![]() |
#3241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Starsza pani przyjemnej podróży i cudownych dni w czasie pobytu w rodzinnym mieście
![]()
#3242 |
Zadomowienie
|
Witam w tak piekna sloneczna Niedziele
![]() Ide dzisiaj z mezusiem i znajomymi na mecz naszej druzyny ![]() ![]() starsza pani zycze Tobie wspanialych,pieknych,cudo wnych,niezapomnianych chwil i dni w Szczecinie ![]() ![]() Was dziewczyny tez pozdrawiam i ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3243 |
Zadomowienie
|
A u nas leje,,,i jest bardzo sennie....Mam nadzieje,ze St.pani bedzie miała pogode.Pozdrawiam serdecznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3244 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja, dojrzała Matrona "do śmiechu" ![]() Aaaa tam, może i tak. Zazdroszczę Szczecina. Będą goście stamtąd. Mieszka tam moja Matka Chrzestna i Ojciec Mojego Krzysia. Stale i wciąż mamy się tam wybrać, ale czas się jakoś niemiłosiernie kurczy ![]() Ale nadrobimy to ................... z impetem i szybko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3245 |
Zakorzenienie
|
Poziomko, witaj, gratulacje najszczersze, życzę dobrego krawca na początek, i w ogólności- ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO NAJ
![]() Starszej Pani- miłej podróży i pobytu sentymentalnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3246 |
Zadomowienie
|
Tak strasznie chcialabym sie wybrac do Trojmiasta,niestety w tym roku raczej z tego nici wyjda.
Zycze Ci Danusiu super wrazen z pobytu w ukochanych miejscach,odswiezonych wspomnien i uczuc! Milego dzionka dla wszystkich! Pozioma,witaj!Czekalysmy na Ciebie i zdjatka Twoje!
#3247 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() ale się cieszę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3248 |
Zadomowienie
|
Podejrzewam,ze wiem,ale zapodawaj szczegoly,Carola!(to mialo byc jako dowcipas,po 2 godzinnej Syzyfowej pracy,jaka jest sprzatanie pokoju mojego 19 letniego syna,mam wisielczy "muhomor")
![]()
#3249 |
Rozeznanie
|
[quote=Sabbath;4665176]Poziomka wróci...
![]() Poziomkowa abstynencja to nie jest to, co lubimy najbardziej. ![]() Sabbath, to bardzo miłe, co napisałaś ![]() Mogłam obrazić się i wypiąć na cały wizaż, ale ze względu na Was nie przyszło mi to do łebka ![]() Miałam czas absolutnego obrzydzenia do wizażu, ale dla paru histerycznych i - bądźmy szczerzy - niezbyt rozarniętych osób opuszczać tak świetne zgromadzenie byłoby głupotą. Fajnie było mi teraz po (niestety) nieprzyjemnym choróbsku poczytać Wasze posty, ale okazuje się, że nie jestem w stanie dotrzymać kroku w Waszych dyskusjach... ![]() Zrobię więc "grubą kreskę" i będę się udzielać na bieżąco (na ile zdołam). Wspominałyście coś w międzyczasie o spotkaniu w realu Proponowałam Wam kiedyś spotkanie na "poziomkach", które przeszło jakoś mimochodem, ale może miałybyście ochotę wpaść na moją wIEŚ NA COŚ W RODZAJU "POPRAWIN" Nie chciałabym się Wam narzucać, ale zanim ciepło i zielono, mogłybyśmy te nasze "sześćdziesiątki" jakoś urealnić i mieć jeszce poza tym miłą przygodę. Jeśli jest to jakieś"narzucanie"się z mojej strony, to obiecuję, że nigdy już nie odważę się poruszyć takiego tematu. Na razie wracam do wyrka, bo czuję, że temperaturka znów oscyluje mi koło 38 stopni. Buziaki, Dziewuszki Miłe |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 |
Rozeznanie
|
Witam
Często Was czytam i nieśmiało coś napiszę,znacie się tak długo a ja nie nadążam. Poziomko życzę Ci żebyś była najszczęśliwszą osobą na kuli ziemskiej Masz przed sobą nowe życie,kochasz i jesteś kochaną i tak niech zostanie ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkim zyczę spokojnej nocy. ![]() ![]()
#3251 |
Zadomowienie
|
Wróciłam.A najpiękniejsze i najcenniejsze co było mi dane przeżyć podczas pobytu w Szczecinie to spotkanie z Caroliną. Umykałam od dawna przed tym spotkaniem
-bałam się konfrontacji młodości ze starością.Bałam się,że zobaczę w Jej oczach błysk rozczarowania,że ![]() ![]() ![]() Umówiłyśmy się koło Bramy Królewskiej,w tzw.alejce kwiatów.Czy ją poznam??? Szłam powoli rozglądając się niepewnie.Z daleka zobaczyłam piękną, śniadą, szczuplutką,o ślicznych,brązowych ,rozmarzonych oczach dziewczynę, trzymająca przy uchu telefon-w mojej torebce rozdzwoniła się komórka,nie odebrałam ,bo jeszcze 10 kroków i rzuciłyśmy się sobie w objęcia.Jak byśmy się znały od zawsze.A potem poszłyśmy na Wały Chrobrego i w kawiarnianym ogródku przegadałyśmy trzy godziny.O wszystkim-od stworzenia świata aż po dzień jutrzejszy.To bylo spotkanie,którego się nie zapomina.Cieszę się,że poznałam tak mądrą,wrażliwą, wartościową a przy tym wesołą, roziskrzoną radością,pędzącą jak express do przodu dziewczynę.Całuję Cię Carolinko.Spotkanie z Tobą dało mi nową wiarę w życie. Mona Lisa,bardzo żałuję,że nasze spotkanie nie doszło do skutku.Twoją PW dostałam po czasie.Przeczytał mi ją syn przez telefon kiedy byłam w drodze.Nie miałam już możliwości skontaktowania się.Szkoda. Poziomko,kiedy ten ślub? Teraz nie można Ci zawracać głowy ale potem , może rzeczywiście uda się po spotkać na poziomkowych poprawinach ??? Alketko, dlaczego nieśmiało?Dobrze wiesz jak cieszę się z każdego wyciągnięcia ręki. A czy znamy się tak długo? Różnie. Jedni odchodzą (czego nie mogę przeżyć) inni na szczęście przychodzą. Choć muszę się przyznać,że coraz częsciej ze smutkiem myślę,że wątek Wam się już znudzil,że dogorywa i czas mi pakować walizki. Zaczęłam post radośnie a kończę w minorowym nastroju.A przecież nawet avatar zmienilam by pokazać jak nastroiło mnie spotkanie z Caroliną,jak chce mi się pędzić w górę po tych roziskrzonych schodach .Caluję Was wszystkie, mocno, mocno.
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-07-28 o 08:38 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Juz wczoraj wlasnie zauwazylam,ze zmienilas avatarek...jest przesliczny i taki tajemniczy ![]() Ciesze sie bardzo,ze pobyt w Szczecinie sie udal i ze doszlo do spotkania z Carolina.....To tez jest jedna z wielu tutaj osob,ktora bym chciala naprawde poznac,ja mysle ze tez mialybysmy o czym pogadac ![]() Przeczytalam na 50+,ze spodobala ci sie ta jedna piosenka....Ciesze sie....Bardzo ja lubie,bo to piosenka o zyciu,jakie zycie moze byc.....niewiem czy rozumiesz po niemiecku,podejrzewam,ze tak,wiec sama wiesz.... Ta druga piosenka,to piosenka o pozegnaniu,napisal ja po smierci(naglej)przyjaciel a,a i w tym czasie odeszla bliska mojemu serca osoba..... Caluje ![]() Wszystkie inne tu dziewczeta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PS.Przyjrzałam się jeszcze raz uważnie avatarkowi i doszłam do innego wniosku.Mona Lisa rozszyfrowała mój okropny charakter;dwa kroki w górę,jeden w dół . I ciągle gonię króliczka.......
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-07-28 o 16:40 Powód: ps |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Rozeznanie
|
Witam serdecznie
Danusiu dlaczego przypuszczasz że wątek powoli umiera,ja mam inne wrażenie.Teraz sezon urlopowy dlatego tak pusto. Cieszę że udała Ci się podróż w krainę młodości ,tej nastoletniej oczywiście. Awatarek jest bardzo optymistyczny......schody do nieba, szczęścia itd. Powiem Ci że dla mnie forum stało się drugim domem,odnalazłam mnóstwo przyjaciół,tu mogę pogadać,pożalić się i zawsze ktoś życzliwy mnie wysłucha. Jestem osobą samotną z konieczności,widocznie los tak chciał i to forum jest takim okienkiem na świat. Proszę nie pakuj walizek.......zostań jesteś jak iskiereczka ![]() Pozdrawiam cieplutko wszystkie przemiłe sąsiadeczki. ![]() ![]()
#3255 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() niestety powakacyjnie ![]() musiałam wrócić wcześniej z wakacji, bo moja mama była operowana w trybie bardzo pilnym, przed moim wyjazdem wyznaczyli jej termin 30 sierpnia, ale całe szczęście trafiła na mądrego lekarza, bo do końca sierpnia mogłaby być już sparaliżowana kamień spadł mi z serca, operacja się udała nie pisałam wcześniej bo nie miałam głowy do wchodzenia na wizaz ale już jestem, mama powraca do formy czasu nie mam wcale, bo albo siedzę u mamy w szpitalu, albo próbuję pracować, żeby może jeszcze w tym roku (jeśli mama będzie w dobrej formie) odbić sobie ten przymusowo skrócony wypoczynek niestety nie zobaczę się jutro z Kotą i Sabbath w Sopocie ![]() jeszcze nie przeczytałam co u Was, ale nadrobię dziś padam na twarz dobrze, że miałam okazję wypocząć nad morzem, bo inaczej nie dałabym chyba rady z tym wsyzstkim (oczywiście, że bym dała, zawsze daję radę, ale dzięki wypoczynkowi czuję, że mam trochę nowej energii) pozdrawiam Was i mocno całuję Wszystkie razem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3256 |
Rozeznanie
|
Witam
Smutny dziś dzień taki pochmurny,ja chyba wolę słoneczko wtedy radośniej na świecie. taka taka życzę wytrwałości w pracy,napewno dasz radę. Perspektywa wypoczynku i polepszający się stan zdrowia mamy dodadzą Ci napewno energii. ![]() Pozdrawiam miłego niedzielnego popołudnia. ![]() ![]()
#3257 |
Zadomowienie
|
Jaka szkoda...
Do zobaczenia następnym razem ![]()
#3258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przypomniało mi sie jak moja mamusia obcinała mi - pomiedzy wizytami u fryzjera - grzywkę. Zawsze na koniec zabiegu mówiła " włosy nie wchodzą ci do oczek i bardzo ladnie wyglądasz " , nawet wtedy gdy grzywka kończyła się powyżej czoła ![]() Poziomko miło Ciebie widzieć ![]() ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2007-07-29 o 15:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3259 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Sabbath,Kota ,prosimy o sprawozdanie. ![]() Cytat:
![]() Rozterko,widzę że zmieniłaś avatar.Bardzo ładne zdjęcie i nie wiem dlaczego skojarzyło mi się z piosenką Kuby Sienkiewicza: "...Już tylko Kiler, o sobie tylko tyle Wiem co za ile, nie muszę dbać o bilet. Mam wszystko w tyle, są czasem takie chwile, Że się nie mylę, choć wcale nie wiem ile..." Ucałowania dla pracujących w pocie czoła-Johanna, Malinówka, wczasujących- -Toogra,Sabbath , i Pozostałych nie wiem co robiących -oby przyjemne rzeczy. ![]() ![]() ![]() Babygia,gdzie jest Babygia?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3260 |
Rozeznanie
|
Danusiu
Nie zazdroszczę ludziom bogactwa,domów,luksusowyc h samochodów i wszystkich podobnych dóbr doczesnych.........natomi ast zazdroszczę że są ze sobą do bardzo póżnej "młodości" W realu też zdarzają się prawdziwi przyjaciele przez duże P a selekcja nastepuje wtedy kiedy człowiek jest w biedzie,odchodzą ci niby przyjaciele a zostają ci prawdziwi,tak było w moim życiu. Własnie ci moi prawdziwi wyjechali na urlop,już mi ich brakuje a dopiero pojechali........poczekam ........ostatnio tylko czekam Pozdrawim cieplutko. ![]() ![]()
#3261 |
Zakorzenienie
|
To ja, wróciłam ze spotkania- widziałyśmy się między innymi z Sabbath. Upłynęło ono pod znakiem wąchania zapachów z nutami kadzidła. Wąchaliśmy, wąchaliśmy, szybko popadłam w stan refleksyjnego odrętwienia...
Z poznaniem Sabbath nie miałam kłopotów- żywe bystre oczy pod zwałem loków mówiły wszystko.. Zdjęcie za stołem zastawionym flakonami. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-07-29 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Rozeznanie
|
Spokojnej nocy i kolorowych snów.....miliony.
![]() ![]()
#3263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrej nocki ![]()
![]() |
#3264 |
Zadomowienie
|
Jeste,.Danusiu,jestem,par e dni mialam podly nastroj,nie moglam zebrac sie do niczego,powalila mnie na koniec parodniowa migrena,zagladalam,ale prawie sie nie udzielalam.
Zawsze w lipcu/sierpniu,kiedy nadchodza wakacje,dopada mnie melancholia.To byl czas,kiedy co roku o tej porze jechalam na miesiac do Mamy.Do Domu.Teraz nie ma ani jej,ani mojej przystani.pare dni ten fakt zawsze musze odchorowac.Dzis wracam do pracy.Niech mi sie tylko szef napatoczy... ![]() Rozterko-ja mialam w dziecinstwie podobne klimaty.Nie dosc,ze utuczono mnie jak prosiaka,(jak ty slodko wygladasz,taki paczus! ![]() ![]() Kota Sabbath-wiecej zdjec!!!!!!!
#3265 |
Zakorzenienie
|
Zdjęć nie będzie więcej- nie miałam aparatu- to umieszczone jest autorstwa Tymeny.
Sabbacie- dzięki ![]() Taka- Taka- trzymaj się, dobrze że z Mamą sie już przewaliło najgorsze, siły Mamie i Tobie życzę. Rozśmieszyły mnie opisy fryzur Rozterki i Babygii- dzieciństwo też mi upłynęło przerywane traumatycznymi obcinaniami grzywki- w zęby, koszmarnie krótkiej, brr... W dzieciństwie nie tuczono mnie jak prosiaka z tego powodu, że nie dałam się tuczyć- byłam niejadkiem, co jest teraz dla mnie całkowicie niezrozumiałe- albowiem teraz kocham jeść. Pamiętam do tej pory smak- a właściwie konsystencję- żutego przez godzinę czy dłużej kotleta- suche trociny, które po tej godzinie czy dwóch- nieprzełknięte- ukradkiem wypluwałam w garść i usiłowałam przemycić w kieszeni czy rajstopkach - żeby potem wyrzucić do ubikacji. Obrzydliwe wspomnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3266 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, bardzo jest ciężko jak człowiek zda sobie sprawę,że nie ma już do kogo powiedzieć mamo i nikt nie powie mu córeczko.Że tylu rzeczy nie powiedział i tylu nie uslyszał.Nasze Matki nawet nie wiedzą jak bardzo Je kochamy,jak są nam potrzebne.Mówmy więc Im o tym.Póki jeszcze możemy.A Ty Aśku mów o tym swoim Dzieciom.Masz super Rodzinę.Twoi Rodzice patrząc z góry na Wasze farbowanie włosów,wspólne spacery po mieście,użeranie się z gwiżdżącą ze złości papugą i wyciąganiu nowych kozaczków z pod kocicy,która uznała je za swoje,są napewno szczęśliwi. Cytat:
Naprawdę???A kto pędzi na dyżury ,nie dosypia,nie ma czasu odpocząc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taka taka serdeczne życzenia powrotu do zdrowia dla Mamy a dla Ciebie siły w pogodzeniu zwiększonych obowiązków. ![]()
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-07-30 o 18:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3267 |
Rozeznanie
|
Danusiu jak zwykle znajdujesz w tych drobiazgach dnia codziennego pozytywne aspekty.....cała Ty.!!!!!!.
Wiem życie składa się z drobiazgów,staram się cieszyć z każdego z nich.Radość krótka.....taka trochę banalna. Człowiek czeka zawsze na to COŚ sam nie wie na co,ale czeka. Czekam sobie,czasami pomagam losowi........skutki różne i dalej czekam.Życie to ciągłe czekanie na kogoś na coś.......więc czekam. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny ...miliony. ![]() ![]()
#3268 |
Zadomowienie
|
Alketko,a nie myślałas nad tym by przenieść się bliżej Dzieci? Moja Mama jak została sama zamieniła mieszkanie ze Szczecina na Warszawę i teraz opędzić się od nas nie może. Wydaje mi się ,ze na komunii Wnuczki byłaś w Warszawie.Nie kusi Cię przenieść się tutaj.Wiem,że kochasz teatr,dobry film,pewnie też muzykę.Wszystko na wyciągniecie ręki.A ilu przystojniaków
na ulicach ![]() ![]()
#3269 |
Zakorzenienie
|
dziękuję Wam za pamięć i życzenia
całuję mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Rozeznanie
|
Danusiu mam nadzieję że moja wiadomośc na pw doszła......jeśli nie to szkoda.....coś nie tak z moim komputerem.
Jest kapryśny.......robi to co mu się podoba.....a może ja robię coś nie tak???????????. ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.