Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-15, 17:17   #3151
wadera4
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Waderka TY wiesz że ja się cieszę ogromnie!!

Normalnie szalejecie dziś jakby zwykły dzień tygodnia był! Przypominam Wam że jest dziś SOBOTA
Wiemy, wiemy

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wadera:
musi się udac
dziękuję...

Dziewczyny, a czy lekarz wystawiający receptę wie później, czy ona została wykupiona czy nie

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 17:31   #3152
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Nie zdążyłam tego przeczytać, na pewno bym Ci napisała

Po wizycie czuję się super, dostałam refundowany clexane i nowy zapas luteiny i w ogóle humor mi się poprawił, doktorek już o porodzie nawet rozmawiał

Dzięki dziewczyny za kciuki!

Waderko trzymam kciuki za Ciebiee taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaak mocnooooo.
Cytat:

Dziewczyny, a czy lekarz wystawiający receptę wie później, czy ona została wykupiona czy nie
Myślę że nie ma szans

Czy lekarz przyjmujący prywatnie może przepisać na recepcie lek z refundacją? Bo tak czytałam dzisiaj o antybiotyku który brałam i na niego jest 50% refundacji a ja zapłaciłam 100%.... No i Waderce też prywatna przepisała Clexane na 100%. Może coś się zmieniło i prywaciarze nie mogą refundacji dawać?
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 17:33   #3153
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość

A sen był na prawdę super - cały dzień się z niego chichram
z bojowości naszej

Cytat:

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 17:33   #3154
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

No właśnie chyba tak jest, że nie mogą. Bo skoro to NFZ refunduje, a oni umowy z NFZ nie mają to i nie mają uprawnienia, żeby dawać refundację...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 17:39   #3155
agatkaa1
Zakorzenienie

Nie wiem jak to jest bo mój mi np wypisał na ryczałt a w aptece pani polczyła 100% a jak tak miałam to mi liczyły jako ryczałt .... zależy też kto obsługuje w aptece... jedne się boją i sprzedają na 100%....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 17:40   #3156
wadera4
Wtajemniczenie

Dziękuję

Jeśli to taki całkowicie prywatny to ale nieraz lekarz przyjmuje i prywatnie i na nfz. Chociaż moja ginka mówiła, że jakbym miała to zaświadczenie od hematologa to by wypisała z refundacją

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Myślę że nie ma szans
Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
To dobrze, bo bałam się, że moja gin nr1 dowie się, że nie wykupię jej clexanu
Powiedzcie, czy to okropne co robię? Czepiać się dwóch srok, czy jak to się mówi...?

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
Stary 2014-02-15, 17:46   #3157
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Jeśli to taki całkowicie prywatny to ale nieraz lekarz przyjmuje i prywatnie i na nfz. Chociaż moja ginka mówiła, że jakbym miała to zaświadczenie od hematologa to by wypisała z refundacją

Powiedzcie, czy to okropne co robię? Czepiać się dwóch srok, czy jak to się mówi...?
Ja też do dwóch ginów chodzę... Nic im do tego... W Twojej sytuacji to całkowicie zrozumiałe. Jeżeli kiedyś zdecyduje się na kolejne dziecko to na nfz będę też chodzić (skoro nawet za leki musze 100% płacić )

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Chociaż najchętniej stworzyłabym gina idealnego i zmiksowała tych trzech

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 17:50   #3158
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

No coś Ty, Wadera. Ja zmieniałam ginów.. jak rękawiczki
No taki lajf, mamy wybór, to korzystamy.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 18:44   #3159
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Pewnie dlatego, że jakoś podobny termin do Twojego miałam

Anitko ja mam same dobre przeczucia, bo cóż bym bez nich zrobiła?
Waderko wiem kochana pamiętam... i tym bardziej trzyma teraz za Was kciuki!!!
A co do przeczuć - tych dobrych, to ja w tej ciąży też takie miałam od początku (pomimo strachu), więc mam nadzieję, że u Ciebie te przeczucia też się sprawdzą !!!

Cytat:

Czy lekarz przyjmujący prywatnie może przepisać na recepcie lek z refundacją?
Nie wiem od czego to zależy.. ginek nigdy nic na prywatnej wizycie nie wypisał z refundacją a już np. endokrynolog do której chodzę też prywatnie wypisuje mi recepty z refundacją

Cytat:
z bojowości naszej
Też choć bardziej z całej sytuacji i mojego sennego zdziwienia pt. "ej, co Wy robicie na porodówce razem ze mną?"
Szkoda, że się obudziłam i nie wiem co było dalej

Cytat:
Nie, na pewno nie ma takiej wiedzy. A co do dwóch ginów to nie ma w tym nic dziwnego.
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 18:54   #3160
fiolusiek
Zakorzenienie

WitajciePowoli nadrabiam

Perse Jak Artuś po tym upadku Wszystko dobrze prawda
Mam do Ciebie pytanie : Który stopień referencyjności szpitala jest najlepszy 1 czy 3?

Esko Zosia już wyzdrowiała Opowiedz o niej

Barbie U mnie jest taki szpital w którym cc jest płatne i to koszt około 4500zł Mam nadzieję, że podejmiecie słuszną decyzję z lekarzem co będzie dla was lepsze..

Measia Mam nadzieję, że Marysia szybko wydobrzeje. Myślę o was

Wadera A czemu nie chcesz brać Clexane Wydaje mi się, że gin może jakoś to zauważyć w badaniach krwii.

Dziś trochę sprzątałam i boli mnie lekko podbrzusze.
Stasio zasnął to pewnie i ja się położe.

S. zaczyna mnie coraz bardziej zaskawiać
Wczoraj robiłam pranie i wyszłam na chwilę z łazienki, potem wróciłam i włączyłam pralkę. Po skończeniu prania wyciągam ciuchy, a tam opakowanie z musztardą, to cud, że się nie otworzyło

Póżniej chciałam nasmarować go kremem, patrze a tam kolor zmienił z białego na róż, myślałam, że się przeterminował, zaczęłam wyciskać a tam wylatują ..zapałki Rośnie Mały łobuz
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 18:58   #3161
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Fiol, dziękuję, że pytasz, zachowanie Artusia ani w 1% się nie zmieniło, więc mam nadzieję, że wszystko OK. Minęły już trzy doby od upadku, więc chyba ten "krytyczny" okres za nami.
3 jest najlepszy

A Stasio nooo mały łobuz
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-15, 19:10   #3162
fiolusiek
Zakorzenienie

Perse Czyli wychodzi na to, że mój szpital należy do najlepszych Fajnie
Zobaczysz jak Artuś polubi podłogowanie to cały do będzie należał do niego
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 19:14   #3163
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Co za mały psotnik

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 19:28   #3164
wadera4
Wtajemniczenie

Dziękuję, że mnie uspokoiłyście.

Cytat:
Chociaż najchętniej stworzyłabym gina idealnego i zmiksowała tych trzech
Szczypta tego, szczypta tamtego

Cytat:
Wadera A czemu nie chcesz brać Clexane Wydaje mi się, że gin może jakoś to zauważyć w badaniach krwii.
Ależ ja biorę clexane tylko jeden gin przepisał mi refundowany, a drugi nie. I mam zamiar wykupywać ten refundowany

Stary 2014-02-15, 19:30   #3165
ewel28
Rozeznanie

Hej
jakoś nie mogę się ostatnio odnaleźć na forum ale jestem na bieżąco
Ściskam wszystkie nowe AM bardzo mi przykro, że Was też to spotkało
Fiol Prawdziwy urwis i jaki pomyslowy
Measia Biedna Marysia mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje

Czekam z utęsknieniem na TŻta ale jeszcze co najmniej 5tyg go nie bedzie
Moja córeczka dorasta, zaczęła się już sama ładnie bawić siada na dywanie, wyjmuje zabawki z pudełka coś przekłada, stuka Potrafi tak siedzieć z 30min dziwne uczucie Chodzi już trochę przy meblach, ale Tż ma nadzieje ze z prawdziwym chodzeniem poczeka na niego
Stary 2014-02-15, 19:37   #3166
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

To całkowicie normalne.
Cytat:
Mam do Ciebie pytanie : Który stopień referencyjności szpitala jest najlepszy 1 czy 3?
3.

Wow dziecko mi zasneło o tej godzinieKąpiel,jedzonko chwila karuzeli i śpi.A zazwyczaj wojuje do 22:00.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2014-02-15 o 19:39
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 19:59   #3167
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość
Chodzi już trochę przy meblach, ale Tż ma nadzieje ze z prawdziwym chodzeniem poczeka na niego
Ale ona jest torpeda. Tak szybko się rozwija

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Wow dziecko mi zasneło o tej godzinieKąpiel,jedzonko chwila karuzeli i śpi.A zazwyczaj wojuje do 22:00.
U nas też święto, Olek zasnął o 19.45. Oczywiście już się od tej godziny 2 razy przebudził Ale miał dziś jedną drzemkę godzinną tylko i od 13 już nie spał

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 20:09   #3168
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Iza, Hosenka - śliczne dzieciaczki

Anita - fajny sen

Wadera - cieszę się, że wizyta udana. czemu wizyty u 2 lekarzy miałby by być okropne? robisz to co uważasz, potrzebujesz tańszych leków, innego spojrzenia, informacji i chodzisz do 2 i tyle.

Gryzelda - trzymaj się..

Kucyk - prywatnie może wypisywać z refundacją, ja zawsze miałam z refundacją niezależnie czy od prywatnego specjalisty czy rodzinnego na nfz. Może czasem kwestia refundacji jest dyskusyjna, nie poparta badaniami nie wiem Na pewno musi być zaświadczenie specjalisty w danej dziedzinie, że jest konieczne przyjmowanie danych leków.

Agatka - dziwna sytuacja z ryczałtem, nigdy mi się nie zdarzyła, a przecież różnica w cenach jest często ogromna..

Fiol - Stasio jest dobry

Measia - zdrowia dla Marysi

Ewel - szybka ta Twoja Laura
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 20:18   #3169
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Po skończeniu prania wyciągam ciuchy, a tam opakowanie z musztardą
doobbbrrreeeeee!

Cytat:
zaczęła się już sama ładnie bawić siada na dywanie, wyjmuje zabawki z pudełka coś przekłada, stuka Potrafi tak siedzieć z 30min dziwne uczucie Chodzi już trochę przy meblach
rozwojowa strzała... wielkie WOW!
zdolniacha

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Ale miał dziś jedną drzemkę godzinną tylko i od 13 już nie spał
może to sposób?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-15, 20:50   #3170
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Po wizycie czuję się super, dostałam refundowany clexane i nowy zapas luteiny i w ogóle humor mi się poprawił, doktorek już o porodzie nawet rozmawiał

A mojemu szwagrowi śniło się dziś że urodziłam bliźniaki
WADERKO! super ze jesteś zadowolna z wizyty. I ze Kropeczka ma się dobrze. kurcze cos wszyscy maja ostatnio sny o tym co urodzisz

Cytat:
Esko Zosia już wyzdrowiała Opowiedz o niej

Wczoraj robiłam pranie i wyszłam na chwilę z łazienki, potem wróciłam i włączyłam pralkę. Po skończeniu prania wyciągam ciuchy, a tam opakowanie z musztardą, to cud, że się nie otworzyło

Póżniej chciałam nasmarować go kremem, patrze a tam kolor zmienił z białego na róż, myślałam, że się przeterminował, zaczęłam wyciskać a tam wylatują ..zapałki Rośnie Mały łobuz
FIOL! a to artysta ze Stasia!!!!ma chłopak pomysły!!!:cojest :
Dziekuje ze pytasz. Zosia już zdrowa dziś 1 spacerek był i po raz pierwszy byłam sama u dziadków. Poza tym tez łobuzuje -np. dziś nie wiem jak sciagneła masło i tak sobie wędrowała w jednej ręce kostka masła a drugą je wyjadała. Ja już naprawdę nie mam gdzie kłaść w kuchni różnych rzeczy bo wszystko sciąga. Do tego coraz więcej gada. Umie powiedzieć większość odgłosów zwierzątek wiejskich tylko nie wiem czy ona je na zywo zobaczy (no może cielaczki i krówke jak się do Waderki uśmiechniemy). I naprawde wiele rozumie i wykonuje polecenia. prawie codzien mamy z niej ubaw
Cytat:
Hej
Moja córeczka dorasta, zaczęła się już sama ładnie bawić siada na dywanie, wyjmuje zabawki z pudełka coś przekłada, stuka Potrafi tak siedzieć z 30min dziwne uczucie Chodzi już trochę przy meblach, ale Tż ma nadzieje ze z prawdziwym chodzeniem poczeka na niego
EWEL! niezła jest!!! brawa dla niej!!!!!!!!!!!!!!!!!!k laski:: oklaski:

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 21:24   #3171
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
Jestesmy w 7nnym szpitalu, przewieziono nas do takiego ktory ma 3 streferencyjnosci, znowu sterydy na plucka, skurcze sie raz rozķrecaja po fefenoterolu puwzczaja toche, ale fenoterolu nie moga podawac w nieskończoność, b8je sie, ze jednak urodze
Jeeeju ile Ty musisz przejść Kochana Jesteś pod dobrą opieką, lekarze zrobią wszystko, żebyście jak najdłużej zaczekali

Iza śliczny Domiś

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
To ja tez się pochwalę - zdjęcia sprzed ok 1,5 godziny
super

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45160934]
Ja zostaję w szpitalu, jestem już na sali, lekarz powiedział, że dzisiaj czekamy. Jak do jutra nic się nie będzie działo to dostanę tabletkę.
[/QUOTE]

Dobrze, że jednak postanowiłaś pojechać do szpitala. Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej i jak najmniej nieprzyjemnie miała to z głowy

Cytat:
Zaproponowano mi zabieg w niedziele, ale z zastrzeżeniem że mają tylko jednego anestezjologa więc będzie tylko znieczulenie miejscowe. A jak chce narkozę to mam czekać do poniedziałku. Poczekałam...
Ja miałam zabieg w niedzielę wieczorem... w życiu bym nie dała sobie tego zrobić w znieczuleniu miejscowym

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
Witajcie. My dalej w szpitalu. Mala miala ponizej 37 cala noc a kolo 10 weszlo na 38 a godzine popzniej po podaniu lekow na 39. Do trgo mala przestla nam jesc i pic. Wpycham w nia co moge nawet po lyzreczce. Trzymajcie sie wszystkie
Biedna Marysia Trzymam kciuki, żeby się jak najszybciej się poprawiło

Cytat:
cudowne wiadomości

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45163890]
Byliśmy dzisiaj na długim spacerze, myślę, że zrobiłam coś koło 8 km i ja w sumie robię takie trasy codziennie bez problemu, a TŻ zmęczony jak koń po wyścigach Mam nadzieję, że zrozumie w końcu, dlaczego potem wieczorami jestem padnięta.
Poszliśmy do moich rodziców i z powrotem. Pogoda iście wiosenna. Jak już będzie wiosna, a Młody się przesiądzie do spacerówki, to świat będzie nasz jak i wszystkie okoliczne sklepy - widzę, że długie spacery to żaden problem u nas Póki co oczywiście...
[/QUOTE]

niezły spacer

Cytat:
A dlaczego miałoby być? Masz prawo do dwóch a nawet więcej niezależnych opinii i wcale się nie dziwię, że chcesz z tego skorzystać

Cytat:

No nieźle

Anitko a Twój sen rewelacja!

Ja byłam dziś odwiedzić mamę a później u przyjaciółki i jej 11 miesięcznego synka - Jerzyka Wstyd przyznać ale ostatni raz widzieliśmy się ponad pół roku temu a jednak taka wyrodna ciotka została od razu "kupiona" i obdarowana niejednym uśmiechem dałam się poderwać temu rozkosznemu facetowi tylko ciii.... TŻ nic nie wie

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 21:45   #3172
eseska
Zakorzenienie

ZEBERKA! widze Cie ! pisz co u Was? Jak się czujesz? Jak Kasia?

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 21:56   #3173
zebrawpaski
Zakorzenienie

Gryzylda- słuszna decyzja z tym szpitalem! Trzymaj się!
jana- zaciskam kciuki cały czas- wytrwajcie jeszcze trochę w dwupaku
Marysiu mesi- zdrowiej rybko
agatko- podoba mi się to zastosowanie dupka na głowę- muszę to mojej gin powiedzieć bo ona chce mnie bez leków od 12tc zostawić...( z Kasią dupka i luteinę brałam chyba do 18tc i od razu przeszłam na fenoterol...)
waderka- ciesze się ogromnie z dobrych nowin
fioluś- ale rozbójnik- Staś!
pani- a nie chciałabyś uciec z Olą i Krzysiem jak BERBIE?
esesia- jak do nas przyjedziecie to też Zo może prawdziwe wiejskie zwierzęta poznać

u nas lepiej chociaż Kasia nadal ma katarek
mamy bunt na mleko (chyba dlatego, że ostatnio ciągle w nim podwalam leki)
dzisiaj pierwszy dzień od tygodni miałam jakiś niezwykły przypływ energii (czy to oznacza, że do II trymestru coraz bliżej?)

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-15, 22:05   #3174
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
pani- a nie chciałabyś uciec z Olą i Krzysiem jak BERBIE?
, jeżuuuu. sobie z jednym nie radzę...

i jak użyłaś energrtycznego kopa?

Stary 2014-02-15, 22:22   #3175
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
, jeżuuuu. sobie z jednym nie radzę...

i jak użyłaś energrtycznego kopa?
wmawiam sobie, że z każdym kolejnym dzieckiem jest łatwiej

poodkurzałam mieszkanie - pierwszy raz od miesiąca (do tej pory robił to Tz-et) i pomyłam podłogi (pierwszy raz od 3 tygodni, Tz-et ograniczał się tylko do odkurzania i sprzątania wyższych partii- ale na szczęście mam mało "gołych" podłóg)
jej- chyba zaczynam się "przestawiać" bo w ciągu 3 tygodni 3 razy myłam podłogi ale w nowym mieszkaniu....a tam mam co myć...
popołudnie i wieczór spędziłam z Teściową zabierając ją na wizytę do kardiologa (do tego też trzeba pokładów energii i cierpliwości)

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

olśniło mnie dlaczego Kasia nie chce pić mleka...bo przecież ma zatkany nos przez katar i źle się jej przełyka mleko

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2014-02-15 o 22:24
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 07:23   #3176
Konto usunięte

Właśnie był u mnie lekarz... Powiedział, że zaraz dostanę tabletkę. Mam nadzieję, że szybko pójdzie i jutro wrócę do domu.

d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 07:45   #3177
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Barbie U mnie jest taki szpital w którym cc jest płatne i to koszt około 4500zł Mam nadzieję, że podejmiecie słuszną decyzję z lekarzem co będzie dla was lepsze..
u nas jest taniej
Cytat:
Czekam z utęsknieniem na TŻta ale jeszcze co najmniej 5tyg go nie bedzie
szybko minie, wróci razem z wiosną. a jaka duża pannica będzie na niego czekać
Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
dupka i luteinę brałam chyba do 18tc i od razu przeszłam na fenoterol...
czemu przeszłaś na fenoterol?
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45170212]Właśnie był u mnie lekarz... Powiedział, że zaraz dostanę tabletkę. Mam nadzieję, że szybko pójdzie i jutro wrócę do domu.[/QUOTE]
ja z tabletką leżałam 8 godzin jak nie więcej zanim się zaczęło....
Stary 2014-02-16, 08:02   #3178
jana
Raczkowanie

Niestety szyjki juz nie mam, skurcze regularne, idzie fenoterol, juz ostatni, raczej mam sie szykowac na poród

...mały chłopiec czeka na kwiecień
jana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 08:05   #3179
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
z tabletką leżałam 8 godzin jak nie więcej zanim się zaczęło....
ja z tabletkami. w ogóle na mnie nie zadziałały...

Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
Niestety szyjki juz nie mam, skurcze regularne, idzie fenoterol, juz ostatni, raczej mam sie szykowac na poród
Który to tydzień?

Stary 2014-02-16, 08:07   #3180
Konto usunięte

Berbie podali mi od razu 3... Lekarz mówił, że godzina i powinno się zacząć.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości