Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-28, 10:10   #3121
katniewojt
Zakorzenienie

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
heloł spałam 3 godziny
powiem wam, ze nie było tak żle jak to przypuszczałam trochę się umęczyłam z małą, bo trzeba było za nią biegać pod kościołem, w środku za chiny nie chciała siedzieć ale o 19 to był już przyjemny chłodzik, później na pierwszego z życzeniami i szybko do domu zawieźć i spowrotem dziecko oczywiście spało całą noc spokojnie, a ja nie potrzebnie sie stresowałam jedzenie dobre, lokal klimatyzowany orkiestra była ta co u nas na weselu taka w miarę co nie znaczy, że nie było kawałków jak na wiejskiej potańcówce wytańczyłam się, nogi mnie trochę bolą, ale wytrzymałam w szpilach jak zawsze, trzeba trzymać fason, w przeciwieństwie do młodej, chyba już po oczepinach buty zmieniła no właśnie apropos młodej, wyglądała całkiem ok, bez szału ale nie najgorzej sukienka rybka pasowała w miarę do jej figury i podobał mi się welon o dziwo miał chyba ze 3 metry, ale po kościele zmieniła na krótki i ten już mi się nie podobał makijaż i fryzura hmm... makijaż miała taki jakby go nie było a fryzura to już dziwna jakaś, miała drugą głowę z włosów zrobioną, taką kulę i po oczepinach zaczęła się rozlatywać no i mały szczegół sukienkę to chyba miała za ciasną, bo już przy obiedzie zauważyłam, że na boku się rozpruła ogólnie jak na możliwości mojej szwagierki to wyglądała ładnie bo ma czasem kobita pomysły
a i fotki mam dla was dwie takie niezbyt dobre i włosy moje nie robiłam zdjęc, bo oprócz kamerzysty był profesjonalny fotograf i non stop trzaskał fotki jak dostaniemy to wtedy powrzucam
Fajnie, że się dobrze bawiłaś A rozpruwający się bok
Ile chcesz za córkę? Chcę JĄ!

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
YYY...to nie są przyjaciele z dzieciństwa. Od początku mówiliśmy, że będą dwie "imprezy" bo w domu chcemy być tylko i wyłącznie z rodziną. Więc jeśli tego nie potrafią zrozumieć, to sorry, ale to nie są przyjaciele. Zwłaszcza, że jedni też tak zrobili, my z tym nie mieliśmy problemów, a oni nam je robią. Czy to jest fair? Na pewno nie. Juz zapowiedzieliśmy także, że nie chcemy prezentów, żadnej listy nie robimy, bo po co?
Nasi znajomi dostali zaproszenia na ślub oraz zaproszenie na imprezę w klubie wieczorem. Na 13 ślub, później tak mniej więcej do 20-21 w domu z rodziną a później na miasto. Jeśli dla przyjaciół ciężko zrozumieć taką sytuację to widac nie nadają się na dłuższą metę by z nimi kontakt bliższy utrzymywać.
Nie zrozumiałyśmy się do końca, mam nadzieję, że teraz rozumiesz moje stanowisko, a jak nie to trudno.
Ja to doskonale rozumiem. Ci, którzy nie chcą tego zrozumieć i się poobrażają, to nie są przyjaciele, masz rację
Chociaż u mnie klub by nie przeszedł, bo B. nie lubi
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 10:26   #3122
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Ja to doskonale rozumiem. Ci, którzy nie chcą tego zrozumieć i się poobrażają, to nie są przyjaciele, masz rację
Chociaż u mnie klub by nie przeszedł, bo B. nie lubi
Ale nie lubi chodzić na imprezy czy po prostu kluby go wkurzają i ludzie którzy tam chodzą?
My mamy loże zarezerwowane w klubie do którego zawszego ze znajomymi chodzimy i myślę, że będzie fajnie. Już zamówiliśmy 2 duże loże - łącznie na ok 30 osób i alkohol. Zaliczka zapłacona teraz tylko czekać.
Stary 2011-08-28, 10:41   #3123
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Ile chcesz za córkę? Chcę JĄ!
zrób sobie

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

nie chce mi się jednak spać
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 10:50   #3124
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
zrób sobie
a moze chcialabys zostac tesciowa mojego synka?

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 10:51   #3125
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
zapomniałam wam powiedzieć, że tęskniłam za wami no i jeszcze hit sezonu wchodzę na salę jak już odwiozłam mamę i dziecko i zgadnijcie kto siedzi koło miejsca dla mnie... teściowa ale było spoko, to w końcu wesele

idę teraz poleżeć we wannie, bo jak wróciliśmy to tylko makijaż zmyłam który zresztą na naszej nowej bazie trzymał się do rana i oko też nienaruszone
To miałaś z kim plotkować

Cytat:
Ooo ja pierdziu Ale mam nadzieję, że szybciutko zmyłaś i już nic się z oczami nie dzieje.
Nie wiem czy wiecie, ale np przy sesjach zdjęciowych bardzo często jak modelki mają czarne usta to jest to np lakier do paznokci.
Wiemy, wiemy Czytałam kiedyś artykuł co im robią

Cytat:
Ale nie lubi chodzić na imprezy czy po prostu kluby go wkurzają i ludzie którzy tam chodzą?
My mamy loże zarezerwowane w klubie do którego zawszego ze znajomymi chodzimy i myślę, że będzie fajnie. Już zamówiliśmy 2 duże loże - łącznie na ok 30 osób i alkohol. Zaliczka zapłacona teraz tylko czekać.
On wręcz nienawidzi tańczyć I nie potrafi, chociaż dobrze się rusza
Ale ludzie pewnie też Go wkurzają - tak jak mnie

Cytat:
zrób sobie
Jeszcze nie pora na to
Stary 2011-08-28, 10:56   #3126
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
zrób sobie

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

nie chce mi się jednak spać

Później kawa cię poratuję!

A ja już wróciłam ;-)
Stary 2011-08-28, 11:06   #3127
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
a moze chcialabys zostac tesciowa mojego synka?
kiedyś pewnie zostanę teściową
Cytat:
To miałaś z kim plotkować
na szczęście na przeciwko siedziałało dwóch kuzynów tża z żonami, więc ok

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

czy mi sie wydaję, czy Sarunieczka zrobiła kawę i uciekła

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-28, 11:12   #3128
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
czy mi sie wydaję, czy Sarunieczka zrobiła kawę i uciekła
ona pewnie w kościółku, a potem może na kawie na Starówce??

ja tak patrzę że właśnie trwa msza na której jest zawsze moja teściówka- zaraz po mszy tu przybywa ... idę coś się przygotować do inwazji
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 11:13   #3129
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość

ja tak patrzę że właśnie trwa msza na której jest zawsze moja teściówka- zaraz po mszy tu przybywa ... idę coś się przygotować do inwazji
włóż maskę gazową i op1
Stary 2011-08-28, 11:19   #3130
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:

Hehe Inwazja, w życiu bym nie wpadła na to
Stary 2011-08-28, 11:23   #3131
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Hehe Inwazja, w życiu bym nie wpadła na to
może też być nalot albo przeglądanie kątów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-28, 11:26   #3132
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:

Nalot słyszałam, ale inwazja lepiej brzmi

Ahhh te teściowe
Stary 2011-08-28, 11:32   #3133
musso4
Zakorzenienie

ale trzeba przyznać, że teściowa raz w życiu robi coś pożytecznego... rodzi ci tża
Stary 2011-08-28, 12:00   #3134
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Cytat:
Nalot słyszałam, ale inwazja lepiej brzmi

Ahhh te teściowe
Cytat:
ale trzeba przyznać, że teściowa raz w życiu robi coś pożytecznego... rodzi ci tża
Jezu, ale dałam czadu... ja tu gadu gadu z Wami, a tam się przypaliła w kuchni zupa zupę spaliłam... o matko... a ona zaraz przybędzie ... wietrzę przez wszystkie drzwi i okna
Stary 2011-08-28, 12:03   #3135
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu, ale dałam czadu... ja tu gadu gadu z Wami, a tam się przypaliła w kuchni zupa zupę spaliłam... o matko... a ona zaraz przybędzie ... wietrzę przez wszystkie drzwi i okna
Ale
To "ona zaraz przybędzie" zabrzmiało jakbyś o czarownicy pisała
Stary 2011-08-28, 12:14   #3136
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
przybędzie i powie "ave cezar" sorki ale mam dobry humor dzisiaj
Stary 2011-08-28, 12:22   #3137
katniewojt
Zakorzenienie

Przeglądam sobie kandydatki z wczorajszych wyborów. Podoba mi się:
http://plock.gazeta.pl/plock/56,3568...ziolek,,8.html
http://plock.gazeta.pl/plock/56,3568...owicz,,10.html
http://plock.gazeta.pl/plock/56,3568...ciuch,,11.html
http://plock.gazeta.pl/plock/56,3568...owska,,13.html
http://plock.gazeta.pl/plock/56,3568...recka,,24.html

A Ogryzek przypomina mi Ewę Minge Przyznam, ze może na 2 zdjęciach mi się tylko podobała A tak to nie zasłużyła na wygraną
Ale Tatusiek miał polewkę jak mu powiedziałam jak ma na nazwisko

Najbardziej z tych, które pokazałam podoba mi się blondynka i ta z przedostatniego linka - Justyna
Stary 2011-08-28, 12:54   #3138
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

jeju, pół dnia Was trzeba nadrabiać kurde pouciekały mi cytaty :<<
Odp dla Tonii: Co do tych sukienek to baaardzo podobają mi się tiulowe spódnice, ale sama wiesz że jestem malutka i wyglądałabym w takiej jak księżniczka z podstawówki na balu przebierańców a oprócz takich podobają mi się koronki i żeby nie wyglądać jak mały trollik chcę sukienkę na ramionach, z dekoltem V i taką delikatnie rozszerzaną ku dołowi. Ale to nie zmienia faktu że marzy mi się któraś z tych 'pierwszych'
Cytat:
heloł spałam 3 godziny
powiem wam, ze nie było tak żle jak to przypuszczałam trochę się umęczyłam z małą, bo trzeba było za nią biegać pod kościołem, w środku za chiny nie chciała siedzieć ale o 19 to był już przyjemny chłodzik, później na pierwszego z życzeniami i szybko do domu zawieźć i spowrotem dziecko oczywiście spało całą noc spokojnie, a ja nie potrzebnie sie stresowałam jedzenie dobre, lokal klimatyzowany orkiestra była ta co u nas na weselu taka w miarę co nie znaczy, że nie było kawałków jak na wiejskiej potańcówce wytańczyłam się, nogi mnie trochę bolą, ale wytrzymałam w szpilach jak zawsze, trzeba trzymać fason, w przeciwieństwie do młodej, chyba już po oczepinach buty zmieniła no właśnie apropos młodej, wyglądała całkiem ok, bez szału ale nie najgorzej sukienka rybka pasowała w miarę do jej figury i podobał mi się welon o dziwo miał chyba ze 3 metry, ale po kościele zmieniła na krótki i ten już mi się nie podobał makijaż i fryzura hmm... makijaż miała taki jakby go nie było a fryzura to już dziwna jakaś, miała drugą głowę z włosów zrobioną, taką kulę i po oczepinach zaczęła się rozlatywać no i mały szczegół sukienkę to chyba miała za ciasną, bo już przy obiedzie zauważyłam, że na boku się rozpruła ogólnie jak na możliwości mojej szwagierki to wyglądała ładnie bo ma czasem kobita pomysły
a i fotki mam dla was dwie takie niezbyt dobre i włosy moje nie robiłam zdjęc, bo oprócz kamerzysty był profesjonalny fotograf i non stop trzaskał fotki jak dostaniemy to wtedy powrzucam
Haha no z tą rozpruwającą się kiecką to zgon mogła się tylko pouśmiechać do tego obiadu a nie wsuwać go z zapałem
Ale fajnie wyglądałyście z córusią w takich samych kolorkach, Twoja mała jest przesłodka

Cytat:
teściowe czasem sie przydają, nie za często ale się przydają.. czasem rozbawią jakimś dziwacznym tekstem. Np moja , zawsze odwiedza nas w niedzielę ( o, to juz za 3 godziny) i któregoś razu pyta mnie tak: "Ty to pewnie rozumiesz jak to jest, ale ja zastanawiałam się , bo Ziemia jest okragła ale dlaczego woda nie wylewa się z oceanów i nie ucieka?" ...
ja na to wielkie oczy

a mąż do niej " weź Ty czasem pomyśl zanim coś powiesz."
o kur.. ale dowaliła ja bym ją w twarz wyśmiała, nie dałąbym rady się powstrzymać
Cytat:
Ale ty jesteś zdeterminowana z tym ślubem swojej córki
A może nie będzie chciała w ogóle mieć i będzie chciała żyć na kocią łapę
ahahah uwielbiam Was czytać!
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
ja dupa wołowa przypaliłam się na tą zieleń, zapłaciłam. Weszłyśmy do domu zachwycona lecę do lustra , maziam oko tym zielonym brokatem... Zaczęło tak kurna szczypać że szok, patrzę na opakowanie a tam opis liner do paznokci. Myślałam że się zesram z bólu i pieczenia...
auć! ejj ale nie zauważyłaś że to do paznokci? po opakowaniu/zapachu itd?
Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
nie ma transmisji kochanie dopiero po zawodach na necie można będzie coś poczytać .
Słońce a Tobie już chyba serce zmiękło, że znowu tylko o Tomku prawisz..
Cytat:
kobitki co wy myślicie o tym aby w ciąży chodzić na basen ?
bo jednej strony słyszę, że nawet powinno sie chodzić na basen w ciąży, bo ćwiczą sie mięśnie, kręgosłup itp, są nawet specjalne grupy z gimnastyką w wodzie dla ciężarnych. Z drugiej strony mój lekarz powiedział mi, żebym nie chodziła i wcale nie uzasadnił tego ryzykiem złapania infekcji, tylko tym, że...wywierane jest zbyt duże ciśnienie na brzuch! Paranoja jakaś... W ogóle nie wiem czy chodzić czy nie? No i w ogóle jakie sporty można uprawiać a jakie nie?
jeju ciąża to nie choroba, żeby leżeć w łóżku i nic nie robić, bo nic nie wolno :/
Cytat:
zrób sobie

Cytat:
przybędzie i powie "ave cezar" sorki ale mam dobry humor dzisiaj
hahahaahhhahahahahhhaha, tak jak było w asterixie i obelixie na olimpiadzie jak wszyscy 'ave cezar' a on na to 'ave ja'
Cytat:
Przeglądam sobie kandydatki z wczorajszych wyborów. Podoba mi się:
http://plock.gazeta.pl/plock/56,3568...ziolek,,8.html
http://plock.gazeta.pl/plock/56,3568...owicz,,10.html
http://plock.gazeta.pl/plock/56,3568...ciuch,,11.html
http://plock.gazeta.pl/plock/56,3568...owska,,13.html
http://plock.gazeta.pl/plock/56,3568...recka,,24.html

A Ogryzek przypomina mi Ewę Minge Przyznam, ze może na 2 zdjęciach mi się tylko podobała A tak to nie zasłużyła na wygraną
Ale Tatusiek miał polewkę jak mu powiedziałam jak ma na nazwisko

Najbardziej z tych, które pokazałam podoba mi się blondynka i ta z przedostatniego linka - Justyna
też miałam pisać że przypomina minge! a to raczej o urodzie nie świadczy eh te wybory zawsze są o kant tyłka rozbić.
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 13:02   #3139
despa
Zakorzenienie

GG do despa

dianuseeek jakbym nie była tak przypalona na to że kupiłam to co chciałam w fajnej cenie, to moze i bym poczytała...

Rescue a dlaczego nie można? Ja w ciąży robiłam wszystko, pracowałam do 0.00 bo tak akurat mieliśmy, przesuwałam szafki, myłam okna i wszystkie inne rzeczy, które robiłam nie będąc w ciąży. To nie choroba więc te dziewięć miesięcy na prawdę można fajnie przeżyć i normalnie. No chyba ze to ciąża problemowa i trzeba leżeć.

Zdjęcia wrzucę jak zlokalizuję aparat żeby je cyknąć bo wczoraj wywaliłam całe bagaże, poszłam spać a potem Was nadrabiałam, więc jak ogarnę bajzel to będą.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-28, 13:30   #3140
sheryl
szeryfcio

Witam z naleśniczkami jak zwykle w niedzielę.

Musso, śliczna ta twoja Klaudia .
Cytat:
Powoli zaczynam się przekonywać, że coraz więcej osób ma takie podejście
I ja też Cię popieram . Z perspektywy czasu też nie robiłabym żadnego wesela, tylko przeznaczyła te pieniądze dla nas. Przyjęcie dla najbliższych (rodzice, rodzeństwo, babcia, czy ewentualnie jeszcze ktoś bliski) ok, ale cała ta impreza, dla ciotków, pociotków, kuzynów..., z którymi łączą tylko więzy krwi, nic więcej, to szkoda kasy.

A co do prezentów jeszcze; jak ktoś tylko przychodzi do kościoła/usc, to przynosi tylko kwiaty. A prezenty to dają ci co przychodzą na wesele.

No i i nie mogę tu posiedzieć, bo zapowiedziała mi sie koleżanka z zaproszeniem ślubnym. 20 minut wcześniej zapowiedziała mi się a ja byłam w proszku... wymusiłam na niej tę godzinę, posprzątałąm już wszystko, siedzimy, czekamy... a jej nie ma.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-08-28 o 13:32
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 13:30   #3141
loveve
Zakorzenienie

heeeeeeeeeeeeeej

Cytat:
Sama Urbańska mi nie przeszkadza. Cichopek fuj a Jabłczyńska to która to?
gra w Na wspólnej, taka wrrrrrrrrrr

Cytat:
w nocy to Wy się obijałyście z lovelką jak w piaskownicy dzieci
czasem troszkę trzeba
w ogóle zauważyłam, że jestem troszkę starsza od Twojej córki a moja mama jakoś nie martwi się ślubem, ciążą. ma zaufanieeee

Cytat:
my też tęskniłyśmy...

ja to tez po weselach kąpię się jak wstanę ale nie zasnę w tym lakierze na głowie .. makijaż zmywam i głowę myję i z mokrymi włosami zasypiam

a ja zaraz polecę do sąsiadki, ona wczoraj wynajmowała domek dziewczynom z Warszawy na wieczór panieński -ciekawa jestem czy coś ciekawego mi opowie

teściowe czasem sie przydają, nie za często ale się przydają.. czasem rozbawią jakimś dziwacznym tekstem. Np moja , zawsze odwiedza nas w niedzielę ( o, to juz za 3 godziny) i któregoś razu pyta mnie tak: "Ty to pewnie rozumiesz jak to jest, ale ja zastanawiałam się , bo Ziemia jest okragła ale dlaczego woda nie wylewa się z oceanów i nie ucieka?" ...
ja na to wielkie oczy

a mąż do niej " weź Ty czasem pomyśl zanim coś powiesz."
o kurde
też nad tym pomyślę hahahahaha

Cytat:
Ja już jestem szczęśliwa. Teraz już na stałe mieszkam z D. i nigdy nie było lepiej
no i bardzo dobrze, niech tak będzie cały czas

Cytat:
Dziewczyny muszę wam napisać jaka ze mnie blondynka Nad morzem było stoisko z lakierami i kosmetykami jednej firmy. Oglądałam tam lakiery bo moja mała chciała żebyśmy kupiły fioletowy brokatowy lakier, oglądamy oglądamy i pytam baby czy ma inne kosmetyki tej firmy- chodziło mi o tusz do kresek. Mówi mi że ma pokazuje mi czaderski zielony brokatowy. Więc ja dupa wołowa przypaliłam się na tą zieleń, zapłaciłam. Weszłyśmy do domu zachwycona lecę do lustra , maziam oko tym zielonym brokatem... Zaczęło tak kurna szczypać że szok, patrzę na opakowanie a tam opis liner do paznokci. Myślałam że się zesram z bólu i pieczenia...:mu r:

Cytat:
Ooo ja pierdziu Ale mam nadzieję, że szybciutko zmyłaś i już nic się z oczami nie dzieje.
Nie wiem czy wiecie, ale np przy sesjach zdjęciowych bardzo często jak modelki mają czarne usta to jest to np lakier do paznokci.
czytałam o tym kiedyś, masakra

Cytat:
Zdjęcia wrzucę jak zlokalizuję aparat żeby je cyknąć bo wczoraj wywaliłam całe bagaże, poszłam spać a potem Was nadrabiałam, więc jak ogarnę bajzel to będą.
ok, ok, czekamy
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 13:46   #3142
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
I ja też Cię popieram . Z perspektywy czasu też nie robiłabym żadnego wesela, tylko przeznaczyła te pieniądze dla nas. Przyjęcie dla najbliższych (rodzice, rodzeństwo, babcia, czy ewentualnie jeszcze ktoś bliski) ok, ale cała ta impreza, dla ciotków, pociotków, kuzynów..., z którymi łączą tylko więzy krwi, nic więcej, to szkoda kasy.

A co do prezentów jeszcze; jak ktoś tylko przychodzi do kościoła/usc, to przynosi tylko kwiaty. A prezenty to dają ci co przychodzą na wesele.

No i i nie mogę tu posiedzieć, bo zapowiedziała mi sie koleżanka z zaproszeniem ślubnym. 20 minut wcześniej zapowiedziała mi się a ja byłam w proszku... wymusiłam na niej tę godzinę, posprzątałąm już wszystko, siedzimy, czekamy... a jej nie ma.
My mamy jeszcze czas, żeby to wszystko obmyślić Do tego czasu wszystko może się zmienić
Nie lubię jak ktoś tak wpada Kultura wymaga tego, żeby wcześniej uprzedzić, a nie w ostatniej chwili. Już nie wspominając o tym, że ktoś wpada z samego rana i mnie budzi I jeszcze teraz na nią czekaj...
Stary 2011-08-28, 13:54   #3143
musso4
Zakorzenienie

jednak padłam na trochę, a teraz szybka kawa, make up i od nowa
Stary 2011-08-28, 14:01   #3144
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Kurde, weszłam na avonowy zadowolona, że nie mam tak dużo do nadrabiania, a tu zonk, kolejna część- nie wiem czy tamto nadrobię.

Zapomniałam powiedzieć ,że testowałam farbę avonową przed wyjazdem, jestem bardzo zadowolona- kolor na odroście chwycił mi dobrze, na całości wyszły jakby pasemka, bo wcześniejszy odcień farby był ciut ciemniejszy- a bałam się robić takim co na wzorniku wydawał się pasować do moim wlosów.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 14:29   #3145
sarraa
Zakorzenienie

Usunęło mi cytowanie, ale jedna z Was napisała o ślubie w Wenecji też bym tak chciała, ciekawe jak to wygląda od strony organizacyjnej
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 14:56   #3146
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
czasem troszkę trzeba
w ogóle zauważyłam, że jestem troszkę starsza od Twojej córki a moja mama jakoś nie martwi się ślubem, ciążą. ma zaufanieeee
ale bardzo miło że się tak zrobiło inaczej, z tym waszym obijaniem się japonkami

a ja nie martwię się jej ewentualną ciążą bo w żaden sposób nie będzie to mnie dotyczyć, za bardzo jestem zajęta zawodowo aby w jakikolwiek sposób jej pomagać... po prostu takie wnusiątko by musiało do żłobka iść jak tylko będą mogli je przyjąć czyli od chyba 4tego miesiąca a ona do pracy- musiałaby chyba jakoś dziecko utrzymać no nie? nie widzę w tym fakcie dla siebie żadnego obowiązku . No ona może mieć nadzieję tylko, że jej ewentualna teściowa dzieckiem by się zajęła bo ja nie mam możliwości takowych

a co do ślubu czy wesela to wydaje mi się że Twoja mama też już myśli że taki wydatek może ją czekać, ale przecież nie musi tego z Tobą omawiać, ja też nie omawiam ze swoją- napisałam tylko Wam co tam sobie myślę i tyle

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
jednak padłam na trochę, a teraz szybka kawa, make up i od nowa
witaj ponownie
ja zaraz też zrobię kawę.. teściowa już opuściła nasz dom, drugiej czesci obiadu nie spaliłam więc można świętować

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-08-28 o 14:50
Stary 2011-08-28, 16:05   #3147
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość

Dzięki Sheryl
Co do tych kwiatków : ja nie znoszę innych kwiatków jak kaktusy

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
gra w Na wspólnej, taka wrrrrrrrrrr
Hm....gdybym to ja miała jeszcze telwizor Bo na tym pudlu nie zauważyłam jej Więc pewnie nie jest warta mojej uwagi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-28, 16:16   #3148
Oja 84
Zadomowienie

hej laski! pomału Was nadrabiam...ale żeście tego naprodukowały hoho
A w między czasie mam takie pytanie do Was, właściwe to chcę żebyście mi doradziły...bo chcę póki jeszcze lato pomalować sobie jakoś fajnie paznokcie u stóp (bo u rąk niestety się do tego nie nadają) no a że ja prawie nigdy nie maluję paznokci chyba ze bezbarwnym to chciałabym abyście mi doradziły jako początkujacej, które lakiery są dobre no i chciałabym też użyć pękacza. Powiedzcie mi to się najpierw maluje zwykłym jakimś lakierem a potem na to pekacz ale pękaczem też maluje się cały paznokieć i on wtedy sam się uformuje w te pękniecia czy to trzeba jakieś tylko kropki czy coś? no i chciałabym zamówić przez all bo nie mam teraz za bardzo czym wybrać się do jakiejś drogerii a po zatym u nas w "mieście" to nawet nie ma żadnej sieciówki, tak więc prosiłabym o jakieś namiary na all od jakiegoś sprawdzonego sprzedawcy

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 16:51   #3149
sheryl
szeryfcio

Cytat:
My mamy jeszcze czas, żeby to wszystko obmyślić Do tego czasu wszystko może się zmienić
Nie lubię jak ktoś tak wpada Kultura wymaga tego, żeby wcześniej uprzedzić, a nie w ostatniej chwili. Już nie wspominając o tym, że ktoś wpada z samego rana i mnie budzi I jeszcze teraz na nią czekaj...
No... W końcu postanowiliśmy wyjść na plac zabaw, bo pogoda ładna. Dzwonię - nie odbiera. Ech, piszę smsa i idziemy. Wyszliśmy za blok, to telefon, że oni już jadą. To się wróciliśmy.
Jak ludzie potrafią zdezorganizować dzień...

No i mam wesele pod koniec września... A kreacji nie mam ...

Cytat:
Dzięki Sheryl
Co do tych kwiatków : ja nie znoszę innych kwiatków jak kaktusy
No ja też nie lubię kwiatków . Nasze pojechały na cmentarz .

Dobra, jedziemy go galerii, muszę się rozejrzeć po telefonach, bo umowa mi się kończy.
Stary 2011-08-28, 17:01   #3150
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Dziewczyny muszę wam napisać jaka ze mnie blondynka Nad morzem było stoisko z lakierami i kosmetykami jednej firmy. Oglądałam tam lakiery bo moja mała chciała żebyśmy kupiły fioletowy brokatowy lakier, oglądamy oglądamy i pytam baby czy ma inne kosmetyki tej firmy- chodziło mi o tusz do kresek. Mówi mi że ma pokazuje mi czaderski zielony brokatowy. Więc ja dupa wołowa przypaliłam się na tą zieleń, zapłaciłam. Weszłyśmy do domu zachwycona lecę do lustra , maziam oko tym zielonym brokatem... Zaczęło tak kurna szczypać że szok, patrzę na opakowanie a tam opis liner do paznokci. Myślałam że się zesram z bólu i pieczenia...:mu r:
Oj bidulko!! Dobrze, że oczka całe..

Cytat:
mama zabrała Klaudię na podwórko, spróbuję się zdrzemnąć chociaż sama nie wiem czy mi się chce[COLOR="Silver"]

:
ja bym z pewnościa sie walneła na troszkę...

Cytat:
zdrzemij się bo potem ci to niedospanie wyjdzie akurat wtedy kiedy twoja córcia będzie chciala się z Toba bawić

kobitki co wy myślicie o tym aby w ciąży chodzić na basen ?
bo jednej strony słyszę, że nawet powinno sie chodzić na basen w ciąży, bo ćwiczą sie mięśnie, kręgosłup itp, są nawet specjalne grupy z gimnastyką w wodzie dla ciężarnych. Z drugiej strony mój lekarz powiedział mi, żebym nie chodziła i wcale nie uzasadnił tego ryzykiem złapania infekcji, tylko tym, że...wywierane jest zbyt duże ciśnienie na brzuch! Paranoja jakaś... W ogóle nie wiem czy chodzić czy nie? No i w ogóle jakie sporty można uprawiać a jakie nie?
Moja kuzynka z zawodu fizoterapeutka całą ciążę chodziła na basen, wiec chyba mozna jak najbardziej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości