|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.
Gratuluję sukcesów i rozmów!
U mnie niestety nadal cisza. Dziś wysłałam 8 aplikacji, pojawiło się też ponownie ogłoszenie na miejsce na które poleciła mnie koleżanka. Wygląda na to, że z nawiązką spełniam wymagania i jeszcze bardziej mi zależy ![]() Spotkało Was dzisiaj coś miłego z okazji Walentynek? Jeżeli nie to powiem Wam miło, że bardzo Was lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też będę trzymać kciuki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Wtajemniczenie
|
no tak się też zastanawiałam, czy to mialoby być ewentualne zatrudnienie przez PGNiG czy przez jakąś firmę, ale rozmowę mam w siedzibie PGNiG i jakby od nich było ogłoszenie. zresztą zobaczymy jutro. brrr jakby chodziło o dzwonienie i sprzedawanie to ja dziękuję, ale to raczej przyjmowanie rozmów i odpowiadanie na pytania
#3155 | |
Raczkowanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39238222]
O rety, super! Gratuluję!!! ![]() Wybierz nie tyle co lepiej płatną a ciekawszą i bardziej rozwojową ![]() Właśnie tak się składa, że ta druga praca bardziej mnie ciekawi i na pewno więcej skorzystam bo w końcu nie jest to sprzedaż bezpośrednia, a i finansowo też dużo lepiej to wygląda, no i jak dla mnie duży plus praca po 8h/5 dni w tygodniu w stałych godzinach. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39238222]
mam nadzieje, że się wysłałaś ![]() wysłałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Napisałaś jakie były poruszane tematy, może nazwy modułów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Rozeznanie
|
No! Widzę po Waszych postach, że w końcu coś się ruszyło
![]() Gratuluję dziewczyny! Aż mi się humor poprawił, mam nadzieję, że i u mnie coś drgnie ![]()
#3162 |
Zakorzenienie
|
http://ogloszenia.infoludek.pl/oglos...o/789838.xhtml
http://ogloszenia.infoludek.pl/oglos...o/789850.xhtml http://ogloszenia.infoludek.pl/oglos...o/789758.xhtml http://ogloszenia.infoludek.pl/oglos...o/789686.xhtml http://www.gumtree.pl/cp-hostessy-pr...isty-456049334 ![]() dlaczego nie mieszkam w Szczecinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim u których rusza się coś z pracą! Mam nadzieję, że dostaniecie wymarzone oferty, a reszta na skrzydłach Waszych sukcesów również znajdzie wymarzoną pracę
![]() ![]()
#3165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
BAN stały
|
Ja juz po rozmowie. Tak ciezkiej rozmowy nigdy nie mialam. Byly pytania o rozliczanie vat w praktyce itp na niektore pytania postulowalam odp jesli mialam to na studiach gorzej z pytaniami odnosnie sytuacji praktycznych np podali mi konkretny przyklad i zapytali jakby vat rozliczyla w tym konkre tnym przypadku a ja w ksiegowosci nigdy nie robilam i na takie pytania pelnej odp nie znala wojt nieugiety bardzo szczegolowe odp chcial szukaja kogos na prace interwencyjne ale wydaje mi sie ze chcieli by osobe z doswiadczeniem pytali sie czy dokonywalam wczesniej przelewow w jakims programie a gdzie je mialam dokonywac jak jako ksiegowa nie robilam czuje ze niezbyt mi poszlo z powodu braku doswiadczenia i wiedzy praktycznej napytania bardziej odnoszace sie do tego co uczylam sie na cwiczeniach z rachunkowos umialam odp
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zadomowienie
|
Kurde te tematy w Dzień Dobry TVN coraz bardziej mnie wkurzają. Dzisiaj "Czy wspierając finansowo swoje dziecko wyrządzasz mu krzywdę?". I oczywiscie zaprosili córkę właścicieli KRUKA (biżuteria) i kurde, opowiada, że niby rodzice traktowali ich normalnie, że wcale tak niby nie dostaje ileś tam kasy, ale potem wyszło, że tatuś dał kasę na założenie jej firmy z biżuterią i że jak to jej zaufał. Jakbym miała bogatych rodziców to tez chętnie bym założyła firmę za ich kase, bo jakiż to wysiłek. Potem, że dzięki rodzicom podróżowała, zwiedzała, ale no przecież żyła normalnie. Kurde czemu oni nie zaproszą przeciętnego człowieka, który powie, że jakby rodzice nie pomogli to zwyczajnie nie miało by się z czego żyć, bo nie ma pracy. Jak mnie to wkurza, opowiada że to od niej zależy czy pójdzie na praktyki do jakiejś tam firmy, jasne może sobie pójść, bo nie musi sie martwić co zje na obiad. Naprawdę coraz bardziej mnie ten program irytuje.
Od razu przepraszam za moje frustracje z samego rana. ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39245788]oj, to co pokręciłam ![]() Chyba Ją pomyliłaś z inną dziewczyną.
#3169 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja dostałam perfumy i różę a potem się pokłóciłam z mężem. nice ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- git! ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3170 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zadomowienie
|
To samo mogłabym napisać. Ja też już rzadko oglądam, ale dzis włączyłam bo wcześnie wstałam.
#3172 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Konto usunięte
|
ja oglądałam ostatnio "życie w przepychu"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Heh. Cóż powiedzieć? ![]() Mam u mnie w miejscowości koleżankę. Niby wychowana biednie. Zawsze mi zazdrościła,tego że mam nowy dom itd. Tylko, że moi rodzice osiągnęli budowę tego domu własną pracą. Parę lat temu u niej się pozmieniało. Nie ma taty, więc mama sprzedała tylko ziemię. Miała 3 córki i 1 syna, więc każdemu buduje dom. Jak bardzo jest to nieekonomiczne jeżeli 1 z córek i syn będą mieszkać sami. A węgiel kosztuje. Matka kupiła córce i synowi samochód tuż po zdaniu prawka. A oni? Żyją sobie beztrosko. Syn całe dnie gra na komputerze. Córka non stop wydaje pieniądze (pomimo braku pracy). Stać ją by jechać .np 10km w 1 stronę tylko po kebaba. Obydwoje nie pracują. A żyją tak, że mają wszystko. Pozostałe 2 córki są w związkach. Mają dzieci ,więc nie wiem jak u nich. Ale jak widzę moją koleżankę, która mówi, że niby nie ma pieniędzy. A wchodzi do najdroższego sklepu i potrafi wydać 100 zł na słodycze 1 dnia to trafia mnie szlak. ![]() I później pyta mnie co z moim prawkiem itd? A ja jestem wychowana w takim domu, gdzie rodzice są w stanie opłacić mi kurs (i opłacili). Ale nie pracuję i nie mam pieniędzy by dokupić sobie jazdy doszkalające. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Dziewczyny, nie ma co się dziwić. Wartość pieniądza dla każdego jest inna. Mam znajomą, która ciągle mówi, że jest biedna a zarabia dwa razy więcej niż ja a do tego jej mąż też dobrze zarabia. Niby na nic jej nie stać, a wakacje dwa/trzy razy w roku, kosmetyczka, ciuchy, no i wychowanie dwójki dzieci lekcje angielskiego, pianino, balet ect. Po prostu dla mniej to jest mało. Tyle. Wg moich koleżanek mój mąż dużo zarabia. Może i dużo, ale dla mnie mało. Więc to jest pojęcie względne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewni, kto by nie chciał. Ja też bym chciała.
![]() |
#3178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tusia mam koleżanki, które trują, że są biedne. Jedna koleżanka - na gwiazdkę dostała nowiutkie auto prosto z salonu, oczywiście tatuś opłaca benzynę; tatuś zrobił weselisko na 150 osób, wybudował dom dla niej i jej męża. Ona ma wszystko to, na co ludzie pracują latami i biorą kredyty, a jak dzwoni do mnie to mówi o sobie, że "biednemu to zawsze wiatr w oczy". ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.