|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Witam Was kochane
dziękuję za zaskakująco miłe powitanie Dałyście czadu z tymi postami od wczoraj ![]() Cytat:
Zanudzać Was może nie będę... Znowu napisałabym wypracowanie pisać, w końcu nie było mnie od ho ho, chyba od 4 miesięcy ![]() Cytat:
Ja z kolei preferuję mniej czynną formę cieszenia się śniegiem... nawet dużo mniej - leżenie w sypialni i gapienie się za okno![]() Musiało być nieziemsko co do pory zdecydowanie się zgadzam (i podziwiam)...niestety ja w sytuacji skrajnego niewyspania po prostu wyłączam budzik (tak jak dziś)... nigdy się to dobrze nie skończyło ![]() Cytat:
Uuu dziękuję za entuzjastyczne powitanie (przynajmniej pozornie ;p) Aż tak rozpoznawalna jestem?![]() Katowice tylko zima ratuje A w lato jest za gorąco...ten pot, rażące słońce, uwydatniona brzydota tego miasta...grrrr...;DJak już wspomniałam męczyć Was nie będę...(za bardzo Was uwielbiam ).Dziękuję za informacje W takim razie mam nadzieję, że to przyczyny psychogenne (a zakładam, że tak właśnie jest).Ajjj, zazdroszczę. Nie pamiętam kiedy się ostatni raz wyspałam. A nawet gdybym chciała pójść spać wcześniej, to nic z tego nie wyjdzie ![]() Owocnej nauki życzę ![]() Cytat:
Witaaaj No nie wiem czy takie świetne - raczej po prostu nienormalne, nawet bardziej niż dotychczas Znam ten ból, również myślę już o wakacjach, ale szybko zleci I podobnie marzą mi się ciepłe kraje... no ale cóż, wszystko poszło na całościowy remont mieszkania, więc trzeba w nim siedzieć ![]() Cytat:
Tak i przyznam szczerze, że trochę kombinowałam, ale cieszy mnie to z jednej strony, bo nowy nick w pełni mnie zadowala I zupełnie nie przeszkadza mi, gdy piszecie 'Mango' . A w Twoim przypadku oba nicki są świetne ![]() Dziękuję bardzo ![]() A u Ciebie oczywiście jak zawsze imprezowo i ciekawie, niczym z filmu ![]() Hmmm, zdaje się, że już wspominałam, że szczęściara z Ciebie nieziemska? Chyba tak, zatem się powtórzę ![]() Cytat:
Ja również tęskniłam ![]() Może się zdecyduję, żeby opowiedzieć... ale póki co, odpowiem na pytanie: redukuję się, bo niestety sprawy zaszły za daleko. Ważę teraz jakieś 55kg, mam już lekką nadwagę, rozstępy, cellulit i nie czuję się dobrze ze sobą Ja jestem chyba "trochę" inna i.... lubię siedzieć w domu (tym bardziej mieszkając sama). ;p Mam dokładnie takie samo podejście Zawsze najpierw odpoczynek przed "czymś naukowym", a potem... znowu odpoczynek...![]() Cytat:
Również miło poznać, Ejli. ;* Moje ręce i stopy też nie przepadają ;D Ale taki widok, taka cudna zima już nieczęsto się trafia w tych latach, więc trzeba się nacieszyć (choćby tak jak ja - po prostu zerkać za okno) Ojj doskonale znane mi uczucie Z lekturami też ciężko...ale co tam, nie będę się o nauce rozpisywać i jeszcze bardziej dobijać Cytat:
![]() A jednak się poszczęściło i udało się przeżyć, za pewne dzięki moim trzymanym kciukom ;D Ps. reszta mi się już nie chciała zacytować, to oznacza, że chyba czas już skończyć ;D Dodatkowo ta moja mania emotek, a bez nich się nie obejdzie, więc połowa treści (i emotek ;() została usunięta... nie powiem - pracowity post. ;D Miłego Dnia ;*
Nie jestem nowa na wizażu - "Mangolina" z tej strony... ![]() "Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest." — Kurt Cobain Edytowane przez Angeo Czas edycji: 2009-02-17 o 15:09 |
||||||||
|
|
|
#3212 | ||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Cytat:
A co najlepsze, bardzo dużo je a od 3 lat trzyma sylwetkę. Twierdzi, że to kwestia aktywnego trybu życia jaki zapewnia jej córeczka ![]() Cytat:
![]() a propos masła, to ja już próbowałam wszystkich trzech - uwielbiam ![]() Teraz mam fazę na "karmel i cynamon" Farmony na zmianę ze "skórą muśniętą słońcem" Garniera. Generalnie, balsamiara ze mnie, że hej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I Ciebie Nefruś, też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam właśnie z zajęć, zmęczona, zmarznięta i przemoknięta. Hate this weather! Idę się rozgrzać kubłem herby, później coś zjem, a później zobaczymy na co starczy mi mojej wątpliwej, a nawet bardzo wątpliwej energii... ![]() Miłego dnia kochane
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-02-17 o 15:41 |
||||||||||||
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
jeeest maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaam
przyszedł znaczy go przywieziono jej jaki jest malutki o , taki ![]() 4385_Acer_Aspire_One_pink.jpg acer-aspire-one-in-japan.jpg acer_aspire_one_pink.jpg
|
#3214 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Idę poszukac Tamo na nk:P edit:Orzeszek piekny laptop
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-02-17 o 16:02 |
||
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny tylko malutki, musze sie przyzwyczaic
![]() dostałam od bratowej herbatki slim figura,oczyszczania spalanie i stabilizacja.Wytpiłam dzis dwie oczyszczające-blee, ale wmawiam sobie ze to pyszna ziołowa herbatka w efekty nie wierze ale spróbowac mozna. ide sobie zrobic zielonej herbaty bo cos mi sie zmarlzo,brr
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ruszam się już z domu!
Tyłek mi wymarzł jakbym na Syberii była i latała w bikini! ![]() Poczytałam,później postaram się poodpowiadać, bo teraz to do nauki lecę, a później ćwiczenia ![]() Mua PS.Agolku- wysłałam zaproszenie Wyobraź sobie, ze miałam to samo przezwisko w szkole co Ty!
|
#3217 |
|
Zadomowienie
|
Helloł,Helloł
![]() Orzeszek-Bosski ten laptop ![]() Nefre-Ano zimno,mrozno ;< Angeo-Pisz co u ciebie słychać i to szybciorem ! Z dziką chęcią przeczytam ;D Wtorek mija mi pod znakiem 'jaskółczego niepokoju' Uroki pms'u ![]() Wstałam półżywa,jako tako ogarnięta wybyłam tam gdzie trza, wzbudzając ogólną konsternację przechodniów wdzianym beretem z pawim piórem. Pff wielkie mi co O.o Przekroczywszy progi wydziału tradycyjnie się poślizgnęłam,ale obyło się bez upadku. Na szczęście ;] Nastepnie arcy ciekawe dziewicze zajęcia z muzealnictwa, przysypiałam ![]() Jako,że lekcja (już myślałam,że zapomniałam o tym słowie :cojest była ogranizacyjna,puszczono nas 40min. przed planowanym końcem.Kozystawszy z okazji,przespacerowałam się w kierunku Galeryji. Bałtyckiej ![]() Klasycznie przyprawiona o niemałą deprechę pt' chcę to wszystko a nie stać mnie na 1/8' kupiłam wiosenną tuniko-bluzkę w H&M, dobre i to. Napoiłam się jeszcze w Wedlu czekolady z musem jabłkowym i cynamonem i tył zwrot :kierunek-dom W drodze, naszło mnie na rozkminki natury egzystencjalnej, że koniec ze staniem w miejscu,czekaniem na wątpliwy cud, z równie wątpliwych niebios, tylko trza się wziąść za rzeczywisty postęp w rozwijaniu swych post-artystycznych zainteresowań. Na dzień dobry korci mnie ,aby od pazdziernika rozpocząć wieczorową naukę w Sopockiej Szkole Fotografii, ot dla dokształcenia się w tej dziedzinie ,poszerzenia horyzontów i znajomości. O ile tylko będe miec te 5 stów miesięcznie na czesne ![]() Wogóle dużo chciałabym w swym życiu zmienić. Po prostu. Nie tylko kariera,sensowna kasa nizli brak,ale hmm więcej imprez, hulaszczych,przewrotnych, spotkania z ciekawymi ,zakręconymi ludzmi (rzecz jasna 'na poziomie' ) Cóż może kiedyś. I oby jak najszybciej. Wylądowawszy w domu uraczono mnei wieścią,ze pojutrze (znowu o 5 rano Najs ![]() W ramach poprawienia sobie humoru, natknęłam się w necie na fotky z niedzielnego koncertosu. Kilka z nich spełniło to zadanie w 100% tzn... (wiem,wiem mam spaczony gust ==') ![]() *________________________ _________________________ _* |
|
|
|
#3218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jabluszko, nie odpiuj na priva juz cie mam, wystarczylo zdjecia zobaczyc i mowia same za siebie (w sensie to z butelkami) Orzeszek sorki ale jak jeszcze raz powiesz ze jests gruba to ci stluke skorupke ![]() ide na obiad,milego laleczki
|
|
#3219 |
|
♥
|
Dzien dobry dzisiaj tylko tak przelotnie
Siedze nad angielskim- jutro sprawdzian ,a zarazem pisałam wypracowanie na owy przedmiot to jakbym nie mogła wstapic na wizaz ![]() Przeczytałam co u kazdej słychac ale odpisywac nie bede- zmeczona jestem. Wczoraj praktycznie cały dzien po za domem , byłam w kozakach które mi przemakaja i mi zimno = nie mam jak kupic innych butów bo w sklepach juz nie ma zimowych butów zakonczyło sie to zapaleniem zatok.Miłego wieczorka |
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Schism- jak to jest możliwe,żetyle razy jesteś we Wrzeszczu a ja Ciebie nie spotkałam?
![]() Poćwiczone, nauczone Wynalazłam,ze na kompie są odcinki 39 ipół, więc uciekam oglądać![]() Miłego wieczoru
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie siedze z rozowym cudem na kolankach
![]() pocwiczylam ,endorfinki sie wydzielily i taki stan u mnie moze trwac wiecznie
|
|
#3222 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko serce mi się kraje, ze wszyscy Cie tak komplementują a Ty widzisz w swoim lustrze coś dziwnego zupełnie ![]() Cytat:
końcowy egzamin z greki Cytat:
Cytat:
dlatego jak wiek że mi ktoś zdjęcie robi to tak leciutko się uśmiecham tylko ![]() ale i tak mój TŻ jest gorszy, bo on w ogóle nie umie się do zdjęć uśmiechać (co widać n zdjęciach na NK ) Ty też jesteś śliczna i wyglądasz tak młodziutko wyglądasz ze ja już Ci przestanę wierzyć jednak ze masz tą prawie 30 ![]() Cytat:
ale jakiś telegraficzny skrót chociaż Cytat:
no nie było Cię tyle czasu to się stęsknić można było ![]() Cytat:
no w sumie fakt ale ja mam taki dobry widok okna ze i w tym śniegu to źle wygląda Cytat:
nadwagę, przy 55 kilo? Cytat:
) cudny Cytat:
![]() BTW Nefuś jak Ty pięknie wyglądasz widziałam Cię juz wcześniej ale w tych okularkach to zupełnie inna dziewczyna z Ciebie Cytat:
) ale coś nowego zawsze wskazane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oby tak dalej U mnie nic nowego uczę się a w przerwie zrobiłam pranie i posprzątałam łazienkę Siss za to posprzątała resztę mieszkania bo ma ferie się przydała na coś w końcu ![]() Wracam do greki |
|||||||||||||
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia- a ja za niedługo biorę się zasprzątanie łązienki i pranie, bo mi się taryfa włącza tańszao 21:45
No nic, muszę oszczędzać skoro prawie na swoim jestem ![]() Dziękuję za komplement Acz zastanawiam się już nad soczewkami..bądź zmianą oprawek Bo ogólnie nie mogę zrezygnować z oksów Ahh.. jak ja bym chciała nie miećwady wzroku Orzeszek- a zdradziłabyś ile takie róFowe cacko kosztuje? ![]() Mercy- ja Ci dam seksowna pani profesor ![]() Nic, poszperam chwilępo wizażu i wio za sprzątanie ![]() BTW.Stosuje któraś z Was wodę termalną?jakie skutki? Opłaca się?
|
#3224 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
strasznie lubie ten film, a na poczatku nie bardzo mi sie spodobal a potem z kazdym razem coraz bardziej i teraz bardzo lubie ![]() Cytat:
zjadlam fajitas, wykapalam sie,obejrze porgram i spadam czytac moja nowa superksiazke Harlan Coben - Hold Tight ![]() dobranocka laleczki
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
350e.
Ja tez mam wade wzroku,powinnam chodzic ciagle w okularach no ale tak wychodzi ze czesciej chodze w soczewkach ![]() A Ty powaznie wygladasz jak sexowna Pani Profesor Studiujesz farmacje?Agolku a co to jest fajitas? I dołączam sie do Ewusi wygladasz bardzo mlodziutko![]() ![]() dziewczyny jak maliny![]() ![]() wzielam szybki prysznic(znowu cieply :baba ) ,zaraz balsamowanie i spac
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Orzeszku- chodzędo 2letniej szkoły, uczę się na technika farmacji
Na studia kiedyś tam.. na razie mnie nie ciągnie ![]() Ehh..Profesor sresor;D Normalna, pokręcona Sylwia i tyle ;D Też mam słabośćdo ciepłych (wręcz gorących! ) pryszniców ![]() Oj, coś mnie na Edytkę Bartosiewicz wzięło ![]() ile nas tam! tam na dole!;D
|
#3227 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[quote=Ewusia_marchew;1101 9075] ja ściągam z Torrentów, ale jest mnósrtwo programów do ściągania ja najbardziej lubię ten bo prawie zawsze się ściąga dobra wersja wpisz sobie w googla "torrent" i Ci znajdzie ten program Nie słyszałam o tym programie jeszcze...muszę poszukać. Jakos zwykle mi nie sciaga tego co potrzeba :c Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No to kiedy się widzimy w Krk? Ja mam ferie jeszcze praawie 2 tyg...Agolek : zaprosiłam Cie na NK/ A ja wrocilam z bitwy snieznej. Powiem Wam ze swietnie bylo Od stop do glowy bylam jak balwan;D I to nic ze mi reka odmarzla i malo nie zemdlałam (serce mnie bolało) ale mowie Wam jak fajnie sie po sniegu rzuca Ale teraz jest mi niesamowicie zimnooo. zebym chora nie byla. Milego wieczoru
|
||||||
|
|
|
#3228 |
|
Rozeznanie
|
Nefre hihihi no a nie:P taki lachon z Ciebie, ze szok!I to intrygujace spojrzenie zza okularów:P Już widzę te spojrzenia studentów na swą ognistą profesorkę
![]() ![]() Agolka rzeczywiscie młodziutko wyglądasz-ja to Cie widzę tak: dziewczyna, która na ognisku bierze gitarę i śpiewa, rozbawiając całe towarzystwo, kiedys nosiłas glany i flanelowe koszule przewiązane w pasie, jednak teraz przerzuciłas się na coś bardziej modnego i wykwintnego ![]() Ale mi się plecie na wieczór, jakąs wene złapałam, chyba Was pojde pokomentowac na nk z tego wszystkiego:P Ale najpierw sie się wykąpać!
|
#3229 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ze mnie trochę mniejsza balsamiara, bo przeważnie zabiegana jestem i nie mam czasu czekać, aż mi 'to to' wyschnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wróciłam, zjadłam kolację i teraz siedzę, ale wypadałoby sie do spania zbierać, bo jutro znowu na łyżwy ![]() dobrej nocy |
||||
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór Plotkary
|
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3233 |
|
Rozeznanie
|
Ather!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ł oooo ale zaskok!
![]() miło Cię widzięc![]() Jakbyś mnie ni epoznała to ja Mercy-tylko z powodów niezaleznych ode mnie się musiałam zmienic w Tarantule:P
|
|
#3234 |
|
Raczkowanie
|
Angeo - ale jak znajdziesz chwilę to koniecznie napisz :P
w ogóle to my się chyba jeszcze nie znamy? :P <wyciąga łapkę> ![]() ![]() madame_apple - kokosowe masło?! karmel i cynamon?! ![]() ![]() aaaaaaa! orzeszku - bardzo ładny laptop :P anniaa - zdrowiej szybko. nefre - jesteś z GD? i schism_ też? no ładnie. i jeszcze z GD Wrzeszcz? mam tam przyjaciółkę. aaa. GD jest świetny! Ewuś - zdasz zdasz egzamin. już my tu w Ciebie wierzymy. Baby14 - chciałabym ściąć. chyba zdecyduję się na coś takiego: klik bitwa śnieżna? o rany ale fajnie! asiek14 - oddawaj lodowisko! aaaaa! ![]() Ather - cześć! ![]() Iza - ! co u Ciebie?! czeeść. dzień leniwy. kolejny. ale jutro już nie ma. wreszcie biorę się za siebie. jakaś nauka coś w te desenie. ileż można w łóżku siedzieć ![]() aa, okulary też noszę :P znaczy na ogół soczewki, ale okulary są właśnie w te 'leniwe dni' iiiii! wieczorne uściski!
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane 'wariaty' ^^
Ducha zobaczyły. Wiosenko - jeszcze w sumie nie wiem, zastanawiam się właśnie czy uda mi się pogodzić wszystko ze sobą i póki co stoję w szczerym polu. Na razie zajrzałam ot tak, zastanawiałam się co tam u Was Hola ![]() Hm... widzę, że troszeczkę się pozmieniało, sporo nowych twarzyczek, odkąd ostatni raz tu byłam
|
|
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja też taką przerwę miałam, że ![]() Oby Ci sie udało wszystko pogodzić ![]() edit: Dziewczyny pozapraszałam Was na nk, Asia to ja
Edytowane przez asiek14 Czas edycji: 2009-02-17 o 23:00 |
|
|
|
|
#3237 |
|
Rozeznanie
|
Ather bo to kurczę! alez mi az szczena opadła jak zobaczyłam Twoj awek!
![]() Fajnie ze jesteś!i mam nadzieję ze pogodzisz się szybko ze sobą i wrócisz na wizaz ![]()
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mercy, ja nic nie chcę mówić, ale to Ty mnie dziś natchnęłaś do tego, jakby nie patrzeć ^^ |
|
|
|
|
#3239 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
Iiiiiiiiiihaaaaaa
Aleście się naprodukowały ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a endorfinki u mnie teraz też są, jestem świeżo po ćwiczonkach ![]() Cytat:
![]() ale rozumiem to, też mam kompleks uśmiechniętych zdjęć czytaj: wielkie policzki i małe zęby, ale cóż... ![]() Cytat:
![]() Zapodaj sobie ciepłej herby i pod kocyk żebyś choróbska nie złapała ![]() Cytat:
Cytat:
![]() <widzi ducha> ![]() ... ![]() aaaaaaa kokosowe -> http://www.aptekaotc.pl/p/pl/4155/zi..._*_200_ml.html karmel i cynamon -> http://www.farmona.pl/sklep/tutti-fr...odukt/192.html Polecam ![]() Cytat:
hmmm pokaż się nam! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tęsknimyyyyy ... ![]() Poćwiczyłam, obejrzałam Trinny i Susannah, mknę zaraz pod prysznic i do łóżeczka. Jutro znow poranna pobudka, I hate this :/ A wieczorem do pracy czyli dzień zapowiada się aktywnie... Aaaaa i wspomnę jeszcze gwoli formalności w sumie, że wszystkie śliczne jesteście, a każda zupełnie inna... achhhh...![]()
|
|
#3240 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale ja rozumiem ze sobie chciałaś zrobić przerwę, w sumie to ja tez miałam czas gdzie prawie wcale się nie udzielałam na wizażu, za to teraz z powrotem zaczynam rozrabiać -najtrudniej się wdrożyć po dłuzszej nieobecnośćiedit: maddamme oczywiście wpadła jak burza i leciiiiiii dalej:P
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-02-17 o 23:35 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

dziękuję za zaskakująco miłe powitanie 
- leżenie w sypialni i gapienie się za okno

I podobnie marzą mi się ciepłe kraje... no ale cóż, wszystko poszło na całościowy remont mieszkania, więc trzeba w nim siedzieć 

Tyłek mi wymarzł jakbym na Syberii była i latała w bikini! 

) 

No nic, muszę oszczędzać skoro prawie na swoim jestem