|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cześć!
Cytat:
Akurat planujemy bardziej przyłożyć się do sprzątania i porobić porządki w szafie i półkach. Kupujemy też choinkę i zrobimy pierniczki/ciasteczka ![]() Cytat:
U mnie też bywają jakieś niewielkie różnice, ale nie przeszkadzają w użytkowaniu ubrań ![]() Mignęło mi coś na FB, ale, szczerze mówiąc, nie doczytałam, o co w tym chodzi. |
||
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale za to najgorsza robote u babci zrobilam
|
|
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
Boska pogoda u nas. Słońce i -6 ![]() No tak jako jedyny komputer domowy to się nie nadaje- za mały dysk.
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja dziś pracuję w domu. Od trzech dni boli mnie głowa... stres, niedotlenienie? zatoki? nie wiem, co z tym zrobić... Kupiliśmy dysk 750G i ponad 17 cali ekran. Jest duży, ale wzrokowo dobrze się na nim pracuje i ogląda filmy w łóżku
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kazdy ma inne potrzeby Tego np. pan w sklepie nie rozumiał i cały czas nam tłumaczył że ten "nasz" laptop to ma mało pamięci i bez sensu go kupować Tyle że on nie wiedział że my w kompie domowym mamy 1,5 TB i ekran ledowy 24 cale . Zresztą mamy kompa z telewizorem podpiętego - wystarczy przesunąć kursorem film z ekranu monitora na telewizor i już mamy kino Do pracy na lapie to mąż potrzebuje 100 GB.
|
|
#3216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć.
![]() O tak dziś jest pięknie ![]() Cytat:
mam tak gdy tylko mnie trochę przewieje.Ja też prezentów nie mam nawet nie wiem co Tz kupić ale za to wiem co ja chce ![]() Na święta nie sprzątam jakoś szczególnie wigilia u teściów. Upieke ciasteczka i sernik jak zwykle
|
|
#3217 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Cytat:
bo ja nawet nie wiem, co z drobnych rzeczy bym chciała - wszystko sobie na bieżąco kupuję ![]() Potrzebuję nieustająco kilku grubszych rzeczy, no ale nie kupujemy tak drogich prezentów. Jechałam dziś dwa razy dłużej do pracy, bo na drogach jest ślizgawica. W dodatku odśnieżanie i skrobanie szyb na mnie czekało. postanowiłam przesiąść się na autobus na zimę - jak będzie mróz i śnieg - chyba będę dojeżdżać w tym samym czasie, co autem, więc nie ma sensu. Autobus wyjdzie mi pewnie sporo taniej. Jutro przyjadę autobusem i zobaczę |
||
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż właśnie wymyślił że powinniśmy sobie od tego roku robic prezenty..żeby Mani uczyć tradycji, zeby miala radochę. No ok..niech mu będzie.
Wiem jaką bluzę chce to mu kupię jak pensja przyjdzie. Ja oczywiście zazyczyłam sobie pandore. Mani się kupi zabawkę![]() Wigilia w tym roku super bo tesciowa idzie do pracy na cały dzień - wraca o 19 więc ominie nas jeżdżenie w te i we wte- cały dzień u mojej mamy będziemyDobrze że w tym roku święta tak fajnie wypadają- w weekend przed wigilią się kupi choinkę i ogarnie jako tako mieszkanie
|
#3219 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, każdy potrzebuje czegoś innego, dlatego trzeba się porządnie naczytać informacji, żeby odpowiednio rozmawiać z doradcami. Cytat:
Ja nie wiem, co dostanę, ale wiem, że TŻ już wie ![]() Ja też nie sprzątam i nie gotuję. Weekend przed świętami spędzę już u rodziców, więc będziemy wspólnie gotować ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
jak tam Mikołaj was odwiedził? ![]() Cytat:
|
|
|
#3221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie ja wszystko raczej mam kupuje na bieżąco jakieś drobiazgi dla siebie właśnie
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2012-12-06 o 10:48 |
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostaję je od TŻta co drugą zimę - w ubiegłym roku na święta
|
|
|
|
|
#3223 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze że mam męża w domu i do tego ewidentnie mnie kocha - dziś wstał o 7:30 tylko po to żeby ,mi samochód rozgrzać i odśnieżyć .---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
Prezenty mają być do 120 zł.![]() Cytat:
A Manie wczoraj![]() Cytat:
Moimi zimowymi perfumami jest ta Lolita http://www.dolce.pl/lolita_lempicka/...icka/2387.php5
|
|
#3224 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilko, mój Tz nie umie robić niespodzianek.
ile razy mu mowie kup mi coś sam, albo jesteśmy na zakupach i mowie O TO CHCIALABYM DOSTAC, to nie... Muszę wybrać, zamówić sama najlepiej jeszcze bym zapakowala
|
#3225 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
ja co roku dekoruje swoje pokoje na święta Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hania dziękuję za kupon a korzystając z okazji że wyszłam z domu kupiłam i sobie prezent a z milszych rzeczy wygrałam dziś 200 zł bon na depilacje laserową i Panie jako że już byłam ich klientką powiedziały że przetrzymają mi go do czasu zakończenia karmienia
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie Mikołaja nie było, bo tż wczoraj pojechał do rodziców
|
|
|
|
#3227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przed 9 to nawet bym powiedziała sprawnie, tylko żeby był przystanek blisko i pasujący autobus ![]() Ewidentnie maz Cię kocha ![]() Lolity nie wachalam nigdy ja lubię perfumy w ogóle, mam kilka ulubionych zapachów ever:Coco Mademoiselle Jadore Dior Bright Crystal Versace Pure DKNY Shalimar Guerlain - tez taki zimowy
|
|
#3228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tej pory raz mi zrobił niespodziankę...w tym roku w połowie października , załatwiał sprawy w mieście , wpadł do mnie do biura na kawę..nagle wstał i mówi zaraz wracam. Pomyslałam że poszedł po papierochy do kiosku- a ten wrócił po 10 min z Pandorą Teraz też mnie poprosił o kilka typów na prezent- coś z tego wybierze zeby była jako taka niespodzianka- zmienia mi się chłop Cytat:
![]() Cieszę się że skorzystałaś....i pośrednio, dzięki mnie, perfumy sobie kupiłaś ![]() --------- co do nietrafionych zakupów. Mi zupełnie nie przydał się leżaczek , bujaczek. Mania i tak bardziej w foteliku samochodowym lubiła siedzieć,a teraz to już w ogóle nie ma mowy o tym żeby ją gdzieś posadzić. Poza tym wszystko co kupiłam czy dostałam bardzo nam się przydało.
|
|
#3229 |
|
Wtajemniczenie
|
Jodie, jakie perfumy?
Lepiej nie skakaj po krzesłach dobrze ze na trochę udało Ci się wyjść gratuluje wygranej.Ja dostałam od Mikołaja czerwony polar, bo cały czas mi zimno
|
#3230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz chciałabym czytnik e-booków ale jak już kupować to kindla a to na razie poza naszym zasięgiem finansowym Cytat:
Mata się średnio sprawdziła. Ja na święta nic nie robię,trochę sprzątniemy, mamie dam kasy i niech zrobi i dla nas coś do jedzenia. Z B upieczemy pierniki bo będzie miał z tego frajdę. Prezenty dla B są, TZowi miałam kupić pokrowce do samochodu ale nie może się zdecydować jakie. Jeszcze za tydzień młodego urodziny, a w styczniu chrzciny planujemy
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2012-12-06 o 11:20 |
||
|
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście autobusem z dzieckiem odpada- w ogóle sobie nie wyobrażam z tymi wszystkimi tobołami, jeszcze zimą- oł noł ![]() Ja Lolitę kocham miłością dozgonna. Shalimar Guerlain- tych nigdy nie wąchałam. Słodkie?
|
|
#3232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha, ha - ta Lolitka też jest w moich zbiorach, ale dla mnie to zapach całoroczny Używam szczególnie do niebieskich i granatowych ciuchów![]() Oprócz tego mam jeszcze tę Lolitkę: http://www.dolce.pl/lolita_lempicka/si_lolita/8100.php5 - to mój zapach przełomu zimy/wiosny szczególnie I Euphoria CK kojarząca mi się z końcówką wakacji ![]() Ale nadal poszukuję nowej inspiracji. Jak znosicie rozłąkę? Coś się klaruje w kwestii pracy? Cytat:
![]() Faktycznie te niespodzianki mu się udają, ale są tego rodzaju, że właśnie wyłapie, że coś mi się podoba... a czasem po prostu wymyśli i trafi - tak jest z biżuterią. Chociaż mikołajki są standardowe, bo od kilku lat dostaję ładny kalendarz ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Ja też chcę Kindla |
|||
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
różnie, raz lepiej, raz gorzej. Myślałam, ze tż jest w lepszej sytuacji, bo to ja zostaję sama, ale jednak chyba on ma gorzej. W pewnym wieku nie można już mieszkać z rodzicami po prostu.
Jutro ma rozmowę o pracy tam u rodziców. U mnie cisza na razie |
|
|
|
#3234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do dekoracji to chyba tak zrobię - chociaż wierzę ze TZ da sie namówić i powiesi wszystko Cytat:
a depilacje laserowa polecam - jak dla mnie rewelacja ![]() umówiłam sie dziś na połówkowe - na 21.12 - liczone wg OM do super lekarki ależ sie cieszę
|
|
|
#3235 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio mi ciężko się zrobiło w torebce i zaczęłam zgłębiać temat czytników - też kindle chce, ale na razie to odległy temat ![]() Też bede piekła ciastka z moim przyszłym potencjalnym dzieciaczkiem ![]() Cytat:
![]() One są takie słodko korzenno duszace? Nie wiem jak je opisać ale są piękne ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Dziewczyny, czym czyscicie Emu?
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przy staruszkach miałam ten zestaw oryginalny, ale on wcale jakiś cudowny nie jest na dodatek za taka kasę. A nowe kupiłam wiosna, psiknelam impregnatem i leżały czekając na zimę. Juz w nich trochę pochodzilam i wypadałoby je wyczyścić
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Kurcze, jest dziś 6.12. a ja już nie mam pół wypłaty ![]() dostaliśmy dziś na szczęście małą premię mikołajową, akurat pokryje mi to koszt jakiejś części prezentów |
|
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja choruję na takie cuda: http://wkruk.pl/product-pol-2315740-KOLCZYKI.html http://wkruk.pl/product-pol-2315741-KOLCZYKI.html http://wkruk.pl/product-pol-2319509-KOLCZYKI.html http://wkruk.pl/product-pol-2315743-KOLCZYKI.html ale nie spodziewam się ich posiadania
|
|
|
|
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanawiałabym się nad podgrzewaczem - przy drugim synku przeszłam na termos Generalnie przy drugim dziecku okazuje się, że sporo rzeczy można nie mieć -nawet taka karuzelka była użyta tylko kilka razy, termometr do kąpieli w ogóle
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.

) a byłam pewna, że wszystko będzie idealnie pasować
U mnie też bywają jakieś niewielkie różnice, ale nie przeszkadzają w użytkowaniu ubrań 

mam tak gdy tylko mnie trochę przewieje.