Scent Bar VI - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-01, 10:54   #3211
agnyska81
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Agnyska!!! I już nie znikaj
Nie no, ja tylko tak zajęta byłam chwilowo. Nie że jakieś problemy
W piątek na ten przykład mężowi się zachciało robić przemeblowanie. No to nosiliśmy meble aż do soboty wieczór. Ale efekt jest niezły
A wczoraj imprezowałam u teścia już od południa.
Dobrze jest, ale bym trochę pospała (najlepiej w ciepłym łóżku z M. )

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 11:11   #3212
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryksiu - a ja myślałam, że ty miło o mnie myślisz
Tylko i wyłącznie, maj dir

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Padłam

Życie bez Wizażu nie ma jednak sensu. Ile to przyjemności i śmiechu byłoby w życiu mniej
Dokładnie

Cytat:
A co z Twisterem znowu ?
Wkleił swoją aukcje na perełkach. Ale nie wiem, czy tylko o to chodziło
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 11:27   #3213
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Wkleił swoją aukcje na perełkach. Ale nie wiem, czy tylko o to chodziło
Czuję się w obowiązku wyjaśnić, choć właściwie nie wiem dlaczego
Tak wkleił swoją aukcję łamiąc po raz kolejny regulamin. A wiadomo wszem i wobec, że był tutaj na szczególnych warunkach.
Jeśli o mnie chodzi, to ja nie zgłaszałam nigdzie tego, co Twister napisał mi na PW.
Napisałam w wątku perełkowym i na tym się skończyło.
Piszę żeby była jasność, bo mam takie wrażenie, że niektórzy obwiniają mnie o to, że Twister został zbanowany.
Kiedy szefostwo dało Twisterowi kolejną szansę pisałam w tym wątku, że nie mam nic przeciwko temu, ale, że mu nie ufam.
I miałam rację.
Wszystko jest u Twistera super, dopóki słyszy jak to ludzie mu współczują, jaką on jest wrażliwą jednostką i takie tam.
Jeśli jednak tak jak ja w wątku perełkowym, ktoś zwróci mu uwagę, że z premedytacją łamie regulamin, może liczyć na przemiłe PW od kolegi
No, ale on taaki wrażliwy i zagubiony jest przecież.
Ode mnie tyle w tym temacie.

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 11:43   #3214
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
Czuję się w obowiązku wyjaśnić, choć właściwie nie wiem dlaczego
Tak wkleił swoją aukcję łamiąc po raz kolejny regulamin. A wiadomo wszem i wobec, że był tutaj na szczególnych warunkach.
Jeśli o mnie chodzi, to ja nie zgłaszałam nigdzie tego, co Twister napisał mi na PW.
Napisałam w wątku perełkowym i na tym się skończyło.
Piszę żeby była jasność, bo mam takie wrażenie, że niektórzy obwiniają mnie o to, że Twister został zbanowany.
Kiedy szefostwo dało Twisterowi kolejną szansę pisałam w tym wątku, że nie mam nic przeciwko temu, ale, że mu nie ufam.
I miałam rację.
Wszystko jest u Twistera super, dopóki słyszy jak to ludzie mu współczują, jaką on jest wrażliwą jednostką i takie tam.
Jeśli jednak tak jak ja w wątku perełkowym, ktoś zwróci mu uwagę, że z premedytacją łamie regulamin, może liczyć na przemiłe PW od kolegi
No, ale on taaki wrażliwy i zagubiony jest przecież.
Ode mnie tyle w tym temacie.
Irenko, ja nie wiem czy ja z uwagi na moją sympatię do Ciebie jestem nieobiektywna, ale wydaje mi się, że nikt Cię obwinia. A jeśli tak jest i Cię obwinia to nie ma racji i nie ma się czym przejmować

Tak naprawdę jest wiele zakulisowych rozgrywek w wykonaniu Twistera, o której nie wiedzą osoby postronne lub niezwracające uwagi na pewne szczegóły. Nawiasem mówiąc każdy, który myślą że Twistera nawet teraz nie ma na wizażu (albo, że tylko podczytuje) grubo się myli. Ale ja tam mam ciekawsze rzeczy do roboty niż co drugi dzień na niego donosić ...

Ja jestem zdania, że ta osoba nigdy nie odczepi się od wizażu i nigdy nie zmieni swojego podejścia. I nie dlatego bynajmniej, że nie wierzę w ludzi i dawanie im drugiej szansy

Ja też dostałam wczoraj wiadomość, za którą w realu dostałby w twarz. Ale co mogę zrobić? Na takie indywidua nie ma rady.
Stary 2008-12-01, 12:05   #3215
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość

Dodam jeszcze, że wczoraj własna matka nieźle mnie pocieszyła i z samego rana załatwiła mi humor na cały dzień. Dzwoni. Gadka szmatka. W końcu pyta, ile godzin jazd mi zostało. No 15. Czyli połowa, jak by nie patrzeć. I co słyszę? "Wiesz co, ja nie chcę nic mówić, ale ty może w ogóle nie podchodź do tego egzaminu."
Myślałam, że się popłaczę. I chciałabym zaznaczyć, że moja mama nawet nie widziała, jak jeżdżę, więc nie mam pojęcia, na jakiej podstawie zakłada, że nie mam szans się nauczyć. Ok, przyznaję, że nie idzie mi jakoś wyjątkowo dobrze, ale z tego, co słyszę, wcale nie odbiegam od normy i wierzę, że przez 15 godzin mam szanse opanować jeszcze te manewry, z którymi mam problem. Więc o co chodzi? Przykro mi i tyle.

Wracam do szkoły.
Miłego dnia wszystkim
Ech.. skąd ja to znam
Nie ma ja wsparcie rodziny
Ale nic to - masz teraz motywację - jeszcze wszystkim udowodnisz !!

Trzymam za Was - za Ciebie i Madziczkę - żeby Wam szybko poszło - bo że pojdzie dobrze to jasne

Co do Twistera ja nikogo nie winię
Przeczytałam o privach do wizażanek i nawet nie zakodowałam specjalnie o jakie konkretnie osoby chodziło. Wierzę w to, że sam jest sobie winny.
Myślałam, że kiedyś popełnił błąd a teraz dorósł, że jest może dziwny ale nie zasługuje na wyrzucenie z forum. Po tym co przeczytałam na perełkach zmieniłam zdanie

Angel - ja nie wątpię, że Twister nas podczytuje - haha kombinowałam nawet dzisiaj z aktywnymi nickami w innym watku - który to Twister

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 12:11   #3216
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Co do Twistera ja nikogo nie winię
Przeczytałam o privach do wizażanek i nawet nie zakodowałam specjalnie o jakie konkretnie osoby chodziło. Wierzę w to, że sam jest sobie winny.
Myślałam, że kiedyś popełnił błąd a teraz dorósł, że jest może dziwny ale nie zasługuje na wyrzucenie z forum. Po tym co przeczytałam na perełkach zmieniłam zdanie

Angel - ja nie wątpię, że Twister nas podczytuje - haha kombinowałam nawet dzisiaj z aktywnymi nickami w innym watku - który to Twister
Yolka, no właśnie nie tylko podczytuje! Podczytywać nikt nikomu nie zabrania
Ale sęk w tym, że ostatnia napisana przez niego wiadomość jest z dzisiaj z godziny 10.25! Fakt, że nie na forum ale w klubie. Cały czas liczy, że ktoś uwierzy w jego matactwa a nawet powierzy mu swoje pieniądze ...

Zdaję sobie sprawę jak ciężko zbanować takiego natręta. Kiedyś Złoś tłumaczył mi, że nawet zbanowanie numery IP nie zda się na nic jeśli korzysta się ze zmiennego IP.

Naprawdę na dzień dzisiejszy nie widzę rozwiązania Ale to nie zmienia faktu, że po prostu nie pojmuję, jak można nie mieć honoru i wpieniczać się na siłę w maskach i przebraniach w miejsce, w którym jest się bardzo niemile widzianym i nie raz wyrzuconym. Niesamowite.
Stary 2008-12-01, 12:27   #3217
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Irenko, ja nie wiem czy ja z uwagi na moją sympatię do Ciebie jestem nieobiektywna, ale wydaje mi się, że nikt Cię obwinia. A jeśli tak jest i Cię obwinia to nie ma racji i nie ma się czym przejmować
Masz moje słowo, że przejmować się nie zamierzam, bo osoba tego pana ani mnie ziębi ani grzeje. A to, że został zbanowany jest tylko i wyłącznie jego winą.
Napisałam tutaj te kilka słów wyjaśnienia, bo nie lubię, kiedy ludzie pewnych rzeczy domyślają się sami, potem nie wynika z tego nic dobrego.

Cytat:
Tak naprawdę jest wiele zakulisowych rozgrywek w wykonaniu Twistera, o której nie wiedzą osoby postronne lub niezwracające uwagi na pewne szczegóły. Nawiasem mówiąc każdy, który myślą że Twistera nawet teraz nie ma na wizażu (albo, że tylko podczytuje) grubo się myli. Ale ja tam mam ciekawsze rzeczy do roboty niż co drugi dzień na niego donosić ...
Dokładnie tak. I niestety jeszcze niejedną odsłonę tego pana zobaczymy

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-01, 12:28   #3218
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Pochwale sie bo ze szczescia nie wytrzymuje Mama na swieta kupila mi 100 ml OI:ju pi: nawet nie moge przestac o tym myslec hahai Wreszcie moge zlac sie moja probka, bez zalu ze strace mililitr, ktory zostal. Szkoda, ze jeszcze prawie miesiac musze czekac aby dorwac to cudo w lapki swoje.
Gratuluję i mamy i OI i to w tak dużej pojemności.

Cytat:
Powodzenia
Moze pogadaj z tata, a jak nie Ty to mama, bo on sobie pewnie nawet sprawy nie zdaje z tego jak Cie wkurza? Moj tata mial kiedys nawyk planowania nam czasu. On uwielbia wycieczki, ale to czy my tez, sie nie liczylo. Tak np. Wilanow zwiedzilam w swoim 18 letnim zyciu 14 razy ale potem mama mu wypersfadowala, ze nie tylko to czego on chce sie liczy. I teraz mowi : "Moze bysmy gdzies pojechali"
Oj on dobrze wie że mnie to denerwuje, ale on z tych że to on ma rację, musi stanąc na jego.
W sobotę dostałam sms. Zyrandol zmieniony. OK? nie cieszyłam się zbytnio bo miałam wizję jeszcze innego w moim pokoju, ale odzyskałam stare oświetlenie .
Zapytał tylko po powrocie czy teraz jest OK, było ok .
Każda ingerencja w moje życie ostatnio doprowadza mnie do furii, mój pokój moja twierdza . Chciałabym decydować o sobie, ale to nie takie proste.

Nie jestem w stanie nadrobić zaległości na forum z dwóch dni.
Tak samo nadrabianie Allegro, prześledzenie aukcji wystawionych w ciągu ostatnich 2 dni było ponad moje siły.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 14:05   #3219
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Gratuluję i mamy i OI i to w tak dużej pojemności.

Oj on dobrze wie że mnie to denerwuje, ale on z tych że to on ma rację, musi stanąc na jego.
W sobotę dostałam sms. Zyrandol zmieniony. OK? nie cieszyłam się zbytnio bo miałam wizję jeszcze innego w moim pokoju, ale odzyskałam stare oświetlenie .
Zapytał tylko po powrocie czy teraz jest OK, było ok .
Każda ingerencja w moje życie ostatnio doprowadza mnie do furii, mój pokój moja twierdza . Chciałabym decydować o sobie, ale to nie takie proste.

Nie jestem w stanie nadrobić zaległości na forum z dwóch dni.
Tak samo nadrabianie Allegro, prześledzenie aukcji wystawionych w ciągu ostatnich 2 dni było ponad moje siły.

Jestem tego samego zdania. W wakacje mialam remont, wymarzylam sobie, ze jedna sciana ma byc cieniowana. Ale tata zaczal protestowac, ze to dodatkowy czas itd. Wycieniowalam ja sobie sama A teraz jak ktos przychodzi do nie wierzy, ze to moja robota, mamuska za to jest ze mnie dumna

A za gratulacje dziekuje
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 14:34   #3220
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Temat pana T. powraca jak bumerang. To już jest żałosne, wracać na siłę, chociaż sam się prosił o kilkakrotne bany. Dostał szansę powrotu, było OK, a potem znowu to samo.

Chyba najlepszym sposobem byłoby nie poruszanie tematu pana T. na tym forum, bo jeśli nas czyta (a w to nie wątpię), to tylko go to podkręca. Ignorować kompletnie, nie wdawac się w dyskusje i banowac kolejne klony

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 14:53   #3221
Zuziunia
BAN stały

Witam...wczoraj i dzisiaj mam zły dzień...powiem tyle...zaraz spadam do lekarza...znowu się boję czemu nic się nie układa..tylko psuje?
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 15:04   #3222
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Wstałam właśnie po drzemce i powiem jedno:

WINO TO ZŁOOOOOOOOOO !!!

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 15:09   #3223
princeska69
BAN stały

Cytat:

WINO TO ZŁOOOOOOOOOO !!!

a ja wlasnie chce sobie zrobic grzanca z korzeniami
Stary 2008-12-01, 15:16   #3224
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Mniam Nie to żebym nie lubiła wina ( bo lubię i dziś też miałam smaka). Tylko mój organizm nie toleruje go Nawet małe ilości powodują u mnie ogólne "rozbicie" i potworny ból głowy. I głupia jestem, bo wiem jak się będę czuła po winie, ale miałam na nie taką chęć, że w swej głupocie pomyślałam, że dzisiaj objawy będą mi darowane

Frank Zappa

Stary 2008-12-01, 15:22   #3225
princeska69
BAN stały

Cytat:
Mniam Nie to żebym nie lubiła wina ( bo lubię i dziś też miałam smaka). Tylko mój organizm nie toleruje go Nawet małe ilości powodują u mnie ogólne "rozbicie" i potworny ból głowy. I głupia jestem, bo wiem jak się będę czuła po winie, ale miałam na nie taką chęć, że w swej głupocie pomyślałam, że dzisiaj objawy będą mi darowane
A ja wlasnie mam dzis bardzo duzo map do zrobienia z historii i referat o soczewkach wiec umile go sobie rozgrzewajacym, ladnie pachnacym winkiem Moj organizm naszczescie je toleruje w calosci Szkoda, ze Ty masz takie ograniczenia, bo winko jest pyszne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-01, 15:27   #3226
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
A ja wlasnie mam dzis bardzo duzo map do zrobienia z historii i referat o soczewkach wiec umile go sobie rozgrzewajacym, ladnie pachnacym winkiem Moj organizm naszczescie je toleruje w calosci Szkoda, ze Ty masz takie ograniczenia, bo winko jest pyszne
Już zapomniałam ile zadają w szkole średniej

To ograniczenie sama sobie narzuciłam - po co mam cierpieć potem? Na szczęście istnieje jeszcze piwo i martini

Frank Zappa

Stary 2008-12-01, 15:37   #3227
princeska69
BAN stały

Cytat:
Już zapomniałam ile zadają w szkole średniej

To ograniczenie sama sobie narzuciłam - po co mam cierpieć potem? Na szczęście istnieje jeszcze piwo i martini

Zadaja zdecydowanie za duzo No tak, lepiej eliminowac to co sprawia cierpienie. Ja uwielbiam jeszcze malibu i wscieklego psa
Stary 2008-12-01, 16:34   #3228
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Nasz klub palaczy jeszcze funkcjonuje?
Facet mi dziś zgniótł i wywalił pół paczki Djarumów waniliowych. I jeszcze powiedział, że to z miłości. No dziękuję bardzo za takie dowody miłości. Jestem autentycznie zła.

Princesko, miłej nauki życzę - też mnie to za chwilę czeka Podstawy przedsiębiorczości. Podatki itepe. Nie mam zielonego pojęcia, jak się to wszystko liczy. Zaraz się biorę za robotę, ale obawiam się, że jak zwykle znów na wizażu zalegnę na zbyt długo.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 16:54   #3229
gryx82
BAN stały

Cytat:
...Wycieniowalam ja sobie sama A teraz jak ktos przychodzi do nie wierzy, ze to moja robota, mamuska za to jest ze mnie dumna
A jak się cieniuje ścianę?

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Witam...wczoraj i dzisiaj mam zły dzień...powiem tyle...zaraz spadam do lekarza...znowu się boję czemu nic się nie układa..tylko psuje?

Cytat:

WINO TO ZŁOOOOOOOOOO !!!
Coś ostatnio za dużo zła na perfumach

Cytat:
Mam nadzieje, że żadnego drzewka nie wyrwałaś

---

Mama przyniosła z pracy do domu katalog z zestawem próbek FM

---

Oczywiście, że Klub Palacza funkcjonuje nadal

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2008-12-01 o 16:57
Stary 2008-12-01, 17:06   #3230
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Czy moze ktos wie , ile może kosztowac list polecony z Niemiec do Polski i ile idzie?

Cytat:
Dodam jeszcze, że wczoraj własna matka nieźle mnie pocieszyła i z samego rana załatwiła mi humor na cały dzień. Dzwoni. Gadka szmatka. W końcu pyta, ile godzin jazd mi zostało. No 15. Czyli połowa, jak by nie patrzeć. I co słyszę? "Wiesz co, ja nie chcę nic mówić, ale ty może w ogóle nie podchodź do tego egzaminu."
Myślałam, że się popłaczę. I chciałabym zaznaczyć, że moja mama nawet nie widziała, jak jeżdżę, więc nie mam pojęcia, na jakiej podstawie zakłada, że nie mam szans się nauczyć. Ok, przyznaję, że nie idzie mi jakoś wyjątkowo dobrze, ale z tego, co słyszę, wcale nie odbiegam od normy i wierzę, że przez 15 godzin mam szanse opanować jeszcze te manewry, z którymi mam problem. Więc o co chodzi? Przykro mi i tyle.

:
Matka mojej koleżanki , podobnie ją potraktowała odnośnie robienia prawa jazdy , potem wyszlo ,że bała sie konkurencji do samochodu, bo jeden był w domu, a moja kolezanka byłaby trzecim kierowca w rodzinie.
Zniechęciło ją to jednak w sumie do robienia prawa jazdy na prawie 10 lat

Nie daj się

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2008-12-01 o 17:17
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 17:07   #3231
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Nasz klub palaczy jeszcze funkcjonuje?
Facet mi dziś zgniótł i wywalił pół paczki Djarumów waniliowych. I jeszcze powiedział, że to z miłości. No dziękuję bardzo za takie dowody miłości. Jestem autentycznie zła.
Melkmeisje - z miłości czy nie. Gdyby mój TŻ zdobyłby się na taki akt despotyzmu, prawdopodobnie już by nie żył

Klub funkcjonuje. Dziś po lekcjach jazdy wypaliłam po drodze sztuk dwie

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-12-01 o 17:08
Stary 2008-12-01, 17:22   #3232
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Melkmeisje - mnie nikt nie osmieliłby się zniszczyć fajek Zareagowałabym jak Madziczka.
Poza tym wiadomo ,że "oduczanie" na siłę zazwyczaj przynosi odwrotny skutek, palimy więcej.

Ja mam inny problem , kupowałam perfumy dla koleżanek i na prezenty , równiez na swój prezent i tak jakoś kupiło mi się ich trochę ....za dużo

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2008-12-01 o 17:25
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 17:27   #3233
shachownica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Czy moze ktos wie , ile może kosztowac list polecony z Niemiec do Polski i ile idzie?
to zależy ile zaważy, ja za dwie kieszonkowe książki płaciłam 10 zł, a iść powinno góra trzy dni ale jak to z naszą pocztą bywa przeciąga się do tygodnia (piszę tu o priorytecie)

twory i potwory

shachownica jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-01, 17:27   #3234
Suarti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Melkmeisje - mnie nikt nie osmieliłby się zniszczyć fajek Zareagowałabym jak Madziczka.
Poza tym wiadomo ,że "oduczanie" na siłę zazwyczaj przynosi odwrotny skutek, palimy więcej.

Ja mam inny problem , kupowałam perfumy dla koleżanek i na prezenty , równiez na swój prezent i tak jakoś kupiło mi się ich trochę ....za dużo
Pytalas ile kosztuje polecony z niemiec do polski.
Znalazlam odpowiedz, ale Twoje pytanie juz zniknelo. Mam nadzieje, ze ktos udzielil Ci juz odpowiedzi.

Cytat:
Napisane przez shachownica Pokaż wiadomość
to zależy ile zaważy, ja za dwie kieszonkowe książki płaciłam 10 zł, a iść powinno góra trzy dni ale jak to z naszą pocztą bywa przeciąga się do tygodnia (piszę tu o priorytecie)
Normalna cena + 2,05 Euro. Jezeli zwykly list do 20 g kosztuje 70 centow to polecony 2,75. Idzie 2 - 3 dni.

Edytowane przez tulipanka
Czas edycji: 2008-12-01 o 18:27
Suarti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 17:44   #3235
gryx82
BAN stały

Cytat:
klub funkcjonuje. Dziś po lekcjach jazdy wypaliłam po drodze sztuk dwie:d
Nerwy?

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2008-12-01 o 17:45
Stary 2008-12-01, 17:50   #3236
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Nerwy?
Nerwy, oszołomienie i zdezorientowanie

Nie mam specjalnie jutro ochoty tam jechać

Frank Zappa

Stary 2008-12-01, 17:53   #3237
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shachownica Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Suarti Pokaż wiadomość
Normalna cena + 2,05 Euro. Jezeli zwykly list do 20 g kosztuje 70 centow to polecony 2,75. Idzie 2 - 3 dni.
Kupiłam miniaturkę Knowing 4 ml na allegro , sprzedająca nie podała na aukcji, że przesyłkę z Polski może wysłać dopiero za dwa tygodnie jak będzie w Polsce czyli ok. 12-14 grudnia , ta informacja była dopiero na stronie "O mnie" , zapytałam o wysyłke z Niemiec i podała cenę 27 zł.
Nie opłaca mi się płacic lącznie 43 zł za ta miniaturkę , a jak wyśłe z Polski ok. 10- 14 grudnia, to mało prawdopodobne ,że dojdzie przed Świetami - znając naszą poczte. Chciałam miniaturkę na drobny upominek

Moim zdaniem powinna dokładną informację o wysyłce podać w aukcji , a nie wysyłać na strone " O mnie" - ona słuzy do innych informacji , nadto nie mam czasu biegac po stronach o mnie , po nocach
Jestem w kropce.
Stary 2008-12-01, 18:02   #3238
glamourous
Zakorzenienie

sluchajcie a w Polsce poczta jak dziala?
bo miala mi pewna wizazanka wyslac przesylke po tych kilku dniach wolnych na 11go listopada na adres mojej mamy w Polsce ale poki co nic nie doszlo. nie chce na dziewczyne napadac czy nie wyslala czy jak ale troche nie wiem co zrobic, bo cos dlugo idzie...poradzcie co sie robi w takich przypadkach?
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 18:14   #3239
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
sluchajcie a w Polsce poczta jak dziala?
bo miala mi pewna wizazanka wyslac przesylke po tych kilku dniach wolnych na 11go listopada na adres mojej mamy w Polsce ale poki co nic nie doszlo. nie chce na dziewczyne napadac czy nie wyslala czy jak ale troche nie wiem co zrobic, bo cos dlugo idzie...poradzcie co sie robi w takich przypadkach?
Po prostu zapytaj kiedy wysłała przesyłkę

Niech mama tez zapyta na poczcie , czasami avizo zaginie , a czasami przesyłki. Ja w tym roku miałam trzy reklamacje
Stary 2008-12-01, 18:20   #3240
glamourous
Zakorzenienie

dzieki Rozterko tak zrobie
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości