|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Niedawno wróciłam, odebrałam dziś sukienke na ślub ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
niunia_20 bardzo mi przykro nawet nie wiem co napisać.
---------------------------------------------------------------------- _Peggy blog to fajna sprawa jak ma ktoś czas ale tylko anonimowo nawet dla znajomych i rodziny bez zdjęć i ważnych informacji o swojej rodzinie. Nieświadomie wiele ludzi wyrządza krzywdę sobie i swoim dzieciom uzewnętrzniając się w sieci, na portalach społecznościowych, wszędzie publikując zdjęcia dzieci. Ja też mieszkam daleko z rodziną widzę się rzadko ale jeśli będę chciała informować ich o naszym życiu to napisze maila i wyślę zdjęcia na prywatną skrzynkę. Blog to fajny pomysł do wyrażania emocji i zapisywania swoich przeżyć ale pamiętaj o anonimowości. Znam kilka przypadków gdzie niestety bardziej to zaszkodziło i pomogło. Ale to moje zdanie... ![]() A tak na marginesie też mam takie humanistyczne pociągi. Pół życia pisałam pamiętniki, śmieję się teraz jak to czytam, myślę również o tym żeby do tego wrócić, właśnie dla dziecka, ale mam za mało czasu a to również byłaby fajna pamiątka dla dziecka. Jak miałam 12 lat napisałam książkę o miłości ![]() A ogólnie dziewczyny jakie macie właśnie zdanie na temat chwalenia się na portalach społecznościowych typu fb swoimi pociechami, swoim życiem. Ja jestem na nie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() niewielka różnica ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do portali i się chwalenia, ja nie mam nic przeciwko temu, jeżeli zdjęcia które wrzucają nie są w jakiś tam sposób krzywdzący... kiedyś moja koleżanka (dodam że w moim wieku- 24 lata) wrzuciła zdjęcia swojej prawie 4 letniej córki i ona miała w ustach coś co przypominało papierosa i jeszcze jakiś taki podpis był ![]() ![]() inna znowu wrzuciła zdjęcie gołego dziecka w kąpieli ![]() a jeżeli, ktoś wrzuca zdjęcia ze: ślubu, chrzcin, wakacji, jakichś fajnych momentów z życia to fajnie ![]() hejo ![]() ale miałam dzisiaj sen zboczony i mój TŻ mnie obudził ![]() ![]() w ogóle wczoraj ciasto nie tak zrobiłam i mi zakalec wyszedł, ale małżowi smakuje ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-17 o 06:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
Czytałam, nadrabiałam, ambitnie chciałam poodpisywać... i wczorajsza wiadomość zwaliła mnie z nóg
![]() niunia, strasznie mi przykro z powodu Waszej straty ![]() ![]() ![]() nemosku ![]() ![]() Ale piękne zakupy! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Dziewczyny, dopiero pooglądałam fotki, bo na telefonie mi się nie wyświetlają ![]() Piękne brzuszki i piękne zakupy! ![]() paulinaizabela, ile płaciłaś za ten 3pak pajacy z Nexta w kwiatki? Polowałam na niego, ale okazało się, że w PL sklepie on-line Next nie robi wyprzedaży, a teraz jest już nowa kolekcja ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2013-07-17 o 06:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() niunia tak bardzo mi przykro...Nie mam słów na takie Nieszczęscia! nemosek śliczne ubranka ![]() Peggy ja pisze dziennik dla mojego synka(wcześniej dla córki), jest tam wszystko-zdjęcia usg,moje zdjęcia brzuszkowe,wspomnienia,wy darzenia z życia itd.Nie mam potrzeby pisania jeszcze bloga. Piękne macie Brzuszki-wszystkie!
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() aż się nie chce chwalić że zaczełam 20 tydz... ![]()
Już jestem, Jakub, 3550, 54 cm ![]() Edytowane przez agnieszka255 Czas edycji: 2013-07-17 o 07:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
Witam Mamusie z rana
![]() Dziś coś kiepską noc miałam :/ budziłam się, na lewym boku źle, na prawym też, a na plecach to już w ogóle katorga :/ Idę szykować śniadanko, bo jadę z mężem zawieźć mój samochód do mechaników na przegląd, bo idzie do sprzedaży - 3 auta w domu to zdecydowanie za! dużo :/ w tym w moim spłacam kredyt, więc już w ogóle :/ Anula - pochwal się sukienką :P Nemosek - śliczne ubranka ![]() Agnieszka255 - oj zgadzam się z Tobą. Nie raz dziewczyny w ogóle nie dbają o ciążę i rodzą się piękne i zdrowe dzieci, a tu się przytrafia coś takiego kobiecie, która pragnęła tego dziecka i wszystko robiła, aby było całe i zdrowe :/ Bez sensu... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mówiłam wczoraj TŻ o przypadku niuni i mi powiedział, żebym takich rzeczy nie czytała bo od kiedy spodziewamy się dziecka jego bardziej ruszają takie wiadomości niż wcześniej ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
różnica jest, ale wg mnie malutko brzuszek urósł :P
Dzień dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zadomowienie
|
Witam się z Wami!
Nic mi się nie chce, ale serio muszę się wziąć do roboty, bo samo się nie posprząta, niestety ![]() Jakiś taki smutny humor mam. Pewnie przez stres. Bejbziol wczoraj tak mocno kopał wieczorem, że aż mnie bolało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja dzisiaj jestem nie do życia, w nocy nie mogłam spać budziłam się non stop, teraz jestem jak zombi....a poza tym późnym wieczorem brzuch mnie bolał i warczałam na męża i trochę mi głupio teraz...a poza tym po wiadomości niuni jakoś nie jestem w nastroju...niestety ja nie umiem o tym nie myśleć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny !
Witam się z Wami z rana. Ja też dziś coś średni humor mam, i zero chęci na cokolwiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Konto usunięte
|
Nie myślę o tym z kilku względów:
1. Prowadzę bloga kosmetycznego i już z 1 dzieckiem mam na niego niewiele czasu, a co mówić z kolejnym maluchem. 2. Mój mąż jest bardzo wielkim przeciwnikiem zamieszczania w internecie zdjęć z życia prywatnego, nie ma nk, fb, nikt go praktycznie w internecie nie zobaczy. Zdjęć z nim tez raczej nie daję, jak pokażę córcię na fb to już jest niezadowolony więc co mówić o maluszku... 3. Jakoś nie czuję takiej potrzeby- z Olą wszystko uwiecznialiśmy na zdjęciach, na filmach kamerą i to jest nasza pamiątka. Witam z rana ![]() ![]() Nie spałam pół nocy bo Misio tak mocno kopał. Śpię przytulona brzuchem do pleców męża więc i on nie spał bo wciąż obrywał kopniaki i to dość mocne ![]() Pobolewa mnie mymłon i to dość mocno ![]() Uwaga! Chwalę się 22 tygodniowym brzuszkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Wtajemniczenie
|
A ja wstałam rano i od rana mam takiego nerwa że masakra!!! Zamówiliśmy z mężem teściowi prezent na urodziny ( od wszystkich dzieci- wart 350 zł), wczoraj sprawdzam status przesyłki, bo kurierem miała przyjść, pisze że w doręczeniu, tzn że kurier ją ma i powinna dojść, dzisiaj rano wchodzę, sprawdzam i okazuje się że niby kurier doręczył paczkę. No ja pier**** !!! Ciekawe gdzie ją doręczył, zadzwoniłam zrobiłam dym, kurier nie odbiera, pani zgłosiła sprawę do oddziału w krakowie i teraz czekam na ich odzew. Ja piernicze nie dość że to nie była mała paczka, pani mi powiedziała że jakiś Pan Nowak ją odebrał, no wszystko fajnie tylko u mnie we wsi nie ma Nowaka i ten baran kurier pojechał do miejscowości o takiej samej nazwie tylko że w innej gminie zapewne!!!!!
#3165 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() U nas dzisiaj początek 22 tygodnia. Też jestem "jakaś taka" po wiadomości od niuniu, wczoraj przed snem o niczym innym nie myślałam... miałam mieć w piątek USG polówkowe a rano mi zadzwonili, żeby przełożyć na poniedziałek i w ogóle mnie to przybiło. Tak bym chciała wiedzieć, że jest ok. Ryba zmień mi USG połówkowe na 22.07. godz. 9.15 Widać różnicę, ale pomalutku się zmienia. A lekarka coś mówiła na to, że masz taki mały brzuszek? Z wagą stoisz w miejscu tak? U mnie tylko 0,5 kg na plusie ale brzuszek jest wyraźnie ciążowy choć nieduży, a też się martwię. Boskie! Te pajace z Kapahla też mam. Szkoda, że ten najmniejszy rozmiar nie ma stópek, nie wiem czy zwróciłaś uwagę ale te większe już miały stópki zakryte! Ciekawe czemu??? Mimo to nie mogłam się powstrzymać i musiałam je kupić, są takie pozytywnie kolorowe ![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 | |||
Zakorzenienie
|
Witam się z ranka
![]() Miałam ciężką noc ,nic się nie chce :/ Cytat:
![]() Nawet jeszcze nazwiska nie zdążyłam zmienić i zdjęcia dodać ![]() Aby Tak z wyprzedaży,dziękuję ![]() Te pajace wzięłam na zniżkę -20% ![]() ![]() Agnieszka Nie ściągaj na siebie złych myśli ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |
Wtajemniczenie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41829252]
Uwaga! Chwalę się 22 tygodniowym brzuszkiem ![]() Ale ładny! Mój jest sporo mniejszy w tym samym tygodniu ale u Ciebie to już drugi bąbelek to pewnie dlatego ![]() Cytat:
![]() |
#3168 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie kupuję po trochu, mam min: ciuszki (cały czas jeszcze kompletuję) ![]() kołoderka+poduszka+prześc ieradło+pościel do łóżeczka rożek 2 małe kocyki podkłady higieniczne- 5 szt (jeszcze dokupię) pieluchy tetrowe- 5zt (też dokupię jeszcze) 2 opakowania pałeczek do uszu ![]() miękka szczoteczka+grzebyk w zestawie do włosków termometr kąpielowy zestaw butelek Avent podgrzewacz I na tą chwilę to chyba wszystko..,w sierpniu mam zamiar z większych zakupów kupić łóżeczko z materacykiem no i jakiś większy kocyk+ znów jakieś akcesoria i pierdoły. ![]() śliczne te ubranka ![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41829252]Nie myślę o tym z kilku względów: 1. Prowadzę bloga kosmetycznego i już z 1 dzieckiem mam na niego niewiele czasu, a co mówić z kolejnym maluchem. 2. Mój mąż jest bardzo wielkim przeciwnikiem zamieszczania w internecie zdjęć z życia prywatnego, nie ma nk, fb, nikt go praktycznie w internecie nie zobaczy. Zdjęć z nim tez raczej nie daję, jak pokażę córcię na fb to już jest niezadowolony więc co mówić o maluszku... 3. Jakoś nie czuję takiej potrzeby- z Olą wszystko uwiecznialiśmy na zdjęciach, na filmach kamerą i to jest nasza pamiątka. Witam z rana ![]() ![]() Nie spałam pół nocy bo Misio tak mocno kopał. Śpię przytulona brzuchem do pleców męża więc i on nie spał bo wciąż obrywał kopniaki i to dość mocne ![]() Pobolewa mnie mymłon i to dość mocno ![]() Uwaga! Chwalę się 22 tygodniowym brzuszkiem ![]() Piękny brzusio ![]() Hej ![]() Widzę,że dziś niektóre w kiepskim humorze... Myślę że większość z Nas poruszyła wczorajsza wiadomość od Niuni... Też myślałam o niej wczoraj...to taka straszna tragedia :-( U Nas dziś cieplutko i słonecznie... Wczoraj znów mały nie chciał dać mi zasnąć... on jest chyba nisko ułożony (już na 4d mi to ginka powiedziała) i strasznie kopie mnie po pęcherzu...,więc co róż zmiana pozycji albo trzeba było wstać na siusiu...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Jak się ogarnę po ślubie to może w niedzielę coś wrzucę ale nie obiecuję bo trzeba będzie znowu się pakować i szykować na wyjazd
Tak w ogóle to dzień dobry ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie,
w ogóle nie mam na nic chęci. Wczoraj byłam u dziewczyny, która ma córkę , i sprzedawała po niej rzeczy. Miałam kilka rzeczy odłożonych. Weszliśmy do domu a tam pełno ciuszków od koloru do wyboru, wszystkie w idealnym stanie. Zaczęła nam pokazywać każdy jeden ciuszek i zaczęłam wybierać. Nagle mój mąż się zapytał "ile za to wszystko?Proszę to wszystko zapakować" Stwierdził że tak mu się podobają wszystkie ciuszki, że nie jest w stanie wybrać ![]() ![]() ![]() I kupiłam do łazienki dwie wymarzone doniczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj teściowa wyprowadziła mnie z równowagi ![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41829252] Uwaga! Chwalę się 22 tygodniowym brzuszkiem ![]() Przepiękny, okrąglutki ![]() Cytat:
![]() W ogóle jest stresik przed zbliżającym się ślubem ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Zbieram się właśnie do szkoły rodzenia, nie wyspałam się i przez to mam ogromny problem żeby się zmobilizować i tam pójść ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41829252] Uwaga! Chwalę się 22 tygodniowym brzuszkiem ![]() Jaki zgrabny i uroczy po prostu ![]() Nie pisałam jaki wczoraj nerw miałam. Najpierw w Urzędzie Miasta młody szczylek dostał za swoje,bo się z łaska odzywał do mnie i do tż.I jeszcze odwrócił się plecami i gada do nas,jak ja tego nie lubię ![]() ![]() Potem w straży miejskiej byliśmy bo dostaliśmy mandat.Stanęliśmy w takiej bocznej uliczce,zero znaku,dużo miejsca,nikogo nie zastawiliśmy i poszliśmy sprawdzić tylko do urzędu czy jest wydział geodezji.I po 15 minutach bach mandat jest.Polowali po prostu,dziady jedne!!! Ale się bojowo nastawiłam,już mnie strażnik wkurzył na początku, bo cały czas do mnie ja pani nie pytałem,ale ja miałam dużo do powiedzenia ![]() Jeszcze mnie karetka postraszył że wezwie jak się źle czuję.Ja mówię że czuję się dobrze tylko okoliczność mnie zdenerwowała. I te swoje paragrafy itp, no to ja dalej w zaparte i mówię że mam wrażenie że straż miejska tylko czyhała na nas,a on się wkurzył tym i mówi to skoro czyhała to 200 zł mandatu i 2 pkt karne będą,więc ja a na jakiej podstawie, a on w pewnym momencie do mojego męża pan to ma ciężkie życie. No to teraz się we mnie zagotowało i powiedziałam już wprost w ![]() Cham jeden ![]() A i mąż mandatu nie dostał.Przynajmniej taki plus. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41829252]Nie myślę o tym z kilku względów: 1. Prowadzę bloga kosmetycznego i już z 1 dzieckiem mam na niego niewiele czasu, a co mówić z kolejnym maluchem. 2. Mój mąż jest bardzo wielkim przeciwnikiem zamieszczania w internecie zdjęć z życia prywatnego, nie ma nk, fb, nikt go praktycznie w internecie nie zobaczy. Zdjęć z nim tez raczej nie daję, jak pokażę córcię na fb to już jest niezadowolony więc co mówić o maluszku... 3. Jakoś nie czuję takiej potrzeby- z Olą wszystko uwiecznialiśmy na zdjęciach, na filmach kamerą i to jest nasza pamiątka. Witam z rana ![]() ![]() Nie spałam pół nocy bo Misio tak mocno kopał. Śpię przytulona brzuchem do pleców męża więc i on nie spał bo wciąż obrywał kopniaki i to dość mocne ![]() Pobolewa mnie mymłon i to dość mocno ![]() Uwaga! Chwalę się 22 tygodniowym brzuszkiem ![]() ![]() ![]() I sobie przypomniałam że jestem w 24 tc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście dziwne to ![]() Lubię takie żywe kolorki ![]() Trele Nie zauważyłam Twojego posta o mrówkach ![]() Koleżanka miała przy suficie w rogu i pryskała jakimś sprayem,a też jest w ciąży.Wietrzyła pokój i nic nie było.Ona jeszcze miała latające :/ ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() to powolutku z wyprawką do przodu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ubranka - wanienkę - mate do wanienki - rożek - 4 kocyki cienkie i 1 gruby- muszę dokupić jeszcze jeden z tych grubszych - 3 pieluszki flanelowe- jeszcze ze 2 muszę kupić - wkładki laktacyjne - frida do noska - płyn do mycia ciała i włosów - 10 sztuk pieluch tetrowych- jeszcze ze 20 dokupię - majtki siateczkowe wielorazowe - krem ochronny Mustela - smoczek silikonowy - łańcuszek do smoczka - zestaw do pielęgnacji paznokci - szczotkę+ grzebyk do włosków - termometr do wody - próbkę kremu Sudocrem - komplety poszewek na pościel (dostałam je ale mi się nie podobają :P) no i do odebrania mam: - łóżeczko - laktator ręczy i elektryczy - przewijak i to tyle mam na razie ![]() zapomniałam że mam jeszcze 3 reklamówki zabawek dla takiego dziecka które już zaczyna się interesować czymkolwiek ![]() aaaaaaa i karuzelę do łóżeczka mam ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-17 o 09:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam oglądać dzieciowe rzeczy ![]() Nemosku, to miałaś wczoraj intensywny dzień...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
Zakorzenienie
|
Gratki za tygodnie
![]() Nikt dzisiaj nie wizytuje? ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nemosek, zapomniałam napisać że superanckie te ubranka, najlepsze bodziaki z żabkami ![]() i gratuluję zaczętych tygodni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- co? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.