|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
;* dziekuje a powiedz mi ta z pomarancza jest dobra? bo melonowa kocham ,buzia jest taka aksamitna po niej..A ja mam taka sucha skore na policzkach Salatka z salata lodowa jest taka - biore salate lodowa albo zestaw salat ( ) z lidla czy tam skad,dodaje pomidory,pomidorki koktajlowe,kukurydze,ogor ka,papryke i czasami suszone pomidory/tunczyka/kukurydzki koktajlowe/fasolke z puszki,radiski czy cos innego na co mam ochote i dodaje sos czosnkowy albo winegre z musztardy z dijon ![]() A z surimi :kupuje surimi-tylko nie mrozone bo jest paskudne-wyglada i smakuje jak..ciompy. No i do tego surimi pokrojonego na kawaleczki dodaje kukurydze z puszki,pomidorka ,ogorka ,ew .groszek z puszki i ananasa potem mieszam to z majonezem (najlepsiejszy jest jogo majo,ale jak nie ma to dodaje jeszcze jogurt grecki )przyprawiam i szamam najlepiej ze swieza bagietka
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Co to są ciompy i jak smakują
![]() Z pomarańczą tez jest super, odświeża, ozywia, nawilża ![]() Przepisy zaraz sie drukną ![]() EDYCJA: nie z pomarańczą, tylko z mandarynką ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12184
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-02-11 o 10:42 |
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druknij se i se zrob i samczysku O to jak bede u rodzicow to sobie kupie te z pomarancza tez-myslslam o niej kiedys ale nei wiedzialam czy dobra Nowosci Nuxe: http://www.aptekaeskulap.pl/kosmetyk...a&filter_id=65 pojde z torbami
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-11 o 10:41 |
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Samczyskiem będzie problem, bo on prawie nic nie lubi nie lubi pomidorów, ogórka, papryki, nie lubi też sera zółtego, sera białego on by tylko słodycze wcinał ![]() Z nowości Nuxe w oko wpadło mi to: http://www.aptekaeskulap.pl/nuxe-aro...18c4c75904c68e
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-02-11 o 10:48 |
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomidorki koktajlowe uwielbiam, kukurydzki takie też. Muszę spróbować ![]() W ogóle zawsze jak zaczynam czuć wiosnę czuję też potrzebę zmiany diety na bardziej warzywno-owocową, piję więcej wody zamiast pepsi i słodkich napojów, jem więcej warzyw. Aż mi się jeszcze zachciało teraz kanapek z twarożkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem ![]() Doszłam dziś do wniosku, że mam strasznie brzydkie paznokcie i w ogóle o nie nie dbam Skórki mam nie zrobione a same paznokcie obcięte na bardzo krótko a chciałabym sobie je malnąć na jakiś ładny kolor(tylko żebym jeszcze miała jakiś lakier do pazurów w domu... Mam jeden czerwony, ale zgluciał już i brokatowy z Ori, ale chciałabym coś innego).Ech ![]() EDIT: Nie kuście kosmetykami aptecznymi
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-02-11 o 10:50 |
|
|
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gajuś, jak czytam co piszesz o jedzeniu to Muszę więcej eksperymentować.
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
Oj bardzo
Wczoraj dostał ode mnie siateczkę kasztanków Nie mogłam sie od niego odpędzić jak zaczał dziękować
|
#3218 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tez to wpadlo w oko ,zwlaszcza ze na mnie dobrze dziala ich kuracja zluszczajaca ![]() Cytat:
a wiosna sa takie fajne ,takie pyszneee i swiezutkie..![]() Isus mi na pazurki pomaga Nail Tek bardzo.Nakladam go raz na tydzien ,juz nie codziennie i jak pieknie sie lakier pod nim trzyma Cytat:
Ja uwielbiam gotowac ,to dla mnie swietny relaks A co do eksperymentow to mam przepis na hiszpanska zupe pomidorowa z papryka i mysle kiedy ja zrobie
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Gajuś a mi się nigdy nie chce dbać o paznokcie(wystarczy, że dbam o to żeby były czyste i nie za długie), a z malowaniem to jest gehenna
Muszę mieć pomalowane idealnie, gładko, bez pęcherzyków itp. a nie daj Boże gdzieś mi kawałeczek odpryśnie(a niestety u mnie trzyma się zwykle pół dnia po czym zawsze się pojawiają jakieś ryski, odpryski itp. nie wiem co ja tymi ręcami robię, że tak się dzieje ). Wystarczy jedna mała ryska na lakierze a zmywam wszystko i rzucam lakiery w kąt ![]() Chyba sobie zrobię tipsy, choć znając mnie to już po 1 dniu mi połowa odpadnie A ja dziś robię z mamą na obiad zakiepankę z ziemniaków, boczku, cebuli, pieczarek i sera żółtego Nawet wolę nie myśleć ile to ma kalorii.
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-02-11 o 11:07 |
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uznaje w sumie mleczny lakier,french,ciemne odcienie ale tylko bezdrobinkowe -fiolet,czern,czekolada,bo rdo.Albo czerwienie tez takie bezdrobinkowe,gladkie.Nie lubie niczego perlowego,z brokatem jesli juz to jakies zdobienia ,ale juz wole malutkie cyrkonie.Mam pelno ozdobek i nic nie przyklejam ![]() A ty powinnas jesc! duzo chudzinko jedna! Edycja:a ja narazie nie kupie nic z Nuxa bo mam zapasy ,ale pozniej ..kto wie zwlaszcza ze mam jeszcze polowe micela ,wiec w okolicy polowy marca i tak bede musiala po niego isc... Probuje sie przekonac do pianki miceralnej i chyba zaczynam ja bardziej lubic ![]() Czemu mi sie musial spodobac krem clarins ktoego dostalam probke w s?
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-11 o 11:15 |
|
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Gajuś no właśnie wiem, że tipsy są masakrą dla pazurków
Mi się też podobają żelki, ale sama mam za brzydkie paznokcie żeby móc tylko żel na nie wylać(np. moja koleżanka tak sobie robi, ale jej pazurki są śliczne, gładkie i mają ładny kształt). Póki co cały czas mam moje naturalne szpony i chyba z nimi mi najlepiej. Co do jedzenia, to od czasu choroby jak siedzę w domu to się trochę upasłam A chcę jeszcze sobie kupić jakieś nowe jeansy i się boję, czy wejdę w mój rozmiar W ogóle to chcę rurki, ale podobno znów pełno dzwonów wszędzie. Mam nadzieję, że w H&M coś jednak wynajdę.
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też sie upasłam i ciągle tylko jem i jem
Musze z tym skończyć a ja też lubię nail tek, mam po nim pazurki twarde i nic sie nie łamią
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesko blagam cie ty sie upaslas? masz sliczna figure ,tez bym taka chciala
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę schudnąć i muszę nie samą dietę zmodyfikowac ale nauczyć się jeść mniejsze ilości i częściej. Ale ja tak nie umiem
![]() Idę zrobić drobne porządki a potem nauka ![]() A wieczorem wybywam w miasto i może wykombinuje coś na MM- czuję wewnętrzną presję by się zainspirować kolekcja wiosenną Lancome- róż i czerń ![]() O, i nawet pazurki mi będa pasowały burzujkowe ![]() Karolinko, linerki Gosha u tej pani kupuję: http://www.allegro.pl/item537015880_...e_kolorki.html
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczęta
![]() Jak zwykle nie mam zbytnio czasu na nadrabianie forum.. Mignęło mi, że dotarły do Ciebie lakiery ice - które kolory były przekłamane? Które są najładniejsze? ![]() Zaczynam porządkować kosmetyki... Połowa mi się znudziła, zwłaszcza jeśli już długo stoją w zapasach. Muszę porządnie się zebrać i zrobić czystki, w kolorówce też. Za to staram się zużywać, na wykończeniu mam wspaniały balsam TBS z orzechem brazylijskim, potem mam w planie dalsze zużywanie balsamowo - masłowych cudeniek, których sporo mi się nazbierało Sporo mam też kremów do twarzy, a mam straszną ochotę na coś z serii Nectalys Galenica.. I tak sobie myślę, czy by się nie skusić ![]() Co do odchudzania, to ja się odchudzam od 2,5 tygodnia i już mam prawie 4 kg w dół, co mnie bardzo mobilizuje i inspiruje do dalszych wysiłków No i do odświeżania garderoby hehe Postaram się zajrzeć do Was jeszcze wieczorem, mocno ściskam Was wszystkie |
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu o dietach a ja się właśnie obżarłam tłustą zapiekanką
Nie wiem czy jutro nie skoczę po albo przed pracą do Natury po nowy tusz do rzęs. Obecnie mam w użytku MF 2000 Calorie(brązowy, trochę już podsycha), resztkę mojego ulubieńca Volume Express Curved Brush Maybelline i kilka razy użyty Volume Express Maybelline, ale jak już kiedyś pisałam - jest strasznie suchy jakby był stary czy coś i nie da się nim malować No i może kupię sobie jakiś żel pod prysznic nowy
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3231 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam takie naturalne kolory błyszczyka żadnego dawno nie kupowałam, więc pewnie nabędę chociaż zużywanie idzie mi tak wolno ![]() romantyk z niego ![]() Cytat:
Ty zawsze wiesz jak narobić smaka ![]() Cytat:
czasem wydaje mi się nawet, że wolę od owoców co jest dziwne, bo ja bardzo lubię słodkie z wyjątkiem herbaty ![]() Cytat:
taki fajny ten orzech brazylijski? ja ostatnio codziennie się balsamuję albo używam maseł już widzę poprawę stanu skóry ![]() jakie to jeszcze masz cudeńka balsamowo-masłowe? ![]() odchudzanie? Przecież Ty chudzinka jesteś
|
|
#3232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmaluj ,zmaluj!!! Cytat:
Snow wpadaj czesciej kochana ja czekam na Twoja liste wiesz czego![]() A ja dostane od avonu za zamowienie siakas mgielke rozana ************ Wysprzatalam domek,bylam na zakupach z kolezanka i na harbatce.Przyniosla paskuda chipsy nowe lays limitowane o smaku mizerii..dobre
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
dziubal
juz go opanowalam a jak mi collagen za szybko na rzesach zasycha to mam ochote sie rozbeczec
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba się na niego zdecyduję.Gajuś Lays`y o smaku mizerii? A w TV reklamują jako nowość serowe.
|
|
#3235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pierwszy raz widzialam takie cudo smakowe Dlaczego ja nie mam nigdzie blisko salonu firmowego clinique i guerlain
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle, jaki chleb upiec na weekend jest tyyyyyyyyyle przepisow...
|
|
#3237 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez chce nowa maskare, a nic mnie jakos nie ciagnie
juz sama nie wiem, co kupic...I jeszcze mi sie jesc chce, abuuu. |
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
bo te serowe będą w stałej ofercie, a mizeriowe to limitowanka, z tej serii 4 Pory Roku
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tak, to testuj MFa
|
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tata właśnie wrócił ze sklepu i kupił mi wielką TV pakę Laysów solonych Przeglądam sobie wiosenne kolekcje ciuchów w necie, weszłam na stronkę Zary i zobaczyłam te buty! Są piękne
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

Ciekawe 
Dawno ich nie miałam

;* dziekuje
a powiedz mi ta z pomarancza jest dobra?

Skórki mam nie zrobione a same paznokcie obcięte na bardzo krótko a chciałabym sobie je malnąć na jakiś ładny kolor(tylko żebym jeszcze miała jakiś lakier do pazurów w domu... 

). Wystarczy jedna mała ryska na lakierze a zmywam wszystko i rzucam lakiery w kąt 
Nawet wolę nie myśleć ile to ma kalorii.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Przecież Ty chudzinka jesteś