Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-12, 14:32   #3151
arnama
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III

Trec l- karnityna + green tea

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 14:38   #3152
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Trec l- karnityna + green tea
dzieki i co bedziesz kupowała?

Ja chyba podejde do sklepu dla sportowców po pracy i moze cos mi doradza konkretnego w sumie powinni sie tam znac i mi dobrze doradzic

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 15:18   #3153
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
dzieki i co bedziesz kupowała?

Ja chyba podejde do sklepu dla sportowców po pracy i moze cos mi doradza konkretnego w sumie powinni sie tam znac i mi dobrze doradzic
Podejdę do sklepu z odżywkami i zapytam- również o cene, bo na all chodzi po ok 48zł/ 180 kapsułek. I zobacze czy tam kupię czy na all, ale raczej kupię, bo czas mi tyka na całego

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

I zaczynam A6W! NIE MA LIPY!!!!!

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Dziewczyny! Byłam tam i Pan Mniejszy Koksu, o błękitnych oczach, opalony na brązik sprowadzi mi na jutro, za 44zł

Stary 2012-07-12, 16:05   #3154
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Podejdę do sklepu z odżywkami i zapytam- również o cene, bo na all chodzi po ok 48zł/ 180 kapsułek. I zobacze czy tam kupię czy na all, ale raczej kupię, bo czas mi tyka na całego

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

I zaczynam A6W! NIE MA LIPY!!!!!

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Dziewczyny! Byłam tam i Pan Mniejszy Koksu, o błękitnych oczach, opalony na brązik sprowadzi mi na jutro, za 44zł

Zastanawia mnie czemu wszyscy pracujacy w takich miejscach kolesie sa tak do siebie podobni

Ja jeszcze nie byłam, wieczorem podjade autkiem, bo nie chcialo mi sie juz po pracy
juz byłam i koles mi dobrał zestaw fat burnera+l-karnityne + chrom jutro pojde odebrac bo miałam tylko 30 zł przy sobie;/

I mi sie humor zepsuł;/ miałam isc z kolezankami na impreze, ale wyszło ze dopiero po 20 i najpierw isc sie napic do jednej, której nie znam wiec zanim bysmy dotarły najpierw do tej panny na chate pozniej do klubu to byłaby 23-24 a ja bym zaraz musiala spadac, bo jutro do pracy na 8 i d*** posiedze w domu

40 min rowerka i pół Killera zaliczyłam, jeszcze pokręce hula hopem pozniej no i SPA sobie male zrobie przynajmniej

Think happy - be happy

M

Edytowane przez aguniaaaaa041986
Czas edycji: 2012-07-12 o 18:41
Stary 2012-07-12, 21:34   #3155
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Uf wreszcie po pracy Weekend . Szkoda tylko, że pogoda jest taka do dupy.

Wiecie... też postanowiłam się znów za siebie wziąć, jak jadłam zdrowo to przynajmniej miałam płaski brzuch . Zamierzam też zacząć jeździć rowerem .

PannaMigotkaa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 21:46   #3156
minthema
Zakorzenienie

hehe własnie zeszłam na dół zasypać sobie owsiankę na śniadanie, a w kuchni stały upieczone przez siostrę ciasteczka owsiane. już miałam jednego w łapie ale powstrzymałam się ze zjedzeniem, o tej godzinie?! Jutro rano sobie ukradnę

jeju dziewczyny ale boję się jutra, chciałabym mieć to już z głowy.
najzabawniejsza jest jutrzejsza data i dzień tygodnia, super, super
no nic, trzymajcie kciuki żeby było dobrze, proszę

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 23:13   #3157
pulcherija
Zadomowienie

hej laaseczki ; * WRESZCIE MAM INTERNETTT ! i musze do was wrócic... znowu jakos nienajlepiej jest - nie umiem się pozbierac z dietą i jem jak głupia ; O od DZISIAJ wracam do dobrego jedzonka ale nie wiem jak to mam zrobić :< na dodatek jestem na tabletkach anty. i tak potwoornie boje się że przytyje że szok ; O

co do pracy - wszystko niby super, świetna ekipa... ale okazuje się że zarobki są tak śmiesznie małe a praca tak ciężka że momentami już nie daje rady :< no cóz... jeszcze jakies 2 tyg zostały i zobaczymy co dalej...

doradzcie mi jakiś jadłospis ,,powrotowy" - wiecie, taki na ,,oczyszczenie" organizmu !
buziaki dla was wszystkich ; **

64,5
kg --> 55 kg

pulcherija jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-13, 07:45   #3158
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaMigotkaa20 Pokaż wiadomość
Uf wreszcie po pracy Weekend . Szkoda tylko, że pogoda jest taka do dupy.

Wiecie... też postanowiłam się znów za siebie wziąć, jak jadłam zdrowo to przynajmniej miałam płaski brzuch . Zamierzam też zacząć jeździć rowerem .
No wlasnie tez zauwazylam, ze jak zdrowo jem nie "wydyma" mnie tak:d a rowerek jest swietny naprawde
Jakie plany na weekend?
Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
hehe własnie zeszłam na dół zasypać sobie owsiankę na śniadanie, a w kuchni stały upieczone przez siostrę ciasteczka owsiane. już miałam jednego w łapie ale powstrzymałam się ze zjedzeniem, o tej godzinie?! Jutro rano sobie ukradnę

jeju dziewczyny ale boję się jutra, chciałabym mieć to już z głowy.
najzabawniejsza jest jutrzejsza data i dzień tygodnia, super, super
no nic, trzymajcie kciuki żeby było dobrze, proszę
no jasne , ze trzymam kciuki daj znac jak poszło
Cytat:
Napisane przez pulcherija Pokaż wiadomość
hej laaseczki ; * WRESZCIE MAM INTERNETTT ! i musze do was wrócic... znowu jakos nienajlepiej jest - nie umiem się pozbierac z dietą i jem jak głupia ; O od DZISIAJ wracam do dobrego jedzonka ale nie wiem jak to mam zrobić :< na dodatek jestem na tabletkach anty. i tak potwoornie boje się że przytyje że szok ; O

co do pracy - wszystko niby super, świetna ekipa... ale okazuje się że zarobki są tak śmiesznie małe a praca tak ciężka że momentami już nie daje rady :< no cóz... jeszcze jakies 2 tyg zostały i zobaczymy co dalej...

doradzcie mi jakiś jadłospis ,,powrotowy" - wiecie, taki na ,,oczyszczenie" organizmu !
Hej Kochana opowiadaj co tam u Ciebie słychac jak tam poza praca sie układa?
Moze na oczyszczenie spróbuj zrobic sobie dzien białkowy albo owocowy?

Dzien dobry ja juz w pracy zaspało mi sie i w 10 min musiałam sie ogarnac i biec na przystanek, ale jakims cudem zdazylam, tylko pomalowac musialam sie juz na miejscu i straszyłam ludzi w autobusie

Think happy - be happy

M

Stary 2012-07-13, 07:46   #3159
natalkaa7522
Zakorzenienie

Minthema,
Stary 2012-07-13, 08:15   #3160
minthema
Zakorzenienie

Dzięki za kciuki
Jest tak sobie, mam postawione zarzuty ale umorzone, czyli żadnego syfu w papierach, żadnych kart,
dobre i to!

jeszcze tylko matma w sierpniu i będę pozbawionym zmartwień człowiekiem

Cytat:
Napisane przez pulcherija Pokaż wiadomość

pulcherija, dawno cię nie było Ja bym sobie zafundowała oczyszczanie organizmu warzywami albo owocami - cały dzień warzywa ALBO owoce bez żadnych innych dodatków, żeby oczyścić się z toksyn i żeby lepiej układ pokarmowy tam sobie działał no i dużo dużo wody.

Stary 2012-07-13, 08:18   #3161
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za kciuki
Jest tak sobie, mam postawione zarzuty ale umorzone, czyli żadnego syfu w papierach, żadnych kart,
dobre i to!

jeszcze tylko matma w sierpniu i będę pozbawionym zmartwień człowiekiem

pulcherija, dawno cię nie było Ja bym sobie zafundowała oczyszczanie organizmu warzywami albo owocami - cały dzień warzywa ALBO owoce bez żadnych innych dodatków, żeby oczyścić się z toksyn i żeby lepiej układ pokarmowy tam sobie działał no i dużo dużo wody.
No to nie jest tak zle najwazniejsze ze w papierach nie masz nawalone

Własnie byłam w rossmanie na chwilke, udało mi sie sie wyskoczyn na chwilke z pracy
Miałam kupic tylko krem do rąk i płyn do demakijazu kupiłam dodatkowo henne , mgiełke Radical i jedwab w sprayu i pomadke Nivea owoce leśne, slicznie pachnie i fajnie na ustach wyglada

Think happy - be happy

M

Edytowane przez aguniaaaaa041986
Czas edycji: 2012-07-13 o 10:43

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-13, 12:37   #3162
arnama
Zakorzenienie

Dzień doberek

Minthema ciszę się że tak wszystko wychodzi na prostą
Pulcherija pracę można za jakiś czas zmienić, jeśli zarobki za małe, zawsze coś więcej masz w CV Co do oczyszczania, to się nie znam, dzień "tylko woda" albo warzywny- jak dziewczyny polecają

Ja dziś idę odebrać tego Treca, zobaczymy
Wczoraj zaliczyłam małe zakupki, kupiłam sobie 3 bokserki: czarną, łososiową i chabrową- trochę opięte są, więc dodatkowa motywacja
Mężowi jakiś zapach no i apteka: babka pytała czy tabletki czy syropik, ja powiedziałam wszystko jedno, byle by szybko działało To poleciła te czopki Wczoraj jak zastosowałam jednego to ani 5 min nie upłynęło i się stało, co miało stać W dodatku dziś rano już bez czopka było, więc jestem zadowolona Od razu brzuszek stał się bardziej płaski Dziś rano, jak leżałam w łóżeczku, ciągle go dotykałam

Weidera nie zaczęłam, bo wczoraj jakoś dziwnie się czułam, ledwo killera zrobiłam, ale zrobiłam A dziś już troszkę mięśnie czuję

Stary 2012-07-13, 12:39   #3163
natalkaa7522
Zakorzenienie

Arnama, super że ostatnio tak ciągle ćwiczysz i że chce Ci się.
Minthema, ważne że nie będziesz miała nic w papierach. Z tego co wiem myślałaś o prawie kiedyś, tak?
Aga, Ty to masz lajt w pracy. Tu wizaż, tu rossman. Tobie to dobrze.

Ja zobaczyłam foty dziewczyny na wątku o hula hop, jakie osiągnęła efekty po 40 dniach kręcenia hula hopem że aż sama się zmobilizuję do kręcenia codziennie, chociaż to jest mega nudne.
Stary 2012-07-13, 12:48   #3164
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Minthema, ważne że nie będziesz miała nic w papierach. Z tego co wiem myślałaś o prawie kiedyś, tak?

Ja zobaczyłam foty dziewczyny na wątku o hula hop, jakie osiągnęła efekty po 40 dniach kręcenia hula hopem że aż sama się zmobilizuję do kręcenia codziennie, chociaż to jest mega nudne.

No ja się sama sobie dziwię, bo taki leniuch ze mnie był Ale to też kwestia "wkręcenia się", teraz źle się czuję jak w jakiś dzień nie zrobię choć brzuszków, ba! same brzuszki dają mi niedosyt

Hula hop zakupiłam, ale nie trafione jak dla mnie, nie lubię kręcić, nudzi mnie to

Stary 2012-07-13, 12:50   #3165
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

arnama ooo to zakupy udane ja wczoraj spodnie mierzyłam i tak patrze ze mam kilka par napawde mega fajnych ale sa dalej zbyt opiete i z wrazenia poszłam na rower ciuchy to dobra motywacja

natalkaa7522 hula hp jest swietne naprawde hmm a co do pracy to wiesz...niby lajt, ale to co mam do zrobienia zawsze jest zrobione, ale smutne to jest ze same zakłamane osoby naokolo i nie ma do kogo za bardzo gęby otworzyc gdyby nie wizaz zeswirowałabym chyba

Think happy - be happy

M

Stary 2012-07-13, 12:50   #3166
natalkaa7522
Zakorzenienie

Mnie tez to nudzi! Pokręciłam dzisiaj 20 min albo więcej, ale tylko przy gotowych na wszystko. To jest strasznie nudne. Ale ja też generalnie wkręciłam się w ćwiczenia. Dlatego idę się ogarnąć, idę po wodę i zrobię cardio party.

Aga, to jest bezsensu. Świadomość, że idziesz do pracy a tam nie ma kogoś z kim mogłabyś pogadać, pożartować jest beznadziejna.
Stary 2012-07-13, 12:51   #3167
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

bez kitu, Aga ty to masz dobrą pracę Jeśli chodzi o plany na weekend to w niedziele jadę do Augustowa z rodzinką, mama zarezerwowała rejs statkiem . A jutro chciałabym do Giżycka skoczyć, tylko że ta pogodaa.... sama nie wiem co robić

Minthema napewno wszystko się uda

Pulcherija wytrzymaszzz . Zawsze to jakies pieniążki będą, a będąc w ciągłym ruchu nie przytyjesz. Teraz raczej dobrze się tabletki dobiera, także głowa do góry

Stary 2012-07-13, 12:53   #3168
natalkaa7522
Zakorzenienie

Statkiem? Nie lubię statków, tak się kołyszą w przód, tył, na boki.
Stary 2012-07-13, 12:59   #3169
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tez to nudzi! Pokręciłam dzisiaj 20 min albo więcej, ale tylko przy gotowych na wszystko. To jest strasznie nudne. Ale ja też generalnie wkręciłam się w ćwiczenia. Dlatego idę się ogarnąć, idę po wodę i zrobię cardio party.

Aga, to jest bezsensu. Świadomość, że idziesz do pracy a tam nie ma kogoś z kim mogłabyś pogadać, pożartować jest beznadziejna.
Ja krece jak ogladam tv albo cos czytam i szybko czas wtedy mi leci

No własnie niefajne jest to, ze wszystkie rozmowy sa o kims w sensie ploty obgadywanie ta brzydka ta za chuda ta za gruba itp itd nie kreci mnie takie cos wiec sie nie udzielam, tym bardziej, ze mam swiadomosc, ze jesli ktos tak przy mnie gada to o mnie bedzie pewnie tez tak mowi jak nie ma mnie w poblizu..
Cytat:
bez kitu, Aga ty to masz dobrą pracę Jeśli chodzi o plany na weekend to w niedziele jadę do Augustowa z rodzinką, mama zarezerwowała rejs statkiem . A jutro chciałabym do Giżycka skoczyć, tylko że ta pogodaa.... sama nie wiem co robić

Pulcherija wytrzymaszzz . Zawsze to jakies pieniążki będą, a będąc w ciągłym ruchu nie przytyjesz. Teraz raczej dobrze się tabletki dobiera, także głowa do góry
oooo to super taki rejsik świetna sprawa

U mnie tez pogoda nieciekawa, myslalam ze nad wode pojade, ale raczej sie nie zapowiada

Think happy - be happy

M

Stary 2012-07-13, 13:02   #3170
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Statkiem? Nie lubię statków, tak się kołyszą w przód, tył, na boki.
Jak byliśmy na Corfu to wybraliśmy się w rejs do Albanii, na pokładzie dali nam wino, przekąskę z grilla i tzatzyki a później jak zaczeło trzepać
Jeszcze zorba grała w tle Ludzie zieloni, ja gdzieś w katku pod pokładem, byle by dalej od okien itd, a mój mąż uchachany, skakał po pokładzie z aparatem i cieszył się jak Go woda oblewała Ale wtedy to takie fale były, że normalnie momentami aż się czuło, to uczucie spadania

Stary 2012-07-13, 13:48   #3171
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
No to nie jest tak zle najwazniejsze ze w papierach nie masz nawalone

Własnie byłam w rossmanie na chwilke, udało mi sie sie wyskoczyn na chwilke z pracy
Miałam kupic tylko krem do rąk i płyn do demakijazu kupiłam dodatkowo henne , mgiełke Radical i jedwab w sprayu i pomadke Nivea owoce leśne, slicznie pachnie i fajnie na ustach wyglada
no też się cieszę bo właściwie to to co mam mi nic nie robi

skąd ja to znam! Wchodzę do drogerii po jedną małą rzecz a wychodząc zastanawiam się jakim cudem mi wyszedł taki duży rachunek To jest zdradliwe, małe niedrogie rzeczy a jak się skumuluje.. ;p

Cytat:
Dzień doberek

Minthema ciszę się że tak wszystko wychodzi na prostą
Pulcherija pracę można za jakiś czas zmienić, jeśli zarobki za małe, zawsze coś więcej masz w CV Co do oczyszczania, to się nie znam, dzień "tylko woda" albo warzywny- jak dziewczyny polecają

Ja dziś idę odebrać tego Treca, zobaczymy
Wczoraj zaliczyłam małe zakupki, kupiłam sobie 3 bokserki: czarną, łososiową i chabrową- trochę opięte są, więc dodatkowa motywacja
Mężowi jakiś zapach no i apteka: babka pytała czy tabletki czy syropik, ja powiedziałam wszystko jedno, byle by szybko działało To poleciła te czopki Wczoraj jak zastosowałam jednego to ani 5 min nie upłynęło i się stało, co miało stać W dodatku dziś rano już bez czopka było, więc jestem zadowolona Od razu brzuszek stał się bardziej płaski Dziś rano, jak leżałam w łóżeczku, ciągle go dotykałam

Weidera nie zaczęłam, bo wczoraj jakoś dziwnie się czułam, ledwo killera zrobiłam, ale zrobiłam A dziś już troszkę mięśnie czuję
no ja też, mam nadzieje że już się w tym roku nic nie wydarzy bo póki co się wszystko piep**yło ...

To dobrze że już się lepiej czujesz Ja rano też uwielbiam się dotykać po brzuchu jak jest płaski

Cytat:

Tak tak, prawo Policjant mówił mi że nawet przy umorzeniu będę mogła się z tym pożegnać a tu psikus, dzisiaj babka go wyśmiała zaprzeczając, na całe szczęscie ; )

Ja w końcu muszę sobie Hula kupić i chyba właśnie zrobię to dzisiaj bo w końcu wcale się za to nie zabiorę

Cytat:
Musi : )

Cytat:
Jak byliśmy na Corfu to wybraliśmy się w rejs do Albanii, na pokładzie dali nam wino, przekąskę z grilla i tzatzyki a później jak zaczeło trzepać
Jeszcze zorba grała w tle Ludzie zieloni, ja gdzieś w katku pod pokładem, byle by dalej od okien itd, a mój mąż uchachany, skakał po pokładzie z aparatem i cieszył się jak Go woda oblewała Ale wtedy to takie fale były, że normalnie momentami aż się czuło, to uczucie spadania
ojaaaa zazdroszczę takiego rejsu musiało być super dla tych którym fale niestraszne : D Ja od dziaciaka jeździłam z rodzicami na łódkę na mazury przez naście lat więc nawet nie wiem jak to jest źle się czuć na wodze ;p I chętnie bym się na taki wypasiony rejs wybrała

Stary 2012-07-13, 14:01   #3172
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
no też się cieszę bo właściwie to to co mam mi nic nie robi

skąd ja to znam! Wchodzę do drogerii po jedną małą rzecz a wychodząc zastanawiam się jakim cudem mi wyszedł taki duży rachunek To jest zdradliwe, małe niedrogie rzeczy a jak się skumuluje.. ;p

no ja też, mam nadzieje że już się w tym roku nic nie wydarzy bo póki co się wszystko piep**yło ...

To dobrze że już się lepiej czujesz Ja rano też uwielbiam się dotykać po brzuchu jak jest płaski

Tak tak, prawo Policjant mówił mi że nawet przy umorzeniu będę mogła się z tym pożegnać a tu psikus, dzisiaj babka go wyśmiała zaprzeczając, na całe szczęscie ; )

Ja w końcu muszę sobie Hula kupić i chyba właśnie zrobię to dzisiaj bo w końcu wcale się za to nie zabiorę

Musi : )

ojaaaa zazdroszczę takiego rejsu musiało być super dla tych którym fale niestraszne : D Ja od dziaciaka jeździłam z rodzicami na łódkę na mazury przez naście lat więc nawet nie wiem jak to jest źle się czuć na wodze ;p I chętnie bym się na taki wypasiony rejs wybrała

Oj jezioro a może- bez porównania
Ja w zeszłym roku cały tydzień na łódce spędziłam i nic, a na morzu... kilka h i

Stary 2012-07-13, 14:39   #3173
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Jejku dziewczyny nie straszcie mnie bo nie wsiąde na ten statek Bede mieć wizje titanica w głowieee

Stary 2012-07-13, 18:05   #3174
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Oj jezioro a może- bez porównania
Ja w zeszłym roku cały tydzień na łódce spędziłam i nic, a na morzu... kilka h i
naprawdę? ja conajmniej dwa razy byłam na rejsie na morzu, naszy Bałtyckim i też nic nie odczułam Ale to od człowieka zależy, każdy inaczej reaguje

Stary 2012-07-13, 21:03   #3175
pulcherija
Zadomowienie

dopiero co do domu wróciłam :<

co do rejsów - w ogóle mi nie przeszkadza ,,kołysanie" ale moja mama np strasznie to znosi...
co do pracy - własnie zarobki są śmiesznie małe a zapieprz taki że nie mam kiedy wyjśc do łazienki ;/ dzisiaj przez okres zrobiło mi się słabo i usiadłam to usłyszałam ,, w pracy jestes - w domu Ci się będzie słabo robić"...
dziwna sprawa ale biore te tabletki i własnie od 3 dni straciłam apetyt - niby wiem ze są dobrze dobierane ale cóz ! i tak jakos sie boje że przytyje :<

co do tego co u mnie - okeeej... niestety nie dostałam sie na prawo dzienne, ale moi kochani rodzice stwierdzili ze zamiast abym szła do rzeszowa wolą abym poszła na prawo niestacjonarne w krk bo mam mieszkanie za darmo więc wychodzi na to samo , więc niestety musze mature poprawić , bo obiecałam sobie że za rok będę dumną studentką dziennego prawa ; )
skoro biore tabletki , tooo pewnie się domyślacie ze kogoś mam jak narazie strasznie jestem szczęsliwa iii mam nadzieję ze on tez to wszystko traktuje poważnie, niestety z nim taka wielka ,, tajemnica" w pracy co mnie wkurza... bo razem pracujemy i nie chcemy głupich sytuacji w szczególnosci że managerowie nawet niezbyt przychylnie patrzą na przyjaznie ( I ROZPISUJĄ GRAFIK TAK ABY TE OSOBY RAZEM NIE PRACOWAŁY :O ) co nie zmienia faktu że źle się z tym czuję...
w sierpniu jade na chorwacje i jestem tym toootalnei zachwycona ! musze tylko zrzucic troche sadełka aby się dobrze w bikini prezentowac

alllllllleeeee się rozpisałam

64,5
kg --> 55 kg

pulcherija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 12:25   #3176
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

PannaMigotkaa20 nie przejmuj sie wsiadaj na statek i baw sie dobrze ja kilka razu płynełam i nic mi nie było
Spac mi sie chciało tylko od kołysania

pulcherija no to super, ze wszystko sie układa ciesze sie ze jestes szczesliwa nie martw sie tabletkami, teraz tak potrafia dobrac ze nie tyje sie od nich

A co tu tak cicho?
Jak weekend?

Ja wczoraj ze znajomymi na piwku byłam, dzisiaj mam zaproszenie na festyn, ale nie wiem czy sie uda pojechac bo nikt nie jest chetny zeby za kierowce robic
Wogóle wstałam dzisiaj o 7 zjadłam sniadanie i poszlam spac dalej o 12 wstałam zaraz sie musze za sprzatanie wziasc i moze ta henne na włosy nałoze

Think happy - be happy

M

Stary 2012-07-14, 12:28   #3177
Eldo_rado
amor vincit omnia

zjadłam właśnie ogromną michę sałatki - mnóóóóstwo warzywa, ser feta i do tego 2 grzanki razowe z pesto a teraz mój pełny brzuszek odpoczywa! potem poćwiczę sobie coś- może jakieś 8minutówki albo Mel B - coś krótkiego, ale intensywnego ... albo posteperuję
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 12:35   #3178
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
zjadłam właśnie ogromną michę sałatki - mnóóóóstwo warzywa, ser feta i do tego 2 grzanki razowe z pesto a teraz mój pełny brzuszek odpoczywa! potem poćwiczę sobie coś- może jakieś 8minutówki albo Mel B - coś krótkiego, ale intensywnego ... albo posteperuję
oooo

Dzisiaj mama manie uszczesliwiła i kupiła mi serki wiejskie, pomidorki i papryke i grejpfruty
Na sniadanie dwie bułki z zołtym serkiem i mega iloscia pomidorka
I wogole do tej pory nie chce mi sie jesc
Na obiad planuje kilka ziemniaczków z koperkiem, jajo sadzone i mizeria no i na wieczor pewnie jakis serek wiejski z warzywkami

Najgorsze jest to, ze killer chodakowskiej zaczal mnie wkurzac i to porzadnie

Think happy - be happy

M

Stary 2012-07-14, 12:40   #3179
natalkaa7522
Zakorzenienie

Czemu Cie wkurza killer, Aga?

Ja zaraz chyba Zjadłam omleta małego, niby tylko 2 jajka i 2 pomidory ale popiłam to 1l wody i teraz mi niedobrze.
Stary 2012-07-14, 12:50   #3180
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu Cie wkurza killer, Aga?

Ja zaraz chyba Zjadłam omleta małego, niby tylko 2 jajka i 2 pomidory ale popiłam to 1l wody i teraz mi niedobrze.
Źle napisałam nie same cwiczenia tylko Ewka jakos mnie drazni głosem i gadkami " musicie nauczyc sie wypoczywac przy cardio" az mam ochote odpowiedziec " kobieto ja płuca wypluwam a ty mi o wypoczynku mowisz"
Ale nie odpuszczam jeszcze kilka razy i bede mogla glos wyciszac tak jak podczas skalpela albo przeglasniac muzyka

Think happy - be happy

M

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości