..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::.. - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-14, 22:54   #3181
Shilpa
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Shilpa
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część III::..

Agneska, Fit Ball to świetna sprawa Raz w miesiącu mam trening z tą wielką piłką i naprawdę można poćwiczyć brzuszek i uda

Co do moich wyników w odchudzaniu, nawet jeśli to tylko woda, to i tak działa nieźle motywująco Zaczynam wierzyć w SB (przyznam się tu po cichutku do pewnego sceptycyzmu jak zaczynałam )
Stary 2008-02-14, 23:14   #3182
PriVativ
Zadomowienie

hej laski ja tez nie moge tam wejsc Juz se zmartwiłam dobrze chociaz ze od nowa jest;D Jak Wam minely walentynki? ja dzis nagrzeszylam ale specjalnie wiec od jutra ciagne dalej
Stary 2008-02-15, 06:29   #3183
Agneska
Rozeznanie

Witam wszystkie Dziewczyny z rana

Jestem juz po pół godzinnym spacerze z psem, a teraz zabieram się za jakieś plażowe śniadanko Później ćwiczenia z piłką i do pracy na parę godzin. Wracając z pracy - hop na basen Szybko polubiłam taki aktywny tryb życia, niebawem będę uzależniona od ćwiczeń
PriVativ - jeżeli u mnie chodzi o Walentynki to byłam grzeczna. Mój TŻ ma zabronione kupować mi jakichkolwiek słodyczy, więc na szczęście nie miałam nawet czym zgrzeszyć Znaczy się zgrzeszyłam, ale w taki sposób, w którym spala się kalorie Więc to raczej tylko na korzyść hehe

Shilpa - właśnie mam nadzieję, że to będzie ciekawa odmiana ćwiczeń i jakieś urozmaicenie. Oby tylko w domu się fajnie ćwiczyło, bo to jednak co innego niż fitness w grupie. Jeżeli chodzi o Twoje wyniki, to oczywiście wierzę, że to działa bardzo motywująco. Co prawda, z Twojego opisu widzę, że jak dla Twojego wzrostu to masz jak najbardziej prawidłową wagę, a nawet za małą. Ja przy wzroście 160 cm jak ważyłam 48 to byłam chudzinka, a Ty masz te 9 centymetrów więcej. Ale na pewno dieta zadziała na korzyść jeżeli chodzi o samopoczucie i wymiary. Więc do przodu

Życzę miłego dnia i do zobaczenia później

Stary 2008-02-15, 07:16   #3184
white coffee
Raczkowanie

hej dziewuszki. Ja się trzymam jak narazie. Dzisiaj piąty dzień zaczynam. Spodnie już są luźniejsze, jutro sie pomierze co i jak. Wagę mam starą więc ufam jej średnio .
Jak narazie głodna nie chodzę, tylko wieczorem mi się pomysły kończą. Najchętniej poszłabym spać bez niczego no ale nie mogę ze względu na małą. Dlatego też jem ile trzeba. Miałam kilka wpadek w postaci cukru w jogurcie. Kupiłam jogurt ligth owocowy i potem czytam ze ma cukier. Faktycznie potem chcialo mi sie jeszcze cos zjesc ale bylam świadoma tego co się stało i przetrzymywałam spadek cukru dzielnie

No to miłego dnia życzę i bez grzeszków
white coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 07:47   #3185
PriVativ
Zadomowienie

hej dziewuszki Kolejny dzień SB (były juz 2,potem wczoraj przerwa i dzis trzeci)zaraz mykam sniadanko zrobic jakies dzisiaj calkiem dietkowo juz nie bedzie takich okazji jak wcoraj to luzik moze dociagne do konca I fazy i spokojnie na druga przejde
Stary 2008-02-15, 07:51   #3186
Shilpa
Rozeznanie

White Coffe, z tego co wiem, na drugiej fazie można od czasu do czasu posłodzony jogurt, ale wiadomo, że bez cukru lepszy
Stary 2008-02-15, 07:55   #3187
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shilpa Pokaż wiadomość
White Coffe, z tego co wiem, na drugiej fazie można od czasu do czasu posłodzony jogurt, ale wiadomo, że bez cukru lepszy
jeju jak ja bym chciala wazyc 52 kilo!!! mam taka durnowata budowe ze uda to katastrofa!! A Ty jesczze chcesz schudnac czyzbys miala taki oroblem jak ja?? wiesz ja nierozumiem jakim cudem moje uda coagle sa takie(moim zdaniem) jak wczesniej. Niby 52,5 w udzie (było 63-4) i tak sobie zakladalam ze jak bede miala 50 to dam sobie spokoj a teraz widze ze malo brakuje wiec watpie ze 50 mi sie spodoba. Moja przyjaciolka ma 50 w udzie i ma duuuuuzo szczuplejsze watpie ze ja bede miala takie gdy spadnie te 2 i pol cm. Mozna wiedziec ile Ty masz? Tak miejwiecej ile przy takiej wadze mozna miec w udzie??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-15, 08:38   #3188
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agneska Pokaż wiadomość
Chciałam się pochwalić, że kupiłam sobie dzisiaj piłkę Fit Ball
Uwielbiam cwiczenia na piłce, też chciałabym miec taka w domu.... ale mój pies to piłkowy mianiak

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 08:48   #3189
Agneska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Uwielbiam cwiczenia na piłce, też chciałabym miec taka w domu.... ale mój pies to piłkowy mianiak
Nie martw się - mam podobny problem Jak wczoraj dmuchałam tą piłkę to piesek nie opuszczał mnie na krok. Oczywiście po nadmuchaniu i kilku próbach czy jest dobrze nadmuchana mój śliczny haszczak skoczył na nią, zaczął uderzać łapami, no i pomyślałam "To mam po piłce". Dzisiaj jakoś interesował ją (bo to suczka) początek moich ćwiczeń i starała się usilnie zrzucić mnie z piłki. Lecz po kilku komendach "fe" i "nie wolno" poszła obrażona do drugiego pokoju i mogłam spokojnie dokończyć ćwiczenia. Mam nadzieję, że pod naszą nieobecność w domu, psina się na piłce nie zemści, hehe

Muszę przyznać, że nie jest łatwo ćwiczyć na tej piłce. Mam wrażenie, że mięśnie nóg i brzucha są dużo bardziej napięte niż przy zwykłych ćwiczeniach. Zobaczymy czy będę miała zakwasy na drugi dzień.

Pozdrawiam

Stary 2008-02-15, 09:11   #3190
Shilpa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
jeju jak ja bym chciala wazyc 52 kilo!!! mam taka durnowata budowe ze uda to katastrofa!! A Ty jesczze chcesz schudnac czyzbys miala taki oroblem jak ja?? wiesz ja nierozumiem jakim cudem moje uda coagle sa takie(moim zdaniem) jak wczesniej. Niby 52,5 w udzie (było 63-4) i tak sobie zakladalam ze jak bede miala 50 to dam sobie spokoj a teraz widze ze malo brakuje wiec watpie ze 50 mi sie spodoba. Moja przyjaciolka ma 50 w udzie i ma duuuuuzo szczuplejsze watpie ze ja bede miala takie gdy spadnie te 2 i pol cm. Mozna wiedziec ile Ty masz? Tak miejwiecej ile przy takiej wadze mozna miec w udzie??

PriVativ
, ja też mam okropne uda. Cała jestem drobna, mam patyczakowate ręce i łydki, płaski brzuch i mega okrągłe uda W obwodzie są 50 cm, ale są po prostu nieproporcjonalne. Dlatego chcę trochę zrzucić kilogramów, bo już tylko tam mi tłuszcz został
Stary 2008-02-15, 10:04   #3191
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agneska Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że pod naszą nieobecność w domu, psina się na piłce nie zemści, hehe
Ja mam poobgryzany step z kazdej strony Ronin cwiczy sobie jak jestesmy w pracy!

Ćwiczenia na piłce sa faktycznie dosc intensywne dla mięśni, ale świetnie odciążają kregosłup!

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 10:44   #3192
Gusia1412
Raczkowanie

Kurrrcze od kilku dni nie moglam wejść na część II tego wątku i w końcu nie przeczytałam odpowiedzi na pytania które Wam zadałam bo mam nadzieję, że były Przepraszam, że się powtórze ale jestem ciekawa co sądzicie o braniu THERM LINE II podczas SB? Przecież w nich jest piorunująca dawka kofeiny..no i jeść się nie chce, o 6 posiłkach czy nawet 5 ja mogę zapomnieć...Wczoraj pierwszy raz zażyłam dwie kapsułki t ego specyfiku..LEDWO wciśnełam w siebie 1/4 śniadania jakie zazwyczaj na SB jadłam i może połowe obiadu jaki miałam przygotowany Fakt, wieczorem nagrzeszyłam, w końcu walentynki Było wino i piwo z soczkiem;/ ale...wczoraj raniutko jak się ważyłam naczczo-waga pokazywał 50,4kg w nocy jak wróciłam do domu weszłam z ciekawości na wagę i pokazała 48,6 nie wiem jak to możłiwe...właźiłam na tą wagę z 5 razy chyba-teraz jestem już dawno po śniadaniu i waga cały czas tyle pokazuję..nie wiem..niby dobrze bo brzuszek odrazu prawie płaściutki się zrobił ale w ciągu jednego dnia taaaka różnica???hmm..
Dzisiaj idę zapisać się na fitness
Gusia1412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 10:55   #3193
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..

Jeśli ktoś ma maila do Telik, proszę na moje PW. Muszę jej odtworzyć konto.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 11:20   #3194
agatka-a
Zakorzenienie

Wątek działa, połączyłam
agatka-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 11:27   #3195
betty_wawa
Raczkowanie

Pierwszy dzień za mną. Bez grzechów i grzeszków jakoś przeżyłam.
Nawet mi się zaczyna podobać takie jedzonko i myślę, że spokojnie można się do niego przyzwyczaić. Dziś będę eksperymentować z gołąbkami z Waszych przepisów. Stwierdziłam, że mój TŻ też będzie jadł to co ja tylko on np. z ziemniaczkami więc... kombinuję.
Już dwa dni ćwiczeń za mną. Na wagę wejdę dopiero za jakiś tydzień aby z powodu braku wyników się nie zniechęcić.

Mam pytanie- jak to jest z żółtym serem... można czy nie?
betty_wawa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-15, 11:46   #3196
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Yuupppiiii nareszcie działa, nie mogłam znaleźć czy założony został jakiś nowy wątek i sie zastanawiałam, co teraz będzie, gdzie znajdę motywacje Ale już wszystko do normy wróciło!

Co słychać u mnie hmmm Wszystko ładnie pięknie, walentynki cudowne Dietowanie też, i dziś dołożyłam kolejny węglowodan na II fazie, bo już za długo tylko owoc i owoc, a tak być przecież nie powinno, no i dziś na śniadanie owsianka Super smakowała, tylko nie wiem ile jej powinnam jeść, zrobiłam z 5 łyżek i 1,5 kubka mleka, nie za dużo?

Cytat:
Napisane przez betty_wawa
Mam pytanie- jak to jest z żółtym serem... można czy nie?
Można tylko niskotłuszczowy, istnieją 13% 16% i 17%:
13% --> Hit z Ryk
16% --> widziałam w Lidlu, krojony,
17% --> nie widziałam, ale podobno jest, nie wiem Holender sie nazywa czy jakoś tak,
No i serki topione light, mozzarella light, pleśniowy light, do wyboru do koloru

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 12:02   #3197
PriVativ
Zadomowienie

no!! w koncu działa! ja jestem znowu chora;/ juz mam dosc tych chorob Wkazdym razie wczoraj nie dietkowalam nie bylo nawet takiej opcji wiec dzis ciagne dalej i to juz trzeci dzien. ale niewiem czy znowu cos z tego bedzie teraz skoro mam goraczke i przelknac nic nie moge bo mam angineprzeciez lekarstwa naja w sobie cukier jakies tam syropy czy tabletki do ssania;/ a i tez przynajmniej dzis nieregularnie jem ,wsumie to zjadlam dzis tylko kostke serka kiri nic wiecej;/ poprpstu nie moge Chyba odstawie znowu diete do poniedzialku i bede jesc teraz normalnie. Kurde czy ja kiedys skoncze ta pierwsza faze?;/ Juz widze jak ja poraz drugi(teraz) czy poraz tyrzeci jesli odstawie do poniedzialku cos chudne;/ jak tak bede podchodzic co jakis czas na kilka dni to watpoie ze cos z tego wyjdzie
Stary 2008-02-15, 12:29   #3198
Agneska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agatka-a Pokaż wiadomość
Wątek działa, połączyłam
Dziękujemy za połączenie Faktycznie działa

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość

Ja mam poobgryzany step z kazdej strony Ronin cwiczy sobie jak jestesmy w pracy!
No właśnie tego się obawiam, że moja psinka się zainteresuje bardziej piłeczką Chociaż ona jest bardzo grzeczna, więc może nie zwróci na nią uwagi Zobaczymy.

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
ja jestem znowu chora;/ juz mam dosc tych chorob
Trzymaj się jakoś i kuruj. Wiem, jak to jest mieć anginę, bo co najmniej raz w roku mnie dopada. Życzę, żeby Ci szybko choróbsko minęło. A dietką się na razie nie martw. Musisz się dobrze wyleczyć, bo inaczej ciągle będzie wracała choroba, gdyż organizm jest osłabiony. Szybkiego powrotu do zdrowia!

Cytat:
Napisane przez betty_wawa Pokaż wiadomość
Pierwszy dzień za mną. Bez grzechów i grzeszków jakoś przeżyłam.
Moje gratulacje i oby tak dalej Trzymam kciuki za nas wszystkie

A ja właśnie wróciłam z 1,5 godzinnego spacerku z moją psinką, na początku było słonecznie i przyjemnie, a potem się zrobiło mroźno i brzydko. Ale i tak było fajnie

Przełożyli mi dzisiaj zajęcia ze studentami na 15-tą, więc już chyba nie pójdę na basen, bo nie pojadę po basenie na zajęcia bez makijażu i w wilgotnych włosach Ale przynajmniej zaliczone godzinne ćwiczenia na piłce i spacer z psem Zawsze to jakiś ruch. Teraz przygotuję sobie jakiś obiadek - chyba sałatkę grecką po prostu A potem spadam do pracy i wracam wieczorkiem.

Miłego dnia i pozdrowienia

Stary 2008-02-15, 14:13   #3199
PriVativ
Zadomowienie

hej laski Chyba jednak ciagne SB dalej. Watpie ze dzis zgrzesze a obiad był taki jak powinien. Dzis zjem jesczze tylko serek wiejski na kolacje i finito. Mama kupoila mi tabsy na gardlo ale czytalam na ulotce i cukru nie maja,za to jakies aromaty a ogolnie to sa mietowe. Moze nie az tak zle. Wzielam przeciwbolowa tabletke bo juz nie moglam wytrzynmac i troche lepiej sie czuje... znajaz zycie dopiero wieczorem bol sie znowu nasili Ale trudno. Tak wiec dzien 3sb kontynuuje,i chocby niewiem co to mam zamiar dokonczyc ta pierwsza faze!!!!! dajcie mi kopa w tylek zebym znowu czegos nie zchrzaniła
Stary 2008-02-15, 14:59   #3200
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez PriVativ
Mama kupoila mi tabsy na gardlo ale czytalam na ulotce i cukru nie maja,za to jakies aromaty a ogolnie to sa mietowe. Moze nie az tak zle.
PriVativ bo zaraz klapsa dostaniesz, zdrowie jest najważniejsze i nawet jak będzie cukier w lekach - masz brać, nie ma przeproś, a inne posiłki możesz jeść SB-owskie i nadal uważać, że jesteś na diecie, i pamiętaj jedz i dużo pij, podczas choroby to bardzo ważne, możesz nie odczuwać głodu przez osłabienie, ale organizm potrzebuje jedzonka by walczyć z zarazkami. Wracaj do zdrowia

Stary 2008-02-15, 15:07   #3201
abercrombie&fitch
Zadomowienie

To ja się przyłączam do was dzięki PriVativ zainteresowałam się ta dietka i stwierdziłam ze jest racjonalna.

Zaczęłam dzisiaj więc dopiero 1 dzień. Mam nadzieje ze z wami będzie raźniej.
abercrombie&fitch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 16:27   #3202
ingenious-angel
Przyczajenie

Cześć )
Widze, że na tej diecie na prawde się chudnie..
chyba mnie przekonałyście
Od jutra zaczynam ;D
ingenious-angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 16:38   #3203
jprasol
Raczkowanie

GG do jprasol

W końcu sie dostałam
Jutro mija tydzień. dzisiaj zgrzeszylam, zjadłam rybe w panierce ale od tesciowej musialam.. za to wiesniak wieczorem i 10pistacji.
czuje sie chyba lepiej i lżej.
wczoraj tak pędziłam na obiad(sznycelki z indyka z pieczarkami) ze rozwalilam auto ( wymusilam pierwszeństwo. także takie u mnie były walentynexy.
Dziś aerobik i obiecuję poprawę ;-)

Zakupiłam książki i je przeglądam ostro i sie uczę.. plażowania. Bilansuje zyski i straty. Cmok!

Edytowane przez jprasol
Czas edycji: 2008-02-15 o 17:01
jprasol jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-15, 16:42   #3204
Wiolka525
Rozeznanie

PriVativ zdrówka życzę. Ja dzis 5 dzień Ifazy, jestem jakaś osłabiona, oj schrupałabym coś słodkiego. Jednak walcze, trzymam sie dzielnie bo wiosna tuż tuż a mam sporo do zgubienia.
Jprasol też myślę nad nabyciem jakiejś książki o SB. Muszę odwiedzić księgarnie. dla plażowiczek
Wiolka525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 17:13   #3205
styska
Rozeznanie

Dzisiaj sprobowalam po raz pierwszy na obiad podsmazanego tunczyka z pomidorami i musze przyznać, że nawet dobre to cos jest Tylko nie wiem jaka surowka do tego by mogla pasowac.
styska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 18:20   #3206
onaella
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny. Normalnie muszę sie Wam wygadać. Mówiłam ze w walentynki siedze sama bo Tż w Anglii, a tu rano przyjeżdza do mnie z kwaitkami, przyleciał tylko na 3 dni - ale zawsze to coś . I oczywiście poszliśmy na romantyczną kolację, której skutki odczówam do dziś. Zjadłam grilowana pierś z kurczaka, surówkę i dosłownie kilka frytek, i dziś tak sie męcze, że nie wiem. przez cały dzień wcisnęłam w siebie 2 jajka i kawałek pomidora, bo jest mi cały czas nie dobrze i do tego z kibelka nie wychodzę . Fakt jestem przeziębiona ale nie wiem czy to ma wpływ. Kurcze fatalnie sie czuje
a wiecie co jest w tym wszystkim najgorsze, to że nie mogę nawet pić -a wiem że musze bo u mnie o odwodnienie nie trudno, tym bardziej teraz!
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 19:20   #3207
hkmghmkghkmgkghkghkgkg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez styska Pokaż wiadomość
Dzisiaj sprobowalam po raz pierwszy na obiad podsmazanego tunczyka z pomidorami i musze przyznać, że nawet dobre to cos jest Tylko nie wiem jaka surowka do tego by mogla pasowac.
Właśnie też się zastanawiam nad zrobieniem tego przysmaku. Może sałatka grecka z serkiem feta?
A6W -0-

hkmghmkghkmgkghkghkgkg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 19:39   #3208
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Hmmmm mi się wydaje, że ten tuńczyk to z samym serkiem i nie pasuje już do niego żadna surówka, to tak jak sos do spaghetti, ale różne są gusta i guściki

Stary 2008-02-15, 19:47   #3209
hkmghmkghkmgkghkghkgkg
Raczkowanie

hehehehe gdybyś Ty wiedziała jakie ja mieszanki żywieniowe odprawiałam Na przykład: mleko + śledzie + pomidory + lody jakoś nie miałam skutków ubocznych w toalecie i nie było takie złe tylko łączenie zalewy ze śledzi do pomidorów ooohyda !!
A6W -0-

hkmghmkghkmgkghkghkgkg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 20:41   #3210
Agneska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny. Normalnie muszę sie Wam wygadać. Mówiłam ze w walentynki siedze sama bo Tż w Anglii, a tu rano przyjeżdza do mnie z kwaitkami, przyleciał tylko na 3 dni - ale zawsze to coś .
Onaella - to wspaniałą niespodziankę urządził Ci Twój TŻ. Cieszę się razem z Tobą. Szkoda tylko, że czujesz się nie najlepiej - może organizm odzwyczaił się już od zwyczajnego jedzenia i dodatkowo to przeziębienie i emocje spowodowały u Ciebie rewolucje żołądkowe. Mam nadzieję, że szybko minie. Zaparz sobie miętkę albo coś w tym stylu. A pić, moja droga, niestety musisz jak najwięcej, po prostu postaraj się wmusić w siebie jak najwięcej napojów, niekoniecznie wody, ale właśnie herbaty, miętki czy innych ziółek ... Zdrowiej szybciutko!

Cytat:
Napisane przez styska Pokaż wiadomość
Oo, też muszę tego spróbować. Tuńczyka i pomidorki lubię, a razem powinny się nieźle komponować. A do tego może po prostu sałata zielona? W sumie ja to bym nic nie dawała. To tak jak mówi Ahcak, chyba jest jak ze spaghetti - już nic nie pasuje

W sumie u mnie dzisiaj też jakoś kiepsko z apetytem. Wmusiłam w siebie na kolację koktajl białkowy, bo naprawdę na nic nie miałam ochoty. A wiem, że coś trzeba przed snem, żeby nie spowolnić metabolizmu. Co prawda, nie narzekam, wolę jeść z rozsądku niż się nierozsądnie obżerać

Dobrej nocy życzę i do zobaczenia jutro

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości