|
|
#3151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
VIOLINKO ja Tobie też życzę powodzenia i trzymam kciuki, żeby się wszystko udało
|
|
|
|
#3152 |
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek z rańca
VIOLINKO powodzenia to twoje pięc minut ![]() W życiu bym teściowej nie zapytała się aby dołożyła mi na cycki co to to nieeeeeee Ja jak byłam na diecie i chudłam zaczęła mi skóra zwisać wiec zakupiła sobie wyszczuplający krem+spray Dr. Tołpa polecam naprawdę jest super brzuch i tyłek tak mnie jarał przez godzinę,że szok i naprawdę mi pomogło polecam.KAJUJA ja też miałam ból cycków,że szok swedzenie też. Kochana a teraz to ja juz zapomniałam śpię normalnie już na leżąco a nie na siedząco
|
|
|
|
#3153 |
|
Raczkowanie
|
ja tez spie na leząco
ale marze zeby sie przekrecic na boczek nie idziemaya piekny brzuch. jestem pod wrazeniem! mi na szczescie po dwóch ciazach brzuch pieknie wrócił na swoje miejsce, sladu nie ma. fakt, że nie przytyłam duzo( w obu po jakies 15 kg) i bardzo o niego dbałam. ale tez geny tu chyba maja duze znaczenie
|
|
#3154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co się nie robi aby byc piękną |
|
|
|
|
#3155 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie kiedy można zacząć spać na boczku??? mnie już męczy strasznie to leżenie na plerach choć śpie zadziwiająco dobrze i aż w szoku jestem, że przez całą noc się nie przekręcam
![]() Grazia daj trochę panienki tż mój mąż je uwielbia, napatrzeć się nie moze, zadowolony na maksa kurna wielbiciel małych cycuniów 20 lat słyszłam, że on takie malunie lubi a teraz mu ślina leci do tych dużych![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- kajuja mój brzunio w super stanie trzy ciąże przetrwał bez żadnej pielęgnacji a ostatnie 2 lata się posypał, chyba starość na niego przyszła ale mu nie daruje do lata ma być super, musi się z cyckami komponować![]() powiedz czy już troszke się wybijają Twoje panieneczki??
|
|
#3156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3157 |
|
Raczkowanie
|
grazia moj tez za mną łazi cały czas i pyta kiedy bedzie mogł mnie pomiziac. ja tez juz sie nie mogę doczekac, bo mam wrazenie ze te cycki nowe to taki powiew swieżosci w związku
chcoiaz na razie to tylko jecze ![]() joaasi - ja duzo cwiczyłam przed op. brzuch szczególnie, bo lubie miec płaski. teraz brzuszek posiniaczony biedny, ale przetrwam to - piekno rodzi sie w bolach hehehehe panienki jak mi sie bardziej do przodu wybiją to je utne )
|
|
#3158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak o brzuszkach tu mowicie, to moj brzuch po operacji sie zaniedbal i juz nie jest taki fajny jak przed operacja Taka bylam z niego dumna zawsze Zamiast dekoldem swiecilam brzuchem, a teraz ........................s wiece dekoldem---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- GRAZIU ciesze sie, ze u Ciebie juz wszystko dobrze
|
|
#3159 |
|
Wtajemniczenie
|
kajuja wariacie wybiją się wybiją i będą najpiękniejsze na świecie, już to widać
i napewno nie będziesz chciała ich ciachać mnie siniaczki ominęły ale tak jak bolało to chyba żadnej z Was, na szczęście już minęło, nie pamiętam a cycki zostały i już czekam aż sobie zmiękną ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- właśnie właśnie ja też Graziu gratulejszyn nowego mieszkanka mądra z Ciebie dziewczynka, że najpierw dla siebie potem dla ogółu bo teraz pewnie byś się szybko ich nie doczekała a ja taka durna byłam ciągle coś trzeba było i na starość się cycków dorobiłam
|
|
#3160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kase odłozyłam na cycki już dawno a i tak miałam mysli, ze moze lepiej remont w chacie zrobić ![]() oj głupia ja głupia, matka kwoka, matka polka wybiją sie pewnie ale ja podobnie jak Ty jestem wielbicielką srednich piersi. i to bardziej małych niż duzych. ja jestem cały czas pod wrazeniem jednych cycków jednej dziewczyny z Beauty Forum i w chwilach zwatpiania w swojej ogladam jej zdjecia - z reszta z jej fotami poszłam do dr. i powiedziałam takie chce
Edytowane przez kajuja1 Czas edycji: 2011-12-13 o 10:19 |
|
|
|
|
#3161 |
|
Wtajemniczenie
|
a na jakim wątku ta dziewczynka to też sobie pooglądam?
|
|
#3162 |
|
Raczkowanie
|
na watku poswieconym dr skwiercz. uzytkownik o niku gigo - a moze ta Pani jest i u nas?
ja na beauty forum tez troche pisałam, ale matko opierdziel zbierac za to, ze się posta pod postem pisze to juz przegiecie
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
POWODZENIA!TRZYMAM Y KCIUKI! ![]() Nadinka2 19.12- 7![]() ![]() malinkac 19.12- 7 ![]() tonia87 09.01.2012r-28![]() Klaudeczka201020.02.2012r-76![]() ![]() sherry.b 26.04.2012r-134![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-212
|
|
|
|
#3164 |
|
Raczkowanie
|
oj trzymamy trzymamy
)) violinka!!!! dasz rade! jestem pewna ze za tydzień bedziesz fruwać z radości
|
|
#3165 |
|
Raczkowanie
|
Violinka BEDZIE SUPERR
ból minie a pozostanie uśmiech ![]() ja miałam cała torbe bóg wie czego i w gruncie rzeczy to ... zamiast pidzamy od razu nałozyłam bluze rozsuwana do wyjscia....cała noc leżałam w czyms białym i pod kołdrą i nie mialam ochoty wstawac by sie przebierac na pare godzin za to pidzama przydala sie ale w domu..mialam ochote tylko spać bo czulam sie dobrze po narkozie przydała się słomka i cos do picia i cos lekkiego do chrupania..od razu i tak nie mozna jesc..dopiero pozniej mialam i gazetke, i plyny do mycia i recznik i chusteczki nawilzane... i torba dla mnie zbedna byla hehe bo ja tam tylko spalam aaa telefon byl super, co chwila sms i fotki z gory na nowe nabytki hahaMya diva no zmiana kolosalna, i kosci biodrowe tak ladnie zabudowane...jak u mnie kiedys bo teraz to mi za bardzo wystaja wlasnie sie objadam..po 2 bulkach przyszedl czas na kawe i ciasto karpatke:P pozatym chyba juz mi zakwasy minely..po pierwszym bieganiu 2 dni mi lydki dokuczaly
|
#3166 |
|
Zadomowienie
|
Mirabella weź dobra... sobie daruj
Ty tu bułeczki, karaptki...A ja dziś 1 dzień 1 fazy Dukana. Czarna kawa i jogo naturalny... Ciężko będzie ale muszę bo wyglądam już nieciekawie...Winka sobie muszę odmówić i słodyczy. Trzymajcie za mnie kciuki! Za wszystkie moje nieskuteczne diety Teraz na pewno mi się uda ! później tylko dyspensa w wigilie i sylwestra Już planuję
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
violinka
powodzenia!!!!!! |
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma piękne to fakt.... Ty Kajuju będziesz miała podobne Ja mam w albumie takie jak Twoje także zajrzyj.......I ja też podobne mam mieć ale....jestem jak na razie w kropce, bo chyba przed cycusiami jeszcze dzidziusia sobie sprawię i wtedy już pewna w 100% pójdę się tuningować![]() Violinko POWODZENIA TRZYMAM KCIUKI!!!
|
|
#3169 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gwen, a ty nie za chuda na taka restrykcyjną diete? ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
) dla mnie te w rózowym staniku za duze. mi dr. powiedziala ze wyjda mi mniejsze niz gigo ma. zobaczymy
|
|
|
#3170 |
|
Zadomowienie
|
Nie za chuda bo ja juz prawie dobijam do 60.tzn może to nawet jakoś nie starsznie duzo ale wg mnie odpowiednia dla mnie waga to 54-55 a jednak to trochę odbiega od moich norm
I wszystkie szmaty opięte . Szalu dostaje. Nie lubie obciślaków.
|
#3171 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry wszystkim ,mój boże dawno mnie tutaj nie było więc jestem nie w temacie
widze tylko że dzis wielki dzień VIOLINKI ,TAK WIĘC TRZYMAM KCIUKI I POWODZENIA Ja chyba musze poprosić o wolne z pracy aby was poczytac choć i tak chyba już nie nadrobię
|
#3172 |
|
Raczkowanie
|
ja cie rozumiem, tez nienawidze opietych ciuchów. ja jestem szczupła, ale jak pofolguje z jedzeniem to mi ciasno w spodniach czego nieznosze
trzymam kciuki!!!
|
|
#3173 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3174 |
|
Raczkowanie
|
JOOASI męzuś mój dotyka piersi ale już by chciał je mętolic jak stare a tu co d......a niech na razie sobie popatrzy hahahaha póżniej lepiej bedą smakowaćtak jak zabcia pisze po 6 tyg można na boczek doktorek też mi tak mówił ale dobiję do dwóch miechówa tak pozatym kochane coraz bardziej miękkie mi się robią te moje panienki kosiam je i to jest BEZCENNE |
|
|
|
#3175 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam jeszcze raz!
to dla mnie wiele znaczy, tym bardziej, że w realu wie o operacji mniej osób niż na forum ruszam za jakieś pół h, muszę jeszcze kasę wypłacić z banku ![]() A jutro Wam napisze jak było i jest - mam nadzieję, że dam radę. A na razie ja i moje rodzynki mówimy Wam PAPA
|
|
|
|
#3176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3177 |
|
Wtajemniczenie
|
kajuja przekopałam to beauty bo nie umiałam po nicku znaleźć osoby ale znalazłam
i te zaraz po operacji i te po 5 miechach i musze Ci powiedzieć, że doktor Ci je jak z tego zdjęcia zrobiła, gdyby nie Twój dodatkowy plajsterek to bliźniaki naprawde a te już dojrzałe są cudowne i jak Twoje tak bedą wyglądać to tylko zazdrościć mogę i oczy wywalać
|
|
#3178 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Agatau88 sorki, że tak późno odpisuję ale nie miałam kiedy wczoraj. O peeling chodziło mi taki http://img.bazarek.pl/140349/10902/1...63043df061.jpg . A masażer http://pl.oriflame.com/catalog-image...bal/7739_1.png
i jedno i drugie jest taniutkie
|
|
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moj ulubiony to kokosowy. fajnie nawilżone ciało zostawia.joasi, ja mam nadzieje ze beda piekne a nad cyckami gigo slinię sie razem z TŻ już dłuzszy czas
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

ale marze zeby sie przekrecic na boczek

ale mu nie daruje do lata ma być super, musi się z cyckami komponować

Taka bylam z niego dumna zawsze
Zamiast dekoldem swiecilam brzuchem, a teraz ........................s wiece dekoldem

Ty tu bułeczki, karaptki...
to dla mnie wiele znaczy, tym bardziej, że w realu wie o operacji mniej osób niż na forum