|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14051378]Zawsze możesz się jego uczepić i pojedziesz razem z nim
![]() Navien fryzurka super ![]() Ewlyn a koleżanka chciała ciemny blond, a wyszły jej rude ![]() dziękuję za wsparcie i wiarę w możliwości fryzjerki ![]() Koleżanka powinna się zamienić z Ewlyn, ta blond a ta ruda ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3242 |
Rozeznanie
|
Wybaczcie, ze wczoraj się nie odezwałam, ale wpadłam na chwilę do domu, wzięłam rolki i pojechałam znowu do Warszawy. A wrocilam o... 12
![]() Nie pamiętam wczorajszego jadłospisu, ale było dobrze, tylko brak obiadu. Dzisiaj: śn(5.30): płatki musli-owsiane z rodzynkami z serkiem wiejskim + pomidor II(10): jogurt brzoskwiniowy przek(12.30): jabłko obiad(15.30): dwie nóżki duszonego kurczaka + mizeria z jogurtu nat. + kakao + kromka chleba razowego z serkiem białym i odrobinką miodu (ale odrobinką ![]() kolację zjem pewnie dopiero ok. 21, kiedy wrócę do domu - pewnie serek wiejski. jeszcze przed wyjściem przekąszę marchewkę czy coś za 1,5 godzinki. Topciu postaraj się po prostu jak najbardziej obciąć kalorie (na tluszczu, makaron pełnoziarnisty itd) i zjedz np. połowę porcji i pewnie wyjdzie tyle kcal, co przy zwykłym obiadku ![]() Z niusów szkolnych, to jestem na siebie jak zwykle zła, bo za bardzo nie wiem, o czym gadać z większością ludzi itd. Bo nie wiem, czy już wspominałam, ale chyba tak, że ogólnie jestem nieśmiała do nowych ludzi, tym bardziej, kiedy są w dużej grupie. nie wiem, o czym z niektórymi gadać i w ogóle ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3243 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A nową szkołą, to się nie martw! Szybko się zaklimatyzujesz i znajdziesz przyjaciół, z którymi będziesz miała tematy do rozmów. Póki co obserwuj i wybieraj, kto się nadaje, a kto nie ![]() ![]() Moja siostra, która poszła teraz do pierwszej gimnazjum, strasznie przeżywa swoją nową szkołę i też nie umie do końca się w niej odnaleźć. Ale to tylko kwestia czasu, każdy musi mieć trochę czasu na zaklimatyzowanie się ![]() Ja dziś zgrzeszyłam kawałkiem tarty owocowej. Moja mama już dostała ode mnie i mojego taty opieprz ![]() ![]() A i pochwalę się Wam, wczoraj przymierzyłam moją satynową czarną bluzkę na ramiączka, w którą za cholerę nie mogłam się zmieścić jeszcze miesiąc temu. Uwaga, uwaga, rozmiar S zdobyty! ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś aerobik godzina i bieganie - etap 7 minut biegu, 3 spacerku i tak trzy razy wszystko ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3244 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za rozgrzeszenie, Kochane!
![]() ![]() ale powiem Wam, że było hmm... naprawdę fajnie ![]() Navien, co do zdjęć, to nadal nie uważam, że dobrze na nich wychodzę i chyba nawet na razie nie mam żadnych nowych, które nadawałyby się do publikacji...
![]() |
#3245 |
Wtajemniczenie
|
Topciu, to dobrze, że było dobrze
![]() ![]() To, że źle wychodzisz na zdjęciach, to tylko i wyłącznie Twoja wyobraźnia! Już tyle schudłaś, więc mi tu nie kłam! Na pewno pięknie wyglądasz, tylko sama tego nie zauważasz. Tak jest zawsze, ja też ciągle widzę tylko wady, zamiast cieszyć się zaletami ![]() Lecę zaraz na zdjęcia szwów. Później z sunią do weterynarza, później aerobik, bieganie i koniec dnia ![]()
![]() |
![]() |
#3246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba ze tak mu sie zbiera i kiedyś mi powie ze ma dosyć i zamawia pizze z podwójnym serem i pieczywo czosnkowe ![]()
![]() |
![]() |
#3247 |
Rozeznanie
|
Topciu ale jeśli użyłaś makaronu pełnoziarnistego to już danie się robi dietetyczne, moim zdaniem
![]() kurczę, wczoraj znowu nie pojeździłam na rolkach, bo kolega jakoś nie był zbyt chętny. więc wczoraj brak ćwiczeń i dzisiaj tez + pierwszy dzień @, więc nie opanowałam apetytu ![]()
![]() |
#3248 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Niestety nie wiem, ale wiem, że fryzjerka ją tak urządziła ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3249 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14084720]O Jezuuuniuu ![]() ![]() ![]() Że niby w sensie, że skoro kobieta gotować umie to się już na żonę nadaje? ![]() no nie żartuj! ja byłam święcie przekonana, że Ty to na naszym wątku największy chudzielec jesteś ![]() ![]() ![]() Cieszę się tylko, że nareszcie zaczynam wyglądać jak człowiek. Jeszcze tylko metamorfoza włosów, parę centymetrów mniej wszędzie i będę szczęśliwa jak nigdy ![]() Kiedyś zrobiłam obiad moim kolegą, bo pasożyty uwielbiały mieszkać u mnie całe dnie, na co stwierdzili zgodnie, że mogę sobie któregoś z nich wybrać, bo na żonę już się chyba nadaję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3250 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3251 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14085978]Do chudzielca to mi jeszcze dużo brakuje
![]() ![]() Potem Ty byś musiała wypróbować, który z nich się na męża nadaje ![]() no ja też głównie mieszczę się w M, więc dlatego szacuję swój rozmiar góry na 36-38, dołu 38-40. Chociaż większość spodnia mam 38 i są raczej dobre ![]() Najgorsze, że ja ich znam od miliona lat i żaden z nich nie nadaje się na męża ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3252 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Boczki vs. hh ![]() ![]() ![]() Z resztą jeśli spodnie będą za małe w pasie to boczków się nigdy nie pozbędziemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3253 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14086203]Też mam boczki, ale tocze z nimi walke.
Boczki vs. hh ![]() ![]() ![]() Z resztą jeśli spodnie będą za małe w pasie to boczków się nigdy nie pozbędziemy ![]() u mnie boczki są i już. Wyłażą cholery wredne ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3254 |
Rozeznanie
|
![]() ale się dzisiaj źle czuję... i już zgrzeszyłam, bo ostatnio pokusą, której nie mogę opanować jest miód... z masłem oO' ale już go schowałam, jak nie będzie na widoku, to nie będzie tak kusił. ech, ten @, właśnie się tego bałam, że na sam początek diety mi przyjdzie ![]() ale dzisiaj może mi się uda jakieś lekkie ćwiczonka porobić... może na rowerku pojeżdżę. Navien ale wiesz, przynajmniej masz zapewnione, że starą panną nie zostaniesz ![]() Ir wiem, że będzie ok, ale póki co, straszna męczarnia dla mnie. chociaż teraz już dogadałam się z kilkoma dziewczynami i myślę, ze zacznę się z nimi bardziej trzymać i będzie spoko. bo widać, że nie każdemu pasuje towarzystwo piskliwych dziewczynek ![]()
![]() |
#3255 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3256 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No tak, kilka ofert matrymonialnych mam w zanadrzu, ale mam nadzieję, że nie będę musiała się w to pakować ![]() ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14086374]Ha! czyli nie jest tak źle, bo jakby były takie hiper wielkie to byś w tym ubraniu nie wyszła ![]() Z wszystkimi i tak nie można się kolegować ![]() No może i nie jest aż tak źle ![]() Corny, Ir ma rację, nie ma opcji, żeby kolegować się ze wszystkimi. Zawsze ktoś będzie Ci działał na nerwy itp. Daj sobie spokój, nie stresuj się tym, myśl o nauce, a przyjaciół do wygadania się masz na wizażu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3257 |
Rozeznanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14084720]
Że niby w sensie, że skoro kobieta gotować umie to się już na żonę nadaje? ![]() Nie do końca o to chodzi. Tylko po prostu to taki facet, który wszystko umie zrobić. Ugotuje, samochód naprawi, żelazko zreperuje... Więc ja też chciałam czymś zaimponować ![]() W ogóle tak Was czytam i piszecie o rozmiarze 36 i się zastanawiam co Wy w ogóle robicie na tym wątku... ![]() Jeszcze jak spojrzałam na wymiary Corny... Dla mnie to w ogóle niedościgniona bajka... Ja bym była na Twoim miejscu dumna z takich wymiarów, kochana ![]() Chociaż przyznam się Wam, że ostatnio jem naprawdę bardzo mało. Wiem, że tak nie powinnam, ale nie mogę się jakoś przemóc. I wciąż czuję się brzydka, nieatrakcyjna i gruba. I to się chyba nigdy nie zmieni.
![]() |
#3258 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Moim problemem są uda. W zeszłym roku były szczuplejsze - jeździłam na basen i stosowałam peelingi na ciało, w tym roku ogarnęło mnie lenistwo. W spódnicach/sukienkach wyglądam rewelacyjnie, ale w spodniach nie ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14092059]Tez sie wczesniej przygladalam wymiarom Corny, naprawdę ładne ![]() No Corny to jest szczypior mega! Ja mam w talii o 9 cm więcej ![]() ![]() I dziś obeszłam się bez ćwiczeń, bo deszcz pada :/ Ale może w takim razie później skoczę przynajmniej na rowerek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3260 |
Rozeznanie
|
o rany, dziękuję Wam
![]() ![]() wczoraj nawet obiad zjadłam, ale nie poćwiczyłam i cały dzień przeleżałam. dopiero wieczorem wyszłam na koncert ze znajomymi, jednak jakoś tak na niego nie dotarłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3261 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Haha, ja też po tampaxy latam do Warszawy, bo u mnie to nie ma co o nich marzyć ![]() ![]() to se pogadałam ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14101226]Szczypior i jeszcze narzeka! ![]() ![]() wszystkie mam kompleksy i już ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3263 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Takie fajne babki, a zakompleksione no! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3264 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14102421]Ja się jakoś przemóc do nich nie mogę
![]() Takie fajne babki, a zakompleksione no! ![]() do tamponów ogólnie czy tylko do tampaxów? Ja teraz bez tamponów sobi życia nie wyobrażam. Na codzień jak jestem w domu to wiadomo, podpaski, ale jak mam wyjść gdzieś, uczelnia/praca/spotkanie, to tylko tampony. Komfort niesamowity ![]() Wręcz cudowne! Nie wiem co nam odbija ![]()
![]() |
![]() |
#3265 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3266 |
Rozeznanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14102806]Ogólnie do tamponów. Mam stracha, że albo utknie
![]() ![]() haha? co? ślad? w sensie... przesiąknie? to chyba przy podpaskach mi się częściej zdarzało niż tamponach. chociaż ja zazwyczaj i tak noszę tampony i wkładki, więc jestem ze wszytskich stron zabezpieczona ![]() i ja nie mogę używać innych niż z aplikatorem, bo jak kiedyś próbowałam włożyć ob to się popłakałam z bólu, a jak już włożyłam to prawie chodzić nie mogłam...
![]() |
#3267 | |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14102806]Ogólnie do tamponów. Mam stracha, że albo utknie
![]() ![]() bujda! zakładasz tampon, dodatkowo malutką cieniutką wkładkę i super! Też pamiętam jak kiedyś się obawiałam tamponów, miałam mega stresa, ale kupiłam tampaxy fioletowe, te najmniejsze i wszystko było rewelacyjnie ![]() ![]() Cytat:
![]() A mi ob też pasują. Lepiej chłoną, są poręczniejsze do zapakowania do torebki, ale fakt faktem, w publicznej toalecie brzydziłabym się aplikować tampon palcami - bez aplikatora.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3268 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3269 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14108077]Łoo matko 8 godz
![]() różne historie na temat już czytałam ![]() Mi nigdy nic przykrego się nie przydarzyło (odpukać ![]() Dziewczynki, macie misję. Jutro między 8 a 10 rano wspieracie mnie duchowo, bo mam poprawkę ![]() ![]() Myślę, że umiem, ale... Ale to zależy kto tym razem będzie mi pracę sprawdzał! Bo jak znowu Pan X, to śmierć...
![]() |
![]() |
#3270 |
Rozeznanie
|
Mi ze dwa razy się zdarzyło, że zapomniałam wyjąć poprzedniego tampona, a włożyłam już nastepnego
![]() ![]() Navien będę trzymać kciuki!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.