścił

Resscue masz jakieś wieści od Twojego męża? Bo w necie nic nie znalazłam a ciekawi mnie czy wygrał?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-28, 20:19   #3162
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

cześć laseczki!
My właśnie wrócilismy z chińszczyzny z moimi rodzicami..
Stary 2011-08-28, 20:26   #3163
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Najpierw malujesz zwykłym lakierem, a na niego normalnie nakładasz pękacz, nie robisz kropek on sam się ułoży w swój wzorek
Cytat:
Hmmm....jeśli chodzi o pękacz,to ja polecam Vipera Salamandra,mam i jest super najpierw nakładasz kolorowy lakier,jak wyschnie całkowicie,to na cały paznokieć nakładasz pękacz,on sobie sam pęka tylko musisz go w miarę szybko nałożyć,nie poprawiać wiele razy,bo on zaraz pęka Jak nałożysz go grubo,będziesz mieć duże pęknięia,jak cienko,to drobne na dobry początek polecam biały lub czarny,lakier pod spód musi być kontrastowy żeby pękacz był widoczny
http://allegro.pl/listing.php/search...&change_view=1
Dzięki dziewczyny! dziś już nie dam rady coś wybrać i zamówić ( bo muszę męża pożegnać bo jutro wyjeżdza a za tydz ja idę na te wesele z poprawinami pracować więc sie nie zobaczymy w ogóle)
to papa laseczki! nie nadrobiłam Was bo mieliśmy gości a jutro pewnie jak tu wejdę to najpierw mi kopara opadnie o tak jak zobaczę ile napisałyście przez ten weekend a potem z 2 godz nadrabiania...

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 20:28   #3164
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
ale bardzo miło że się tak zrobiło inaczej, z tym waszym obijaniem się japonkami

a ja nie martwię się jej ewentualną ciążą bo w żaden sposób nie będzie to mnie dotyczyć, za bardzo jestem zajęta zawodowo aby w jakikolwiek sposób jej pomagać... po prostu takie wnusiątko by musiało do żłobka iść jak tylko będą mogli je przyjąć czyli od chyba 4tego miesiąca a ona do pracy- musiałaby chyba jakoś dziecko utrzymać no nie? nie widzę w tym fakcie dla siebie żadnego obowiązku . No ona może mieć nadzieję tylko, że jej ewentualna teściowa dzieckiem by się zajęła bo ja nie mam możliwości takowych

a co do ślubu czy wesela to wydaje mi się że Twoja mama też już myśli że taki wydatek może ją czekać, ale przecież nie musi tego z Tobą omawiać, ja też nie omawiam ze swoją- napisałam tylko Wam co tam sobie myślę i tyle
nie chciałabym, żeby mama się nad tym zastanawiała i wiem, że tego nie robi (sporo z nią rozmawiam) bo wesele to mój wydatek i to tylko ja chce za nie płacić i zrobię takie wesele na jakie mnie stać a jak nie będzie mnie stać to nie zrobię go wcale. na szczęście moja mama jest ok i nie będzie mi niczego dyktować co do ślubu tylko jedynie będzie mi doradzać

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Hm....gdybym to ja miała jeszcze telwizor Bo na tym pudlu nie zauważyłam jej Więc pewnie nie jest warta mojej uwagi
śmieszna jest

Cytat:
http://allegro.pl/sukienka-na-wesele...790511142.html:
mi się podoba brązowa

ale turkusowa też ładna + czarna torebka i czarne szpilki, dodatki to srebrna biżuteria a koszula Twojego Tża turkusowa + czarny krawat

Edytowane przez loveve
Czas edycji: 2011-08-28 o 20:35
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 20:30   #3165
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
cześć laseczki!
My właśnie wrócilismy z chińszczyzny z moimi rodzicami..
chińskie ząrcie mniam,lubię chińskie,włoskie,a kebaba jak szamam nie lubię tylko owoców morza
Stary 2011-08-28, 20:48   #3166
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

ja pierdziu :mdleje" ile naskrobałyście od piątku

taaa nadrobiłam i teraz idę się myć

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 20:50   #3167
musso4
Zakorzenienie

już jestem teściowa dzisiaj zaplusowała, dała mi do domu litra cytrynówki swojej roboty
Cytat:
fajna ta sukienka
jeszcze wam wrzucę moją dzisiejszą na sobie foto troche pod słońce ale nam się spieszyło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00588.jpg (254,2 KB, 64 załadowań)
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 20:51   #3168
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja pierdziu :mdleje" ile naskrobałyście od piątku

taaa nadrobiłam i teraz idę się myć

mnie nie było długo, tak to byś miała więcej czytania
Stary 2011-08-28, 20:55   #3169
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
już jestem teściowa dzisiaj zaplusowała, dała mi do domu litra cytrynówki swojej roboty

fajna ta sukienka
jeszcze wam wrzucę moją dzisiejszą na sobie foto troche pod słońce ale nam się spieszyło
To też Twoje dzieło? Piękna
Po tej imprezie źle się czuję Chyba jakieś choróbsko mnie złapie, bo impreza była w plenerze i mój żołądek szwankuje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-28, 20:58   #3170
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
To też Twoje dzieło? Piękna
Po tej imprezie źle się czuję Chyba jakieś choróbsko mnie złapie, bo impreza była w plenerze i mój żołądek szwankuje
tak tą też szyłam, wrzucałam kiedyś foto ale samej sukienki na stole na figurze wygląda inaczej

może wujek coś dorzucił do żarcia, za to że miałaś własne zdanie
Stary 2011-08-28, 20:58   #3171
loveve
Zakorzenienie

musso4 ładna ta Twoja sukieneczka
Stary 2011-08-28, 21:00   #3172
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
tak tą też szyłam, wrzucałam kiedyś foto ale samej sukienki na stole na figurze wygląda inaczej

może wujek coś dorzucił do żarcia, za to że miałaś własne zdanie
Wujek pilnował wódki Była sałatka warstwowa gyros, a w niej jest cebula. Jak zjadłam to poczułam, że była cholernie ostra

Śliczna ta sukienka, ale ja bym ją skróciła
Stary 2011-08-28, 21:04   #3173
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczna ta sukienka, ale ja bym ją skróciła
tak do kolanka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-28, 21:10   #3174
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:

fajna ta sukienka
UUu, teściówka się stara...
ładna kiecka... Wymęczona jesteś?
Stary 2011-08-28, 21:12   #3175
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

bozeee ale jestem padnięta po 9,5 h pracy , dzisiaj masakra całą zmianę goniłam się.
ide spać papa

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 21:17   #3176
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
UUu, teściówka się stara...
ładna kiecka... Wymęczona jesteś?
zmęczona jestem już po wczorajszym, bo spałam 3 godziny + jedną po południu, dzisiaj poprawiny już w domu bez tańców, ale i tak wolałabym poleżeć u siebie ale jak wróciliśmy do domu to otworzyłam flaszkę i spać mi się na razie nie chce, zresztą Klaudia zdrzemła się w aucie 5 minut jak jechaliśmy w tamtą stronę i na tyle naładowała sobie baterię, że jeszcze szaleje
Stary 2011-08-28, 21:19   #3177
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
bozeee ale jestem padnięta po 9,5 h pracy , dzisiaj masakra całą zmianę goniłam się.
ide spać papa
dobranoc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-28, 21:20   #3178
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Witam wieczorkiem! Ja dostałam jakiejś wysypki na rękach ;/

Strasznie swędzi, ale poszedł już w ruch sudocrem.
Stary 2011-08-28, 21:23   #3179
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
ide spać papa
słodkich snów podejrzewam, że jak mi dziecię padnie to też zalegnę, bo mnie nogi bolą po tym weselu
Stary 2011-08-28, 21:24   #3180
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
ide spać papa
Dobranoc
Jak zawody? Masz jakieś wiadomości?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości