Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-17, 15:06   #3211
Angeo
Raczkowanie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Witam Was kochane dziękuję za zaskakująco miłe powitanie Dałyście czadu z tymi postami od wczoraj

Cytat:
Napisane przez cher Pokaż wiadomość
czeeeeeeeeść! opowiadaj co u Ciebie, a nie :P

dzień dobry bardzo!
poniedziałek dziś. słoneczny poniedziałek! masa śniegu i słońce! iiii! zdecydowanie będę dziś odpoczywać i kombinować zajęcia na ferie. a co!
odezwę się później.

buziaaaaaaaaaaaki!
Zanudzać Was może nie będę... Znowu napisałabym wypracowanie pisać, w końcu nie było mnie od ho ho, chyba od 4 miesięcy

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
Mango
Ja na śnieg nie narzekam - korzystam teraz i codziennie siostra cała mokra do domu wraca

dzień dobry
nie powiem żebym się wyspała - 5:45 to zdecydowanie nie jest dobra pora na wstawanie, ale dzięki temu zdążyłam już pojeździć 1,5h na prawie pustym lodowisku, powrzucać siostrę do śniegu i obejrzeć jeden odcinek serialu ^^
oby tylko tak dalej
miłego dnia
I prawidłowo Ja z kolei preferuję mniej czynną formę cieszenia się śniegiem... nawet dużo mniej - leżenie w sypialni i gapienie się za okno

Musiało być nieziemsko co do pory zdecydowanie się zgadzam (i podziwiam)...niestety ja w sytuacji skrajnego niewyspania po prostu wyłączam budzik (tak jak dziś)... nigdy się to dobrze nie skończyło

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Mango nareszcie jesteś od razu Cię po avku poznałam

niestety ja będę narzekać na śnieg bo taka moja natura nienawidzę zimy

pisz co u Ciebie!!

Karolinka miała przez dłuższy czas spore problemy z układem pokarmowym i w końcu trafiła do szpitala... oby się wyjaśniło nareszcie co jej dolega ....

Dzień dobry
właśnie sobie kawkę piję, postanowiłam dziś się wyspać bo ostatnio nie bardzo mi to wychodziło jak na to ze chodziłam spać o 3 najwcześniej codziennie Zaraz się biorę za naukę na angielski dzisiejszy no i na piątkowy egzamin trzeba w końcu zacząć (jeśli chodzi o pogodę to chyba nie muszę pisać ze pada śnieg )

Uuu dziękuję za entuzjastyczne powitanie (przynajmniej pozornie ;p) Aż tak rozpoznawalna jestem?

Katowice tylko zima ratuje A w lato jest za gorąco...ten pot, rażące słońce, uwydatniona brzydota tego miasta...grrrr...;D
Jak już wspomniałam męczyć Was nie będę...(za bardzo Was uwielbiam ).

Dziękuję za informacje W takim razie mam nadzieję, że to przyczyny psychogenne (a zakładam, że tak właśnie jest).
Ajjj, zazdroszczę. Nie pamiętam kiedy się ostatni raz wyspałam. A nawet gdybym chciała pójść spać wcześniej, to nic z tego nie wyjdzie
Owocnej nauki życzę

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Witaam Pisz co u Ciebie Twoje historyjki są swietne

Dziewczyny wiem ze jeszcze mi sie ferie nie skonczyly ,ale ja myśle o wakacjach już Nie macie jakiś stronek z obozami/koloniami lub jakieś polecane miejsca?
Aaa...marza mi sie cieple kraje
Muszę coś znaleźć bo w tym rroku z Marsylii nici raczej...

Witaaaj No nie wiem czy takie świetne - raczej po prostu nienormalne, nawet bardziej niż dotychczas

Znam ten ból, również myślę już o wakacjach, ale szybko zleci I podobnie marzą mi się ciepłe kraje... no ale cóż, wszystko poszło na całościowy remont mieszkania, więc trzeba w nim siedzieć

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
Ojjjj tobie tez sie tak porobiło z hasłem cos dziwnego, kurczę-ale teraz tez masz fajny nick, choć ja pewnie czasem bede do Ciebie mowic Mango z przyzwyczajenia Za to mi sie tęskniii za Mercy nadal

Miłego dnia promyczki

Tak i przyznam szczerze, że trochę kombinowałam, ale cieszy mnie to z jednej strony, bo nowy nick w pełni mnie zadowala I zupełnie nie przeszkadza mi, gdy piszecie 'Mango'.
A w Twoim przypadku oba nicki są świetne

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
[FONT="Georgia"]
Angeo-Mhmm nowy nick i nowy (śliczny!)avek ^^
Dziękuję bardzo
A u Ciebie oczywiście jak zawsze imprezowo i ciekawie, niczym z filmu
Hmmm, zdaje się, że już wspominałam, że szczęściara z Ciebie nieziemska? Chyba tak, zatem się powtórzę

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
Maaaaaango! Tęskniłam, dobrze, że już jesteś
Opowiadaj co u Ciebie (I dlaczego się redukujesz, hę?

Na pewno jakieś plany się wyklarują, w końcu nikt nie lubi siedzieć tyle w domu więc na pewno ze znajomymi coś wymyślicie ciekawego

Pierwszy dzień zajęć owocuje zmęczeniem Wczoraj do 2świętowałam swoje imieniny, a przed 7 pobudka. Poranki potrafią być ciężkie... W domu zlądowałam ok. 16... Powinnam zrobić dziś coś naukowego, ale póki co przyda się mały odpoczynek Na szczęście dziś i jutro wolne od pracy (później za to 5dniowy maraton, ale ciiii.... ) więc nie muszę wychodzić już na ziąb

Lecę na Chirurgów, odezwę się później
Miłego popołudnia
Och Ja również tęskniłam
Może się zdecyduję, żeby opowiedzieć... ale póki co, odpowiem na pytanie: redukuję się, bo niestety sprawy zaszły za daleko. Ważę teraz jakieś 55kg, mam już lekką nadwagę, rozstępy, cellulit i nie czuję się dobrze ze sobą

Ja jestem chyba "trochę" inna i.... lubię siedzieć w domu (tym bardziej mieszkając sama). ;p

Mam dokładnie takie samo podejście Zawsze najpierw odpoczynek przed "czymś naukowym", a potem... znowu odpoczynek...

Cytat:
Napisane przez Ejli Pokaż wiadomość
Miło mi poznać, Mango . Kojarzę Cię z forum, no nic, wcaaale nie zamieszkałam na dietetyce. A pogoda jest cudowna, przepiękna, miagiczna itd., ale moje dłonie i stopy nie przepadają za nią (a to wredoty)

Cóż, czy ktoś mówił, że chodzenie do galerii to strata czasu? Chyba się mylił^^. Fajna niespodzianka na poczcie, powodzenia

Hah, wczoraj wstałam tuż przed 8, dzisiaj koło 8.40, jestem z siebie dumna. I wcale nie marnuję czasu w 100%, więc jest dobrze. Tylko ta matura... Czuję się jakbym miała nieczyste sumienie albo żyła z wyrokiem. Serio, ta myśl mnie prześladuje! Do tego prawie jako jedyna z klasy nie mam poprawionej ŻADNEJ matury próbnej ze stycznia. No i tyle nam nauczyciele zadali na ferie, że można się pociąć. Muszę opracować cały zeszyt lektur, a nie czytałam prawie żadnej. Czarodziejska góro, Ulissesie, przybywajcie !
Dobra, nie przynudzam. Idę sobie spokojnie powegetować, może nawet się wyśpię, kto wie. Dobranoc, udanego wtorku .

Również miło poznać, Ejli. ;* Moje ręce i stopy też nie przepadają ;D Ale taki widok, taka cudna zima już nieczęsto się trafia w tych latach, więc trzeba się nacieszyć (choćby tak jak ja - po prostu zerkać za okno)

Ojj doskonale znane mi uczucie Z lekturami też ciężko...ale co tam, nie będę się o nauce rozpisywać i jeszcze bardziej dobijać

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Mango- !!!!!!!! aaaa! Chodź tu Ty morderncjo moja

Dobra,lecę się zbierać do szkoły Nie wiem jak ja dzisia przeżyję =='
Och, Nefruś!!! ;D Kochana, już pędzę do Ciebie
A jednak się poszczęściło i udało się przeżyć, za pewne dzięki moim trzymanym kciukom ;D

Ps. reszta mi się już nie chciała zacytować, to oznacza, że chyba czas już skończyć ;D Dodatkowo ta moja mania emotek, a bez nich się nie obejdzie, więc połowa treści (i emotek ;() została usunięta... nie powiem - pracowity post. ;D

Miłego Dnia ;*

"Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest."
— Kurt Cobain

Edytowane przez Angeo
Czas edycji: 2009-02-17 o 15:09
Angeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 15:37   #3212
madame_apple
Zadomowienie

Hej hej
Cytat:
Agolku - z tego co wiem to po ciąży, jeżeli oczywiście matka się zaprze, to da radę szybko wrócić do figury Z resztą, tyle latania przy dzidzi będzie, że ani się nie obejrzysz a figura będzie jak ta lala
dokładnie tak Moja koleżanka po urodzeniu dziecka na przykład niesamowicie schudła, przed ciążą nie miała takiej figury jak po A co najlepsze, bardzo dużo je a od 3 lat trzyma sylwetkę. Twierdzi, że to kwestia aktywnego trybu życia jaki zapewnia jej córeczka
Cytat:
Kurczę, jak ja bym chciała mieć już mieszkanie własne.. tak Ci zazdroszczę, chociaż nie jest to zazdrość zła Cieszę się, że masz własny dom, ale ja też bym już chciała
echh własne mieszkanie to może jeszcze nie, ale chciałabym coś wynająć i się wyprowadzić od rodziców. Na razie mnie nie stać niestety. Także mój plan brzmi: do października odłożyć kasę i kupić autko, a od października zacząć się rozglądać za mieszkankiem
Cytat:
a kokosowe masełko miałaś?
a propos masła, to ja już próbowałam wszystkich trzech - uwielbiam
Teraz mam fazę na "karmel i cynamon" Farmony na zmianę ze "skórą muśniętą słońcem" Garniera. Generalnie, balsamiara ze mnie, że hej
Cytat:
Jestem już po strzelnicy - pierwszy raz byłam i mój najlepszy wynik to 11/13 . Raz prawie w sam środek trafiłam Na pewno pójdę tam jeszcze nie raz
zdolna bestia z Ciebie
Cytat:
Drugie śniadanie też już zjedzone, ogranę trochę i może zrobie coś pożytecznego... albo znowu bedę oglądać
A wieczorem wychodzę z koleżankami, o życie towarzyskie też trza dbać :-P
Pewnie, życie towarzyskie powinno zawsze kwitnąć, a już szczególnie podczas ferii
Cytat:
Kurczę, Mercy miec tylko jedno zdjęcie na nk Mercy chcieć dać ale Mercy nie miec czym zrobić ładnych zdjęc, bo Mercy miec w telefonie aparat który robic małe, niewyrażne zdjęcia, bez wyraznych kolorków.Mercy musiec coś wykombinowac albo musiec się dorobić cyfrówki
Albo Merci musieć wykorzystać kogoś kto posiadać aparat :P
Cytat:
na pewno będziesz miała ślicznego bobaska
No i uważam ze jesteś w bardzo dobrym wieku teraz ja sobie też nie wyobrażam na razie siebie w roli przyszłej matki, ale pewnie mi się to odmieni, tak przed 30
A tak w ogóle to znam mnóstwo osób które po ciąży wyglądają nawet lepiej niż przed jeśli chodzi o figurę, więc na pewno to nie jest reguła że figura musi się zepsuć
a ja nawet dziś o tym sobie myślałam, że poki co instynktu macierzyńskiego u mnie ni widu ni słychu...No,ale mam jeszcze czas i nadzieję, że kiedyś mi się odmieni
Cytat:
Oj jak nie chce mi się uczyć ale egzamin już za 3 dni więc nie ma wyjścia
Będę trzymać kciuki - dobrze, że piątkowy poranek mam wolny to będę mogła na całego oddać się kciukowaniu
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
kochane ja tez was chce na NK!! Poszukajcie mnie u Ewci Aga w ostatnio dodanych pewnie
Znalazłam i zaprosiłam
I Ciebie Nefruś, też
Cytat:
Napisane przez Angeo Pokaż wiadomość
Może się zdecyduję, żeby opowiedzieć... ale póki co, odpowiem na pytanie: redukuję się, bo niestety sprawy zaszły za daleko. Ważę teraz jakieś 55kg, mam już lekką nadwagę, rozstępy, cellulit i nie czuję się dobrze ze sobą
Na pewno nie wyglądasz źle no, ale skoro nie czujesz się ze sobą dobrze to życzę żeby to się szybko i trwale zmieniło
Cytat:
Ja jestem chyba "trochę" inna i.... lubię siedzieć w domu (tym bardziej mieszkając sama). ;p
Jak to sama?
Cytat:
Mam dokładnie takie samo podejście Zawsze najpierw odpoczynek przed "czymś naukowym", a potem... znowu odpoczynek...

Cytat:

Ps. reszta mi się już nie chciała zacytować, to oznacza, że chyba czas już skończyć ;D Dodatkowo ta moja mania emotek, a bez nich się nie obejdzie, więc połowa treści (i emotek ;() została usunięta... nie powiem - pracowity post. ;D
I oby takich jak najwięcej!

Wróciłam właśnie z zajęć, zmęczona, zmarznięta i przemoknięta. Hate this weather!
Idę się rozgrzać kubłem herby, później coś zjem, a później zobaczymy na co starczy mi mojej wątpliwej, a nawet bardzo wątpliwej energii...

Miłego dnia kochane

Edytowane przez madame_apple
Czas edycji: 2009-02-17 o 15:41
madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 15:59   #3213
orzeszek01
Zakorzenienie

jeeest maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaam
przyszedł znaczy go przywieziono jej jaki jest malutki
o , taki
4385_Acer_Aspire_One_pink.jpg

acer-aspire-one-in-japan.jpg

acer_aspire_one_pink.jpg
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 16:00   #3214
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Hej hej

Albo Merci musieć wykorzystać kogoś kto posiadać aparat
no własnieć:P

a ja nawet dziś o tym sobie myślałam, że poki co instynktu macierzyńskiego u mnie ni widu ni słychu...No,ale mam jeszcze czas i nadzieję, że kiedyś mi się odmieni
ja to samo:P

Cytat:
[SIZE="1"]

Zanudzać Was może nie będę... Znowu napisałabym wypracowanie pisać, w końcu nie było mnie od ho ho, chyba od 4 miesięcy

jak dla mnie mozesz zanudzać

I prawidłowo Ja z kolei preferuję mniej czynną formę cieszenia się śniegiem... nawet dużo mniej - leżenie w sypialni i gapienie się za okno
hahahah to mamy podobnie

Miłego Dnia
miłego dzioneczka kochana

Idę poszukac Tamo na nk:P

edit:Orzeszek piekny laptop

To ja Mercy!

Edytowane przez Tarantulek
Czas edycji: 2009-02-17 o 16:02
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 16:59   #3215
orzeszek01
Zakorzenienie

Fajny tylko malutki, musze sie przyzwyczaic

dostałam od bratowej herbatki slim figura,oczyszczania spalanie i stabilizacja.Wytpiłam dzis dwie oczyszczające-blee, ale wmawiam sobie ze to pyszna ziołowa herbatka w efekty nie wierze ale spróbowac mozna. ide sobie zrobic zielonej herbaty bo cos mi sie zmarlzo,brr

Stary 2009-02-17, 17:08   #3216
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Nie ruszam się już z domu! Tyłek mi wymarzł jakbym na Syberii była i latała w bikini!

Poczytałam,później postaram się poodpowiadać, bo teraz to do nauki lecę, a później ćwiczenia

Mua

PS.Agolku- wysłałam zaproszenie Wyobraź sobie, ze miałam to samo przezwisko w szkole co Ty!

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 19:16   #3217
schism_
Zadomowienie

Helloł,Helloł

Orzeszek-Bosski ten laptop
Nefre-Ano zimno,mrozno ;<
Angeo-Pisz co u ciebie słychać i to szybciorem ! Z dziką chęcią przeczytam ;D

Wtorek mija mi pod znakiem 'jaskółczego niepokoju'
Uroki pms'u

Wstałam półżywa,jako tako ogarnięta wybyłam tam gdzie trza,
wzbudzając ogólną konsternację przechodniów wdzianym beretem z pawim piórem.
Pff wielkie mi co O.o

Przekroczywszy progi wydziału tradycyjnie się poślizgnęłam,ale obyło się bez upadku. Na szczęście ;]
Nastepnie arcy ciekawe dziewicze zajęcia z muzealnictwa,
przysypiałam
Jako,że lekcja (już myślałam,że zapomniałam o tym słowie :cojest była ogranizacyjna,puszczono nas 40min. przed planowanym końcem.
Kozystawszy z okazji,przespacerowałam się w kierunku Galeryji.
Bałtyckiej
Klasycznie przyprawiona o niemałą deprechę pt' chcę to wszystko a nie stać mnie na 1/8' kupiłam wiosenną tuniko-bluzkę w H&M,
dobre i to.
Napoiłam się jeszcze w Wedlu czekolady z musem jabłkowym i cynamonem
i tył zwrot :kierunek-dom
W drodze, naszło mnie na rozkminki natury egzystencjalnej,
że koniec ze staniem w miejscu,czekaniem na wątpliwy cud, z równie wątpliwych niebios,
tylko trza się wziąść za rzeczywisty postęp w rozwijaniu swych post-artystycznych zainteresowań.
Na dzień dobry korci mnie ,aby od pazdziernika rozpocząć wieczorową naukę w Sopockiej Szkole Fotografii,
ot dla dokształcenia się w tej dziedzinie ,poszerzenia horyzontów i znajomości.
O ile tylko będe miec te 5 stów miesięcznie na czesne
Wogóle dużo chciałabym w swym życiu zmienić. Po prostu.
Nie tylko kariera,sensowna kasa nizli brak,ale hmm więcej imprez,
hulaszczych,przewrotnych, spotkania z ciekawymi ,zakręconymi ludzmi (rzecz jasna 'na poziomie')
Cóż może kiedyś.
I oby jak najszybciej.

Wylądowawszy w domu uraczono mnei wieścią,ze pojutrze (znowu o 5 rano ) wybywam do Wawy, na konsultację z jakimś profesorkiem ,ktory zadecyduje ile sztab z COI ma wyciac mi przeszczepu co by sie przeklęta proteza zmiescila
Najs

W ramach poprawienia sobie humoru,
natknęłam się w necie na fotky z niedzielnego koncertosu.
Kilka z nich spełniło to zadanie w 100%

tzn...

(wiem,wiem mam spaczony gust ==')

*________________________ _________________________ _*
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zg.jpg (35,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zgon.jpg (36,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2969.jpg (40,2 KB, 5 załadowań)
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-17, 19:55   #3218
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
PS.Agolku- wysłałam zaproszenie Wyobraź sobie, ze miałam to samo przezwisko w szkole co Ty!
dziekujejakie wy sliczne wszytskie... Polskie laski to rzeczywiscie najladniejsze

jabluszko, nie odpiuj na priva juz cie mam, wystarczylo zdjecia zobaczyc i mowia same za siebie (w sensie to z butelkami)

Orzeszek sorki ale jak jeszcze raz powiesz ze jests gruba to ci stluke skorupke

ide na obiad,milego laleczki
Stary 2009-02-17, 20:09   #3219
anniaa

Dzien dobry dzisiaj tylko tak przelotnie Siedze nad angielskim- jutro sprawdzian ,a zarazem pisałam wypracowanie na owy przedmiot to jakbym nie mogła wstapic na wizaz
Przeczytałam co u kazdej słychac ale odpisywac nie bede- zmeczona jestem. Wczoraj praktycznie cały dzien po za domem , byłam w kozakach które mi przemakaja i mi zimno = nie mam jak kupic innych butów bo w sklepach juz nie ma zimowych butów zakonczyło sie to zapaleniem zatok.Miłego wieczorka

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 20:39   #3220
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Schism- jak to jest możliwe,żetyle razy jesteś we Wrzeszczu a ja Ciebie nie spotkałam?

Poćwiczone, nauczone Wynalazłam,ze na kompie są odcinki 39 ipół, więc uciekam oglądać

Miłego wieczoru

Stary 2009-02-17, 20:49   #3221
orzeszek01
Zakorzenienie

a ja sobie siedze z rozowym cudem na kolankach
pocwiczylam ,endorfinki sie wydzielily i taki stan u mnie moze trwac wiecznie

Stary 2009-02-17, 21:16   #3222
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Ewusia- to zdjecie jakos mi sie tak udało fajnie stanąc i dlatego tak wyszło ja nie chce wyjsc na kokietke, ktora ciagle narzeka, bo narzekam ale nie z kokieterii tylko z kompleksów,ale moge o tym nie pisac jesli Wam to przeszkadza
to nie chodzi o to ze mi przeszkadza tylko serce mi się kraje, ze wszyscy Cie tak komplementują a Ty widzisz w swoim lustrze coś dziwnego zupełnie

Cytat:

Ewuś - z czego ten egzamin bo ja chyba nie w temacie jestem? trzymam kciuki! na pewno zdasz!
jeszcze ostatni mi został egzamin na studiach przed obroną końcowy egzamin z greki

Cytat:
Orzeszek nie przeszkaszkadza, mysle ze nikt nie mial tego na mysli. Dziewczyny chca ci tylko powiedziec ze naprawde powinnas zmienic swoj sposob myslenia o samej sobie. Pamietaj tez ze o wartosci czlowieka nie decyduje rozmiar jeansow...

Cytat:
Ewus trzymam kciuki za egazm!! PS.dzieki za zaproszenie,sliczna jestesusmiechaj sie tylko wiecej
dziękuję Kochana ja się tak na co dzień uśmiecham więcej, ale do zdjęć nie za bardzo bo jak się szeroko uśmiechnę to mi widać dziąsła u góry i wstydzę się tego dlatego jak wiek że mi ktoś zdjęcie robi to tak leciutko się uśmiecham tylko
ale i tak mój TŻ jest gorszy, bo on w ogóle nie umie się do zdjęć uśmiechać (co widać n zdjęciach na NK )

Ty też jesteś śliczna i wyglądasz tak młodziutko wyglądasz ze ja już Ci przestanę wierzyć jednak ze masz tą prawie 30

Cytat:

ale jakiś telegraficzny skrót chociaż

Cytat:
Uuu dziękuję za entuzjastyczne powitanie (przynajmniej pozornie ;p) Aż tak rozpoznawalna jestem?

no nie było Cię tyle czasu to się stęsknić można było

Cytat:
Katowice tylko zima ratuje A w lato jest za gorąco...ten pot, rażące słońce, uwydatniona brzydota tego miasta...grrrr...;D

no w sumie fakt ale ja mam taki dobry widok okna ze i w tym śniegu to źle wygląda

Cytat:

nadwagę, przy 55 kilo?

Cytat:

Będę trzymać kciuki - dobrze, że piątkowy poranek mam wolny to będę mogła na całego oddać się kciukowaniu
z góry za te kciuki dziękuję (baaaardzo się przydadzą )

Cytat:
j
cudny

Cytat:
Nie ruszam się już z domu! Tyłek mi wymarzł jakbym na Syberii była i latała w bikini!
dobrze ze ja nigdzie dziś nie musiałam wychodzić

BTW Nefuś jak Ty pięknie wyglądasz widziałam Cię juz wcześniej ale w tych okularkach to zupełnie inna dziewczyna z Ciebie

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

W drodze, naszło mnie na rozkminki natury egzystencjalnej,
że koniec ze staniem w miejscu,czekaniem na wątpliwy cud, z równie wątpliwych niebios,
tylko trza się wziąść za rzeczywisty postęp w rozwijaniu swych post-artystycznych zainteresowań.
Na dzień dobry korci mnie ,aby od pazdziernika rozpocząć wieczorową naukę w Sopockiej Szkole Fotografii,
ot dla dokształcenia się w tej dziedzinie ,poszerzenia horyzontów i znajomości.
O ile tylko będe miec te 5 stów miesięcznie na czesne
Wogóle dużo chciałabym w swym życiu zmienić. Po prostu.
Nie tylko kariera,sensowna kasa nizli brak,ale hmm więcej imprez,
hulaszczych,przewrotnych, spotkania z ciekawymi ,zakręconymi ludzmi (rzecz jasna 'na poziomie')
Cóż może kiedyś.
I oby jak najszybciej.

dobry pomysł może na początek nie koniecznie taki drogi kurs (bo do tego trzeba mieć sponsora ) ale coś nowego zawsze wskazane

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Dzien dobry dzisiaj tylko tak przelotnie Siedze nad angielskim- jutro sprawdzian ,a zarazem pisałam wypracowanie na owy przedmiot to jakbym nie mogła wstapic na wizaz
powodzenia na sprawdzianie

Cytat:
a
jaki optymizm oby tak dalej

U mnie nic nowego uczę się a w przerwie zrobiłam pranie i posprzątałam łazienkę Siss za to posprzątała resztę mieszkania bo ma ferie się przydała na coś w końcu
Wracam do greki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:26   #3223
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Ewcia- a ja za niedługo biorę się zasprzątanie łązienki i pranie, bo mi się taryfa włącza tańszao 21:45 No nic, muszę oszczędzać skoro prawie na swoim jestem
Dziękuję za komplement Acz zastanawiam się już nad soczewkami..bądź zmianą oprawek Bo ogólnie nie mogę zrezygnować z oksów Ahh.. jak ja bym chciała nie miećwady wzroku
Orzeszek- a zdradziłabyś ile takie róFowe cacko kosztuje?
Mercy- ja Ci dam seksowna pani profesor
Nic, poszperam chwilępo wizażu i wio za sprzątanie

BTW.Stosuje któraś z Was wodę termalną?jakie skutki? Opłaca się?

Stary 2009-02-17, 21:36   #3224
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
dziękuję Kochana ja się tak na co dzień uśmiecham więcej, ale do zdjęć nie za bardzo bo jak się szeroko uśmiechnę to mi widać dziąsła u góry i wstydzę się tego
niepotrzebnie Ewus, zaloze sie ze jestes jedyna osoba ktora to zauwaza. ja jak sie usmiecham to i sie policzki czasem wybrzszaja smiesznie ale i tak sie usmiecham a jak sie komus nie podoba to jego sprawa.Kazdy z nas jest inny i dlatego wlasnie swiat jest taki ciekawy

Ty też jesteś śliczna i wyglądasz tak młodziutko wyglądasz ze ja już Ci przestanę wierzyć jednak ze masz tą prawie 30 nooo za pol roku 30tka stuknie jak nic za sliczna sie nie uwazam,normalna polska,przasna dziewucha ''Pij mleko,doi krowy,slucha Chopina''

Wracam do greki
apropos greki to w sobote bedzie Moje wielie Greckie Weselestrasznie lubie ten film, a na poczatku nie bardzo mi sie spodobal a potem z kazdym razem coraz bardziej i teraz bardzo lubie

Cytat:
Mercy- ja Ci dam seksowna pani profesor

cos w tym jest

BTW.Stosuje któraś z Was wodę termalną?jakie skutki? Opłaca się?
stosowalam Vichy i Avene i zdecydowanie ta druga,zreszta mi Vichy wogole nie sluzy. co do skutow to jakis spektakularnych nie bylo ale zawsze w lecie sie przydaje do odswiezenia buzki, ladnie lagodzi podraznienia tez.

zjadlam fajitas, wykapalam sie,obejrze porgram i spadam czytac moja nowa superksiazke Harlan Coben - Hold Tight

dobranocka laleczki
Stary 2009-02-17, 21:50   #3225
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
E
Orzeszek- a zdradziłabyś ile takie róFowe cacko kosztuje?
?
350e.
Ja tez mam wade wzroku,powinnam chodzic ciagle w okularach no ale tak wychodzi ze czesciej chodze w soczewkach
A Ty powaznie wygladasz jak sexowna Pani ProfesorStudiujesz farmacje?
Agolku a co to jest fajitas? I dołączam sie do Ewusi wygladasz bardzo mlodziutkoijaka ladniutkaw ogole tu sa same piekne dziewczynki dziewczyny jak maliny
wzielam szybki prysznic(znowu cieply :baba ) ,zaraz balsamowanie i spac

Stary 2009-02-17, 22:06   #3226
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Orzeszku- chodzędo 2letniej szkoły, uczę się na technika farmacji Na studia kiedyś tam.. na razie mnie nie ciągnie
Ehh..Profesor sresor;D Normalna, pokręcona Sylwia i tyle ;D
Też mam słabośćdo ciepłych (wręcz gorących! ) pryszniców

Oj, coś mnie na Edytkę Bartosiewicz wzięło

ile nas tam! tam na dole!;D

Stary 2009-02-17, 22:07   #3227
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:

Aaaaa ja Cie juz znalazłam!Wiem która to Ty!

Haah ^^.Wiem ze mnie znalazłaś xD

Kurczę, Mercy miec tylko jedno zdjęcie na nk Mercy chcieć dać ale Mercy nie miec czym zrobić ładnych zdjęc, bo Mercy miec w telefonie aparat który robic małe, niewyrażne zdjęcia, bez wyraznych kolorków.Mercy musiec coś wykombinowac albo musiec się dorobić cyfrówki
Własnie miałam pisac czemu tylko 1 zdjecie jest? Weź kobieto zrob i wrzucaj następne

[quote=Ewusia_marchew;1101 9075]

ja ściągam z Torrentów, ale jest mnósrtwo programów do ściągania ja najbardziej lubię ten bo prawie zawsze się ściąga dobra wersja wpisz sobie w googla "torrent" i Ci znajdzie ten program

Nie słyszałam o tym programie jeszcze...muszę poszukać. Jakos zwykle mi nie sciaga tego co potrzeba :c

Cytat:

dzień dobry!
kolejny dzień w którym się obijam ale to nic, to nic. czytam i nadrabiam telewizyjne zaległości - chociaż z drugiej strony ileż można.
tak sobie wymyśliłam, że chyba pobiegnę do fryzjera.
nic mi się nie chce jakoś tak :P
za to dużo słońca mam za oknem
dobra, dobra już nie nawijam

udanego dnia Dziewczyny!
Co chcesz robić z fryzurą? ;>

Cytat:

Znam ten ból, również myślę już o wakacjach, ale szybko zleci I podobnie marzą mi się ciepłe kraje... no ale cóż, wszystko poszło na całościowy remont mieszkania, więc trzeba w nim siedzieć

Pomożesz w remoncie I na pewno bedziesz miala branie u pracowników ^^

Och Ja również tęskniłam

Masz nadwage z 55 kg? ! Ile Ty masz wzrostu ? I mam pytanko... Przytylas bo duzo jadlas czy przez hormony jakieś?

Miłego Dnia ;*
Mango dasz namiary na NK?

Cytat:

Wróciłam właśnie z zajęć, zmęczona, zmarznięta i przemoknięta. Hate this weather!
Idę się rozgrzać kubłem herby, później coś zjem, a później zobaczymy na co starczy mi mojej wątpliwej, a nawet bardzo wątpliwej energii...

Miłego dnia kochane
tez nie cierpie zimy i łacze sie z Tobą w bolu.;*

Cytat:
o , taki
B . ładny laptopik

Cytat:

dostałam od bratowej herbatki slim figura,oczyszczania spalanie i stabilizacja.Wytpiłam dzis dwie oczyszczające-blee, ale wmawiam sobie ze to pyszna ziołowa herbatka w efekty nie wierze ale spróbowac mozna. ide sobie zrobic zielonej herbaty bo cos mi sie zmarlzo,brr
Nie pij czegoś czego nie lubisz ! Ja nie przełkne ani czerwonej ani zielonej ani zadnej innej jak tylko czarna. I nie mam zamiaru tego zmienic. I tak nie wierze ze herbatka cos zmieni.

No to kiedy się widzimy w Krk? Ja mam ferie jeszcze praawie 2 tyg...

Agolek
: zaprosiłam Cie na NK/

A ja wrocilam z bitwy snieznej. Powiem Wam ze swietnie bylo Od stop do glowy bylam jak balwan;D I to nic ze mi reka odmarzla i malo nie zemdlałam (serce mnie bolało) ale mowie Wam jak fajnie sie po sniegu rzuca
Ale teraz jest mi niesamowicie zimnooo. zebym chora nie byla.
Milego wieczoru
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 22:21   #3228
Tarantulek
Rozeznanie

Nefre hihihi no a nie:P taki lachon z Ciebie, ze szok!I to intrygujace spojrzenie zza okularów:P Już widzę te spojrzenia studentów na swą ognistą profesorkę

Agolka rzeczywiscie młodziutko wyglądasz-ja to Cie widzę tak: dziewczyna, która na ognisku bierze gitarę i śpiewa, rozbawiając całe towarzystwo, kiedys nosiłas glany i flanelowe koszule przewiązane w pasie, jednak teraz przerzuciłas się na coś bardziej modnego i wykwintnego

Ale mi się plecie na wieczór, jakąs wene złapałam, chyba Was pojde pokomentowac na nk z tego wszystkiego:P

Ale najpierw sie się wykąpać!

To ja Mercy!
Stary 2009-02-17, 22:21   #3229
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:

Musiało być nieziemsko co do pory zdecydowanie się zgadzam (i podziwiam)...niestety ja w sytuacji skrajnego niewyspania po prostu wyłączam budzik (tak jak dziś)... nigdy się to dobrze nie skończyło
kurde, faktycznie wypadałoby się wyspać, ale z drugiej strony... ta prawie pusta tafla

Cytat:
Hej hej

a propos masła, to ja już próbowałam wszystkich trzech - uwielbiam
Teraz mam fazę na "karmel i cynamon" Farmony na zmianę ze "skórą muśniętą słońcem" Garniera. Generalnie, balsamiara ze mnie, że hej

zdolna bestia z Ciebie

Pewnie, życie towarzyskie powinno zawsze kwitnąć, a już szczególnie podczas ferii
dziękuję
ze mnie trochę mniejsza balsamiara, bo przeważnie zabiegana jestem i nie mam czasu czekać, aż mi 'to to' wyschnie
Cytat:
o , taki
Załącznik 2044264

Załącznik 2044265

Załącznik 2044266
jaki ładny
Cytat:
Napisane przez Baby14

No to kiedy się widzimy w Krk? Ja mam ferie jeszcze praawie 2 tyg...
a wiesz, że to nie jest głupi pomysł?

wróciłam, zjadłam kolację i teraz siedzę, ale wypadałoby sie do spania zbierać, bo jutro znowu na łyżwy
dobrej nocy

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-17, 22:32   #3230
Ather
Zakorzenienie

Dobry wieczór Plotkary
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 22:33   #3231
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Dobry wieczór Plotkary
Ather?!

wracasz na wizaż ?

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 22:37   #3232
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczór Plotkary
Ather!!!

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2009-02-17, 22:41   #3233
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Dobry wieczór Plotkary
Ather!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ł oooo ale zaskok! miło Cię widzięc

Jakbyś mnie ni epoznała to ja Mercy-tylko z powodów niezaleznych ode mnie się musiałam zmienic w Tarantule:P

To ja Mercy!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-17, 22:43   #3234
cher
Raczkowanie

Angeo - ale jak znajdziesz chwilę to koniecznie napisz :P
w ogóle to my się chyba jeszcze nie znamy? :P <wyciąga łapkę>
madame_apple - kokosowe masło?! karmel i cynamon?! aaaaaaa!
orzeszku - bardzo ładny laptop :P
anniaa - zdrowiej szybko. i ja też potrzebuję butóww. buuuuu.
nefre - jesteś z GD? i schism_ też? no ładnie. i jeszcze z GD Wrzeszcz? mam tam przyjaciółkę. aaa. GD jest świetny!
Ewuś - zdasz zdasz egzamin. już my tu w Ciebie wierzymy.
Baby14 - chciałabym ściąć. chyba zdecyduję się na coś takiego:
klik
bitwa śnieżna? o rany ale fajnie!
asiek14 - oddawaj lodowisko! aaaaa!
Ather
- cześć!
Iza - ! co u Ciebie?!

czeeść.
dzień leniwy. kolejny. ale jutro już nie ma. wreszcie biorę się za siebie. jakaś nauka coś w te desenie. ileż można w łóżku siedzieć
aa, okulary też noszę :P znaczy na ogół soczewki, ale okulary są właśnie w te 'leniwe dni'

iiiii! wieczorne uściski!
Stary 2009-02-17, 22:49   #3235
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
Ather?!

wracasz na wizaż ?
Cytat:
Ather!!!
Cytat:
Ather!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ł oooo ale zaskok! miło Cię widzięc
Kochane 'wariaty' ^^
Ducha zobaczyły. Wiosenko - jeszcze w sumie nie wiem, zastanawiam się właśnie czy uda mi się pogodzić wszystko ze sobą i póki co stoję w szczerym polu. Na razie zajrzałam ot tak, zastanawiałam się co tam u Was

Cytat:

Ather
- cześć!
Hola
Hm... widzę, że troszeczkę się pozmieniało, sporo nowych twarzyczek, odkąd ostatni raz tu byłam
Stary 2009-02-17, 22:54   #3236
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane 'wariaty' ^^
Ducha zobaczyły. Wiosenko - jeszcze w sumie nie wiem, zastanawiam się właśnie czy uda mi się pogodzić wszystko ze sobą i póki co stoję w szczerym polu. Na razie zajrzałam ot tak, zastanawiałam się co tam u Was

Hola
Hm... widzę, że troszeczkę się pozmieniało, sporo nowych twarzyczek, odkąd ostatni raz tu byłam
No ducha, a kogóż by innego
ale ja też taką przerwę miałam, że
Oby Ci sie udało wszystko pogodzić

edit: Dziewczyny pozapraszałam Was na nk, Asia to ja

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP

Edytowane przez asiek14
Czas edycji: 2009-02-17 o 23:00
Stary 2009-02-17, 22:55   #3237
Tarantulek
Rozeznanie

Ather bo to kurczę! alez mi az szczena opadła jak zobaczyłam Twoj awek!
Fajnie ze jesteś!i mam nadzieję ze pogodzisz się szybko ze sobą i wrócisz na wizaz

To ja Mercy!
Stary 2009-02-17, 23:16   #3238
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
No ducha, a kogóż by innego
ale ja też taką przerwę miałam, że
Oby Ci sie udało wszystko pogodzić
Pożyjemy, zobaczymy

Cytat:
Ather bo to kurczę! alez mi az szczena opadła jak zobaczyłam Twoj awek!
Fajnie ze jesteś!i mam nadzieję ze pogodzisz się szybko ze sobą i wrócisz na wizaz
Mercy, ja nic nie chcę mówić, ale to Ty mnie dziś natchnęłaś do tego, jakby nie patrzeć ^^
Stary 2009-02-17, 23:31   #3239
madame_apple
Zadomowienie

Iiiiiiiiiihaaaaaa Aleście się naprodukowały
Cytat:
jabluszko, nie odpiuj na priva juz cie mam, wystarczylo zdjecia zobaczyc i mowia same za siebie (w sensie to z butelkami)
no wiesz...

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Przeczytałam co u kazdej słychac ale odpisywac nie bede- zmeczona jestem. Wczoraj praktycznie cały dzien po za domem , byłam w kozakach które mi przemakaja i mi zimno = nie mam jak kupic innych butów bo w sklepach juz nie ma zimowych butów zakonczyło sie to zapaleniem zatok.Miłego wieczorka
Kurcze, mam nadzieję że zapalenie zatok przejdzie szybciutko i że się nie rozchorujesz mocniej... No i życzę albo znalezienia kozaków albo cieplejszej pogody
Cytat:
Schism- jak to jest możliwe,żetyle razy jesteś we Wrzeszczu a ja Ciebie nie spotkałam?
mnie też nie spotkałaś, a tak często tam jestem
Cytat:
a ja sobie siedze z rozowym cudem na kolankach
różowy cud prześliczny
a endorfinki u mnie teraz też są, jestem świeżo po ćwiczonkach
Cytat:
dziękuję Kochana ja się tak na co dzień uśmiecham więcej, ale do zdjęć nie za bardzo bo jak się szeroko uśmiechnę to mi widać dziąsła u góry i wstydzę się tego dlatego jak wiek że mi ktoś zdjęcie robi to tak leciutko się uśmiecham tylko
ale i tak mój TŻ jest gorszy, bo on w ogóle nie umie się do zdjęć uśmiechać (co widać n zdjęciach na NK )
hihi głupek

ale rozumiem to, też mam kompleks uśmiechniętych zdjęć czytaj: wielkie policzki i małe zęby, ale cóż...
Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
A ja wrocilam z bitwy snieznej. Powiem Wam ze swietnie bylo Od stop do glowy bylam jak balwan;D I to nic ze mi reka odmarzla i malo nie zemdlałam (serce mnie bolało) ale mowie Wam jak fajnie sie po sniegu rzuca
Ale teraz jest mi niesamowicie zimnooo. zebym chora nie byla.
Milego wieczoru
dobra śnieżna bitwa to super sprawa
Zapodaj sobie ciepłej herby i pod kocyk żebyś choróbska nie złapała
Cytat:
Nefre hihihi no a nie:P taki lachon z Ciebie, ze szok!I to intrygujace spojrzenie zza okularów:P Już widzę te spojrzenia studentów na swą ognistą profesorkę
Cytat:
Agolka rzeczywiscie młodziutko wyglądasz-ja to Cie widzę tak: dziewczyna, która na ognisku bierze gitarę i śpiewa, rozbawiając całe towarzystwo, kiedys nosiłas glany i flanelowe koszule przewiązane w pasie, jednak teraz przerzuciłas się na coś bardziej modnego i wykwintnego
Ty to masz fantazje
Cytat:
Dobry wieczór Plotkary
<widzi ducha>

...
Cytat:
madame_apple - kokosowe masło?! karmel i cynamon?! aaaaaaa!
aaaaaaa
kokosowe -> http://www.aptekaotc.pl/p/pl/4155/zi..._*_200_ml.html
karmel i cynamon -> http://www.farmona.pl/sklep/tutti-fr...odukt/192.html

Polecam
Cytat:
Baby14 - chciałabym ściąć. chyba zdecyduję się na coś takiego:
klik
super fryzurka o ile pasuje Ci do kształtu twarzy...
hmmm pokaż się nam!
Cytat:
czeeść.
dzień leniwy. kolejny. ale jutro już nie ma. wreszcie biorę się za siebie. jakaś nauka coś w te desenie. ileż można w łóżku siedzieć
aa, okulary też noszę :P znaczy na ogół soczewki, ale okulary są właśnie w te 'leniwe dni'

iiiii! wieczorne uściski!
życzę powodzenia w realizacji jutrzejszych planów aktywizacyjnych
Cytat:
Kochane 'wariaty' ^^
to zastanawiaj się żwawo i jeszcze żwawiej wracaj, chociaż tak troszeczkę
Tęsknimyyyyy ...

Poćwiczyłam, obejrzałam Trinny i Susannah, mknę zaraz pod prysznic i do łóżeczka. Jutro znow poranna pobudka, I hate this :/ A wieczorem do pracy czyli dzień zapowiada się aktywnie...

Aaaaa i wspomnę jeszcze gwoli formalności w sumie, że wszystkie śliczne jesteście, a każda zupełnie inna... achhhh...

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 23:32   #3240
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Pożyjemy, zobaczymy

Mercy, ja nic nie chcę mówić, ale to Ty mnie dziś natchnęłaś do tego, jakby nie patrzeć ^^
muuuaa To się cieszę, ze to po częsci moja zasługa

ale ja rozumiem ze sobie chciałaś zrobić przerwę, w sumie to ja tez miałam czas gdzie prawie wcale się nie udzielałam na wizażu, za to teraz z powrotem zaczynam rozrabiać-najtrudniej się wdrożyć po dłuzszej nieobecnośći

edit: maddamme oczywiście wpadła jak burza i leciiiiiii dalej:P

To ja Mercy!

Edytowane przez Tarantulek
Czas edycji: 2009-02-17 o 23:35
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości