A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-28, 13:00   #3211
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Nie widziałam, tylko w katalogu
i to było to zdjęcie które ja wstawiłam z tą nazwą??

bo nie wiem czemu ale mam wrażenie że ta którą ja mierzyłam trochę inaczej miała dół a ja katalogu nie widziałam
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 13:02   #3212
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Tak to na pewno była ta ze zdjęcia które wstawiłaś. Nazwy ale nie pamiętam.

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 13:15   #3213
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to na pewno była ta ze zdjęcia które wstawiłaś. Nazwy ale nie pamiętam.
no cóż nie pozostaje mi nic innego jak pojechać jeszce raz do salonu

kurcze deszcz u mnie pada a takie piękne słońce było

lecę bo TŻcik przyszedł

Stary 2011-04-28, 13:59   #3214
malinkowo88
Raczkowanie

Dziewczyny proszę pomóżcie, w sobote wesele a ja nie wiem jak się uczesać Może macie jakieś fajne pomysły? Dodam że mam długie ciemne włoski. Będę wdzieczna
malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 14:18   #3215
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malinkowo88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę pomóżcie, w sobote wesele a ja nie wiem jak się uczesać Może macie jakieś fajne pomysły? Dodam że mam długie ciemne włoski. Będę wdzieczna
...ja z lenistwa po prostu umyłabym włosy i ładnie ułożyła na okrągłej szczotce (ja mam bardzo proste włosy, więc po takim potraktowaniu po prostu ładniej się układają) co najwyżej natapirowałabym u nasady żeby były puszyste Tak byłoby mi najwygodniej - idąc do toalety można wtedy włosy łatwo poprawić - wystarczy rozczesać czy tam poprawić tapira i dalej jest ładnie Nie lubię uważać, czy przypadkiem gdzieś nie zahaczyłam swojego uczesania i czy nic mi się nie rozburzyło XD
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 14:28   #3216
nena1984
Zakorzenienie

melody - Twój sen mnie rozwalił

sztuczka_magczka - no w końcu jesteś, bo już się stęskniłam
Cieszę się że suknie przypadły Ci do gustu, znalzłam przypadkiem na jakims forum modowym.

jestem wypompowana, więc tak tylko ogólnie...gratuluję zalatwionych spraw i grila na majówce

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 14:31   #3217
malinkowo88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
...ja z lenistwa po prostu umyłabym włosy i ładnie ułożyła na okrągłej szczotce (ja mam bardzo proste włosy, więc po takim potraktowaniu po prostu ładniej się układają) co najwyżej natapirowałabym u nasady żeby były puszyste Tak byłoby mi najwygodniej - idąc do toalety można wtedy włosy łatwo poprawić - wystarczy rozczesać czy tam poprawić tapira i dalej jest ładnie Nie lubię uważać, czy przypadkiem gdzieś nie zahaczyłam swojego uczesania i czy nic mi się nie rozburzyło XD
Też o tym myślałam, ale moje włosy się strasznie falują więc, w połowie wesela wyglądał bym jak bym się zwyszajnie nie uczesała
Więc wolała bym "coś" z nimi zrobić.
malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 14:43   #3218
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam załamkę totalną!!!!
Jak wiecie rodzice TŻ nie żyją razem. Po latach okazało się, że jego tato wcale nie jest taki zły jak nam go przedstawiano. Całe życie był "blokowany" przez mamę TŻ dlatego jego kontakt z synem był taki a nie inny. Chcemy bardzo z moim kochanym, by jego tato był na ślubie i weselu. Czy przyjmie zaproszenie to już inna sprawa, bo pewnie mama TŻ już swoje w tej kwestii zrobi (a nam oczywiście przedstawi, że to ojciec okazał się draniem, itp, itd...)... I dała nam do zrozumienia, że jak On będzie, to dla niej to wcale nie będzie jakiś super dzień, jego rodziny też nie bardzo chce zapraszać... Oczywiście dopiero w poniedziałek okazało się, że Chrzestnym TŻ jest brat jego ojca, a nie mąż chrzestnej, który przez lata bawił się w fikcyjnego chrzestnego.... Kur** szczerze im bardziej poznaję ciemną stronę jego matki tym bardziej nie mogę znosić obecności tej kobiety!!!!
Z resztą pisałam Wam już o tej sytuacji.
Bardzo chcemy zaprosić tatę TŻ, jego brata i babcię. I zaproszenia wyślemy, choćby nie wiem co. Tylko co zrobić z jego matką??? Im bliżej ślubu, tym bardziej ona ma jakieś ale co do zapraszania tych osób.
Jakkolwiek byś nie zrobili TŻ i tak na tym ucierpi. Będzie mu przykro, że taty nie będzie, ale też będzie mu przykro jeśli jego mama nie będzie się dobrze bawić na jego weselu...
A i mój TŻ podziękowań dla rodziców na sali nie chce, oczywiście go rozumiem. I jest taki pomysł, żeby osobno zadedykować po piosence dla mojej mamy i mojego taty, a prezenty dostaną w domu.
Jakoś to chaotycznie napisałam, ale wybaczcie!!!!!!!!!
Biedactwa Faktycznie przykra sytuacja... ale uważam też, że Twoje stanowisko jest słuszne - to mama TŻ powinna dać sobie na luz (tak, mówię to nie znając tego co się wydarzyło między rodzicami Twojego TŻa, bo nie ma to w sumie większego znaczenia)... Moim zdaniem powinna uszanować to, że to jest ślub TŻa a nie jej, powinna go wspierać i "wziąć na klatę" nawet to, że będzie musiała spędzić parę godzin w jednej sali z tatą TŻa. Jest w końcu dorosłą kobietą, a nie 5letnią dziewczynką, która by powiedziała, że "ona nie lubi tego pana i się tak nie bawi! <tu foch z przytupem"... Niepojęte jest dla mnie, że stawia Wam warunki co do zapraszanych przez Was gości... Poza tym, nie ma się bawić z Twoim przyszłym teściem a raczej z WAMI i to dla WAS ma się zjawić na Waszym weselu... Może powinniście na spokojnie z nią o tym porozmawiać, hm? Żeby się jakoś przełamała jeśli na dziś dzień nie wyobraża sobie byście zaprosili rodzinę na Wasze wesele... Musi zrozumieć, że to absurd odbierać Wam prawo do spędzenia tak ważnej uroczystości z równie ważnymi dla Was ludźmi... Głowa do góry - jest jeszcze "trochę" czasu, więc wierzę że wszystko się ułoży

Swoją drogą u nas jest taka sytuacja, że rodzice TŻ są po rozwodzie (ojciec ich zostawił jak mój Kochany miał 8 latek - a jego braciszek zaledwie 5 ) Taka jest jedna różnica, że "tatuś" nie jest przejęty swoją rolą (i nigdy nie był) i mamy go wszyscy w nosie On 3 lata temu ponownie wziął ślub i wychowuje ze swoją obecną żoną (swoją drogą miła kobieta ) jej córkę w licealnym wieku no i oczywiście zmniejsza chłopakom alimenty jak tylko może a pod światecznymi, SMSowymi życzeniami (tak - SMSowymi...) podpisuje się "P...(tu imię) z rodziną" zamiast "tata z (i tu imię żony i jej córki)" heh... Więc wiesz - zamierzamy zaprosić ich do kościoła, ale to wszystko Mamie TŻa towarzyszyć będzie oczywiście jej wspaniały partner, którego ma od 5 lat Jak można się domyślić u nas też chyba nie będzie typowych podziękowań (choć jeszcze pomyślimy na ten temat), mimo że chętnie podziękowałabym również partnerowi mojej przyszłej teściowej bo jest dobrym człowiekiem i bardzo nam pomógł

Trzymam kciuki za Ciebie Nie zamartwiaj się na zapas!

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
sztuczka_magczka - no w końcu jesteś, bo już się stęskniłam
Cieszę się że suknie przypadły Ci do gustu, znalzłam przypadkiem na jakims forum modowym.
Mua Jak znajdę dziś wieczorkiem czas to naskrobię coś o inspiracjach ślubnych, które mi się spodobały Jako mój stylowy guru wypowiesz się na ich temat
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 14:50   #3219
kotek6
Rozeznanie

hej

dziś siedzie u tż w pracy ...nuda :/ ale jakoś nie mam siły czytać was całości więc nie bijcie
gosza_m współczuję problemów

Magdzia0108
aż zaczęłam piszczeć jak ujrzałam twój posta
Cytat:
Dziewczynki, jestem po spotkaniu z Pania fotograf i kamerzystą. Długi i męczący był ten wczorajszy dzień, ale warto było. Wszystko pozytywnie. (.....)
Link do fotografa:
http://niebieskiemotyle.pl/
a tą Panią fotograf będziemy mieli na plener:
http://www.agawphotography.com/fot_slubna.html
kamerzysta:
http://www.grafika-film.com/
dj ma stronkę, ale nic na niej nie ma. Polecony przez znajoma więc pewny
mamy tego samego kamerzystę jaki pakiet wzięliście ? my ten za 3300zł (filmowanie lustrzanką cyfrową z użyciem SlideCAM oraz kamerą z użyciem kranu filmowego dwóch operatorów) Też jestem pod wrażeniem spotkania z kamerzystą, bardzo miły człowiek i od razu sie dogadałam co do tego jaki chciał bym mieć film (wręcz czytał w moich myślach )
a ile płacicie za tych fotografów masz może pełne cenniki oby duch (bo chciała bym mieć reportaż z całego dni i tego samego fotografa na plenerze) Z ciekawości że zapytam kogo macie za dj?

(kicia) dostałam twojego pw wieczorkiem ci odpiszę

ślub 07. o7. 2012
kotek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 15:02   #3220
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Suknię zamawiasz najwcześniej około 6 miesięcy przed weselem, wcześniej nie ma co, bo ostatnie poprawki muszą być tuż przed ślubem żeby wszystko na 100% pasowało.
No własnie tak myslałam czyli jeszcze duzo czasu mam

Cytat:
Ja proponuje lekko , romantycznie skręcone włosy

Dziewczyny nie było mnie kilka godzin na forum a tu 2 strony do nadrabiania SZOK gaduły z Was

Widziałam ze piszecie o weekendzie majowym a wiec ja go rozpoczynam juz dzisiaj bo na jutro do 4 maja wziełam sobie urlop wiec odpoczne wkacu . Z Tż-tem nigdzie nie wyjezdzamy co jedynie moze jakies rowerki cos na pewno sie wymysli A tak ogolnie to w weekend mamy chate dla Siebie bo Teściowa wyjezdza wiec sobie bedziemy gotowac obiadki i w ogole
kamisiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 15:03   #3221
Lubcia
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Jak zwykle pędzicie z tymi postami, że nie mogę nadążyć z ich czytaniem
Dzisiaj jestem bardzo szczęśliwa bo już tylko roczek został do najważniejszego dnia rano wyobrażałam sobie jak to będzie za rok o tej porze pewnie nerwowo ale cudownie a o tej godzinie to już będę mężatką
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 15:16   #3222
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Jak zwykle pędzicie z tymi postami, że nie mogę nadążyć z ich czytaniem
Dzisiaj jestem bardzo szczęśliwa bo już tylko roczek został do najważniejszego dnia rano wyobrażałam sobie jak to będzie za rok o tej porze pewnie nerwowo ale cudownie a o tej godzinie to już będę mężatką
Stresik na pewno bedzie ale bez watpie bedzie to cudowny dzien

Dziewczyny dodacie mnie do kalendarza ?

30.06.2012
Stary 2011-04-28, 15:18   #3223
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dzięki Dziewczyny Najgorsze jest to, że z nią się nie da na te tematy rozmawiać, od razu się odwraca i wychodzi. Ach szkoda czasu, żeby szerzej opisywać....
Ale miejmy nadzieję, że wszystko ładnie z tatą TŻta się ułoży. Chciałabym w końcu, żeby nasze dzieci miały pełnoetatowych dziadków

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 15:36   #3224
bahari
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam załamkę totalną!!!!
Jak wiecie rodzice TŻ nie żyją razem. Po latach okazało się, że jego tato wcale nie jest taki zły jak nam go przedstawiano. Całe życie był "blokowany" przez mamę TŻ dlatego jego kontakt z synem był taki a nie inny. Chcemy bardzo z moim kochanym, by jego tato był na ślubie i weselu. Czy przyjmie zaproszenie to już inna sprawa, bo pewnie mama TŻ już swoje w tej kwestii zrobi (a nam oczywiście przedstawi, że to ojciec okazał się draniem, itp, itd...)... I dała nam do zrozumienia, że jak On będzie, to dla niej to wcale nie będzie jakiś super dzień, jego rodziny też nie bardzo chce zapraszać... Oczywiście dopiero w poniedziałek okazało się, że Chrzestnym TŻ jest brat jego ojca, a nie mąż chrzestnej, który przez lata bawił się w fikcyjnego chrzestnego.... Kur** szczerze im bardziej poznaję ciemną stronę jego matki tym bardziej nie mogę znosić obecności tej kobiety!!!!
Z resztą pisałam Wam już o tej sytuacji.
Bardzo chcemy zaprosić tatę TŻ, jego brata i babcię. I zaproszenia wyślemy, choćby nie wiem co. Tylko co zrobić z jego matką??? Im bliżej ślubu, tym bardziej ona ma jakieś ale co do zapraszania tych osób.
Jakkolwiek byś nie zrobili TŻ i tak na tym ucierpi. Będzie mu przykro, że taty nie będzie, ale też będzie mu przykro jeśli jego mama nie będzie się dobrze bawić na jego weselu...
A i mój TŻ podziękowań dla rodziców na sali nie chce, oczywiście go rozumiem. I jest taki pomysł, żeby osobno zadedykować po piosence dla mojej mamy i mojego taty, a prezenty dostaną w domu.
Jakoś to chaotycznie napisałam, ale wybaczcie!!!!!!!!!
Gosza, może spytaj teściową czy ewentualne rozsadzenie ich na dwóch przeciwległych końcach sali ulżyłoby trochę jej nienawiści do byłego... trochę ją rozumiem, bo chyba nie ma kobiety, która poważałaby swego byłego męża no ale może wspólnie dojdziecie do jakiegoś optymalnego rozwiązania. Zawsze możecie zrobić dwa wesela Swoją drogą niezbyt ładnie z jej strony przedstawiać synom ojca w tak nieciekawym świetle. Powinna się wstydzić że tak kłamała Dobrze że wszystko się jakoś wyjaśniło.

Cytat:
Chyba też tak zrobię, tylko u fryzjerki, bo sama nie umiem sobie ładnie wyciągnąć włosków szczotką a wolę się nie frustrować w dniu ślubu

Cytat:
Swoją drogą u nas jest taka sytuacja, że rodzice TŻ są po rozwodzie (ojciec ich zostawił jak mój Kochany miał 8 latek - a jego braciszek zaledwie 5 ) Taka jest jedna różnica, że "tatuś" nie jest przejęty swoją rolą (i nigdy nie był) i mamy go wszyscy w nosie On 3 lata temu ponownie wziął ślub i wychowuje ze swoją obecną żoną (swoją drogą miła kobieta ) jej córkę w licealnym wieku no i oczywiście zmniejsza chłopakom alimenty jak tylko może a pod światecznymi, SMSowymi życzeniami (tak - SMSowymi...) podpisuje się "P...(tu imię) z rodziną" zamiast "tata z (i tu imię żony i jej córki)" heh... Więc wiesz - zamierzamy zaprosić ich do kościoła, ale to wszystko Mamie TŻa towarzyszyć będzie oczywiście jej wspaniały partner, którego ma od 5 lat Jak można się domyślić u nas też chyba nie będzie typowych podziękowań (choć jeszcze pomyślimy na ten temat), mimo że chętnie podziękowałabym również partnerowi mojej przyszłej teściowej bo jest dobrym człowiekiem i bardzo nam pomógł
No i pewnie że możecie podziękować obecnemu facetowi teściowej zamiast byłemu, skoro nie jest zainteresowany synem
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 15:39   #3225
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
jak masz problemy z rozliczeniem, to daj znac na priv i może ja coś zaradzę, bo ja to mam na co dzień w pracy, więc wiesz

Dziewczynki, jestem po spotkaniu z Pania fotograf i kamerzystą. Długi i męczący był ten wczorajszy dzień, ale warto było. Wszystko pozytywnie. Babeczka ok, decydujemy sie na nią. Kamerzysta też, bo to co nam pokazał jest całkiem inne niż standardowe płyty z wesel. Nie było to nudne, a dosłownie wszystko nam pokazał przykładowo z jakiegoś wesela. Na stronie www słabo się prezentuje, a na lifie jest superancko.
Teraz tylko podpiszemy umowy z dj, kamerzystą i fotogarfem i na razie by to było wszystko
Link do fotografa:
http://niebieskiemotyle.pl/
a tą Panią fotograf będziemy mieli na plener:
http://www.agawphotography.com/fot_slubna.html
kamerzysta:
http://www.grafika-film.com/
dj ma stronkę, ale nic na niej nie ma. Polecony przez znajoma więc pewny
No to superek, że Wam fotograf i kamerzysta pasuje My też już mamy zaklepanych. Taj jakoś nam się od razu lżej zrobiło, że już mamy i nie będziemy się musieli później na szybko szarpać

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Też o tym myślałam, ale moje włosy się strasznie falują więc, w połowie wesela wyglądał bym jak bym się zwyszajnie nie uczesała
Więc wolała bym "coś" z nimi zrobić.
To chyba zostaje Ci jakieś upięcie. Może niekoniecznie jakiś sztywny kok, ale taki upięty wiosenny dziewczęcy nieład I martwić się nie trzeba, że podczas tańca się trochę rozsypie
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 15:52   #3226
Jamee
Zakorzenienie

Wracam z zakupów i jestem ciut zirytowana. Chciałam kupić w deichmannie buty, które miały posłużyć jako ślubne. Mieli tylko dwie pary 38. Obydwie jakby je w węglu tarzali i tak rozczłapane, że szkoda słów. Kobitki to chyba się na siłę próbują wcisnąć w za małe buty. Jutro jeszcze pojadę do galerii tam też jest deichmanna a jak tam nie będzie pozostają mi tylko Katowice

Stary 2011-04-28, 15:54   #3227
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Też idę w sobotę na wesele i nic kompletnie nie robię z włosami.
Stary 2011-04-28, 16:05   #3228
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Wracam z zakupów i jestem ciut zirytowana. Chciałam kupić w deichmannie buty, które miały posłużyć jako ślubne. Mieli tylko dwie pary 38. Obydwie jakby je w węglu tarzali i tak rozczłapane, że szkoda słów. Kobitki to chyba się na siłę próbują wcisnąć w za małe buty. Jutro jeszcze pojadę do galerii tam też jest deichmanna a jak tam nie będzie pozostają mi tylko Katowice
Oj, różne rzeczy dzieją się w sklepach. Sama byłam świadkiem, jak laski wpychały nogi do zbyt małych/ zbyt wąskich butów. Urywały zamki, paseczki... Masakra jakaś. Nie rozumiem takich ludzi. Przecież, jak już podczas zakupów pcha na siłę noge do środka, to wiadomo, że w takich butach nie nachodzi, nawte jak je kupi..
To jeden z wielu powodów, dlaczego zwykle omijam sklepy szerokim łukiem
Stary 2011-04-28, 16:09   #3229
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Oj, różne rzeczy dzieją się w sklepach. Sama byłam świadkiem, jak laski wpychały nogi do zbyt małych/ zbyt wąskich butów. Urywały zamki, paseczki... Masakra jakaś. Nie rozumiem takich ludzi. Przecież, jak już podczas zakupów pcha na siłę noge do środka, to wiadomo, że w takich butach nie nachodzi, nawte jak je kupi..
To jakaś masakra. A te buty tak mi się podobają

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 16:21   #3230
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
ale niektóre buty trzeba kupić takie "ciasne" bo się rozejdą i inaczej z nogi zlatują ... sama zrobiłam błąd i kupiłam ostatnio buty idealne w sklepie i po kilku ubraniach spadały mi z nóg i mogłam zapomnieć o tańcach w nich

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 16:31   #3231
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
ale niektóre buty trzeba kupić takie "ciasne" bo się rozejdą i inaczej z nogi zlatują ... sama zrobiłam błąd i kupiłam ostatnio buty idealne w sklepie i po kilku ubraniach spadały mi z nóg i mogłam zapomnieć o tańcach w nich
Wiadomo, że nikt nie chce chodzić w kapciach, jeśli kupuje eleganckie butki.
Ale jeśli but jest jawnie mały, nie ma co się w niego na siłę wciskać
Stary 2011-04-28, 16:49   #3232
niut0
Zakorzenienie

Dziewczyny na tego groupona uważajcie - na wątku śląskich PMek dowiedziałam się, że nie wszystkie hotele/spa itp faktycznie tę zniżkę uznają. Lepiej przed kupnem do danego miejsca zadzwonić
Stary 2011-04-28, 17:17   #3233
melod_y
Zakorzenienie

gosza- ja mysle że najlepiej będzie jak Twój TŻ porozmawia z matką. Może być tak że teściowa odwróci się przeciw Tobie, za takie "mieszanie" się w jej sprawy i jej syna.. Moze być różnie..
A tak to syn ma stu procentowe prawo do tego aby gadać z matką o jego ojcu i o tym ze chce aby był na Jego/Waszym weselu.

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 17:23   #3234
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Dziewczyny na tego groupona uważajcie - na wątku śląskich PMek dowiedziałam się, że nie wszystkie hotele/spa itp faktycznie tę zniżkę uznają. Lepiej przed kupnem do danego miejsca zadzwonić
Popieram. Sprawdzać trzeba zawsze!
Z groupona korzystałam kilkakrotnie. Za każdym razem sprawdzałam ofertę w danym miejscu. Ale póki co wszystko było w porządku
Stary 2011-04-28, 17:30   #3235
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
gosza- ja mysle że najlepiej będzie jak Twój TŻ porozmawia z matką. Może być tak że teściowa odwróci się przeciw Tobie, za takie "mieszanie" się w jej sprawy i jej syna.. Moze być różnie..
A tak to syn ma stu procentowe prawo do tego aby gadać z matką o jego ojcu i o tym ze chce aby był na Jego/Waszym weselu.
Też uważam, że TŻ powinien porozmawiać ze swoją mamą. Ty poprzez wyrażenie swojego zdania będziesz na cenzurowanym a po co masz się stresować ewentualnymi zgrzytami z teściową. Nie zazdroszczę i takiej sytuacji. Ale mam nadzieję, że wszystko się ułoży.

Stary 2011-04-28, 17:51   #3236
(kicia)
Zakorzenienie

kamisia jasne że Cię dodam tylko jak siade do kompa bo teraz pisze na telefonie

Ja tak sobie dziewczyny wyobrażam jak już będziecie pisać wasze wrażenia po już wiem że przed moim ślubem czytając to będę płakać. Bo ja się szybko wzruszan czytając takie rzeczy

Stary 2011-04-28, 18:20   #3237
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

Ja tak sobie dziewczyny wyobrażam jak już będziecie pisać wasze wrażenia po już wiem że przed moim ślubem czytając to będę płakać. Bo ja się szybko wzruszan czytając takie rzeczy
Nie ty jedna będziesz płakać Ja ostatnimi czasy jestem wręcz zdziwiona tym, jak szybko się wzruszam. Kiedyś to normalnie była ze mnie "zimna ryba" jeśli chodzi o emocje. No ale jak widać obecność TŻa zrobiła swoje
Stary 2011-04-28, 19:11   #3238
niut0
Zakorzenienie

Cytat:

nie umiem się już doczekać!
Na śląskim wątku w tę sobotę pierwsza PMka bierze ślub od czasu kiedy zaczęłam się tam udzielać i jak głupia się cieszę na pierwszą relację, pomimo, że nie znamy się jeszcze zbyt dobrze
Stary 2011-04-28, 19:53   #3239
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:

Super to się ciesze
Ja tez na pewno bede ze wzruszeniem czytac relacje ze ślubu ) juz sie doczekac nie moge
Stary 2011-04-28, 20:12   #3240
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Wszystkie rozmowy wychodzą od TŻta, ja siedzę cicho, słucham potulnie, a później na osobności TŻ ze mną analizuje wszystko. Raz tylko powiedziałam głośno, że wiem, że TŻ będzie przykro jeśli jego taty nie będzie chociaz na ślubie. I na tym moje wtrącanie sie kończy.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości