Wrześniówki 2016 <3 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-06, 22:21   #3151
Lea_ny
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki 2016 &amp;lt;3

Cytat:
Napisane przez Samarinda Pokaż wiadomość
A wąchanie chrzanu albo wasabi?
O, zaraz wypróbuję!
Stary 2016-02-07, 07:28   #3152
kasia_wroc
Zadomowienie

Dot.: Wrześniówki 2016 &lt;3

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
A gdzie to zakupić?
Spytam o te kwasy swoją gin, bo nie wspominała o tym....
w superfarmie w piątek widziałam też coś z tej serii w rossmanie. ją kupiłam akurat przez internet na stronie bodyshop

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez aisot Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja juz nie wiem. Byłam u gin i nie chciała badać serduszka, powiedziała żebym poszła do kogoś kto to robi non stop, żeby mniej pewność. :/ powiedziała mi ze to 9-10 tydzień, bardziej końcówka 9. Małe nie chciało sie pokazać dokładnie- powiedziała ze ma ok 2cm. Mowi ze następne badania ti żebym poszła gdzieś na NFZ bo po co mam płacić. Jak zapytałam jakie badania to odpowiedziała ze takie jak lekarz na NFZ zleci plus grupa krwi. No i co myślicie? Jak juz opadły ze mnie emocje to sie zastanawiam czy faktycznie ona jest dobra pania doktor. Oczywiście dostałam do niej prywatny nr żeby dzwonić jak coś ale... Kurczę. Co myślicie?
Zmień ginekologa koniecznie !!!

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
zmień gina ja na swojej pierwszej wizycie byłam u babki, która zrobiła mi usg dowcipne, nic nie mówiła w trakcie, dopiero jak usiadlam dostałam zdjęcie i komentarz "takie są konsekwencje nie brania tabletek" lol. zapisała mi witaminki i nara, wizyta za miesiąc. byłam na fundusz, więc jeszcze zrozumiałam ale jakbym miała bulić za taką wizytę to
więc poszłam do innego no i cacy- pakiet badań, przy usg wszystko ładnie opowiadał i wszystko ładnie wyjaśnione, dokładny wywiad i też na fundusz więc szukaj dalej aż będziesz zadowolona
co Ty gadasz że tak Ci powiedziała? omg co z tymi lekarzami...

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Cytat:
Napisane przez weselna01 Pokaż wiadomość
Ja sie przestraszylam powiklaniamj po wypiciu na raz pol litra mocnej herbaty. Dopiero przy ostatniej szklance przypomnialam sobie ze tam byly 2 torebki nie jedna. Juz przedobrzylam czy raz moze nie zaszkodzic?
Bez obaw. Raz wypite pół litra herbaty nie zaszkodzi
Stary 2016-02-07, 08:00   #3153
aisot
Rozeznanie

Kochane co na migrenę w ciąży?! Pomocy... Mam ochote ja sobie oderwać od reszty ciała. Jakis koszmar.
aisot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 08:08   #3154
milako
Rozeznanie

Dzien dobry Koleżanki

Bardzo Wam dziekuje za odpowiedzi w sprawie badan prenatalnych, jutro bede sie do nich dobijać i przesuwać termin.

Cytat:
Dziewczyny ja juz nie wiem. Byłam u gin i nie chciała badać serduszka, powiedziała żebym poszła do kogoś kto to robi non stop, żeby mniej pewność. :/ powiedziała mi ze to 9-10 tydzień, bardziej końcówka 9. Małe nie chciało sie pokazać dokładnie- powiedziała ze ma ok 2cm. Mowi ze następne badania ti żebym poszła gdzieś na NFZ bo po co mam płacić. Jak zapytałam jakie badania to odpowiedziała ze takie jak lekarz na NFZ zleci plus grupa krwi. No i co myślicie? Jak juz opadły ze mnie emocje to sie zastanawiam czy faktycznie ona jest dobra pania doktor. Oczywiście dostałam do niej prywatny nr żeby dzwonić jak coś ale... Kurczę. Co myślicie?

Skandal. Niektórzy lekarze wstydu nie maja po prostu. Jak mozna prowadzić praktykę lekarska nie znając sie na swojej pracy?!

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
zmień gina ja na swojej pierwszej wizycie byłam u babki, która zrobiła mi usg dowcipne, nic nie mówiła w trakcie, dopiero jak usiadlam dostałam zdjęcie i komentarz "takie są konsekwencje nie brania tabletek" lol. zapisała mi witaminki i nara, wizyta za miesiąc. byłam na fundusz, więc jeszcze zrozumiałam ale jakbym miała bulić za taką wizytę to
więc poszłam do innego no i cacy- pakiet badań, przy usg wszystko ładnie opowiadał i wszystko ładnie wyjaśnione, dokładny wywiad i też na fundusz więc szukaj dalej aż będziesz zadowolona

Jezu, kolejny przykład "świetnego" lekarza.

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Zefirkowa Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj jakiś spadek nastroju. Smutno mi strasznie i wszystko mnie wkurza. Idę poczytać książkę.

Ja tez miałam wczoraj taki dzien. Całe popołudnie przełóżmy z mężem i oglądaliśmy filmy. Polecam na poprawę humoru najgłupszy film swiata "Sharkando" bodajże. O tornadzie w LA pełnym rekinow. Druga czesc o tornadzie w NY.

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
mam tak. generalnie omijaja mnie typowe mdłosci, wymioty, ale...mam uczucie wiecznego kaca, jakbym jeszcze nie wytrzezwiala. kreciolki takie, itp. blehhhhhhh

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

heh u mnie podobnie

generalnie jak mnie widza znajomi a nie wiedza a ciazy to komentuja

'chora jestes? co ty tak kiepsko wygladasz'

Ja rowniez tak mam. Osłabienie, czasami mroczki przed oczami, troche rozedrgania. Mdłości raczej z małymi wyjątkami niet.

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Kochane co na migrenę w ciąży?! Pomocy... Mam ochote ja sobie oderwać od reszty ciała. Jakis koszmar.

Jej, wspolczuje, a leczylas sie wczesniej w związku z migrena czy ataki nastąpiły dopiero w ciazy? Moge polecić tylko ciemny, cichy pokoj, mokry recznik na czoło. Chyba mozna brac tylko paracetamol, ale to mo uzgodnieniu z lekarzem. Moze umów sie do neurologa, cos pomoze? Poleci?
milako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 08:34   #3155
aisot
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez milako Pokaż wiadomość
Dzien dobry Koleżanki

Bardzo Wam dziekuje za odpowiedzi w sprawie badan prenatalnych, jutro bede sie do nich dobijać i przesuwać termin.

Skandal. Niektórzy lekarze wstydu nie maja po prostu. Jak mozna prowadzić praktykę lekarska nie znając sie na swojej pracy?!

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Jezu, kolejny przykład "świetnego" lekarza.

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Ja tez miałam wczoraj taki dzien. Całe popołudnie przełóżmy z mężem i oglądaliśmy filmy. Polecam na poprawę humoru najgłupszy film swiata "Sharkando" bodajże. O tornadzie w LA pełnym rekinow. Druga czesc o tornadzie w NY.

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Ja rowniez tak mam. Osłabienie, czasami mroczki przed oczami, troche rozedrgania. Mdłości raczej z małymi wyjątkami niet.

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Jej, wspolczuje, a leczylas sie wczesniej w związku z migrena czy ataki nastąpiły dopiero w ciazy? Moge polecić tylko ciemny, cichy pokoj, mokry recznik na czoło. Chyba mozna brac tylko paracetamol, ale to mo uzgodnieniu z lekarzem. Moze umów sie do neurologa, cos pomoze? Poleci?

Migreny miałam wczesniej ale niestety ich nie leczyłam. A teraz mam za swoje. Mija juz 40 godzin męczarni. Mam dosyć. :/ i wymioty i drgawki i cudnie
Stary 2016-02-07, 08:45   #3156
Zefirkowa
Rozeznanie

Dot.: Wrześniówki 2016 <3

Dzień dobry. Właśnie wstałam i coś przegryzłam ale czuję że z chwilę znowu zasnę. Jestem flakiem. Spać
Zefirkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 08:51   #3157
lianeska
Zakorzenienie

dziewczyny, dziś trochę ogarnełam mieszkanie i boli mnie pod brzuchem:-( też tak macie jak trochę "pogimnastykujecie" się?
-
czy któraś z was chodzi na basen?

ℒℴѵℯ ..

Edytowane przez lianeska
Czas edycji: 2016-02-07 o 08:53
lianeska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-07, 08:52   #3158
milako
Rozeznanie

Cytat:
Migreny miałam wczesniej ale niestety ich nie leczyłam. A teraz mam za swoje. Mija juz 40 godzin męczarni. Mam dosyć. :/ i wymioty i drgawki i cudnie

Najgorsze jest to, ze nijak nie mozna sobie ulżyć w ciazy. Tryptany wogole nie wchodzą w grę, doraźne środki rowniez.
Czytałam, ze prysznic: naprzemiennie zimna i ciepła woda moze pomoc, bo pobudzi krążenie, podobniez kawa.
Bardzo Ci wspolczuje, wiem, ze migreny za straszne.

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Dzień dobry. Właśnie wstałam i coś przegryzłam ale czuję że z chwilę znowu zasnę. Jestem flakiem. Spać

dzien dobry i dobranoc zatem.
Stary 2016-02-07, 08:52   #3159
lianeska
Zakorzenienie

Cytat:
mój tż juz patrzy na mnie jak na ufoludka.. śpie w ciągu dnia a wieczorem o22 i tak mogę juz miec odlot i do rana spać a przed ciążą byłam nocnym markiem a rano też szybko wstawałam

ℒℴѵℯ ..
Stary 2016-02-07, 08:53   #3160
aisot
Rozeznanie

Cytat:
Najgorsze jest to, ze nijak nie mozna sobie ulżyć w ciazy. Tryptany wogole nie wchodzą w grę, doraźne środki rowniez.
Czytałam, ze prysznic: naprzemiennie zimna i ciepła woda moze pomoc, bo pobudzi krążenie, podobniez kawa.
Bardzo Ci wspolczuje, wiem, ze migreny za straszne.

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

dzien dobry i dobranoc zatem.

Czytałam gdzieś ze paracetamol pomaga ale kurczę nie chce brać proszków :/
Stary 2016-02-07, 08:55   #3161
milako
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lianeska Pokaż wiadomość
dziewczyny, dziś trochę ogarnełam mieszkanie i boli mnie podbrzuchem:-( też tak macie jak trochę "pogimnastykujecie" się?
-

Tez tak mam, ale ja mam bardziej przez torbiel, wiec nie jestem tu uniwersalnym przykładem.

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Czytałam gdzieś ze paracetamol pomaga ale kurczę nie chce brać proszków :/

Mnie na takie migreny paracetamol nie pomagał, bol bym zbyt silny, ale zawsze moze go osłabić. Masz możliwość skontaktowania sie z lekarzem i zapytania czy mozesz wziąć jedna tabletkę?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-07, 09:12   #3162
Manddy
Zadomowienie

Cytat:
A wąchanie chrzanu albo wasabi?
A te sztyfty do nosa? Takie mentolowe? W przeciwwskazaniach nie ma nic o ciąży...

Cytat:
Napisane przez kasia_wroc Pokaż wiadomość

Bez obaw. Raz wypite pół litra herbaty nie zaszkodzi
Też tak sądzę

Cytat:
Ja chcę się zapisać od kwietnia, już się cieszę I na gimnastykę też

Wyszło mi już drugi raz zimno na ustach w tym roku Jak ja tego nie znoszę
Dobrze, że przynajmniej z boku i dość małe a nie na pół twarzy

A mam pytanie a propos porannego moczu do badania. Który mocz mam traktować jako poranny skoro w nocy wstaję średnio co 2-3h na sikanie?
Manddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 09:14   #3163
Samarinda
Zadomowienie

Nie chcę nikomu psuć zabawy, ale z basenem bym uważała. Łatwo złapać jakiegoś syfa.

Ja od dwóch dni kompletnie nie mogę spać, pół nocy przewracam się z boku na bok :/
. /Sting

Samarinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 09:15   #3164
aisot
Rozeznanie

Cytat:
Tez tak mam, ale ja mam bardziej przez torbiel, wiec nie jestem tu uniwersalnym przykładem.

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Mnie na takie migreny paracetamol nie pomagał, bol bym zbyt silny, ale zawsze moze go osłabić. Masz możliwość skontaktowania sie z lekarzem i zapytania czy mozesz wziąć jedna tabletkę?

Mi tez nigdy paracetamol nie pomagał, ale pani doktor jak do niej zadzwoniłam powiedziała żebym wzięła tabletkę skoro juz tyle sie mecze. I ze jak nie przejdzie to następna nie wczesniej niż za 12 h
Stary 2016-02-07, 09:17   #3165
lianeska
Zakorzenienie

Cytat:

kurde, to lepiej nie będę przesadzać

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Manddy Pokaż wiadomość
A te sztyfty do nosa? Takie mentolowe? W przeciwwskazaniach nie ma nic o ciąży...

Też tak sądzę

A mam pytanie a propos porannego moczu do badania. Który mocz mam traktować jako poranny skoro w nocy wstaję średnio co 2-3h na sikanie?
myślałam by teraz chodzić chociaż popluskać się bo multi mi leży i się kurzy:-(

ℒℴѵℯ ..
Stary 2016-02-07, 09:36   #3166
Manddy
Zadomowienie

Cytat:
Nie chcę nikomu psuć zabawy, ale z basenem bym uważała. Łatwo złapać jakiegoś syfa.
Tak właśnie słyszałam ale podobno tampony pomagają. Tak czy siak jeśli już to dopiero od drugiego trymestru to mam czas na zastanowienie się. A nawet z tego co widzę to ten basen zaprasza dopiero od 16tc.
No i oczywiście skonsultuję to z lekarzem.

Cytat:

myślałam by teraz chodzić chociaż popluskać się bo multi mi leży i się kurzy:-(
Najlepiej zapytaj lekarza jak on to widzi bo faktycznie taki karnet kusi
Stary 2016-02-07, 09:36   #3167
chrupa
Zadomowienie

Cytat:
Ja od dwóch dni kompletnie nie mogę spać, pół nocy przewracam się z boku na bok :/
Czyli nie jestem sama. Tylko ja tak prawie co noc mam. Wieczorem jestem mega zmęczona i przez ponad pół godziny się męczę z zaśnięciem. Potem się budzę po kilka razy i nie mogę spać :/ Nie chce mi się siku ani nic, czasem tylko trochę ciężko na żołądku, albo się w jelitach przelewa. Dzisiaj to jestem taka wymęczona tą nocą, że najchętniej nie ruszałabym się z łóżka
chrupa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 09:36   #3168
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:

Też tak sądzę

Sztyftu można używać? W takim razie muszę sobie kupić.
Chrzan pomógł na 3 sekundy

A co myślicie o maści Vicksa, takiej rozgrzewajacej z olejkami eterycznymi? Ona jest do smarowania placów i klatki i gdzieniegdzie piszą, ze mozna używać jej w ciąży - jednak z tego co zauważyłam, to producent pisze, ze nie badał bezpieczeństwa w ciąży... aczkolwiek ja nie chcę się tym smarować po klatce w dużych ilościach, tylko myślałam o takiej małej kropeczce przy dziurce od nosa - czy myślicie, ze lepiej nie?

Przeszedł mi ból gardła, to zatkany nos mnie wykończy
Stary 2016-02-07, 09:40   #3169
aisot
Rozeznanie

Wrześniówki 2016 &lt;3

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Sztyftu można używać? W takim razie muszę sobie kupić.
Chrzan pomógł na 3 sekundy

A co myślicie o maści Vicksa, takiej rozgrzewajacej z olejkami eterycznymi? Ona jest do smarowania placów i klatki i gdzieniegdzie piszą, ze mozna używać jej w ciąży - jednak z tego co zauważyłam, to producent pisze, ze nie badał bezpieczeństwa w ciąży... aczkolwiek ja nie chcę się tym smarować po klatce w dużych ilościach, tylko myślałam o takiej małej kropeczce przy dziurce od nosa - czy myślicie, ze lepiej nie?

Przeszedł mi ból gardła, to zatkany nos mnie wykończy

Dziewczyny na zatkany nos, katar- WACHAJCIE
CHRZAN!!!!! Najlepiej taki samemu robiony albo kupny mocny!!! Pomaga mega! Bez ograniczeń można wąchać! Jak trzeba to słoik w torebkę i jak sie zatka dziurka to wąchać!

Ogólnie trzeba go wąchać często ale rezultaty widac po 1-2 dniach!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-07, 09:44   #3170
lianeska
Zakorzenienie

hm a amol może?

ℒℴѵℯ ..
Stary 2016-02-07, 09:54   #3171
Manddy
Zadomowienie

Pamiętam, że kiedyś było jeszcze coś takiego jak maść z kotkiem Ale nie wiem czy jeszcze istnieje.
Stary 2016-02-07, 09:59   #3172
asiaczek87
Zakorzenienie

Witajcie
Amol ma w składzie etanol i sama się zastanawiam czy można

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:

Też tak sądzę

Ten który wysiusiasz najbliżej ostatecznej pobudki

Doczytalam. Można amol stosować miejscowo np. Na migrenę na skronie
http://przewodnikciazowy.pl/porada/amol-w-ciazy

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2016-02-07 o 10:04
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 10:04   #3173
aneczkakropeczka
Raczkowanie

Hej dziewczyny jak mija weekend? U mnie dziś ładna pogoda, więc i humor lepszy. Czekam na tża aż wróci z pracy i jedziemy za miasto na jakiś spacer, trzeba korzystać ze słoneczka

Ja biorę witaminy MamaDHA (DHA, kwas foliowy, jod, witamina D, magnez), za które miesięcznie płacę średnio 43zł.

Byłam w piątek u gina, odebrałam wyniki badań (grupa krwi, morfologia i glukoza). Wszystko jest dobrze, poza glukozą, mój wynik to 103,4. Lekarz powiedział że mam poczytać w necie o diecie w cukrzycy ciążowej i że mam ją zacząć stosować. Jestem trochę przerażona, bo nie dość że muszę zmienić swoje nawyki żywieniowe, to bardzo martwię się o maleństwo. Czy któraś z Was miała podobny wynik glukozy? Co powiedział lekarz? W poniedziałek idę na powtórne badanie, może się okaże, że to jakaś pomyłka...

Kocham Cię od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, ja Twoja mama.

aneczkakropeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 10:07   #3174
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny na zatkany nos, katar- WACHAJCIE
CHRZAN!!!!! Najlepiej taki samemu robiony albo kupny mocny!!! Pomaga mega! Bez ograniczeń można wąchać! Jak trzeba to słoik w torebkę i jak sie zatka dziurka to wąchać!

Ogólnie trzeba go wąchać często ale rezultaty widac po 1-2 dniach!
Ja wczoraj próbowałam z wasabi, ale nawet nie czułam jego zapachu - w akcie desperacji po prostu go zjadłam, ale przetkalo mnie na 3 sekundy dosłownie

Jestem wściekła, bo mieliśmy inhalator i mógłby pomóc w tej sytuacji... ale pozyczylismy go kiedyś znajomym "na chwilę" - potem jak chcieliśmy żeby oddali, to zaczęły się wymówki, ze niedawno się przeprowadzili i muszą poszukać, bo gdzieś go spakowali, a potem przestali się odzywać i kontakt się urwał :/
Stary 2016-02-07, 10:11   #3175
lianeska
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Ja wczoraj próbowałam z wasabi, ale nawet nie czułam jego zapachu - w akcie desperacji po prostu go zjadłam, ale przetkalo mnie na 3 sekundy dosłownie

Jestem wściekła, bo mieliśmy inhalator i mógłby pomóc w tej sytuacji... ale pozyczylismy go kiedyś znajomym "na chwilę" - potem jak chcieliśmy żeby oddali, to zaczęły się wymówki, ze niedawno się przeprowadzili i muszą poszukać, bo gdzieś go spakowali, a potem przestali się odzywać i kontakt się urwał :/
"uwielbiam" takie pożyczanie, ja bym napisała, że pilnie mają oddać bo potrzebujesz i albo podwiozą wam albo niech wyślą, nie bawiłabym sie..(wiem , jestem okropna )

ℒℴѵℯ ..
Stary 2016-02-07, 10:13   #3176
asiaczek87
Zakorzenienie

Oj też bym się wkurzyla. Stąd nie pozyczam swoich rzeczy. Chyba że rodzicom.
Ja mam wpojone, że coś co nie jest moje należy bezwzględnie oddać, ale inni już nie.

1.08.2015

Stary 2016-02-07, 10:20   #3177
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Oj też bym się wkurzyla. Stąd nie pozyczam swoich rzeczy. Chyba że rodzicom.
Ja mam wpojone, że coś co nie jest moje należy bezwzględnie oddać, ale inni już nie.
Ja też nie lubię pożyczać zwlaszcza bardziej wartościowych rzeczy - ale z tym inhalatorem to było tak, ze w środku nocy znajomi jechali z dzieciakiem do szpitala, bo im się dusić zaczął... no i lekarz zapisał mu jakieś silne leki właśnie do inhalacji - no wiec głupio było odmówić, pozyczylismy im, żeby mogli od razu zacząć mu to dawać...
Stary 2016-02-07, 10:21   #3178
chrupa
Zadomowienie

Cytat:

To jak inhalacje ci pomagają to może inhalacje nad garnkiem/miską z gorącą wodą z sodą i solą?
chrupa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 10:22   #3179
asiaczek87
Zakorzenienie

Lea_ny no no, rozumiem ale ludzie są jacy są niestety.
Powiedziałabym, że pozyczylam i do mnie nie wrócił

1.08.2015

Stary 2016-02-07, 10:26   #3180
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chrupa Pokaż wiadomość
To jak inhalacje ci pomagają to może inhalacje nad garnkiem/miską z gorącą wodą z sodą i solą?
Wieczorem zrobiłam sobie nad garnkiem z szałwii i rumianku (taki przepis znalazłam w internecie)... trochę pomogło, ale przez to, że siedzialam pod kocem, to kot uznal, ze to zabawa i ciągle na mnie skakał

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości