![]() |
#3151 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3152 |
Zadomowienie
|
Mój max to od wieczora do wieczora. Dzień bez kontaktu nam się jeszcze nie przydarzył ale pewnie by mnie roznosiło...
![]() |
#3153 |
Rozeznanie
|
Frumoasa Domnisoara Właśnie powiedziałam mu, że byłabym dużo spokojniejsza gdyby wysłał raz dziennie tego smsa ale on mówi, że woli porozmawiać, smsy nic mu nie dają bo ledwo zdanie można napisać i sprawiają że tęskni jeszcze bardziej..
![]() nerla Od ponad 2 miesięcy o niczym innym nie marzę jak o spotkaniu z TŻ ale u nas to raczej niemożliwe ![]() ![]() Mój obiecał mi, że jak już wróci to zabierze mnie na takie wakacje z prawdziwego zdarzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3154 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3155 |
Konto usunięte
|
ewasza14 mam nadzieję, że będziesz teraz już spokojniejsza mimo wszystko
![]() ![]() ![]() 11gabriela11 niestety, ale byłam i jestem głupia, bo mimo wszystko kocham go bardzo i jedyne o czym marzę to żeby się odezwał ![]() Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-20 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3156 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3157 |
Rozeznanie
|
Frumoasa Domnisoara Nikt nie zasługuje na takie traktowanie. Jeśli w najbliższym czasie się do Ciebie nie odezwie to po prostu zachowa się bardzo szczeniacko i szkoda na niego tracić czas
![]() Czas szybko zleci bo na uczelni mam nawał pracy i jak w Święta zastanawiałam się kiedy w końcu skończy się ten semestr tak teraz nie mogę uwierzyć, że to tak szybko zleciało ![]() 11gabriela11 W jakiej branży pracuje Twój TŻ, że ma tyle wolnego czasu? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3158 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3160 |
Rozeznanie
|
Frumoasa Domnisoara A nie możesz się z nim jakoś skontaktować?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3161 |
Raczkowanie
|
a dziewczyny, odezwał się. Bateria mu padła. Jak zwykle... siedzi i grzebie w tym swoim skarbie.
![]() ![]()
![]() |
#3162 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3163 |
Zadomowienie
|
Frumoasa a jak się wytłumaczy to będziesz w stanie tak po prostu zapomnieć o tym incydencie?
![]() |
#3164 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3165 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ewasza14 widać wszystko mu jedno co ja przeżywam ![]() Nawet teraz nie potrafię się opanować, po prostu łzy same płyną mi z oczu. Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-20 o 23:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3166 |
Zadomowienie
|
Mi troche przeszło co do mojego Tż - pogadałam z siostrą i mnie ogarneła bo zaczełam wyciągac jakies stare sprawy które urosły do dużej rangi i patrzyłam przez nie,choć sama wtedy nie lepiej się zachowywałam.
Jak mi powiedziała żebym z nim zerwała skoro uważam,że tak będzie lepiej to do mnie dotarło,że nie chce tego robić bo mi zależy i chce z nim być ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój mi wysyła jak wstanie rano buziaka i w ciagu dnia kilka,jeśli nie siedzimy na gg oboje.W sumie to mu kiedys marudziłam,że chciałabym by do mnie pisał częsciej [ czesciej ja pisalam pierwsza niż on i mnie to wkurzało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój z kosztami smsow pomógł sobie w dość łatwy sposób. I w mieszkaniu i na uczelni ma internet bezprzewodowy wiec jak dostaje ode mnie z Polski smsa to odpisuje mi z bramki sms z neta na komórce i nic dzięki temu nie płaci ![]() Kontakt wyglada tak,że codziennie jest gg,skype rzadko [1-2 na miesiac] i smsy.Dzwoni jak jest w Polsce, choć to akurat od niedawna ![]()
![]() |
#3167 |
Zadomowienie
|
Frumoasa No właśnie to jest moim zdaniem najgorsze w tej całej sytuacji. Brak szacunku do Ciebie by z godnością to skończyć i nie palić za sobą mostów. Ja tego kompletnie nie rozumiem
![]() |
#3168 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc dziewczyny, widzę ze powoli emocje opadają
![]() ![]() Właśnie mój tż zasnął na skypie, i słodko pochrapuje ![]() ![]() Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
lucyohlucy Ojj, za dwa tygodnie? To super!
![]() nerla Zgadzam się, pokazał brak szacunku. Nie wiem Frumoasa Domnisoara czy mu wybaczysz gdy się wytłumaczy, obawiam się, że tak, ponieważ bardzo Go kochasz. A obawiam się dlatego, że taka sytuacja może się powtórzyć, jeżeli już raz to się wydarzyło..
![]() |
#3170 |
Zadomowienie
|
Dobranoc lucyohlucy
![]() Faktycznie słodko, ja uwielbiam patrzeć jak mój Tż spi ![]() ewa102 to dobrze że to zrozumiałaś ![]()
![]() |
#3171 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
biedronka91 niestety ja bym chyba nawet trupa próbowała reanimować, a moje głupie serce o niczym innym nie marzy tylko o tym żeby on się odezwał, wytłumaczył i powiedział, że kocha ![]() Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-20 o 23:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3172 |
Rozeznanie
|
Frumoasa Domnisoara Strasznie współczuję, ta niepewność jest dobijająca..
ewa102 Mój TŻ też mi często mówi że nie mam co robić i z nudów szukam problemów ![]() ![]() lucyohlucy Zazdroszczę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3173 |
Zadomowienie
|
Frumoasa może to naciągane ale masz pewność że nic mu się nie stało i dlatego się nie odzywa? Zdarzało mu się już to wcześniej? Tak sobie teraz myślę...
![]() |
#3174 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Aż zacytuję to jedną z moich ulubionych piosenek: http://youtu.be/yXJl5Gf05zg I don't wanna rain on this parade But I'm starting to question the love that was made I'm not looking for just an affair I want a love that is based on truth, not just dare You will not hurt my pride If right now you decide That you are not ready to settle down But if you want my heart Then it's time that you start To act like you're mine, in the light and the dark If you love me, say it If you trust me, do it If you want me, show it If you need me, prove it /x2 You see now actions speak louder than words So don't just say things that I've already heard Don't want your body without your soul I don't want a love who will come here and go You will not hurt my pride If right now you decide That you are not ready to settle down But if you want my heart Then it's time that you start To act like you're mine, in the light and the dark If you love me, say it If you trust me, do it If you want me, show it If you need me, prove it /x2 Oh I, Oh I, I wanna touch you baby And spread my love all around you honey And if you care, you gotta show it baby True love to share If you love me, say it If you trust me, do it If you want me, show it If you need me, prove it |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3175 |
Konto usunięte
|
nerla nie wiem dlaczego, ale jestem pewna, że nic mu nie jest. Miałabym ochotę nawet jutro wsiąść w samolot, polecieć tam i udusić go własnymi rękami
![]() ![]() lucyohlucy wiem... A mówił mi, że jeśli coś się zmieni to mi o tym powie, bo niby dlaczego miałby mnie okłamywać ![]() Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-20 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3176 |
Zadomowienie
|
A zdarzało mu się wcześniej tak długo nie odzywać mimo że obiecał to zrobić?
![]() |
#3177 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A teraz jest inna sytuacja, której nie jestem w stanie zrozumieć ani trochę. Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-21 o 00:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 |
Zadomowienie
|
Ehhh no to też tego nie rozumiem. Jak ktoś bliski mógł się tak zapaść pod ziemię :/
![]() |
#3179 |
Konto usunięte
|
Chciałabym przestać myśleć o nim i o całej tej sytuacji, ale nie potrafię. Jeśli dziś się nie odezwie to już chyba wcale tego nie zrobi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3180 |
Zadomowienie
|
Trzymaj się kochana
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.