|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
i to było to zdjęcie które ja wstawiłam z tą nazwą??
bo nie wiem czemu ale mam wrażenie że ta którą ja mierzyłam trochę inaczej miała dół a ja katalogu nie widziałam
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Tak to na pewno była ta ze zdjęcia które wstawiłaś. Nazwy ale nie pamiętam.
|
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze deszcz u mnie pada a takie piękne słońce było lecę bo TŻcik przyszedł
|
|
#3214 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny proszę pomóżcie, w sobote wesele a ja nie wiem jak się uczesać
Może macie jakieś fajne pomysły? Dodam że mam długie ciemne włoski. Będę wdzieczna
|
|
#3215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak byłoby mi najwygodniej - idąc do toalety można wtedy włosy łatwo poprawić - wystarczy rozczesać czy tam poprawić tapira i dalej jest ładnie Nie lubię uważać, czy przypadkiem gdzieś nie zahaczyłam swojego uczesania i czy nic mi się nie rozburzyło XD
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
melody - Twój sen mnie rozwalił
sztuczka_magczka - no w końcu jesteś, bo już się stęskniłam Cieszę się że suknie przypadły Ci do gustu, znalzłam przypadkiem na jakims forum modowym. jestem wypompowana, więc tak tylko ogólnie...gratuluję zalatwionych spraw i grila na majówce |
|
|
|
#3217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Więc wolała bym "coś" z nimi zrobić.
|
|
|
#3218 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Faktycznie przykra sytuacja... ale uważam też, że Twoje stanowisko jest słuszne - to mama TŻ powinna dać sobie na luz (tak, mówię to nie znając tego co się wydarzyło między rodzicami Twojego TŻa, bo nie ma to w sumie większego znaczenia)... Moim zdaniem powinna uszanować to, że to jest ślub TŻa a nie jej, powinna go wspierać i "wziąć na klatę" nawet to, że będzie musiała spędzić parę godzin w jednej sali z tatą TŻa. Jest w końcu dorosłą kobietą, a nie 5letnią dziewczynką, która by powiedziała, że "ona nie lubi tego pana i się tak nie bawi! <tu foch z przytupem"... Niepojęte jest dla mnie, że stawia Wam warunki co do zapraszanych przez Was gości... Poza tym, nie ma się bawić z Twoim przyszłym teściem a raczej z WAMI i to dla WAS ma się zjawić na Waszym weselu... Może powinniście na spokojnie z nią o tym porozmawiać, hm? Żeby się jakoś przełamała jeśli na dziś dzień nie wyobraża sobie byście zaprosili rodzinę na Wasze wesele... Musi zrozumieć, że to absurd odbierać Wam prawo do spędzenia tak ważnej uroczystości z równie ważnymi dla Was ludźmi... Głowa do góry - jest jeszcze "trochę" czasu, więc wierzę że wszystko się ułoży ![]() Swoją drogą u nas jest taka sytuacja, że rodzice TŻ są po rozwodzie (ojciec ich zostawił jak mój Kochany miał 8 latek - a jego braciszek zaledwie 5 ) Taka jest jedna różnica, że "tatuś" nie jest przejęty swoją rolą (i nigdy nie był) i mamy go wszyscy w nosie On 3 lata temu ponownie wziął ślub i wychowuje ze swoją obecną żoną (swoją drogą miła kobieta ) jej córkę w licealnym wieku no i oczywiście zmniejsza chłopakom alimenty jak tylko może a pod światecznymi, SMSowymi życzeniami (tak - SMSowymi...) podpisuje się "P...(tu imię) z rodziną" zamiast "tata z (i tu imię żony i jej córki)" heh... Więc wiesz - zamierzamy zaprosić ich do kościoła, ale to wszystko Mamie TŻa towarzyszyć będzie oczywiście jej wspaniały partner, którego ma od 5 lat Jak można się domyślić u nas też chyba nie będzie typowych podziękowań (choć jeszcze pomyślimy na ten temat), mimo że chętnie podziękowałabym również partnerowi mojej przyszłej teściowej bo jest dobrym człowiekiem i bardzo nam pomógł ![]() Trzymam kciuki za Ciebie Nie zamartwiaj się na zapas!---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
Jak znajdę dziś wieczorkiem czas to naskrobię coś o inspiracjach ślubnych, które mi się spodobały Jako mój stylowy guru wypowiesz się na ich temat
|
|
#3219 | |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() dziś siedzie u tż w pracy ...nuda :/ ale jakoś nie mam siły czytać was całości więc nie bijcie ![]() gosza_m współczuję problemów ![]() Magdzia0108aż zaczęłam piszczeć jak ujrzałam twój posta Cytat:
jaki pakiet wzięliście ? my ten za 3300zł (filmowanie lustrzanką cyfrową z użyciem SlideCAM oraz kamerą z użyciem kranu filmowego dwóch operatorów) Też jestem pod wrażeniem spotkania z kamerzystą, bardzo miły człowiek i od razu sie dogadałam co do tego jaki chciał bym mieć film (wręcz czytał w moich myślach )a ile płacicie za tych fotografów masz może pełne cenniki oby duch (bo chciała bym mieć reportaż z całego dni i tego samego fotografa na plenerze) Z ciekawości że zapytam kogo macie za dj? (kicia) dostałam twojego pw wieczorkiem ci odpiszę
|
|
|
#3220 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny nie było mnie kilka godzin na forum a tu 2 strony do nadrabiania SZOK gaduły z Was Widziałam ze piszecie o weekendzie majowym a wiec ja go rozpoczynam juz dzisiaj bo na jutro do 4 maja wziełam sobie urlop wiec odpoczne wkacu . Z Tż-tem nigdzie nie wyjezdzamy co jedynie moze jakies rowerki cos na pewno sie wymysli A tak ogolnie to w weekend mamy chate dla Siebie bo Teściowa wyjezdza wiec sobie bedziemy gotowac obiadki i w ogole
|
|
#3221 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Jak zwykle pędzicie z tymi postami, że nie mogę nadążyć z ich czytaniem Dzisiaj jestem bardzo szczęśliwa bo już tylko roczek został do najważniejszego dnia pewnie nerwowo ale cudownie
|
#3222 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny dodacie mnie do kalendarza ? 30.06.2012
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
Ale miejmy nadzieję, że wszystko ładnie z tatą TŻta się ułoży. Chciałabym w końcu, żeby nasze dzieci miały pełnoetatowych dziadków
|
#3224 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale może wspólnie dojdziecie do jakiegoś optymalnego rozwiązania. Zawsze możecie zrobić dwa wesela Dobrze że wszystko się jakoś wyjaśniło.Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też już mamy zaklepanych. Taj jakoś nam się od razu lżej zrobiło, że już mamy i nie będziemy się musieli później na szybko szarpać ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
I martwić się nie trzeba, że podczas tańca się trochę rozsypie
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam z zakupów i jestem ciut zirytowana. Chciałam kupić w deichmannie buty, które miały posłużyć jako ślubne. Mieli tylko dwie pary 38. Obydwie jakby je w węglu tarzali i tak rozczłapane, że szkoda słów. Kobitki to chyba się na siłę próbują wcisnąć w za małe buty. Jutro jeszcze pojadę do galerii tam też jest deichmanna a jak tam nie będzie pozostają mi tylko Katowice
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Też idę w sobotę na wesele i nic kompletnie nie robię z włosami.
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jeden z wielu powodów, dlaczego zwykle omijam sklepy szerokim łukiem
|
|
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeśli but jest jawnie mały, nie ma co się w niego na siłę wciskać
|
|
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na tego groupona uważajcie - na wątku śląskich PMek dowiedziałam się, że nie wszystkie hotele/spa itp faktycznie tę zniżkę uznają. Lepiej przed kupnem do danego miejsca zadzwonić
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
gosza- ja mysle że najlepiej będzie jak Twój TŻ porozmawia z matką. Może być tak że teściowa odwróci się przeciw Tobie, za takie "mieszanie" się w jej sprawy i jej syna.. Moze być różnie..
A tak to syn ma stu procentowe prawo do tego aby gadać z matką o jego ojcu i o tym ze chce aby był na Jego/Waszym weselu.
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z groupona korzystałam kilkakrotnie. Za każdym razem sprawdzałam ofertę w danym miejscu. Ale póki co wszystko było w porządku
|
|
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
kamisia jasne że Cię dodam tylko jak siade do kompa bo teraz pisze na telefonie
Ja tak sobie dziewczyny wyobrażam jak już będziecie pisać wasze wrażenia po już wiem że przed moim ślubem czytając to będę płakać. Bo ja się szybko wzruszan czytając takie rzeczy
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnimi czasy jestem wręcz zdziwiona tym, jak szybko się wzruszam. Kiedyś to normalnie była ze mnie "zimna ryba"
|
|
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na śląskim wątku w tę sobotę pierwsza PMka bierze ślub od czasu kiedy zaczęłam się tam udzielać i jak głupia się cieszę na pierwszą relację, pomimo, że nie znamy się jeszcze zbyt dobrze
|
|
|
#3239 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja tez na pewno bede ze wzruszeniem czytac relacje ze ślubu ) juz sie doczekac nie moge
|
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

Może macie jakieś fajne pomysły?
Dodam że mam długie ciemne włoski. Będę wdzieczna

Faktycznie przykra sytuacja... ale uważam też, że Twoje stanowisko jest słuszne - to mama TŻ powinna dać sobie na luz (tak, mówię to nie znając tego co się wydarzyło między rodzicami Twojego TŻa, bo nie ma to w sumie większego znaczenia)... Moim zdaniem powinna uszanować to, że to jest ślub TŻa a nie jej, powinna go wspierać i "wziąć na klatę" nawet to, że będzie musiała spędzić parę godzin w jednej sali z tatą TŻa. Jest w końcu dorosłą kobietą, a nie 5letnią dziewczynką, która by powiedziała, że "ona nie lubi tego pana i się tak nie bawi! <tu foch z przytupem"... Niepojęte jest dla mnie, że stawia Wam warunki co do zapraszanych przez Was gości... Poza tym, nie ma się bawić z Twoim przyszłym teściem a raczej z WAMI i to dla WAS ma się zjawić na Waszym weselu... Może powinniście na spokojnie z nią o tym porozmawiać, hm? Żeby się jakoś przełamała jeśli na dziś dzień nie wyobraża sobie byście zaprosili rodzinę na Wasze wesele... Musi zrozumieć, że to absurd odbierać Wam prawo do spędzenia tak ważnej uroczystości z równie ważnymi dla Was ludźmi... Głowa do góry - jest jeszcze "trochę" czasu, więc wierzę że wszystko się ułoży
) Taka jest jedna różnica, że "tatuś" nie jest przejęty swoją rolą (i nigdy nie był) i mamy go wszyscy w nosie
Mamie TŻa towarzyszyć będzie oczywiście jej wspaniały partner, którego ma od 5 lat
współczuję problemów 

no ale może wspólnie dojdziecie do jakiegoś optymalnego rozwiązania. Zawsze możecie zrobić dwa wesela
Dobrze że wszystko się jakoś wyjaśniło.