METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Dom, mieszkanie, nieruchomości

Notka

Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-18, 09:00   #3211
puchatkowa
Zakorzenienie

Dot.: METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
i PO
PaLLitQa, świetnie Ci wyszedł ten pokoik Wszystko idealnie zgrane
Czy takiej wielkości szablon jak Ty masz jest dość drogi?

Cytat:
Napisane przez tancerkaGd Pokaż wiadomość
witam wszystkich
chcialabym się z Wami podzielic metamorfoza swojego pokoju

tuż przed remontem :

no a teraz po metamorfozie :

tancerkaGd, świetne kolory, super pomysł. Bardzo energetyzujący jest Twój pokoik

Czy to jest tylko wątek do przemian pokoi, że trzeba pokazać stan przed i po? Bo ja się dopiero urządziłam na nowym, więc stan sprzed jest zupełnie "goły", ale chętnie zrobię zdjęcia po i je wkleję

Ząbki
puchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 14:11   #3212
urwanyguzik
Rozeznanie

puchatkowa:Czy to jest tylko wątek do przemian pokoi, że trzeba pokazać stan przed i po? Bo ja się dopiero urządziłam na nowym, więc stan sprzed jest zupełnie "goły", ale chętnie zrobię zdjęcia po i je wkleję [/quote]

nie trzeba przed i po
urwanyguzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 16:55   #3213
puchatkowa
Zakorzenienie

To ja wieczorem postaram się coś wkleić

Ząbki
Stary 2008-08-18, 19:52   #3214
urwanyguzik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez puchatkowa Pokaż wiadomość
czekamy z niecierpliwoscia
Stary 2008-08-18, 22:33   #3215
magdzia33
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie... gdzie zdjecia??

Jestem żoną

Maleństwo
magdzia33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-21, 07:17   #3216
gosiaszan
Przyczajenie

dziewczyny! POMOCY!!
Niedawno przeprowadziłam się do nowego mieszkania.
Pokój jest z aneksem kuchennym i ma 20 metrów. Z kuchni zrobiłam córce pokój. Ściany były białe, a przy moich czarnych meblach wyglądało to żałośnie, postanowiłam trochę go ożywić, ponieważ bardzo lubię żółty kolor ściany pomalowałam na żółto!!! Same zobaczcie jak to wyszło!!!
Chyba trochę kiczowato!!
Proszę o porady, co byście zmieniły !!!
Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie porady nawet krytyczne!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1kaloryfer.jpg (47,5 KB, 167 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1kuchnia.jpg (41,4 KB, 156 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1lustro.jpg (46,8 KB, 147 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1okno.jpg (36,5 KB, 99 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1tapeta.jpg (37,2 KB, 105 załadowań)
gosiaszan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-21, 08:01   #3217
Ivonea
Wtajemniczenie

GG do Ivonea

hmm fakt ... troszkę kiczowato ..
wydaje mi się że za dużo jest na małej powierzchni....
te czarne meble strasznie przytłaczają pokój...
mogłabyś rozrysować układ swojego pokoju?? czy może kawalerki?? może wystarczy zmienić układ...

a co do kolorów....
wrzucam propozycje....

proponuje troszkę pozmieniać meble... unowocześnić je..
zauważyłam na nich jakieś pasy metalowe.. można by je usunąć... i można by zmienić uchwyty...
bardzo nie podoba mi się ta oszklona szafa.. ale to tylko mój gust więc proszę się tym nie przejmować...
ogólnie zbyt dużo jest na pułkach... to przytłacza.... zmniejsza pokój ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg First_Interior_by_BonnieBon.jpg (88,0 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 102_na-czerskiej_diw_07_01.jpg (25,8 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 043008_blackstudy.jpg (34,1 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czary_na_bialym_zaj.jpg (19,4 KB, 23 załadowań)
Ivonea jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-21, 17:50   #3218
gosiaszan
Przyczajenie

Ivonea - bardzo dziękuję, za ocenę masz rację jeszcze dzisiaj spakuję w kartony większość bibelotów z półek, jeśli chodzi o metalowe listy też da sie je zdjąć - tylko kupiłam do nich karnisz w złotym kolorze, a jak zdejmę listy to karnisz do niczego nie będzie pasował
Później postaram się rozrysować plan pokoju.
Bardzo Ci dziękuję i czekam na następne propozycje i krytyki, a co myślisz o żółtych ścianach , jaki wzór i kolor dywanu??
Stary 2008-08-21, 19:02   #3219
gosiaszan
Przyczajenie

udało mi się stworzyć w Paint - jakiś obraz mojego pokoju. Może nie jest to arcydzieło ale starałam się bardzo .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pokoj.JPG (24,7 KB, 51 załadowań)
Stary 2008-08-22, 08:00   #3220
gosiaszan
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Xawiera Pokaż wiadomość
bozia152@wp.plProszę o pomoc.Chciałam zrobić córce większy pokój(w miejscu gdzie jest kuchnia i pokój mały)natomiast kuchnię zrobić w miejscu gdzie jest mała garderoba.Pomóżcie[ mi to jakoś zaprojektować tak żeby miało ręce i nogi.Poniżej przesyłam obecny plan mieszkania które ma 44,44 m2.Przepraszam ale plan mieszkania rysowała córka ale wydaje mi się że wiadomo o co chodzi.Nie wiem czy zrobić otwartą kuchnię na pokój,jet tam wyjątkowo mało miejsca (ale z kolei znajomi mówią że będę wąchała wszystkie zapachy)Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc
Witaj Xawiera.
Miałam podobny problem z przeniesieniem kuchni w inne miejsce. Największy problem jest z wodą, gazem i kanalizacją. Musisz kanalizację i wodę przenieść pod podłogą wkuwając się na jakieś 5 cm w strop. Do tego potrzeby jest fachowiec. Myślę, że przeniesienie kuchni do garderoby to zbyt długa odległość, woda musi mieć jakiś spadek i czy dalej tym większy. A może powinnaś kuchnię przenieść do swojego pokoju a w garderobie zrobić sobie sypialnię? Ja zrobiłam aneks kuchenny i wcale nie przeszkadzają mi zapachy gotowania. załączam mój plan przebudowy Twojego mieszkania, czerwona linia - to ściana, natomiast niebieskie linie to woda i kanalizacja.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mieszkanie 45 mkw.JPG (54,7 KB, 21 załadowań)
Stary 2008-08-22, 09:17   #3221
Ivonea
Wtajemniczenie

GG do Ivonea

kuchnia ma ładne meble.. ale wydaje mi sie ze ładnie bywygladała z pistacjowymi kolorami... niebieksim.. zielonym morskim... wklejam propo...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z3175544X.jpg (68,6 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z3175545X.jpg (71,7 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg trzy_salony_5.jpg (51,2 KB, 76 załadowań)
Stary 2008-08-22, 09:36   #3222
Ivonea
Wtajemniczenie

GG do Ivonea

co do czarnych mebli.. wklejam kolejne inspiracje...

gosiu będę szczera.. proszę nie obrażaj się.. mnie się te meble nie podobają... masz nowe mieszkanko.. można by było sprzedać je i kupić nowe jaśniejsze.. które powiększą pokój...

kolor żółty w tym pomieszczeniu (chodzi o meble)nie pasuje.. możliwe że jaśminowy czy fiolet pasował by bardziej...

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...46#post6908746 tam jest post kalija z zdjeciami...

proponuje przemalować całe pomieszczenie "łącznie z kuchnia na taki kolorek.. dodatki złoto łososiowe.... (to miej wiecej inspiracja z 3 obrazku) proponuje zlikwidować te pasy metalowe i zamienić uchwyty w meblach na kolor złoty...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mjm12_2.16_fox_2_032_193.jpg (21,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mjm12_2.16_fox_2_096_600.jpg (134,2 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czary_na_bialym_zaj.jpg (19,4 KB, 9 załadowań)
Stary 2008-08-22, 09:44   #3223
magrens
Raczkowanie

PaLLitQa mam pytanko odnośnie mebli, jakie wybrałaś i jaki masz ich układ, szukam inspiracji, na razie kupiłam szafę...
magrens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 10:24   #3224
Deborah100
Zakorzenienie

PaLLitQa Bardzo podoba mi się ten mały szklany stoliczek/ława Mogę wiedzieć gdzie go kupiłaś i ile mniej więcej kosztował?
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 11:54   #3225
puchatkowa
Zakorzenienie

W końcu mam fotki Przepraszam, że to tyle trwało Pokój nie jest jeszcze do końca urządzony - brak w nim m.in. zdjęć ale jeszcze nie wybrałam, które chcę dać do wywołania. Mam do nich kupione duuuuże antyramy, a zdjęcia na pewno będą z gór
Zastanawiam się też nad jakimś szablonem w ciemnym kolorze na tej jasnej ścianie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0001.jpg (42,4 KB, 263 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0002.jpg (39,5 KB, 210 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0003.jpg (38,2 KB, 223 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0005.jpg (35,6 KB, 200 załadowań)

Ząbki
Stary 2008-08-22, 12:59   #3226
magdzia33
Zakorzenienie

Cytat:
W końcu mam fotki Przepraszam, że to tyle trwało Pokój nie jest jeszcze do końca urządzony - brak w nim m.in. zdjęć ale jeszcze nie wybrałam, które chcę dać do wywołania. Mam do nich kupione duuuuże antyramy, a zdjęcia na pewno będą z gór
Zastanawiam się też nad jakimś szablonem w ciemnym kolorze na tej jasnej ścianie.
puchatkowa, fajne zdjecia, jednak mi czegos brakuje, ja sciany wymalowalabym w kolorze pamaranczowym albo czerwony, pomysl o dodatkach, np. swieczkach. Koniecznie zawies te zdjecia!

Jestem żoną

Maleństwo
magdzia33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 13:23   #3227
puchatkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdzia33 Pokaż wiadomość
puchatkowa, fajne zdjecia, jednak mi czegos brakuje, ja sciany wymalowalabym w kolorze pamaranczowym albo czerwony, pomysl o dodatkach, np. swieczkach. Koniecznie zawies te zdjecia!
Ten jasny kolor w rzeczywistości jest lekko pomarańczowy bo kolor farby nazywa się brzoskwiniowy jogurt. Aparat mógł zjeść trochę kolory, poza tym w słońcu też są zawsze jaśniejsze. Ogólnie myślałam, że ściany wyjdą troszkę ciemniejsze, ale już na połączenie brązu z czerwienią bym się nie odważyła
Zdjęcia powieszę na bank, to tylko kwestia czasu
Świeczkę jedną już mam, pomyślę jeszcze o innych - dzięki madzia

Ząbki
Stary 2008-08-22, 14:38   #3228
Deborah100
Zakorzenienie

Zestawienie kolorów bardzo ładne ale pokój stanowczo za ciemny, za mało naturalnego światła. Ja lubię jasne pomieszczenia
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 14:43   #3229
puchatkowa
Zakorzenienie

Do zdjęcia podniosłam tylko jedną roletę, bo nie chciałam, żeby zdjęcie wyszło za jasne (i przekłamało kolory) ze względu na światło słoneczne (pokój mam od południa).

Ząbki
Stary 2008-08-22, 18:53   #3230
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Do zdjęcia podniosłam tylko jedną roletę, bo nie chciałam, żeby zdjęcie wyszło za jasne (i przekłamało kolory) ze względu na światło słoneczne (pokój mam od południa).
bardzo ładnie kolory ścian mi się podobają nie tylko ściany
a meble gdzie kupowałaś??chyba nie w ikei?

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 19:47   #3231
selfish
Rozeznanie

Puchatkowa, masz baaaardzo ładnie i gustownie urządzony pokój, świetna kanapa - musi być na niej wygodnie sobie leżeć i poczytywac książkę
Ani się waż przemalowywać na pomarańczowo lub czerwono (brrr, co za pomysł), duże okna od południowej strony to zaś argument za tym, żeby kolory ścian pozostały ciemne, jest super
A teraz łyżka dziegciu: nie podoba mi się strefa z drzwiami: fotel rozumiem, że tymczasowy (nienajlepszy i jeszcze tak przykryty kocem, rozumiem, że miało być pod kolor), no i strasznie pusto w rogu za drzwiami, ten jeden mały kwiatek to żaden wypełniacz. Domyślam sie jednak, że wszystko u Was jeszcze nowe i w trakcie zmian, więc kładę to na karb tzw. stanu przejściowego
Generalnie: wery najs

Aaaa Żadnych szablonów, błagam

--------l
selfish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 21:11   #3232
panna kinia
Rozeznanie

Cytat:
śliczny pokój normalnie jak z katalogu! Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem. Fajnie mieć waeunki mieszalne, aby tak sobie urządzić tak pokoik, który moim zdaniem wcale nie jest za ciemny. Jak dla mnie sprawia wrażenie ciepłego, neutralnego - super. Podobnie jak tutaj już ktoś podpowiedział zrzygnowałabym z szablonu, a zamiast tego zainwestowała w elementy ozdobne tj. świece w kolorze beżu, bieli, brązu lub zieleni w różnych odecienach. Ściany faktycznie wydają się troszkę puste, dlatego pomysł z zawieszeniem czegoś jest dobry. Na twoim miejscu zaiwestowalabym w jakiś plakat (do zakupu w empiku, większych sklepach papierniczych czy sklepach internetowych oraz oczywiście allegro), który następnie bym oprawiła w antyramę. Może to być jakiś krajobraz, reprodukcja obrazu, kwiaty, abstrakcja coś co kolorystycznie będzie pasowało do pokoju, a treścią do właścielki.
Osobiście szukam plakaciku z włoskim krajobrazem, czegoś na klimat Toskanii, ale jakoś znaleść nie mogę.
Moim zdaniem pokój fantastyczny, do pozazdorszczenia, sama bym mogła w takim "urzędować"!
Stary 2008-08-22, 21:37   #3233
havana
Zadomowienie

Puchatkowa, to co już jest - jest super. Mam nadzieję że pokażesz pokój po zawieszeniu zdjęć itd. Zgadzam się ze wszystkim, co napisała Selfish. Piękne meble (chyba doors z brw?), piękna kanapa, piękne okna (btw. pokój z trzema oknami dachowymi na pewno ma pod dostatkiem naturalnego światła) Pewnie obok pokoju masz garderobę - rewelacja, zazdroszczę
havana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 21:51   #3234
Natalala4
Raczkowanie

Dziewczyny poradźcie coś:

musze wybrać rolety do dużego pokoju w moim mieszkanku.
ściany są kremowe/beżowe, szafki i inne meble są drewniane kolor olcha, parkiet jasny, łóżko i fotele będą brązowe. Nie chce wklejać zdjeć bo póki co jest nieciekawie :/ Kupiłam mieszkanie po kimś i jest tu nieźle namieszane kolorystycznie...
Niemniej jednak zmierzam do tego żby pokój był w stylu lekko afrykańskim
Beżowe ściany zostaną na razie bo są odnowione, reszta dodatków brązowa czekoladka, dywan w zebrę.
No i mam zagwostkę jak chodzi o kolor rolet...
Zastanawiam się czy lepiej wzorzystą czy gładką, raczej ciemniejszą jakąś bo jasne się zleje ze ścianami za bardzo.

Jeśli macie namiary na jakieś fajne sklepy z roletami zeby był duży wybór to też dajcie znać bo byłąm już w chyba 10 punkatch w trójmieście i wszędzie ta sama bieda.... Czy nigdzie nie ma jakichś oryginalnych wzorów albo inspiracji?
Natalala4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 08:11   #3235
gosiaszan
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Ivonea Pokaż wiadomość
co do czarnych mebli.. wklejam kolejne inspiracje...

gosiu będę szczera.. proszę nie obrażaj się.. mnie się te meble nie podobają... masz nowe mieszkanko.. można by było sprzedać je i kupić nowe jaśniejsze.. które powiększą pokój...

kolor żółty w tym pomieszczeniu (chodzi o meble)nie pasuje.. możliwe że jaśminowy czy fiolet pasował by bardziej...

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...46#post6908746 tam jest post kalija z zdjeciami...

proponuje przemalować całe pomieszczenie "łącznie z kuchnia na taki kolorek.. dodatki złoto łososiowe.... (to miej wiecej inspiracja z 3 obrazku) proponuje zlikwidować te pasy metalowe i zamienić uchwyty w meblach na kolor złoty...
jejku, Ivonet, gdzieżbym śmiała się obrażać? prosiłam o prawdę i opinie, bardzo Ci dziękuję za dobra rady, naprawdę jestem bardzo wdzięczna .
Zaczęłam już trochę stosować sie do twoich zaleceń. Schowałam część bibelotów, pozrywałam złote listwy - bez tych listew trochę smutno, ale to kwestia przyczajenia się . Niestety ze zmianą mebli muszę poczekać - kompletny brak funduszów - a nawet bym powiedziała, że duży debet . Uchwyty zmienię, ale po wypłacie . Z kolorem ścian jest problem . Pomalowałam je tydzień temu i jak to zazwyczaj mądry polak po szkodzie, najpierw pomalowałam a później poprosiłam o dobre razy. Kolor chciałam jaśniejszy, niestety inaczej to wyglądało w sklepie a inaczej na mojej ścianie. Próbowałam ratować sytuację tapetą i pomyślałam , ze kolor tapety łączy kolory szafek kuchennych z moją żółcią. A wyszło jak wyszło . Ivonet, wiec sama rozumiesz, ze na razie nie wchodzi w grę ani zmiana mebli, ani nowe malowanie, może za rok. Na razie muszę sie męczyć w mojej żółci, myślałam, ze może ją przyciemnić jakimiś przecierankami w kolorze pomarańczy? Boję się, ze znowu przegnę Jeszcze raz dziekuję za słowa krytyki i czekam na POMOC!!
Pozdrawiam
Gośka
Stary 2008-08-23, 11:17   #3236
Ivonea
Wtajemniczenie

GG do Ivonea

e rozumiem że nie masz funduszy na nowa farbę
ja pamietam swój własny wygłup z sufitem.. se wymyślilam chmurki ktore mi nie wyszły bo źle się malowało po tym suficie i to złą farbą.. i potem sobie wymyśliłam cytrynowy sufit :d hahaha to była porażka :d i drugiego dnia pomalowałam na biało.. troszke warstw poszło na to białej farby no ale coż.. głupote moja trza było zamalować;p

myśle że jeśli bojisz się na żółci pomalować fioletem to niema co sie bać dobrze kryjaca farba i dwie warstwy wszytsko załatwią znam to z autopsji ;p uczymy się na błędach... tak patrzac jeszcze na twój pokojik ciekawi mnie dlaczego do konca sciany nie walnelas sobie karnisza.... bo tak jakos pusto jest po jednej stronie... można wtedy było by kupić jakieś złote zasłonki.. i łososiowe firanki(ale takie czyste bez zadnych oczek ozdobek) ... miodzio

mam chwilke czasu cos się pobawie i pokaze pomysl...
myślalam o przemeblowaniu.. taki sobie pomysł walnełam... mnie dalej ta komoda z szyba się nie podoba wiec zrobilam bez niej przemeblowanie;p bym ją sprzedała haha...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pokoik ludzika poprawka.jpg (25,6 KB, 15 załadowań)
Stary 2008-08-23, 12:18   #3237
Ivonea
Wtajemniczenie

GG do Ivonea

takie tam w paintcie.. niestety nie mam zdolności co do graficznych programów :/
mniej wiecej cos takiego widze.. ale mniej więcej...
przygotowalam dwie opcje .. moze cos tam sie spodoba...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tere2.jpg (37,5 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tere.jpg (39,5 KB, 46 załadowań)
Stary 2008-08-23, 14:30   #3238
urwanyguzik
Rozeznanie

Cytat:
super!!
Stary 2008-08-23, 14:34   #3239
urwanyguzik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosiaszan Pokaż wiadomość
dziewczyny! POMOCY!!
Niedawno przeprowadziłam się do nowego mieszkania.
Pokój jest z aneksem kuchennym i ma 20 metrów. Z kuchni zrobiłam córce pokój. Ściany były białe, a przy moich czarnych meblach wyglądało to żałośnie, postanowiłam trochę go ożywić, ponieważ bardzo lubię żółty kolor ściany pomalowałam na żółto!!! Same zobaczcie jak to wyszło!!!
Chyba trochę kiczowato!!
Proszę o porady, co byście zmieniły !!!
Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie porady nawet krytyczne!
nie jest tak tragicznie. tylko nie pasuje mi ten zolty do tych mebli w kuchni. ale do slonecznikow pasuje idealnie moze pochowalabym troche "gratow" z segmentu
Stary 2008-08-23, 14:43   #3240
gosiaszan
Przyczajenie

Ivonea - nawet nie wiesz jaka jestem Ci wdzięczna , że mi doradziasz co prawda rujnujesz mi życie - obalając cały mój misterny plan miało być bez zasłon, ba nawet bez firanek - karnisz pokazał sie w ostatniej chwili. A Ty mi każesz zasłony i firany , jak ja to przeżyję ???
Zanim mnie skrytykowałaś to za szafą dostawiłam kwiatka i skrzynkę ( później zrobię zdjęcie - może Cię zadowolę ) z przestawieniem regałów pomysł mi sie podoba, i pewnie tak zrobię - wiesz myślałam nawet o przemalowaniu mebli - bo ścian malowanie to mi sie nie bardzo chce - jeszcze czuje w kościach niedzielne malowanie na żółto. Mam jeszcze jedno ale' - i teraz proszę żebyś ty mi wybaczyła
strasznie nie lubię koloru różowego, ani filetowego, te amarantowe poduszki może bym jakoś przeżyła, ale jeśli chodzi o ściany to nie dałabym rady!!! wiem jestem bezguście - córka ma pokój różowo-fioletowy i ja tam prawie nie wchodzę - bo sie duszę (
to chyba jakaś choroba ale mam nadzieje, ze uleczalna!!! zrobię jeszce raz zdjęcie tej nieszczęsnej witrynie z lustrami i szybami, może Cię do niej przekonam, a jeśli nie to wpadł mi pomysł, że zrobię z niej komodę (odcinając górną część)
BARDZO!! BARDZO !! dziękuję i proszę o jeszcze czyli obstawiasz, ze to tego żółtego - dać fiolet i amarant?? a co wtedy z tą zielenią w kuchni??? ostatecznie kuchenne szafki też mogę przemalować!!! PROSZĘ O JESZCE !!!
DZIĘKUJĘ !

Edytowane przez gosiaszan
Czas edycji: 2008-08-23 o 15:08
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości