![]() |
#3181 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2
Cytat:
A o tej babce juz słyszałam kilka przychylnych opinii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3182 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3183 |
Zakorzenienie
|
O rany...
Jak jeszcze chadzałam na NFZ po recepty, to bardzo sobie chwaliłam przychodnię na podwalu. Bardzo krótkie terminy, usg, choć trochę sfatygowane, to jednak za darmochę było, no i bardzo przyjaźni lekarze. Z prywatnych, to polecam prof. Lidię Hirnle, najwyższa półka lekarska, a ceny w granicach wrocławskiej średniej. A moim najnowszym "odkryciem" jest pani doktor z Vity, która ma na imię Alina, niestety nazwisko mi się zapomniało. Bardzo solidna osoba. Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2011-07-31 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Świetny lekarz! Bardzo delikatny, taktowny, przemiły, no i co najważniejsze profesjonalista (dokładny wywiad, wszelkie badania, tłumaczy wszystko co robi, itd.). Z cytologią (+oczywiście podstawa- badanie piersi, usg, itd.)- 130zł, bez-100zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3185 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zanim kliknę na allegro, stwierdziłam, że spytam.
Wiecie może gdzie można we wrocławiu ( poza Świebodzkim i Zielińskiego), dostać piżamy w niskich cenach. Chodzi o takie nadające się do porodu i karmienia- tzn nie muszą być takie konkretnie, ale jakieś na ramiączkach/ z rozpięciem na przodzie itp. Nie mam pomysłu gdzie szukać. Tzn wiem, że są w sklepach z bielizną i ciążowych, ale tam ceny powalają a ja potrzebuję czegoś do 25-30 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#3186 |
Szanelowa Madżesti
|
dziewczyny gdzie we Wrocławiu znajdę dobrą pasmanterię taka, która ma praktycznie wszystko do szycia od koronki, tasiemek, cekinów, kamyków po inne pierdołki ????
|
![]() ![]() |
![]() |
#3187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie wiem czy dalej jest. ale w poprzednie wakacje była pasmanteria na księcia witolda, jak jest costa. mieli tanie guziki, podejrzewam, że reszta też będzie ok cenowo.
![]() |
#3188 |
Konto usunięte
|
jest mała pasmenteria z bardzo dużym asortymentem koło renomy jak chciałam to potrafiłam znaleźć tam wszystko
|
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | |
Wtajemniczenie
|
pasmanteria jest też na Kołłątaja. Jak się idzie z dworca w stronę Galerii Dominiańskiej, to po prawej stronie po schodkach. Duży wybór jest też pod nasypem z tyłu targowiska na Zielińskiego.
Cytat:
![]()
![]() |
#3190 |
Szanelowa Madżesti
|
a ta koło renomy to gdzie dokładniej bo akurat będę tam jutro??? jak idzie się od rynku do renomy to po której stronie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3191 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3192 |
Szanelowa Madżesti
|
dzięki dziewczyny polatam jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() musze z TZtem tam sie wybrac, bo juz ktorys raz slysze, ze smacznie ale troche drogo ![]()
![]() |
#3194 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a gdzie w miare tanio kupie okulary korekcyjne? pewnie majatek za szkielka zaplace, wiec na oprawkach chcialabym przyoszczedzic :/
![]() |
#3195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mogę pożyczyć jakby się spodobało coś ![]()
![]() |
#3196 |
Szanelowa Madżesti
|
teraz w Vision Express jest promocja 3 w cenie 1, robisz sobie jedne okulary a 2 pozostałe pary otrzymujesz gratis, oprawki też wcale nie są takie drogie w Vision, można tam czasami znaleźć coś za rozsądną cenę
|
![]() ![]() |
![]() |
#3197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3198 |
Zakorzenienie
|
#3199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.amalfi.pl/ Pizze akurat nie są wcale drogie, a pozostałe dania owszem, do tanich nie należą. Jako ciekawostkę polecam jeszcze Masalę na Kuźniczej. Obsługa bardzo miła i pomocna, zawsze doradzi coś dobrego, Hindusi gotują wszystko na miejscu, dlatego trochę czeka się na zrealizowanie zamówienia. Ostatnio czekałam ok. 40 min. Ceny nie należą do najniższych, ale myślę, że od czasu do czasu warto. Wiecie, gdzie jest najlepsze sushi we Wrocławiu?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3200 |
Szanelowa Madżesti
|
polecam Sakana Wrocław http://sakana.pl/sakana-wroclaw albo Planet Sushi na Rynku. Zdecydowanie odradzam Sushi77, niezbyt świeże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() co do sushi to slyszalam ze dobre jest na szajnochy, mam zamiar za tydzien isc
![]() ![]() |
![]() |
#3202 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a znacie jakiegoś dobrego okulistę? Najchętniej gdzieś w zachodniej części bądź w centrum Wrocławia. Mam straszne problemy z oczami, od ponad miesiąca leczę zapalenie spojówek i okulistka, do której chodzę nie umie sobie poradzić. Będę bardzo wdzięczna za rady.
Wiecie może o jakiś promocjach na dobieranie soczewek?
#3203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3204 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny a czy któraś z was miała może zajęcia w europejskim centrum języków obcych na oławskiej?
Bo rzucili fajną ofertę na grupona i tak sie zastanawiam czy może by nie zacząć uczyc się niemieckiego tak dość intensywnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z calego serca polecam Oh Sushi&Grill w Magnoli na 1pietrze. pokochalam sushi jak i ich kuchnie, jadlam kaczke pieczona na ostro (obledna!), moj TZ wzial owoce moza z krewetkami (pychotka, jak po Londyjskiej restauracji nienawidzilam krewetek, tak znowu pokochalam...), cena za duze, obiadowe danie (ktorego ja nie zmiescilam) to znajdzie sie od 30-70zl. Moje kosztowalo 40pare, a TZta 60 z tego co pamietam. Polecam ich pierogi, cos pysznego. Ceny sushi za bodajze 6szt, to w granicach 20zl. Na kuchni pracuja koreanczycy, ktorych mozna spotkac ciekawie ubranych przy ladzie. Dania sa swieze, w specjalnych piecach przyrzadzane, wiec nie ma mowy o mrozonkach. Dla mnie to byly najlepiej wydane pieniadze na jedzenie ![]() przeszkadzal mi brak muzyki, co mnie zaskoczylo bo nieraz jak przechodzilam ot tak, to slyszalam ze cos leci, ale za to sa mile kelnerki, ktore doradza i poleca specjaly, wytlumacza co sie czym rozni, wiec bez krepacji mozna pytac ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-08-02 o 19:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
na Jedności Narodowej niedaleko wyspy słodowej i Biedronki jest pasmanteria. Wydaje mi się, że dosyć dobrze zaopatrzona. A w tym samym lokalu jest też krawiec, także full wypas ![]()
Let me kiss you hard in the pouring rain You like your girl's insane' Edytowane przez beaucoup Czas edycji: 2011-08-02 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3207 |
Zakorzenienie
|
Potrzebuje namiary na dobra agencje-posrednika ubezpieczen odnosnie OC. Pzu naliczylo mi ogromna kwote za OC do zaplaty, w zeszlym roku korzystalam z agenta w Srodzie Slaskiej i tam Pani dala mi duzo znizek. Niestety teraz nie moge tam pojechac, a telefon jaki mam nie odpowiada.
Moze same korzystacie z jakiegos punktu, gdzie proponuja najkorzystniejsza oferte dla klienta? Bede wdzieczna za namiary ![]()
#3208 |
Zadomowienie
|
w tym roku podrożały bardzo stawki za OC. My w domu korzystamy z Allianzu na Strzegomskiej.
![]() |
#3209 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, czy zalezy Ci na konkretnej osobie, czy tez firmie ubezpieczeniowej. Ze swojej strony moge polecic Link 4
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3210 |
Raczkowanie
|
WItam
![]() Mam do was ogromną prośbę Wrocławianki ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.