Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-09, 13:16   #3211
diya1983
Zadomowienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a próbowałas dietę SB??
a co to takiego?
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 13:17   #3212
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333
Dot.: Sluby sierpniowe 2009

Mam nadzieję, że nie zamkną sierpnia bo jest nas dużo i może nam się przyda Zwłaszcza, że odezwało się tu wiele dziewczyn, których nie ma w PM 09 albo w ogóle to ich pierwsze posty na wizażu.
Stary 2009-04-09, 13:20   #3213
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
a co to takiego?
na dietkowym jest wątek cały na ten temat. Dieta plaz południowych. barzdo polecana. Mój TZ w 2 tyg stracił na niej 7 kilo. i mysle, ze zdrowa jest ta dietka.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 13:26   #3214
dekoderka
Raczkowanie

cześć dziewczynki Cały czas jestem z Wami, chociaż ostatnio głownie podczytuję...
Mam dylemat. Otóż razem z Tz pracujemy w jednej firmie.Małej firmie-zaledwie 35 osobowej. Wszyscy się znają, atmosfera pracy bardzo fajna. Z dyrektorami można pogadać, pośmiać się. W związku z tym mam pytanie? Zapraszamy kilku najbliższych znajomych z pracy na wesele z osobami towarzyszącymi. Resztę fajnych znajomych zapraszamy na sam ślub. Czy wypada zaprosić też na wesele Dyrektorów z żonami, skoro zapraszamy naszych ziomków? Z jednej strony może miło, ale z drugiej niewiem czy bym chciała żeby patrzyli jak śpiewamy "gorzką wódkę" itp. Już sama niewiem. Może na sam ślub?
Co myslicie na ten temat?
Stary 2009-04-09, 13:28   #3215
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki Cały czas jestem z Wami, chociaż ostatnio głownie podczytuję...
Mam dylemat. Otóż razem z Tz pracujemy w jednej firmie.Małej firmie-zaledwie 35 osobowej. Wszyscy się znają, atmosfera pracy bardzo fajna. Z dyrektorami można pogadać, pośmiać się. W związku z tym mam pytanie? Zapraszamy kilku najbliższych znajomych z pracy na wesele z osobami towarzyszącymi. Resztę fajnych znajomych zapraszamy na sam ślub. Czy wypada zaprosić też na wesele Dyrektorów z żonami, skoro zapraszamy naszych ziomków? Z jednej strony może miło, ale z drugiej niewiem czy bym chciała żeby patrzyli jak śpiewamy "gorzką wódkę" itp. Już sama niewiem. Może na sam ślub?
to zalezy jaki macie z nimi kontakt. Jesli mały to mysle, ze na sam slub wystarczy.

Stary 2009-04-09, 13:29   #3216
judith8
Rozeznanie

Cytat:
ja zapraszam na wesele dwojke najblizszych i moja szefowa, ktora jest odemnie starsza o 3 lata i mamy swietne kontakty, duzo sie smiejemy i generalnie to ona jest tako kochana ze nawet chciala mi pomagac przy organizacji slubu reszty osob i kadry managerskiej nie zapraszam, chociaz juz pytali mniej lub bardziej bezposrednio; ja jakbym miala zapraszac to by mi sie z tego zrobilo z 50 osob wiecej
do kosciola nikogo nie zapraszam dodatkowo bo mamy 80km od moejgo miejsca pracy wiec ci co beda w kosciele ida tez na wesele

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-04-09 o 13:30
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 13:31   #3217
ewurka
Wtajemniczenie

Dot.: Sluby sierpniowe 2009

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że nie zamkną sierpnia bo jest nas dużo i może nam się przyda Zwłaszcza, że odezwało się tu wiele dziewczyn, których nie ma w PM 09 albo w ogóle to ich pierwsze posty na wizażu.
miejmy nadzieje, że nas nie zamkną ja udzielałam się na PM 2009 ale zrezygnowałam, nie byłam w stanie nadążyć za dziewczynami

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 13:33   #3218
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
to zalezy jaki macie z nimi kontakt. Jesli mały to mysle, ze na sam slub wystarczy.
Kontakt taki normalny relacja pracodawca-pracownik, ale myślę że się lubimy, często żartujemy itp. Nie będzie problemu, jeśli oni będą tylko na ślubie a inni też na weselu?
Stary 2009-04-09, 13:35   #3219
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Kontakt taki normalny relacja pracodawca-pracownik, ale myślę że się lubimy, często żartujemy itp. Nie będzie problemu, jeśli oni będą tylko na ślubie a inni też na weselu?
Mysle, ze nie ma co ich zapraszac na wesele. Co innego jakbyscie sie spotykali tez czasami poza praca. a jesli nie, slub wystarczy.

Stary 2009-04-09, 13:54   #3220
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję

do dziewczyn z trądzikiem, mnie strasznie plecy wysyfiło, ale to dlatego, że biorę lek na regulację okresu
ale jeśli chodzi o twarz, jest taki płyn na bazie siarki, nie ma nazwy, jest na receptę, mnie zapisuje lekarz ogólny - homeopata. Ten płyn wyleczył trądzik na twarzy nie tylko mnie ale i większości moich koleżanek.
Najlepiej znaleźć jakiegoś lekarza, który zajmuje się też homeopatą, powinien wiedzieć o co chodzi.
Też walczyłam lekami, dopiero ten tonik mi pomógł
A możesz powiedzieć jak się nazywa ten tonik?

Co do zapraszania osób, z którymi się pracuje. Ja zapraszałam delegację na ślub i wesele (bo taka się zrobiła u mnie tradycja). Jednak szefowie zgodnie ze swoją tradycją przyjadą tylko na ślub. Z tego co wiem jeszcze pare osób wybiera się na mój ślub, ale na wesele nie przyjdą.

Agus87 mam nadzieję, że wkleisz fotki sukni
Kurcze już tylko 16 dni Ci zostało

U mnie równo miesiąc i tydzień
Stary 2009-04-09, 13:55   #3221
anuulaa
Wtajemniczenie

Witajcie!
Cytat:
te z takie będę miała- podpobno świetnie się sprawdzają
a macie pas czy samonośne pończoszki?
Ja mam samonośki, ale pas też zakładam, dla męża

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Witam.
Mam ogromny problem i prosiłabym Was o radę.
Otóż chcę aby nasza uroczystość ślubna w kościele była bardzo skromna i kameralna. A tym czasem koleżanka i kolega mojego Tż z pracy zapowiedzieli się że napewno przyjadą do kościoła.
Jak im powiedzieć że to ma być taka rodzinna uroczystość i czy w ogóle to wypada mówić??
Moim zdaniem nie wypada zabronić przychodzenia do kościoła. Troszkę tego nie rozumiem, w czym oni Ci przeszkodzą. Mi by było bardzo miło. W końcu nie wpraszają się na weselę. Rozumiem, że chcesz mieć kameralny ślub, ale nie masz pewności czy też nie przyjdą do kościoła np. jakieś obce dewotki, jak to czasem bywa, bo one przychodzą się pomodlić. No ale to jest tylko moje zdanie. Mi by było przykro, gdyby koleżanka zwróciła mi uwagę "Nie chcę, żebyście przychodzili do kościoła". Zrobisz, co uważasz za słuszne

Cytat:
a tak BTW, prosicie od siebie z pracy??? moje miejsce pracy jest 3 godziny drogi od miejsca ślubu, jest sens prosić na sam ślub? czy w ogóle?
Co do zapraszania na ślub to ja w ogóle mam pewne wątpliwości. Wydaje mi się, że lepiej będzie coś w stylu powiadomienia i przyjdzie kto będzie chciał

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Mam jeszcze takie pytanie czy Wy będziecie miały jakąś torebkę do ślubu. Wiadomo, że z bukietem nie weźmie się jej do kościoła, ale tak żeby jakieś drobiazgi schować???
Ja torebki nie będę mieć, ale potrzebne rzeczy będzie mieć moja mama i świadkowa.

Cytat:
dziewczyny, znacie sprawdzone sposoby na zrzucenie ciała?
stosował ktoś dietę kopenhaską???
Nie polecałabym takich szybkich diet, bo szybko będzie jojo. Lepiej po prostu zmienić styl żywienia

Cytat:
Co myślicie na ten temat?
Jeżeli z innymi koleżankami i kolegami nie łączy Cie bliska znajomość, to moim zdaniem nie masz obowiązku zapraszać ich na wesele. Tak samo z dyrekcją. Wszystko zależy od waszych relacji

Dziewczynki, dzisiaj dostałam maila, że mój przepis na tort zostanie opublikowany w miesięczniku "Przyślij przepis" w czerwcu Będzie tez moje zdjęcie! Strasznie się cieszę, już pomijając to, że dostanę za to chyba 75zl Zrobię TŻtowi niespodziankę, nie powiem mu, dopóki nie zobaczy mnie w gazecie
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-09, 13:59   #3222
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Dziewczynki, dzisiaj dostałam maila, że mój przepis na tort zostanie opublikowany w miesięczniku "Przyślij przepis" w czerwcu Będzie tez moje zdjęcie! Strasznie się cieszę, już pomijając to, że dostanę za to chyba 75zl Zrobię TŻtowi niespodziankę, nie powiem mu, dopóki nie zobaczy mnie w gazecie
oo gratuluje

dziewczyny jaka macie piosenkę na podziękowania dla rodziców??
Nie chce miec tej oklepanej sipinskiej. Myslałam o cliver"dla rodziców" ale TZ rodzice sa od miesiąca po rozwodzie i troche nie pasuje

Stary 2009-04-09, 14:07   #3223
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
oo gratuluje

dziewczyny jaka macie piosenkę na podziękowania dla rodziców??
Nie chce miec tej oklepanej sipinskiej. Myslałam o cliver"dla rodziców" ale TZ rodzice sa od miesiąca po rozwodzie i troche nie pasuje
My też nie chcemy "Cudownych rodziców mam", strasznie oklepane. Też myślałam o Cliver, daje rade
Stary 2009-04-09, 14:19   #3224
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

dzieki kochane za opinie o butkach
ja tez jestem z nich bardzo zadowolona.

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ja znam dobry sposób, założyć wilgotną grubą skarpetkę i ubrać buty-pomogą rozciągnąć na pewno. Tylko nie jest to zbyt komotowe uczucie
dzieki za pomysl, moze sprobuje, bo jednak sa one dosc sztywne, chociaz jak je zakladam za kazdym razem (a robie to 5 razy dziennie :p) to coraz lepiej sie czuje

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
piękne!!! ja bym chciała podobne, ale większy obcas.... gdzie kupowałaś ?
Allegro - sprzedawca nazywa sie Casani - polecam go bardzo fajny kontakt i szybciutko buciki przyszly byz problemu

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Sliczne buciki Katunia CZyli możesz polecic sprzedawcę? ja zastanawiam sie and zamowieniem u niego niskich sandalków na przebranie. A jesli można wiedzieć jaki masz rozmiar?
Sprzedawca jak wyzej.
Ja normalnie buty kupuje 39, ale czolenka zawsze 38 wiec wzielam 38 i pasuja bardzo dobrze
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 14:23   #3225
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a co sądzicie o tym??
http://www.youtube.com/watch?v=AlQkoLozso4

pasowałoby?? płakac sie przy nim przynajmiej nie chce

ps. dziewczyny jak bym chciała zrobic prezentacje dla rodziców. ich zdjecia + podkład muzyczny i nagrac to im na płytke. w jakim programie to zrobic?? bo jestem kompletnie zielona

Stary 2009-04-09, 14:27   #3226
gold-fish
Zakorzenienie

Klamka zapadła
Zadzwoniłam do krawcowej, bo nie dawała znaku zycia a ona mówi, że zgubiła mój telefon i ze materiał juz tydzień czeka na mnie w hurtowni po świętach umówimy się z nią na moje pomiary Poleciałam z pracy do hurtowni i zakochałam się w materiale jak go wybierałam to widziałam na takim małym skrawku, a jak zobaczyłam 10 metrów to normalnie zwariowałam. Wyglada jak niekończące się lody waniliowe I dopkupiłam do niego jeszcze klamrę która będzie zdobiła mi talię A co tam...trzeba czasami spełniać marzenia

moniqac, moim zdaniem o wiele lepiej wyglądasz w swojej sukni , niż ja w mojej ,,byłej" ... Naprawdę ślicznie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Mam jeszcze takie pytanie czy Wy będziecie miały jakąś torebkę do ślubu. Wiadomo, że z bukietem nie weźmie się jej do kościoła, ale tak żeby jakieś drobiazgi schować???
Nie, moja świadkowa będzie ciagnąć za sobą walizkę na drobiazgi. Mam tylko dwie ręce- jedną dla TŻ i druga na bukiet

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny, na tym watku jestem pierwszy raz
Witaj Judith

Cytat:
Mam dylemat. Zapraszamy kilku najbliższych znajomych z pracy na wesele z osobami towarzyszącymi. Resztę fajnych znajomych zapraszamy na sam ślub. Czy wypada zaprosić też na wesele Dyrektorów z żonami, skoro zapraszamy naszych ziomków? Co myslicie na ten temat?
To zależy, jak blisko jesteś z tymi dyrektorami Mój się tak naprawdę wprosił więc nie mam wyjścia. Na szczęście to fajny facet, mój rówieśnik. On mnie zaprasza na urodziny swoich dzieci, do domu i wiem, że będzie sympatycznie. I pewnie jeszcze rozkręci niektórych przy stole.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 14:33   #3227
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
KWyglada jak niekończące się lody waniliowe
coż za porownanie

super, ze materiał ci sie podoba. a jak bedzie wyglądała ta suknia??

Stary 2009-04-09, 14:35   #3228
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
a co sądzicie o tym??
http://www.youtube.com/watch?v=AlQkoLozso4

pasowałoby?? płakac sie przy nim przynajmiej nie chce

ps. dziewczyny jak bym chciała zrobic prezentacje dla rodziców. ich zdjecia + podkład muzyczny i nagrac to im na płytke. w jakim programie to zrobic?? bo jestem kompletnie zielona
W Power Poincie, jest w pakiecie Office

Co sądzicie o tych butkach, są niskie i nawet mi się spodobały
http://www.allegro.pl/item606580603_...as_3_cm_z.html
Stary 2009-04-09, 14:43   #3229
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo łądne

A z tego programu power point, moge tez dodac podkład muzyczny i potem utworzoną prezentację nagrac na płytkę??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-09, 14:48   #3230
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo łądne

A z tego programu power point, moge tez dodac podkład muzyczny i potem utworzoną prezentację nagrac na płytkę??
Tak, to jest specjalny program do robienia prezentacji multimedialnych.

Madzia, Rosette ostatnio podała taki fajny link z utworami, ja własnie sobei przesłuchuje po kolei. A ten utwór co pytałaś, to ładny, ale w wykonaniu Kukulskiej mi się nie podoba jakoś
http://www.na-wesele.com/piosenki-dla-rodzicow/
Stary 2009-04-09, 14:51   #3231
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, to jest specjalny program do robienia prezentacji multimedialnych.

Madzia, Rosette ostatnio podała taki fajny link z utworami, ja własnie sobei przesłuchuje po kolei. A ten utwór co pytałaś, to ładny, ale w wykonaniu Kukulskiej mi się nie podoba jakoś
http://www.na-wesele.com/piosenki-dla-rodzicow/
oo dzieki to ja tez sobie posłucham.

ale myslisz, ze tam co ja wkleiłam by sie nadawała??

Stary 2009-04-09, 14:54   #3232
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
oo dzieki to ja tez sobie posłucham.

ale myslisz, ze tam co ja wkleiłam by sie nadawała??
Myślę, że się nadaje

Już spodobał mi się nawet ten utwór
http://www.wrzuta.pl/audio/gbI2cxcA8...c_rodzicielska
Stary 2009-04-09, 15:02   #3233
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że się nadaje

nie wiem, wkurza mnie głos tego goscia

Stary 2009-04-09, 15:03   #3234
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Już kiedys wklejałam, ale proszę bardzo. Zaznaczam, że noszę rozmiar 40, a suknie nawet większą ... więc szukałam jakiejś która by mnie wyszczupliła. I ta którą mam na sobie jest za mała, więc odstaje w biuście - tak naprawdę to ten pasek jest pod biustem, ramiączka są ciut dłuższe, deklot większy. Zamieszczam też fotke oryginału .

Zastanawiam się jaki bukiet... welon... pomóżcie pls i powiedzcie co myślicie .
przecież ta sukienka jest piękna, nie wiem dlaczego masz wątpliwości-wcale nie jest za skromna, jest idealna.Bukiet może być wydłużony, jak dla mnie duże pole do popisu, bo praktycznie akżde kwiaty będą pasowac. Welon mgiełka, ewentualnie z drobnym haftem, ale niekoniecznie.

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko odnośnie tych zelowych poduszeczek, kupilam kiedys na wesele w obuwniczym zelowe poduszeczki bo niejestem nauczona chodizc w wysokich obcasach i szybko mnie rozblewa stopa, myslalam wiec ze te poduszeczki bedą miekkie i zlagodza nacisk stopy na twarda podeszfe buta - jednak te wkaldki byly tak samo twarde jak podeszwa wiec nie widzilam sensu ich uzywania, czy te ktore opisujecie tez sa twarde? Bo ja mialam wyobrażenie ze skoro żelowe to beda mięciutkie
czy ja wiem, jakos badzo twarde nie są, ale też nie miękkie, ja w każdym razie nie czułam w nich podeszwy

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny, na tym watku jestem pierwszy raz
ostatnio z powodu problemow z sala musialam przelozyc slub z sierpnia na pazdziernik (znalezc nowa sale, kosciol bo nie bylo terminow, reszta sie nie zmienila na szczescie) i mam pytanie do tych pm, ktore biora slub w pazdzierniku na ktora macie ustalony kosciol - bo ja zastanawiam sie nad 16.00 bo szybciej robi sie ciemno, a jak to wyglada u was
witaj Mój brat ślubuje w październiku i w kościele mają o 15

Cytat:
kupuję tę gazetkę, z pewnościa będę Cię szukać

Cytat:

całkiem, całkiem
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 15:05   #3235
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że się nadaje

Nasz zespół własnie to spiewa najczesciej dla rodziców

Mi sie podoba Bayer Full - Walc dla rodziców, bo nie jest taki smutny, ale TZ sie uparł że nie.

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-04-09 o 15:18
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 15:07   #3236
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wiem, wkurza mnie głos tego goscia
http://lala-la.wrzuta.pl/audio/ba3Jb...c_-_dzieki_wam

To też jest śliczne, ale mi z kolei głos tej dziewczyny nie pasuje...
Stary 2009-04-09, 15:13   #3237
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
http://lala-la.wrzuta.pl/audio/ba3Jb...c_-_dzieki_wam

To też jest śliczne, ale mi z kolei głos tej dziewczyny nie pasuje...
sliczne. ale ja bym płakała na maksa. juz mam łzy w oczach, jak sobie wybrazam te podziekowania

ja mysle jeszcze o:
anna jantar, natalia kukulska- radosc najpiekniejszych lat "
Dzięki Wam - Mały chór wielkich serc

Najlepsze pozostanie - De Mono

Stary 2009-04-09, 15:19   #3238
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
sliczne. ale ja bym płakała na maksa. juz mam łzy w oczach, jak sobie wybrazam te podziekowania

ja mysle jeszcze o:
anna jantar, natalia kukulska- radosc najpiekniejszych lat "
Dzięki Wam - Mały chór wielkich serc

Najlepsze pozostanie - De Mono
Madzia, a Wy będziecie puszczać utwór z płyty?? Bo u nas raczej zespół zaśpiewa, z resztą nie orientuję się, czy ma jakiś odtwarzacz płyt, no a w zespole sami faceci, więc raczej muszę poszukać czegoś co facet śpiewa. Moej typy to:
Cliver _ Dla rodziców
Jacek Kierok - Miłość rodzicielska
Mały chór wielkich serc - Dzięki Wam

Stary 2009-04-09, 15:25   #3239
stokrotka24
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
mój tż już od wczoraj w pracy i wróci dopiero jutro, a na dodatek z niedzieli na poniedziałek ma służbę taka praca w wojsku
skądś to znam...

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Mam pytanko Jakis czas temu (jeszcze w poprzedniej czesci watku) niektore z Was kupowaly sobie u jakiegos sprzedawcy na allegro koraliki... Pamietam ze Agatka kupila sobie wtedy 2 komplety... Pamietacie moze co to byl za sprzedawca?? bo mnie wlasnie nosi na koraliki nowe a tamten mial ladne tylko nie moge tego nigdzie znalezc jak sie nazywal wrrr

jeszcze 150 dni i 05.09
to było u sprzedawcy dodomi, te kupowałam tam biżuterię

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
U nas 80 dni
iza240 zazdroszcze....

Dziewczyny udalo sie mamy to mieszkanko
gratulacje też juz bym chciała mieszkać z tz

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość

ja mam i używam, są rewelacyjne!! polecam też firmę KIWI, wkładeczki są o połwę tańsze a rewelacyjnie skuteczne
http://www.twenga.pl/oferta/51840/25...086942318.html ja glównie używamy tych zielonych, czyli zapiętek żelowych, żadne buty mnie już wi pięty nie obcierają!! normalnie ktos powinien Nobla za to dostać

a ja się wczoraj wkurzyłam
byłam w kwciaciarni zapytać o ceny kwiatów i w ogóle jakie kwiatki będa dostępne w sierpniu i mnie facet wkurzył bo mówie, ze chciałabym bukiet ślubny z białych margaretek, a on na mnie z ryjem, ze z tych kwiatków to nawet druhenki nie robią bukietów, ze nie są dostojne i ze sie nie robi z nich to ja mowie, ze przepraszam, ale ja chcę z margaretek i w zasadzie to chyba nie powinno go obchodzić to, bo nie pytam o rade tylko o cenę /jak on po chamsku i to ja/to on mi mowi, ze takiego zamowienia nie przyjmie, bo z margaretek sie nie robi slubnych i koniec to ja mowie, ze to jest jakas paranoja, bo moge przyjsc i zamowic zwykly bukiet z margaretek i on nawet nie bedzie wiedział, ze to ślubny a on mi mowi, ze chyba oszalalam, ze zwykły bukiet chcę do ślubu nieść a to jest jakaś róznica oprocz ceny w tych bukietach? załączam zdjęcie bukietu z margaretek, naprawdę nei nadaje się do ślubu????

PS. drugie zdjęcie przedstawia mój bukiet marzeń, ale nie wiem kto mi go wykona, nikt nie chce
nic się nie martw, bo ja tez chcem z margaretewk bukiet i pytałam w kwiaciarni i babka powiedziała, że nie ma problemu, że zrobi taki bukiet za120 zł. Mówiłam, ze dobrze się trzymają te kwiaty. Tak więc popytaj w innych kwiaciarniach

Cytat:
zastanawiam się nad kupieniem krótkiego welonu na zmianę, ale średnio mam na to ochotę, wolałabym mój dlugi welon zdjąć po uroczystości. wiem, że już o to pytałam, ale ciekawa jestem czy któraś z Was też planuje coś takiego, a jeśli tak to czy nie mając nic na przyjęciu można na oczepinach rzucić jakimś krótkim welonem kupiionym na allegro???

a tak BTW, prosicie od siebie z pracy??? moje miejsce pracy jest 3 godziny drogi od miejsca ślubu, jest sens prosić na sam ślub? czy w ogóle?
ja myślałam żeby dac zawiadomienia, tylko zastanawiam sie, czy indywidualne czy może dla każdego osobiście jak wy robicie?

Cytat:
ooooooo fajnie

dziewczyny, znacie sprawdzone sposoby na zrzucenie ciała?
stosował ktoś dietę kopenhaską???
nie, ale dietę plaz południa polecam

a ja jestem dalej na etapie szukania fryzjerki, normalnie masakra. jedna się zgodziła na 15 sierpnia ale za 180 zł (fryzura i makijaż) tylko, że ja nie chcę się malowac u kosmetyczki, tylko koleżanka będzie mnie malować. tak więc cena za fryzurę byłaby conajmniej 120 zł. Wydaje mi się, że to za dużo sobie policzyła. Jedna ma mi dać odpowiedź po świętach, ale tez cos kręciła nosem

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 15:26   #3240
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia, a Wy będziecie puszczać utwór z płyty?? Bo u nas raczej zespół zaśpiewa, z resztą nie orientuję się, czy ma jakiś odtwarzacz płyt, no a w zespole sami faceci, więc raczej muszę poszukać czegoś co facet śpiewa. Moej typy to:
Cliver _ Dla rodziców
Jacek Kierok - Miłość rodzicielska
Mały chór wielkich serc - Dzięki Wam
u nas zaspół zaspiewa. jest tam wokalistka i kilku facetów. wiec spoko. instrumenty tez maja spoko: klawisze, perkusja, gitara elektryczna, gitara basowa, saksofon.

bawie sie w power poincie. nie wiem tylko jak zrobic podkład. to znaczy jak moge zmienic format piosenki z mp3 na waw czy cos takiego aby mi ten program to odtwarzał

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości