|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
BAN stały
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardoholiczek odsłona trzynasta!
zabijcie mnie o.O
już nie mam siły...............
|
|
|
|
#3212 |
|
Zadomowienie
|
dank, wszystkiego naj naj, z okazji 18. spóźnione, ale szczere ;**
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki. Miałam przez week gości i padam na ryjek za przeproszeniem
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
co sie dzieje ?
;***Dziękuje Bardzo ;*** ! Cytat:
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Goście sa fajni ale tylko na dwa dni
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam i powiem Wam,że strasznie bedzie mi brakowało nowej koleżanki ;P bo jutro rano wraca do siebie a tak to fajnie bylo razem posiezdiec,pogadac,pojech ac w teren,poczyścić konie,ponabijac sie z pewnego kolesia,który wyglądał,zachowywał sie i gadal jak gej (nie zebym cos do nich miała;p)
nawet trenerka sie z niego nabijala jak byłysmy wczoraj w terenie
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2010-08-22 o 18:06 |
|
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do ludzi idzie się bardzo łątwo przywiązac..
|
|
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
ale kurcze, powiem Wam,ze rzadko mi sie zdarza,że od razu tak kogos polubie,bo ja jestem bardzo nieśmiała i mija sporo czasu zanim z kimś sie lepiej dogadam
jak przyszła do stajni to od razu sie przedstawiłam ;P swoją drogąto moja imienniczka a jak przyszla do stajni jakas dziewczyna,14 lat miała,bo mialysmy jazde o tej samej godzinie to nawet z nia słowa nie zamieniłam,miala taki sukowaty wygląd za przeproszeniem ;P mam takie coś,że od początku albo kogos lubie albo nie ;P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
haha egzakli
chociaż to też zależy ;p tylko teraz ja miałam tyle szykowania zamieszanie takie to tak no na dwa dni spoko .. ale jak tak normalnie to spoko lajcik
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() jaką macie pogodę? u mnie jakas lipna poszłam wcoraj taka zajechana, na to wesele, ale na szczęście było w miare ogarnięte to się nei narobiłam, ale zmęczyłam ![]() t-w rozumiem Ciebie, człowiek głupi i zawsze mu co innego do głowy przychodzi,a później żałuje
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aa no to szczęście że nie było tak roboty ;p
|
|
|
#3222 |
|
BAN stały
|
wyć mi się chce. co z resztą ostatnio cały czas robię.
z historii mam 33 tematy do wykucia, umiem ok. 23, czyli jeszcze 10, a w czwartek mam egzamin. a gdzie powtórka? ![]() ![]() nie zdam i tyle z tego będzie ![]() oprócz tego ciągle myślę o P. ... nie wiadomo, czy ten wyjazd do niego na śląsk wypali (czyli się nie zobaczymy Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2010-08-22 o 18:49 |
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do P. faktycznie kiepsko .. ale kto wie ? może ten wyjazd wam wypali ? ejjj ...
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mojemu ostatnio piwo zamarzło ![]() babcia mi dala piwo to wypiła bo by się zmarnowało ![]() ale mam ochotę na drina ;o Nie chce mi się w ogóle nigdzie wychodzić ;o ja je be, nudziara ze mnie
|
|
#3225 |
|
BAN stały
|
nie chcę o tej historii myśleć już... chcę, żeby był juz piątek i było po wszystkim. jak tego nie zdam, to co ja zrobię? sytuacja beznadziejna
po raz pierwszy podoba mi sie osoba, którą poznałam troche, wiecie? i to jest o wiele gorsze, niż tylko ktos, kogo sie widuje np.w szkole. jestem tak zła i juz znerwicowana, ze mam ochote wyrwac sobie wszystkie wlosy z glowy
|
|
|
|
#3226 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to dobrze ![]() to milego kosciolka i pobytu i babci Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() pogoda sliczna u mnie ![]() hehe ![]() Cytat:
nie zalamuj sie trzeba wziasc sie w garsc i bedzie git ;Dbede trzymac kciuki za cb ![]() a czemu ma nie wypalic? ![]()
|
|
|
#3227 |
|
BAN stały
|
no gadaliśmy dziś iiii ten co najbardziej zna P. i ma z nim staly kontakt mówi, że niewiadomo, czy uda sie do niego pojechac, bo on od połowy wrzesnia bedzie juz zmierzał ku warszawie jako, ze rok akademicki bedzie sie zaczynal. a w sierpniu jeszcze sie nie wyrobimy, bo wiekszosci ludzi nie pasuje, a we wrzesniu na poczatku to mooooże, ale jeszcze niewiadomo, bo ojciec P. bedzie juz na slasku (teraz jest na wakacjach), a P.niebardzo chce z tata, ale ten co zna P. (strasznie wam motam?
), mowi, ze jego ojciec nie ma nic przeciwko, aaaaale tak jak pisalam nic jeszcze niewiadomo o.Omam nadzieje, ze sie uda, ale wole sie nie nastawiac. gdyby bylo cos konkretnie wiadomo, to byloby lepiej, a tak? ogarnac tyle ludzi ciezko jest w wawie, a co dopiero, zeby wszyscy gdzies pojechali moge miec tylko nadzieje, ze P. nie przejmie sie tym, ze tylu osobom wrzesien nie pasuje i po prostu powie "kto chce, niech przyjezdza", wtedy mysle, ze z 8 osob by pojechalo i byloby idealnie wtedy |
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co Wam powiem ?
piekielnie mnie wkur.wia gdy tak jak u mnie dzisiaj jest 9 osób w domu,w tym 5 facetów i oni płaszczą du.py a kobiety maja wszystko robic :/ do szału mnie takie cos doprowadza poza tym zawsze jak ktos przyjezdza to oczywiscie ja musze piec kielbasy i ich pilnowac,naszykowac reszte,ale mama mnie nie poprosi tylko mówi takim tonem jakby to byl jakis mój chol.erny obowiązek :/ ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- ooo i poza tym obejrzalam film "brzydka prawda" i jest booooooski ![]() a chyba wczoraj lecial film Sydney i 7 nieudaczników,mimo że to ogladąłam juz 2 razy,obejrzałam 3 a i tak to uwielbiam ;p
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2010-08-22 o 19:59 |
|
|
|
#3229 |
|
BAN stały
|
dlatego nie będę miała faceta, który uważa, że jest świętą krową, a ja usługiwaczką. oooo nie, nie będzie tak.
najlepiej, zeby lubil zmywać, prasować i sprzątać, resztę mogę robic ja ![]() dziewczyny, mam do was pytanie. znam dwóch chłopaków... z żadnym nic nie teges, ale sprawa nie daje mi spokoju. GDYBYŚCIE MIAŁY WYBRAĆ... 1. chłopak starszy 4 lata. z wyglądu super, wysportowany.dowcipny, wszyscy go lubią, smiały, dobrze gotuje ( ), despotyczny ojciec (to może przyczyna jego wybuchowego charakteru), brat-szaleniec ( ale pozytywnie, wszedzie go pelno, potrafi latać za tobą z nożem 2. chłopak w waszym wieku. ma świetną pasję, która stanie sie baaardzo dobrym i szanowanym zawodem. spokojny, nie lubi sie kłócić. w otoczeniu nowych osób skryty, ale w swoim znanym otoczeniu dusza towarzystwa, nie uprawia specjalnie sportów, ale ma fajną pasję. super rodzice . powolny niczym ślimak. dla swojej miłości nieba by uchylil, na pewno bedzie super oddanym mężem i doskonałym ojcem (tak jak jego tata)z panem nr 1 bym sie nie nudzila, byłoby...żywiołowo, ale...jego charakter w połączeniu np.z moim - byłoby strasznie ![]() z drugiej strony pan nr 2 - ślamazarny ale kochajacy na pewno ![]() gdybyście mogły - kogo byście wybrały? biorąc pod uwagę DŁUGOTRWAŁE szczęście? oczywiście wybór czysto hipotetyczny, nie dotyczy to mnie, ale...nie mogę wytrzymać, no
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym wybrała bramkę nr 1 ;D no wiesz to że kolesia wszędzie pełno nie znaczy że nie potrafi kochać czy coś ;p
ale to już zależy od twojego charakteru ... jakich lubisz .. i co Ty lubisz .. czy wolisz chodzić na imprezy, szalone randki, kolesia który potrafi dobrze gotować i od czasu do czasu coś romantycznego, czy spokojne spacerki i siedzenie w domu, kolesia który wszystko na spokojnie i powoli który prawdopodobnie niczym Cie nie zaskoczy ... ;p
|
|
#3231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana zdasz to!! umiesz już tyle przysiądź do tego czwartku poucz się i będzie z głowy!! Cytat:
wybrałabym kandydata nr 2... Nawet troche przypomina z opisu mojego. Mój jest przystojny, pdoodba się dziewczynom ale nie smiały. Za to kocha bardzo mocno i to dla mnie najważniejsze |
||
|
|
|
#3232 |
|
BAN stały
|
może to głupie, ale mam tu na myśli coś długotrwałego...
pan nr 1 zaskoczy mnie, będziemy szaleć, ale czy bysmy sie nie zagryźli? ja wybuchowa, on wybuchowy. wolę nie myśleć jak wyglądałoby godzenie a pan nr 2, powolny, co mnie bardzo wkurza ale ma cudowną rodzinę i wygląda na to, że on będzie taki sam ![]() Dank, po twoim poście przekonuję się do pana nr 1. byłoby trudno, ale byłoby fantastycznie. WIECIE KIM JEST PAN NR 1? beznadzieja, nie? ![]() w ogóle nie wiem czemu sie zastanawiam, ale jakoś nie mogę przestać o tym mysleć. maleńka, wiem, staram się, ale już uszami mi wychodzi ta historia. posiedze nad nia godzinke i już mam dosyć, wiercę się, wyglądam przez okno, ide coś zjeść i tak to wygląda
|
|
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezgadzam się z tym, że osoba nieśmiała nie umie zrobić niespodzianki, albo zaskoczyć |
|
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczęta,mam pyt ;D
oglądała któraś z Was tem film?xD http://zalukaj.pl/zalukaj-film/2791/...vie_2009_.html
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#3235 |
|
BAN stały
|
nie chodzi mi o osobę niesmiałą. też jestem...nieśmiała w kontaktach z nowymi osobami i nie tak łatwo jest mi poznać kogoś nowego
.ale o porównanie tych dwóch osób. jako, że obu trochę poznałam w tych samych warunkach i tych samych sytuacjach mogę się domyślać jacy są... i wiem, że pan nr 1 jest osobą baaardzo kreatywną i choć nie do końca rozumie kobiety, stara się a pan nr 2? jakoś tak mu trochę wisi to wszystko i ani razy nie widziałam zaangazowania (podczas gier, itd) no i wyszlo teraz, że bronię nr 1, a miało być wasze zdanie......... chyba wybór z mojej strony stal się jasny szkoda, że naprawde nie mogę wybrać
|
|
|
|
#3236 |
|
Konto usunięte
|
Wrocilam z Coke.;D
nie spałam dwie doby, wracałam 15 h pociągiem ale warto bylo. Najcudowniejszy weekend życia Koczowałam ponad 3 h niedaleko sceny i prawie mnie zdeptano xd Ahh.
|
|
|
|
#3237 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pozatym chce Ci sie tyle tego pisac? xD Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja 1 bym wybrala oczywiscie xD Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3238 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no pisz, pisz, pisz ![]() ![]() tylko tak sie zastanawialam xD oks to Edwardowych
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
**
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

<3
;***

bo by się zmarnowało

beznadzieja, nie?