|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3152 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Konto usunięte
|
Soline, w Multifitness jest fajnie, miła atmosfera i niedrogo
![]() ecrulo, tulę i całuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Kwota jest nieistotna. Ktoś za Ciebie założył pieniądze, a Ty zniknęłaś na rok bez słowa wyjaśnienia, bezczelnie olewając PW i telefony. To jest czyste chamstwo, podobnie postąpiła cat. i miała czelności się tu więcej zjawić. Wyjaśnienia należą się nam wszystkim jak psu buda, bo jesteś osobą niegodną zaufania. A Ty jeszcze śmiesz wyrażać zdziwienie i robić z siebie ofiarę... Twoje książki ma bodajże Lalaith. Napisz do niej, a przekonasz się, po jakim czasie powinno się odpisywać na wiadomości. Nie prowadzimy działalności charytatywnej. Czy te 20 czy ileś złotych to było aż tak dużo, że nie miałaś tyle na koncie? Czy pomiędzy wklejaniem kolejnych propozycji do Szafy nie znalazłaś minuty, aby napisać do Ineso, że z powodów osobistych nie możesz odebrać zamówienia i zapłacisz dopiero przy odbiorze za kilka tygodni?
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zadomowienie
|
ecrulo - ściska mocno!
![]() Chciałaby któraś coś od tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22550666? W razie czego proszę o prv do wieczora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nikt się na Tobie nie wyżywa, po prostu stwierdziłam fakt - kręcisz, kłamiesz i robisz problemy z zamówieniami. Co do 20 zł - dla jednego to nic, dla innego jest to kwota, za którą musi wyżywić całą rodzinę przez 1 dzień. Więc nie wyskakuj z takimi tekstami, bo są poniżej pewnego poziomu... Jeśli chodzi o książki - co Ty myślisz, że jak się nie odzywasz tygodniami na watku, zlewasz pytania, ignorujesz posty które pisane są bezposrednio do Ciebie to ktoś będzie biegać za Tobą i prosić Cię czy mogłabyś łaskawie wziąć książki? Nie bądź śmieszna, ile Ty masz lat, 15? Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
*** Przede mną dziwaczny piątek i dziwaczny weekend, które w ogóle nie powinny mieć miejsca ![]()
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2011-11-18 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Nie depcze krokusów
|
nicRu - czemu dziwaczne?
![]() |
#3159 |
Konto usunięte
|
No właśnie, czemu??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok, super ![]()
![]() |
#3161 |
maszyna, nie człowiek
|
Bo dowiedziałam się, że w zeszłą niedzielę zginęli w wypadku rodzice kolegi z klasy z liceum (nie utrzymuję juz raczej licealnych kontaktów, stąd doszło do mnie to wczoraj z informacją o dacie pogrzebu). Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji i mna to wstrząsnęło - zostać tak samemu...
#3162 |
Nie depcze krokusów
|
Straszne...
![]()
![]() |
#3163 |
Konto usunięte
|
współczuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Staram się tylko za bardzo nie kombinować z kolorami (w sensie np brązowe buty, czarne zakolanówki, inne rajstopy, inna sukienka ![]() ![]() Szkoda, że nie załapałaś się na zamówienie ale paczka jest już w drodze-zależało mi na czasie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
Ja się wczoraj dowidziałam, że chłopaczek, który mieszkał u nas na osiedlu zmarł zeszłej nocy na raka.. 9latek..
![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
Mojemu kuzynowstwu zmarła w poniedziałek mama, a 4 lata wcześniej ojciec. Dzieciaki mają 13 i 17 lat... To dopiero przykra sprawa
![]()
#3167 |
maszyna, nie człowiek
|
Okropne to jest i .. właśnie, dziwaczne...Dlatego napisałam do kolegi i jeśli pojedzie to być może pojadę na pogrzeb dla samej obecności, bo to dla mnie kawałek i totalnie nieznana okolica. Ale zmusiło mnie to do refleksji i średnio przespanej nocy, bo to dla mnie naprawdę niewyobrażalne. Każdy wie, że nikt nie jest wieczny, ale zawsze gdy takie coś spada na człowieka to jest zaskoczeniem i strasznym ciosem.
#3168 |
Zadomowienie
|
Ja też coś mam
![]() Mojej koleżance we wrześniu 2008roku zmarł tata. Nagle, w nocy podczas snu - zawał serca. To była sobota. Pogrzeb był w środę. A po nim niewielka stypa w domu. Wieczorem mama koleżanki źle się poczuła, zaczęła wymiotować. Koleżanka wezwała pogotowie, podejrzewano zatrucie środkami uspokajającymi itp. W czwartek z samego rana koleżanka pojechała do mamy do szpitala. Zobaczyła puste łóżko. Mama zmarła na zawał przed 7 rano ![]() Została sama, samiusieńka, bez rodzeństwa, dziadków (zmarli w tym samym roku, ale kilka miesięcy wcześniej!). Jej najbliższa rodzina to siostra cioteczna mamy mieszkająca pod Bielsko-Białą (300km). Nagle została z domem na głowie (nie żadną willą, zwykłym domkiem nie do końca urządzonym), niedokończonymi studiami, psem podwórkowym, którego udomowiła i garścią przyjaciół. Wszyscy baliśmy się, że nie wytrzyma psychicznie i targnie się na swoje życie. Przez pierwsze tygodnie wyznaczaliśmy dyżury nocne, żeby nie zostawała w tym pustym i wielkim domu sama. Na szczęście nic takiego się nie stało, ma pracę, jakoś wiąże koniec z końcem i tylko czeka na miłość... to jej największe marzenie. Czasem jeszcze łzy smutku płyną jej po policzku, najgorzej jest, gdy nadchodzi czas świąteczny ![]()
#3169 |
Konto usunięte
|
straszne to co piszecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Matka Smoka
|
Mistrzyni - o jakich warsztatach Zwierciadła piszesz? bo ja nie spotkałam się z żadnymi bezpłatnymi. Akademia Zwierciadła jest płatna.
Jesli chodzi o gestalt, o ktrym pisała Malla, to wystarczy zapisać się na newsletter. Ale te warsztaty są rzadko, no i o 16.00 w czwartki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Konto usunięte
|
a ten gestalt jest płatny???
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
Strasznie przykre jest to co piszecie...Mam nadzieję, że osoby te znajdują dużo wsparcia i pomocy w bliskich
![]() Melka pamiętam, że polowałaś na jakąś książkę z ueku...dorwałaś już ją? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Zakorzenienie
|
Straszne to wszystko
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30574230] Przeczytałam dopiero dzisiaj tą wiadomość. Mogę zawieźć babci w poniedziałek po pracy, albo dać komuś jutro. Jak wolisz? [/QUOTE] Może sama bym odebrała jutro na imprezie, tylko nie wiem czy w klubie będzie to gdzie trzymać. A jak nie to po weekendzie się jakoś umówimy. Cytat:
![]() ![]() Widziałam wcześniej, że zamówienie do wtorku ale zajrzałam dopiero w środę, trudno. Jak wiem jaka firma produkuje te biodrówki z koronką to może znajdę stacjonarnie ![]() ![]()
![]() |
#3174 |
Nie depcze krokusów
|
Mojej koleżanki ojciec zmarł w wieczór przed jej weselem...
![]() |
#3175 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | ||
Zakorzenienie
|
ale żeście wrzuciły temat... coś okropnego
![]() ![]() ![]() uwielbiam Cię! Cytat:
na całe szczęście wykryto Ci to wcześnie, będziesz miała to na uwadze i będziesz to kontrolować więc jest szansa na spowolnienie i złagodzenie choroby, a być może nawet ona się nie rozwinie. tak patrz na tą sytuację ![]() ![]() Cytat:
Nieważne ile zalegasz kasy- ważne, że taka sytuacja ma miejsce. Skoro 20zł dla Ciebie to nie pieniądze to trzeba było oddać i nie dyskutować. Mnie osobiście rażą Twoje tłumaczenia- są tak grubymi nićmi szyte, że aż się nie chce w nie wierzyć. Ktoś kto jest uczciwy i ma dobre zmiary przez rok czasu jest w stanie wyprostować zaległe sprawy. Zasłaniasz się chorobą. Ok, nie kwestionuję tego, ale przez rok nie miałaś czasu przeczytać stosów PW? to jest śmieszne... nie mówiąc o tym, że brałaś udział w innych zamówieniach, w których również zawaliłaś, wypowiadałaś się na innych wątkach, bywałaś na innych portalach. Z kilometra śmierdzi to ściemą. Nie odpowiada Ci nasze podejście do swojej osoby to zrezygnuj z udzielania się w wątku. Gdybyś przyszła i od razu wyjaśniła, przeprosiła i uregulowała zaległości, a nie gadała o d.upie marynie to może z czasem wszystkie tu zebrane byłyby w stanie przełamać złe wrażenie i dystans jaki powstał przez Twoje zachowanie. 6m- ja też chciałam zakolanówki! ![]() przypominam, że DZISIAJ zamykam zamówienie z 1000 smaków. proszę o uzupełnienie ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2011-11-18 o 10:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja też wolę mówić o rzeczach napędzających i dostarczających pozytywnych emocji, bo ma to większy sens niż myślenie o rzeczach złch, ale ta wiadomość mnie na chwilę zatrzymała, bo to jednak tragedia, której nie powinni doświadczać nawet najgorsi ludzie.
W ramach napędzania pozytywnymi emocjami za to poteżetuję dzisiaj ![]()
![]() |
#3178 |
Konto usunięte
|
To juz szczyt, napisałam na wątku spotkaniowo krakowskim perfumowym pytanko o spotkanie a tu proszę kto się chce spotkać:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Nie depcze krokusów
|
Jak chce, to jej sprawa, my nie prowadzimy spotkań stricte perfumeryjnych i też nigdy na takim nie byłam.
![]() |
#3180 |
Konto usunięte
|
wiem Malla że my w tym wątku nie
![]() ![]() ![]() ale jak ona pójdzie na perfumeryjne to ja na nie nie pójdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.