Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes > Służby mundurowe

Notka

Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-07, 19:23   #3211
YourFashion
Raczkowanie

Odp: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III

.

Edytowane przez YourFashion
Czas edycji: 2013-08-09 o 19:34
YourFashion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 20:51   #3212
Daga2805
Raczkowanie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III

Cytat:
Napisane przez tyna841 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez tyna841
hej dziewczyny,

czy jest może tutaj ktos z poznania, którego mężczyzna pójdzie na szkółkę pod koniec sierpnia?mój idzie i byłoby miło z kimś pogadać...

Cześć jestem z Poznania ale moj już raczej w sierpniu nie idzie tylko we wrześniu.
Edytowane przez Daga2805
Czas edycji: Wczoraj o 21:58

no mój w sierpniu juz idzie,mam nadzieje ze nie bedzie tak źle, a ty masz przynajmniej miesiąc dłuzej ze swoim

Niby dłużej o miesiąc, ale Twój szybciej wróci; )

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Daga2805 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 19:45   #3213
Marita1203
Raczkowanie

Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III

..

Edytowane przez Marita1203
Czas edycji: 2013-08-11 o 20:14
Marita1203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 20:36   #3214
Rotkohl
Zakorzenienie

.........

Edytowane przez Rotkohl
Czas edycji: 2013-08-11 o 21:19
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 22:02   #3215
megiii85
Raczkowanie

Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
mój też za tydzień przyjeżdza ja to w sumie nie mam co opowiadac siedze teraz na praktykach i z nudów kase wydaje na wyprzedażach i allegro, zero sensacji kłótni i telenowelii
Też bym sobie kasę powydawała na jakieś ciuszki, ale z tż oszczędzamy na generalny remont i na tegoroczne wakacje ;p
Człowiek pracuję dzień w dzień i jeszcze pasa zaciskać trzeba....
megiii85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 22:30   #3216
Rotkohl
Zakorzenienie

.........

Edytowane przez Rotkohl
Czas edycji: 2013-08-11 o 21:19
Stary 2013-08-09, 14:13   #3217
megiii85
Raczkowanie

Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska

Cytat:
Z kosmetykami mam gorzej szczególnie zele do mycia/szampony/odzywki do włosów, zapasy mam na rok w przód conajmniej ale zawsze mnie cos skusi bo ładnie pachnie.

kurde kończe te wywody bo sie tak rozpisałam
Ja też mam fioła na punkcie kosmetyków, ale nie aż takiego jak Ty ;p
nigdy takich zapasów nie miałam heheheh.

Dziewczyny poradźcie mi coś na suche zniszczone włosy.. witaminy nic nie dają używałam różne odżywki i te za 7 zł i te za 90. Jeśli chodzi o maski to samo, robiłam maski z oleju kokosowego i rycynowego, ale to dalej nic nie pomaga nie wiem co już mam zrobić z tym moim sianem, teraz przez te słońce mam dopiero wysuszone.
Stary 2013-08-09, 14:53   #3218
YourFashion
Raczkowanie

Moze nowa linia z garniera? Ta co cofa rok zniszczen. Ale musiałbyś kupic szampon odżywke i serum. Ja dodatkowo stosuje raz w tygodniu maseczke z wax do suchych a farbuje henna w tubce. Mam bardzo lśniące i w ogole mi się nie rozdwajaja

Stary 2013-08-09, 15:12   #3219
megiii85
Raczkowanie

Dot.: Odp: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III

Cytat:
Napisane przez YourFashion Pokaż wiadomość
Moze nowa linia z garniera? Ta co cofa rok zniszczen. Ale musiałbyś kupic szampon odżywke i serum. Ja dodatkowo stosuje raz w tygodniu maseczke z wax do suchych a farbuje henna w tubce. Mam bardzo lśniące i w ogole mi się nie rozdwajaja

ile ta maska kosztuje? Długo ją trzymasz na głowie stosujesz też czepek foliowy plus ręcznik ?Ja nigdy w życiu nie farbowałam włosów mam bardzo ciemne grube kręcone włosy, ale za to strasznie suche nie wiem od czego. Może taka moja natura. Ograniczam do minimum stosowanie wszelkiego rodzaju sprzętu typu suszarka lokówka prostownica, a mimo tego włosy są jakie są.

Edytowane przez megiii85
Czas edycji: 2013-08-09 o 15:13
Stary 2013-08-09, 16:19   #3220
YourFashion
Raczkowanie

A ja prostuje, susze i myje codziennie. Jedynie mi sie od gury przetłuszczaja. Ja maske nakladam na 25 minut, z czepkiem i na to recznik. Czepek będziesz miala w odzywce. Kosztuje ona 25 zl w superpharmie. Czasami jest promocja a serum nakladam po myciu od polowy włosów az do koncowek

Stary 2013-08-09, 16:31   #3221
megiii85
Raczkowanie

Cytat:
A ja prostuje, susze i myje codziennie. Jedynie mi sie od gury przetłuszczaja. Ja maske nakladam na 25 minut, z czepkiem i na to recznik. Czepek będziesz miala w odzywce. Kosztuje ona 25 zl w superpharmie. Czasami jest promocja a serum nakladam po myciu od polowy włosów az do koncowek

no tak to niestety jest każda z nas jest inna. Spróbują kupić sobie tą maskę i zobaczymy. Denerwuje mnie fakt, że te maski trzeba tyle trzymać - eh na nic czasu nie umiem znaleźć ciągle mi go brakuje...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-09, 16:43   #3222
tyna841
Przyczajenie

Cytat:
Ja jestem z Pz i moj jest w Pile? A twoj gdzie idzie

o jak fajnie ktoś się znalazł mój dopiero k.20 sierp sie dowie gdzie, są podobno 3 opcje do wyboru Piła, Słupsk, Legionowo... wiadomo byłoby dobrze gdyby Piła bo to blisko z Pz, nie wiem czym oni się kierują jak ludzi wysyłają
a twój długo już jest?

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Daga2805 Pokaż wiadomość
Niby dłużej o miesiąc, ale Twój szybciej wróci; )

nom niby tak w maju ślub więc mam nadzieję, że mi szybko ten czas zleci...
tyna841 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 17:03   #3223
megiii85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tyna841 Pokaż wiadomość
nie wiem czym oni się kierują jak ludzi wysyłają
wysyłają tam gdzie jest miejsce
Stary 2013-08-09, 17:59   #3224
tyna841
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez megiii85 Pokaż wiadomość
wysyłają tam gdzie jest miejsce

oby miejsce było w Pile

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez megiii85 Pokaż wiadomość
Ja też mam fioła na punkcie kosmetyków, ale nie aż takiego jak Ty ;p
nigdy takich zapasów nie miałam heheheh.

Dziewczyny poradźcie mi coś na suche zniszczone włosy.. witaminy nic nie dają używałam różne odżywki i te za 7 zł i te za 90. Jeśli chodzi o maski to samo, robiłam maski z oleju kokosowego i rycynowego, ale to dalej nic nie pomaga nie wiem co już mam zrobić z tym moim sianem, teraz przez te słońce mam dopiero wysuszone.

olej rycynowy ma do siebie to że wysusza, spróbuj maski do włosów dostępnych w aptekach treatment wax, sa i dla włosów blond i ciemnych. stosuje się je 3 razy w tyg. ja zauważyłam różnicę po stosowaniu
tyna841 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 18:09   #3225
Longlife
Raczkowanie

Stosowanie wszystkiego jednej serii jest dobre, może pomóc bo wszystko jest jednej firmy, ale ja od siebie polecam stosowanie jedwabiu, ale maseczka z żółtka, oliwy z oliwek i polowy cytryny też może pomóc, ale to zależy od włosa .

Edytowane przez Longlife
Czas edycji: 2013-08-09 o 21:59
Longlife jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 19:33   #3226
YourFashion
Raczkowanie

Albo zainwestuj w odżywianie u fryzjera? Kup sobie pakiet na grouponie ja często korzystam i naprawdę jest efekt
Stary 2013-08-09, 19:44   #3227
megiii85
Raczkowanie

Cytat:
Albo zainwestuj w odżywianie u fryzjera? Kup sobie pakiet na grouponie ja często korzystam i naprawdę jest efekt
Dziękuję za porady dziewczynki, ale z jakiś pakietów u fryzjerów korzystać nie będę. Jestem szczerze mówiąc przeciwnikiem wydawania kasy na tego typu rzeczy jak wspominane odżywianie u fryzjera, kosmetyczki itd wolę tą kasę przeznaczyć na jakiś wypad do aqua parku, tenisa czy po prostu przejeść w knajpie , ale mimo to dziękuję za wskazówkę.
Stary 2013-08-09, 20:01   #3228
Rotkohl
Zakorzenienie

.....

Edytowane przez Rotkohl
Czas edycji: 2013-08-11 o 21:20
Stary 2013-08-09, 20:11   #3229
megiii85
Raczkowanie

Cytat:
włosy to już martwe komórki i zregenerować Ci ich nic nie zregenuje, mozna tylko zamaskować problem, a witaminy itp przyczynia sie do tego ze nowe włosy bedą w lepszej kondycji. Olej kokosowy nie nadaje sie do włosów wysoko i srednio porowatych bo moze jeszcze wieksze siano robić i puch. Fajna jest maseczka z gliskura czarna, ale trzeba uważać z nią i nakłądać z daleka od skóry bo potrafi obciazyć, odżywki b/s też są spoko, seria z olejkiem arganowym MArionu sprej i serum, 3 minute miracle też sobie nieźle radzi.
Po pierwsze łągodny szampon najlepiej bez SLS który dodatkowo nie będzie wysuszał, ja jestem zadowolona z green pharmacy z nagietkiem i tym do włosów przetłuszczonych, bo jakieś inne co próbowałam mi w\z kolei włosów nie myły.

ja bym sie nie do końca zgodziła z tym ze stosowanie wszystkiego z jednej firmy do włosów jest dobre, bo szampon powinnismy dobrać do skóry głowy a odżywke do włosów. Druga sprawa że nawilzajace szampony, odżywcze, mogą zanadto obciążyc włosy.
Od dawna używam szamponów bez SLS, szczególnie przypadł mi do gusty szampon dla dzieci babydream jak dobrze pamiętam mam nadzieję, że nie zrobiłam błędu w pisowni wspominany szampon kupuję w Rossmannie, ponoć na dłuższą metę dziecięcych szamponów też nie powinnyśmy stosować ponieważ nasze włosy są inne od włosów dziecka dlatego na zmianę stosuję dziecięcy i szampon z firmy Alterra również z Rossmanna. Spróbuję kupić tą maskę z Waxa może ona okaże się zbawienna i poprawi kondycję moich włosów. Najlepszą chyba opcją będzie podcięcie końcówek i dopiero zastosowanie maski. A olejek arganowy stosuję na twarz, szyję i dekolt żeby dłużej pozostać młodą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-09, 20:56   #3230
Rotkohl
Zakorzenienie

......

Edytowane przez Rotkohl
Stary 2013-08-09, 21:08   #3231
megiii85
Raczkowanie

Cytat:
mi babydream platał włosy i wysuszał bardziej, to samo z alterra (wersja z granatem) wiec nie każdy szampon bez SLS jest taki sam Waxa mam i nie polecam, nie dosć że smierdzi to nie robi nic zużywam go teraz przy olejowaniu, z 20 minut przed myciem włosów nakąłdam na włosy zeby potem olej sie lepiej zmył
a argan w nocy pod oczy nakładam
To jaki używasz szampon bez SLS? Też bawisz się w olejowanie ? Jakiego oleju używasz? Kiedyś używałam maskę z Kallosa(taka mleczna) i byłam całkiem zadowolona może wrócę do niego. Musiałabym powąchać tego Waxa, bo jak śmierdzi to nawet tego nie tykam. Mam jakąś głupią obsesję na punkcie zapachów kosmetyków. Argan eliksir młodości ponoć szkoda tylko, że takie drogi gdyby był tańszy to używałabym czasem zamiast balsamu.
Stary 2013-08-09, 21:41   #3232
Rotkohl
Zakorzenienie

.......

Edytowane przez Rotkohl
Stary 2013-08-09, 22:03   #3233
megiii85
Raczkowanie

Dużo czytałam pozytywnych opinii na temat olejowania dlatego też próbowałam swego czasu, ale zabierało mi to za dużo czasu, bo jednak taki olej trzeba nałożyć na dobre kilka minut owinąć głowę w czepek i założyć ręcznik - a na takie rzeczy nie mam czasu, bo zwykle na szybko myje jakaś odżywka i tyle. Całymi dniami jestem w pracy w domu trzeba ogarnąć iść pobiegać, albo na siłownie więc czasem na siłowni skorzystam z prysznica wymyję włosy założę czapę i pędzę do domu żeby spędzić czas z tż i tym sposobem moje włosy wyglądają jak wyglądają, bo nie ma po prostu kiedy o to porządnie zadbać.

Ja też stosuję olejowanie od środka czyli piję olej lniany na zmianę z tranem i oliwą z oliwek.
Stary 2013-08-09, 22:17   #3234
Rotkohl
Zakorzenienie

.......

Edytowane przez Rotkohl
Stary 2013-08-09, 22:21   #3235
megiii85
Raczkowanie

Cytat:

Podziwiam Cie z tym piciem lnainego ja bym nie dała rady.
Nie ma źle łyżka oleju i zaraz popijam wodą, albo herbatą. Idzie się przyzwyczaić.
Stary 2013-08-10, 09:09   #3236
patision
Raczkowanie

Ja mogę się wypowiedzieć na ten temat :P po rozjaśnieniu moich czarnych włosów miałam mega wysuszone i zniszczone włosy :/ i kupiłam sobie maskę firmy Schwarzkopf Gliss Kur do bardzo zniszczonych włosów. Maskę trzyma się 1 min oczywiście można dłużej ja różnie trzymam jak się śpieszę to 1min a jak mam czas to do 5-10min max. I pomogła mi tam maska mam tylko jeden mały kosmyk zniszczony ale jest pod spodem włosów więc nie widać ale na całą resztę głowy mi bardzo pomogła a ten olejek rycynowy itd to gó*no daje i uzywałam tak samo tej maski wax i też nic kupe rzeczy używałam byłam u dermatloga bo bardzo mi włosy wypadają wydałam ponad 300zł na jakieś wynalazki od tego dermatologa i nic nie pomogło używam szamponu L'oreal Elseve argenine resist to na wypadające włosy i zauwazyłam że już troszkę mniej wypada przynajmniej przy rozczesywaniu dlatego zamierzam kupić maskę z tej samej firmy na wypadające włosy i zobaczyć czy podziała

Edytowane przez patision
Czas edycji: 2013-08-10 o 09:13
patision jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 11:18   #3237
megiii85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patision Pokaż wiadomość
Ja mogę się wypowiedzieć na ten temat :P po rozjaśnieniu moich czarnych włosów miałam mega wysuszone i zniszczone włosy :/ i kupiłam sobie maskę firmy Schwarzkopf Gliss Kur do bardzo zniszczonych włosów. Maskę trzyma się 1 min oczywiście można dłużej ja różnie trzymam jak się śpieszę to 1min a jak mam czas to do 5-10min max. I pomogła mi tam maska mam tylko jeden mały kosmyk zniszczony ale jest pod spodem włosów więc nie widać ale na całą resztę głowy mi bardzo pomogła a ten olejek rycynowy itd to gó*no daje i uzywałam tak samo tej maski wax i też nic kupe rzeczy używałam byłam u dermatloga bo bardzo mi włosy wypadają wydałam ponad 300zł na jakieś wynalazki od tego dermatologa i nic nie pomogło używam szamponu L'oreal Elseve argenine resist to na wypadające włosy i zauwazyłam że już troszkę mniej wypada przynajmniej przy rozczesywaniu dlatego zamierzam kupić maskę z tej samej firmy na wypadające włosy i zobaczyć czy podziała
Tak to już jest każdy ma inną strukturę włosa i na każdego co innego działa w każdym bądź razie dziękuję za rady
Stary 2013-08-10, 12:07   #3238
Marita1203
Raczkowanie

,,

Edytowane przez Marita1203
Czas edycji: 2013-08-13 o 22:04
Marita1203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 13:41   #3239
erk
Rozeznanie

Hihi za 2 tyg nasi wracają ze słupska też już odliczam

Oliwcia mój Aniołeczek 08.04.2016

1cs

erk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 14:13   #3240
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marita1203 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nasi Panowie za 2 tyg już będą wracać do domku z Piaseczna nawet nie wiecie jak ja się cieszę i już tego pragnę!!!!!

i niech te 14 dni szybko zlecą heheeh
no też się cieszę tym bardziej, że mój dzisiaj w nocy przyjedzie, a dopiero we wtorek ma służbę, więc tym bardziej szybko zleci

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Służby mundurowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości