|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część III::..
Agneska, Fit Ball to świetna sprawa
![]() ![]() Co do moich wyników w odchudzaniu, nawet jeśli to tylko woda, to i tak działa nieźle motywująco ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3182 |
Zadomowienie
|
hej laski ja tez nie moge tam wejsc
![]() ![]() ![]() ![]()
#3183 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie Dziewczyny z rana
![]() Jestem juz po pół godzinnym spacerze z psem, a teraz zabieram się za jakieś plażowe śniadanko ![]() ![]() ![]() PriVativ - jeżeli u mnie chodzi o Walentynki to byłam grzeczna. Mój TŻ ma zabronione kupować mi jakichkolwiek słodyczy, więc na szczęście nie miałam nawet czym zgrzeszyć ![]() ![]() ![]() Shilpa - właśnie mam nadzieję, że to będzie ciekawa odmiana ćwiczeń i jakieś urozmaicenie. Oby tylko w domu się fajnie ćwiczyło, bo to jednak co innego niż fitness w grupie. Jeżeli chodzi o Twoje wyniki, to oczywiście wierzę, że to działa bardzo motywująco. Co prawda, z Twojego opisu widzę, że jak dla Twojego wzrostu to masz jak najbardziej prawidłową wagę, a nawet za małą. Ja przy wzroście 160 cm jak ważyłam 48 to byłam chudzinka, a Ty masz te 9 centymetrów więcej. Ale na pewno dieta zadziała na korzyść jeżeli chodzi o samopoczucie i wymiary. Więc do przodu ![]() Życzę miłego dnia i do zobaczenia później
#3184 |
Raczkowanie
|
hej dziewuszki. Ja się trzymam jak narazie. Dzisiaj piąty dzień zaczynam. Spodnie już są luźniejsze, jutro sie pomierze co i jak. Wagę mam starą więc ufam jej średnio
![]() Jak narazie głodna nie chodzę, tylko wieczorem mi się pomysły kończą. Najchętniej poszłabym spać bez niczego no ale nie mogę ze względu na małą. Dlatego też jem ile trzeba. Miałam kilka wpadek w postaci cukru w jogurcie. Kupiłam jogurt ligth owocowy i potem czytam ze ma cukier. Faktycznie potem chcialo mi sie jeszcze cos zjesc ale bylam świadoma tego co się stało i przetrzymywałam spadek cukru dzielnie ![]() ![]() No to miłego dnia życzę i bez grzeszków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 |
Zadomowienie
|
hej dziewuszki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3186 |
Rozeznanie
|
White Coffe, z tego co wiem, na drugiej fazie można od czasu do czasu posłodzony jogurt, ale wiadomo, że bez cukru lepszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3187 |
Zadomowienie
|
jeju jak ja bym chciala wazyc 52 kilo!!! mam taka durnowata budowe ze uda to katastrofa!! A Ty jesczze chcesz schudnac czyzbys miala taki oroblem jak ja?? wiesz ja nierozumiem jakim cudem moje uda coagle sa takie(moim zdaniem) jak wczesniej. Niby 52,5 w udzie (było 63-4) i tak sobie zakladalam ze jak bede miala 50 to dam sobie spokoj a teraz widze ze malo brakuje wiec watpie ze 50 mi sie spodoba. Moja przyjaciolka ma 50 w udzie i ma duuuuuzo szczuplejsze watpie ze ja bede miala takie gdy spadnie te 2 i pol cm. Mozna wiedziec ile Ty masz? Tak miejwiecej ile przy takiej wadze mozna miec w udzie??
#3188 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam cwiczenia na piłce, też chciałabym miec taka w domu.... ale mój pies to piłkowy mianiak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Muszę przyznać, że nie jest łatwo ćwiczyć na tej piłce. Mam wrażenie, że mięśnie nóg i brzucha są dużo bardziej napięte niż przy zwykłych ćwiczeniach. Zobaczymy czy będę miała zakwasy na drugi dzień. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3190 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
PriVativ, ja też mam okropne uda. Cała jestem drobna, mam patyczakowate ręce i łydki, płaski brzuch i mega okrągłe uda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ćwiczenia na piłce sa faktycznie dosc intensywne dla mięśni, ale świetnie odciążają kregosłup! |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3192 |
Raczkowanie
|
Kurrrcze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj idę zapisać się na fitness ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
Jeśli ktoś ma maila do Telik, proszę na moje PW. Muszę jej odtworzyć konto.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3194 |
Zakorzenienie
|
Wątek działa, połączyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3195 |
Raczkowanie
|
Pierwszy dzień za mną. Bez grzechów i grzeszków jakoś przeżyłam.
![]() Nawet mi się zaczyna podobać takie jedzonko i myślę, że spokojnie można się do niego przyzwyczaić. Dziś będę eksperymentować z gołąbkami z Waszych przepisów. Stwierdziłam, że mój TŻ też będzie jadł to co ja tylko on np. z ziemniaczkami więc... kombinuję. ![]() Już dwa dni ćwiczeń za mną. Na wagę wejdę dopiero za jakiś tydzień aby z powodu braku wyników się nie zniechęcić. ![]() Mam pytanie- jak to jest z żółtym serem... można czy nie?
![]() |
#3196 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Co słychać u mnie hmmm Wszystko ładnie pięknie, walentynki cudowne ![]() ![]() Cytat:
13% --> Hit z Ryk 16% --> widziałam w Lidlu, krojony, 17% --> nie widziałam, ale podobno jest, nie wiem Holender sie nazywa czy jakoś tak, No i serki topione light, mozzarella light, pleśniowy light, do wyboru do koloru ![]()
![]() |
#3197 |
Zadomowienie
|
no!! w koncu działa! ja jestem znowu chora;/ juz mam dosc tych chorob
![]() ![]() ![]() ![]()
#3198 | |
Rozeznanie
|
Dziękujemy za połączenie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymaj się jakoś i kuruj. Wiem, jak to jest mieć anginę, bo co najmniej raz w roku mnie dopada. Życzę, żeby Ci szybko choróbsko minęło. A dietką się na razie nie martw. Musisz się dobrze wyleczyć, bo inaczej ciągle będzie wracała choroba, gdyż organizm jest osłabiony. Szybkiego powrotu do zdrowia! ![]() Moje gratulacje i oby tak dalej ![]() ![]() A ja właśnie wróciłam z 1,5 godzinnego spacerku z moją psinką, na początku było słonecznie i przyjemnie, a potem się zrobiło mroźno i brzydko. Ale i tak było fajnie ![]() Przełożyli mi dzisiaj zajęcia ze studentami na 15-tą, więc już chyba nie pójdę na basen, bo nie pojadę po basenie na zajęcia bez makijażu i w wilgotnych włosach ![]() ![]() ![]() Miłego dnia i pozdrowienia
![]() |
#3199 |
Zadomowienie
|
hej laski
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3200 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3201 |
Zadomowienie
|
To ja się przyłączam do was
![]() Zaczęłam dzisiaj więc dopiero 1 dzień. Mam nadzieje ze z wami będzie raźniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#3202 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() Widze, że na tej diecie na prawde się chudnie.. chyba mnie przekonałyście ![]() Od jutra zaczynam ;D ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3203 |
Raczkowanie
|
W końcu sie dostałam
![]() Jutro mija tydzień. dzisiaj zgrzeszylam, zjadłam rybe w panierce ale od tesciowej musialam.. za to wiesniak wieczorem i 10pistacji. czuje sie chyba lepiej i lżej. wczoraj tak pędziłam na obiad(sznycelki z indyka z pieczarkami) ze rozwalilam auto ![]() Dziś aerobik i obiecuję poprawę ;-) Zakupiłam książki i je przeglądam ostro i sie uczę.. plażowania. Bilansuje zyski i straty. Cmok!
Starość to nieuleczalna choroba... Edytowane przez jprasol Czas edycji: 2008-02-15 o 17:01 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3204 |
Rozeznanie
|
PriVativ zdrówka życzę. Ja dzis 5 dzień Ifazy, jestem jakaś osłabiona, oj schrupałabym coś słodkiego. Jednak walcze, trzymam sie dzielnie bo wiosna tuż tuż a mam sporo do zgubienia.
Jprasol też myślę nad nabyciem jakiejś książki o SB. Muszę odwiedzić księgarnie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj sprobowalam po raz pierwszy na obiad podsmazanego tunczyka z pomidorami i musze przyznać, że nawet dobre to cos jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3206 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny. Normalnie muszę sie Wam wygadać. Mówiłam ze w walentynki siedze sama bo Tż w Anglii, a tu rano przyjeżdza do mnie z kwaitkami, przyleciał tylko na 3 dni - ale zawsze to coś
![]() ![]() ![]() a wiecie co jest w tym wszystkim najgorsze, to że nie mogę nawet pić -a wiem że musze bo u mnie o odwodnienie nie trudno, tym bardziej teraz! |
![]() ![]() |
![]() |
#3207 |
Raczkowanie
|
Właśnie też się zastanawiam nad zrobieniem tego przysmaku. Może sałatka grecka z serkiem feta?
#3208 |
Rozeznanie
|
Hmmmm mi się wydaje, że ten tuńczyk to z samym serkiem i nie pasuje już do niego żadna surówka, to tak jak sos do spaghetti, ale różne są gusta i guściki
![]()
#3209 |
Raczkowanie
|
hehehehe gdybyś Ty wiedziała jakie ja mieszanki żywieniowe odprawiałam
![]() ![]() ![]() ![]()
#3210 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W sumie u mnie dzisiaj też jakoś kiepsko z apetytem. Wmusiłam w siebie na kolację koktajl białkowy, bo naprawdę na nic nie miałam ochoty. A wiem, że coś trzeba przed snem, żeby nie spowolnić metabolizmu. Co prawda, nie narzekam, wolę jeść z rozsądku niż się nierozsądnie obżerać ![]() Dobrej nocy życzę i do zobaczenia jutro ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.