![]() |
#3211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
![]() ![]() W piątek na ten przykład mężowi się zachciało robić przemeblowanie. No to nosiliśmy meble aż do soboty wieczór. Ale efekt jest niezły ![]() A wczoraj imprezowałam u teścia już od południa. Dobrze jest, ale bym trochę pospała (najlepiej w ciepłym łóżku z M. ![]()
#3212 | ||
BAN stały
|
Tylko i wyłącznie, maj dir
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak wkleił swoją aukcję łamiąc po raz kolejny regulamin. A wiadomo wszem i wobec, że był tutaj na szczególnych warunkach. Jeśli o mnie chodzi, to ja nie zgłaszałam nigdzie tego, co Twister napisał mi na PW. Napisałam w wątku perełkowym i na tym się skończyło. Piszę żeby była jasność, bo mam takie wrażenie, że niektórzy obwiniają mnie o to, że Twister został zbanowany. Kiedy szefostwo dało Twisterowi kolejną szansę pisałam w tym wątku, że nie mam nic przeciwko temu, ale, że mu nie ufam. I miałam rację. Wszystko jest u Twistera super, dopóki słyszy jak to ludzie mu współczują, jaką on jest wrażliwą jednostką i takie tam. Jeśli jednak tak jak ja w wątku perełkowym, ktoś zwróci mu uwagę, że z premedytacją łamie regulamin, może liczyć na przemiłe PW od kolegi ![]() No, ale on taaki wrażliwy i zagubiony jest przecież. Ode mnie tyle w tym temacie.
![]() |
#3214 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Tak naprawdę jest wiele zakulisowych rozgrywek w wykonaniu Twistera, o której nie wiedzą osoby postronne lub niezwracające uwagi na pewne szczegóły. Nawiasem mówiąc każdy, który myślą że Twistera nawet teraz nie ma na wizażu (albo, że tylko podczytuje) grubo się myli. Ale ja tam mam ciekawsze rzeczy do roboty niż co drugi dzień na niego donosić ... ![]() Ja jestem zdania, że ta osoba nigdy nie odczepi się od wizażu i nigdy nie zmieni swojego podejścia. I nie dlatego bynajmniej, że nie wierzę w ludzi i dawanie im drugiej szansy ![]() Ja też dostałam wczoraj wiadomość, za którą w realu dostałby w twarz. Ale co mogę zrobić? Na takie indywidua nie ma rady.
![]() |
#3215 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma ja wsparcie rodziny ![]() Ale nic to - masz teraz motywację - jeszcze wszystkim udowodnisz !! ![]() Trzymam za Was - za Ciebie i Madziczkę - żeby Wam szybko poszło - bo że pojdzie dobrze to jasne ![]() Co do Twistera ja nikogo nie winię ![]() Przeczytałam o privach do wizażanek i nawet nie zakodowałam specjalnie o jakie konkretnie osoby chodziło. Wierzę w to, że sam jest sobie winny. Myślałam, że kiedyś popełnił błąd a teraz dorósł, że jest może dziwny ale nie zasługuje na wyrzucenie z forum. Po tym co przeczytałam na perełkach zmieniłam zdanie ![]() Angel - ja nie wątpię, że Twister nas podczytuje - haha kombinowałam nawet dzisiaj z aktywnymi nickami w innym watku - który to Twister ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3216 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Ale sęk w tym, że ostatnia napisana przez niego wiadomość jest z dzisiaj z godziny 10.25! Fakt, że nie na forum ale w klubie. Cały czas liczy, że ktoś uwierzy w jego matactwa a nawet powierzy mu swoje pieniądze ... ![]() Zdaję sobie sprawę jak ciężko zbanować takiego natręta. Kiedyś Złoś tłumaczył mi, że nawet zbanowanie numery IP nie zda się na nic jeśli korzysta się ze zmiennego IP. Naprawdę na dzień dzisiejszy nie widzę rozwiązania ![]()
![]() |
#3217 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam tutaj te kilka słów wyjaśnienia, bo nie lubię, kiedy ludzie pewnych rzeczy domyślają się sami, potem nie wynika z tego nic dobrego. Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3218 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W sobotę dostałam sms. Zyrandol zmieniony. OK? nie cieszyłam się zbytnio bo miałam wizję jeszcze innego w moim pokoju, ale odzyskałam stare oświetlenie ![]() Zapytał tylko po powrocie czy teraz jest OK, było ok ![]() Każda ingerencja w moje życie ostatnio doprowadza mnie do furii, mój pokój moja twierdza ![]() Nie jestem w stanie nadrobić zaległości na forum z dwóch dni. Tak samo nadrabianie Allegro, prześledzenie aukcji wystawionych w ciągu ostatnich 2 dni było ponad moje siły.
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jestem tego samego zdania. W wakacje mialam remont, wymarzylam sobie, ze jedna sciana ma byc cieniowana. Ale tata zaczal protestowac, ze to dodatkowy czas itd. Wycieniowalam ja sobie sama ![]() ![]() A za gratulacje dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Zakorzenienie
|
Temat pana T. powraca jak bumerang. To już jest żałosne, wracać na siłę, chociaż sam się prosił o kilkakrotne bany. Dostał szansę powrotu, było OK, a potem znowu to samo.
Chyba najlepszym sposobem byłoby nie poruszanie tematu pana T. na tym forum, bo jeśli nas czyta (a w to nie wątpię), to tylko go to podkręca. Ignorować kompletnie, nie wdawac się w dyskusje i banowac kolejne klony ![]()
#3221 |
BAN stały
|
Witam...wczoraj i dzisiaj mam zły dzień...powiem tyle...zaraz spadam do lekarza...znowu się boję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3222 |
Zakorzenienie
|
Wstałam właśnie po drzemce i powiem jedno:
WINO TO ZŁOOOOOOOOOO !!! ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3223 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
Zakorzenienie
|
Mniam
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3225 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ograniczenie sama sobie narzuciłam - po co mam cierpieć potem? Na szczęście istnieje jeszcze piwo i martini ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zadaja zdecydowanie za duzo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3228 |
BAN stały
|
Nasz klub palaczy jeszcze funkcjonuje?
Facet mi dziś zgniótł i wywalił pół paczki Djarumów waniliowych. I jeszcze powiedział, że to z miłości. No dziękuję bardzo za takie dowody miłości. ![]() Princesko, miłej nauki życzę - też mnie to za chwilę czeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3229 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś ostatnio za dużo zła na perfumach ![]() Mam nadzieje, że żadnego drzewka nie wyrwałaś ![]() --- ![]() ![]() --- Oczywiście, że Klub Palacza funkcjonuje nadal ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2008-12-01 o 16:57 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3230 | |
Zakorzenienie
|
Czy moze ktos wie , ile może kosztowac list polecony z Niemiec do Polski i ile idzie?
Cytat:
![]() Zniechęciło ją to jednak w sumie do robienia prawa jazdy na prawie 10 lat ![]() Nie daj się ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2008-12-01 o 17:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Klub funkcjonuje. Dziś po lekcjach jazdy wypaliłam po drodze sztuk dwie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-01 o 17:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
Zakorzenienie
|
Melkmeisje - mnie nikt nie osmieliłby się zniszczyć fajek
![]() Poza tym wiadomo ,że "oduczanie" na siłę zazwyczaj przynosi odwrotny skutek, palimy więcej. Ja mam inny problem , kupowałam perfumy dla koleżanek i na prezenty , równiez na swój prezent i tak jakoś kupiło mi się ich trochę ....za dużo ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2008-12-01 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
Zakorzenienie
|
to zależy ile zaważy, ja za dwie kieszonkowe książki płaciłam 10 zł, a iść powinno góra trzy dni ale jak to z naszą pocztą bywa przeciąga się do tygodnia (piszę tu o priorytecie)
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3234 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Znalazlam odpowiedz, ale Twoje pytanie juz zniknelo. Mam nadzieje, ze ktos udzielil Ci juz odpowiedzi. Normalna cena + 2,05 Euro. Jezeli zwykly list do 20 g kosztuje 70 centow to polecony 2,75. Idzie 2 - 3 dni. Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-12-01 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3235 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2008-12-01 o 17:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Zakorzenienie
|
Nerwy, oszołomienie i zdezorientowanie
![]() Nie mam specjalnie jutro ochoty tam jechać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie opłaca mi się płacic lącznie 43 zł za ta miniaturkę , a jak wyśłe z Polski ok. 10- 14 grudnia, to mało prawdopodobne ,że dojdzie przed Świetami - znając naszą poczte. Chciałam miniaturkę na drobny upominek ![]() Moim zdaniem powinna dokładną informację o wysyłce podać w aukcji , a nie wysyłać na strone " O mnie" - ona słuzy do innych informacji , nadto nie mam czasu biegac po stronach o mnie , po nocach ![]() Jestem w kropce.
![]() |
#3238 |
Zakorzenienie
|
sluchajcie a w Polsce poczta jak dziala?
bo miala mi pewna wizazanka wyslac przesylke po tych kilku dniach wolnych na 11go listopada na adres mojej mamy w Polsce ale poki co nic nie doszlo. nie chce na dziewczyne napadac czy nie wyslala czy jak ale troche nie wiem co zrobic, bo cos dlugo idzie...poradzcie co sie robi w takich przypadkach? |
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech mama tez zapyta na poczcie , czasami avizo zaginie , a czasami przesyłki. Ja w tym roku miałam trzy reklamacje ![]()
![]() |
#3240 |
Zakorzenienie
|
dzieki Rozterko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.