|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Kurcze... Czekolade wlasnie wszamalam i do nauki siadam, ale... No biodra to mam i to coraz wieksze (warstwa ochronna na zime :P) a cyckow jak nie bylo to nie ma ;/ Ale sie do bab kwaliafikuje pomimo tego nie? ;>
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Widzę, że wszystkie takie zmęczone jak ja Teraz staram się nauczyć mapy Polski bo w czwartek będziemy z tego odpowiadać a tu tyle tych rzek... Oddałam deklaracje- będzie co ma być... Jutro od 8 i do 13, ale na samą myśl o nauce na sprawdzian z biologii mi niedobrze ![]() Czekolada Ladzia_15- Jasne że się kwalifikujesz Ja oddychać mam czym, ale niekiedy zamieniłabym się z kimś na mniejszy rozmiar
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś po 11 lekcjach nie wiem jak się nazywam
i tak do piątku. Coś mi w mózgu pulsuje :/ a to ledwo koniec września.
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też usiadłam nad tą maturą, czeka mnie redagowanie dwóch wypowiedzi pisemnych, a na GG słownik niedostępny. Jakoś co pięć minut odświeżam Wizaż ![]() |
|
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
o matko, o matko, czytam streszczenie Wesela. nieeee chcęęęę! co chwila robię przerwę, bo nie jestem w stanie naraz tego pochłonąć. teraz chyba czas na zrobienie sobie czegoś do jedzenia. i lecimy dalej
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już się nauczyłam
Jestem z siebie dumna, że dziś położę się jak cywilizowany człowiek do łóżka :P Macie jakis sposób na jesienna depresje? Bo wydaje mi się, że mnie dopada . . :|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
sydunia ja mam tak samo ale z "Granicą" tzn. książki na oczy nie widziałam i żyję na opracowaniu. Jak na razie to wiem, że tam chyba każdy z każdym.... Przynajmniej tak było na początku filmu jak oglądaliśmy w czwartek, a w piątek mnie juz nie było, więc nie wiem co było dalej ;C
|
|
|
|
#3218 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba trzeba było się zapytać kogoś bardziej w tym temacie. Jeśli to dla Ciebie ważne to może idź do szkolnego pedagoga (nie wiem czy dobrze nazywam panią, ale u mnie się tak mówi - pedagog). U mnie to ona zawsze zajmuje się takimi rzeczami. Cytat:
Ja na dziś się pożegnam, bo muszę napisać sobie z ang o moim wymarzonym domu, a później oglądam MjM (akcja się zaogniła )No to co? Dobranoc i miłego bezproblemowego jutra !
|
|
|
#3219 |
|
Konto usunięte
|
no i co?
po dwóch dniach w szkole już mam całą mape świata na poniedziałek (wyzyny,rzeki,jeziora,gór y zatoki wyspy i cała reszta!!!!) Zaliczyłam dziś pierwsze zajęcia z przedmaturalnego kursu z angielskiego. było całkiem ok. zapowiaa się pracująco.... |
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dość wszystkiego, a tu jeszcze tyle nauki.
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, ale my jesteśmy pozytywnie do świata nastawione
Ja właśnie męczę drugie wypracowanko, weny nie ma, słownika nie ma i chęci też poszły w dal...
|
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a ja muszę napisać na fakultet z wosu wypracowanie o biedzie ![]() i na polsi tez bo sie zdenerwowała że nikt nie wiedział nic o reformach w "Przediośniu" i tak dowaliła że nie wiem czy to napiszę ![]() jak narazie tydzień u mnie rozpoczął się sympatycznie ![]() ja mam teraz "Granicę" jakie to jest zagmatwane kurcze jak się nie przezyta streszczenia to sie chyba nigdy nie połapie kto tam z kim jest i kto z kim ma romans ![]() wogóle u mnie dzisiaj tak brzydko na dworzu miałam się przejść do biblioteki żeby książkę przedłużyć no ale w deszcz mi sie nie chciało jak tam u was klasowe święto chłopaków my kupiłyśmy im półtora litra i [po pierwszej lekcji już ich nie było
|
|
#3223 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wyłączyłam komputera (bo za słabo nacisnęłam wyłącz), a że chodził to zajrzałam do Was. Nic tylko nałóg
![]() Ojej Co tu tak humorki podupadły? No już Panny uśmiech na twarzy się pojawia! Czytałam kiedyś, że jeśli człowiekowi jest smutno, a pouśmiecha się nawet z przymusu to samo to, że poruszając odpowiednimi mięśniami daje sygnał recpetorkom w ten sposób oszukuje mózg i wydziela się ten hormonik szczęścia ![]() No bo przecież gdzie Nasz móżdżek ma wiedzieć czy się śmiejemy czy tylko udajemy ![]() Teraz to już naprawę idę. Mój wymarzony dom jest nad morzem, ma wielki drewniany taras itp itd i jeszcze napisałam, że nie potrzebny mi swimming pool, bo przecież mam morze pod nosem ![]() To wyśmienitych nastrojów tym razem życzę
|
|
#3224 |
|
Zadomowienie
|
![]() :przytu l:![]() ![]() na pocieszenie ![]() [1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;9194050]no i co? po dwóch dniach w szkole już mam całą mape świata na poniedziałek (wyzyny,rzeki,jeziora,gór y zatoki wyspy i cała reszta!!!!) Zaliczyłam dziś pierwsze zajęcia z przedmaturalnego kursu z angielskiego. było całkiem ok. zapowiaa się pracująco....[/quote] Ja horror zwany mapówką przeżywałam w 1 i 2 klasie. I klasa: w pierwszym i drugim semstrze spr z mapy fizycznej całego świata (i nie te najważniejsze rzeczy, tylko jakieś małe, nikomu nieznane obiekty ;/) II klasa: pierwszy semstr- mapa fizyczna, drugi mapa polityczna (państwa, stolice, miasta) Cieszę się, że to już za mną ___________ Ale dzisiaj miałam zabiegany dzień. Najpierw leciałam na pobranie krwi, potem szybko do szkoły, potem do kina, potem znowu do szkoły, do szpitala po wyniki i w końcu do domu. I tak jak wróciłam poszłam kupić torbę do prezentu dla przyjaciółki. Jestem zadowolona, bo już wszystko co miałam dzisiaj zrobić zrobiłam: - nauczyłam się biologii na jutro (transkrypcja, translacja) - pouczyłam się matmy na spr - powórzyłam chemię (w ramach przygotowań do matury) - powtórzyłam część antyku (w ramach przygotowań do matury) - poczytałam Chłopów i tak poza nauką- posprzątałam trochę w pokoju ![]() Pracowity dzień A teraz błogie lenistwo ___________ Czy Wy też cierpicie na niedobór snu? Jak się rano budzę, to mam takie problemy ze wstaniem, zwleczeniem się z łóżka, że szok, a wcale nie chodzę późno spać .Nie wiem jak sobie z tym poradzić
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to ambitny dzień miałaś dzisiaj podziwiam ![]() ja tak samo dzisiaj miałam na 9:40 i sie wogóle nie wyspałam a na dodatek to jak przychodze ze szkoły to mam taką ochotę się położyć spać no ale niestety nie moge
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chce spaaać
Od tygodnia śpie po 3 godziny... wyglądam jak zombie jakieś Dziś chce się położyć najpóźniej o 23 ale co zrobić jak tu tyle nauki. A najgorsze jest to że ja nie śpię nie tylko dlatego że mam dużo nauki ale mam ostatnio straszne problemy z zaśnięciem... Eh...Lecę do książek dalej paaa
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem z siebie dumna, zrobiłam wszystko co miałam do zrobienia nie odkładając tego na potem
|
|
|
|
#3228 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja odlozylam wszystko na jutro :P chociaz raz
|
#3229 |
|
Raczkowanie
|
juz z tydzień mnei tu nie było, ale neistety mam tyle nauki, że
nie mam czasu odiwedzic tego wątku, ani nadrobić wszystkich wiadomości .Jeżeli chodzi o lektury to ja też jadę tylko na streszczeniach ![]() A teraz czeka mnei 50 zadań z fizyki na sobotę i powtórzenei fal na piątek, życ nie umierac... |
|
|
|
#3230 |
|
Raczkowanie
|
no to i ja dołanczam do grona tegorocznych maturzystek
polski pp angielski pp geografia pr WOS pr
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
to tak jak ja
chociaż mi to wyjdzie na złe, bo jutro pyta z historii a ja sie nie nauczyłam... no cóż poradzi xD lenia mam strasznego
|
|
|
|
#3232 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro mam sprawdzian z "Lalki" i "Nad Niemnem" a nawet mi się nie chce streszczenia przeczytać.
Co prawda czytałam te lektury, ale dosyć dawno, także zobaczymy, co pamiętam.
|
#3234 |
|
Rozeznanie
|
No, podczytuję, podczytuję
![]() Ale nie będę się wyróżniać i powiem, że lekcje nie pozwalają mi na pisanie tutaj ![]() Takze tego... Wesoło jest, nie ma co. I też cierpię niedobór snu. Niestety, wstaję najpóźniej jak tylko mogę a po powrocie ze szkoły muszę jeszcze się położyć, bo nie wytrzymuję [zazwyczaj]. Alee co się będę przejmować To tylko matura
|
#3235 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej, widzę że temat podpasował nam ten sam ja mam "rodzina i jej problemy w XIX,XX,XXI wieku na przykładach literatury " wydaję mi się, że to dobry temat na prezentacje Fakultety ja już miałam w 1 tygodniu września ;/ i chodzę na geo. Metody na powtarzanie: ja układam sobie plan wg którego przerabiam materiał wiadomo nie zawsze wychodzi ![]() Zdasz za następnym razem Rozumiem Cię bo w pon mam drugie podejście ...Cytat:
Czekolada ? ale bez przesady , u mnie to jest tak, że często siedzę w ciepłym łożku z herbatką i tam się próbuje uczyć, choć często zasypiam Może za bardzo się wszystkim przejmujesz? bo u mnie tak jest, ja już wstaje przed 5.00 ;/ i przez to w dzień śpię po 1,5 h. Cytat:
Witaj
|
|
#3236 |
|
Konto usunięte
|
hej babeczki
tak duzo wam zadaja do nauki ? widze ze was niezle cisna. jak zapytałam czy macie juz jakies oceny to nie chcialam sie wypowiadac bo ja mam narazie tylko dwie . z jednej strony macie dobrze. ja sobie bimbam i coraz bardziej sie rozleniwiam ehh z jednej strony to dobrze ze u mnie w szkole praktycznie nie pytaja (tylko czasami z geografi a reszta jak ktos sie sam zgłosi) bo mozna sie spokojnie zaczac uczyc do matury i nie miec nic wiecej na glowie, a drugiej- nie ma zyt duzej dyscypliny i mobilizacja spada
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia wszystkim!
|
|
|
|
#3238 |
|
Raczkowanie
|
Trzymajcie się
w ten brzydki, deszczowy dzień
|
|
|
|
#3239 |
|
Wtajemniczenie
|
witam kobietki! zaraz ide do szkoly, a dzis i jutro bede miala tyle do nauki ze chyba padne, ratuje mnie tylko mysl o ewentualnej imprezie w sobote (w damskim gronie); z powodu nawalu nauki i niespania za przeproszeniem upije sie przokrutnie
na odswiezenie umyslu z kumpelami
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
A mi wizaz szaleje.
Probuje 2 raz napisac a wczoraj nie moglam sie nawet zalogowac. Nauczylam sie to co mialam ale trwalo to 3 h
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

Teraz staram się nauczyć mapy Polski bo w czwartek będziemy z tego odpowiadać a tu tyle tych rzek...
Ja oddychać mam czym, ale niekiedy zamieniłabym się z kimś na mniejszy rozmiar 

Ja właśnie męczę drugie wypracowanko, weny nie ma, słownika nie ma i chęci też poszły w dal...

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55