Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-27, 09:56   #3211
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
To się będziemy wymieniać fotkami fryzur, ja też niedługo się do VIPa zapiszę na wrześniowe wesele. A zapisałaś się na makijaż od razu? Bo się zastanawiam, czy za jednym zamachem tego nie załatwić

.
wiesz na Twoim miejscu zapisała bym się już bo jak przekartkowywała kalendarz to miały bardzo dużo zapisanych osób. Ja na 1 października nie dostałam tej godizny co chciałam

a makijaż robię sama bo szkoda mi kasy jak już bym miala robić to bym odrazu zapisała sie do Mart Banach ale pewnie już ma pozajmowany ten termin a jakoś 100 zł na makijaż na zwykłe wesele płacić mi sie nie chce
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 10:02   #3212
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
a co do rocznic, mamy z TŻ 4 rocznicę w weekend i mam nadzieję, że będzie ładna pogoda, bo zaplanowanych mamy duużo rzeczy
gratulacje
Stary 2011-07-27, 10:03   #3213
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
jej, ale okazja! Ale Wam się udało! Nie dość, że instruktorem będzie kolega (zawsze swobodniej człowiek się czuje, gdy kogoś zna), lekcje będą indywidualne, to w dodatku kaskę zaoszczędzicie ! Super, nic tylko pozazdrościć
też się właśnie strasznie cieszę, bo nie dość że on jest mistrzem tańca ale gdzie i w czym to za nic nie mogę sobie przypomnieć muszę TŻ-ta podpytać to nauczy jeszcze mnie tańczyć (bo ja to drewniane nogi mam ) a dodatkowo jeszcze powiedział że zaplanujemy nasz pierwszy taniec żeby było cacy może nawet z tym drugim kolega się zgadamy i w czwórkę będziemy się uczyć, choć pewnie skończy się na tym że każda para osobno bo łatwiej będzie się skupić i uwaga będzie skupiona tylko na nas. zresztą tamta para tańczyć potrafi i chcą w sumie tylko pierwszy taniec, mój TŻ też daje radę natomiast mi jest potrzebny cały aczkolwiek przyspieszony kurs Mam nadzieję że dam radę zastanawiam się kiedy tą naukę rozpocząć bo trzeba też brać pod uwagę że czasami my a czasami kolega nie będziemy mieć czasu

Patrycja 28.06.2014

Edytowane przez beat@
Czas edycji: 2011-07-27 o 10:06
beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 10:05   #3214
malwus20
Wtajemniczenie

Chatka gdyby to był koszmar, uwierz zapamiętałabym Ma być z czego chłoptaś dumny
Stary 2011-07-27, 10:10   #3215
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
też się właśnie strasznie cieszę, bo nie dość że on jest mistrzem tańca ale gdzie i w czym to za nic nie mogę sobie przypomnieć muszę TŻ-ta podpytać to nauczy jeszcze mnie tańczyć (bo ja to drewniane nogi mam ) a dodatkowo jeszcze powiedział że zaplanujemy nasz pierwszy taniec żeby było cacy może nawet z tym drugim kolega się zgadamy i w czwórkę będziemy się uczyć, choć pewnie skończy się na tym że każda para osobno bo łatwiej będzie się skupić i uwaga będzie skupiona tylko na nas. zresztą tamta para tańczyć potrafi i chcą w sumie tylko pierwszy taniec, mój TŻ też daje radę natomiast mi jest potrzebny cały aczkolwiek przyspieszony kurs Mam nadzieję że dam radę zastanawiam się kiedy tą naukę rozpocząć bo trzeba też brać pod uwagę że czasami my a czasami kolega nie będziemy mieć czasu
super się to zapowiada Ja bym na waszym miejscu jak najszybciej zaczęła kurs, bo
1) tak jak mówisz, czasem terminy mogą Wam nie spasować/coś wypadnie itd.
2) im prędzej nauczycie się kroków, ruchów, to będziecie mogli tę umiejetność wykorzystac np. na zabawach/weselach przyjaciół itd.
3) taniec jest super zabawą, więc skorzystacie na tym

sikoreczko - gratuluję rocznicy

zmykam robić pranie ....

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 10:25   #3216
kooocur
Zakorzenienie

Kupiłam suknie....:mdleje :

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 10:30   #3217
akinom50227
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
łoł ale wcześnie ustalałaś ta godzinę. u mnie wystarczy iść 3 miesiace przed slubem
ale lepiej miec zaklepane.
zaproszenia pokaż
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
No widzisz, nam też mówią że można spokojnie iść pare miesiecy przed ślubem, ale dowiedziałam się że moja znajoma ślubuje w ten sam dzień więc wiesz.. nie chcę abyśmy sie tłoczyli pod kościołem wchodząc i wychodząc...
Dziewczyny my wczoraj mieliśmy do załatwienia podwójną misję - ja podpisać umowę przedwstępną z fotografem a TŻ godzinę w kościele. Moja misja się powiodła, ale jego nie, bo księdza nie było My już raz byliśmy u księdza razem na początku tego roku (jakoś w styczniu/lutym) i ksiądz nam powiedział żebyśmy przyszli pod koniec tego roku - jakoś w listopadzie, ale ja się stresuję, że już będą odpowiadające mi godziny pozajmowane i też wolałabym zarezerwować sobie termin wcześniej - chciałabym ślub o 14.00 albo o 15.00 a co jak ja przyjdę w listopadzie i się okaże że została tylko godzina 11.00 rano albo 18.00 wieczorem :-( Wolę to wcześniej zaklepać :/ Wy już macie zaklepane czy raczej nie?
PS1. fotograf zaklepany, wzięłam full opcję za 2500zł nie zawiera ona tylko na moje życzenie przygotowań, bo się nie chcę stresować że ja tu biegam bez makijażu i w staniku i kieckę mi ubierają i paparazzi za mną chodzi także zaczyna się od błogosławieństwa
PS2. śledzę Wasze wpisy namiętnie i czytam, że sporo się rozpisujecie o zaproszeniach - już będziecie je wysyłać? czy robicie taki save the date?
i chcą się pobrać 21.07.2012
akinom50227 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 10:30   #3218
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
poka
Stary 2011-07-27, 10:32   #3219
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
zazdroszczę pokazuj ją koniecznie

Dziewczyny tak długo mnie nie było że naprawdę sporo mnie minęło. Czy ja dobrze czytam czy wy już sukienki kupujecie??? U nas ślub dopiero za rok z kawałkiem i teraz tak się zastanawiam czy ja jakoś do tyłu z tym nie jestem ja planowałam ruszyć w tej kwestii dopiero gdzieś w styczniu

Patrycja 28.06.2014

Edytowane przez beat@
Czas edycji: 2011-07-27 o 10:34
Stary 2011-07-27, 10:33   #3220
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja znów miałam dziś koszmar ślubny.... Śniło mi się, że był pierwszy dzień wesela: orkiestra nie grała, TŻ gdzieś "wywiało", ja nie miałam kiecki na poprawiny i zamierzałam ją kupić następnego dnia rano.... Dzieci robiły jakieś "szoł", nikt nie siedział przy stole, wszyscy gdzieś poszli.... masakra jakaś
Ha, to pewnie dlatego, że się ostatnio zaczęłaś więcej na wątku udzielać i wróciły ślubne wariacje

Cytat:
a co do rocznic, mamy z TŻ 4 rocznicę w weekend i mam nadzieję, że będzie ładna pogoda, bo zaplanowanych mamy duużo rzeczy
Będą jakieś niespodziewanki?

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
wiesz na Twoim miejscu zapisała bym się już bo jak przekartkowywała kalendarz to miały bardzo dużo zapisanych osób. Ja na 1 października nie dostałam tej godizny co chciałam
uhuhu, o widzę, że muszę Mamusię wysłać, co by mnie zapisała Bo my w najbliższym czasie się nie wybieramy, dopiero chyba w połowie sierpnia będziemy....

Cytat:
super się to zapowiada Ja bym na waszym miejscu jak najszybciej zaczęła kurs, bo
1) tak jak mówisz, czasem terminy mogą Wam nie spasować/coś wypadnie itd.
2) im prędzej nauczycie się kroków, ruchów, to będziecie mogli tę umiejetność wykorzystac np. na zabawach/weselach przyjaciół itd.
3) taniec jest super zabawą, więc skorzystacie na tym
beat@, miałam Ci poradzić, ale widzę, że tusia zrobiła to za mnie Także tylko potwierdzam, co mówi, bo mądrze gada Im wcześniej zaczniecie, tym swobodniej będziecie się czuć w trakcie Waszego pierwszego tańca

Cytat:
Coooooo?? Mów tu zaraz wszystko!!

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 10:33   #3221
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akinom50227 Pokaż wiadomość
Dziewczyny my wczoraj mieliśmy do załatwienia podwójną misję - ja podpisać umowę przedwstępną z fotografem a TŻ godzinę w kościele. Moja misja się powiodła, ale jego nie, bo księdza nie było My już raz byliśmy u księdza razem na początku tego roku (jakoś w styczniu/lutym) i ksiądz nam powiedział żebyśmy przyszli pod koniec tego roku - jakoś w listopadzie, ale ja się stresuję, że już będą odpowiadające mi godziny pozajmowane i też wolałabym zarezerwować sobie termin wcześniej - chciałabym ślub o 14.00 albo o 15.00 a co jak ja przyjdę w listopadzie i się okaże że została tylko godzina 11.00 rano albo 18.00 wieczorem :-( Wolę to wcześniej zaklepać :/ Wy już macie zaklepane czy raczej nie?
PS1. fotograf zaklepany, wzięłam full opcję za 2500zł nie zawiera ona tylko na moje życzenie przygotowań, bo się nie chcę stresować że ja tu biegam bez makijażu i w staniku i kieckę mi ubierają i paparazzi za mną chodzi także zaczyna się od błogosławieństwa
PS2. śledzę Wasze wpisy namiętnie i czytam, że sporo się rozpisujecie o zaproszeniach - już będziecie je wysyłać? czy robicie taki save the date?
ja zaklepałam godzinę w lutym bodajże. Gratulacje za zaklepanie fotografa save the date nie robimy my z zaproszeniami zaczniemy jeździć w lutym- zaczniemy od najbliższej rodziny a później skończymy na sąsiadach i znajomych.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 10:34   #3222
akinom50227
Raczkowanie

Cytat:
Uuuuaaa gratuluję Ja swoją będę za jakieś 2-3 miesiące zamawiać, ale już nie mogę się tak bardzo bardzo doczekać, AAAAAAAAAAAA!!! POKA POKA POKA !!!
Stary 2011-07-27, 10:44   #3223
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziewczyny tak długo mnie nie było że naprawdę sporo mnie minęło. Czy ja dobrze czytam czy wy już sukienki kupujecie??? U nas ślub dopiero za rok z kawałkiem i teraz tak się zastanawiam czy ja jakoś do tyłu z tym nie jestem ja planowałam ruszyć w tej kwestii dopiero gdzieś w styczniu
Dużo dziewczyn ma już suknie. Ja się wstrzymuję do września lub października z chodzeniem po salonach a ślub mam na początku maja. Wydaje mi się, że spokojnie zdążę z kupnem i ewentualnym szyciem czy poprawianiem.

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Pokaż, pokaż!!!
Stary 2011-07-27, 10:44   #3224
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Wolę to wcześniej zaklepać :/ Wy już macie zaklepane czy raczej nie?
My teoretycznie mamy zaklepane, ale musimy jeszcze w te wakacje podjechać i potwierdzić, bo ksiądz, który nam to w zeszłym zapisywał był nawalony, więc nie wiadomo, czy gdizes to dalej zostało przepisane.
Ja chcę mieć fotki z przygotowań, bo potrzebuję mieć pełen reportaż Zresztą będzie sporo ludzi, więc nie tylko nam będą robić fotki
My robimy Save the date mailowo. A zaproszenia zaczniemy rozdawać w Wielkanoc (bo wtedy będziemy w stronach TŻta) i potem już sukcesywnie po kolei reszcie Gości. Kilka pewnie wyślemy, bo nie wszystkie da się rozwieźć, ale generalnie będziemy chcieli zapraszać osobiście no i trochę to się w czasie rozciągnie, więc dajemy sobie trochę czasu na to.

Cytat:
W pierwszym poście wątku masz wszystkie suknie naszych PMek, te, które już zostały zakupione/zamówione Możesz sobie obejrzeć.
Każdy ma swoje tempo, ja sobie nie wyobrażam do stycznia czekać z pierwszymi wizytami w salonach. Planuję oblecieć w sierpniu/wrześniu wszystkie warszawskie i jak dam radę, to jeszcze lubelskie i tomaszowskie i dopiero jak będę miała pełen obraz sytuacji, to wtedy ew. uderzę do krawcowej - myślę, że ok. listopada lub grudnia. Chociaż możliwe, że jeszcze poczekam trochę i w grudniu obejrzę nowe kolekcje, ale generalnie i tak wiem, jaką chcę, więc jak na nią nie trafię w salonach, to muszę sobie uszyć

Stary 2011-07-27, 10:44   #3225
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
poka
Cytat:
Cytat:
Ha

beat@, miałam Ci poradzić, ale widzę, że tusia zrobiła to za mnie Także tylko potwierdzam, co mówi, bo mądrze gada Im wcześniej zaczniecie, tym swobodniej będziecie się czuć w trakcie Waszego pierwszego tańca

Coooooo?? Mów tu zaraz wszystko!!
Cytat:
Uuuuaaa gratuluję Ja swoją będę za jakieś 2-3 miesiące zamawiać, ale już nie mogę się tak bardzo bardzo doczekać, AAAAAAAAAAAA!!! POKA POKA POKA !!!
Jednak padło na tą.....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia.jpg (8,7 KB, 81 załadowań)

Synuś
Stary 2011-07-27, 10:49   #3226
beat@
Zakorzenienie

akinom50227 widzę że ty z Wrocławia jesteś?? Możesz mi podpowiedzieć gdzie we Wrocławiu warto jest pójść oglądać sukienki ??? Coś mi ostatnio koleżanka wspominała że w okolicach Świebodzkiego jest dużo salonów ?? Orientujesz się może?? Chcę w niedługim czasie się do wrocka właśnie wybrać a nie chcę tam krążyć tak bez sensu tylko pojechać z opracowaną jakąś trasą Na jakich to ulicach przy tym świebodzkim jest

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
W pierwszym poście wątku masz wszystkie suknie naszych PMek, te, które już zostały zakupione/zamówione Możesz sobie obejrzeć.
Każdy ma swoje tempo, ja sobie nie wyobrażam do stycznia czekać z pierwszymi wizytami w salonach. Planuję oblecieć w sierpniu/wrześniu wszystkie warszawskie i jak dam radę, to jeszcze lubelskie i tomaszowskie i dopiero jak będę miała pełen obraz sytuacji, to wtedy ew. uderzę do krawcowej - myślę, że ok. listopada lub grudnia. Chociaż możliwe, że jeszcze poczekam trochę i w grudniu obejrzę nowe kolekcje, ale generalnie i tak wiem, jaką chcę, więc jak na nią nie trafię w salonach, to muszę sobie uszyć
dzięki, zaraz pędzę oglądać. No ja po salonach to już się szwędam. Jeszcze do Wrocławia i do Jeleniej Góry chcę się wybrać. Ale decyzję ostateczną na styczeń zostawiam, wtedy albo kupię albo zamówię u krawcowej

Patrycja 28.06.2014

Stary 2011-07-27, 10:49   #3227
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
akinom50227 widzę że ty z Wrocławia jesteś?? Możesz mi podpowiedzieć gdzie we Wrocławiu warto jest pójść oglądać sukienki ??? Coś mi ostatnio koleżanka wspominała że w okolicach Świebodzkiego jest dużo salonów ?? Orientujesz się może?? Chcę w niedługim czasie się do wrocka właśnie wybrać a nie chcę tam krążyć tak bez sensu tylko pojechać z opracowaną jakąś trasą Na jakich to ulicach przy tym świebodzkim jest

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

dzięki, zaraz pędzę oglądać. No ja po salonach to już się szwędam. Jeszcze do Wrocławia i do Jeleniej Góry chcę się wybrać. Ale decyzję ostateczną na styczeń zostawiam, wtedy albo kupię albo zamówię u krawcowej
ja też chętnie się dowiem o Wrocławskich salonach ... nie byłam jeszcze nigdzie i jestem ciekawa , które sa polecane

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 10:53   #3228
jagata
Wtajemniczenie

Dziewczynki, wypróbowałam metodę skarpetkową i powiem Wam, że jak wieczorem skręciłam włosy to dziś rano nie było żadnego, ale to żadnego efektu. Niestety moje włosiska mają w d...e kręcenie i tylko tona lakieru i zawziętość fryzjerki może sprawić, że moje włosy się skręcą...Jedyny plus tej zabawy jest taki, że przynajmniej włosy mam lekko podniesione i wydaje się jakbym miała ich więcej
Stary 2011-07-27, 10:55   #3229
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Jednak padło na tą.....
piękna ale masz super figurę w niej. Będziesz wyglądać ślicznie i z klasą! A czy to jest ta suknia, na którą polowała m.in. fablous?

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 10:57   #3230
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Jednak padło na tą.....
Orany, no widzę, że popularna kieca znalazła wreszcie swoją właścicielkę To Ty na tej fotce? Jeśli tak, to lezy idealnie
Gratuluję zakupu, super!

Aaa, w ogóle to:
Nattiv, karolinko83, spóźnione, ale szczere! Że też kurcze wczoraj nie pamiętałam Wszystkiego naj naj, zawsze uśmiechu na twarzy i żeby Wam TŻci lekkimi byli Sto lat dla Was obu

Stary 2011-07-27, 10:57   #3231
nena1984
Zakorzenienie

dziewczyny, niemożliwe żeby wam na tą skarpetkę nie wychodziło. Ja też mam odporne włosy. Tylko mam kilka patentów. Pierwszy to ciasna skarpetka - można np. kupić rozmiar dla dziecka. Drugi to spryskanie włosów spreyem do stylizacji, ja polecam np. taki na bazie wody morskiej. Albo na lekko wilgotne włosy. Nie ma bata, zawsze wychodzi. Aż się poświęcę i dziś wieczorem zrobię loki.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 10:59   #3232
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Jednak padło na tą.....
bardzo dobry wybór taka delikatna i romantyczna planujesz do tego welon?
Stary 2011-07-27, 11:02   #3233
(kicia)
Zakorzenienie

chatko możesz też telefonicznie się zapisać

beat@ no już jakieś 15 dziewczyn ma swoje suknie

Stary 2011-07-27, 11:03   #3234
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
beat@ no już jakieś 15 dziewczyn ma swoje suknie
sporo
Stary 2011-07-27, 11:06   #3235
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
piękna ale masz super figurę w niej. Będziesz wyglądać ślicznie i z klasą! A czy to jest ta suknia, na którą polowała m.in. fablous?
Tak to jest ta suknia..czekam jeszcze na ostateczna cene...i dzis po nia jade. Ten centymetr poszerze u krawcowej....ale to zje.biste uczucie!!!!!

Cytat:
Orany, no widzę, że popularna kieca znalazła wreszcie swoją właścicielkę To Ty na tej fotce? Jeśli tak, to lezy idealnie
Gratuluję zakupu, super!

Aaa, w ogóle to:
Nattiv, karolinko83, spóźnione, ale szczere! Że też kurcze wczoraj nie pamiętałam Wszystkiego naj naj, zawsze uśmiechu na twarzy i żeby Wam TŻci lekkimi byli Sto lat dla Was obu
Tak to ja..we własnej osobie....

Ja tez składam spóżnione, ale szczere zyczenia

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
bardzo dobry wybór taka delikatna i romantyczna planujesz do tego welon?
Planuje welon z kryształkami..niech coś się swieci, skoro suknia taka delikatna....

Synuś
Stary 2011-07-27, 11:14   #3236
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Dziewczynki, wypróbowałam metodę skarpetkową i powiem Wam, że jak wieczorem skręciłam włosy to dziś rano nie było żadnego, ale to żadnego efektu. Niestety moje włosiska mają w d...e kręcenie i tylko tona lakieru i zawziętość fryzjerki może sprawić, że moje włosy się skręcą...Jedyny plus tej zabawy jest taki, że przynajmniej włosy mam lekko podniesione i wydaje się jakbym miała ich więcej
A ja nie musze nic robić, wystarczy tylko taka pogoda jak dziś a jestem cała pokręcona...nie lubię tego strasznie
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 11:16   #3237
(kicia)
Zakorzenienie

kocur gratuluję wyboru. Bardzo Ci w niej ładnie

karolinka i nattiv wszystkiego najlepszego

Stary 2011-07-27, 11:18   #3238
kotek6
Rozeznanie

hej
was nie da sie nadrobić co doczytuje to wy juz jesteście dużo dalej :d

pisałyście o kosztach fotografów i video .....niektóre z was maja naprawdę atrakcyjne ceny ...... ja za foto płace 2500 a za video 3300 czyli razem 5800zł ! u nas ogólnie ceny sa dość wysokie i wcale nie mamy takich wow tych usługodawców ...

tusia_m super wam się udało z ta nauką tańca tez bym tak chciała bo my naprawdę nie umiemy tańczyć

kooocur gratuluję bardzo ładna suknia elegancka :d już widzę oczami wyobraźni jak pięknie będziesz wygadać bardzo dobry wybór

beat@ pochwali sie zaproszeniami co do sukni to powiem ci ze przyjdzie czasi i poczujesz ze to juz każda z nas ma swój rytm w przygotowaniach .....ja byłam na 1 wyprawie w celu poszukiwań czeka mnie jeszcze jedna ale to jak sie wyleczę a potem dopiero jak te wyprawy nic nie dają to poczekam na nową kolekcję ...ja na wybieram dekoracje i kwiaty na salę a inne pm suknie inne zaproszenia robią każda cos innego

akinom50227
Cytat:
śledzę Wasze wpisy namiętnie i czytam, że sporo się rozpisujecie o zaproszeniach - już będziecie je wysyłać? czy robicie taki save the date?
ja zaproszenie kupować bedę koło grudnia a wysyłać 4- 3 miesiące przed ślubem bo u mnie w rodzinie wcześniej sie nie wysyła ...... my zamiast save the date zrobiliśmy taka mało niespodziankę najbliższej rodzinie w postaci poczęstunku ślubnym tortem .... upiekliśmy tort( o zgrozo ja nigdy nic nie piekę bo nie lubie i mi nie wychodzi a ten mi wyszedł choć nie obyło sie bez przygód) i poczęstowaliśmy nim najbliższych : siostrę (ona o ślubie nie wiedziała i była w największym szoku zaskoczyła nas ze była miła bo bałam się jej złośliwości) , dostali tez dziadkowie i 2 wujków co ze mną mieszka oraz teściowa do brata tż nie zajechaliśmy bo strasznie źle się czułam i nie dałam bym rady usiedzieć juz w samochodzie ......reszta dalej mieszkającej rodziny miała dostać fotki na maile jednak z powodu mojego samopoczucia niedostali wiec już nie będziemy posłać ...jedynie co w rozmowie siostra np wspomina o tym zaskoczeniu co ją spotkało (cioci co nie wiedziała o ślubie a wystarczy powiedzcie jednej by reszta się dowiedziała:d) .......u nas w rodzinie inna forma raczej by sie nie przyjechał uznaliby to za hametykańskie wydziwanie (oni są niereformowalni) wiec zrezygnowaliśmy z jakieś innej formy

ślub 07. o7. 2012
kotek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 11:18   #3239
akinom50227
Raczkowanie

Cytat:

Cytat:
ja też chętnie się dowiem o Wrocławskich salonach ... nie byłam jeszcze nigdzie i jestem ciekawa , które sa polecane

Już Wam mówię No więc ja swoją suknię mam wypatrzoną w jednym z salonów na Wita Stwosza - to są 3 salony które ze sobą współpracują i znajdują się dwa na Wita Stwosza i jeden na Nowym Targu http://www.adeline.com.pl/ tutaj link, ale warto wchodzić na strony samych projektantów bo na str salonu nie ma zdjęc wszystkich sukienek
jeżeli chodzi o jak ja to mówię ślubne zagłębie to faktycznie znajduje się ono niedaleko świebodzkiego, to jest taki jakby hmm placyk i wszędzie naokoło są same sklepy/pawilony z sukniami ślubnymi - ja byłam w tym http://www.bellissima.pl/ na Sokolniczej (mają w nim sukienki maggie sottero)- jak traficie na sokolniczą no to tam nie można nie zauważyć reszty tych salonów Ja polecam też odwiedzić ten salon http://www.wroclaw.annaisbridal.pl/pl/ na Jagiełły - sporo sukni mi się z niego podobało. Jeżeli ktoś lubi sukienki rybki albo hiszpanki, coś droższego i ekskluzywnego to może odwiedzić Flossmana na Piłsudskiego ale od razu mówię że tam jest drogo, tutaj adres http://www.flossmann.com.pl/ - chociaż jakość materiału i wykonania tych sukien jest na prawdę rewelacyjna
i ponoć sporo sukienek jest też w Agorze (?) ale nie wiem za bardzo gdzie to jest, tylko parę koleżanek tam było i mówiło że fajnie

Edytowane przez akinom50227
Czas edycji: 2011-07-27 o 11:21
Stary 2011-07-27, 11:18   #3240
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dziewczyny, niemożliwe żeby wam na tą skarpetkę nie wychodziło. Ja też mam odporne włosy. Tylko mam kilka patentów. Pierwszy to ciasna skarpetka - można np. kupić rozmiar dla dziecka. Drugi to spryskanie włosów spreyem do stylizacji, ja polecam np. taki na bazie wody morskiej. Albo na lekko wilgotne włosy. Nie ma bata, zawsze wychodzi. Aż się poświęcę i dziś wieczorem zrobię loki.
Użyłam pianki bo tylko to teraz miałam w domu i wzięłam w miarę ciasną skarpetkę. Niestety taka uroda moich włosów jest, że albo nic z nimi nie robić albo zgolić dla świętego spokoju.

Cytat:
Jednak padło na tą.....
pięknie! Z tego co pamiętam, to Ty jesteś na zdjęciu. A więc napiszę tak: bosko wyglądasz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości