Moda, która Cię "rozwala" cz.V - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-19, 16:58   #3211
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

nie ten wątek

Edytowane przez ToTyLkoJa2
Czas edycji: 2012-05-19 o 17:00
ToTyLkoJa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 18:23   #3212
masterpiece
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agneshelene Pokaż wiadomość
Przeraziła mnie dzisiaj dziewczyna w białej koszuli z kołnierzykiem wpuszczonej w czarne, nie do końca kryjące legginsy...

Byłam po zajęciach na obczaingu w H&M i rozwalił mnie wysyp koszulek z okładkami płyt, logami zespołów, zdjęciami różnych wykonawców, etc - ciekawe, ile kupujących je niewiast w swoim byciu "feszyn" wie, kogo lub co mają na koszulce

edit:
Podpisuję się wszystkimi kończynami pod kaloszo-oficerkami z Decathlona - mam je prawie półtora roku i są nie do zdarcia
Mój brat opowiadał mi taką historię: Jego kolega z klasy nosił koszulkę z Che Guevarą. Mój brat pyta: "M. wiesz kogo masz na tej koszulce?" a on odpowiada: "Strzelam! Kuba Wojewódzki"
masterpiece jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 21:01   #3213
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masterpiece Pokaż wiadomość
Mój brat opowiadał mi taką historię: Jego kolega z klasy nosił koszulkę z Che Guevarą. Mój brat pyta: "M. wiesz kogo masz na tej koszulce?" a on odpowiada: "Strzelam! Kuba Wojewódzki"
ło masakra
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 21:43   #3214
suava
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Dzisiaj rozwalił mnie gość w puchowej kurtce. Tutaj jest spokojnie z 23 stopnie, w słońcu pewnie więcej. My z M. ubrani normalnie, w samochodzie piekarnik... a tu wyskakuje chłopek w puchówce . Nie wiem... może czarni mają jakieś inne odczuwanie temperatury, no ale bez jaj. M. mi potem powiedział, że Turcy od niego z pracy też chodzą ubrani, jak na Syberię, mimo, że jest ciepło.
Moja psorka z podstawówki nam kiedyś na lekcji opowiadała, że jak była na wycieczce we Francji czy w Hiszpani (już nie pamiętam), upał niemiłosierny, ona w przewiewnej sukience, kapeluszu na głowie i z wachlarzem, weszła do jakiegoś kościoła (pewnie na zwiedzanie), przysiadła na ławce i tak wachluje się i wachluje, a tu obok siada Murzynka w grubym futrze i niemal zimowej syberyjskiej czapce. Jako że są różne strefy klimatyczne i różne przyzwyczajenia organizmów to ja bym się az tak nie dziwiła

A u mnie jakoś zero rozwalaczy no
suava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 22:49   #3215
CruelOrchid
Wtajemniczenie

Odczuwalność temperatury to jest temat rzeka. W Uk w środku zimy można bez problemu trafić dziewczyny w krótkich bluzkach czy sandałkach a latem takie w kozakach z futerkiem.
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 23:03   #3216
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Całkiem możliwe. Najbardziej dziwiły mnie kobitki zimą, które chodziły w puchówkach i japonkach lub baletkach na gołe stopy (zazwyczaj to były Hinduski i Surinamki). No cóż... nie moje zdrowie.
Stary 2012-05-20, 07:29   #3217
muron
Zakorzenienie

no w Szkocji 15 stopni to juz wszyscy w krótkich gaciach latają;-)

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 08:34   #3218
foxy123
Zakorzenienie

W IE tak samo Ja sie 'zima' telepie a one w leggach i tenisowkach (bez skarpet) smigaja Ledwo wyjdzie slonce (wlasnie jakies 15st) a tu juz krotkie topy itp choc dla mnie wciaz kosta i sie owijam kominem

Rozwalaja mnie tutaj galerianki... ten film to naprawde nie z d** wyjety, tylko sama prawda. Mieszkam przy samym centrum handlowym i jest tu grupa dziewczyn (ok 12stu, lecz wszystkie razem widzialam raz, tak to po 5-7 sztuk ) w wieku 13-15. Tutaj to tzw gypsy. Laski chodza na solarium (normalnie machon o.O) wlosy po tylek, rozpuszczone. Obojetnie jaka by nie byla pogoda- mega szpilki, krociutkie szorty i crop topy Doklejane rzesy itp to juz pomine
No i chodza tak sobie CODZIENNIE po centrum i szukaja chetnych.
Raz kolega palil papierosa przed wejsciem to jedna podeszla i zapytala sie czy za 50e (wow ) chce l*** (no wiecie co).
Dla mnie to masakra
Przyznac musze,ze ciuchy maja naprawde swietne ( choc sa tak kuso ubrane,ze dla mnie to przegiecie i cos nie mozliwego) ale skad maja na to kase to wiadomo.
Widze je codziennie, raz 6, innym razem 3.
Jednego razu jechalam tramwajem i wsiadly wszystkie- 12 sztuk
Jak wysiadaly to caly tramwaj sie na nie gapil, podsmiewywal i komentowal- gdzie sa rodzice tych dzieci
To przykre, naprawde.
Jednej z nich daaawno nie widzialam- az do wczoraj. Bedac w macu stala obok w kolejce z wielkim brzuchem i jeszcze jednym dzieckiem w wozku a ma moze 15-16 lat.

Wiem,ze nie modowe ale podtytul to m.in kicz i to wlasnie dla mnie jest wiocha,kicz i ogolem masakra.

Edytowane przez foxy123
Czas edycji: 2012-05-20 o 08:36
foxy123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 11:02   #3219
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
W IE tak samo Ja sie 'zima' telepie a one w leggach i tenisowkach (bez skarpet) smigaja Ledwo wyjdzie slonce (wlasnie jakies 15st) a tu juz krotkie topy itp choc dla mnie wciaz kosta i sie owijam kominem

Rozwalaja mnie tutaj galerianki... ten film to naprawde nie z d** wyjety, tylko sama prawda. Mieszkam przy samym centrum handlowym i jest tu grupa dziewczyn (ok 12stu, lecz wszystkie razem widzialam raz, tak to po 5-7 sztuk ) w wieku 13-15. Tutaj to tzw gypsy. Laski chodza na solarium (normalnie machon o.O) wlosy po tylek, rozpuszczone. Obojetnie jaka by nie byla pogoda- mega szpilki, krociutkie szorty i crop topy Doklejane rzesy itp to juz pomine
Raz kolega palil papierosa przed wejsciem to jedna podeszla i zapytala sie czy za 50e (wow ) chce l*** (no wiecie co).
Dla mnie to masakra
Przyznac musze,ze ciuchy maja naprawde swietne ( choc sa tak kuso ubrane,ze dla mnie to przegiecie i cos nie mozliwego) ale skad maja na to kase to wiadomo.
Jak wysiadaly to caly tramwaj sie na nie gapil, podsmiewywal i komentowal- gdzie sa rodzice tych dzieci
To przykre, naprawde.
Jednej z nich daaawno nie widzialam- az do wczoraj. Bedac w macu stala obok w kolejce z wielkim brzuchem i jeszcze jednym dzieckiem w wozku a ma moze 15-16 lat.

Wiem,ze nie modowe ale podtytul to m.in kicz i to wlasnie dla mnie jest wiocha,kicz i ogolem masakra.

A tyle się nasłuchałam, że to bajki! A jednak Thx za relacje

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 11:11   #3220
visionAM
Zakorzenienie

Jakieś 2 lata temu takie prawdziwe galerianki śmigały po Galerii Krakowskiej, więc ja w o zawsze wierzyłam Nie wiem jak teraz jest.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 11:13   #3221
foxy123
Zakorzenienie

No wlasnie to nie bajki a czysta prawda ;/ widze te dziewczyny praktycznie kazdego dnia, te najmlodsze (jakies 12 lat) wygladaja tak absurdalnie, ze az mi ich szkoda ;( Buzia taka dziecinna, piegi na nosku co jeszcze bardziej dodaje uroku tejze dziewczecosci, a na zupelnie plaskiej klatce piersiowej (gdzie jedynym wzgorkiem sa sutki) obcisla tuba czy jakis crop top i brzuch na wierzchu... smieszne to a zarazem straszne.
Stary 2012-05-20, 11:52   #3222
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masterpiece Pokaż wiadomość
Haha, ja też kiedyś miałam torbę z Che. Tata mi kupił. Na początku nosiłam, bo byłam przekonana, że to tylko taki sam kultowy obrazek, jak te twarze Marylin Monroe, bez większego przesłania, a torba była bardzo ładna, bo przypominała kształtem taki plecak - kostkę. Ale potem mnie uświadomiły jakieś dziewczyny idące z mną i głośno komentujące: "Głupia, ma na torbie mordercę" itd. Zaraz się dokształciłam i następnego dnia już miałam całą torbę obszytą naszywkami Ech, czyli jednak się okazuje, że kilka wpadek w stylu "nie wiem, co na sobie noszę" miałam.

A widziałyście spodnie KT z najnowszego wpisu? Ona je naywa spodniami smokingowymi, a mi się one tylko i wyłącznie z dresem kojarzą A tak offtopowo: siedziałam wczoraj w fotelu jej taty w jego kancelarii. Lans

Edytowane przez Magdallen
Czas edycji: 2012-05-20 o 11:55
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 12:10   #3223
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Haha, ja też kiedyś miałam torbę z Che. Tata mi kupił. Na początku nosiłam, bo byłam przekonana, że to tylko taki sam kultowy obrazek, jak te twarze Marylin Monroe, bez większego przesłania, a torba była bardzo ładna, bo przypominała kształtem taki plecak - kostkę. Ale potem mnie uświadomiły jakieś dziewczyny idące z mną i głośno komentujące: "Głupia, ma na torbie mordercę" itd. Zaraz się dokształciłam i następnego dnia już miałam całą torbę obszytą naszywkami Ech, czyli jednak się okazuje, że kilka wpadek w stylu "nie wiem, co na sobie noszę" miałam.

A widziałyście spodnie KT z najnowszego wpisu? Ona je naywa spodniami smokingowymi, a mi się one tylko i wyłącznie z dresem kojarzą A tak offtopowo: siedziałam wczoraj w fotelu jej taty w jego kancelarii. Lans
Fakt, Che nie jest jakąś specjalnie pozytywną postacią. Nie rozumiem, czemu ludzie noszą jego podobizny na sobie. Tak samo, jak nie rozumiem, że ludzi nie oburza noszenie motywów komunistycznych na koszulkach a oburzają motywy nazistowskie. To i to wyrządziło ludzkości niesamowitą krzywdę.
Stary 2012-05-20, 12:16   #3224
lalalabamba
Wtajemniczenie

Cytat:

Koło smokingu to te spodnie nawet nie leżały Jak dla mnie, to są zwykłe legginsy z wszytymi paskami.
lalalabamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 12:24   #3225
natuso
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
http://www.rockmetalshop.pl/search.php znalazłam, tzn. nie wiem czy wyskakuje bezpośredni link, ale jako Wykonawca wpisz Nirvana i voila

http://www.youtube.com/watch?v=fregObNcHC8
Dzięki za link

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
...a całość przymierzonych rzeczy zostaje pozostawiona w przymierzalni, w widowiskowo wielkiej kupie na podłodze udusić to mało

I to mnie rozwala, chcę coś przymierzyć, a w każdej kabinie kupa ciuchów

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
oho, widze, ze nie tylko jad nas laczy.

a propos koszulek z nadrukami, to sie przyznam, ze w wieku 12 lat dostalam tiszerta z Roxette i bylam wzniebowzieta .

Też lubiłam Roxette (ale to bardzo wczesne lata podstawówki)
25/2015

natuso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 12:27   #3226
paulinalalala
Zadomowienie

Cytat:

Jeezussieee, ten zestaw jest okropny. Dawno czegoś tak strasznego nie widziałam .
Fakt, wyglądają jak zwykłe legginsy.

Słyszałam, że smutek jest odmianą lenistwa.

paulinalalala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 14:49   #3227
agneshelene
Raczkowanie

Cytat:
Fujki straszne połączenie kolorów jest jakieś takie brzydkie, a same "spodnie" kojarzą mi się z aerobikiem. Nie wiem, gdzie ona tu widzi smoking.

Na stołecznej nocy muzeów rozwaliły mnie trzy panie:

1. Blondyna, która najwyraźniej bawiła się fioletową płukanką do włosów i część włosów miała właśnie w takim kolorze, a część żółtoblond, plus bardzo ciemne odrosty. Do tego czarna koszulka z logo PiS-u, obcisłe szare szorty, czarne, jakby dziergane grube rajstopy i baleriny-piptoły w kropki. I czerwona szminka. A babka miała w sumie ładną twarz...

2. Dziewczyna w niebieskiej koszuli-mgiełce bez rękawów, która pod spód założyła czerwony stanik w pepitkę. Nie wspomnę, że koszula była mocno wycięta pod pachami

3. Kobieta koło 40, ubrana całkiem ok, jakaś jasna dżinsowa koszula, krótkie legginsy i baletki, ale miała koszmarne okulary, które najwyraźniej miały być wintydż - nawet nie umiem tego opisać innym określeniem niż "rapist glasses", prezentowane niegdyś w jednym z filmików pana Jona Lajoie. Fajnie, że na niektóre rzeczy moda wraca, ale może nie na to...
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 18:24   #3228
muron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość

Dla mnie to masakra
To przykre, naprawde.

prawdziwe Cyganki, czy tylko tak je nazywają?

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 19:04   #3229
paulinka1128
Zadomowienie

Moj rozwalacz
Mieszkam we wloszech w regionie gdzie jest dosc sporo rumunow.
Ostatnio zaproponowano mi prace na weekend w barze, znajomy powiedzial mi, ze jedna z barmanek przyjedzie po mnie.
Czekam se na parkingu pod moim domem i widze auto. Podchodze otwieram drzwi a tam babka jakies 30cos lat.
Na caly regulator leci jakas rumunska wersja naszego disco polo.
Babka ubrana w seledynowe spodnie, seledynowy top (na ramionczkach, z dekoldem i troche za krotki) do tego biale buty na obcasach i brozowa kredka do ust (lol) a na koniec krotkie natapirowane wlosy perwsza moja mysl.....czy ja jade pracowac do jakiegos nocnego klubu czy co!?!?! ale nie mowie nic...potrzebuja pieniedzy wiec wsiadam i jade z nia ale cala droge mysle....co ja kurde tu robie haha....

na koniec dodam, ze babka okazala sie bardzo sympatyczna jak widac czasmi pierwsze wrazenie bywa mylne ale dawn nie widzialam kogo tak zle ubranego [COLOR="Silver"]

Edytowane przez paulinka1128
Czas edycji: 2012-05-20 o 19:13
paulinka1128 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 20:01   #3230
anlaya
Zakorzenienie

Mój rozwalacz z dziś, ale taki pozytywnie zakręcony: na jednym z najbardziej ruchliwych skrzyżowań w Lublinie, na czerwonym świetle zatrzymuje się żółty garbus, opuszczone na maksa szyby i muzyka, którym głównym tematem jest...jodłowanie. A pani kiwa głową w rytm muzyki. Była bardzo feszyn, w końcu jodłowanie jest charakterystyczne dla muzyki ludowej Tyrolu -> http://www.makelifeeasier.pl/moda/i-%E2%99%A5-tyrol/
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 22:32   #3231
kasia95oo
Raczkowanie

pisałyście tu kiedyś o takiej znanej blogerce która miała taką nieproporcjonalną sylwetkę, ponieważ zrobiła sobie silikony i wgl, podacie mi jej bloga?
kasia95oo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 22:39   #3232
natuso
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia95oo Pokaż wiadomość
pisałyście tu kiedyś o takiej znanej blogerce która miała taką nieproporcjonalną sylwetkę, ponieważ zrobiła sobie silikony i wgl, podacie mi jej bloga?
Czyżby chodziło o Kissie? http://www.kissies.se/
25/2015

natuso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 07:56   #3233
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agneshelene Pokaż wiadomość
U mnie w podstawówce hitem były koszulki z Enrique Iglesiasem
a u mnie z Beverly Hills 90210 mieli je niemal wszyscy

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Ja miałam tak samo, jak kiedyś w House znalazłam t-shirt z rowerem i napisem Amsterdam . Od razu był mój. Piękne miasto, no i uwielbiam jazdę na rowerze miejskim .

Dzisiaj rozwalił mnie gość w puchowej kurtce. Tutaj jest spokojnie z 23 stopnie, w słońcu pewnie więcej. My z M. ubrani normalnie, w samochodzie piekarnik... a tu wyskakuje chłopek w puchówce . Nie wiem... może czarni mają jakieś inne odczuwanie temperatury, no ale bez jaj. M. mi potem powiedział, że Turcy od niego z pracy też chodzą ubrani, jak na Syberię, mimo, że jest ciepło.
kiedy jestem w Niemczech u ojca, nie mogę się nadziwić, ile można mieć na sobie warstw, nieważne, że jest prawie 30 stopni, Turczynki mają spodnie, na to jakieś tuniki, koszulki, swetry, a na tym wszystkim jeszcze plaszcz (no i chustę na głowie),
zresztą często widzę tam kozaki w upale, czy jakieś grube płaszcze

co do ostatniego zestawu K.T.,
qrde, nawet mnie rozwalił fajna bluzka i buty, ale te spodnie średnio pasują.
poza tym -->spodnie smokingowe? wtf wyglądają jak zwykłe legginsy z pasami po bokach.
już wolę Horodyńską w dresach , serio

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 10:00   #3234
miss kitsch
Zakorzenienie

http://www.makelifeeasier.pl/img/ima...419%281%29.jpg

Postarzona pańcia. Abstrahując od tego czy to zestaw ładny, nieładny modowy czy feszyn - Kaśka ubiera się kompletnie niefajnie jeśli chodzi o wiek. Wygląda jak młodsza siostra swojej mamy a nie córka.

Wylaszczona, niepotrzebnie elegancka pańcia
Stary 2012-05-21, 10:36   #3235
rousse
BAN stały

Mój rozwalacz: młody facet,trochę przy kości tak średnio, ciuchy markowe, ale z opadającymi spodniami odsłaniającymi rowek

Cytat:
Napisane przez sensualangel Pokaż wiadomość
Wasze chamstwo mnie przerosło, nie spodziewałam się tego i żałuje że jednak należałam do takiego klubu
Masz rację w 100% . Ja też załuję, że nie odeszłam po twoim odejściu, jedno co mi się nasuwa jak pomyślę o tym klubie
Teraz oprócz chamstwa doszly "rządy" VisionAM: najpierw zaczęła usuwać userki, które nie udzielały się tak często jak ona sobie tego życzyła , bez głosowania, bo jak to napisała "nie musi się tłumaczyć" chciała nawet wywalić Lagerfieldised, twórczynię zamkniętego wątku... Ja byłam przeciwko wyrzucaniu kogokolwiek bo to niegrzeczne, ale oczywiscie nie miałam nic do powiedzenia ogólnie za często byłam przeciwko , ostatnio przegięła jak doszło nawet do usuwania przez nią postów, jeśli przedstawiały odmienną od jej opinię np zrobiła wątek z listą i kazała wpisywać swój nick z google... ja napisałam jej w tym wątku, że nie podam, żeby inne też nie pisały, bo uważałam to za głupotę, bo można to pisać na priv. Post zniknął. Jak zapytałam czemu to samica alfa i dwie samice beta (a nawet delta) rzuciły się na mnie z zębami .

O tym, jakie tam są osoby najlepiej obrazuje fakt: wpadły na pomysł zrobienia "pamiętniczka z wuppertal", który będą sobie przesyłać i w którym będą wklejać [uwaga]: kolaże, wycinanki i inne robótki ręczne na temat ...obgadywanych blogerek... Miałam oczy jak pięć złotych jak to przeczytałam, mi się to osobiście skojarzyło z niektórymi bohaterami "Milczenia Owiec" ... ale chyba tylko mi , bo pomysł się przyjął i zebrały już adresy do wysyłki, a nawet się kłóciły , która będzie miała tę księgę na stałe Ja się jakoś wykręciłam i podsunęłam im pomysł na blog... którego żaluję i w którym i tak w końcu nie napisałam ani słowa , bo Vision zakazała i napisała, że "ona tu pisze i jej nie przeszkadzać".
Na szczęscie na wątek ze spotkaniem klubowym nawet nie wchodziłam, bo wtedy już, po tym, co niektóre pisały wstydziłabym się raczej pokazać z niektórymi w publicznym miejscu, a na osobności bym się bała, jeszcze by mi wciskały ten swój koszmarny "pamiętniczek"

Idę sobie podgryźć żyły, że nie jestem w takim klubie
Czekam aż samice beta tu wpadną się na mnie rzucić ale tu jest modertura (jeszcze jedeno PW do mnie i to zgłaszam do moda, słyszysz nicRu?)
rousse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 10:45   #3236
curry
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
http://www.makelifeeasier.pl/img/ima...419%281%29.jpg

Postarzona pańcia. Abstrahując od tego czy to zestaw ładny, nieładny modowy czy feszyn - Kaśka ubiera się kompletnie niefajnie jeśli chodzi o wiek. Wygląda jak młodsza siostra swojej mamy a nie córka.

Wylaszczona, niepotrzebnie elegancka pańcia
Tak ciezko zrozumiec, ze ktos w wieku 20 paru lat moze preferowac elegancki styl?
Mam 23 lata, teraz zaczynam sie zastanawiac ile osob mnie nazywa postarzona pańcia jak wskocze w klasyczna sukienkie i czolenka. O zgrozo do tego uwielbiam marynarki.

rousse
ten watek juz dawno wg mnie przekroczyl granice, jak ktos po raz pierwszy wkleil zdjecie osoby i zaczal ja krytykowac. Jestem pewna, ze nie o to chodzilo autorce pierwotnego watku.
Dziwi mnie tylko, ze moderatorzy przymykaja na to oko, ale w sumie nic mi do tego.

Edytowane przez curry
Czas edycji: 2012-05-21 o 10:49
curry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 10:53   #3237
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Uwielbiam wizażowe skandale!

A co do pańciowatości to też nie kumam - poza tymi mało fortunnymi spodniami to według mnie wygląda całkowicie normalnie, ale może ja się nie orientuję i jest jakaś niepisany ban na cokolwiek innego niż tiszert, dżinsy i trampki poniżej 30 roku życia
Stary 2012-05-21, 10:55   #3238
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rousse Pokaż wiadomość
Mój rozwalacz: młody facet,trochę przy kości tak średnio, ciuchy markowe, ale z opadającymi spodniami odsłaniającymi rowek

Masz rację w 100% . Ja też załuję, że nie odeszłam po twoim odejściu, jedno co mi się nasuwa jak pomyślę o tym klubie
Teraz oprócz chamstwa doszly "rządy" VisionAM: najpierw zaczęła usuwać userki, które nie udzielały się tak często jak ona sobie tego życzyła , bez głosowania, bo jak to napisała "nie musi się tłumaczyć" chciała nawet wywalić Lagerfieldised, twórczynię zamkniętego wątku... Ja byłam przeciwko wyrzucaniu kogokolwiek bo to niegrzeczne, ale oczywiscie nie miałam nic do powiedzenia ogólnie za często byłam przeciwko , ostatnio przegięła jak doszło nawet do usuwania przez nią postów, jeśli przedstawiały odmienną od jej opinię np zrobiła wątek z listą i kazała wpisywać swój nick z google... ja napisałam jej w tym wątku, że nie podam, żeby inne też nie pisały, bo uważałam to za głupotę, bo można to pisać na priv. Post zniknął. Jak zapytałam czemu to samica alfa i dwie samice beta (a nawet delta) rzuciły się na mnie z zębami .

O tym, jakie tam są osoby najlepiej obrazuje fakt: wpadły na pomysł zrobienia "pamiętniczka z wuppertal", który będą sobie przesyłać i w którym będą wklejać [uwaga]: olakże, wycinanki i inne robótki ręczne na temat ...obgadywanych blogerek... Miałam oczy jak pięć złotych jak to przeczytałam, mi się to osobiście skojarzyło z niektórymi bohaterami "Milczenia Owiec" ... ale chyba tylko mi , bo pomysł się przyjął i zebrały już adresy do wysyłki, a nawet się kłóciły , która będzie miała tę księgę na stałe Ja się jakoś wykręciłam i podsunęłam im pomysł na blog... którego żaluję i w którym i tak w końcu nie napisałam ani słowa , bo Vision zakazała i napisała, że "ona tu pisze i jej nie przeszkadzać".
Na szczęscie na wątek ze spotkaniem klubowym nawet nie wchodziłam, bo wtedy już, po tym, co niektóre pisały wstydziłabym się raczej pokazać z niektórymi w publicznym miejscu, a na osobności bym się bała, jeszcze by mi wciskały ten swój koszmarny "pamiętniczek"

Czekam aż samice beta tu wpadną się na mnie rzucić ale tu jest modertura (jeszcze jedeno PW do mnie i to zgłaszam do moda, słyszysz nicRu?)
Rousse gdybym zniżyła się do twojego marnego poziomu to mogłabym teraz przekleić do tego wątku twoje posty z klubu albo co lepsze ich printscreeny żebyś się nie mogła wykręcić, że to nie ty pisałaś i ciekawa jestem czy wtedy byłabyś taka mądra i odważa żeby z kimkolwiek dyskutować.

Co do pogrubionego - uważam, że masz problemy ze sobą i interpretacją rzeczywistości, bo żadna z tych rzeczy nie miała miejsca.
Ale pisz sobie dalej co ci przyjdzie do głowy.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 10:56   #3239
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rousse Pokaż wiadomość

O tym, jakie tam są osoby najlepiej obrazuje fakt: wpadły na pomysł zrobienia "pamiętniczka z wuppertal", który będą sobie przesyłać i w którym będą wklejać [uwaga]: kolaże, wycinanki i inne robótki ręczne na temat ...obgadywanych blogerek... Miałam oczy jak pięć złotych jak to przeczytałam, mi się to osobiście skojarzyło z niektórymi bohaterami "Milczenia Owiec" ... ale chyba tylko mi , bo pomysł się przyjął i zebrały już adresy do wysyłki, a nawet się kłóciły , która będzie miała tę księgę na stałe Ja się jakoś wykręciłam i podsunęłam im pomysł na blog... którego żaluję i w którym i tak w końcu nie napisałam ani słowa , bo Vision zakazała i napisała, że "ona tu pisze i jej nie przeszkadzać".

rousse, dlaczego jedziesz po wszystkich dziewczynach?
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 10:57   #3240
curry
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Uwielbiam wizażowe skandale!

A co do pańciowatości to też nie kumam - poza tymi mało fortunnymi spodniami to według mnie wygląda całkowicie normalnie, ale może ja się nie orientuję i jest jakaś niepisany ban na cokolwiek innego niż tiszert, dżinsy i trampki poniżej 30 roku życia
O to, to! Ile razy akurat KT byla na watku obsmarowana jak zalozyla kiecki i szpilki. No ludzie! Sukienki sa dla kobiet, dlaczego nie mozna ich nosic na co dzien? Nie rozumiem mentalnosci naszego spoleczenstwa...

curry jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości