|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Galeria :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Twó jadłospis wygląda bardzo fajnie. Jesz zdrowo i to się liczy. Może ktoś by uznał, że jedzenie serków Danio i owoców popołudniu jest złe, ale wg mnie nie można popadać w skrajności. Sama stosuję MŻ WR i sobie chwalę. W dodatku na twoim przykładzie widać, że można schudnąć jedząc to co się lubi. Jeszcze raz gratuluję ![]() A co do podjadania to coś o tym wiem, ale dzielnie walczę i wychodzi coraz lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3124 |
Raczkowanie
|
![]()
Rzeczywiście, bardzo ładna zmiana (jak większość w tym wątku z resztą
![]() a jak tego dokonałaś ilonna9? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3125 |
Raczkowanie
|
W moim przypadku nie bylo to szczegolnie trudne- ograniczenie liczby kalorii do 1500, jakies dwa miesiace, jesli dobrze pamietam. Przez jakis czas hula-hop i cwiczenia na plaski brzuch ze strony www.************
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3126 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3127 |
Wtajemniczenie
|
To może ja tez sie pochwale.nie jest to co prawda końcowy efekt poniewaz nadal walcze
![]() -pierwsze zdjecie sierpień 2009 -drugie sierpień 2010. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3129 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3130 |
Raczkowanie
|
wow !!! gratulacje onega...dla Ciebie to tylko 7kg ale widać różnice... powodzenia w dalszej walce...pozdrawiam
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
To jest tylko 7 kg?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3132 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3134 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki,
wasze zdjęcia są świetne ![]() więc i ja się pochwalę jeszcze 3 miesiące temu po ciąży ważyłam 85 kg (waga podczas porodu 93... ![]() dieta pełnowartościowa+ alli przez 2 miesiące+ rower 1,5 godziny dziennie i wyglądam tak ![]() ![]() wszystko jest możliwe, przede mną jeszcze 10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesteś wysoka? bo nie wyglądasz na 73 kg przy ŚREDNIM wzroście, absolutnie nie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I też zastanawia mnie Twój wzrost? Bo nigdy bym nie powiedziała, że teraz ważysz 73 kg :O wyglądasz na dużo mniej! Grarulacje! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3137 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam 165, i naprawde duzy tylek, to znaczy biodra. Spodnie nosze nieco wyzsze zeby ukryc ten brzuszek, wlasnie po to zeby tych 73 kilo nie bylo widac
![]() ![]() dzieki laski, ale az wstyd umieszczac zdjecie "przed" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3138 |
Zadomowienie
|
efedrynka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tez mialam opory z umieszczeniem zdjecia przed ale co tam, wazna jest terazniejszosc ![]() ![]() ![]()
OM 23-12-12 TP wg OM 29-09-13 ![]() ![]() ![]() wg USG 25-09-13 http://babystrology.com/tickers/baby..."180"></embed> Edytowane przez zmienniczka Czas edycji: 2010-10-22 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3139 |
Zadomowienie
|
nie napisze nic nowego swietna zmiana
![]() ![]() ![]()
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Piękna przemiana. Jesteś inspiracją dla wielu kobiet ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3141 |
Przyczajenie
|
dziewczyny muszę wam powiedzieć, że warto, naprawdę. Dopiero teraz czuję się ze sobą dobrze i powoli się rozleniwiam, ale tym razem nie odpuszczę, choć raz w życiu muśze dotrzymać sobie słowa!
dziękuję za miłe komentarze, cieszę się, że wam się podoba ![]() i jeszcze jedno mam laski dla was na zachętę. Zdjęcie w 8 miesiącu ciąży i wczorajszcze z chrzcin mojej niuni. buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3143 |
Rozeznanie
|
efedrynka gratuuluje bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3144 |
Zadomowienie
|
efedrynka moje gratulacje
![]() ![]() ![]() a mam pytanie rower to taki stacjonarny czy na świeżym powietrzu ? jakieś cwiczenia inne stosowałaś ? ![]()
![]() |
![]() |
#3145 |
Przyczajenie
|
hej dziewczynki,
dziekuje jeszcze raz za mile slowa ![]() rower stacjonarny bo na swierzym powietrzu nie mam narazie jak, dzidzia ma 5 miesięcy i pozostaje tylko dom, spacery od czasu do czasu. Zaczynałam od 40 minut dziennie, później godzinę, a aktualnie 1,5 godziny dziennie z niewielkimi przerwami na obżarstwo ![]() ![]() Nie chcę schudnąć tak drastycznie, tylko żyć w ten sposób. Ja lubię jeść i wiem, że głodzić się nie będę więc zostaje tylko rower ![]() Aha, dziewczyny na zgubienie tłuszczu nigdy nie róbcie brzuszków, ani żadnych partii ciała osobno. Wiele osób tak myśli, żę na pozbycie się tkanki z któreś części trzeba ją właśnie trenować, To błąd, dlatego dużo osób się katuje bez rezultatów, bo są to ćwiczenia na mięśnie nie na tłuszczyk. na tłuszczyt tylko i wyłącznie ćwiczenia areobowe czyli na szybkość, długość i wysiłek. Ja pilnowałam pulsu(powyżej 130) jak i czułam, że się pocę. Mam rower magnetyczny więc super się pedałuje. A najlepiej sprawdziła się jazda przemienna szybka i średnia po kilka minut na przemian. Kiedy zdecydowałam, że czas się za siebie zabrać dużo czytałam i wiem jakie błedy robiłam w przeszłości, i czemu nie mogłam nigdy efektywnie schudnąć. Wydawało mi się, że brzuszki, brzuszki, brzuszki... i tak ciupałam cały czas i nic to nie dało, bo mięśnie które umacniałam pod oponką tłuszczu wcale nie były widoczne. Naszczęście mój TZ wytłumaczył mi na co zwrócić uwagę. I udaje się. U nas w domu mała siłownia ![]() buziaki laski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3146 |
Zakorzenienie
|
Efedrynka- ale z Ciebie hot Mama!
Ślicznie wyglądasz, gratulacje ![]()
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
No to ja ujawniam siebie (bardziej w celu daleszej motywacji)
Zdjęcie 1 - 10 wrzesień - waga ok 67 kg - jeszcze wtedy ważyłam się na starej wadze, która była nie dokładna Zdjęcie 2,3 - 5 październik - waga 63,7 Zdjęcie 4,5 - 2 listopad - waga 63,3 - tu nie ma zbyt duzej różnicy wagowo, być może spowodowanie piciem zbyt małej ilości wody. Zobaczymy jak będzie dalej ![]() Jeszcze wiele przede mną, ale wierzę, że się uda ![]()
![]() |
#3148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i na koniec dobra rada-unikaj az tak niskich szortow-o wiele lepiej wygladaja na "naszej" pupie te wyzsze... ![]()
OM 23-12-12 TP wg OM 29-09-13 ![]() ![]() ![]() wg USG 25-09-13 http://babystrology.com/tickers/baby..."180"></embed> Edytowane przez zmienniczka Czas edycji: 2010-11-02 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3149 |
Zakorzenienie
|
zmienniczka
![]() ![]() i nie przesadzaj z tą pupą !! ![]() a co do szortów, to nie noszę ich poza domem ![]() ![]()
![]() |
#3150 |
Raczkowanie
|
Vegetka ...gratulacje!!! po zdjeciach widac roznice a powiedz jeszcze jak cm ??? i ile masz wzrostu ???
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.