|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cześć Chudziny
![]() Dostałam zaproszenie na wesele jako osoba towarzysząca od chłopaka, który pracuje z moim tatą, waży chyba 5kg i jest taki sympatyczny ![]() ![]() Niestety będę musiała umówić, bo to dzień przed maturę ![]() Monia ja swojego czworonoga zawsze nastawiam na kąpiel, boi się jak skurczybyk! Wystarczy, że ja schodzę na dół do kąpieli i mam ręcznik w dłoni - psa nie ma ![]()
![]() |
#3153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale mi dziś było smutno w pracy ![]() ![]() Dziś na wadze w końcu ruszyło ![]() ![]() Przede mną weekend w szkole więc pewnie znów tona śmieciowego żarcia wpadnie ![]() kto właśnie zeżarł 2 naleśniki z dżemem i serkiem waniliowym? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3154 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Świetne nowe zdj ![]() ![]() Czy Ty chciałabys codziennie chudnąć? to by było chyba za piękne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Naleśnikami się nie przejmuj, nie można sobie wszystkiego odmawiać ![]() A ja kupiłam wczoraj mega opięte dżinsy, ledwo się w nie wciskam ale boczki się nie wylewają ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3155 | ||
Zakorzenienie
|
haha!
jezu jak ja nienawidze niemca ![]() ja ucze sie juz chyba z 6 lat a w sumie ciagle znam tylko: wi hajs du ![]() ![]() ![]() ![]() pudelek mnie juz namierzyl? no ej ;/ ![]() tena lejdi ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() trzymam kciuki zeby wyniki byly swietne, ale oprocz tego, zebys znalazla jakas lepsza i mniej wyczerpujaca prace ![]() 2. super! 3. naleśniki ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. rozejda sie ![]()
![]() |
![]() |
#3156 | ||||
Wtajemniczenie
|
hej ho!
![]() dzisiaj mam tak zalatany dzień,że już mam serdecznie dość! to całe pakowanie, przewożenie tych rzeczy ![]() ![]() chciałabym już to mieć za sobą! przez kilka dni nie bede miała teraz neta, takze nie nabazgrajcie za dużo ![]() Cytat:
![]() ja na szczęście załapałam się na darmowe badania u mojego ginka, będąc jeszcze w ciąży hah! ![]() ![]() Cytat:
![]() jakieś super plany na weekend się zapowiadają? Cytat:
![]() mmmmm dawno nie jadłam takich naleśników ![]() ![]() Cytat:
![]() dziękuje ![]()
![]() |
![]() |
#3157 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mam ten jeden nieszczęsny bok już od dziecka ale zmniejszył się ostatnio i czuje się nacznie lepiej. Cytat:
![]() 2. narzekałam głównie na wysiłek fizyczny ale będzie mi ich brakować. Zapomniałam zabrać mojej książeczki sanepid'owskiej więc wpadne do nich jeszcze jakos na kawę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3158 |
Wtajemniczenie
|
prawie wszystko spakowane.... padam na ryj!
![]() a jutro znowu czeka mnie cały dzień rozpakowywania. nienawidzę przeprowadzek!! ![]()
![]() |
#3159 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szejpa nie kupuję, bo nie mam gdzie tej płyty włożyć- nie mam napędu optycznego w netbooku ![]() Cytat:
![]() Ale ja generalnie nie lubię kupować ubrań ![]() ![]() Białe Michałki ommm mniaaaam ![]() ![]() Ale! powiedzcie mi, która lepsza: (ktoś coś mówił o Inditexie? ![]() ![]() Mi się dzisiaj śnił Chyżwar (czytała któraś Hypieriona? ![]() Cytat:
![]() Und du bist sehr gut. Und das du bist, was du isst ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3160 | |
Zadomowienie
|
Prince Polo, 1 muffinka, 2 paski czekolady (milka z herbatnikami
![]() ![]() Cytat:
![]() super że się zmniejszył ![]() ![]() Dziś zaliczyłam 50 min orbi i 10x25m pływania ![]() Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-03-30 o 22:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
Das ist Wahrheit! Du bist so klug
![]() Nikt nie zareagował na mój newsik o weselu, idę spać! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 | ||
Zakorzenienie
|
Aga, mam nadzieję, ze tym razem bedziecie mieli spokoj, a wlasciciele mieszkania nie maja jakis problemow i naglych zakupowych aspiracji wewnatrzrodzinnych
![]() pomyśl, ile kalorii spalilas ![]() MP! ciapko! malo się chwalisz TL i ze prowadzisz mini bloga! Raz dwa szturm na bloga MP ![]() ![]() Mój TZ po raz kolejny poszedl beze mnie na impreze, bo namawialam go, zeby spedzal wiecej czasu z kolegami i zaczal to mocno wykorzystywac ;p ale w sumie sie ciesze. siedze i zmulam. dzis jestem w domu, moja siostra przedstawila mi nowe trendy w odchudzaniu wsrod mlodego pokolenia ![]() ![]() ALE uwaga ![]() ![]() ![]() no. xD ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() 2. a sa jakies limitowanki?! ja najbardziej lubie biała, aaa! ta galaretka jest przenajlepsza ![]() ![]() ta gorzka srednio mi podchodzi. 3. iś bin niśt forberajtet ![]() Cytat:
![]() fajnie ze Cie zaprosil, moglabys pojsc, wystroic sie i byc sexy niunia ![]()
![]() |
![]() |
#3163 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo powiedziałaś od razu że się nie wybierasz, a zresztą w kolejce masz jeszcze 350 innych adoratorów, to co będziemy się na tym jednym skupiać? ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja lubie jak mój facet wychodzi na imprezy, jest wtedy taaaki spokój ![]() Limitki kupuję w Czechach, są mniam mniam- ostatnio wszamałam ananasową, łapiesz- pycha czekolada, pycha bakalie, a galaretka jest o smaku ananasa ![]() Będziemy sprzedawały razem! Ich auch! I nadal czekam na opinie w sprawie torebki, że się tak bezczelnie przypomnę. Ja jestem w gorącej wodzie kąpana, jak dzisiaj nie podejmę decyzji, to rano już nie będę pamiętała. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą w sierpniu mój fotoreporter idzie na wesele - zobaczysz, że wtedy będę sexy niunią ![]() Cytat:
![]() 2. Jaka torebka?! Coś przeoczyłam i źle się z tym czuję ![]()
![]() |
![]() |
#3165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taka: http://etorebka.pl/torebki-damskie-t...source=message czy taka http://www.zara.com/webapp/wcs/store...RA+LAKIEROWANA |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
BŚ, ZARA
![]() ![]()
![]() |
#3167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. zartujesz?! i jaj jej nie jadlam jeszcze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jestem super super ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3168 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() uwaga uwaga, kupilam shape!!!!!!!!!!!!! na opakowaniu jest napisane ze to metamorfoza w 4 tygodnie! biore sie za siebie, zaraz zrobie sobie zdjecia i porownam za miesiac. Kto ze mna cwiczy? widze ze nikt nie kupil ![]() ![]() ide, mama mnie goni do sprzatania ![]()
![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
A dzisiaj do mnie dzwonił ten facet, z którym rozmawiałam wczoraj i mam nagraną pracę na wakacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
Dzieki, Ewelka
![]() A no wlasnie, np. w Pl wlasciciele restauracji strasznie zyluja na studentach i uczniach, ze przez 3 miesiace, to sie zarobi gora 3,5tys zlotych, no moze czasem troche wiecej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
Gdzie Was wywiało dziewczyny (dosłownie :-P ) u mnie tak wieje że łeb urywa, i nawet pruszy śnieg. Masakra! Zrobiłam sobie zdjecia brzuchola, specjalny folder, ale wstydze sie Wam wkleic
![]() ![]()
![]() |
#3173 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. koniecznie, jesto boska ![]() 3.wybrałam etorbkę, nie wpisuję się za bardzo w te pastelowe trendy, a taka torebka będzie mega dodatkiem do mojego standardowego stronu, którym są dźinsy+biały t-shirt ![]() 4.jest weekend, daję rozgrzeszenie ![]() uw3 Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pamiętam jak po maturze wyjechałam do pracy do Holandii- wszystko wydałam tam na ciuchy i dobrą zabawę, a mieszkałam w przyczepie ![]() ![]() Cytat:
![]() pokaż foty! i napisz jak trening ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#3175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
Śmietana, ja do tego stopnia martwię się o swoją pracę i przyszłość, że część kasy będę odkładać na lokatę albo na auto, albo na przeżycie, albo na bilet do USA/Kanady i osiedlenie się tam. Ale na ciuchy też wydam
![]() Miałam się dzisiaj odchudzać, ale zjadłam wielkiego czekoladowego zająca i dwa kawałki kawowej babki. Trudno się mówi. Myślicie, że dostanę kiedyś wizę? U mojego TŻ na roku już dwie osoby wyleciały do USA: jedna dostała wizę, druga wylosowała zieloną kartę. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-03-31 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3177 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja nie byłam wtedy taka rozsądna, poleciałam tam zresztą tylko dla rozrywki ![]() Wizę dostaniesz, ale raczej tylko turystyczną, na pracę tam nie ma szans... A w sumie jak już tak gadamy: najlepiej skończyć studia w PL (ale nie prawo ![]() ![]() Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2012-03-31 o 16:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
.
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-03-31 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
Śmietanka, nie wiem, nie wnikałam w szczegóły z tą zieloną kartą, chyba że ona dostała wizę, a mój facio mi coś innego powiedział.
Tzn. no wizę to wiadomo, że dostanę turystyczną, ale wtedy można się starać o przedłużenie. Tylko, że jeszcze trzeba zdobyć licencję. Bo raczej nie wydaje mi się, żebym miała wtedy problem z pracą, bo mamy w Polsce wysoki poziom kształcenia. Mój chłop za granicą po swoich studiach też praktycznie w większości krajów ma drogę otwartą. Moja koleżanka dostała się na studia w UK (tzn. potem ma jeszcze dosłać wyniki matur, ale ona na pewno zda dobrze, przyjęli ją na podstawie przysłanego video, bo ona idzie na teatrologię czy jakąś inną reżyserię). Szczęściara. Teraz jej rodzice przeliczają koszty, do którego miasta ją wysłać, żeby było najtaniej. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-03-31 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, Stany są aktualnie bardzo zamkniętym krajem, borykają się z masą problemów z imigrantami i w obliczu kryzysu po prostu nie chcę przyjmować nowych osób. UK to inna sprawa, dzięki Unii studiowanie w obcym państwie nie jest żadnym problemem ![]() Mnie Stany nie ciągną, turystycznie spoko, pod żadnym innym względem- już nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.