|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Konto usunięte
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Tak jak TmargoT pisze, bez tego ani rusz. Im szybciej pójdziesz, tym szybciej będziesz miał z głowy. Dla lekarza jesteś tylko kolejnym, jednym z tysięcy, pacjentem. Jemu to nie robi żadnej różnicy, jak wielkiego masz czy jak wygląda - naoglądał się już pewnie wielu gorszych rzeczy. Spróbuj tak na to spojrzeć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Rozeznanie
|
nawet jak bede mial dziewczyne to skad wiem ze nie ulegnie pokusie zawsze bede w tym slabszy od innych nie bede mogl jej zaoferowac tego co chce. Seks jest bardzo sami wiecie jak uprawiacei pisza tu dziewczyny czasem mm mrrr pycha czyli to znaczy ze to super sprawa. Wiec jesli facet jest w tym dobry a dziewczyna ma ochote to jhest to dla niej ogromna pokusa. Czasami nei do przeszkoczenia a sa dziewczyny dla ktorych dobry seks jest jedna z najwazniejszych rzeczy w zwiazku i przy wyborze partnera po prostu chca byc pod tym wzgledem dopieszczone siegac nieba i juz. Wiec beda szukac takiego faceta ktory im to zapewni. Jeszli seks jest az tak przyjemny a ja jestemn w tym gorszy od kolegow to jestem w gorszej sytuacji mam o wiele trudniej z nimi konkurowac i jest mi trudniej przyciagnac kobiete do siebie nie bedzie ze mna bo poprostu jest jej zaj***** w łózku. A do tego jesli znajde dziewczyne to bedzie wspominala jak bylo z innymi i predzej czy pozniej zateskni za tym ma swoje potrzeby i nie da sie ich oszukac to bedzie duza pokusa z ktora by musiala walczyc. A ja nie moge zaoferowac tego co inni jestem na gorszej pozycji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Rozeznanie
|
bo nie rozumiesz spojrzenai mezczyzny
sasiad moze miec lepszy samochod lepsza prace wiekszy dom byc przystojniejszy byc inteligentniejszy miec wysokie stanowisko ale to wszystko nic przy tym ze jest lepszy w łózku i to nie sa tylko moje slowa |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Po prosiłbym, kiedys na pewno przeczytam. "Szedłem jakbym miał opaskę na oczach mówiłem jakbym chciał przekazać na opak nie słyszałem chociaż ktoś wołał, nie było mnie chociaż był taki chłopak miałem chyba sen, który był rzeczywisty prawdziwe blizny chociaż przyśnione bitwy samobójcą nie byłem nigdy, nie dla mnie pętle złote strzały i brzytwy szedłem wk...iony jakbym był tu za karę do tego świata miałem duże ale tak po prostu otrzeźwiałem nagle i z dnia na dzień złapałem wiatr żagle dziś widzę dalej niż kiedykolwiek i słyszę dokładniej i mówię rozsądniej pamiętam nigdy nie piszczanych scenariuszy ale mam je w pamięci to uczy, to uczy" Mam nadzieję, ze kiedyś bedę mogł powiedzieć tak jak nawinął Wojtek ![]() Tobie Borsuk tez tego życze.
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-03-30 o 21:08 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Rozeznanie
|
Nie pasuje fizycznie do kobiet. Każda cipka przy moim penisie wydaje się duża.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3128 | |
Rozeznanie
|
Są jakieś standardy bilogiczne jeśli średnia wielkość penisa to 15X13 to można się doimyślać że fizycznie kobieta jest dostosowana najbardziej do tej wielkośći. I różnice nei sąduże bo 90% ma miedzy tymi 14-16cm.
Każdy młody myśli sobie że jak znajdzie drugąpołówkę to zasmakuje seksu i mysli że będzie idealnie a ja już od 15 roku życia wiem ze jesli znajde dziewczyne to tak naprawde nie ma co sie nastawiac na jakies fajerwerki. ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
Przy moim penisie cipki wydają się duże no ale nie mam pretensji takie mają być żeby dziecko mogło wyjść i żeby faceci o normalnych rozmiarach mogli się zmieścić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
dopefiend jako, że siedzę oprócz wizażu też na insomnii, na której to odwrotnie niż na wizażu jest więcej facetów to spojrzałam sobie na forum seks i patrzę: o to coś dla was faceci z tego forum. Oni tam by dopiero po was i waszych rozważaniach pojechali ale to nie o to chodzi tylko o ten temat:http://www.insomnia.pl/STULEJKA__roz...a-t195278.html
dużo przydatnych info, no i jakoś żaden tam nie mówi że się wstydzi tylko wszyscy chcą po prostu rozwiązać swój(normalny)problem. To jest odpowiedzialne a nie pipkowate podejście do tematu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Rozeznanie
|
Raczej większość facetów zrozumiałaby co to znaczy mieć małego penisa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3133 |
Rozeznanie
|
![]()
evegirl lepiej się ciesz że twój facet ma normalnego i cibie to nie dotyczy jakbyś zakochała w facecie z małym albo ożeniła z takim to byś miałą inny punkt spojrzenia
teraz to ciebie wogole nie dotyczy |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3135 |
Rozeznanie
|
mam nadzieje ze ma duzego bo nie zycze ci koszmaru w łózku i rozpadu zwiazku
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Ostatnio przeczytałem artykuł. Było o badaniach o małpach albo jakis innych naczelnych że samiec o największym obwodzie penisa jest samcem alfa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3137 |
Rozeznanie
|
Dla mnie to jak pocieszanie kobiety po amputacji piersi tym ze jakies tam kobiety maja tak wielkie cyce ze boli je kregoslup i zwisaja do pasa. Po zatym facet z duzym penisem sobie zawsze jakos poradzi. Co mnie to obchodzi ze mialas slaby seks z duzymn penisem skoro tak samo slaby maialabys z malym
|
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po co mam się tyle meczyć po operacji i w trakcie (pielegniarki) skoro jestem beznadziejny, wszystko Pieprze i nie nadaje się na partnera ani do przypadkowego... bo jestem jakis nie taki i w ogole tego nie czuje, wiec po co mam sie tylko osmieszac? Zajezdza defetyzmem? Na pewno ale znam siebie i staram sie być realista a nie chce wciaz wstawac rano - licząc na cud.
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie, nie jesteś realistą, tylko histerykiem.
![]() |
#3141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Lepiej chyba pogodzić się z prawdziwą prawdą niż zasłaniać się całe życie tylko małym fiutkiem jak Borsuk. Cytat:
PS. Zawsze się uśmiecham gdy czytam Twoj opis ![]()
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-04-04 o 10:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A irytują Cię ich posty?.Po prostu nie reaguj na nie ,"olewaj" obu a chłopaki w try miga znikną z tego watku i forum.Proste i logiczne. Dopefiend -- z kolei Twoj opis zawsze powoduje,ze właczam bądz nucę ten kawałek.Jak dla mnie jeden z najlepszych kawałków PIH-a ( obok Czarnego Kruka ,semper fidelis czy Zgniłych sumien cmentarz)
https://www.youtube.com/watch?v=B5b1...KLsAVwjiVXwdKu https://www.youtube.com/watch?v=swNL...KLsAVwjiVXwdKu https://www.youtube.com/watch?v=9COT...KLsAVwjiVXwdKu Edytowane przez iceland1 Czas edycji: 2012-04-04 o 10:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | |||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Mają kobiety inne problemy niż Twój rozmiar. A codzienne szpitalne pytania czy kupa była nie są przez nie zadawane z ciekawości ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przesłuchałeś jego kawałki przed Kwiatami Zła? Jak nie to obczaj sobie Nie dla mnie, Nigdy już nie wróci, Krew Pot i Łzy, Potrzebny jest na to czas, Cokolwiek, Upadły Anioł, Dla tych ktorzy Sie odwrocili. ![]() Elvegirl Po pierwsze trzeba to udownić. Przeciez zawsze moze powiedziec, ze widziala go przedtym jak przyszedlem na zabieg. Po drugie nie jestem kims kto zagania.
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No piękny egocentryzm ![]()
![]() |
#3147 |
Konto usunięte
|
Słyszałam kiedyś taki świetny tekst: "może się zdziwisz, ale świat nie kręci się wokół ciebie" -> innymi słowy, pielęgniarki mają ciekawsze sprawy na głowie niż ty i twój penis.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Akurat nr2 bym nie postawil na jednej pulce razem z nr1 i Kwiaty Zła, bo te dwie ostatnie to czysty roz... a nr2 jakos mnie nie rozbroil. Cały wątek to jeden wielki offtop Arsea Ale wciąż to dziewczyny, a wiadomo Wy gadacie o wszystkim czym się da. A jednej czy drugiej na pewno bym sie przypomniał np. w autobusie i by sie podzielila informacja z kolezanka czy chlopakiem ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.