|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Jusi,
gratuluję!!Relacja zdana na piątkę z plusem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() Jak dam radę jeszcze do was wpadne . Teraz lecę do przychodni. Pozdrawiam was ![]()
#3154 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze zastanawia mnie ta reakcja na narkoze, ze cera tlusta, krosty. Gdy mialam 25lat, operowano mi kolano, to byla dosyc powazna operacja ale nie mialam takich problemow, tak samo z nudnosciami. z sali pooperacyjnej nic nie pamietalam, Obudzilam sie na sali, po chwili zasnelam i gdy sie znowu obudzilam czulam sie bardzo dobrze pomijajac bol kolana.
Czy ta reakcja jest skutkiem narkozy? Czy operacji tego typu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zadomowienie
|
Jusi, Niezapominajka na początku będziecie odczuwać tak jakbyście miały piersi pod pachami, tak samo jak jest z tłustą cerą, jednak to minie z czasem
![]()
#3156 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Jusi, z tym nadmiernym przetłuszczaniem się skóry to normalka - też tak miałam parę tygodni. Mogą pojawić się też krostki na twarzy i dekolcie, więc się nie przestrasz ![]() ![]() ![]() Wiecie co? Kocham swoje cycki ![]() ![]() ![]() ![]()
#3157 |
Raczkowanie
|
Hej kochane przepraszam ze sie nie odzywalam pare dni ale miałam uważnie głowy.
Jusi cieszę sie ze tak swietnie sie czujesz i szyko dochodzisz do siebie. Opis rewelacyjny ![]() ![]() Byłam dzi na konsultacji ![]() Co do moich wakacji pod koniec czerwca nie ma prżeciwskazania ale nie mogę skakać,grać w siatkówkę itp ![]() Iiii najważniejsze rozmiar ![]() ![]() ![]() ![]() Przedemna była dziewczyna 3 tyg po operacji dziękuje ze ja spotkałam,rownież fajnie mi opowiedziała wszystko i ten jej uśmiech nie znikajacy z twarzy...bezcenne ![]() Co sądzicie o rozmiarze i tej firmie ? Zabieram sie za nadrabianie zaległości ![]() Pokochalam mojego doktorka,czułam sie dobrze u niego,odpowiadał na moje pytania i zapewnił fajna atmosferę, mój mezulek tez go polubił |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3158 |
Zadomowienie
|
Edzia - 395 to pojemność implantu, czyli jego rozmiar, a to cpg313 to model implantu. Na pierwszej stronie jest link do tabelek Mentora - wejdź i poszukaj swojego modelu - zobaczysz, jaką ma szerokość, projekcję
![]()
#3159 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3160 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super sie czyta takie posty ![]() ![]() ![]() Jusi a te rajstopy lekarz daje anty zakrzepowo czy z jakiegos innego powodu? Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-03-02 o 20:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Raczkowanie
|
Buziolo powiem szczerze, że Twoja relacja ze spotkania z ginekologiem to po prostu idealne odzwierciedlenie wiedzy i podejścia do implantologii piersi... szkoda tylko, że taką postawę prezentuje lekarz. A fakt "wciągnięcia" w rozmowę pomocnicy to już jest dla mnie jakieś nieporozumienie. Przychodzisz po konkretne skierowanie, a tu "dobre rady"... i inne metody? A pomysł antykoncepcji w celu powiększenia piersi to już mnie po prostu powalił. Antykoncepcja hormonalna powoduje zmiany w gospodarce wodnej organizmu przez co zatrzymuje on większą ilość wody - stąd efekt "puchnięcia".. to skutek uboczny.. ale żeby lekarz polecał tabl w celu powiększenia piersi...
![]() Jusi, ale z Ciebie dzielna Kobieta! Gratuluję, po prostu przeszłaś to fachowo ![]() Z tą tłustą skórą to nawet nie straszcie, bo ja mam niestety do tego tendencje i muszę bardzo uważać, bo jak się zbytnio przetłuści to od razu się zapycha i zaraz jakieś stany zapalne na buzi mam. A swoją drogą, warto się na takie zdarzenie zaopatrzyć w żel i krem Ziaji Med do cery tłustej - mi polecałam dermatolog i faktycznie od lat stosuję i lepszego nie znam ( a kosztują po 12 zł ![]() Edytowane przez gawisz Czas edycji: 2013-03-02 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Zadomowienie
|
O Kurka!
Tego to ja nie słysząłam,ze cera może być tłusta po narkozie?! Słyszałam o mdłościach, o spuchniętym brzuchu,ale o tłystej cerze?! W sumie ja zawsze to mam suchą,więc moż enie powinnam się martwić,ale normalnie zastanawiam się czy nie stworzyć również listy pytań do anestezjologa?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Od przyszłego tygodnia znowu zaczynam brać tabletki i szczerze trochę się obawiam, że piersi urosną mi za bardzo ![]() Miała tak któraś z was? Edytowane przez unsafe_girl Czas edycji: 2013-03-03 o 06:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Co tu wczoraj tak cichutko było? Wenę straciłyście? ![]() Kulkaaga, poczytałam sobie o tych więzadłach Coopera - przecież one znajdują się w gruczole, więc jak niby mają trzymać implant, który siedzi pod mięśniami? W przypadku naturalnego biustu i owszem - trzymają piersi w pozycji "sterczącej", ale żelków, które znajdują się pod mięśniem nie są w stanie trzymać, bo to fizycznie niemożliwe ![]() Amorcio, ja w przeciwieństwie do większości dziewczyn na forum dłuuugo się przyzwyczajałam do swoich piersiaków - były dla mnie za wielkie, no i ta asymetria... Lubiłam je, nawet bardzo, ale wciąż coś mi w nich nie pasowało. Dopiero niedawno poczułam, że są moje - tak długo wyczekiwane mimo, że duże ![]() ![]()
#3165 |
Zakorzenienie
|
Niedziela, a ja już przy drugiej kawce
![]() To ciekawe że dzieci w tygodniu pospałyby dłużej a w weekend się zrywają ![]() miłego dnia !!!!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2013-03-03 o 06:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie tylko dzieci - ja też tak mam ![]()
![]() |
#3167 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny, Ja też witam się przy porannej kawce
![]() Ale tu wczoraj cisza zapanowała. Wiało pustką . Pewnie to pierwsze słońce sprawiło, że część wybyła z domów. Ja w każdym bądź razie też troszeczkę przewietrzyłam moje maluchy. ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
Aniko przypomnij kiedy Ty miałaś op. bo nie masz w podpisie ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Aniko już sprawdziłam w Twoich albumach. Bo sama jestem ciekawa jak to z tą akceptacją
![]() |
#3168 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzis pospalam dluzje ![]() ![]() ![]() A na obiadek mamy juz stolik zarezerwowany, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Raczkowanie
|
Witam się dziewczynki
![]() Co do tłustej cery po narkozie - ja miałam ze dwa, trzy dni. Jednego dnia, jak się obudziłam, to na twarzy miałam tak gruby film sebum, jakbym się grubo czymś wysmarowała:/, ale nie miałam od tego żadnych wyprysków. Za to włosy....Koszmar jakiś, od skóry tłuszcz, włosy już przy suszeniu u nasady wyglądały, jak ze smalcem, z kolei po długości mega wysuszone i nie wróciły do normy jeszcze właściwie teraz. Któraś pytała o staniki poop. Mój jest w tragicznym stanie. Znalazłam w Warszawie sklep, gdzie je sprzedają ja mam Voe, ale ten sklep jest czynny do 16 w dni robocze, więc musiałabym się sporo urwać z pracy...:/. Ale chyba wcześniej czy później będę musiała, bo co prawda w czw minie 6 tyg, ale chciałabym jeszcze w nim pochodzić, a wygląd obecnego woła o pomstę do nieba. Miłego Wam dzionka.
#3170 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I ja się witam z poranną kawką!! Dziś to spałam jak zabita,ale to chyba z nadmiaru wrażeń wczorajszego dnia-spotkanie rodzinne i danwo niewidziane osoby,choć uroczystośc smutna to jednak tez się posmialiśmy jak za dawnych czasów... ![]() Dobrze,ze Młodego z domu chociaż się pozbyłam bo tez bym z rana pobudkę miała a tak to choć trochę nadrobiłam z tygodnia ![]() ![]() Amorcio, w sumie to tak czytam,ze chodziz sobie z tym ryżem to może i ja powinnam...bo my raz zrobiliśmy tą próbę-przy okazji śmiejąc się do rozpuku-ale potem "cycki" w kąt rzuciłam i tam leżą ![]() Choć nie wiem czy mi się chce je zakładać-tż nie ma więc jakby nie ma motoru do działania ![]() A mi jakoś ta świadomośc,ze z ryżem chodzę by mi przeszkadzała...sama nie wiem...hm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- polecam zakupic suchy szampon i dodatkowo uzywac (chyba ze chcecie myc glowe 2 razy dzieennie heh)i tonik nawet jak ktos nie uzywa to przecierac twarz kilka razy dziennie ale bezalkoholowy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- napisalam w klubie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny, cenne wskazówki jeśli chodzi o sposoby na przetłuszczające sie włosy i cere po op. Dzięki wielkie!
![]() Unsafe_girl, mi kiedyś taka starej daty Pani ginekolog zapisała antykoncepcje na cere i zaznaczyła ze u mnie to jest wskazane bo mam małe piersi to mi troszkę się powiększą. I faktycznie, wahanie wagi miałam przez pierwsze 2-3 miesiące(przytyłam), potem wagowo wróciłam do normy, a cycki mi urosły nie jakoś megastycznie ale sie tak fajnie wypłęniły i ujędrniły. Jak przestałam brać tabletki to oczywiście cycki zniły... ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Dziewczyny, czy znacie powody dla których odchodzi się od implantów solnych?!?!
#3173 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Więzadła Coopera zbudowane są z włókien kolagenowych, przy czym przez środek każdego z nich biegnie nerw. Więzadła biegną zarówno w skórze piersi, jak i przez środek piersi. Więzadła w skórze odpowiadają za zawieszenie piersi. Zaczepione są w powięzi mięśni, w okolicach obojczyków i biegną wewnątrz skóry w stronę brodawek, i to ich rozciągnięcie odpowiada za opadanie piersi. Druga grupa więzadeł biegnie przez środek piersi – od okolic brodawek, w kierunku mięśni na klatce piersiowej – i te odpowiedzialne są za „przyczepienie” piersi do klatki piersiowej." wiem, że implant jest trzymany przez mięsień, ale pozostaje jeszcze nasz gruczoł, prawda? No i fakt, że wszędzie gdzie czytałam o metodzie pod dwa mięśnie pisze, że ten drugi mięsień to faktycznie nie mięsień a tylko powięź - dlatego napisałam, że wg mnie nie podtrzyma ona na tyle implantu. Myślę, że dajmy już temu spokój - ja nie wierzę, że chodzenie bez stanika działa dobrze na piersi jakiekolwiek, dr i jej pacjentki twierdzą inaczej - spoko. Dziewczyna zapytała co o tym myślimy - ja myślę to co napisałam Ale oczywiście możecie sądzić inaczej - nie mam nic przeciwko temu ![]() A najchętniej to zobaczę dziewczynę po załóżmy 10 latach od op u dr i 10 latach biegania bez stanika. Jaj jej piersi będą nadal stać na baczność i wybijać mi oczy sutkami to klęknę na grochu i będę się biła w piersi (tylko jeszcze nie teraz, bo bolą ![]() Cytat:
Też mam Voe teraz, na nieszczęście jeszcze biały - i do tego teraz jeszcze mam go nie ściągać a blizny muszę smarowac przez dwa tyg alantanem - więc można się domyśleć jak owy voe teraz wygląda ![]() Smarowałam się wczoraj i szok - chyba pierwszy raz zobaczyłam swoje sutki, bo do tej pory przed tym wyciąganiem przez dra były skutecznie schowane przede mną ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Wtajemniczenie
|
Margo,ja mam tak samo, tak dobrze mi z ta wielkoscia. Ciekawe jaki implant bedzie potrzebny zeby taki efekt uzyskac u mnie. W czwartek konsultacja, ubiore moj stelaż u doktora i licze na to, ze implant ktory bedzie potrzebny to nie bedzie to moje maximum ktore da sie wlozyc bo wolala bym aby to byl to taki srodkowy rozmiar wedle powiedzenia czym wiekszy tym wieksze ryzyko powiklan
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, czytam i czytam Wasze wypowiedzi i nie mogę wszystkiego ogarnąć po takim czasie ![]() Moje cycuchy mają już 4 tygodnie i nie mogę się na nie napatrzeć, przy nich mój większy brzuch nawet nie wyglada źle ![]() ![]() Idę czytać dalej, jeśli chcecie fotki to zrobię na pewno ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- jeszcze co do staników, wczoraj kupiłam jeden w C&A, bardzo łądnie wyprofilowany, bez fiszbin, za 34,9 więc stwierdziłam, że warto ![]()
![]() |
#3178 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry w niedzielę
![]() Dzisiaj 6 dzień po operacji ![]() ![]()
#3179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3180 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Wchodzę na chwileczkę bo pracy od wczoraj mam sporo ![]() Wkleiłam zdjęcie z piątej doby po zabiegu, zapraszam ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.