MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-04, 14:39   #3151
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
Z za dużym cię boli z normalnym jest dobrze mnie to nie dotyczy bo ja mam za małego.
Nie wiesz czy masz za małego, nie sprawdzaliśmy Jak również nie masz przekroju przez rozmiary moich dotychczasowych partnerów, bo Ci ich nie podałam więc skończ teoretyzowanie.
Stary 2012-04-04, 14:58   #3152
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
ostatnio bylem w szpitalu i wiekszosc miala powyzej 35 lat, pielegniarki nei sa przewaznie mlode chyba ze w serialu telewizyjnym
Haha to nie wiem gdzie Ty jak i kolezanka mieszkacie. Bo ja zyje w pieknym miescie, w ktorym jest mnostwo slicznych, mlodych dziewczyn, ktore są wszedzie, w urzedęach, sklepach, ulicach, knajpach, szpitalach a nawet pracuja jako nauczycielki :P
ALE
"Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć
Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz"
Dopefiend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 20:42   #3153
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceland1 Pokaż wiadomość
A irytują Cię ich posty?.Po prostu nie reaguj na nie ,"olewaj" obu a chłopaki w try miga znikną z tego watku i forum.Proste i logiczne.
A gdzie tam czy ja napisałam gdzieś, że irytują? Nie irytują. Proste i logiczne. Ludzka głupota jeśli nie mam z nią do czynienia osobiście w życiu realnym może mnie tylko śmieszyć absolutnie nie irytować. Po prostu na podstawie tego wątku dostrzegam wiele różnic pomiędzy różnymi forami w necie i są to takie moje luźne obserwacje. Inaczej na te wynurzenia zareagują kobiety z wizażu, inaczej faceci z wizażu a jeszcze inaczej faceci z innego forum, tylko tyle.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 00:13   #3154
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dopefiend Pokaż wiadomość
Arsea
Ale wciąż to dziewczyny, a wiadomo Wy gadacie o wszystkim czym się da. A jednej czy drugiej na pewno bym sie przypomniał np. w autobusie i by sie podzielila informacja z kolezanka czy chlopakiem ;p
No i co? I tak byłbyś w opowieści po prostu pacjentem. A i tak wątpię, by w ogóle pamiętała o tym po skończeniu pracy, tym bardziej, że dla niej codziennością byłyby przeróżne penisy, a to krzywe, a to brzydkie, a to złamane czy małe.
2016071135 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 06:12   #3155
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez arsea Pokaż wiadomość
No i co? I tak byłbyś w opowieści po prostu pacjentem. A i tak wątpię, by w ogóle pamiętała o tym po skończeniu pracy, tym bardziej, że dla niej codziennością byłyby przeróżne penisy, a to krzywe, a to brzydkie, a to złamane czy małe.
haha ale takie combo (maly, brzydki [chyba :P], bardzo krzywy i nawet taki, ktory nie ma sil odpowiednio sie podniesc) raczej nie zdaza się czesto
Do tego byłbym strasznie spiety i przerazony.
ehh nawet bym nie mial odwagi na nie spojrzeć.
ALE
Stary 2012-04-05, 18:54   #3156
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
haha ale takie combo (maly, brzydki [chyba :P], bardzo krzywy i nawet taki, ktory nie ma sil odpowiednio sie podniesc) raczej nie zdaza się czesto
Do tego byłbym strasznie spiety i przerazony.
ehh nawet bym nie mial odwagi na nie spojrzeć.
Podejrzewam, że większość mężczyzn chodzących na takie zabiegi jest przerażona i spięta.
No to załóżmy, że taką 50-letnią pielęgniarkę wyjątkowo zainteresował twój penis, bo jest niesamowicie inny od reszty. Uważasz, że pomyśli: "haha ale frajer, muszę o tym opowiedzieć mężowi i siostrze, ze wszystkimi szczegółami i jego adresem zamieszkania" czy "o, ciężka sprawa. no to do roboty"?

Pamiętam jak bałam się pierwszy raz pójść do ginekologa. Pomogło mi właśnie zdanie sobie sprawy z tego, że taki facet ogląda dziesiątki kobiet dziennie, i młodych i starych, i będę tylko jedną z tłumu.
Chociaż znam osoby, które np. do faceta i tak się wstydzą iść. Ja się pytam czemu? Jaka jest różnica między kobietą a facetem w tym zawodzie? Przecież nie idziemy na podryw, tylko do lekarza.

Też tak myśl. Nie idziesz tam zabłysnąć i zaimponować, tylko się leczyć.
Stary 2012-04-05, 19:39   #3157
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Też tak myśl. Nie idziesz tam zabłysnąć i zaimponować, tylko się leczyć.
Wiesz, byloby to dla mnie bardzo trudne ale gdyby byly jakies perspektywy to przy dobrym humorze moglbym sie wybrać ale wiedzac, ze to nie rozwiaze moich problemow, nie widze sensu zapisywania sie na taki zabieg.

Niestety jestem jakis spie... i dlatego rzadna mnie nie chce a do tego jestem zbyt dumny zeby wystawic siebie na upokorzenie (podczas niby seksu)
ALE

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 20:57   #3158
aptrp
Rozeznanie

http://demotywatory.pl/3757012/Jedyna-kobieta
aptrp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 21:14   #3159
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
ale wiedzac, ze to nie rozwiaze moich problemow, nie widze sensu zapisywania sie na taki zabieg.
A skąd wiesz, że nie rozwiąże? Przejdź się do lekarza i dowiedz się, co można zrobić. No albo nigdy nie doświadczysz seksu. Zaciśnij zęby i leć, nie ma, że nie.
Stary 2012-04-05, 22:34   #3160
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
A skąd wiesz, że nie rozwiąże? Przejdź się do lekarza i dowiedz się, co można zrobić. No albo nigdy nie doświadczysz seksu. Zaciśnij zęby i leć, nie ma, że nie.
No i nie doswiadcze, trzeba powiedziec sobie trudno.
ALE
Stary 2012-04-06, 09:23   #3161
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aptrp Pokaż wiadomość
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-06, 10:15   #3162
iceland1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aptrp Pokaż wiadomość
Cóż za okropny tatuaż!!!Panna mogła sobie zrobić cos bardziej subtelnego ale bez wątpienia ma baaaaardzo wysoką samoocenę i zero kompleksów.Ale takie rzeczy to tylko w Ameryce....i pierwszym lepszym angielskim pubie
Takie zdjęcia powinny być zabronione przez prawo ,religię i moderatora!!!
iceland1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 11:57   #3163
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceland1 Pokaż wiadomość
Cóż za okropny tatuaż!!!Panna mogła sobie zrobić cos bardziej subtelnego ale bez wątpienia ma baaaaardzo wysoką samoocenę i zero kompleksów.Ale takie rzeczy to tylko w Ameryce....i pierwszym lepszym angielskim pubie
Takie zdjęcia powinny być zabronione przez prawo ,religię i moderatora!!!
prawda jest taka,ze nie tylko w stanach takie "kwiatki",bo i na polskich ulicach można spotkać wiele ciekawych widoków,szczególnie w ogródkach piwnych,kawiarnianych widać "rowy"odbytnicze wysnuwające groźnie się ze zbyt krótkich spodni
powinny być zabronione i karalne,bo zniesmaczają i odbierają wszelki apetyt
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 19:32   #3164
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
prawda jest taka,ze nie tylko w stanach takie "kwiatki",bo i na polskich ulicach można spotkać wiele ciekawych widoków,szczególnie w ogródkach piwnych,kawiarnianych widać "rowy"odbytnicze wysnuwające groźnie się ze zbyt krótkich spodni
powinny być zabronione i karalne,bo zniesmaczają i odbierają wszelki apetyt

^^^^^^^^^^^
Bober pobija rekordy,powinien się zgłosić do księgi guinnessa.Ot,a nuż by wygrał w zrzędzeniu i narzekaniu na los.
^^^^^^^^^

Bober pamietaj:"nie ma kobiet nie do zdobycia,są tylko mężczyźni do d..y"
millenka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 23:30   #3165
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

hahha na wstepie powiem ze na prawde bawi mnie meskie spojrzenie: ze niby kobiety oceniaja mezczyzn po rozmiarze penisa xD ze lol. dzieki bog nie wszyscy sa tacy glupi :P... hihihi
inna sprawa: oceniami ludzi po sobie ;P ooo....
Cytat:
Pamiętam jak bałam się pierwszy raz pójść do ginekologa. Pomogło mi właśnie zdanie sobie sprawy z tego, że taki facet ogląda dziesiątki kobiet dziennie, i młodych i starych, i będę tylko jedną z tłumu.
Chociaż znam osoby, które np. do faceta i tak się wstydzą iść. Ja się pytam czemu? Jaka jest różnica między kobietą a facetem w tym zawodzie? Przecież nie idziemy na podryw, tylko do lekarza.
haha dokladnie, to co mam powiedziec jak podczas porodu wchodzi mi do sali z 30 ludzi (kobiety mezczyzni) i ogladaja mnie rozkraczona?? hahaha to tylko lekarze :P
Cytat:
nawet jak bede mial dziewczyne to skad wiem ze nie ulegnie pokusie zawsze bede w tym slabszy od innych nie bede mogl jej zaoferowac tego co chce. Seks jest bardzo sami wiecie jak uprawiacei pisza tu dziewczyny czasem mm mrrr pycha czyli to znaczy ze to super sprawa. Wiec jesli facet jest w tym dobry a dziewczyna ma ochote to jhest to dla niej ogromna pokusa. Czasami nei do przeszkoczenia a sa dziewczyny dla ktorych dobry seks jest jedna z najwazniejszych rzeczy w zwiazku i przy wyborze partnera po prostu chca byc pod tym wzgledem dopieszczone siegac nieba i juz. Wiec beda szukac takiego faceta ktory im to zapewni. Jeszli seks jest az tak przyjemny a ja jestemn w tym gorszy od kolegow to jestem w gorszej sytuacji mam o wiele trudniej z nimi konkurowac i jest mi trudniej przyciagnac kobiete do siebie nie bedzie ze mna bo poprostu jest jej zaj***** w łózku. A do tego jesli znajde dziewczyne to bedzie wspominala jak bylo z innymi i predzej czy pozniej zateskni za tym ma swoje potrzeby i nie da sie ich oszukac to bedzie duza pokusa z ktora by musiala walczyc. A ja nie moge zaoferowac tego co inni jestem na gorszej pozycji.
glupie myslenie, totalnie glupie...
Cytat:
Tak jak TmargoT pisze, bez tego ani rusz. Im szybciej pójdziesz, tym szybciej będziesz miał z głowy. Dla lekarza jesteś tylko kolejnym, jednym z tysięcy, pacjentem. Jemu to nie robi żadnej różnicy, jak wielkiego masz czy jak wygląda - naoglądał się już pewnie wielu gorszych rzeczy. Spróbuj tak na to spojrzeć.
do kla dnie!!!!
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Największą moją porażką był seks z posiadaczem najbardziej okazałego penisa, hehe.
mam identyczne odczucia!!!

My love is your love, your love is my love
justi2511 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 23:13   #3166
bober111
Rozeznanie

"hahha na wstepie powiem ze na prawde bawi mnie meskie spojrzenie: ze niby kobiety oceniaja mezczyzn po rozmiarze penisa xD ze lol. dzieki bog nie wszyscy sa tacy glupi :P... hihihi
inna sprawa: oceniami ludzi po sobie ;P ooo...."

Nie chodzi o to że każdy chce mieć dobry seks a z moim cienkim i krotkim penisem nie jest to takie oczywiste. Skoro nie moge zapewnic kobiecie tak podstwowej rzeczy jak seks ( i to nie ze swojej winy bez zadnego wplywu na to) to ma mam male szanse na szczesliwy zwiazek.
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 09:52   #3167
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chodzi o to że każdy chce mieć dobry seks a z moim cienkim i krotkim penisem nie jest to takie oczywiste. Skoro nie moge zapewnic kobiecie tak podstwowej rzeczy jak seks ( i to nie ze swojej winy bez zadnego wplywu na to) to ma mam male szanse na szczesliwy zwiazek.
Gdyby w seksie chodziło o wielkość pałki, to wszystkie jak jeden mąż rypałybyśmy się z końmi. Już pomijan fakt, że wtedy ewolucyjnie członki spomiędzy nóg przemieściłyby się na czoło - tak, żeby nie dało się ich schować. Po co ukrywać coś, co jest fundamentem budowania zdrowej i satysfakcjonującej relacji partnerskiej?
Stary 2012-04-19, 11:10   #3168
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

Cytat:
przepraszam sie ale ty serio tak?? bo nie moge uwierzyc po prostu...
JA SIE PYTAM CO MA ROZMIAR PENISA TU DO GADANIA??
bo ja nie wiem...
seks nie jest podstawa budowania wiezi, no ale jezeli dla ciebie jest no to gratuluje, na prawde jestes taki ograniczony?? Kto normalny uwaza ze rozmiar penisa ma cos tu do gadania??.. Czyli rozumiem ze jezeli laski wg ciebie patrza na rozmiar czlonka to ty patrzysz na cycki?? wyglad lechtaczki ?? nie wiem moze pochwy??
przepraszam ale to myslenie jest dla mnie ewidentnie za plytkie i za glupie - nie pojmuje tego.

P.S. i uwierz ze zwiazki z facetami co maja dragale tak samo moga sie rozpasc jak zwiazek z facetem ktory ma przecietnego czlonka!

Inna sprawa ze kobiety maja rozne pochwy?? Jak to powiedzial moj TŻ: sa takie co to dragala nie przyjma .
Pochwa u kobiety ma długość od 5 cm do 14 cm (zazwyczaj 6 cm do 8 cm) . W części środkowej ma około 2 cm do 3 cm szerokości. (Wikipedia)
sory mialam w lozku kolesia z 24cm i podziekuje - nigdy w zyciu bo to jest straszne!!!!!
Cytat:
Napisane przez mpt Pokaż wiadomość
Gdyby w seksie chodziło o wielkość pałki, to wszystkie jak jeden mąż rypałybyśmy się z końmi
o bleeeh ...

Stary 2012-04-19, 11:26   #3169
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Gdyby w seksie chodziło o wielkość pałki, to wszystkie jak jeden mąż rypałybyśmy się z końmi. Już pomijan fakt, że wtedy ewolucyjnie członki spomiędzy nóg przemieściłyby się na czoło - tak, żeby nie dało się ich schować. Po co ukrywać coś, co jest fundamentem budowania zdrowej i satysfakcjonującej relacji partnerskiej?
Zaloze sie ze jesli byloby dwóch identycznych mezczyzn to kobieta wybierze predzej tego ktory ma 15cm niz tego ktory ma 5cm. Bo lepiej miec faceta ktory zapewni seks niz zaspokajac sie wibratorem albo szukac kochanka.
Stary 2012-04-19, 11:33   #3170
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
Zaloze sie ze jesli byloby dwóch identycznych mezczyzn [...]
Założę się, że takich nie znajdziesz. Więc po co pierd*lisz głupoty? Poza tym z tego, co pamiętam - nie masz 5 cm, a trochę więcej.
Nie znajdziesz dziewczyny tylko dlatego, że bimbasz notorycznie tym ptaszkiem, jakby kogoś on rzeczywiście interesował. Nie masz życia, bo jesteś wycofanym, skupionym na sobie bubkiem, nawet gdyby Ci fiut urósł do 25 cm, to i tak nikt by nie zwrócił na Ciebie uwagi. Zrozum to wreszcie i zmień coś w sobie zamiast łazić i smęcić.
Stary 2012-04-19, 11:53   #3171
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justi2511 Pokaż wiadomość
seks nie jest podstawa budowania wiezi, no ale jezeli dla ciebie jest no to gratuluje, na prawde jestes taki ograniczony?? Kto normalny uwaza ze rozmiar penisa ma cos tu do gadania??.. Czyli rozumiem ze jezeli laski wg ciebie patrza na rozmiar czlonka to ty patrzysz na cycki?? wyglad lechtaczki ?? nie wiem moze pochwy??
przepraszam ale to myslenie jest dla mnie ewidentnie za plytkie i za glupie - nie pojmuje tego.
Według mnioe nie jest podstwą budowania więzi tylko jednym z istotnych elementów.
Cycki to dla mie tylko wygląd a od penisa w niektórych sytuacjach zależy czy seks będzie lepszy czy gorszy. Dla mnie dobry seks z partnerką jest tak podstawową rzeczą jak to że ma być mi wierna albo okazywać szacunek. Czy chciałbys być z facetem który nie jest ci wierny albo cie nie szanuje albo z takim ktory nie moze dac ci dobrego seksu. Wtedy nei ma znaczenia czy jest inteligentny przystojny, wysoki, albo ma poczucie humoru nie może ci dac seksu wiec nie ma o czym mowic.

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Założę się, że takich nie znajdziesz. Więc po co pierd*lisz głupoty? Poza tym z tego, co pamiętam - nie masz 5 cm, a trochę więcej.
Nie znajdziesz dziewczyny tylko dlatego, że bimbasz notorycznie tym ptaszkiem, jakby kogoś on rzeczywiście interesował. Nie masz życia, bo jesteś wycofanym, skupionym na sobie bubkiem, nawet gdyby Ci fiut urósł do 25 cm, to i tak nikt by nie zwrócił na Ciebie uwagi. Zrozum to wreszcie i zmień coś w sobie zamiast łazić i smęcić.
Są ludzie którzy mają 5cm czy któś twierdzi że ma takie same szanse jak facet ktory ma 15cm. Już samo to świadczy o tym że wielkość ma znaczenie. Jesli mozna stwierdzic ze 15cm daje lepsze mozliwosci niz 5cm to mozna twierdzic ze 15cm jest lepsze niż 11cm. Chudy penis nie da takiego samego seksu co gruby. Jeśli wygląd ma wpyw na wybor partnera to inteligencja albo to czy seks jest udany czy nie tez ma wpyw. Jeśłi można zostawić faceta bo jest za słaby w łóżku to moża go zostawić bo jest za słaby w łóżku z powodu posiadania małego penisa, albo jest za słaby z powodu przedwczesnego wytrysku, za słaby z powodu problemów z potencją, za słaby z powodu mniejszych potrzeb.
Stary 2012-04-19, 12:03   #3172
mpt
Zakorzenienie

Tylko widzisz - nam to generalnie wisi, co masz w majtach. To Twoje życie i masz prawo je sobie spieprzyć, Twoja wola. Nikogo nie słuchasz, nic nie przyjmujesz do wiadomości, to Tobie jest źle i nikomu innemu. Ja bym wolała jednak postarać się o swoje szczęście, zamiast udowadniać wszystkim dookoła, że muszę być nieszczęśliwa bo tak.
Stary 2012-04-19, 12:14   #3173
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

Cytat:
Według mnioe nie jest podstwą budowania więzi tylko jednym z istotnych elementów.
Cycki to dla mie tylko wygląd a od penisa w niektórych sytuacjach zależy czy seks będzie lepszy czy gorszy. Dla mnie dobry seks z partnerką jest tak podstawową rzeczą jak to że ma być mi wierna albo okazywać szacunek. Czy chciałbys być z facetem który nie jest ci wierny albo cie nie szanuje albo z takim ktory nie moze dac ci dobrego seksu. Wtedy nei ma znaczenia czy jest inteligentny przystojny, wysoki, albo ma poczucie humoru nie może ci dac seksu wiec nie ma o czym mowic.
co ty k**wa ☠☠☠☠☠☠☠isz!! Ty myslisz w ogole??... uwazasz ze kobiety mysla jak ty i tu tkwi problem, bo uwazasz ze seks to podstawa, a nie milosc, wiernosc, wsparcie w nieszczesciu i chorobie, rozmowy i wspolnie cudownie spedzony czas i to nie w lozku!! tylko np. na spacerach, wspolnie gotujac, w kinie na randkach czy przed tv!!!

poza tym seks to nie jest tylko penetracja - zwlaszcza dla kobiet - lecz i dotyk, gra wstepna, jest tez seks oralny czy analny... oraz wiele pozycji ktore sa odpowiednie dla przecietnych penisow.

znowu cyt. z wikipedii:
Wielkość penisa a kobiece narządy płciowe

Część mężczyzn przecenia rolę głębokiej penetracji pochwy w stymulacji kobiet, która ma prowadzić do osiągnięcia orgazmu, jednocześnie nie doceniając roli gry wstępnej.
Najbardziej wrażliwy obszar narządów płciowych u kobiety obejmuje srom, łechtaczkę oraz pierwsze 10 centymetrów pochwy mierzone od strony zewnętrznej. Ponadto u kobiet wrażliwie unerwiony jest większy obszar na zewnątrz ciała niż dawniej przypuszczano[26]. Penisy większości mężczyzn przekraczają długość 10 centymetrów, a więc posiadają wystarczającą długość do efektywnego stymulowania partnerki.

wniosek na koniec: ZA DUZO PORNOLI ZES SIE NAOGLADAL I JESTES CHYBA NAPRAWDE PLYTKIM FACETEM - dlatego moze nie masz kobiety - zrob cos ze soba (ale nie z penisem) a zobaczysz ze kobieta sama sie znajdzie i to taka ktora zaakceptuje ciebie takiego jaki jestes

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Są ludzie którzy mają 5cm czy któś twierdzi że ma takie same szanse jak facet ktory ma 15cm. Już samo to świadczy o tym że wielkość ma znaczenie. Jesli mozna stwierdzic ze 15cm daje lepsze mozliwosci niz 5cm to mozna twierdzic ze 15cm jest lepsze niż 11cm. Chudy penis nie da takiego samego seksu co gruby. Jeśli wygląd ma wpyw na wybor partnera to inteligencja albo to czy seks jest udany czy nie tez ma wpyw. Jeśłi można zostawić faceta bo jest za słaby w łóżku to moża go zostawić bo jest za słaby w łóżku z powodu posiadania małego penisa, albo jest za słaby z powodu przedwczesnego wytrysku, za słaby z powodu problemów z potencją, za słaby z powodu mniejszych potrzeb.
problem tkwi w tobie a nie w rozmiarze twojego penisa...
pewnie nie umiesz w ogole zaspokoic w zaden sposob kobiety i zamiast pomyslec ze to twoja taktyka szwankuje zwalasz to na swojego czlonka i sie uzalasz tylko nad soba!!!!
no ale prosze, zyj sobie dalej z tym bezsensownym urojonym problemem, w koncu to twoje zycie, to ty bedziesz cale zycie sam... eh - dla mnie jest to przykre, ale co mi tam do tego....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-19, 12:27   #3174
bober111
Rozeznanie

Dobry seks i związek są razem. Jak ty sobie to wyobrażasz że do tego wszytskiego ", bo uwazasz ze seks to podstawa, a nie milosc, wiernosc, wsparcie w nieszczesciu i chorobie, rozmowy i wspolnie cudownie spedzony czas i to nie w lozku!! tylko np. na spacerach, wspolnie gotujac, w kinie na randkach czy przed tv!!!" masz kochająceo faceta a żeby uprawiać seks masz wibrator albo kochanka. Co mi z dziewczyny z którą nie będę mógł się cieszyć seksem nawet jak będzie ideałem w innych dziedzinach. Porównałbym to tak seks w związku są jak koła w samochodzi nikt nie twierdzi że wybiera się samochód w oparciu o to jakie ma koła ale nie zmienia to faktu ze bez nich samochód nie pojedzie.
Wiem że kobieta nie zastanawia siejak poznaje faceta czy jest dobry w łóżku czy nie jest impotentem poprsotu jest to tak podstawowa i oczywista rzecz ze zaklada sie ze wszystko jet w porzadku i zazwyczaj prawie zawsze tak jest tylko czasem moze sie trafic ktos z takim malym jak ja i wtedy sie okazuje jak bardzo seks jest wazny. Przez rozmiar penisa moze sie rozpasc zwiazek albo facet moze byc skreslony nie ma to zbyt wielkiego znaczenia czy ma 14 czy 16 cm ale jak ma 5cm no to koniec bajki.

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Napisane przez justi2511 Pokaż wiadomość
wniosek na koniec: ZA DUZO PORNOLI ZES SIE NAOGLADAL I JESTES CHYBA NAPRAWDE PLYTKIM FACETEM - dlatego moze nie masz kobiety - zrob cos ze soba (ale nie z penisem) a zobaczysz ze kobieta sama sie znajdzie i to taka ktora zaakceptuje ciebie takiego jaki jestes
Jak piszesz zrób cosze sobą bo nie będziesz miał kobiety a za chwilę że znajdziesz taką która ciebie zakceptuje jaki jestes to to jest sprzeczne.

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Ciekawe jak czułą by się młda zdrowa kobieta która by miała faceta a nie mogłąby korzystać z seksu. Po co jej któś taki nie lepiej znaleźć kogoś kto pomyśli o jej potrzebach i będzie mógł uczynić ją szczęśliwą.
Stary 2012-04-19, 12:37   #3175
Dopefiend
Raczkowanie

Borsuk Ty ciagle o tym samym w ten sam sposob. Ty w ogole odrozniasz płci, bo czytajac w Twoje posty watpie w to.

Nie chodzi juz o rozmiar ale o sam seks - gdy ten jest nie udany to zwiazek nie ma prawa przetrwac.
Ja nic juz nie poradze mimo iz mam 23 lata to nigdy nie bylem z kobieta i nie bede i nie tylko dlatego, ze mam malego ale do tego dochodzi zaawansowana impotencja. Wszystko razem zebrane do kupy strasznie rujnuje czlowieka. Mimo mlodego wieku mam juz psychike starca bo jako jedyny ze znajomych i znajomych znajomych nie doswiadczylem tego i moze unikac takich tematow - ktore jak wiadomo wystepuja czesto. Nie przez picie, stres czy inne sprawy mi nie staje, po prostu mam tak od zawsze, nawet wtedy gdy nie wiedzialem, ze mam duzo mniejszego ponizej sredniego itd.

PS.
Kobiety bardzo czesto zdradzaja bez powodu a co dopiero takie, ktore nie maja zycia seksualnego. Najgorsze, ze tym drugim nie mozna miec tego za zle i trzeba je zrozumieć co na pewno nie jest trudne ale na pewno bolesne dla faceta, ktory nie moze albo zwyczajnie jest beznadziejny w tych sprawach. Life's a bitch
ALE

Edytowane przez Dopefiend
Czas edycji: 2012-04-19 o 12:45
Stary 2012-04-19, 13:00   #3176
pandepilator
Raczkowanie

oj te penisy, oj te penisy
pandepilator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 13:38   #3177
Cecilia89
Zadomowienie

Widzę, że bober cały czas "podtrzymuje" dyskusję. Po co to? Przecież kiedyś musi skończyć się to jego użalanie nad sobą.
Cecilia89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-19, 14:50   #3178
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Pokaż wiadomość
Widzę, że bober cały czas "podtrzymuje" dyskusję. Po co to? Przecież kiedyś musi skończyć się to jego użalanie nad sobą.
Bober nigdy nie skończy,nawet jak mu tu nie będziemy odpisywać,to on znajdzie inne,z reszta już i tak większość wątków zatruwa postami nic nie wnoszącymi!!Pierwszy raz spotykam się z takim mężczyzną,który od przeszło roku(może i więcej),pisze o swoim penisie,masakra jakaś
Ciągle powtarzam sobie,że już mu nie odpisze,ale czasem,aż mnie reka swędzi,jak czytam te jego wypociny.
Bober czy możesz zmienić temat,bo o Twojej 'niedoli' wszyscy już wszystko wiemy.
millenka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 15:04   #3179
Cecilia89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez millenka80 Pokaż wiadomość
Bober nigdy nie skończy,nawet jak mu tu nie będziemy odpisywać,to on znajdzie inne,z reszta już i tak większość wątków zatruwa postami nic nie wnoszącymi!!Pierwszy raz spotykam się z takim mężczyzną,który od przeszło roku(może i więcej),pisze o swoim penisie,masakra jakaś
Ciągle powtarzam sobie,że już mu nie odpisze,ale czasem,aż mnie reka swędzi,jak czytam te jego wypociny.
Bober czy możesz zmienić temat,bo o Twojej 'niedoli' wszyscy już wszystko wiemy.
To to facet, że tak użala się nad sobą? Marudzi o tym penisie.
Nawet mu nie odpisuję, bo szkoda klawiatury.
Cecilia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 16:12   #3180
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nic juz nie poradze mimo iz mam 23 lata to nigdy nie bylem z kobieta i nie bede i nie tylko dlatego, ze mam malego ale do tego dochodzi zaawansowana impotencja. Wszystko razem zebrane do kupy strasznie rujnuje czlowieka.
Leczył żeś to? Bo rozumiem, że tę impotencję stwierdził lekarz. Bo jeśli sam z siebie się zdiagnozowałeś, to lepiej też się ogarnij, bo Ci życie ucieka.
Tak trochę prywaty: nie jestem paszczurem, niczego mi nie brakuje ( w moim mniemaniu, resztę mam gdzieś), a gdybym poznała faceta i po jakimś czasie okazało się, że ma małego, to (o ile nie byłaby to kwestia mikropenisa) ogarnęlibyśmy to. Jeśli trafiłabym na takiego, któremu nie staje, to leczyłoby się przyczynę i tyle. No chyba że facet byłby totalnie nieżyciowy jak pewne osobniki, to trudno, jego strata. Ale, na matulę, nie przez fiuta.

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości