|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Jeśli chcecie obejrzeć ciekawy link, to polecam banerek z mojego podpisu
![]() Z góry dziękuję ![]()
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
Musiałam wyjść wcześniej z pracy, bo mam gorączkę. Ech...
#3123 | ||
Zakorzenienie
|
dopiero teraz mogłam tu zajrzeć
![]() ![]() i znowu wszedł mi ból w kręgosłup ![]() Cytat:
ja bym była za tym żeby bezsensownie nie dublować na tych samych liniach np. autobusów które jadą 2min po sobie- dla przykładu 128 i 184 które pokrywają się w najbardziej strategicznych i uczęszczanych miejscach i jada właśnie jeden za drugim, a potem jest 20min. tzw. czarnej dziury ![]() Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | |
Zakorzenienie
|
Która ostatnio narzekała na ciszę w wątku? Nie było mnie przez 24 godziny a tu kilka stron
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ajć, mój codzienny problem ![]() Ecrulo trzymam kciuki za Twoje oczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | ||
Pani Buka
|
Cytat:
wiem tylko że będzie jedna wielka masakra jak to wejdzie i w tramwajach starsze osoby za każdym razem będą pytać gdzie to jedzie albo dziwić się że nie dojadą linią nr X gdzieś tam... Cytat:
właśnie się dopatrzyłam że w wariancie 2 chcą zlikwidować 173 i puścić do mnie tylko 144 co 15 minut, przecież oni w ogóle nie myślą....
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-11-17 o 16:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
Źle, kapie mi z nosa i boli mnie gardło, jutro nie idę do pracy...
#3127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3128 |
moderatorka też wizażanka
|
Już zdaje raport. Badało mie 3 lekarzy, bo jak się okazało moje oczy są conajmniej dziwne. Znaleźli sporo anomalii anatomicznych w obu gałkach jak opadanie tęczówki (?), opuchnięcie tęczówki, rozszerzone jakieś ciałka czy coś takiego, asymetryczne plamki, czy inne kropki, dużo tego było... Ich opinie były rozbieżne, dla jednego lekarza u mnie to już jaskra, dla drugiego oko jest "jaskrawe", tzn. wszystko zmierza ku chorobie i to jest kwestią czasu kiedy się choroba ujawni, dlatego muszę być pod stałą kontrolą. Co 6 miesięcy komplet badań, które są nieprzyjemne i nie chciałabym ich już nigdy w życiu powtarzać. Co 3-4 miesiące badanie ciśnienia oka. Póki co nie leczą, jak już się ujawni to dopiero wtedy znaczną leczenie.
Nie pociesza mnie to wcale, bo wyrok jest już wydany, teraz to tylko kwestia czasu... |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Nie depcze krokusów
|
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
Ecrulo, bidulo ty!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
moderatorka też wizażanka
|
Malla,
Klikałam ![]() Hula, Twój nie działa. Jestem w szoku i czuję, że wszystko jest bez sensu. Myślę teraz o ilu defektach w swoim ograniźmie jeszcze nie wiem. O ilu skłonnościach, rozwijających się chorobach itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Zakorzenienie
|
Ecrulo, przykro mi
![]() Wow, mój Intense Classic skończył się dopiero po 4 miesiącach intensywnego używania go codziennie. Jestem pod wrażeniem...
#3134 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny czy któraś z Was mogłaby mi przesłać na priv nr tel. do MyLasthope? Bo zmieniłam telefon i mi kontakt znikł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-11-17 o 23:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Zakorzenienie
|
Ecrulo tulę Cie mocno
![]() ![]() Znudził mi się róż na paznokciach...teraz zakochałam się w tym http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQi_mVe OzMyJx0PduWg4GXY_kFn-J6vzCMO9kdU1XRTC6-QGYOVKOyH8_v8cA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() możesz podać Szyrkowi, bo widziałam, że jest zainteresowana ![]() ![]() Cytat:
![]() teoretycznie ![]() Cytat:
![]() i zadowolona jesteś z zajęć, atmosfery itp? Cytat:
![]() ![]() uch, jestem skonana - fizycznie i emocjonalnie ![]() ![]()
![]() |
#3138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
Ojoj. Odpocznij, zrelaksuj się i zjedz czekoladę - może pomoże
![]() Kolokwium napisałam, mam nadzieję, że zaliczę, już się nawet nie zastanawiam nad oceną, chociaż pierwszy raz na studiach zdarzyło mi się, że mam możliwość niezdawania egzaminu, jeżeli z ćwiczeń jest 5. Ale ja sobie oczywiście podeszłam do tego na luzie i, niestety, 5 nie będzie ![]() Potem byłam na fantastycznym wykładzie z jednego z kół na UJ o kobietach (związkach itp.) w Etiopii, były etiopistki z UW, naprawdę świetne. Dzisiaj też dowiedziałam się, że UJ i (UP) nie otworzą mojego kierunku na II stopniu. Ja i tak chciałam iść do Warszawy, ale jednak teraz mi się ewentualne wyjście awaryjne zamknęło. Poza tym jaka będzie konkurencja! Dobra, mam jeszcze dwa lata ![]() Posprzątałam moje terytorium nareszcie, pierwszy raz dopuściłam do takiego syfu, nigdy więcej! A teraz relaks z francuskim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3140 |
Matka Smoka
|
Dostałam zaległy przelew od All_that_jazz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Matka Smoka
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nie miałam ![]() Wow! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3144 |
Copyraptor
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |||
Konto usunięte
|
Tak, rękami, nogami i czym tam będziecie chciały
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Grafiki - http://www.beatriziglesias.com/. Bardzo mi się podoba jej kreska ![]() Całe to zachowanie, te dyskusja, pyskówka były poniżej wszelkiej krytyki. Naprawdę byłam pod wrażeniem jej kłamst i kręcenia. Wniosek nasuwa się sam - nie ma co się z nią bawić w zamówienia i niech po prostu ściemnia na innym wątku. Ważne, że Ty masz swoją kasę. Żenujące zachowanie... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Zakorzenienie
|
Znowu mnie nie było i zapomniałam co miałam odpisać...
Co do zakolanówek - dziękuję za odpowiedzi. A do jakich butów? Malla - rozwaliłaś mnie ![]() Emilka zapomniałam o Twoim zamówieniu ![]() Hiper mogłabym jutro wpaść do Hiperbabci po szczotkę i hydrolaty? Bo widzę, że coś tam zawolzisz i dziewczyny odbierają.
#3147 |
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30571608]
No ostatecznie mogę Ci w takim razie wybaczyć i mojego śmiertelnego focha przemienić na czasowego do dnia jutrzejszego włącznie... [/QUOTE] cieszy mnie to niezmiernie ![]() jako że pracuję w g.kazimierz to jestem w Naturze minimum 4 razy w tygodniu ![]() ![]() a tak na serio to jeszcze nigdy nie trafiłam na cała limitę z essence ale za to z catrice zawsze trafiam na pełny stand |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30571608]
Całe to zachowanie, te dyskusja, pyskówka były poniżej wszelkiej krytyki. Naprawdę byłam pod wrażeniem jej kłamst i kręcenia. Wniosek nasuwa się sam - nie ma co się z nią bawić w zamówienia i niech po prostu ściemnia na innym wątku. Ważne, że Ty masz swoją kasę. Żenujące zachowanie...[/QUOTE] Jedyną pyskówką, która miała miejsce były niewybredne uwagi osób postronnych pod moim adresem. Rozumiem,że fajnie jest się na kimś wyżyć uważam jednak,że mocno nie fair jest jeżdżenie na mnie jak na szarej kobyle z powodu aż 20 zł wziąwszy pod uwagę,że pożyczyłam jednej z was książki o wartości jedynie 100 zł, których do dziś nie odzyskałam. Tego jakoś żadna z Was nie uznała za zachowanie nie fair. Co do mojego tłumaczenia winna byłam wyjaśnienia Ineso więc jej ich udzieliłam.Ty wy, nie ja zaczęłyście je między sobą roztrząsać tak jakbyście miały prawo do jakiegoś sądu nade mną. |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc nie spotkałam się z czymś takim ( no może okazjonalnie, w ramach jakiegoś eventu ale to też tylko bardziej w ramach jakiejś "zajawki" tematu, a nie pełnego warsztatu) z prostej przyczyny - ludzie, którzy prowadza takie warsztaty, zanim zdobędą swoją wiedzę na poziomie pozwalajacym im dzielić się nią dalej, inwestują w siebie spore pieniądze. Kursy trenerskie, szkoły, warsztaty rozwijające wiedzę trenerów są drogie, szkolenia czasochłonne i wynagajace ciągłego samokształcenia... Jeżeli ktoś jest dobrym trenerem, doświadczonym, a kurs/warsztat nie jest tylko rozrywkowy ale naprawdę ma coś wnieść w nasze życie, czy coś zmienić, nie możemy oczekiwać, że będzie darmowy. Bo niby kto ma i z czego zapłacic temu trenerowi? Unia takich rzeczy raczej nie finansuje tym bardziej miasto..... Chyba, że jesteś bezrobotna i chcesz wrócić na rynek pracy itp... Może jakieś stowarzyszenia studenckie, fundacja ale też nie sądzę żeby coś sensownego było całkowicie darmowe....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, nie zaplanowałybyście może przed świętami zakupów na stronie http://www.zoopaja.pl/ ?
![]() Albo może choć jedna osoba będzie zainteresowana, ja mogę podłączyć się do zamówienia w każdej chwili
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.