|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Galeria :)
Cytat:
a z pupa nie przesadzam..jest super masz racje, ze lepiej porownywac...aczkolwiek szorty sa jednym z moich ulubionych typow bielizny i polecam ale te dobrze dobrane
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Vegetka gratulacje, widać sporą rożnicę, zwłaszcza między 67,7 a 63,3, zdecydowana poprawa ciałka i figurki
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
maadziula
dzięki,ja tej różnicy za bardzo nie widzę, bo oglądam się codziennie więc mi samej ciężko ocenić, dlatego dobrze jak koś inny na nas spojrzy zmienniczka nie wiem z bardzo o jakie szorty Ci chodzi, te które mam na zdjęciach są wysokie, z przodu jedynie je obniżyłam do zdjęcia.
|
|
#3154 |
|
Zadomowienie
|
Vegetka
mowiac "niskie" mam na mysli odleglosc od pasa do krocza...
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
no to są specjanie obniżone żeby było widać brzuch na zdjęciu
generalnie sięgają do pępka !
|
|
#3156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3157 |
|
Zadomowienie
|
Zazdroszczę, piękne metamorfozy !!!
Mam pytanie do Was pytanie - jestem na początku drogi, schudłam 2kg (65kg przy 158cm ) i mimo tego iż dopiero tyle schudłam, moja skóra zaczyna mi zwisać, najbardziej na brzuchu (3mega wałki) i w obwodzie pod biustem z boku i na plecach taki wiszący wałek nr4. :/ na pewno wiecie o co mi chodzi. Czy to normalne, czy u Was też tak było?? Mam się tym przejmować, czy skóra się wstąpi czy będzie tylko gorzej (czyt. zwisająca)? Dodam, że brzuch mam rozciągnięty po ciąży ale go zaniedbałam i biorę się za siebie dopiero 2,5 roku po porodzie. Dieta to mż i zdrowiej, waga spada powolutku na pewno nie chudnę drastycznie, dałam sobie pół roku na zrzucenie 10kg... ćwiczę na stepperku i twisterze.
Edytowane przez Rossi Czas edycji: 2010-11-10 o 13:57 |
|
|
|
|
#3158 |
|
Rzabbocop
|
Po ciąży może tak być
Przypilnuj odpowiednich ilości białka w diecie i zdrowych tłuszczów, to powinno pomóc skórze |
|
|
|
|
#3159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3160 |
|
Raczkowanie
|
Moja duzaaa zmiana .
Edytowane przez XDANULKA14XD Czas edycji: 2010-11-12 o 17:29 |
|
|
|
|
#3161 |
|
Zadomowienie
|
e... pogratulować zniszczenia sobie zdrowia i oszpecenia ciała. psychika już wysiadła czy jeszcze się trzyma?
przytyj i wylecz się.
some days I'm still fighting to walk towards the light Edytowane przez Ainnel Czas edycji: 2010-11-12 o 15:43 |
|
|
|
|
#3162 |
|
Raczkowanie
|
No patrzac na pani wypowiedzi w innych watkach to chyba pani powinna sie leczyc : mysli samobujcze , napady chyba lubi sie jesc . Ja nie mam problemow ze soba
|
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
być chorym ze świadomością tego faktu to już jakiś wstęp do zdrowienia, do uzyskiwania większego wglądu we własne emocje i przeżywanie różnych trudnych sytuacji
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
|
#3164 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie mówię Ci to jako osoba chorująca na zaburzenia odżywiania (bulimia prawdopodobnie, ew. anoreksja bulimiczna). a fakt, że doprowadziłaś się do takiego wychudzenia raczej na brak problemów ze sobą nie wskazuje...
some days I'm still fighting to walk towards the light Edytowane przez Ainnel Czas edycji: 2010-11-12 o 16:09 |
|
|
|
|
#3165 |
|
Rzabbocop
|
|
|
|
|
|
#3166 |
|
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez XDANULKA14XD Czas edycji: 2010-11-12 o 17:28 |
|
|
|
|
#3167 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#3168 |
|
Raczkowanie
|
łaaał zmiana jest olbrzymia ;o
w ubraniu czy bez, jesteś chudziutka ![]() btw. zdrowie Ci ucierpiało na tym ? w sensie, masz okres czy nie ? Edytowane przez Cirrii Czas edycji: 2010-11-12 o 16:33 |
|
|
|
|
#3169 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiscie ze mam
|
|
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Zadowolona jesteś?
W ubraniu tylko nie widać jak jesteś wychudzona. To jest forum fitness a Ty pewnie nawet być 3kg hantla nie podniosła. |
|
|
|
|
#3171 |
|
Raczkowanie
|
Byś sie zdziwil
|
|
|
|
|
#3172 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej zdziwiła.
Sorry, ale nikogo tu nie przekonasz, że to jest fitnessowe ciało. ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Niezaniknięcie okresu nie jest gwarancją, że zdrowie nie ucierpiało. |
|
|
|
|
#3174 |
|
Raczkowanie
|
Mam wlosy , paznokcie i okres. Wszystko jak na miejscu .Moze troche przecholowalam z odchudzaniem ale jestem zadowolona juz z tego co mam , bo wczesniej mialam straszne kompleksy .I to nie jest powod zeby mie tu obrazac bo ja rowniez moge napisac ze jestes np , gruba i mozesz dolaczyc do krow na pastwisku.
nie odchudzam sie juz , bo to by bylo nie na miejscu |
|
|
|
|
#3175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziwię się, że rodzina pozwoliła Ci dopuścić do czegoś takiego. i nikt Cię tu nie obraża, a przynajmniej nie zauważyłam.
|
|
|
#3176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
eee ja sie nie dziwie że ona odbiera wasze teksty o oszpeceniu się jako obelgi o.0 kto by nie odebrał, nawet jak sie nie znamy to nie miło jest słyszeć od kogoś że jest się paskudnym... czemu tak nie piszecie jak dziewczyny wstawiają swoje wielkie brzuchy ? Tylko zawsze tym którym niedaj boże kości wystają. Grunt to oceniać w jedną strone. ale co racja to racja, uciekaj z fitnessu |
|
|
|
|
|
#3177 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...wiec przestan wypisywac takie brednie na watkach bo to wlasnie jest nie na miejscu i zacznij widziec wiecej niz koniedc twojego nosa ...a nie przyklaskujesz innym dziewczyna i utwierdzasz je ,ze robia dobrze---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
||
|
|
|
|
#3178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a znasz ja na tyle dobrze aby wiedziec czy jest chora czy nie,czy odchudza sie rozsadnie czy nie???nie sadze .
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
|
|
|
|
|
#3180 |
|
Przyczajenie
|
A gdzie to zdjęcie bo ja chyba ślepnę...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

dzięki ! akurat wydaje mi się że ramiona mam szerokie, a biodra nie aż tak.

i Rysiu
) i mimo tego iż dopiero tyle schudłam, moja skóra zaczyna mi zwisać, najbardziej na brzuchu (3mega wałki) i w obwodzie pod biustem z boku i na plecach taki wiszący wałek nr4. :/ na pewno wiecie o co mi chodzi. Czy to normalne, czy u Was też tak było?? Mam się tym przejmować, czy skóra się wstąpi czy będzie tylko gorzej (czyt. zwisająca)? Dodam, że brzuch mam rozciągnięty po ciąży ale go zaniedbałam i biorę się za siebie dopiero 2,5 roku po porodzie. Dieta to mż i zdrowiej, waga spada powolutku na pewno nie chudnę drastycznie, dałam sobie pół roku na zrzucenie 10kg... ćwiczę na stepperku i twisterze.

...wiec przestan wypisywac takie brednie na watkach bo to wlasnie jest nie na miejscu i zacznij widziec wiecej niz koniedc twojego nosa ...a nie przyklaskujesz innym dziewczyna i utwierdzasz je ,ze robia dobrze