|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Cytat:
![]() Kurczaku KOOCHAAAAMMM KOCHAAAAMMMMMM KOCHAAAAMMMM CIĘĘĘĘĘ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rany julek jak ja Cię uwielbiam ![]() ![]() jesteś moim Guru boska kobieto ![]() ![]() Powiedz kochana, jesteś szczęśliwa? Czujesz się spełniona , tak życiowo? A teraz co do cytowania: 1. Też pamiętam swoją prababcię ![]() ![]() 2. Ja już kiedyś mówiłam coś o zdradzie, jeśli chodziło o Ollę, może i mąż nie zdradza, ale (nie chcę źle wróżyć) jak tak dalej pójdzie... ![]() Dla mnie psucie się w sferze seksu, bardzo mocno odzwierciedla też relacje w związku... i przepraszam,ale od dawna mam wrażenie, że u Olli coś jest nie tak i w postach też nie czuć tej więzi, odbieram to bardziej jako niechęć, "zmęczenie materiału", jakieś ukryte pretensje itd... i bardzo mi przykro, że Olla się tak, mam wrażenie, męczy trochę... 3. Pozwoliłam sobie zacytować ![]() ![]() 4. Zgadzam się i wg mnie tatuś ma jakieś poważne zaburzenia natury emocjonalnej, mówię serio... a Badymka, Tobie jak na mój gust pomóc musi specjalista, długą i porządną terapią, bo sama sobie nie poradzisz, a graniem cierpiętnicy zamęczysz siebie i wszystkich w koło, a jaśnie tatuńciowi i tak będzie źle i będzie Cię gnoił. ![]() ![]() 5. No szczerze mówiąc taką miałam nadzieję... ![]() ![]() A ja miałam znów wymianę zdań z eksem ...yhhh brrrr, no dlaczego ja jeszcze cokolwiek czuję (w sensie sentymentów)?? ![]() ![]() I zdecydowanie przyklaskuje idei wyprowadzki, zwłaszcza, że wiem o ile swobodniej na wynajmowanym "u siebie", swobodniej psychicznie, ja mam teraz komfort mieszkania z kumpelą w mieszkaniu 3pokojowym za 1250zł za całość i jest bosko ![]() ![]() U mnie odchodzi argument o wywalaniu kasy w tym samym mieście, ale i tak słyszę, że się taki duży dom marnuje i tyle pieniędzy na wynajem itd... argumentacja identyczna, jak u Ciebie Biedroneczko...znam też świetnie te zmiany nastroju domowego, no i twierdzenie babci, że nie mieszkają z rodzicami, tylko Ci co się dogadać nie potrafią ![]() A muszę się pochwalić, że w śr idę na Taniec brzucha, a w czw na Zumbę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Biedronka - dziękuję
![]() Olla - Kurczak dobrze prawi..... Miłego dnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3183 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście nacytowałąm i wcięło.
![]() ![]() mww życzenia ![]() ![]() ![]() ![]() Kasza jest różnie sinusoida, choć było lepiej ostatnio. Kurczak co do 1-go kroku popieram w 100%, resztę też. Ostanio czytam "Gniew w związku' i to co mój szanowny robi t bierna agresja polegająca na ignorowaniu partnera, wpędzaniu w poczucie winy i tym samym manipulowanie nim.Czemu się dałam , nie wiem , ale juz wiem jak sobie pomóc. Mąż też czyta książkę i mżę pojmie,że ma (mamy ?)problem ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Piszę w częsciach, bo ciągle wcina zasięg i mniej będę płąkać po małych wypocinach ![]() I nie jest tak,że mó chłop jest gnojkiem i tyranem tylko jakos tak dziwnie reaguje. Może się nauczy panować nad tym. W sb zaliczyłm bal karnawałowy i bawiłam si.ę do 1.30 , bo DJ zaczął puszczać disco polo przez 20 min, , a tyle to ja nie zniese. ![]()
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
![]() |
#3184 |
Zakorzenienie
|
Olla -dziękuję
![]() Z wcześniejszych Twoich postów ewidentnie widać, że z mężem cos się dzieje nie tak... oby przeczytanie i przedyskutowanie książki dało oczekiwane rezultaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mww spoznione wszystkiego najlepszego Nasza Dziadko-babko ![]() ![]() Cytat:
Jasne przeciez za nic 5 stawiaja z palcem w nosie skonczy ![]() A mnie ktos ostatnio nagabuje na zycie na wsi ( tylko w kwesti teoretycznej)ale po dokladnym przeanalizowaniu wyszlo na to ze on lezy a ja wszystko robie. No way ![]() Cytat:
Kurczak ty dziobaku w laski sie wkradac umiesz pierwszorzednie ![]() Cytat:
Probowac nalezy do skutku jesli wrocisz 2 , 4, 5 raz to co ? Przezyjesz ![]() Po nieudanej probie ewentualnie zmodyfikowac cel lub srodki Cytat:
Minimalna, moteda prob i bledow i oberwania po nosie tu pracuje. Kurczak gdzies mi wcielo, ale ten aspekt grzewczy jest ![]() ![]() ![]()
I'm looking for a husband... ![]() Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje, szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dzinek Czas edycji: 2012-01-23 o 14:44 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3186 |
Wtajemniczenie
|
mww jak lubisz pośpiewać po pijaku to ja się muszę z Tobą na jakąś imprezę wybrać
![]() biedronko a nie da rady, żebyś sobie odkładała coś z każdej pensji? potem byłoby łatwiej zacząć na "swoim". Bo tak jak dziewczyny piszą wyprowadzka to jedyne rozwiązanie i trzeba się odważyć. ![]() Badymka przede wszystkim gratuluję średniej ![]() ![]() ![]() Olla strasznie Ci współczuję, chyba jestem najmniej odpowiednią osobą żeby coś radzić w problemach małżeńskich, więc wspieram Cie duchowo i liczę, że wszystko wam się ułoży. Może faktycznie ta książka rozjaśni panu mężowi nieco w głowie... ![]() Agusia trzeba czasu, duuuużo czasu zanim zapomnisz kompletnie o ex ![]() Kurczaku nabijacie punkty u nowej "Babci" ![]() a jak się czujesz z tym że wracasz do pracy? ściskam wszystkie ![]()
#3187 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje wszystkim za życzenia
![]() ![]() ![]() Sephi - uwielbiam śpiewać, mieliśmy 3 h karaoke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3188 |
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek
![]() ![]()
#3189 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=dzinek;31794131]
![]() ![]() ![]() Mww spoznione wszystkiego najlepszego Nasza Dziadko-babko ![]() ![]() Najlepszego Jasne przeciez za nic 5 stawiaja z palcem w nosie skonczy ![]() A mnie ktos ostatnio nagabuje na zycie na wsi ( tylko w kwesti teoretycznej)ale po dokladnym przeanalizowaniu wyszlo na to ze on lezy a ja wszystko robie. No way ![]() ale ten tego? o co sie rozchodzi? Kurczak ty dziobaku w laski sie wkradac umiesz pierwszorzednie ![]() Jesli Ty nie chcesz z rodzina to dyskusja zbedna. Probowac nalezy do skutku jesli wrocisz 2 , 4, 5 raz to co ? Przezyjesz ![]() Po nieudanej probie ewentualnie zmodyfikowac cel lub srodki Z ta ksiazka bym polemizowala, jaka wiedza ksiazkowa dotyczaca zwiazkow dociera skutecznie do fecetow?(I kto te ksiazki pisze?) Minimalna, moteda prob i bledow i oberwania po nosie tu pracuje. QUOTE] Wiem,żę książki para psychologiczne są jakie są.Ale ja liczę,żę on przeczyta,że to co ja wiele razy mowiłam ,naprawdę istnieje i ten problem został sklasyfikowany i nie jest moim wymysłem, to o co miałam jakies do Niego pretensje Wiecie jak to jest. Najtrudniej problem dostrzec.Potem już z górki ![]() Dzięki dziewczynki za komentarze. Oglądałąm Julie i Julia.Pośmiałąm się, ale też naszła mnie refleksja jaka jest moja droga. Jestem starsza od jULI O 8 LAT i stoje w martwym miejscu.Zawodowo przynajmniej. Miłęgo wieczoru babuchy.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
![]() |
#3190 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Olla ale jak dajesz facetowi takie coś do poczytania to pozakreślaj ołówkiem (mimo że moja bibliotekarska dusza cierpi jak myślę o mazaniu książek) kwestie, które ma przemyśleć. Wtedy masz cień szansy, że zrozumie chociaż 5 % inaczej nie liczyłabym na to. Nic mi się dziś nie chcę, nie mam żadnej motywacji do nauki i żadnej radochy z niczego. Jedzenie nawet nie poprawia mi humoru i piling kawowy też go nie poprawił. Jest buuu Śpijcie dobrze moje próchna ![]()
![]() |
#3191 |
Zakorzenienie
|
Olla, mnie też swego czasu (jeszcze we Włoszech) film Julia i Julie natchnął do podsumowawczych przemyśleń. Nadaje się do tego, mimo kulinarnie lekkiej formy.
Miłego wieczoru, babuleńki ![]()
![]() |
#3192 |
Wtajemniczenie
|
a mnie film Julie i Julia natchnął tylko do luzowania drobiu
![]()
#3193 |
Zakorzenienie
|
Sephi, chciałoby się kliknąć "lubię to"
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3194 |
Wtajemniczenie
|
Kasza, a wiesz, że się nauczyłam
![]() ![]()
#3195 |
Zakorzenienie
|
No Seph....nie wiem co na to Kurczak, jak ja tak poluzowałaś tu i ówdzie....
![]() możliwe, że stosunkowo nie do końca ją to satysfakcjonuje ![]()
![]() |
#3196 |
Wtajemniczenie
|
stosunkowo, to ów kurczak został też nafaszerowany i zaszyty
![]()
#3197 |
Zakorzenienie
|
Uhuhuhuhu
![]() wyobraźnia mi ruszyła, ale to zaszywanie... czyżby się coś wykluło, a my nic o tym nie wiemy? I ja na klatę nie przyjmowałam ![]() Ciekawe jak się Pani Kurczakowa czuje po tych "zabiegach" ![]()
![]() |
#3198 |
Zakorzenienie
|
A ja będę się upierała, że jeśli (z podkreśleniem "jeśli") mąż przeczyta książkę to można zacząć rozmowę i ona naprowadzi Was na problem, który macie w związku.... to tak jak z artykułem w prasie - przeczytasz i wyrażasz swoją opinię
Julie i Julia tak uwielbiam ten film, ze mogłabym oglądać raz w tygodniu ![]() Dzień Dobry.... Wczoraj odrysowałam lalkę, dzisiaj wycinanie i zszywanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3199 |
Zakorzenienie
|
Amen.
mww co ta za lalki, woo-doo? ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3200 |
Zakorzenienie
|
Nieeeee... takiej jeszcze nie umiem uszyć (ale mam nadzieję, ze to kwestia czasu..
![]() Lalki są wystawiane za 25 Euro (TAK!!! aż tyle), a jest to akcja Unicef'u.. każde chętne dziecko mogło wziąć wykrój (oczywiście niekompletny, bo brakowało kawałka brzucha i kciuków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3201 |
Wtajemniczenie
|
mww właśnie sobie "wygooglowałam" co to za akcja
![]() ![]()
#3202 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja mam marzenie ;( tylko mnie na nie nie stać :beksa:
![]() |
#3203 |
Wtajemniczenie
|
badymka - mnie też się te kiecki podobają i też mnie nie stać
![]()
![]() |
#3204 |
Zakorzenienie
|
Sukienka na pewno tańsza, niż kostium misia
![]()
![]() |
#3205 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
z tym cellulitem, rozstępami i bez dolnych "szóstek"? ![]() Cytat:
Jest jeszcze sporo rzeczy, które chciałabym zrobić, jakieś takie moje marzenia - ale to tak na spokojnie ![]() Póki co - cieszę się tym, co jest teraz ![]() A dlaczego pytasz? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() na szczęście zarówno moja mama, jak i teściowa są zdania, że "młodzi powinni mieszkać osobno" ![]() A muszę się pochwalić, że w śr idę na Taniec brzucha, a w czw na Zumbę ![]() ![]() no to się nawywijasz tyłkiem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
o papier toaletowy ![]() ![]() Cytat:
![]() co to jest luzowanie drobiu??? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3206 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wyciąganie kości i zostaje samo mięsko ![]()
![]() |
#3207 |
Wtajemniczenie
|
Luzowanie inaczej trybowanie
![]() Kiecka tańsza niż kostium misia ale nie wywoła efektu przytulania. Jakoś tak dziwnym trafem jak gdziekolwiek zakładam coś bardziej kusego to moi znajomi faceci nagle trzymają się z daleka. Ja wiem, że nie mam figury modeliki i nóg Tiny Turner ale kurcze, czasem też bym chciała włożyć kieckę i poczuć się kobietą ![]()
![]() |
#3208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (na początku myślałam, że mówisz o moich rozstępach i cellulicie, ino ten brak szóstek mnie zastanowił ![]() 2. Pytam, bo z Twoich wypowiedzi bije takie "coś" , takie łaałł ![]() ![]() A, że ja jestem na etapie podsumowań, przemyśleń i wszelkich innych zastanowień nad sobą, oczekiwaniami i życiem, osiągnięciami, marzeniami... i chciałabym, żebym kiedyś była tak spokojna i pogodzona ze światem jak Ty (nie wiem jak to inaczej ująć ![]() 3. To jeszcze mi 1,5 roku zostało... ![]() 4. Przesunęli zajęcia o tydz, ale się doczekać nnie mogę ![]() 5. ![]() ![]() 6. No co Ty...nikt Cię nigdy nie luzował ![]() 7. No właśnie.... jeśli mogę spytać...jak to jest po? :zawstydzony: i czy czuć miejsce szycia? Seks daje taką samą przyjemność, w sensie intensywności..? Pytam, bo znajomy ostatnio rzucił hasło, że on ze swoją laską, to częściej analnie, bo urodziła (1 dziecko!) i jest już zdecydowanie luźniej, więc nie ta przyjemność... dla mnie to szowinistyczne i egoistyczne ![]() ![]() Mww czekamy na lalę ![]() ![]() Badymka a po ile ta kieca? A co do reszty wypowiedzi, to jak ja Cię kiedyś walnę w łepetynę ![]()
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2012-01-24 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3209 |
Zakorzenienie
|
Lalka wykrojona
![]() Dzień dobry - miłego dnia ![]() A powiedzcie mi czego brakujew organiźmie jak pękają kąciki ust i dość długo goją się małe rany? I co jeść aby dostarczać ciałku tej witaminy? |
![]() ![]() |
![]() |
#3210 | |||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na problemy z kącikami pomaga mi tylko i wyłącznie Carmex. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.