|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Co do tematu, to coraz bardziej się zastanawiam, czy go nie zmienić...poszukam, zobaczę..może jeszcze jakoś z tego wybrnę.. a teraz marsz do szkoły.. ![]() Słoneczka życzę na buźkach, mimo że za oknem deszcz
|
#3242 | ||
|
Rozeznanie
|
Wybralam temat : "Język jako narzędzie indywidualizacji bohaterów. Odwołaj się do przykładów różnych epok." Zastanawiam się czy mnie nie pogięło? ;/co sądzicie?
Cytat:
![]() ![]() hehhe [1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;9183584]my mamy chłopców dwóch,ale nie miałysmy się kiedy zmobilizowc do zrzutki,bo dziś pierwszy dzień po praktykach. matury próbne są w styczniu: -9 stycznia- polski,podstawa -12 stycznia-język obcy nowożytny -13 stycznia- przedmiot wybrany -14 stycznia- polski,rozszerzony zrobiłam zdjęcie telefonem ogłoszeniu w szkole Cytat:
a co do twoich studiów, to moglabys mi podac jakies namiary na te uczelnie? moze jakis adres www? bardzo interesujaca a pierwsze o niej słysze^^
|
||
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec na dziś. Jazdy odwołałam, bo źle się czuję. Z rozumienia tekstu i jego redagowania na maturze miałam 83 %
|
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Paula mam tu coś dla Ciebie http://www.cokezero.pl/
"podbij Londyn w stylu agenta 007" Wróciłam ze szkoły, dziś dla odmiany 3 lekcje. Zdaze sie nauczyc na te wszystkie beznadziejne najblizsze kartkówki a wieczorem liczę na relaks z dobrym filmem (kung fu pandą
|
|
#3245 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja dzisiaj luzik do 12:25, ale potem u kumpeli jeszcze byłam, w końcu trzeba się trochę rozerwać A teraz zabieram się za zgrywanie wszystkiego na płyty i format wreszcie Do wieczora
|
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
Tez dzis wczesniej wrocilam.
Uczyc mi sie dzis nie chce-przelozne na czwartek(w piatek musze cos poprawic) ODrobie zadanka i powtorze ten niemiecki na korki jutrzejsze.
|
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Zaliczyłam rano odpowiedź z matmy. Tak czułam, że mnie zapyta, ale dostałam 5. ![]() I idę chyba zaraz się zdrzemnąć. ![]() Cytat:
Szkoda, że coca coli nie piję
|
|
#3248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
u mnie dziś też ponury dzień trochę popadało. Dziś miałam spokojny dzień jutro tym bardziej. Cytat:
Jak na razie b.dobrze mi to wychodzi i tak mi jest zdecydowanie wygodnie, bo czasem się okaże, że dzięki jeden wolnej chwili poprzedniego dnia mam całe wolne popołudnie następnego ![]() MySoul witamy w Naszym gronie ![]() Zaraz siadam do zadania z mat (ale to właśnie na pt dopiero), a później przy herbacie będę powtarzać mapę na jutro. Wszełko, bo Ty też masz na jutro mapę. Mam małe pytanko; znalazłam w książce wypisane te wszystkie pierdoły i tam wśród kanałów są 2, których nie mogę znaleźć w żadnym atlasie ani w internecie. Chodzi mi o: kanał Bachorze i kanał Łączański. Nie wiem czy takie w ogóle istnieją, ale są na tej kartce. Jeśli miałabyś takie to podpowiedz gdzie ich szukać. Dziękuje z góry.
|
|
|
#3249 |
|
Wtajemniczenie
|
biore sie za pracę a mam jej baaaaardzo duzo dzisiaj i jutro...
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Żanetko, Kanał Łączański: żeglowny kanał w woj. małopolskim, w dolinie Wisły, na zach. od Krakowa.
A Kanał Bachorze to może gdzieś okolice Inowrocławia? ![]() EDIT: Kanał ten ma ujście do Jeziora Gopło. |
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
a jutro woLne
klasa na wycieczce...ale nauki przed tą maturą ;(
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kanał Bachorze jest koło Kruszwicy. Tego drugiego nie mam. Przynajmniej w tym atlasie, w którym patrzyłam ![]() Aaaa głodna jestem, czekam na obiadek. Potem chwila odpoczynku i do nauki od dzisiaj na poważnie
|
|
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
zanetka007- Widzę że Ci już dziewczyny odpowiedziały
A ja dopiero do domu wróciłam- zaraz siadam do biologi, chemii i nieszczęsnej mapy ![]() Ale taaak mi się nie chceee...
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
trzymajcie za mnie kciuki, siadam do geografii
nie zdziwię się jak uznam, że lepiej najpierw się zdrzemnąć
|
|
|
|
#3255 |
|
Wtajemniczenie
|
ehhh a ja jestem taka zła że szkoda gadać ;/ .. padłam na 4 stówki ;| ..
cofałam samochodem no i oczywiście nie zauważyłam samochodu z tyłu ;/ .. no i wrąbałam sie w niego hakiem ;| i poszedł mu zderzak (to był samochód pana który robi u mnie remont ;| ).. ojciec sie na mnie drze ;| .. grr no i dałam 4 stówki tacie na naprawie chodz on nie chciał ale że ja gupia jestem honorowa to dałam ;| .. przynajmniej nie bedzie mi wypominal .. a miałam w sobote jechać na zakupy ![]() grrr ide na korki chodz pewne bede całkiem wyłączona ;| ..
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
angelkaa współczuję Ci. Chyba nici z Twoich zakupów .. :|
Widzę, że nie tylko ja mam nauczyć się na jutro mapy. Cały świat (rzeki, niziny, wyżyny, kotliny, góry..) itp .. Żyć - nie umierać .. Także idę do książek. (a może najpierw tv? ) Miłego wieczoru Wam życzę. Później może zajrzę..
|
#3257 |
|
Zadomowienie
|
angelkaa - pierwsze koty za płoty
Właśnie wszamałam babeczkę z kremem i kawałkami winogron, ananasa, kiwi i pmarańczy... Świat od razu wydaje się piekniejszy ![]() Pozytywnie nastawiona wracam do testów, polskiego żeby wieczor miec wolny i moc obejrzec mecz ![]() Miłego popołudnia
|
#3258 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was kochane maturzystki! ^^
.Dołączam . Mój TEMAT:"Kobiety- poetki: przedstaw interpretację świata stworzonego w ich utworach. Odwołaj się do wybranych przykładów". Chociaż pewnie do zmiany. Poza tym polski, angielski i geografia na poziomie podstawowym. Później chciałabym studia Informatyczne albo Zarządzanie. Jaka specjalizacja sama jeszcze nie wiem. Eh ciężko jest...
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
angelka
Neszika oglądaj mecz mi zrelacjonujesz, bo ja będę musiała wtedy wypracowanie z angielskiego pisać. (Nie lubię opowiadań, bo za dużo czasu mi zajmuje wymyślenie ciekawej historyjki. )A teraz nauka mnóstwa regułek na wos, ma pytać całą lekcję. Znając naszą klasę, połowa osób nawet nie podejdzie do biurka, tylko poprosi o banię, więc to że będę pytana, prawie pewne.
|
#3260 |
|
Rozeznanie
|
Cholera wy sie uczycie a ja na biezaco nie mam niczego a do matury jakos nie mam weny to tych setek stron...
Macie jakis konkretny plan na nauke ? np rozdziałami czy jakos tak ? Bo ja mam kilka ksiazek (teraz rozwazam geografie) i nie wiem czy uczyc się rozdzialami z kazdej ksiazki to samo, czy czytac ksiazke po kolei, potem nastepna itp... Pozdrawiam i moze cos porobie w koncu (cholerny leniuch ):p
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
ODrobilam polaka obecnie robie sobie barszczyk czerwony z torebki.
Powtorze niemiecki i wieksza nauka czeka mnie jutro. Dzis juz sobie odpuszczam. na jutro nic nie mam ![]() Jutro mam tylko korki z niemca o 10 ide na polski(bo lubie) i ide do okulisty na kontrole.Pozniej mam tylko informatyki..ale nie wielka strata na nich nie byc
|
|
#3262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kartkówki i sprawdziany z bieżącego materiału i do tego sprawdziany z fakultetów (już miałam 4 sprawdziany). Mam nadzieje, że to chwilowe, bo jak tak dalej pójdzie to padne na pysk ![]() Ja na Twoim miejscu czytałabym rodział z książki a potem robiłą testy. Najlepiej kilka. Bo samo czytanie to trochę nudne i szybko do zapomnienia
|
|
|
#3263 |
|
Wtajemniczenie
|
Mini007 Sydunia dziękuję za pomoc. Znalazłam
![]() Angelkaa Neszikaa dawaj tą babeczkę! ![]() ![]() Powtórzyłam sobie wszystko tzn: mapę, temat z geo, z ang poćwiczyłam 'przemowę' o wymarzonym domu, z pol też przeczytałam dzisiejszy temat. Teraz dla relaksu słucham muzyki, ale niedługo zmykam na filmy... Czy któraś z Was ogląda pol film typu: Klan, Pierwsza miłość, M jak miłość? Czy tylko ja jestem taka głupkowata? Aaa no i oczywiście YCD wieczorem.
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
Angelkaa
![]() Cholera czy tylko ja nie rozumiem Wesela?? Czytam i czytam a jakby sie mnie ktos zapytał o co w tym chodzi to za cholere nie potrafie powiedziec No poza tym ze to o weselu...![]() A ja kompletnie weny do nauki nie mam zadnej, no nie potrafie We wrzesniu jak narazie mam 15h nieobecnosci, zobaczymy co bedzie dalej |
|
|
|
#3265 |
|
Konto usunięte
|
Witam po długiej przerwie
Na maturę wybrałam temat "Najciekawsze portrety kobiet w znanych dziełach literackich różnych epok. Uzasadnij swój wybór." wybierałam na szybko bo w sobotę dostałam te tematy wiec możliwe ze zmienię ale na razie jest jak jest. |
|
|
|
#3266 |
|
Zadomowienie
|
Paula - bede wtedy odpowiadać na pytania na polski
Ale znając moją podzielność uwagi to nich zrezygnuje ![]() fortepianistka - a moze kalendarze Operonu? Ja sobie wmawiam, ze mnie zmobilizuja
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pouczyłam się godzinkę geo potem spałam godzinkę![]() No a teraz matematyka |
|
|
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czytam dopiero w połowie omawiania na polskim i dlatego rozumiem. zanetka007 szczerze to nie oglądam raczej z braku czasu niż z chęci. Lubie za to "Teraz albo nigdy" ale tylko wtedy gdy nie ma na wizji Żmudy-Trzebiatowskiej i tej jej przyjaciółeczki, nie mogę zdzierżyć ich madrych konwersacji
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
zanetka ja ogladam
na wspolnej, m jak milosc, pierwsza milosc, kiedys nawet tylko milosc twarza w twarz, i te wszystkie tvn'owskie wtorkowe. Cos w domu trzeba robic ![]() grudniowa-szatynka zebym ja mogla w polowie omawiania przeczytac to by bylo dobrze, babka nam cos podawała na jednej lekcji, ale we wtorek zapewne bedzie pytac z tresci jak to zwykle. U niej bez przeczytania predzej czy pozniej sie wpadnie, a jak ja tego nie rozumiem i ona mnie jutro zapyta to bedzie po mnie Zreszta sama ostatnio powiedziała ze jak ktos tego nie rozumie to chyba jest w złym miejscu... czy cos w tym stylu. I ze zyczy mu powodzenia w klasie maturalnej.
|
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej nic wiecej z braku czasu.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.

Co do tematu, to coraz bardziej się zastanawiam, czy go nie zmienić...poszukam, zobaczę..może jeszcze jakoś z tego wybrnę.. a teraz marsz do szkoły.. 

)
Jestem nowa na tym wątku

Tak czułam, że mnie zapyta, ale dostałam 5. 

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 

(Nie lubię opowiadań, bo za dużo czasu mi zajmuje wymyślenie ciekawej historyjki.