MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-30, 18:31   #3121
2016071135
Konto usunięte

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez Dopefiend Pokaż wiadomość
W takim tempie pojde do niego za 6 lat ;|

Ale zeby w ogole zaczac probowac sie z kims spotykać najpierw wszystko musi być ok w glowie i tam na dole a do tego daleka droga.

Zeby zaczac leczyc malego trzeba pojsc do lekarza a dla mnie to nie takie proste.
Tak jak TmargoT pisze, bez tego ani rusz. Im szybciej pójdziesz, tym szybciej będziesz miał z głowy. Dla lekarza jesteś tylko kolejnym, jednym z tysięcy, pacjentem. Jemu to nie robi żadnej różnicy, jak wielkiego masz czy jak wygląda - naoglądał się już pewnie wielu gorszych rzeczy. Spróbuj tak na to spojrzeć.
2016071135 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 19:22   #3122
bober111
Rozeznanie

nawet jak bede mial dziewczyne to skad wiem ze nie ulegnie pokusie zawsze bede w tym slabszy od innych nie bede mogl jej zaoferowac tego co chce. Seks jest bardzo sami wiecie jak uprawiacei pisza tu dziewczyny czasem mm mrrr pycha czyli to znaczy ze to super sprawa. Wiec jesli facet jest w tym dobry a dziewczyna ma ochote to jhest to dla niej ogromna pokusa. Czasami nei do przeszkoczenia a sa dziewczyny dla ktorych dobry seks jest jedna z najwazniejszych rzeczy w zwiazku i przy wyborze partnera po prostu chca byc pod tym wzgledem dopieszczone siegac nieba i juz. Wiec beda szukac takiego faceta ktory im to zapewni. Jeszli seks jest az tak przyjemny a ja jestemn w tym gorszy od kolegow to jestem w gorszej sytuacji mam o wiele trudniej z nimi konkurowac i jest mi trudniej przyciagnac kobiete do siebie nie bedzie ze mna bo poprostu jest jej zaj***** w łózku. A do tego jesli znajde dziewczyne to bedzie wspominala jak bylo z innymi i predzej czy pozniej zateskni za tym ma swoje potrzeby i nie da sie ich oszukac to bedzie duza pokusa z ktora by musiala walczyc. A ja nie moge zaoferowac tego co inni jestem na gorszej pozycji.
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 19:39   #3123
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
nawet jak bede mial dziewczyne to skad wiem ze nie ulegnie pokusie zawsze bede w tym slabszy od innych nie bede mogl jej zaoferowac tego co chce. Seks jest bardzo sami wiecie jak uprawiacei pisza tu dziewczyny czasem mm mrrr pycha czyli to znaczy ze to super sprawa. Wiec jesli facet jest w tym dobry a dziewczyna ma ochote to jhest to dla niej ogromna pokusa. Czasami nei do przeszkoczenia a sa dziewczyny dla ktorych dobry seks jest jedna z najwazniejszych rzeczy w zwiazku i przy wyborze partnera po prostu chca byc pod tym wzgledem dopieszczone siegac nieba i juz. Wiec beda szukac takiego faceta ktory im to zapewni. Jeszli seks jest az tak przyjemny a ja jestemn w tym gorszy od kolegow to jestem w gorszej sytuacji mam o wiele trudniej z nimi konkurowac i jest mi trudniej przyciagnac kobiete do siebie nie bedzie ze mna bo poprostu jest jej zaj***** w łózku. A do tego jesli znajde dziewczyne to bedzie wspominala jak bylo z innymi i predzej czy pozniej zateskni za tym ma swoje potrzeby i nie da sie ich oszukac to bedzie duza pokusa z ktora by musiala walczyc. A ja nie moge zaoferowac tego co inni jestem na gorszej pozycji.
me serce krwawi czytając tak smutną opowieść
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 19:47   #3124
bober111
Rozeznanie

bo nie rozumiesz spojrzenai mezczyzny
sasiad moze miec lepszy samochod lepsza prace wiekszy dom byc przystojniejszy byc inteligentniejszy miec wysokie stanowisko ale to wszystko nic przy tym ze jest lepszy w łózku
i to nie sa tylko moje slowa
Stary 2012-03-30, 20:03   #3125
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
A do tego jesli znajde dziewczyne to bedzie wspominala jak bylo z innymi i predzej czy pozniej zateskni za tym ma swoje potrzeby i nie da sie ich oszukac to bedzie duza pokusa z ktora by musiala walczyc. A ja nie moge zaoferowac tego co inni jestem na gorszej pozycji.
Tutaj masz racje ;]

Cytat:
Napisane przez arsea Pokaż wiadomość
Tak jak TmargoT pisze, bez tego ani rusz. Im szybciej pójdziesz, tym szybciej będziesz miał z głowy. Dla lekarza jesteś tylko kolejnym, jednym z tysięcy, pacjentem. Jemu to nie robi żadnej różnicy, jak wielkiego masz czy jak wygląda - naoglądał się już pewnie wielu gorszych rzeczy. Spróbuj tak na to spojrzeć.
Gdyby to bylo takie proste juz dawno bym poszedl. Nie potrafie, bynajmniej narazie.

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
bez tego się nie obejdzie
a jak uczyłes się jeździć na rowerze to najpierw rodzice założyli ci dodatkowe kółka,żebys się zachęcił.dop[iero poptem ściąga się hamulec bezpieczeństwa i rzuca na głęboką wodę.tak samo z rękawkami do plywania,czy raczkowaniem przed nauka chodzenia.
chodzi o to,aby spróbował,jak to smakuje zanim zaczął sam próbować.
W duzym uproszczeniu masz racje.

Cytat:
jesteś w wielkim błędzie.
gdyby pieniadze dawały szczęście to bogaci nie sięgaliby po uzywki.
tylko spełniony człowiek jest zadowolony i ma siłe do walki ze złem.

nie będę ci moralizować,ale warto poczytać o sile ludzkiego umyslu ,jeśli chcesz to moge ci wysłac ciekawą lekturę na PW.ściągniesz,poczytasz i zastanowisz się nad tym co piszą.
Samoocenia a szczescie to chyba zupelnie dwie rozne sprawy Pieniadze podnosza samoocene (niestety niektorym az nadto), a uzywki lepiej zostawmy bo to temat na kilkadziesiat stron.

Po prosiłbym, kiedys na pewno przeczytam.

"Szedłem jakbym miał opaskę na oczach
mówiłem jakbym chciał przekazać na opak
nie słyszałem chociaż ktoś wołał,
nie było mnie chociaż był taki chłopak
miałem chyba sen, który był rzeczywisty
prawdziwe blizny chociaż przyśnione bitwy
samobójcą nie byłem nigdy,
nie dla mnie pętle złote strzały i brzytwy
szedłem wk...iony jakbym był tu za karę
do tego świata miałem duże ale
tak po prostu otrzeźwiałem nagle
i z dnia na dzień złapałem wiatr żagle
dziś widzę dalej niż kiedykolwiek
i słyszę dokładniej i mówię rozsądniej
pamiętam nigdy nie piszczanych scenariuszy
ale mam je w pamięci to uczy, to uczy"

Mam nadzieję, ze kiedyś bedę mogł powiedzieć tak jak nawinął Wojtek Ale jak narazie chodze W... jakbym byl tu za kare i mam duze ale do świata.
Tobie Borsuk tez tego życze.
ALE
"Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć
Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz"

Edytowane przez Dopefiend
Czas edycji: 2012-03-30 o 21:08
Dopefiend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 22:05   #3126
bober111
Rozeznanie

Nie pasuje fizycznie do kobiet. Każda cipka przy moim penisie wydaje się duża.
Stary 2012-03-31, 00:25   #3127
InkluzjaOstateczna
Rozeznanie

Cytat:
Nie pasuje fizycznie do kobiet. Każda cipka przy moim penisie wydaje się duża.
Nigdy w zadnej nie widziales i w zadnej nie byles, wiec przestan pier****. "Kazda cipka"... Specjalista sie, kurde, znalazl
InkluzjaOstateczna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-03, 13:55   #3128
bober111
Rozeznanie

Są jakieś standardy bilogiczne jeśli średnia wielkość penisa to 15X13 to można się doimyślać że fizycznie kobieta jest dostosowana najbardziej do tej wielkośći. I różnice nei sąduże bo 90% ma miedzy tymi 14-16cm.

Każdy młody myśli sobie że jak znajdzie drugąpołówkę to zasmakuje seksu i mysli że będzie idealnie a ja już od 15 roku życia wiem ze jesli znajde dziewczyne to tak naprawde nie ma co sie nastawiac na jakies fajerwerki.

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez InkluzjaOstateczna Pokaż wiadomość
Nigdy w zadnej nie widziales i w zadnej nie byles, wiec przestan pier****. "Kazda cipka"... Specjalista sie, kurde, znalazl
A ty nigdy nie widzialaś takiego cienkiego i małego penisa jak mój i ngdy taki mały w tobie nie będzie.
Przy moim penisie cipki wydają się duże no ale nie mam pretensji takie mają być żeby dziecko mogło wyjść i żeby faceci o normalnych rozmiarach mogli się zmieścić.
Stary 2012-04-03, 13:57   #3129
maryanna3
Zakorzenienie

dopefiend jako, że siedzę oprócz wizażu też na insomnii, na której to odwrotnie niż na wizażu jest więcej facetów to spojrzałam sobie na forum seks i patrzę: o to coś dla was faceci z tego forum. Oni tam by dopiero po was i waszych rozważaniach pojechali ale to nie o to chodzi tylko o ten temat:http://www.insomnia.pl/STULEJKA__roz...a-t195278.html
dużo przydatnych info, no i jakoś żaden tam nie mówi że się wstydzi tylko wszyscy chcą po prostu rozwiązać swój(normalny)problem. To jest odpowiedzialne a nie pipkowate podejście do tematu.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 14:00   #3130
bober111
Rozeznanie

Raczej większość facetów zrozumiałaby co to znaczy mieć małego penisa.
Stary 2012-04-03, 14:04   #3131
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
To idź tam i napisz wiekszośc tego co tu. Życzę powodzenia.
Stary 2012-04-03, 14:06   #3132
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Oprócz Ciebie i Dopenfielda wypowiadali się tu też inni faceci - Inkluzja Ostateczna ma w profilu "mężczyzna". I popatrz popatrz, nie wykazuje jakiejś dzikiej solidarności z Twoją rozlazłą egocentrycznością
Stary 2012-04-03, 14:11   #3133
bober111
Rozeznanie

Cool Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

evegirl lepiej się ciesz że twój facet ma normalnego i cibie to nie dotyczy jakbyś zakochała w facecie z małym albo ożeniła z takim to byś miałą inny punkt spojrzenia
teraz to ciebie wogole nie dotyczy
Stary 2012-04-03, 14:16   #3134
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
evegirl lepiej się ciesz że twój facet ma normalnego i cibie to nie dotyczy jakbyś zakochała w facecie z małym albo ożeniła z takim to byś miałą inny punkt spojrzenia
teraz to ciebie wogole nie dotyczy
A skąd wiesz jakiego ma mój facet? Bo wiesz, ja nie mierzyłam
Stary 2012-04-03, 14:20   #3135
bober111
Rozeznanie

mam nadzieje ze ma duzego bo nie zycze ci koszmaru w łózku i rozpadu zwiazku

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Ostatnio przeczytałem artykuł. Było o badaniach o małpach albo jakis innych naczelnych że samiec o największym obwodzie penisa jest samcem alfa.
Stary 2012-04-03, 14:23   #3136
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
mam nadzieje ze ma duzego bo nie zycze ci koszmaru w łózku i rozpadu zwiazku
Największą moją porażką był seks z posiadaczem najbardziej okazałego penisa, hehe. Oczywiście związek rozpadł się z wielu powodów, ale koszmarny seks był jednym z nich. Ciekawe, nie?
Stary 2012-04-03, 14:27   #3137
bober111
Rozeznanie

Dla mnie to jak pocieszanie kobiety po amputacji piersi tym ze jakies tam kobiety maja tak wielkie cyce ze boli je kregoslup i zwisaja do pasa. Po zatym facet z duzym penisem sobie zawsze jakos poradzi. Co mnie to obchodzi ze mialas slaby seks z duzymn penisem skoro tak samo slaby maialabys z malym
Stary 2012-04-03, 14:36   #3138
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Co mnie to obchodzi ze mialas slaby seks z duzymn penisem skoro tak samo slaby maialabys z malym
No właśnie rzecz polega na tym, że z dużo słabiej obdarzonymi facetami miałam zdecydowanie więcej przyjemności. Ba, ja w ogóle w końcu miałam przyjemność
Stary 2012-04-03, 19:36   #3139
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
dopefiend jako, że siedzę oprócz wizażu też na insomnii, na której to odwrotnie niż na wizażu jest więcej facetów to spojrzałam sobie na forum seks i patrzę: o to coś dla was faceci z tego forum. Oni tam by dopiero po was i waszych rozważaniach pojechali ale to nie o to chodzi tylko o ten temat:http://www.insomnia.pl/STULEJKA__roz...a-t195278.html
dużo przydatnych info, no i jakoś żaden tam nie mówi że się wstydzi tylko wszyscy chcą po prostu rozwiązać swój(normalny)problem. To jest odpowiedzialne a nie pipkowate podejście do tematu.

Po co mam się tyle meczyć po operacji i w trakcie (pielegniarki) skoro jestem beznadziejny, wszystko Pieprze i nie nadaje się na partnera ani do przypadkowego... bo jestem jakis nie taki i w ogole tego nie czuje, wiec po co mam sie tylko osmieszac?

Zajezdza defetyzmem? Na pewno ale znam siebie i staram sie być realista a nie chce wciaz wstawac rano - licząc na cud.
ALE
Stary 2012-04-03, 19:47   #3140
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Po co mam się tyle meczyć po operacji i w trakcie (pielegniarki) skoro jestem beznadziejny, wszystko Pieprze i nie nadaje się na partnera ani do przypadkowego... bo jestem jakis nie taki i w ogole tego nie czuje, wiec po co mam sie tylko osmieszac?

Zajezdza defetyzmem? Na pewno ale znam siebie i staram sie być realista a nie chce wciaz wstawac rano - licząc na cud.
Nie operacja, tylko piętnastominutowy zabieg, to raz. Po drugie pielęgniarki zajmują się w swoim zawodzie myciem, opróżnianiem cewników, przewijaniem, przekładaniem ludzi wyglądających zdecydowanie mniej estetycznie niż Ty ze swoją stulejką, w głębokim poważaniu mają to wszystko, chcą po prostu usiąść spokojnie albo pójść w końcu do domu. Opanuj się, bo Twój egocentryzm robi się tak porażający jak Bobera.

Nie, nie jesteś realistą, tylko histerykiem.
Stary 2012-04-03, 22:19   #3141
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:

Haha ale żenada no pieprzysz pieprzysz jak potłuczony, naprawdę dobre forum sobie wybraliście jako że wizaż jest zawsze za bardzo aż tolerancyjny i poprawny politycznie nikt was tu nie zjedzie tylko dalej będzie nudził i pocieszał co oczywiście nic nie da. Pomogłoby wam jednorazowe zrównanie z ziemią ze strony jakiegoś normalnego faceta ale tu tego się nie uświadczy
Stary 2012-04-04, 10:20   #3142
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Haha ale żenada no pieprzysz pieprzysz jak potłuczony, naprawdę dobre forum sobie wybraliście jako że wizaż jest zawsze za bardzo aż tolerancyjny i poprawny politycznie nikt was tu nie zjedzie tylko dalej będzie nudził i pocieszał co oczywiście nic nie da. Pomogłoby wam jednorazowe zrównanie z ziemią ze strony jakiegoś normalnego faceta ale tu tego się nie uświadczy
Co niby taki normalny facet miałby mi powiedzieć? Dziwie się Tobie, jesteś beznadziejny itp. ? Nikt mi tego nie musi mowic - sam wiem to doskonale

Lepiej chyba pogodzić się z prawdziwą prawdą niż zasłaniać się całe życie tylko małym fiutkiem jak Borsuk.

Cytat:
Elvegirl
Racja to krotki zabieg. Z pielegniarkami chodziło, o to że najczęściej są dosyć młode (przed 30) a mój sprzęt jest strasznie mały i byłoby mi wstyd przed nimi, podczas zabiegu a tymbardziej po, gdybym je spotkał gdzieś na mieści, w autobosie. Pewnie znają kogoś kogo ja znam i by się podzieliły z tym kimś tą informacją, a tego bym nie chciał.

PS.
Zawsze się uśmiecham gdy czytam Twoj opis
ALE

Edytowane przez Dopefiend
Czas edycji: 2012-04-04 o 10:27
Stary 2012-04-04, 10:32   #3143
iceland1
Raczkowanie

Cytat:
Jeżeli przejrzysz sobie kilkanascie stron tego wątku zobaczysz ,ze obaj B i D byli nieraz "jechani" przez facetów.Ale siłą (marną zresztą) obu chłopaków jest fakt,ze usilnie trwają w swoim defetyżmie,czarnowidzeniu i jakiekolwiek argumenty do nich nie trafiają.Jak dla mnie bober juz dawno zasłuzył na nalezne mu miejsce w seksuologii,psychologii czy jak to tam jeszcze nazwać i myslę ze wczesniej czy pozniej jego postawa ( trwanie w swoich poglądach,usilne bronienie tezy "size does matter" doczeka się uznania światowych autorytetów i niebawem nazwa "kompleks małego członka " zostanie nazwana "kompleksem bobera" ( cos na zasadzie "odruchu Pawłowa").
A irytują Cię ich posty?.Po prostu nie reaguj na nie ,"olewaj" obu a chłopaki w try miga znikną z tego watku i forum.Proste i logiczne.

Dopefiend -- z kolei Twoj opis zawsze powoduje,ze właczam bądz nucę ten kawałek.Jak dla mnie jeden z najlepszych kawałków PIH-a ( obok Czarnego Kruka ,semper fidelis czy Zgniłych sumien cmentarz)

Edytowane przez iceland1
Czas edycji: 2012-04-04 o 10:38
iceland1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 10:43   #3144
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Z pielegniarkami chodziło, o to że najczęściej są dosyć młode (przed 30)
A wiesz, nie znam żadnej pielęgniarki przed 30. A siedzę trochę w tym środowisku. Nawet na urologii niedawno leżałam - żadnej w moim wieku nie było, wszystkie starsze, większość zamężna i nie wnikająca w to, że panu spod szóstki się cewnik rozłączył i teraz go trzeba przebrać. I że lewatywę się robi 3/4 oddziału.
Mają kobiety inne problemy niż Twój rozmiar. A codzienne szpitalne pytania czy kupa była nie są przez nie zadawane z ciekawości

Cytat:
Pewnie znają kogoś kogo ja znam i by się podzieliły z tym kimś tą informacją, a tego bym nie chciał.
Za coś takiego się leci z pracy z dyscyplinarką. Nie sądzę, że ryzykowałyby zatrudnienie dla sensacji jaką jest Twój penis

Cytat:
PS.

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Napisane przez iceland1 Pokaż wiadomość
A irytują Cię ich posty?.Po prostu nie reaguj na nie ,"olewaj" obu a chłopaki w try miga znikną z tego watku i forum.Proste i logiczne.
Bober się już rozprzestrzenił po całym wizażu
Stary 2012-04-04, 11:29   #3145
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Dopefiend -- z kolei Twoj opis zawsze powoduje,ze właczam bądz nucę ten kawałek.Jak dla mnie jeden z najlepszych kawałków PIH-a ( obok Czarnego Kruka ,semper fidelis czy Zgniłych sumien cmentarz)
Do tego bym dodał jeszcze Nie Żałuj Mnie, Czas, Przyjaciele Echo, Nigdy Jak Niewolnik Zawsze Jak Krół

Przesłuchałeś jego kawałki przed Kwiatami Zła?
Jak nie to obczaj sobie Nie dla mnie, Nigdy już nie wróci, Krew Pot i Łzy, Potrzebny jest na to czas, Cokolwiek, Upadły Anioł, Dla tych ktorzy Sie odwrocili.

Elvegirl
Po pierwsze trzeba to udownić. Przeciez zawsze moze powiedziec, ze widziala go przedtym jak przyszedlem na zabieg. Po drugie nie jestem kims kto zagania.
ALE
Stary 2012-04-04, 11:34   #3146
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Elvegirl
Po pierwsze trzeba to udownić. Przeciez zawsze moze powiedziec, ze widziala go przedtym jak przyszedlem na zabieg. Po drugie nie jestem kims kto zagania.

No piękny egocentryzm
Stary 2012-04-04, 11:49   #3147
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
Słyszałam kiedyś taki świetny tekst: "może się zdziwisz, ale świat nie kręci się wokół ciebie" -> innymi słowy, pielęgniarki mają ciekawsze sprawy na głowie niż ty i twój penis.
2016071135 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 12:03   #3148
iceland1
Raczkowanie

Cytat:
Do tego bym dodał jeszcze Nie Żałuj Mnie, Czas, Przyjaciele Echo, Nigdy Jak Niewolnik Zawsze Jak Krół

Przesłuchałeś jego kawałki przed Kwiatami Zła?
Jak nie to obczaj sobie Nie dla mnie, Nigdy już nie wróci, Krew Pot i Łzy, Potrzebny jest na to czas, Cokolwiek, Upadły Anioł, Dla tych ktorzy Sie odwrocili.

Elvegirl
Dopefiend a jednak Ci odpowiem i offtopowo ( na Twój główny problem szkoda już czasu poswięconego na pisanie postu).Mam cała dyskografię PIH-a od 2004 roku,ale jednak " Boisz sie alarmów" " Krew ,pot i łzy" i wydane po drodze single nie trafiaja tak do mnie jak albumy wspomniany własnie Kwiaty zła czy obydwa Dowody rzeczowe Chociaz ten kawałek nagrany z Chadą " Nie zasypiaj " tez jest na mojej liscie "The best of PIH"
iceland1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 12:45   #3149
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Dopefiend a jednak Ci odpowiem i offtopowo ( na Twój główny problem szkoda już czasu poswięconego na pisanie postu:)).Mam cała dyskografię PIH-a od 2004 roku,ale jednak " Boisz sie alarmów" " Krew ,pot i łzy" i wydane po drodze single nie trafiaja tak do mnie jak albumy wspomniany własnie Kwiaty zła czy obydwa Dowody rzeczowe Chociaz ten kawałek nagrany z Chadą " Nie zasypiaj " tez jest na mojej liscie "The best of PIH"
Sam juz sie przekreslilem w tym temacie, wiec masz racje ;]

Akurat nr2 bym nie postawil na jednej pulce razem z nr1 i Kwiaty Zła, bo te dwie ostatnie to czysty roz... a nr2 jakos mnie nie rozbroil.

Cały wątek to jeden wielki offtop

Arsea
Ale wciąż to dziewczyny, a wiadomo Wy gadacie o wszystkim czym się da. A jednej czy drugiej na pewno bym sie przypomniał np. w autobusie i by sie podzielila informacja z kolezanka czy chlopakiem ;p
ALE
Stary 2012-04-04, 14:16   #3150
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
No właśnie rzecz polega na tym, że z dużo słabiej obdarzonymi facetami miałam zdecydowanie więcej przyjemności. Ba, ja w ogóle w końcu miałam przyjemność
Z za dużym cię boli z normalnym jest dobrze mnie to nie dotyczy bo ja mam za małego.

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Co niby taki normalny facet miałby mi powiedzieć? Dziwie się Tobie, jesteś beznadziejny itp. ? Nikt mi tego nie musi mowic - sam wiem to doskonale

Lepiej chyba pogodzić się z prawdziwą prawdą niż zasłaniać się całe życie tylko małym fiutkiem jak Borsuk.

Racja to krotki zabieg. Z pielegniarkami chodziło, o to że najczęściej są dosyć młode (przed 30) a mój sprzęt jest strasznie mały i byłoby mi wstyd przed nimi, podczas zabiegu a tymbardziej po, gdybym je spotkał gdzieś na mieści, w autobosie. Pewnie znają kogoś kogo ja znam i by się podzieliły z tym kimś tą informacją, a tego bym nie chciał.

PS.
ostatnio bylem w szpitalu i wiekszosc miala powyzej 35 lat, pielegniarki nei sa przewaznie mlode chyba ze w serialu telewizyjnym
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości