|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
ex naprawdę cię to aż tak uraziło?
![]()
#3152 |
Zakorzenienie
|
Kylie jesli lekarz zaleci Ci l4 to badz egoistka i zadbaj w koncu o siebie!!
![]() ![]() ![]() ![]() Lavia ale szaro ![]() ![]() Bunny dobrze ze juz Ci sie polepszylo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |||
Wtajemniczenie
|
W końcu powróciły u mnie upały
![]() Weekend zapowiada się u mnie bardzo imprezowo i chilloutowo ![]() ![]() Wkurzyłam się, bo tam gdzie się wprowadzam jest zepsuty zamek do drzwi do klatki i ostatnio męczyłam się prawie pół godziny żeby otworzyć te cholerne drzwi... i spotkalam na klatke sąsiada i mówi, że to normalne że jest zepsuty i oni wszyscy się męczą z nim. No to sobie pomyślałam, że co za ludzie tam muszą mieszkać, że nikt z tym nic nie zrobi i postanowiłam zadzwonić do spółdzielni i jutro ma przyjść konserwator i naprawić wszystko ![]() ![]() Cytat:
olej to ważne że ci się podobają i sama sie dobrze w nich czujesz. Przyzwyczaisz się do nich i będziesz w nich śmigac zobaczysz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=46407 i Denny rose tak samo ![]()
![]() |
#3154 | |
Zakorzenienie
|
Niestety tak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Chodzi o to ze wczoraj w tych butach 5h przechodzilam po tej kostce i chodzilam caly czas super, potem wlasnie pod koniec doszly %%, i bylo tez ciemno jak w dupie (swoja droga kijowo ze nie ma zadnego oswietlenia przy schodach bo noca naprawde kiepsko je widac ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po prostu na takie grillowe/ plenerowe imprezy zakładaj jakieś wygodniejsze buty, bo wiadomo że po % to każdy miałby problem w chodzeniu w litach tym bardziej jak jest ciemno. Co do tego, że jego mama jest dla niego "ikoną stylu" to twój Tż powinien uszanować to, że jesteście dwiema zupełnie innymi osobami i nie może Ciebie upodabniać do swojej matki! Spytaj się go czy masz być jego kobietą czy robić za jego mamę? Bo to dla mnie trochę dziwne.... Jeszcze z tymi torebkami potrafię go zrozumieć, bo może chciał dobrze i miło z ich str że dali ci do wyboru torebki, ale jak to nie jest kompletnie twoj styl to nie ma co ich brać na siłę. Właśnie wg mnie dobrze, że pokazujesz im, że masz swój własny gust i oryginalny styl - to sie ceni ![]() Mój na szczęście w miarę ogarnia damskie ciuchy i ma wyczucie stylu, ale to może też dlatego, że został wychowywany z siostrami i ciągle musiał się nasłuchać o tym wszystkim ![]() ![]()
![]() |
#3156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Moj tz tez w sumie nie powiedzial tego w zlej wierze, raczej zeby to obrocic wszystko w zart, bo potem usiadlam do stolu i niby nikt nic nie mowil, mama tz chyba cos tylko napomniala zebym uwazala na tych schodach jak cos. Echhh ogolnie sytuacja glupia jak nie wiem a uraz mi pozostal.... mnie najbardziej urazil ten komentarz tz w domu, zebym nie chodzila w obcasach jesli nie umiem i o to w sumie cala afera :P Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-07-18 o 15:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Mam pewien problem. Otóż mój naturalny kolor to ciemny brąz, ale od około dwóch lat marze o blondzie ;D Jednak jakoś nie mogłam się zdecydować na rozjaśnianie, ze względu na stan moich włosów. Sięgają mi one gdzieś do łopatki i od ucha w dół są okropnie zniszczone. Powodem tego jest fakt, że do tej pory używałam jedynie szamponu i to pierwszego lepszego, który akurat wpadł mi w ręce. Zero odżywek, masek, kompletne nic. Do tego przez dwa lata katowałam je dzień w dzień prostownicą. I miałam twa razy rozjaśnianie końce. Teraz moje włosy wyglądaja jakby przeżyły tornado. Puszą się, kruszą, łamią, skręcają, rozdwajają. Próbowałam je odregenerować, ale sie nie da, są już martwe. Od ucha w dół. Przy nasadzie są zdrowe, ładne, miłe w dotyku. Zawsze chciałam mieć długie włosy, ale jaki sens ma zapuszczanie zniszczonych kudełków? Musze je ściąć i do dość krótko. Ogólnie marzy mi się taka fryzurka http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb...o1q6o1_400.jpg tylko odcień blondu ciemniejszy.I tu pojawia się moje pytanie. Jeżeli zetnę zniszczone włosy, te co zostaną mocno pocieniuję i rozjaśnie na średni blond, to nie będę miec na głowie sterczącego we wszystkie strony siana? Oczywiście będe stosowac milion odżywek, masek, balsamów, bede je olejowac i suszyć jonizującą suszarką. Ale czy to coś pomoże? w załączniku zdjęcie aktualnego stanu moich włosów - tragedia ;o wydaje się tutaj, że mam miedziane refleksy, ale to tylko przez lampę w aparacie ![]()
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Przyczajenie
|
Właśnie wiem, że lepiej by było odczekać... ale kurcze tak bardzo mnie korci żeby pod koniec sierpnia sobie ten blond zrobić ;D z drugiej strony nie chce siana... sama nie wiem. Włosy już mam w dużo lepszym stanie niz np. dwa miesiące temu... Siostra od zawsze farbuje sie na platyne i mówi mi żebym zaryzykowała, bo gorzej niż teraz to i tak nie będzie. Kurcze, to teraz mam dylemat ;d
a jakby w razie czego wyszedł mi rudy, to w sumie bym się ucieszyła ![]()
#3160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I jakie fasony noszą kobiety starsze od 20-latek? ![]()
![]() |
#3161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rudy bedzie napewno, a raczej obstawialabym zolto-rudy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3162 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
a co do siana - siano to jest teraz ![]() hmm... chyba najpierw postawie na samo ścięcie ![]()
![]() |
#3163 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tak na serio- to twoj tz jest z deka chamski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jak jest nierowny chodnik czy schody, to zawsze schodzimy pod reke czy za reke jesli jest wasko- zawsze mnie asekuruje, czasem szarmancko znosi na rekach uwielbiam to ![]() ![]() oczywiscie jak sa schody z barierka to schodze sama. musisz nauczyc swojego faceta ze jestes kobieta i niech on sie troche nauczy wspierac ramieniem... ![]() dzis nikt juz z rodziny tz nie dziwi sie jak u niego po obejsciu latam w szpilkach po trawie i blocie, a kiedys wsrod kur i kaczek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() juz sie nazarlam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja bym pojechala ostro tztowi po takich akcjach- ze niech sie z mamusia zwiaze jak taki ideal ![]() ja co od tesciowki dostalam w dobrych czasach lubienia to w kosz, bo ona ma taki wiejski styl ze o raaany... a wielka damesa z zagramanicy ![]() Cytat:
![]() choc w moj stroj nikt nie ingeruje- cale zycie slyszalam od mamusi ze krotszej mini nie bylo w sklepie albo ze mnie zgwalca po drodze ![]() ![]() ![]() jak chodze w szpilce na zakupy np to mnie bedzie niewygodnie, mnie beda nogi bolec, nic nikomu do tego ![]() juz nikt mi teraz nie gada, ale pare lat wychowanie wszystkich wokol mi zajelo...
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
ex jakby ci to powiedzieć
![]() Może oni po prostu (tzn. rodzina TŻ) śmieją się z ciebie, bo mają inny gust? Zawsze mama robi jakieś uwagi, bo pewnie, jak to każda mama, wyobrażała sobie inną dziewczynę dla swojego syna. Wrzuciłaś do jednego wora 30 latkę i 50 latkę ![]() ![]() Każdy ma inny gust i nie zabronisz mamie czy siostrze, czy tam komuś innemu z rodziny TŻ komentować, a jeszcze jak on wpatrzony w mamę to wydaje się mu, że ma świętą rację zawsze ![]() ![]() Dawanie torebek jest głupie wg. mnie i nawet bym na takie "darowane" torebki nie spojrzała. Po prostu ty masz swój gust, a ona swój ![]() ![]() Nie daj się przerobić na cudze "kopyto" ![]()
#3165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi sie po prostu ze do dziewczyn w moim wieku pasuja raczej te fasony o ktorych pisalam, a te co mialam do wyboru to byly modele ktore kiedys sie nosilo, moja mama takie uwielbiala, i wiem ze ona by sie ucieszyla z takiej torebki. Ja czulabym sie jakos dziwnie, jak mala dziewczynka ktora przymierza za duze szpilki swojej mamy czy ubrania ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie masz wlosy- miekkie falujace cienkie/ czy grube i sztywne/ jesli sa miekkie i falujace to w tej fryzurze co chcesz beda ladnei wygladac bo miekko sie uloza pasmami. ja bym zrobila najpierw fryzure a po tygodniu, dwoch jak sie przyzwyczaisz pomyslala o kolorze. ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() jak by sie poczula? kazdy sie nosi jak lubi- innym nic do tego. jak jabym sie sluchala tesciowej to bym chodzila dzis w szwedach i swetrze w romby albo golfiku przy upale ![]() ![]() Cytat:
ciekawe jakbys wygladala w litach, ubrana w postrzepione dzinsy i asymetryczna bluzke z napisami co wklejalyscie i z taka torebka ![]() ![]() trzeba miec troche wyczucia... ![]()
![]() |
#3167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jeszcze odnosnie tego co mi powiedzial- dodal tez ze nie ma nic przeciwko zebym zakladala te buty jak jedziemy do sklepu, idziemy na spacer czy autem, ale jak bedziemy u jego rodzicow ns razem zebym lepiej wziela plaskie buty i nie bedzie problemu ![]() Poza tym dziewczyny- wiadomo ze jak grill i ludzie pija piwko to taka sytuacja troche moze rozsmieszyc, ja na poczatku bylam w szoku potem w sumie sama sie smialam, bo to komicznie musialo wygladac jak lecialam na szczupaka na kostke ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Poza tym- ubieram sie normalnie- wczoraj np mialam zwykle rybaczki z jasnego jeansu, koka, bluzke good/bad i takie srebrne kolczyki wiszace w ksztalcie romba ![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-07-18 o 15:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Wtajemniczenie
|
Tak apropo tych ubrań i stylu matek...ostatnio moja teściowa stwierdziła, że ona jest typem chłopczycy i nie lubi chodzić na szpilach ani za bardzo się malować tylko najchętniej schowałaby się w dresy, bluzy, uwielbia też koszule w kratę i moro..... i że nigdy nie była typem kobiety, która dba jakoś szczególnie o siebie. I np. jak jedziemy gdzieś z nią i idzie ładna laska to ona komentarze w stylu"no nie no ale sie od☠☠☠ała!" i smiać mi się chce bo ja jestem raczej laską dbającą o siebie, może w szpilkach za często nie chodzę, ale lubie się ładnie ubrać, umalować, to samo moja mama - mam to po niej......i sobie tak myśle że w prost może mi tego nie powie teściowa ale pewnie ma mnie i moją mamę za "lalunie"
![]()
#3169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak samo jak to ze facet ci auto otwiera jak wsiadasz/wysiadasz albo drzwi gdy gdzies wchodzicie ![]() ja o to prosic nei musze choc sa dni ze mowie- "ja sama" i sama otwieram/wysiadam itp. ![]() ![]()
![]() |
#3170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na 1 zdj. ja to 4 od lewej zeby nie bylo ![]() Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2013-07-18 o 15:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
własnie tak się składa, że włosy mam grube, ale miękkie i falujące ![]() ![]() hmm i chyba tak zrobie, że najpierw je zetne, a dopiero po jakimś czasie rozjaśnię, jeśli ich stan będzie mi na to pozwalał ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale slicznie wyglądasz w blondzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3176 | |
Zakorzenienie
|
A i jeszcze jedno- z rodziny tz nigdy nie zdarzylo sie zeby ktos komentowal moj ubior
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-07-18 o 15:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
w blondzie tym jasnym ?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 | |
Zakorzenienie
|
I tak na koniec jeszcze dodam- wydaje mi sie ze rodzice tz mnie lubia, kiedys uslyszalam ze jestem dla nich troche jak taka 3cia corka
![]() ![]() Kurcze w ogole ta dyskusja za daleko zaszla, chodzilo o wypierdzielenie sie ze schodow + nie mile slowa tz (a przeciez juz od dawna normalnie gadamy) a skonczylo sie domyslami ze rodzina tz moze mnie mnie lubi albo nie akceptuje mojego stylu, no i o te torebki ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-07-18 o 16:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam ale nie mam innych niż '' sesyjne '' lub te w spiętych włosach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a w ogole to tak mnie komary pogryzly ze mam po 11 ugryzien na kazdej nodze
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.