Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-30, 14:44   #3151
agniesikk
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Wczoraj na Pudelku pisali,że Kasia ma psychofana Bańka, to Ty??!!

Nie mów,że sie nie cieszysz,naukowy weekend, zazdrościmy

Mnie czeka psychiczne przyzwyczajanie psa do poniedziałkowego fryzjera, też się z tego powodu nie cieszę

Za pół godziny spadam z pracy i zaczynam weekend w dodatku wypłata i mała premia Piątki sa cudowne
Monia, a moge zapytac, jak teraz wygladaja Twoje zarobki? Sama zastanawiam sie nad technikum farmaceutycznym, w ogole mam tyle pomyslow, wszystko bym chciala studiowac, od budownictwa przez zarzadzanie i inzynierie produkcji, a na informatyce konczac... na AGH mam szeroki wybor kierunkow, ale nawet nie wiem w co celowac. Nawet eneregtyka mnie interesuje
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 15:47   #3152
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cześć Chudziny
Dostałam zaproszenie na wesele jako osoba towarzysząca od chłopaka, który pracuje z moim tatą, waży chyba 5kg i jest taki sympatyczny Za każdym razem jak spotkamy się na meczu to Jemu aż się trzęsą ręce
Niestety będę musiała umówić, bo to dzień przed maturę

Monia ja swojego czworonoga zawsze nastawiam na kąpiel, boi się jak skurczybyk! Wystarczy, że ja schodzę na dół do kąpieli i mam ręcznik w dłoni - psa nie ma

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 16:25   #3153
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
brawo ja tez chodze do lekarza, wczoraj bylam u ginekologa, po ponad 3 latach! Nie wiem dlaczego ta wizyta tak mnie krepowala, trafilam na swietna, mloda dziewczyne zrobila mi usg, cytologie, hormony. Bylam z nfz a taka zadowolona jestem ja jeszcze musze dentyste odwiedzic, ale wiem ze to mnie bedzie duzo kosztowac...
ja tez musze isc do gin, o stomatologa chodze regularnie, ale muszę isć też do chirurga dentystycznego i nie ukrywam że się boję

Ale mi dziś było smutno w pracy nawet szef - z którym rozmawiałam tylko na zasadzie "dzień dobry" powiedzial, że szkoda, że muszę odejść ale jak będę miała dobre wyniki to moge wrócić

Dziś na wadze w końcu ruszyło 57,7 kg (- 0,3). Wiem, że to nie jakaś rewelacja ale jak zobaczyłam 57 to mi się lekko zrobiło
Przede mną weekend w szkole więc pewnie znów tona śmieciowego żarcia wpadnie

kto właśnie zeżarł 2 naleśniki z dżemem i serkiem waniliowym?

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 16:50   #3154
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Usłyszałam dzisiaj od znajomej, że Jej siostra jest przerażona moim wyglądem. Widziała zdjęcia z sylwestra [te w różowej kiecce] i uznała, że mam zapadniętą buzię, kości pokryte skórą i wyglądam OKROPNIE. Że powinnam przytyć, bo nie można na mnie patrzeć - czy to już jest szczyt ludzkiej nienawiści?
ale wredne babskonie słuchaj jej, teraz wyglądasz dużo dużo lepiej
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość

dziękuje, dziękuje też jestem zadowolona! na maxa!
za spadek!
zjedz coś małego, nie katuj się
nie chciałybyście wiedzieć co w środę wszamałam ale najważniejsze że postawiłam się do pionu i już jest ok
Świetne nowe zdj jaki brzuszek masz płaściutki i wogóle jaka chudzinka
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość

Menu trzymałam się ładnie a tu nadal 46,2 I problem z wiecie czym
Czy Ty chciałabys codziennie chudnąć? to by było chyba za piękne szkoda że jak coś zjemy to przytyć można z dnia na dzień
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Dziś na wadze w końcu ruszyło 57,7 kg (- 0,3). Wiem, że to nie jakaś rewelacja ale jak zobaczyłam 57 to mi się lekko zrobiło
MP super , każdy spadek cieszy
Naleśnikami się nie przejmuj, nie można sobie wszystkiego odmawiać

A ja kupiłam wczoraj mega opięte dżinsy, ledwo się w nie wciskam ale boczki się nie wylewają a zawsze miałam z tym problem
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 17:02   #3155
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z niemca pamiętam tylko der die das
haha!
jezu jak ja nienawidze niemca
ja ucze sie juz chyba z 6 lat a w sumie ciagle znam tylko: wi hajs du iś hajse ania woher kommst du? iś kome aus polen

Cytat:

pudelek mnie juz namierzyl? no ej ;/
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Taaaa, tak się cieszę, że aż mi pociekło

tena lejdi

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Ale mi dziś było smutno w pracy nawet szef - z którym rozmawiałam tylko na zasadzie "dzień dobry" powiedzial, że szkoda, że muszę odejść ale jak będę miała dobre wyniki to moge wrócić

Przede mną weekend w szkole więc pewnie znów tona śmieciowego żarcia wpadnie

1. widzisz, mimo ze narzekalas czasami, to i tak bedziesz milo ich wspominala, to najwazniejsze
trzymam kciuki zeby wyniki byly swietne, ale oprocz tego, zebys znalazla jakas lepsza i mniej wyczerpujaca prace
2. super!
3. naleśniki
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Czy Ty chciałabys codziennie chudnąć? to by było chyba za piękne szkoda że jak coś zjemy to przytyć można z dnia na dzień

A ja kupiłam wczoraj mega opięte dżinsy, ledwo się w nie wciskam ale boczki się nie wylewają a zawsze miałam z tym problem
1. dało mi to powod do rozkminy i sklonilo do refleksji. i przypomnialam sobie ze zapomnialam o shape

2. rozejda sie

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 17:09   #3156
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej ho!

dzisiaj mam tak zalatany dzień,że już mam serdecznie dość! to całe pakowanie, przewożenie tych rzeczy

chciałabym już to mieć za sobą!

przez kilka dni nie bede miała teraz neta, takze nie nabazgrajcie za dużo

Cytat:
Przeprowadzka

Ja tylko raz do roku latam na cytologię,musze wyżulić nowe badania
niestety
ja na szczęście załapałam się na darmowe badania u mojego ginka, będąc jeszcze w ciąży hah!

Cytat:

Za pół godziny spadam z pracy i zaczynam weekend w dodatku wypłata i mała premia Piątki sa cudowne
hahahaha dobre, dobre!
jakieś super plany na weekend się zapowiadają?

Cytat:

zawsze to spadek!
mmmmm dawno nie jadłam takich naleśników dzisiaj za to wciągnęłam 9 pierogów ruskich

Cytat:
nie chciałybyście wiedzieć co w środę wszamałam ale najważniejsze że postawiłam się do pionu i już jest ok
Świetne nowe zdj jaki brzuszek masz płaściutki i wogóle jaka chudzinka
co jadłaś? mów, mów!
dziękuje

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 17:32   #3157
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

no i dobrze, że problem zniknał
ja mam ten jeden nieszczęsny bok już od dziecka ale zmniejszył się ostatnio i czuje się nacznie lepiej.
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
haha!
jezu jak ja nienawidze niemca
ja ucze sie juz chyba z 6 lat a w sumie ciagle znam tylko: wi hajs du iś hajse ania woher kommst du? iś kome aus polen

1. widzisz, mimo ze narzekalas czasami, to i tak bedziesz milo ich wspominala, to najwazniejsze
trzymam kciuki zeby wyniki byly swietne, ale oprocz tego, zebys znalazla jakas lepsza i mniej wyczerpujaca prace
1. ja z niemca pamiętam kinder machen
2. narzekałam głównie na wysiłek fizyczny ale będzie mi ich brakować. Zapomniałam zabrać mojej książeczki sanepid'owskiej więc wpadne do nich jeszcze jakos na kawę mówili, że będą czekać

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 21:55   #3158
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

prawie wszystko spakowane.... padam na ryj!

a jutro znowu czeka mnie cały dzień rozpakowywania. nienawidzę przeprowadzek!!

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 22:15   #3159
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
jaaaaaaaaa ciesze sie ze udalo mi się Was zarazić Ewką! Ja już nie mogę się doczekać warsztatów, a ćwiczenia z Joy'a są czadowe, mi się jeszcze nie udało zrobić 3 serii
I pamiętajcie! Jutro Shape!!!
Jaaa ale byłam wykończona po tych ćwiczeniach, nie zrobiłam wszystkich ale ja mam teraz zerową kondycję, no nic- naprawimy
Szejpa nie kupuję, bo nie mam gdzie tej płyty włożyć- nie mam napędu optycznego w netbooku

Cytat:
1. eeeeeeeeeee no co Ty?! chyba Ty jestes jedyna osoba!
jakos faktycznie bywa srednia ;p ale wychodze z zalozenia ze jak kupuje cos na przecenie, to nie wymagam od tej rzeczy bog wie czego, nosze jeden sezon, a pozniej nie szkoda mi jest przeznaczyc danej rzeczy na chodzenie po domu
ale np. P&B lub zare uwazam za bardzo dobre jakosciowo. tz czesto kupuje w P&B i rzeczy sa o wiele trwalsze niz w innych sklepach. stradi i berska ma fajne wzornictwo, lubie te sklepy. w stradim bardzo czesto kupuje te rzeczy ktore maja znacznie tansze od pozostalych zawsze mam te spodnie za niecala stowe, te smieszne t-shirty i prosty kardigan.
najdrozsza mam kurtke skorzana, ale nosze ja chyba 5 rok

w tk maxx nie umiem sie odnalezc tak ciezko jest sie na cos zdecydowac ale fakt, mozna wyrwac taaakie perelki trzeba miec czas.

apropo bialych michalkow! sa mega! nie widzialam, ze jest taka czekolada! zjadlam 1/3, pychaaaaaa!

ja wlasnie uwielbiam te przymierzalnie w H&M! w nich chyba czuje sie najlepiej
w orsayu tez sa niezle, maja takie przytulne przymierzalnie, ale nie lubie jakos tego sklepu, prawie tam nie wchodze. mohito jest wiarygodny
Ja uwielbiam wzornictwo Zary, ale dobija mnie jakość tych ubrań, na przecenie dopiero stosunek ceny do jakości staje się normalny. W Stradim/P&B/Bershce się nie odnajduję
Ale ja generalnie nie lubię kupować ubrań Najczęściej wchodzę do H&M, Mango, Tk Maxxa, New Looka i Parfois

Białe Michałki ommm mniaaaam Nie przyjmuję do wiadomości istnienia tej czekolady, o nie! Aktualnie pokochałam limitowane edycje czekolady Studenckiej, po które namiętnie jeżdżę do czech

Ale! powiedzcie mi, która lepsza: (ktoś coś mówił o Inditexie? ) czy ta: ? Jak myślicie?

Mi się dzisiaj śnił Chyżwar (czytała któraś Hypieriona? )

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
A ja przed chwilą "rozmawiałam" po niemiecku przez telefon i powiem Wam, że to jeden wielki żal, mój poziom wiedzy z tego języka, a ten Niemiec chyba po angielsku ani me ani be Na dodatek strasznie wiało i ciężko zrozumieć, jak ktoś po polsku mówi, tylko takie szumy. Szkoda, że nie ma mojej siostry w domu, to by pogadała za mnie
Ich liebie dich
Und du bist sehr gut.
Und das du bist, was du isst

Cytat:
ja mam ten jeden nieszczęsny bok już od dziecka ale zmniejszył się ostatnio i czuje się nacznie lepiej.

1. ja z niemca pamiętam kinder machen
2. narzekałam głównie na wysiłek fizyczny ale będzie mi ich brakować. Zapomniałam zabrać mojej książeczki sanepid'owskiej więc wpadne do nich jeszcze jakos na kawę mówili, że będą czekać
Najważniejsze, że będziesz mogła o siebie zadbać!

Cytat:
prawie wszystko spakowane.... padam na ryj!

Jako osoba, która od 4 lat żyje na walizkach: szczerze współczuję
Stary 2012-03-30, 22:20   #3160
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
co jadłaś? mów, mów!
dziękuje
Prince Polo, 1 muffinka, 2 paski czekolady (milka z herbatnikami ), czipsy
Cytat:
no jeszcze nie całkiem ale już bardzo blisko do końca
super że się zmniejszył ej ale jeden masz wiekszy od drugiego?? bo ja tak mam ale myślałam że to jakiś schiz

Dziś zaliczyłam 50 min orbi i 10x25m pływania

Edytowane przez alexis77
Czas edycji: 2012-03-30 o 22:21
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 22:22   #3161
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość

Das ist Wahrheit! Du bist so klug

Nikt nie zareagował na mój newsik o weselu, idę spać! A po niedzieli NIC NIE POWIEM, o! Taka kara!

Stary 2012-03-30, 22:35   #3162
aniabaniaa
Zakorzenienie

Aga, mam nadzieję, ze tym razem bedziecie mieli spokoj, a wlasciciele mieszkania nie maja jakis problemow i naglych zakupowych aspiracji wewnatrzrodzinnych
pomyśl, ile kalorii spalilas i ile spalisz jutro! myślę, że nalezy Ci się coś super !

MP! ciapko! malo się chwalisz TL i ze prowadzisz mini bloga!
Raz dwa szturm na bloga MP robimy tam ploty

Mój TZ po raz kolejny poszedl beze mnie na impreze, bo namawialam go, zeby spedzal wiecej czasu z kolegami i zaczal to mocno wykorzystywac ;p ale w sumie sie ciesze. siedze i zmulam.
dzis jestem w domu, moja siostra przedstawila mi nowe trendy w odchudzaniu wsrod mlodego pokolenia

ALE uwaga jest też wersja dla bardziej rozsądnych dziewuch

no. xD

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
Jaaa ale byłam wykończona po tych ćwiczeniach, nie zrobiłam wszystkich ale ja mam teraz zerową kondycję, no nic- naprawimy
Szejpa nie kupuję, bo nie mam gdzie tej płyty włożyć- nie mam napędu optycznego w netbooku

Białe Michałki ommm mniaaaam Nie przyjmuję do wiadomości istnienia tej czekolady, o nie! Aktualnie pokochałam limitowane edycje czekolady Studenckiej, po które namiętnie jeżdżę do czech

Ich liebie dich
Und du bist sehr gut.
1. az taka sieka?! to moze nie kupie
2. a sa jakies limitowanki?! ja najbardziej lubie biała, aaa! ta galaretka jest przenajlepsza a czemu studenckiej nie ma w polskich sklepach chyba sie zajme dystrybucja na rynek polski i w zwiazku z tym bede ją sprzedawala na targu grubasom uzaleznionym od slodyczy.

ta gorzka srednio mi podchodzi.

3. iś bin niśt forberajtet
Cytat:

Nikt nie zareagował na mój newsik o weselu, idę spać! A po niedzieli NIC NIE POWIEM, o! Taka kara!
ja nie wiedzialam co odpisac

fajnie ze Cie zaprosil, moglabys pojsc, wystroic sie i byc sexy niunia

Stary 2012-03-30, 22:57   #3163
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

Ja, aber das ist nicht zu leicht zu machen!

No bo powiedziałaś od razu że się nie wybierasz, a zresztą w kolejce masz jeszcze 350 innych adoratorów, to co będziemy się na tym jednym skupiać?

Cytat:
Aga, mam nadzieję, ze tym razem bedziecie mieli spokoj, a wlasciciele mieszkania nie maja jakis problemow i naglych zakupowych aspiracji wewnatrzrodzinnych
pomyśl, ile kalorii spalilas i ile spalisz jutro! myślę, że nalezy Ci się coś super !
MP! ciapko! malo się chwalisz TL i ze prowadzisz mini bloga!
Raz dwa szturm na bloga MP robimy tam ploty

Mój TZ po raz kolejny poszedl beze mnie na impreze, bo namawialam go, zeby spedzal wiecej czasu z kolegami i zaczal to mocno wykorzystywac ;p ale w sumie sie ciesze. siedze i zmulam.
dzis jestem w domu, moja siostra przedstawila mi nowe trendy w odchudzaniu wsrod mlodego pokolenia

ALE uwaga jest też wersja dla bardziej rozsądnych dziewuch

no. xD

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

1. az taka sieka?! to moze nie kupie
2. a sa jakies limitowanki?! ja najbardziej lubie biała, aaa! ta galaretka jest przenajlepsza a czemu studenckiej nie ma w polskich sklepach chyba sie zajme dystrybucja na rynek polski i w zwiazku z tym bede ją sprzedawala na targu grubasom uzaleznionym od slodyczy.

ta gorzka srednio mi podchodzi.

3. iś bin niśt forberajtet

ja nie wiedzialam co odpisac

O cholera, ale dieta, wszystkie kandydatki do krzywego zwierciadła zapraszamy do próbowania

Ja lubie jak mój facet wychodzi na imprezy, jest wtedy taaaki spokój

Limitki kupuję w Czechach, są mniam mniam- ostatnio wszamałam ananasową, łapiesz- pycha czekolada, pycha bakalie, a galaretka jest o smaku ananasa

Będziemy sprzedawały razem!

Ich auch!

I nadal czekam na opinie w sprawie torebki, że się tak bezczelnie przypomnę. Ja jestem w gorącej wodzie kąpana, jak dzisiaj nie podejmę decyzji, to rano już nie będę pamiętała.
Stary 2012-03-31, 09:24   #3164
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Mam maturę, bardzo mi przykro! Nie idę
Zresztą w sierpniu mój fotoreporter idzie na wesele - zobaczysz, że wtedy będę sexy niunią
Cytat:
No bo powiedziałaś od razu że się nie wybierasz, a zresztą w kolejce masz jeszcze 350 innych adoratorów, to co będziemy się na tym jednym skupiać?

I nadal czekam na opinie w sprawie torebki, że się tak bezczelnie przypomnę. Ja jestem w gorącej wodzie kąpana, jak dzisiaj nie podejmę decyzji, to rano już nie będę pamiętała.
1. Cicho

2. Jaka torebka?! Coś przeoczyłam i źle się z tym czuję

Stary 2012-03-31, 09:32   #3165
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Mam maturę, bardzo mi przykro! Nie idę
Zresztą w sierpniu mój fotoreporter idzie na wesele - zobaczysz, że wtedy będę sexy niunią

1. Cicho

2. Jaka torebka?! Coś przeoczyłam i źle się z tym czuję
No faktycznie, się nie wkleiły

taka:
http://etorebka.pl/torebki-damskie-t...source=message

czy taka http://www.zara.com/webapp/wcs/store...RA+LAKIEROWANA

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-31, 09:36   #3166
Loriette
Zakorzenienie

BŚ, ZARA Sama czaiłam się na tą torebkę - piękny karmelowy czy jak ktoś woli camelowy kolor i hit tego sezonu! Jestem na tak

Stary 2012-03-31, 09:51   #3167
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja lubie jak mój facet wychodzi na imprezy, jest wtedy taaaki spokój

Limitki kupuję w Czechach, są mniam mniam- ostatnio wszamałam ananasową, łapiesz- pycha czekolada, pycha bakalie, a galaretka jest o smaku ananasa

Będziemy sprzedawały razem!
1. ja tez lubie , ale moj zaczyna przeginac, bo zapomina mnie ze soba zabrac od czasu do czasu
2. zartujesz?! i jaj jej nie jadlam jeszcze no nie komuś tu się należą baty; moi rodzice są praga lovers, wiec czesto są w czechach, ale nie przywiezli mi ani razu takiej limitowanki zaraz pojde na skarge!!!!!!!! wrr
Cytat:
wg mnie etorebka zdecydowanie

jestem super super czuje ze nadciaga katastrofa, polubilam bowiem maslo. chleb bialy swiezy. i do tego miod zjadlam juz 3 tycie kromeczki, 2 michalki i oczywiscie owsianke. pije druga kawe. przede mna noc pelna czipsow i piwa.

Stary 2012-03-31, 12:34   #3168
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
tez uwielbiam piatki! ja mam wyplate 10!
Cytat:
ja lubie przeprowadzki bo zawsze to zmiana na llepsze przynajmniej tak powinno byc
Cytat:
nie musialas go duzo namawiac co?? tez tak kiedys zrobilam

uwaga uwaga, kupilam shape!!!!!!!!!!!!!
na opakowaniu jest napisane ze to metamorfoza w 4 tygodnie! biore sie za siebie, zaraz zrobie sobie zdjecia i porownam za miesiac. Kto ze mna cwiczy? widze ze nikt nie kupil fajny ten program, ale jak tak patrzylam to sa cwiczenia w miejscu, glownie na miesnie chyba. Przydalo by sie dorzucic bieganie

ide, mama mnie goni do sprzatania
Stary 2012-03-31, 14:13   #3169
agniesikk
Zakorzenienie

A dzisiaj do mnie dzwonił ten facet, z którym rozmawiałam wczoraj i mam nagraną pracę na wakacje I to tylko na dwa miesiące, a zarobię o wiele więcej, niż w Pl nad morzem przez całe wakacje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-31, 14:23   #3170
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
A dzisiaj do mnie dzwonił ten facet, z którym rozmawiałam wczoraj i mam nagraną pracę na wakacje I to tylko na dwa miesiące, a zarobię o wiele więcej, niż w Pl nad morzem przez całe wakacje
super, gratuluje. Moj brat jezdzil do Niemiec sezonowo i zawsze przywiozl 3-4 tysiace. W Polsce nie da sie zarobic na wakacjach, bo wiekszosc kasy sie przewali na imprezy i pierdoły z reszta nie porównujmy zarobkow
Stary 2012-03-31, 14:26   #3171
agniesikk
Zakorzenienie

Dzieki, Ewelka

A no wlasnie, np. w Pl wlasciciele restauracji strasznie zyluja na studentach i uczniach, ze przez 3 miesiace, to sie zarobi gora 3,5tys zlotych, no moze czasem troche wiecej.
Stary 2012-03-31, 15:02   #3172
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Gdzie Was wywiało dziewczyny (dosłownie :-P ) u mnie tak wieje że łeb urywa, i nawet pruszy śnieg. Masakra! Zrobiłam sobie zdjecia brzuchola, specjalny folder, ale wstydze sie Wam wkleic Zrobiłabym trening Ewy ale brat jest w pokoju i bedzie się smiał
Stary 2012-03-31, 15:30   #3173
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
BŚ, ZARA Sama czaiłam się na tą torebkę - piękny karmelowy czy jak ktoś woli camelowy kolor i hit tego sezonu! Jestem na tak
a camelowy i karmelowy to nie są różne kolory? że camelowy bardziej beż, a karmelowy brąz?

Cytat:
1. ja tez lubie , ale moj zaczyna przeginac, bo zapomina mnie ze soba zabrac od czasu do czasu
2. zartujesz?! i jaj jej nie jadlam jeszcze no nie komuś tu się należą baty; moi rodzice są praga lovers, wiec czesto są w czechach, ale nie przywiezli mi ani razu takiej limitowanki zaraz pojde na skarge!!!!!!!! wrr

wg mnie etorebka zdecydowanie

jestem super super czuje ze nadciaga katastrofa, polubilam bowiem maslo. chleb bialy swiezy. i do tego miod zjadlam juz 3 tycie kromeczki, 2 michalki i oczywiscie owsianke. pije druga kawe. przede mna noc pelna czipsow i piwa.
1. Wiesz co mój chce wyjechać na pół roku do Niemiec, a potem na dwa do USA- i kto tu przegina?
2. koniecznie, jesto boska
3.wybrałam etorbkę, nie wpisuję się za bardzo w te pastelowe trendy, a taka torebka będzie mega dodatkiem do mojego standardowego stronu, którym są dźinsy+biały t-shirt
4.jest weekend, daję rozgrzeszenie
uw3
Cytat:
uwaga uwaga, kupilam shape!!!!!!!!!!!!![/B] na opakowaniu jest napisane ze to metamorfoza w 4 tygodnie! biore sie za siebie, zaraz zrobie sobie zdjecia i porownam za miesiac. Kto ze mna cwiczy? widze ze nikt nie kupil fajny ten program, ale jak tak patrzylam to sa cwiczenia w miejscu, glownie na miesnie chyba. Przydalo by sie dorzucic bieganie
z tego co widzę w joy (i co trenuję od dwóch dni, ale jeszcze ani razu nie udało mi się zrobić całości, a zakwasy-masakra ) to są ćwiczenia siłowe przeplatane z kardio

Cytat:
o łaaa, gratuluję!
Pamiętam jak po maturze wyjechałam do pracy do Holandii- wszystko wydałam tam na ciuchy i dobrą zabawę, a mieszkałam w przyczepie Wakacje życia, rozmarzyłam się

Cytat:
Gdzie Was wywiało dziewczyny (dosłownie :-P ) u mnie tak wieje że łeb urywa, i nawet pruszy śnieg. Masakra! Zrobiłam sobie zdjecia brzuchola, specjalny folder, ale wstydze sie Wam wkleic Zrobiłabym trening Ewy ale brat jest w pokoju i bedzie się smiał
grad, padał grad
pokaż foty!
i napisz jak trening
Stary 2012-03-31, 16:04   #3174
Sunday Rose
Zakorzenienie

Stary 2012-03-31, 16:16   #3175
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
z tego co widzę w joy (i co trenuję od dwóch dni, ale jeszcze ani razu nie udało mi się zrobić całości, a zakwasy-masakra ) to są ćwiczenia siłowe przeplatane z kardio
to chyba masz inne, bo na plycie jest program 40 minutowy no i to sa cwiczenia na macie, takie silowe, i w ogole jak ona to zwinnie robi trzeba miec naprawde wytrzymale miesnie. Sprobuje, lepsze to niz nic, ale nie wiem czy to mi pomoze na moj fat.
Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Stary 2012-03-31, 16:17   #3176
agniesikk
Zakorzenienie

Śmietana, ja do tego stopnia martwię się o swoją pracę i przyszłość, że część kasy będę odkładać na lokatę albo na auto, albo na przeżycie, albo na bilet do USA/Kanady i osiedlenie się tam. Ale na ciuchy też wydam

Miałam się dzisiaj odchudzać, ale zjadłam wielkiego czekoladowego zająca i dwa kawałki kawowej babki. Trudno się mówi.

Myślicie, że dostanę kiedyś wizę? U mojego TŻ na roku już dwie osoby wyleciały do USA: jedna dostała wizę, druga wylosowała zieloną kartę.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-03-31 o 16:18
Stary 2012-03-31, 16:26   #3177
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość

Cytat:
to chyba masz inne, bo na plycie jest program 40 minutowy no i to sa cwiczenia na macie, takie silowe, i w ogole jak ona to zwinnie robi trzeba miec naprawde wytrzymale miesnie. Sprobuje, lepsze to niz nic, ale nie wiem czy to mi pomoze na moj fat.
o, to faktycznie inne... w joy jest tak: 5 minut kardio (bieganie w miejscu, pajacyk, jakies skakane), 3 cwiczenia po 3 serie, 5 minut kardio, 3 cwiczenia x 3 serie, kardio, cwiczenia jeśli potrzebujesz biegania to może zmiksuj plan z dżoja i szejpa?

Cytat:
Śmietana, ja do tego stopnia martwię się o swoją pracę i przyszłość, że część kasy będę odkładać na lokatę albo na auto, albo na przeżycie, albo na bilet do USA/Kanady i osiedlenie się tam. Ale na ciuchy też wydam

Myślicie, że dostanę kiedyś wizę? U mojego TŻ na roku już dwie osoby wyleciały do USA: jedna dostała wizę, druga wylosowała zieloną kartę.
kiedy wylosowali tę zieloną kartę, jak tegoroczne wyniki są w maju podobno, a przez kilka lat loteria nie była organizowana?

ja nie byłam wtedy taka rozsądna, poleciałam tam zresztą tylko dla rozrywki

Wizę dostaniesz, ale raczej tylko turystyczną, na pracę tam nie ma szans...

A w sumie jak już tak gadamy: najlepiej skończyć studia w PL (ale nie prawo ), nostryfikować dyplom i wyjechać do USA, bo tam studia są bardzo drogie

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2012-03-31 o 16:44
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-31, 16:48   #3178
psyhe666
Zakorzenienie

.
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-03-31 o 18:06
psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-31, 17:19   #3179
agniesikk
Zakorzenienie

Śmietanka, nie wiem, nie wnikałam w szczegóły z tą zieloną kartą, chyba że ona dostała wizę, a mój facio mi coś innego powiedział.

Tzn. no wizę to wiadomo, że dostanę turystyczną, ale wtedy można się starać o przedłużenie. Tylko, że jeszcze trzeba zdobyć licencję. Bo raczej nie wydaje mi się, żebym miała wtedy problem z pracą, bo mamy w Polsce wysoki poziom kształcenia. Mój chłop za granicą po swoich studiach też praktycznie w większości krajów ma drogę otwartą.

Moja koleżanka dostała się na studia w UK (tzn. potem ma jeszcze dosłać wyniki matur, ale ona na pewno zda dobrze, przyjęli ją na podstawie przysłanego video, bo ona idzie na teatrologię czy jakąś inną reżyserię). Szczęściara. Teraz jej rodzice przeliczają koszty, do którego miasta ją wysłać, żeby było najtaniej.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-03-31 o 17:22
Stary 2012-03-31, 17:29   #3180
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Śmietanka, nie wiem, nie wnikałam w szczegóły z tą zieloną kartą, chyba że ona dostała wizę, a mój facio mi coś innego powiedział.

Tzn. no wizę to wiadomo, że dostanę turystyczną, ale wtedy można się starać o przedłużenie. Tylko, że jeszcze trzeba zdobyć licencję. Bo raczej nie wydaje mi się, żebym miała wtedy problem z pracą, bo mamy w Polsce wysoki poziom kształcenia. Mój chłop za granicą po swoich studiach też praktycznie w większości krajów ma drogę otwartą.

Moja koleżanka dostała się na studia w UK (tzn. potem ma jeszcze dosłać wyniki matur, ale ona na pewno zda dobrze, przyjęli ją na podstawie przysłanego video, bo ona idzie na teatrologię czy jakąś inną reżyserię). Szczęściara. Teraz jej rodzice przeliczają koszty, do którego miasta ją wysłać, żeby było najtaniej.
poziom kształcenia poziomem kształcenia, jeśli nie masz wykształcenia/umiejętności potwierdzonych przez jakiegoś obywatela, warunki są bardo kiepskie. Nostryfikacja dyplomu jest łatwiejszą opcją, ale wtedy i tak trzeba długo pracować na zdobycie zaufania. A jadąc na turystycznej nie możesz pracować, co skutkuje tym że nie masz za bardzo jak zdobyć licencji. Chyba że już tutaj postarasz się o pracowniczą, ale znam jeden przypadek któremu się tu udało- chłopak skończył medycynę, zdał nostryfikację, cudem uzyskał wizę pracowniczą, pracuje od 5 lat w USA, aktualnie jest super ale pierwsze dwa lata był traktowany jak człowiek niższej kategorii.

Niestety, Stany są aktualnie bardzo zamkniętym krajem, borykają się z masą problemów z imigrantami i w obliczu kryzysu po prostu nie chcę przyjmować nowych osób. UK to inna sprawa, dzięki Unii studiowanie w obcym państwie nie jest żadnym problemem

Mnie Stany nie ciągną, turystycznie spoko, pod żadnym innym względem- już nie

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości