Schudnąć 20-30kg część III - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-01, 22:14   #3151
mindless
Zakorzenienie

Dot.: Schudnąć 20-30kg część III

Cytat:
Napisane przez Monte_ Pokaż wiadomość
mindless witaj No to do roboty! Postawiłaś sobie bardzo ambitne cele, nie wiem czy te 52 kilo przy wzroście 166cm to troszkę nie za mało, ale to sama zobaczysz jak się będziesz czuła
Twoje menu mi wygląda ładnie, tylko trzeba by chyba policzyć kalorie, bo jakos mi chyba za mało
Hej. 52 to taki cel ostateczny. Jeżeli będę się czuła dobrze przy 55 to zostanie 55. A kalorie może potem policzę. Jakoś nawet nie zwróciłam uwagi, że może za mało ich będzie. Dzięki za uwagę!

Idę ćwiczyć - skalpel.
mindless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 22:20   #3152
ilo16na
Zakorzenienie

Midless ja czytalam ze dla 166 cm idealna waga to 60-65 ..52 to troche malo.

Pewna moja znajoma ma okolo 160 cm wagi 58-60 i jest szczupla.
Rozmiar 36-38.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 23:06   #3153
mindless
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Midless ja czytalam ze dla 166 cm idealna waga to 60-65 ..52 to troche malo.

Pewna moja znajoma ma okolo 160 cm wagi 58-60 i jest szczupla.
Rozmiar 36-38.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Z wagą 60-65 nie podobam się sobie. 55-52 to dla mnie tak optymalnie. Zależy od budowy ciała. Ja naprawdę nie dążę do chudości, za stara już na to jestem. Chcę wyglądać szczupło i zdrowo, a przy mojej budowie (jabłko) to dopiero poniżej 60kg zaczyna się ujawniać ta szczupłość.

Długa droga do 5 z przodu jeszcze.

Melduję skalpel.
Stary 2015-06-01, 23:11   #3154
pannaatopowa
Zakorzenienie

Dziś ćwiczyłam. 30 minut kickboxing z fitness blender, potem 30 minut rozciągania.

Z tamtym stażem się nie udało, dali mi inny. Na magazyniera. Mówię że mam zwyrodnienie ale wielce szanowną panią w UP to nie interesuje. Potem idę do faceta i mówię, że choruję na kręgosłup i lekarz mnie nie przepuści. To ten nic. Ale Ci ludzie myślą.

Witam nowe dziewczęta! Miło, że dołączyłyście mindless oraz Le_Souvenir.

LadyDagaMilon: gratulę jeszcze raz. Tylko nie zapomnij o nas!
Monte: czym jest bodyroll?
mindless: ale dobrze miałaś. Lubię takie upiększające wieczory czuję sie jak bogini wtedy

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 23:17   #3155
mindless
Zakorzenienie

Cześć pannaatopowa. za ćwiczenia.
Stary 2015-06-01, 23:27   #3156
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Ewa Los Angeles + Mel, Ty, ja + joga + szampan? Ok może być, ustawiamy się
No pewnie że lepiej biegać na świeżym powietrzu, bieżnię to sobie zostaw na zimę

Mel trio jogowo-szampanowe Czyli mam zabrać dresy na ten wyjazd

Dzisiaj mam zaliczony pilates, a później jeszcze 45min bodyroll. Uwielbiam te masaże
To dopiero będzie życie!

Żadnych dresów, kupisz sobie profesjonalny strój do jogi, godny gwiazd hollywood!

Często na ten pilates chodzisz, nie?

Melonade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 23:49   #3157
pozeczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ciao_ewa Pokaż wiadomość
pozeczkowa kurczę, nie że się postarasz tylko zrobisz to ! Ileż można na Ciebie czekać kobieto Serio, serio, zaczynam się niecierpliwić, a to nie ja muszę się wcisnąć w białą kieckę w te wakacje Hmmm, to w sumie bardzo niepokojące, bo ja tak na czuja uznałabym, że Ci taki masaż uwolnił toksyny i stąd taka reakcja, a to oznaczałoby, że tych toksyn od cholery jest. Może warto się wybrać do jakiegoś lekarza ? Tylko nawet nie wiem do jakiego z czymś takim
to było dawno, pewnie po mieszkaniu na śląsku taka byłam zasyfiona teraz ogólnie czuję się lepiej niż wtedy, ale na masaż bym się jednak chyba nie zdecydowała po raz kolejny.
melduję, że zeżarłam ciasteczka zbożowe BelVita, poza tym jadłospis przebiegł prawidłowo
1. owsianka z połówką banana, 7 suszonych śliwek
2. mango, melon, jabłko, garść pistacji
3. makaron pełnoziarnisty z papryką, dynią i ziołami, sałata z pomidorem i ogórkiem, sos jogurtowy
4. 3 ciasteczka zbożowe
5. 2 tosty zamykane z chleba orkiszowego z wędliną, pieczarkami i odrobiną ketchupu

plan na jutro:
1. placuszki z płatków owsianych, jajka i banana maźnięte jogurtem greckim, łyżka powideł śliwkowych
2. jogurt naturalny z miksem otręby+siemię+słonecznik, 3 nektarynki
3. curry z kurczaka z ryżem
4. sałatka grecka - duuuuuuuuuża micha

Cytat:
pozeczkowa czyli ćwiczysz od dzisiaj od pasa w dół do sukienki, co by w biuście nie stracić za dużo
myślisz, że stepper zajmie się moimi nogami i brzuchem, a cyckom odpuści?

jezu, przez was alkoholiczki cholerne chce mi się Martini ze Spritem i z limonką... mam limonkę, mam nawet Sprite Zero, lol, tylko alkoholu brak!

witam nowe dziewczęta, powodzenia, trwajcie z nami

z kilogramami walczę, wygrywam raz ja, raz one
104kg -> 74kg -> 91kg -> 90 89 88 87 86 85 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75
pozeczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 23:51   #3158
lenciik
Raczkowanie

Ewa, 14 czerwca mam zakonczenie roku moich kochanych przedszkolakow, a 20 czerwca idziemy na wesele, wlasciwie takie przyjecie weselne, kuzynki mojego TZta wiec potrzebuje jakiejs wystrzalowej sukienki na te dwie okazje. Widzialyscie cos ciekawego w sieciowkach? Soldus - moze cos doradzisz
Tak jak wczesniej wspominalam zaliczylam dzis basen a wieczorem dolozylam 12 km rolek. Jutro tez wybieram sie na basen trzeba sie spiac do konca miesiaca
Gratuluję wszystkim ćwiczeń i czystego jedzenia. Wszystko czytam, ale nie mam zbyt wiele czasu żeby kazdej z osobna odpisac. Mam nadzieję że wybaczycie

Witam nowe dziewczyny - na tym wątku dacie radę wygrać walkę z kilogramami

Edytowane przez lenciik
Czas edycji: 2015-06-01 o 23:54
lenciik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 23:52   #3159
mindless
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pozeczkowa Pokaż wiadomość
witam nowe dziewczęta, powodzenia, trwajcie z nami

Dziewczyny, dzięki za miłe przyjęcie. Nigdzie się stąd nie ruszam!
Stary 2015-06-02, 00:05   #3160
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Unex: to se dobrze zrobiłaś z fajerwerkami

Le_Souvenir: podejrzewam, że zaraz cię będziemy jakoś zdrabniać, proponuję Sou

Monte: tak właśnie było, dziś po 2.2kg na każdą łapę+gryf (też jakiś kilogram). Przy ćwiczeniach na piersiowy myślałam że zdechnę potem na triceps odjęłam po jednym, żeby mi na ryj nie spadło i nie pokiereszowało gorzej niż mam (klatę i triceps robi się na leżąco) a potem potulnie już do końca pięknie cisnęłam z pełnym obciążeniem kolejny raz pójdę w czwartek rano, bo moja ulubiona prowadząca ma wtedy zajęcia ^^

Daga: to korzystaj w 100% szczególnie, ze ten trener! zrób sobie zdjęcie teraz przed i po programie ja też biorę udział w podobnym, jeszcze 6 tygodni przede mną

Panna: no masakra, nic nie myślą :/
Stary 2015-06-02, 07:41   #3161
Monte_
Wtajemniczenie

mindless no to mamy bardzo podobną wagę i wzrost, bo ja mam 165cm i 77,1kg Jestem ciekawa Twoich wymiarów, mierzyłaś się może jakoś niedawno?
za skalpel- wlaśnie przedwczoraj dyskutowałyśmy z Ewą że nam Chodakowska w ogóle nie podchodzi, ale jeżeli Tobie się dobrze przy niej ćwiczy to super
panna brawo!
Co do stażu to pamiętam jakie dają czasami idiotyczne propozycje- chociaż mi się kiedyś udało załatwić bardzo fajny (płatny) staż, który sama wymyśliłam a mi po prostu go uznali, może tak sprobuj? Chyba że się już w tej chwili tak nie da, nie mam pojęcia bo ładnych parę lat minęło..
Bodyroll to takie urządzenie masujące dowolną część ciała, kiedyś robiłam fotki dla Ewy, na szczęście jeszcze je miałam w tablecie, więc Ci pokażę jak to wygląda Bęben masujacy sie obraca z ustawialną prędkością a Ty tylko się masujesz

Nie wiem czy to widać, ale na środkowym zdjęciu siedzę na tym i widać kawałek mojej nogi
Tu znalazłam mniej więcej instrukcje jak się z tego korzysta
http://studioroll.blog.onet.pl/2011/...or-wyszczupla/
Mel haha dobra! Zawsze chcialam mieć taki profesjonalny strój
Na pilates chodzę 1-2 razy w tygodniu, te ćwiczenia są fantastyczne Taka fajnie porozciągana z nich zawsze wracam, zajęcia są mega spokojne, muzyka relaksacyjna, ćwiczymy w samych skarpetkach i w ogóle się nawet nie pocę, największy nacisk kładzie się na oddychanie i spinanie "centrum"
pozeczkowa skoro w sukience u góry ma być już nie zmieniane, to musisz liczyć na to że tak będzie na stepperze nogi, tyłek i brzuch, a u gory ani drgnij Ręce musisz zamrozić i nimi nie machac bo je też odchudzisz i co wtedy
Martini ze Spritem mniammmm!!
lenciik no pięknie!
Szczurku bije przed Tobą pokłony, bo ja ćwiczę z hantlami 1,5kg i czasami umieram, a Ty 2,2 !! Nie no jestes super!

Dzisiejszy jadłospis:
- jogurt naturalny z muesli
- owsianka na mleku 1,5% z garstką orzechów i nasionek
- hummus + seler naciowy
- na obiad planuje cukinie faszerowane mięsem mielonym z szynki z warzywami - pieczone w piekarniku
- kolacja serek wiejski ze szczypiorem i rzodkiewką + razowiec posmarowany Linessa

Będę musiała cos wykombinować, bo w środę wieczorem lub czwartek rano wyjeżdżamy za miasto i nie będzie nas do niedzieli, nie wiem jak uda mi się przesłać wyniki pomiarów w piątek, bo z zasięgiem tam będzie słabo

Edytowane przez Monte_
Czas edycji: 2015-06-02 o 07:50
Monte_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 10:55   #3162
Unex
bez kija nie podchodz

brawa dla wszystkich za cwiczenia

ja wstalam chyba lewa noga dzis nie wiedziec czemu, wczoraj polozylam sie do lozka o godzinie 22, co nie jest typowe dla mnie A dzis i tak nie moglam zwlec sie z lozka, to chyba przez pogode, bo od kilku dni po prostu leje, ani grama slonca

Moj jadlospis:
- owsianka, mleko 2 %, banan, pestki dyni i orzechy wloskie + kawa
- 2 kromki razowca, serek wiejski, papryka, pomidor, ogorek
- 2 kawalki lososia, salatka z kapusty kiszonej, 1/2 woreczka ryzu razowego
- jajecznica z 2ch jaj z warzywami

Cytat:
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno

10/06/14

Unex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 11:16   #3163
mindless
Zakorzenienie

Monte, ja nawet lubię ćwiczyć z Chodakowską. Skalpel mi jakoś szybko leci, a przy okazji wyciśnie ze mnie siódme poty. Co do wymiarów to mierzyłam się wczoraj i mam takie same(!) jak Ty na początku odchudzania (Twoje pierwsze mierzenie) +/- 1-2cm. Siostro bliźniaczko! Jedynie pod biustem mam więcej bo blisko 90.

Komu ? Ja właśnie piję.

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Monte, a te Twoje pierwsze wymiary w tabelce to z jaką wagą były?
Stary 2015-06-02, 11:16   #3164
pozeczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez thenerdqueen Pokaż wiadomość
Le_Souvenir: podejrzewam, że zaraz cię będziemy jakoś zdrabniać, proponuję Sou
albo Pamiątka

Cytat:
Napisane przez Unex Pokaż wiadomość
ja wstalam chyba lewa noga dzis nie wiedziec czemu, wczoraj polozylam sie do lozka o godzinie 22, co nie jest typowe dla mnie A dzis i tak nie moglam zwlec sie z lozka, to chyba przez pogode, bo od kilku dni po prostu leje, ani grama slonca
u mnie to samo, obudziłam się koło 8, wstałam o 9 ale ledwo, ledwo... i od samego początku jakiś taki marudny nastrój :/ na bank przez tę szarówę za oknem!

zjadłam placuszki owsiano-bananowe z powidłami węgierkowymi, do tego koktajl malinowy na maślance. om nom nom. humoru jednak mi to nie poprawiło

Stary 2015-06-02, 11:39   #3165
Unex
bez kija nie podchodz

pozeczkowa, ja zjadlam pyszna owsianke i tez nic mi to nie pomoglo
jeszcze na popoludnie do pracy - co tez mnie srednio pociesza

odczekam jeszcze chwile i chce pocwiczyc, chociaz strasznie mi sie nie chce, tak szczerze

w dodatku napisal do nas wczoraj landlord i chce przyjsc do nas w sobote, rano, no kuuufa, mam wolny weekend i bede sie musiala specjalnie dla niego z lozka zedrzec o 8:00

Cytat:

10/06/14

Stary 2015-06-02, 12:03   #3166
Monte_
Wtajemniczenie

mindless jak miałam robione pierwsze pomiary obwodów, to było 3 kwietnia i ważyłam wtedy 83,8kg
za ćwiczenia
Unex pamiętam jak mieszkałam w Liverpoolu, były raz 3 tygodnie gdzie dzień w dzień lał DESZCZ. Nie było ani jednego dnia bez deszczu, za to ani jednego dnia ani nawet na moment nie wychyliło się słońce. Myślałam wtedy że popadnę w depresję od takiej pogody, żyć się nie dało
Pozeczkowa a jak robisz te placuszki?

W PL też pogoda bardzo w kratkę, u nas na Pomorzu spadło wczoraj gwałtownie ciśnienie, co odbiło się u mnie gigantycznym bólem głowy. Dzisiaj rano wstałam z dobrym samopoczuciem, ale teraz czuję jak już zaczyna znowu ćmić

Stary 2015-06-02, 12:12   #3167
mindless
Zakorzenienie

A ja Wam zazdroszczę wyspiarskiej pogody. Sama mieszkałam na wyspach wiele lat (teraz wróciłam na 3 lata do Polski żeby skończyć studia) i bardzo tęsknię za życiem tam. Jeszcze mi został rok studiów.

Monte, czyli mam takie same wymiary ważąc 77kg jak Ty miałaś ważąc 84kg. Jak widać wszystko zależy od budowy ciała. Myślę, że przy mojej budowie wcale nie będę wyglądać źle z tymi moimi wymarzonymi 52kg. A Tobie pięknie waga poleciała w te 2 miesiące.

Nie mogę się dziś wziąć coś do nauki.
Stary 2015-06-02, 12:17   #3168
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mindless Pokaż wiadomość
Cześć pannaatopowa. za ćwiczenia.
Ależ dziękuję

Cytat:
(...)
panna brawo!
Co do stażu to pamiętam jakie dają czasami idiotyczne propozycje- chociaż mi się kiedyś udało załatwić bardzo fajny (płatny) staż, który sama wymyśliłam a mi po prostu go uznali, może tak sprobuj? Chyba że się już w tej chwili tak nie da, nie mam pojęcia bo ładnych parę lat minęło..
Bodyroll to takie urządzenie masujące dowolną część ciała, kiedyś robiłam fotki dla Ewy, na szczęście jeszcze je miałam w tablecie, więc Ci pokażę jak to wygląda Bęben masujacy sie obraca z ustawialną prędkością a Ty tylko się masujesz

Nie wiem czy to widać, ale na środkowym zdjęciu siedzę na tym i widać kawałek mojej nogi
Tu znalazłam mniej więcej instrukcje jak się z tego korzysta
http://studioroll.blog.onet.pl/2011/...or-wyszczupla/
(...)

Dzisiejszy jadłospis:
- jogurt naturalny z muesli
- owsianka na mleku 1,5% z garstką orzechów i nasionek
- hummus + seler naciowy
- na obiad planuje cukinie faszerowane mięsem mielonym z szynki z warzywami - pieczone w piekarniku
- kolacja serek wiejski ze szczypiorem i rzodkiewką + razowiec posmarowany Linessa

Będę musiała cos wykombinować, bo w środę wieczorem lub czwartek rano wyjeżdżamy za miasto i nie będzie nas do niedzieli, nie wiem jak uda mi się przesłać wyniki pomiarów w piątek, bo z zasięgiem tam będzie słabo
Jeśli wrzucisz w poniedziałek, to się nic nie stanie, prawda dziewczyny?

Ten masaż mnie ciekawi. Że też nie mam takich przybytków w pobliskim mieście.

Na stażu się boją brać, ponieważ po nim muszą mnie zatrudnić na 3 miesiące. Nieważne jak będę pracować, muszą zatrudnić i koniec - inaczej płacą karę. Takiego całkowicie płatnego w UP juz mieć nie mogę. Najciekawsze jest, że dostałam się na ten staż i nie wiadomo co dalej. Nie wiedzą co z tym zrobić. Muszą się skontaktować z koordynatorem stażu. Wyobrażacie sobie? Dostałam termin do podpisu na 30.06, chyba że przez ten czas czegoś się dowiedzą. Co wcale nie jest pewne. Czy to oznacza, że przez miesiąc jestem uwiązana?

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.

Edytowane przez pannaatopowa
Czas edycji: 2015-06-02 o 12:24
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 12:18   #3169
pozeczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Pozeczkowa a jak robisz te placuszki?
3 łyżki płatków owsianych zalewam odrobiną wrzątku, do tego banana trę na tarce i dorzucam całe jajko i trochę cynamonu. smażę na patelni do naleśników posmarowanej cieniutko oliwą

Stary 2015-06-02, 12:24   #3170
Melonade
Zadomowienie

Monte przecież wiesz, że na Twoje pomiary poczekam.
W ogóle zapomniałam, że to już w tym tygodniu!
A co do stroju - też chciałam, tylko najpierw poproszę taką piękną figurę, żeby się w nim dobrze prezentować.

Swoją drogą, skończył mi się @ i zważyłam się dzisiaj po wypiciu wody i już jest mniej .

Dziewczyny, wybaczcie, że nie odpisuję wszystkim, ale kompletnie nie mam czasu. Czytam wszystko i staram się odpowiadać ile mogę.
Wiecie, że jak będę mieć więcej czasu to będę odpisywać wszystkim w miarę możliwości.

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2015-06-02 o 12:25
Melonade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 12:34   #3171
Unex
bez kija nie podchodz

Pocwiczylam tabate z fitness blendera + dlugie rozciaganie ze wzgledu na plecy, ale mialam problemy prz rozciaganiu Ale dalam rade, uff latwo nie bylo.
Ale nie mam jeszcze tej radosi z cwiczen, raczej musialam sie zmuszac i tylko czekalam az sie skonczy

Ja nie wiem co jest fajnego w deszczu na wyspach jak jest ladnie to jest super, ta zielen, te widoki, blisko nad morze, ja mam blisko do kornwalii ale jak leje to leje, w depreche mozna wpasc

Cytat:

10/06/14

Stary 2015-06-02, 13:01   #3172
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Unex: brawa za ćwiczenia! ja już łażę miesiąc i mam jeszcze momenty krytyczne, gdzie mnie trzeba siłą zaciągać na te z programu :x
Stary 2015-06-02, 13:13   #3173
Monte_
Wtajemniczenie

mindless dzięki Tobie też życzę powodzenia w osiągnięciu wymarzonego celu
panna ten masaż jest naprawdę super, fajnie masuje całą skórę i robi trochę drenaż limfatyczny, dlatego zawsze ważne jest żeby wykonywać go w stronę serca
A to nie miałam pojęcia że teraz po stażu jest obowiązek zatrudnienia przez pracodawcę, za moich czasow tego nie było Ja miałam kiedyś półroczny płatny staż i jak go kończyłam, dostalam ofertę pracy całkiem gdzie indziej, a tam gdzie odbywalam ten staż wiedziałam że miejsc nie mają żadnych.
pozeczkowa jutro robię takie placuszki! Aleś mi narobiła smaka!
Mel dziękuję! Postaram się jakoś te wymiary wrzucić w piatek, ale jak nie złapię zasięgu to wtedy po powrocie w niedzielę wieczorem ok?
O super że waga spada!
A żebyś widziała jakie sztuki wczoraj uprawialiśmy na tym pilatesie Ćwiczyliśmy z tymi dużymi piłkami, więc sporo było takich ćwiczeń że trzeba się było kłaść na piłce, nogi z tyłu w powietrzu, a z przodu podparcie na przedramionach albo samych nadgarstkach- wyglądało to trochę jak skok na główkę Wtedy ciągle mi się podwijała koszulka do góry i brzuch na wierzchu, co mnie doprowadzało do szału- muszę wymyślić jakieś inne ubranie na takie akrobacje
Unex no brawo kochana, dajesz czadu ostatnio!
Przyjemność przyjdzie, trochę się rozkręcisz i będziesz wyczekiwać tych ćwiczeń
Jak tak rozmawiamy o wyspach, to zaczęłam sobie przeglądać fotki z mojego pobytu. Ale nie w Liverpoolu, tylko jeszcze wcześniej pomiędzy 4 a 5 rokiem studiow byłam przez 3 miesiące w Brighton dorobić sobie trochę grosza i pracowałam jako kelnerka w restauracji- piękne krajobrazy tam były Masz rację, że jak jest pogoda, to jest pięknie, a jak pada to masakra

Stary 2015-06-02, 13:19   #3174
Unex
bez kija nie podchodz

Monte male miasteczka w UK sa piekne, a takze krajobrazy we wioskach dlatego my mieszkamy z TZ w malym miasteczku a nie w Londynie np
Mam nadzieje, ze przyjemnosc z cwiczen przyjdzie, bo bedzie ciezko

Cytat:

10/06/14

Stary 2015-06-02, 13:38   #3175
201709081028
Konto usunięte

pannaatopowa-- Nie zapomnię nie martw się juz nie opuszczę grupy napewno!
smaczny jadłospis

Szczurasku - dzieki ,zamoerzam korzystać mam foty porobione juz od zeszłego roku sobie psrtykam
ten program trwa tylko 4 tygodnie a Ty w jakim uczestniczysz? ciekawa jestem

Ja wykończona ,trener mi dał popalic , bardzo konkretny chłopak no i jest na czym oko zawiesic
2 h na siłowni to dla mnie dziś dużo ale dałam z siebie wszystko

bolą mnie nogi wiem ze jutro zakwasy na maxa bedą ,dostanę tez rozpiskę diety, narazie mam smash boxy '

dziś sniadanko
Jogurt z musli,warzywa i owoce ,kanapka 420kcal
II sniadanie zypa warzywna z pesto! mniam kurka jaka pychota 120kcal
Obiad
kurczak w sosie migdałowym makaron pełnoziarnisty marchewka z groszkiem 510kcal
Podwieczorek
serniczek chia z brzoskwiniami 120kcal
kolacja
sałatka jaglana z pieczonym dorszem i oliwkami ,pieczywo 330kcal
201709081028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 13:55   #3176
Sabasza
Rozeznanie

Czesc dziewczyny, od jakiegos czasu was podczytuje, ale postanowilam sie wreszcie oficjalnie przywitac

Cale zycie mialam tendencje do tycia, ale bylam aktywna i uprawialam sport i udawalo sie wage trzymac w ryzach. Cos czasem przydietowalam, czasem bylo lepiej czasem gorzej, ale zawsze bylam z siebie zadowolona i nie mialam kompleksow, mimo ze cialo nigdy nie bylo idealne.

Cos jednak sie zmienilo w ciagu ostatnich paru lat, moj styl zycia, moje nastawienie, pare innych rzeczy i bumbum, w trzy lata przyszlo okolo 25kg.

Dlugo wierzylam, ze przejdzie, ze sie zmniejszy, ze to tylko przejsciowe, ale nie zmienilo sie nic, co wiecej bylo tylko gorzej. Wreszcie przyszlo pare zewnetrznych impulsow, ktore postawily mnie na nogi i kazaly dzialac. Tak wiec lekarz, dietetyk, etc etc i do dziela.

Od dwoch tygodni dzialam na rozpisanym jadlospisie, powoli ucze sie co jest, w jakich ilosciach i szukam motywacji, bo bardzo duzo jej potrzebuje

Wierze, ze sie uda, ale boje sie, zeby nie zdemotywowaly mnie podkniecia.

W kazdym razie witam was wszystkie Aaa, moj cel to 65kg, idealnie do 60
Sabasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 14:06   #3177
mindless
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Unex Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, ze przyjemnosc z cwiczen przyjdzie
Też na to czekam! W oczekiwaniu na cud...

Cytat:
Napisane przez Sabasza Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, od jakiegos czasu was podczytuje, ale postanowilam sie wreszcie oficjalnie przywitac

Cale zycie mialam tendencje do tycia, ale bylam aktywna i uprawialam sport i udawalo sie wage trzymac w ryzach. Cos czasem przydietowalam, czasem bylo lepiej czasem gorzej, ale zawsze bylam z siebie zadowolona i nie mialam kompleksow, mimo ze cialo nigdy nie bylo idealne.

Cos jednak sie zmienilo w ciagu ostatnich paru lat, moj styl zycia, moje nastawienie, pare innych rzeczy i bumbum, w trzy lata przyszlo okolo 25kg.

Dlugo wierzylam, ze przejdzie, ze sie zmniejszy, ze to tylko przejsciowe, ale nie zmienilo sie nic, co wiecej bylo tylko gorzej. Wreszcie przyszlo pare zewnetrznych impulsow, ktore postawily mnie na nogi i kazaly dzialac. Tak wiec lekarz, dietetyk, etc etc i do dziela.

Od dwoch tygodni dzialam na rozpisanym jadlospisie, powoli ucze sie co jest, w jakich ilosciach i szukam motywacji, bo bardzo duzo jej potrzebuje

Wierze, ze sie uda, ale boje sie, zeby nie zdemotywowaly mnie podkniecia.

W kazdym razie witam was wszystkie Aaa, moj cel to 65kg, idealnie do 60
Witaj. Trzymam kciuki! A z jakiej wagi zaczynasz?
Stary 2015-06-02, 14:12   #3178
Sabasza
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mindless
Witaj. Trzymam kciuki! A z jakiej wagi zaczynasz?
Moje pierwsze oficjalne wazenie u dietetyczki pokazalo 92kg, moj cel to 65 bo wiem ze przy tej wadze dobrze sie czuje i wygladam. Ideal to 60 bo tyle najmniej wazylam w dojrzalym wieku, ale to byl okres ogromnej aktywnosci fizycznej, wiec traktuje to jako wage absolutnie idealna
Mam 165 cm wzrostu.
Sabasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 14:25   #3179
Unex
bez kija nie podchodz

Hej Sabasza Przeczytaj pierwszy post i wyslij PW do Melonade

ja zaraz zmykam do pracy Ehh, chce sie

Cytat:

10/06/14

Stary 2015-06-02, 14:36   #3180
201709081028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sabasza Pokaż wiadomość
Moje pierwsze oficjalne wazenie u dietetyczki pokazalo 92kg, moj cel to 65 bo wiem ze przy tej wadze dobrze sie czuje i wygladam. Ideal to 60 bo tyle najmniej wazylam w dojrzalym wieku, ale to byl okres ogromnej aktywnosci fizycznej, wiec traktuje to jako wage absolutnie idealna
Mam 165 cm wzrostu.
Hej witaj, widzę ze startujesz tak jak Ja! wazyłam w zeszłym roku w maju 91,2kilo wzrost 169 cm dzis juz 84 po wzlotach i upadkach ale się trzymam i nie poddaje ,jeszcze 19kilo
201709081028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości