![]() |
#301 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
soffinka, niedobra mamusia!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha, jaki spryciarz! Moja na szczęście jeszcze tych boków nie odkryła ![]() Cytat:
![]() Ja pierniczki będę robiła z tego przepisu http://www.kwestiasmaku.com/desery/c...i/przepis.html ale pierwszy raz, więc nie wiem czy takie dobre są rzeczywiście ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Taki gryzoń ![]() Moje puzzle na szczęście w jednym kolorze i jeszcze nie wykombinowala, ze mizna to odłączyć ![]()
![]() |
#304 |
Rozeznanie
|
Witam,
Myslam że będę miała więcej do nadrabiania, Ja padam z jednej strony na pysk, w pracy ciężko, wczoraj trochę posprzatalam na nowym mieszkaniu, do tego znowu jakaś choroba mnie bierze. Z drugiej strony cieszę się z przeprowadzki, czuję się nakręcona. Dziś nawet wstałam o 6 z mężem, zrobiłam mu herbatkę, sobie śniadanie, poprasowalam, dziecku zupke ugotowalam, herbatkę mu zrobiłam, posprzatalam, kartki świąteczne wypisalam, teraz leżę w łóżku i czekam jak synek wstanie. U Gabiego katar nie przechodzi, boje się że znowu będzie chory bo zaczyna chrypic, i pokaslywac, a było tak ostatnim razem. Nocki nadal kijowe :/ Czy pójdzie spać o 20 czy o 22 i tak budzi się ok 1:30 i 6:00 na mleko. Dodatkowo jęczy jak śpi albo trzeba dać smoka bo inaczej się rozryczy. Nie wiem o co chodzi. Dwie noce spał z nami bo co próbowałam odłożyć do łóżeczka to ryk. A przy mnie nawet jak rozudzony w nocy zasypia ładnie :/ Tak, musiałam nauczyć sie z nim spać :/ Trochę jednak nie podoba mi się to mieszkanie, bo wszędzie są płytki :/ nawet w sypialniach. Musimy kupić kakac wykładzinę a tutaj wszystko drogie :/ Trzymajcie kciuki żebym dzis wyszła na tą imprezę z pracy, bo boję się że przez zmęczenie zrezygnuje. :/ Caryca brawo dla Mieszka za siadanie ![]() Lena współczuję okresu ![]() Sliweczka współczuję kataru u Ignasia, znam ten ból. Miszka każde dziecko inne, może dynia mu zasmakuje. Nie bój się blw. Ostatnio Gabi siedząc na lezaczku dostał do ręki gruszkę, miękka i soczysta, dziecko szczęśliwe. Nie wiadomo kiedy odgryzl kawałek zassal go i zrobił się czerwony i w ogóle krztusil się, po chwili wyplul i z uśmiechem na ustach jadł dalej. Irlandzkie mamusię to w ogóle wyluzowany ![]() ![]()
#305 |
Zakorzenienie
|
Justyna, zdrowia dla Was
![]() Moja maruda dopiero pierwszą drzemkę zalicza. Od wczorajszego wieczoru chyba ją coś męczy. Może jak kupa pójdzie, to będzie lepiej ![]() Jaka cisza na wątku, coś mi się wydaje, że to ostatnia część ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |||||
Zadomowienie
|
Zdjęć wspólnych też mamy mało. Większość to takie albo tż z dziećmi albo ja. W wakacje kupiliśmy nawet kijek do selfi, ale jakość zdjęć marna. Najwięcej zdjęć ma najstarszy, wtedy tż robił mu co chwila. Teraz czasu co raz mniej, ale może w święta nadrobimy. Może na wiosnę ogarniemy sobie jakąś sesje, jak fundusze pozwolą
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To fajnie, zdrowo, mój po pół godziny budzi się i chce do domu, więc nasze spacery są teraz krótkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#307 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Konto usunięte
|
australia kupiłam taki jaki był w miarę rozsądnej cenie w Leroy Merlin, bo tam miałam najbliżej. Wybór był mały ale nie chciało mi się nigdzie już jeździć.
Taki mam: https://www.leroymerlin.pl/klimatyza...542,l1038.html Ogólnie to uważam że jednak parowe lepsze. Kiedyś mieliśmy ale szlag go trafił... Jak się włączy taki parowy to czuć że inne powietrze, czuć tą wilgoć w powietrzu w całym pomieszczeniu. Te ultradźwiękowe o wiele mniej prądu zabierają ale ta mgiełka wodna opada w dół, nie roznosi się. Jak nawilżacz stoi na podłodze to po kilku minutach robi się tam kałuża. Trzeba by było go chyba jakoś powiesić pod sufitem... Ja postawiłam go na kominku i mgiełka od gorąca zaraz zaczyna parować i nigdzie nie osiada. Justyna Ty to jesteś nie do zajechania! Ja na to wszystko co Ty zrobiłaś rano potrzebowałabym kilku dni ![]() Dużo zdrowia dla Was! I udanej imprezki ![]() Kurczę chyba się zdecyduję jeszcze na małe pierniczki... Tylko nie mam foremek żadnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 | ||||
Zadomowienie
|
kiara92 wspóczuję toksycznej teściowej. Przerabiałam podobny temat na początku małżeństwa. Wieszanie się na szyję, całowanie, płacze, nie chciała aby tż się z domu wyprowadził, to zrobiła mu w jego pokoju ołtarzyk z jego zdjęciami i świeczkami, a jak jej moja babcia powiedziała, że powinna się cieszyć, że syn założył rodzinę, to ta jej odpowiedziała, że straciła syna
![]() No nic, mój tż w porę przejrzał na oczy, bo jakby było tak dalej to już bym była dawno po rozwodzie. Stało się jak stało, parę rzeczy na to wpłynęło i z teściową, a raczej ona z nami nie utrzymujemy kontaktu od 6,5 roku., nawet wnuków nie widziała. Ale to jej problem. Życzę Ci tylko, aby Twój tż w porę przejrzał na oczy, bo czas dorosnąć i pokazać mamie, że pępowina już dawno odcięta, teraz jest żona i syn najważniejsi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() O i tyle nadrabiania. Noc fatal, w oczach beton, zbieramy się do szkoły ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja pokazałam mamie kiedyś podobny, tylko było napisane "Czy umyłeś już dla mnie okna j**any bezbożniku?" Oburzyła się i stwierdziłam, że to był głupi pomysł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |
Zakorzenienie
|
Ja już nie ogarniam, już 2 tydzień więcej ją w nocy kołysze niż śpie
![]() Nie wiem co sie jej dzieje naprawde, sama nad ranem odsypia i w dzień, chociaż wczoraj jej dużo w dzień nie pozwoliłam, dzisiaj od 7 30 do 10 odsypiała noc.. mam dość serdeczenie zasypia zasypia jak ją kołysze za dupke i trzymam rękę. Jak przestaje to od razu wymachuje rączka i koniec spania. Chyba dzisiaj ją owinę kocykiem ale nie tak bardzo.. jestem taka zmęczona................ ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 | ||
Zakorzenienie
|
U mnie ogórkowa i nalesniki. dzisiaj gotuje moja mama i takie rarytasy wymyśliła
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Połóż się przy niej i też odpocznij ![]()
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
U nas też wieczny nieład i wszystko wszędzie. Ja robie 10 rzeczy naraz i w efekcie nic nie jest zrobione. I to przy niechodzącym dziecku
![]() Mamy 2 pokoje i ledwo sie mieścimy wszędzie wszytsko poupychane, a mój tz wpadł na pomysł, że może wrocimy na miesiac /2 do rodziców do 1 mini pokoiku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Konto usunięte
|
Asiu przytulam
![]() Długo to już trwa? Nic się nie zmieniło u Was w tym czasie? Tz się chce z powrotem przeprowadzać czy tak tylko chwilowo? |
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
W podziękowaniu dla tych, które zostały na Wizażu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co to się wczoraj działo. Ale jak zasnął po 15 to trzeba było budzic bo na noc by nie chciał spać. A tworzenie...mam zamiar zrobić wieniec z bombek bo mam dużo starych i szkoda mi wyrzucić, kupiłam choinkę ze styropianowego stożka i ja chcę ozdobić a klej kupiłam głównie dlatego, że chce chłopakom zrobić mate sensoryczną. Wiesz, różne faktury przyklejać i najszybciej pójdzie tym klejem ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Justyna, może traficie na jakieś wyprzedaże. Ja mimo wszystko wole płytki czy panele choć wiem, że chłodniejsze. Te wykładziny to dla mnie siedlisko kurzu. Tutaj mamy panele i jestem przeszczesliwa. Udanej imprezki Mój też nie odkrył tych boków. Ogólnie mało się nimi interesuje Kurde, pocytowalam i mnie wywalilo. Buuu Aaa, pierniczki będę piekła ze strony moje wypieki i pierniczki Lebkuchen ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- No fajny gryzak! Mam dzisiaj jakiś kiepski dzień. Jakaś niemoc mnie ogarnęła i słabo się od rana czuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
Oł fenkju
![]() ![]() ![]()
#321 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ja jestem cały czas z wami! Ale po dwóch dniach w łóżku trzeba było trochę spiąć pośladki i ogarnac chałupę, pozamawialam trochę prezentów z neta i dopiero chwilkę mam na napisanie do Was, ale czytam w miarę na bieżąco
![]() Franek też jeszcze nie wie że te puzzle mają boki, całe szczęście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bardzo chce wrócić, nie umiem sie tu odnależć tylko się męcze ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- stachursKY !! kiedyś byłam na jego koncercie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
Asiek, może to skok jakiś... Pewnie minie w końcu
![]() Miszka ![]() ![]() ![]() Śliweczko, jeszcze Tobie miałam podziękować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Muszę ponarzekać, dzisiaj dzień jęczydupy, na rękach nie, bawić sie nie, wszystko na ryk.. już sama sie poryczałam i powiedziałam tż , że albo wracamy do Jeleniej albo skocze z balkonu (a to tylko I pietro ;/ )
Od ponad 2 msc w niedziele wyszłam SAMA na 2 h, do pepco po baterie do szumisia i do natury po dezodorant ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gryzoń niezły ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
w Tesco do jutra białe Pampersy za 33 zł, też uwazam po czasie, że jednak są lepsze od Daddy, i bede szukać na promocji
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pakuj Młodą do wózka, mleko do termosu i sru do Mongolii. Na bank tam spotkasz jedną z naszych zaginionych koleżanek, a i może jakieś inne Wrocławianki uda Ci się wyciągnąć z domów ![]() Ja wczoraj byłam z Ignasiem w sklepie budowlanym i był zachwycony. Oglądał wszystko z zaciekawieniem i nic a nic nie jęczał. Do jutra czy do dzisiaj? Nie zdążyłam kupić i nie wiem czy jutro jeszcze trwa ta promocja czy nie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.