![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
aaaa i śniła mi się kupa, duuuużo kupy
![]() ![]() ![]() ho ho hoooo jaki szczyt ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-11-23 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
ʞɐɯǝuɐ
|
dzisiejszy Lemowy Googiel
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
BAN stały
|
Ziuty z wykladu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ad2. A jak się robi pierogi drożdżowe? ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wstałem dopiero ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
Abo i do ciasta na pirogi zamiast wody ktos dodaje trochę mleka z rozrobionymi drożdzami.
Ja takie pirogi jadłam u mojej tesciowej. Ciasto było bardzo delikatne i mieciutkie. Drozdzów w tym nie było czuć ale byo ich raczej niewiele. W rejonach moich rodzinnych na te takie pieczone (najczesciej z kaszą gryczaną) mowi sie: piróg. ad1. 6 ad2. ja tez tak chcem ![]()
#3158 | |
Wpisz tu zomzing
|
długie to
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() mrr Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-11-23 o 11:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2 ![]() wyglondam tera tak ![]() ![]()
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
Słuchaj, słuchaj... a może to była moja kupa?
![]() JUŻ ![]() Włosy już mam ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Kameno ![]() ![]()
#3162 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chińskie? ![]() ![]() Ufff nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Z ciasta takiego jak na pizzę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc o Twój przepis też poproszę. ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też korzystam z tego przepisu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
ziuuut
![]() we włosiu mam ok 65cm i jeszcze nie muszę obcinać ![]() Ju ![]() i spadam dalej ogarniać... ![]()
![]() |
#3166 | ||
Zakorzenienie
|
łączę się z wszystkimi z okalpniętymi włosami
![]() u mnei nawet suszenie z głową w dół ani pianki na objętość i modelowanie szczotką nie pomagają - za ciężkie kudły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miałabym wstawać pół godziny wcześniej? Newa! ![]() Z grzywką też się latami użerałam, ale jak rano była fatalna, to tylko grzywkę pod kran, wysuszyć i voila ![]()
![]() |
#3167 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad migdałów w mlecznej czekoladzie z Biedronki
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Iść w przyszłym tygodniu na Opeth, Aesthetic Perfection, jedno i drugie, czy nic? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak nie wychodzę nigdzie rano to zostawiam du wyschnięcia naturalnego, trwa to jakieś 5 godzin ![]() Patent z myciem tylko grzywki stosuję w ekstremalnych sytuacjach, czyli np jak zaśpię ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3170 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
no właśnie to jest główny powód mojego postępowania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Zazdroszczę wam błyskawicznego mycia z układaniem... Ja oczywiście mogę umyć w 10 min bo odżywkę zaraz spłukuję ale potem ze 20 min układam te chrzanione loczki. Jeśli tego nie zrobię to szkoda słów na moją fryzurę... Później muszą schnąć same bo po suszarce mam pirz, czyli kolejne 2 godz, po wyschnięciu rozczesuję i często okazuje się, że trza sporo poprawić więc znowu nakręcam kosmyki na palec... Później ofkors wystarczy mżawka albo mgła i powstała szopa nadaje się tylko do ponownego umycia. Nienawidzę ich ![]() Natomiast w warkoczu cienkim jak palec czuję się szarą myszą no więc cóż czynić, myję co drugi dzień wieczorem i przez jeden dzień ujdą. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kiedys tez jeczalam ze nie mam stolnicy ani wałka-wtedy kolega mnie uswiadomił jak on robi pierogi po studencku: zwalasz ksiązki z biurka, przecierasz wódką, sypiesz mąke itd na biurko, ugniatasz ![]() ![]() tak ze wisz-dla chcącego nic trudnego ![]()
![]() |
#3175 |
BAN stały
|
No dobra, na AP pójdę, tym bardziej, że bilety sprzedają tu, więc przy okazji obluczę co nieco, bo już od dawna miałam zamiar...
![]() oooo a ile perfum majo ![]() Nad O. się jeszcze zastanowię, może mi w międzyczasie spadnie 25 euro z niebios ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
No to już ostatni raz przed wybyciem
![]() Pamiętajcie- 19sta wzwyż ![]() będę o Was myśleć ![]()
#3178 | |
Zakorzenienie
|
chuop śpiewa pod prysznicem Adelkę Someone like you - unplugged razem z rzeczoną Adelkom
![]() moglabym to nagrac w charakterze ewentualnego szantaża ![]() hmmmm ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]() serio? no co Ty myśl o sobie a my o Tobie - ![]() ![]() miłego brylowania i udanego after party też - kontaktów i w ogóle niech Cię zobaczą i pogadaj z Tyszkiewicz czy faktycznie taka fajna babka na jakom wygląda Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-23 o 15:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
długie ale fajne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dlatego ja nie suszę, szkoda mi czasu - same schną przez noc
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.