|
|
#3211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
nie ten wątek
fight Edytowane przez ToTyLkoJa2 Czas edycji: 2012-05-19 o 17:00 |
|
|
|
#3212 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3214 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jako że są różne strefy klimatyczne i różne przyzwyczajenia organizmów to ja bym się az tak nie dziwiła ![]() A u mnie jakoś zero rozwalaczy no
|
|
|
|
|
#3215 |
|
Wtajemniczenie
|
Odczuwalność temperatury to jest temat rzeka. W Uk w środku zimy można bez problemu trafić dziewczyny w krótkich bluzkach czy sandałkach a latem takie w kozakach z futerkiem.
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Całkiem możliwe. Najbardziej dziwiły mnie kobitki zimą, które chodziły w puchówkach i japonkach lub baletkach na gołe stopy (zazwyczaj to były Hinduski i Surinamki). No cóż... nie moje zdrowie.
|
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
no w Szkocji 15 stopni to juz wszyscy w krótkich gaciach latają;-)
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
W IE tak samo
Ledwo wyjdzie slonce (wlasnie jakies 15st) a tu juz krotkie topy itp choc dla mnie wciaz kosta i sie owijam kominem ![]() Rozwalaja mnie tutaj galerianki... ten film to naprawde nie z d** wyjety, tylko sama prawda. Mieszkam przy samym centrum handlowym i jest tu grupa dziewczyn (ok 12stu, lecz wszystkie razem widzialam raz, tak to po 5-7 sztuk ) w wieku 13-15. Tutaj to tzw gypsy. Laski chodza na solarium (normalnie machon o.O) wlosy po tylek, rozpuszczone. Obojetnie jaka by nie byla pogoda- mega szpilki, krociutkie szorty i crop topy Doklejane rzesy itp to juz pomine ![]() No i chodza tak sobie CODZIENNIE po centrum i szukaja chetnych. Raz kolega palil papierosa przed wejsciem to jedna podeszla i zapytala sie czy za 50e (wow ) chce l*** (no wiecie co).Dla mnie to masakra Przyznac musze,ze ciuchy maja naprawde swietne ( choc sa tak kuso ubrane,ze dla mnie to przegiecie i cos nie mozliwego) ale skad maja na to kase to wiadomo. Widze je codziennie, raz 6, innym razem 3. Jednego razu jechalam tramwajem i wsiadly wszystkie- 12 sztuk ![]() Jak wysiadaly to caly tramwaj sie na nie gapil, podsmiewywal i komentowal- gdzie sa rodzice tych dzieci ![]() To przykre, naprawde. Jednej z nich daaawno nie widzialam- az do wczoraj. Bedac w macu stala obok w kolejce z wielkim brzuchem i jeszcze jednym dzieckiem w wozku a ma moze 15-16 lat.Wiem,ze nie modowe ale podtytul to m.in kicz i to wlasnie dla mnie jest wiocha,kicz i ogolem masakra.
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2012-05-20 o 08:36 |
|
|
|
#3219 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
A tyle się nasłuchałam, że to bajki! A jednak Thx za relacje
|
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś 2 lata temu takie prawdziwe galerianki śmigały po Galerii Krakowskiej, więc ja w o zawsze wierzyłam
Nie wiem jak teraz jest.
|
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie to nie bajki a czysta prawda ;/ widze te dziewczyny praktycznie kazdego dnia, te najmlodsze (jakies 12 lat) wygladaja tak absurdalnie, ze az mi ich szkoda ;( Buzia taka dziecinna, piegi na nosku co jeszcze bardziej dodaje uroku tejze dziewczecosci, a na zupelnie plaskiej klatce piersiowej (gdzie jedynym wzgorkiem sa sutki) obcisla tuba czy jakis crop top i brzuch na wierzchu... smieszne to a zarazem straszne.
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech, czyli jednak się okazuje, że kilka wpadek w stylu "nie wiem, co na sobie noszę" miałam.A widziałyście spodnie KT z najnowszego wpisu? Ona je naywa spodniami smokingowymi, a mi się one tylko i wyłącznie z dresem kojarzą A tak offtopowo: siedziałam wczoraj w fotelu jej taty w jego kancelarii. Lans Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-05-20 o 11:55 |
|
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dla mnie, to są zwykłe legginsy z wszytymi paskami.
|
|
|
|
|
#3225 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
I to mnie rozwala, chcę coś przymierzyć, a w każdej kabinie kupa ciuchów ![]() Cytat:
Też lubiłam Roxette (ale to bardzo wczesne lata podstawówki)
|
|
|
#3226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Fakt, wyglądają jak zwykłe legginsy.
|
|
#3227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
połączenie kolorów jest jakieś takie brzydkie, a same "spodnie" kojarzą mi się z aerobikiem. Nie wiem, gdzie ona tu widzi smoking.Na stołecznej nocy muzeów rozwaliły mnie trzy panie: 1. Blondyna, która najwyraźniej bawiła się fioletową płukanką do włosów i część włosów miała właśnie w takim kolorze, a część żółtoblond, plus bardzo ciemne odrosty. Do tego czarna koszulka z logo PiS-u, obcisłe szare szorty, czarne, jakby dziergane grube rajstopy i baleriny-piptoły w kropki. I czerwona szminka. A babka miała w sumie ładną twarz... 2. Dziewczyna w niebieskiej koszuli-mgiełce bez rękawów, która pod spód założyła czerwony stanik w pepitkę. Nie wspomnę, że koszula była mocno wycięta pod pachami ![]() 3. Kobieta koło 40, ubrana całkiem ok, jakaś jasna dżinsowa koszula, krótkie legginsy i baletki, ale miała koszmarne okulary, które najwyraźniej miały być wintydż - nawet nie umiem tego opisać innym określeniem niż "rapist glasses", prezentowane niegdyś w jednym z filmików pana Jona Lajoie. Fajnie, że na niektóre rzeczy moda wraca, ale może nie na to...
|
|
|
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3229 |
|
Zadomowienie
|
Moj rozwalacz
![]() Mieszkam we wloszech w regionie gdzie jest dosc sporo rumunow. Ostatnio zaproponowano mi prace na weekend w barze, znajomy powiedzial mi, ze jedna z barmanek przyjedzie po mnie. Czekam se na parkingu pod moim domem i widze auto. Podchodze otwieram drzwi a tam babka jakies 30cos lat. Na caly regulator leci jakas rumunska wersja naszego disco polo. Babka ubrana w seledynowe spodnie, seledynowy top (na ramionczkach, z dekoldem i troche za krotki) do tego biale buty na obcasach i brozowa kredka do ust (lol) a na koniec krotkie natapirowane wlosy perwsza moja mysl.....czy ja jade pracowac do jakiegos nocnego klubu czy co!?!?! ale nie mowie nic...potrzebuja pieniedzy wiec wsiadam i jade z nia ale cala droge mysle....co ja kurde tu robie haha.... na koniec dodam, ze babka okazala sie bardzo sympatyczna jak widac czasmi pierwsze wrazenie bywa mylne ale dawn nie widzialam kogo tak zle ubranego [COLOR="Silver"]
Edytowane przez paulinka1128 Czas edycji: 2012-05-20 o 19:13 |
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Mój rozwalacz z dziś, ale taki pozytywnie zakręcony: na jednym z najbardziej ruchliwych skrzyżowań w Lublinie, na czerwonym świetle zatrzymuje się żółty garbus, opuszczone na maksa szyby i muzyka, którym głównym tematem jest...jodłowanie. A pani kiwa głową w rytm muzyki. Była bardzo feszyn, w końcu jodłowanie jest charakterystyczne dla muzyki ludowej Tyrolu -> http://www.makelifeeasier.pl/moda/i-%E2%99%A5-tyrol/
|
|
|
|
#3231 |
|
Raczkowanie
|
pisałyście tu kiedyś o takiej znanej blogerce która miała taką nieproporcjonalną sylwetkę, ponieważ zrobiła sobie silikony i wgl, podacie mi jej bloga?
|
|
|
|
#3232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie z Beverly Hills 90210
mieli je niemal wszyscy ![]() Cytat:
zresztą często widzę tam kozaki w upale, czy jakieś grube płaszcze ![]() co do ostatniego zestawu K.T., qrde, nawet mnie rozwalił fajna bluzka i buty, ale te spodnie średnio pasują.poza tym -->spodnie smokingowe? wtf wyglądają jak zwykłe legginsy z pasami po bokach.już wolę Horodyńską w dresach , serio
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.makelifeeasier.pl/img/ima...419%281%29.jpg
Postarzona pańcia. Abstrahując od tego czy to zestaw ładny, nieładny modowy czy feszyn - Kaśka ubiera się kompletnie niefajnie jeśli chodzi o wiek. Wygląda jak młodsza siostra swojej mamy a nie córka. Wylaszczona, niepotrzebnie elegancka pańcia
|
#3235 | |
|
BAN stały
|
Mój rozwalacz: młody facet,trochę przy kości tak średnio, ciuchy markowe, ale z opadającymi spodniami odsłaniającymi rowek
![]() Cytat:
![]() Teraz oprócz chamstwa doszly "rządy" VisionAM: najpierw zaczęła usuwać userki, które nie udzielały się tak często jak ona sobie tego życzyła , bez głosowania, bo jak to napisała "nie musi się tłumaczyć" chciała nawet wywalić Lagerfieldised, twórczynię zamkniętego wątku... Ja byłam przeciwko wyrzucaniu kogokolwiek bo to niegrzeczne, ale oczywiscie nie miałam nic do powiedzenia ogólnie za często byłam przeciwko , ostatnio przegięła jak doszło nawet do usuwania przez nią postów, jeśli przedstawiały odmienną od jej opinię np zrobiła wątek z listą i kazała wpisywać swój nick z google... ja napisałam jej w tym wątku, że nie podam, żeby inne też nie pisały, bo uważałam to za głupotę, bo można to pisać na priv. Post zniknął. Jak zapytałam czemu to samica alfa i dwie samice beta (a nawet deltaO tym, jakie tam są osoby najlepiej obrazuje fakt: wpadły na pomysł zrobienia "pamiętniczka z wuppertal", który będą sobie przesyłać i w którym będą wklejać [uwaga ]: kolaże, wycinanki i inne robótki ręczne na temat ...obgadywanych blogerek... Miałam oczy jak pięć złotych jak to przeczytałam, mi się to osobiście skojarzyło z niektórymi bohaterami "Milczenia Owiec" ... ale chyba tylko mi , bo pomysł się przyjął i zebrały już adresy do wysyłki, a nawet się kłóciły , która będzie miała tę księgę na stałe Na szczęscie na wątek ze spotkaniem klubowym nawet nie wchodziłam a na osobności bym się bała, jeszcze by mi wciskały ten swój koszmarny "pamiętniczek" ![]() Idę sobie podgryźć żyły, że nie jestem w takim klubie Czekam aż samice beta tu wpadną się na mnie rzucić ale tu jest modertura (jeszcze jedeno PW do mnie i to zgłaszam do moda, słyszysz nicRu?)
|
|
|
|
|
#3236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam 23 lata, teraz zaczynam sie zastanawiac ile osob mnie nazywa postarzona pańcia jak wskocze w klasyczna sukienkie i czolenka. O zgrozo do tego uwielbiam marynarki. rousse ten watek juz dawno wg mnie przekroczyl granice, jak ktos po raz pierwszy wkleil zdjecie osoby i zaczal ja krytykowac. Jestem pewna, ze nie o to chodzilo autorce pierwotnego watku. Dziwi mnie tylko, ze moderatorzy przymykaja na to oko, ale w sumie nic mi do tego.
Edytowane przez curry Czas edycji: 2012-05-21 o 10:49 |
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam wizażowe skandale!
![]() A co do pańciowatości to też nie kumam - poza tymi mało fortunnymi spodniami to według mnie wygląda całkowicie normalnie, ale może ja się nie orientuję i jest jakaś niepisany ban na cokolwiek innego niż tiszert, dżinsy i trampki poniżej 30 roku życia
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ciekawa jestem czy wtedy byłabyś taka mądra i odważa żeby z kimkolwiek dyskutować. Co do pogrubionego - uważam, że masz problemy ze sobą i interpretacją rzeczywistości, bo żadna z tych rzeczy nie miała miejsca. Ale pisz sobie dalej co ci przyjdzie do głowy. |
|
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

. Nie wiem... może czarni mają jakieś inne odczuwanie temperatury, no ale bez jaj. M. mi potem powiedział, że Turcy od niego z pracy też chodzą ubrani, jak na Syberię, mimo, że jest ciepło.
Jako że są różne strefy klimatyczne i różne przyzwyczajenia organizmów to ja bym się az tak nie dziwiła

udusić to mało
.

ale tu jest modertura (jeszcze jedeno PW do mnie i to zgłaszam do moda, słyszysz nicRu?)