|
|
#3151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz.12
Ja tylko się witam i nie nadrabiam. Mam dzisiaj 23 urodziny
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3152 | ||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
Cytat:
Cytat:
![]() brat mojego tż starszy jest od niego o 16lat |
||
|
|
|
#3153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ogólnie na widok takich tortów robi mi się niedobrze ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
moja chrześnica też 7 lat kończy w maju
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
a ja teraz już nie wiem...3 albo 2...ale ja ich nie będę raczej ubierać w ten sam kolor
|
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh mam problem mojemu Tż ktoś się do baku wkradł w nocy pod domem
łomem rozłupał bak i ukradł paliwo :/teraz jest na policji ale to pewnie nic nie da bo pewnie nikt nic nie wiedział w nocy ![]() kolejne koszty naprawy i baku. A miał do pracy jechać a tu takie coś |
|
|
|
#3161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nienahapali się bo było mało paliwa ale szkody dużeświetne te opaski na rękę
|
|
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O, o, o, dokładnie takie żółte sukienki i takie korsarze chce dla moich druhenek. Myślicie, że na letnich wyprzedażach w tym roku znajdę takie sukienki? :P |
|
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, że niektórzy mają spore różnice wieku pomiędzy swoimi dziećmi, mój tż ma siostry 11, 13 i 16 lat starsze od siebie. Ale u nas to się nie sprawdzi, bo bawić się razem raczej nie będą, a do zajmowania i pomagania w opiece nad maleństwem mój Fi się nie nada
![]() Nie wiem kto pisał, czy teraz nie chcielibyśmy drugiego dziecka - aż tak mi nie wali na mózg Nauka z niemowlakiem - dziękuję bardzo, już doświadczyłam i nie chcę Prędzej jak po moim magistrze nikogo rodzić nie zamierzam :P
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja moim sukienek akurat nie chcę kupować, każda z nich jest ZUPEŁNIE inna chyba nie wyglądałoby to dobrze nie wyobrażam sobie nawet szukania tych sukienek, jakiś abstrakt mi wtedy staje przed oczami a Twoje się na to zgodziły?
|
|
|
|
|
#3167 |
|
Zadomowienie
|
co do tortów na panienski - mnie tez odstraszaja te pały:P. peniskowe słomki, peniskowe ciasteczka, peniskowe fontanny, peniskowe czekoladki i cukierki do ssania
![]() Zawsze mnie zastanawialo czemu tez kobitki ubierają krolicze uszy i pomponki, no wiem kroliczki Playboya, no ale co to ma znaczyc ogolnie xD.. Chociaz przyznam, ze ja uczstniczylam w takim jednym panienskim i tez to mialam na sobie ![]() A torta to ja bym chciala sexy meska klate, bo jednak penis w obcislych gaciach..ja mam to potem jesc..uuch:P |
|
|
|
#3168 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gorzej z tym, że od TŻta facetom nie wcisnę żółtego krawata na ten moment... ale pracuję nad tym.---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
W tym roku mam dwa panieńskie, z czego jeden ja organizuję. Nie wiem jeszcze jak to zrobię, bo PM jest w Gdańsku a ja w Krakowie, ale co tam - wszystko się da. Na drugi jedziemy do Lublina i mamy weekend panieński. Cała chata nasza! |
||
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem co bym chciała
najchętniej bym gdzieś pojechała na weekend żeby się oderwać od szału |
|
|
|
#3170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj po targach rozmawialiśmy troche z TŻ o weselu. Po 20 minutach już widziałam po nim, że miał dosyć. Pytał mnie w czym chce miec kolor przewodni, to mu mówię. I że fajnie byłoby mieć na krzesłach kokardki z tasiemki w kolorze naszym, a nie w brazie jakie daje sala tylko że drogo, a on że zrobimy a przynajmniej spróbujemy. Pogadamy z salą, że kupimy tasiemke i czy nam ja powiążą na krzesłach. Rozmawialismy też o motywie przewodnim i chyba nie mamy pomysłu. Może inaczej. Nie mamy pomysłów jak wykorzystać motywy, które wymyśliliśmy. A na samych targach ja chciałam pytać i rozmawiać z tymi ludźmi, a on zaraz dziekujemy, brał wizytówkę i chcial isc. Bo nie interesuje się tym w ogóle więc zebrał wizytówki i będziemy w domu przeglądać. Już to widzę jak się zabierze do tego Z jednej strony TŻ jak mówię mu swoje pomysły to pyta o szczegóły i to w swoim stylu czyli o wiele szczegółów czy mam wszystko przemyślane i wychodzi że to czy tamto jest bez sensu. A to zazwyczaj wstępny pomysł. Az drugiej to po 20 minutach mówi, że zrobimy wszystko, że mamy czas, że trzeba w necie poszukać. I że pomyślimy, zobaczymy, ale później. Chyba musze to wziąć w swoje ręce i przedstawić mu konkretne pomysły i niech się wypowiada. Wiem, że mamy jeszcze czas, ale on myśli chyba, że jest go nie skończenie wiele. A że zawsze odkłada wszystko na ostatnią chwilę, ale mimo to zawsze zdąży to mi mówi, że zdążymy, 'czy ja sie kiedyś z czymś sie nie wyrobilem?'. Mówi np. że samemu zrobić zaproszenia to super tylko pewnie ja bym je dzibala, a nie mam cierpliwości. Aktualnie miotam się pomiędzy dwoma wersjami. Albo robić jakieś bajery, albo na sali tylko kwiaty zywe jako wystrój. Plus zajmę się moim wyglądem. Musze chyba poszukać jakiś inspiracji, ale w miare łatwych. Sale mamy ładną, ale obawiam się, ze mogę żałować, że nic nie dałam od siebie. To jedyny, wyjątkowy dzień w życiu, po to ślub za dwa lata bo zależało nam na ładnej sali. Trochę mi chyba TŻ zbił i dlatego te moje wątpliwości Wyzalilam się. Nie mam komu TŻ mało sie interesuje, a koleżanka co bierze ślub w lipcu to pisałam jakie ma podejście. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkiego najlepszego
widzę, że większość ma jakieś problemy teraz.. och, niefajny czas ;/ śmignął mi temat koleżanek. ja mam dużo znajomych i z wieloma osobami lubię i mogę rozmawiać o wielu rzeczach. a 2 takie lepsze koleżanki też mam. Tyle, że ja mam dość śmieszny problem ze znajomościami które mogłby trwać dłużej.. ale nieważne, bo wyjdę na tą złą
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
o matko... obejrzałam polskie nastoletnie matki, masakra. wiedziałam, że będę tam przypadki ze skrajnej patologii.
Edytowane przez MajsterkaANB Czas edycji: 2014-01-27 o 10:46 |
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musi się coś tam dziać musi być hit na miarę Warsaw Shore ![]() obejrzę i ocenię |
|
|
|
|
#3174 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego
![]() Cytat:
Cytat:
Ja najchętniej nie miałabym panieńskiego bo mnie to wgl nie kręci ;p Bry.. ja też nie nadrabiam bo 11 stron a jednak nauka.. Wpadłam tylko wpaść że gdyby się skończył wątek to dajcie znać na fcb haha :P nie no, będę tu zaglądać.. ale mam naprawdę ciężki tydzień i wgl.. I chciałam powiedzieć że wczoraj oglądaliśmy Wilka z Wall Street.. i oczekiwałam czegoś więcej.. koniec końców uważam że film wcale nie jest jakiś fenomenalny.. Leoś dobrze gra, fakt, niech dostanie oskara (aczkolwiek sztorm i zalany statek od razu mi się z Titanic'iem skojarzył ^^) no. także tego Gatsby nadal zostaje w moich najulubieńszych filmach Leosia :P |
||
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie Incepcja najlepsza w jego wykonaniu
|
|
|
|
|
#3177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wlasnie jade do pracy, strasznie mi sie nie chce :/ wiec wpadne do was wieczorkiem ![]() Ja panienskiego chyba nie chce. Moze zrobimy wspolna impre ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
eeee tam mnie się Wilk bardzoooo podobał
ale fakt ten statek a my z tż od razu "no nie! on się już raz utopił!" |
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() wieczorem mamy iść zaklepać termin w Kościele i nie wiem czy nie zostawimy samochodu u mnie i nie przejdziemy się pieszo. Btw.mam pytanie odnośnie tego załatwiania. Czy Wy jak szłyście do księdza pierwszy raz to miałyście jakaś kasę dla niego? jeśli tak to ile? bo kompletnie nie wiem czego się spodziewać..jak pójdziemy i powiemy że chcemy zaklepać termin a on od razu nam 500 zł to chyba omdlejemy ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- ja mam tydzień przymusowego urlopu, więc spamuje z Wami i wypoczywam ile wlezie
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Edebedowa najlepszego
![]() A ja mam 7rozyczek z krepiny ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

łomem rozłupał bak i ukradł paliwo :/

nienahapali się bo było mało paliwa ale szkody duże