|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sluby grudzień 2009 r.
Nie ma miesięcznych wątków juz od dawna. PM 2009 zapraszają a suknie ślubne w wątku sukien ślubnych dla PM 2009, tam też futerka, bolerka itp. Za chwilę w ośmiu wątkach będzie to samo.
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sluby sierpniowe 2009
Nie ma miesięcznych wątków juz od dawna. PM 2009 zapraszają a suknie ślubne w wątku sukien ślubnych dla PM 2009, tam też futerka, bolerka itp. Za chwilę w ośmiu wątkach będzie to samo.
Riana - czy nie wklejałaś tego Ślubu A-Z juz na PM 2009 ? Ooaneczka- my sobie pomagamy i doradzamy bardzo ale na PM 09
|
#3183 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
![]() chyba obetnę trochę włoski, bo do takiego koczka mogą być zdecydowanie za długie dziękuję za radę, utwierdziłaś mnie w tym wyborze ![]() |
|
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://wedding.w8w.pl/DODATKI/WELONY...86-55_jpg.html a bukietu nie znalazlam dokladnie takiego o jakim mysle, ale tu masz przykladowy ksztalt storczyki pieknie wygladaja we wlosach - ja tez bede miec storczyka |
|
|
|
|
#3185 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Mam ogromny problem i prosiłabym Was o radę. Otóż chcę aby nasza uroczystość ślubna w kościele była bardzo skromna i kameralna. A tym czasem koleżanka i kolega mojego Tż z pracy zapowiedzieli się że napewno przyjadą do kościoła. Jak im powiedzieć że to ma być taka rodzinna uroczystość i czy w ogóle to wypada mówić??
|
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Może mi tez cos doradzicie, po świetach wybieram sie do fryzjerki na probna fryzurke ale nie mam wogole pomysłu, tzn wydaje mi sie ze do mojej sukienki pasowalo by coś "romantycznego" a nie jakis tradycyjny kok, wlosy mam do ramion
Moze cos zaproponujecie...I czy taki bukiecik pasowałby? Fotka nr 2 jednak bukiecik w kolorystyce różu z fotki 3, może jakaś trawka zwisająca z prełkami do tego??? |
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda ja jeszcze oficjalnie nie poinformowałam szefa, że mam ślub (ale pewnie pocztą pantoflową do niego dotarło) i powiem mu jak będę chciała brać wolne. Ale to tylko na zasadzie, że mam ślub i tyle i chcę wolne. Mam nadzieję, że nie poczuje się w obowiązku przybycia... A koleżanki z pracy w sumie mogłyby przyjść, ale ślub jest 90km od Wrocławia, więc pewnie nie będzie im się chciało jechać na samą uroczystość. Ale już niektóre babki się pytały, 'gdzie będziemy jechać na ten ślub'... Ale póki co żadna nie wie gdzie to będzie, więc się nie zjawią
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2009-04-09 o 12:23 |
|
|
|
|
#3188 |
|
Zadomowienie
|
prosicie od siebie z pracy??? moje miejsce pracy jest 3 godziny drogi od miejsca ślubu, jest sens prosić na sam ślub? czy w ogóle?
Edytowane przez diya1983 Czas edycji: 2009-04-18 o 12:35 |
|
|
|
#3189 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja póki co nie pracuej, ale mój TŻ nie zanosił zaproszeń do pracy. Wszyscy wiedzą, że bierzemy ślub i pewnie przyjdzie jakaś trzyosobowa delegacja, bo u niego tak zawsze jest.
Mam jeszcze takie pytanie czy Wy będziecie miały jakąś torebkę do ślubu. Wiadomo, że z bukietem nie weźmie się jej do kościoła, ale tak żeby jakieś drobiazgi schować???
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-04-09 o 12:32 |
|
|
|
#3190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tym bardziej, że zgodnie z tym co chcieliśmy, na ślubie będą tylko rodzice, rodzeństwo i chrzestni ... no i te dwie osoby z pracy ![]() Jezuuuu nie wiem co robić
Edytowane przez klion78 Czas edycji: 2009-04-09 o 12:38 |
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
czesc w koncu udało mi się doczyta te 10 stron.
Wczoraj kupiliśmy z TZ garnitur Poza tym mój pomysł ze słonecznikiem we włosach upadł, pan w kwiaciarni powiedział, ze słonecznik nie przetrwa, opadną mu płatki ale zaproponował taki podobny kwiat do slonecznika, ale zapomniałam jego nazwy ![]() Diya ja będę mieć welon 2 w jednym na grebyku będzie taki welon krótszy do lopatek, lekko zakrywający ramiona, a ta dłuższa ok. 3m warstwa, będzie miała takie pętelki, które nawleka się na grzebyk. Fajnie to wygląda jak taki welon długi wychodzi spod takiego krótszego
|
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ten sam problem choc nasz slub nie bedzie kameralny, podejrzewam ze szykuje sie an niego kilka dodatkowych osób, chcialabym uniknąc ludzi którzy przyjda żeby tylko popatrzec zeby póżniej komentowac jak to "inni mieli lepszy slub",ale tez nie wiem jak to zrobić Chyba sie nie da
|
|
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3194 | ||
|
Zadomowienie
|
[quote=Sysunia_d;11813827] quote] dzięki bardzo dziewczyny! Cytat:
wiary w siebie mi brakuje strasznie... TZ sie wscieka , ale właśnie taki welon mi sie bardzo podoba... no i storczyki .... moje ulubione !!! bede musiała przemyśleć kwestie wiszącego lekko bukietu, bo nigdy tego nie brałam tak naprawde pod uwage.Dziękuje! Cytat:
.
|
||
|
|
|
#3195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaczęło mi się wydawać że jedyny sposób to powiedzieć wprost, ale wcześniej chciałam się Was poradzić czy to wypada. |
|
|
|
|
#3196 |
|
Rozeznanie
|
witajcie dziewczyny, na tym watku jestem pierwszy raz
ostatnio z powodu problemow z sala musialam przelozyc slub z sierpnia na pazdziernik (znalezc nowa sale, kosciol bo nie bylo terminow, reszta sie nie zmienila na szczescie) i mam pytanie do tych pm, ktore biora slub w pazdzierniku na ktora macie ustalony kosciol - bo ja zastanawiam sie nad 16.00 bo szybciej robi sie ciemno, a jak to wyglada u was
|
|
|
|
#3197 |
|
Zadomowienie
|
Rany Dziewczyny czemu wam tak bardzo przeszkadza ten oddzielny wątek. Niektórym na prawdę łatwiej jest porównać przygotowania do tego samego miesiąca niż czytać całą tonę postów z całego rocznika. Czy to znaczy, że wątki dzielące nas na miasta, też powinno się zlikwidować? Czy może też zlikwidować wątek o ślubach cywilnych? Najłatwiej wrzucić wszystko do 1 worka.
Jak niektórym przeszkadza to, że piszemy tu oddzielnie, to niech tu po prostu nie zaglądają. Subskrypcje zawsze można skasować. Mnie osobiście łatwiej i sprawniej jest pisać w takich wątkach jak: Warszawskie Panny Młode, Ślub cywilny, Śluby sierpniowe 2009, bo takie wątki mnie dotyczą. I przyznam, że na wątek ogólny zajrzałam kiedyś i wyszłam bo nie miałam czasu czytać np. o planach na grudzień.
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
#3198 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to ja chyba wbije cie w szok my slubujemy 3 pazdziernika, i slub chcemy miec o 14 , tak tak, dobrze przeczytalas tylko, ze w naszym wypadku wyglada to tak, ze bedziemy miec dosyc duzo gosci i zanim mina wszystkie zyczenia to troche czasu to zajmie no i jeszcze dojaz do restauracji, poza tym jestem z okolic nowego targu (gory), a tutaj wesela z reguly robi sie wczesniej. godzina 16 to juz ostatecznosc i to latem. sama wolalabym pozniej, zeby to zdazyc ze wszystkim, fryzura, makijaz, ubranie, ale u nas wszystko zajmie duzo czasu, wiec obiad nie wiem o ktorej bysmy jedli, wiec dlatego wybralismy godzine 14 jescze nie bylismy u ksiedza, ale wybieramy sie
|
|
|
#3199 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczne obrączki
ja już się nie mogę doczekać swoich
|
|
|
|
#3200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez myslalm moze o jakiś upietych delikatnych loczkach tylko ze ja nigdy nie mialam loczków i nieiem jak sie bede w nich czula bo mam małą głowe jak nic z tych loczków czy fal nie wyjdzie to zetne włosy (moja ukochanan fryzurka) tak do brody wepne kwiatka albo jakis malutki i delikatny diademik -opaske i juz.(fotka)Cytat:
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-04-09 o 13:22 |
||
|
|
|
#3201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3203 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
dzis spałam 4 godziny i zaraz zasne chyba. Oczywiscie w swieta pracuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
hehe . Tez sie tak bede czesała.
|
||
|
|
|
#3204 |
|
Zadomowienie
|
ooooooo fajnie
![]() dziewczyny, znacie sprawdzone sposoby na zrzucenie ciała? stosował ktoś dietę kopenhaską??? |
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
MONIQAC
Cytat:
slicznie w niej wygladasz i wcale nie jest baardzo skromna - normalna w sensie strojnosci-rozumiesz a jak chcesz jej dodac jakis maly akcent to moze porozmawiaj w salonie by na tej tasiemce pod biustem doszyli ci delikatna kokardke poza tym masz pole do popisu i mozesz w to miejsce poszalec z welonem, wiazanka czy bizuteria co mi z reszta ciezko wychodzi
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2009-04-09 o 13:50 |
|
|
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja stosowałam tą dietę i nie polecam. Co prawda szybko spada się na wadze, ale mam wrażenie,że to raczej woda schodzi, a nie tłuszcz. Niestety efekt nie był trwały,a w czasie diety byłam bardzo osłabiona i nie mogłam ustać na nogach.
|
|
#3208 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spotkałam się z kilkoma takimi samymi w kilku wątkach ale nieważne, skoro ktoś ma taką potrzebe
|
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
a próbowałas dietę SB??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

storczyki pieknie wygladaja we wlosach - ja tez bede miec storczyka 

Ale póki co żadna nie wie gdzie to będzie, więc się nie zjawią 

, tak tak, dobrze przeczytalas