Bułgaria - OBOZY, terminy wyjazdów,miejsca, biura - wątek zbiorczy - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-26, 16:37   #301
lusia902
Przyczajenie

Dot.: Bułgaria - Złote Piaski

Cytat:
Napisane przez Ols20 Pokaż wiadomość
ja jade od 31.07-11.08

tez z jaworzyny ;> ja tez bede na tym obozie ;P z jakiego miasta jedziesz;>?
lusia902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 02:19   #302
Panienka_z_okienka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika154 Pokaż wiadomość
A był ktoś w hotelu Delfin** ?

Ja byłam.
Istna patologia, że tak powiem.

Basen, jak basen, jedzenie takie sobie (frytki, frytki, non stop frytki... i ziemniaki na zimno ).
Łazienki jak wszystkie w Bułgarii, winda w której zaciełam się nie raz, ale nie sposób wchodzić zmęczonym po plaży na 5 czy 8 piętro :P.
Pani w recepcji bardzo miła .
Niewyżyci kelnerzy wołający za wczasowiczkami (cycki, cycki, duże cycki, dziurka, dziurka ) .
Na samej górze bar panoramiczny, całkiem w porządku.
Podsumowując bardzo średnio.
Pokoje straszne, ale piękny widok na morze rekompensuje wszytko.
Miłego pobytu ;*

---

Z tanich jak barszcz ukraiński napojów alkoholowych:
Mary Jane 0,7 - 9,40 lv
wódka Flirt 0,7 - 8,50 lv

Rakija, Sangria i oczywiście piwo Zagorka też śmiesznie tanie.

Włosy

44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60

MY
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712212338.png
Panienka_z_okienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 15:01   #303
anczysko1
Zakorzenienie

GG do anczysko1

Wróciłam z ZP 2 dni temu byłam na obozie młodzieżowym 12 -18 lat. Mieszkałam w hitelu Zora. Uważam, że hotel jest ładny tylko że bardzo duży. W tym roku wybudowali basen więc niekoniecznie trzeba schodzić po 190 schodach żeby się opalać. Ja mieszkałam w apartamencie nr 8. Były to dwa pokoje połączone wspólnym holem na którym znajdowała się niewielkich rozmiarów szafa. Miałyśmy 2 lazienki oraz 2 balkony.
Co do obsługi to tak jak pisałyście wcześniej dostarczały papier toaletowy i zamiatały podłogę.
Co do stołówki jedzenie smakowało mi średnio, ale to już sprawa gustu. Mnie osobiście codziennie jedzenie pomidorów i ogórków trochę zbrzydło.
Woda w morzu czysta i ciepła Minusem jest to że około północy miasto obumiera,
Co do dyskotek byłam częstym oj częstym gościem w Malibu podobała mi się tam muzyka gdyż nie było samego techna. Poza tym było dużo miejsca do tańczenia i siedzenia oraz ładna łazienka. Było dużo polaków gdyż przychodziło tam dużo obozów. Ale i Turcy się trafili ^^ BYłam także na dyskotece obok w PR CLUB gdzie w każdy wtorek i czwartek było darmowe dla kobiet. Moje koleżanki chwaliły sobię dyskotekę "Papaja" tylko że tam trzeba wyglądać chociaż na 18 lat bo tam raczej bawi się starsze towarzystwo. Oobk Papaji była dyskoteka z pianą Jeśli się przejdziecie deptakiem dostaniecie po drodze mase ulotek i na pewno coś dla siebie wybierzecie Życzę miłego pobytu
Stary 2008-07-28, 21:27   #304
MaruW
Przyczajenie

my tez jedziemy 31.07 tylko my z Atasu i mieszkamy w Zorze....a powiedzcie mi jaka pogoda tam teraz jest ?
MaruW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 07:17   #305
ysiaa
Przyczajenie

własnie dzisiaj w nocy wróciłam z Bułgarii. Hotel Zora.
powiem wam tak, to były ostatnie moje wakacje w tym ośrodku.
za wszystko chcą żeby płacić kary, np skok do basenu 20 euro, rozsuwanie leżaków, itp 20 euro. w protokole wpierwszy dzien nie napisalam ze mam spalony dywan, byla to taka malutka kreska przypalona zelazkiem, w ostatni stwierdzili ze to wina mojego pokoju i dostalismy rachunek na zaplacenie 150 lv, badz 76 euro.
jedzenie aż żal, szwedzki stół, ale zimne, bez smaku. nie mielismy ratownika wiec oficjalnie nie moglismy wchodzic do wody, zamiast łozek sa dwa materace połozone jeden na drugim, ogólnie wakacje były ok, gdybym była w innym hotelu. trudno mam nauczke ;]
ysiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 21:17   #306
aneczkap
Przyczajenie

Wróciłam właśnie z hotelu ZORA i w skrócie powiem że:
- pokoje standardowe - z łazienką i balkonem
- basen hotelowy mały i brudny (były w nim nawet bakterie sinicy, co spowodowało spore kłopoty zdrowotne u niektórych mieszkańców kotelu)
- żeby dojść gdziekolwiek trzeba zejsc po 230 kamiennych schodach
- jedzenie zimne, monotonne i niesmaczne
- na zakwaterowanie czekaliśmy siedząc na walizkach ok. 4 godzin
- ostatniego dnia wykwaterowali nas o godzinie 9:30 (wyjeżdżaliśmy o 23:00)
- w hotelu próbują wyłudzać pieniądze za wszelkie rzekome straty (nam za ubrudzenie hotelowego ręcznika chcieli odebrać kaucje 3x po 10 euro).

Miłego pobytu życzę
aneczkap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 07:01   #307
agiiis
Raczkowanie

GG do agiiis
Dot.: Obóz młodzieżowy Bułgaria - Złote piaski

A może ktoś się wybiera w terminie 18.08-28.08 do hotelu Delfin z OK TOURS?? ;D

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 07:04   #308
agiiis
Raczkowanie

GG do agiiis
Obóz 18.08-22.08 Bułgaria Złote piaski OK TOURS

Hej, wybiera się może ktoś w tym terminie na obóz do Bułgarii? Samolotem z Warszawy? Bądź wersją autokarową do 30.08 ?
Stary 2008-08-06, 15:41   #309
monika154
Raczkowanie

Dot.: Obóz 18.08-22.08 Bułgaria Złote piaski OK TOURS

Cytat:
Napisane przez agiiis Pokaż wiadomość
Hej, wybiera się może ktoś w tym terminie na obóz do Bułgarii? Samolotem z Warszawy? Bądź wersją autokarową do 30.08 ?
Hej Ja lece razem z przyjaciółką właśnie 18 - 28.08 z ok - turs'a do Delfina
Z wawy ;D napisz do mnie na Gadu to pogadamy mój nr. : 6123366

monika154 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 08:32   #310
agiiis
Raczkowanie

GG do agiiis
Dot.: Obóz 18.08-22.08 Bułgaria Złote piaski OK TOURS

No odezwałam się Znasz jeszcze kogoś kto się wybiera właśnie w tym terminie?:P
Stary 2008-08-08, 18:17   #311
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thebestdamnthing Pokaż wiadomość
Hej. Wybieram się na obóz do Złotych piasków. 3 turnus z Pantur'a. hotel diana. Jedzie ktoś może? proszę o szybką odpowiedź

Byłam w Bulgarii w tym roku od 8.07-21.07 W Dianie, hotel kijowy, ale w złotych piaskach sie zakochalam, to jest moj eden, jade za rok tam na wczasy z przyjaciolka )

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 00:22   #312
gocha88
Przyczajenie

Czy jedzie ktoś 14 .08 (tj. czwartek) do ZP hotel ZŁOTY RÓG**+! Samolotem?

Byłam juz w ZP 2 lata temu i wrażenia niezapomianae! nie liczy sie hotelbo tylko w nim spisz i to nie zawsze ;p cluby,ludzi i atmofera wszytkim nadrabia! cos pieknego! stworzone dla ludzi pelnych zapalu do zabawy! POLECAM:P

Czekam na odp :P
gocha88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 20:30   #313
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anczysko1 Pokaż wiadomość
Moje koleżanki chwaliły sobię dyskotekę "Papaja" tylko że tam trzeba wyglądać chociaż na 18 lat bo tam raczej bawi się starsze towarzystwo. Oobk Papaji była dyskoteka z pianą Jeśli się przejdziecie deptakiem dostaniecie po drodze mase ulotek i na pewno coś dla siebie wybierzecie Życzę miłego pobytu
Polecam Papaję, ale w sumie ja ze wstepem nie miałam problemu ani razu. Blue Margaritę drunka polecam, Pub Crawl taka impreza polecam. W alarmie jak nie ma piana parrty to lipa jest xd w sumie bonkers bywa ciekawy, w papaji co jakis czas sa cheependejsi xd polecam rowniez xd

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Stary 2008-08-13, 13:55   #314
thuskawa
Raczkowanie

Byłam na koloniach w Bułgarii dwa lata temu, bardzo mile wspominam Zakwaterowanie w Horyzoncie, świetna kadra (BUT), wszystko tanie, no i oczywiście niezapomniane dyskoteki w Malibu chyba za rok się wybiorę
thuskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 18:28   #315
agnesmadeleine
Raczkowanie

Talking Dot.: Bułgaria - Złote Piaski

Hej, ja jutro --- CZWARTEK ---lecę do Zory na obóz młodzieżowy z Katowic (godz. 21.40 bodajże)
z dwoma koleżankami
Czy może ktoś powiedzieć mi coś o tym hotelu?
Czytając Wasze wypowiedzi, jedni są zadowoleni, inni nie..
Z góry dzięki i... do zobaczenia w Złotych Piaskach!

EDIT: Gocha88, do zobaczenia na lotnisku
Mam jeszcze pytanie dotyczące kaucji, mianowicie, czy rzeczywiście w hotelu robią ogromny problem, żeby ją oddać (np. nie chcą pod pretekstem brudnych ręczników) ??
A jak rezydent na miejscu? Nie słyszałam o tej pani za dużo miłych słów..
agnesmadeleine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 20:14   #316
k4rotk4
Rozeznanie

dwa tygodnie temu wróciłam z Bulgarii. W Złotych piaskach byłam tylko na małej wycieczce.. i o matko ilu tam jest luuudzi ;o! Nie wiem może to dlatego że akurat byla niedziela Ale no wystarszyłąm się ;]

Ogólnie Bułgaria jest bardzo ładna i tania

— Albert Camus
k4rotk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 08:29   #317
agnesmadeleine
Raczkowanie

Post Dot.: Bułgaria - Złote Piaski

Na pewno w ZP jest dużo ludzi, bo to jest duży i bardzo znany kurort Słyszałam, że w tamtym rejonie jest wyjątkowo dużo Polaków
W sumie to nawet cieszę się, że mój hotel jest w centrum Złotych Piasków, bo w pierwszej wersji miał być w małej miejscowości pod ZP- Kranievie. Mieszkam w mieście, jestem przyzwyczajona do hałasu i dużej liczby ludzi
agnesmadeleine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 12:10   #318
Nerchie
Zakorzenienie

O 10 ludzi srednio, ale o 4 RANO! MASAKRA XD

Stary 2008-08-18, 10:07   #319
lusia902
Przyczajenie

12.o8 wrocilam z obozu 12-18. mieszkalam w hotelu Royal.
pokoje z lazienka, balkonem. bardzo duzy wybor jedzenia, smaczne
basen w hotelu odkryty czysty, z krytego nie korzystałam.
codziennie wieczorem animacje dla dzieci .
hotel naprawde super.!
ceny w złotych piaskach w sumie jesli chodzi o alko i fajki - niskie ;D
bardzo duzo drink barów. jeden wspominam najmilej - 7lw za 2 drinki xD
lusia902 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-22, 18:25   #320
irbin
Przyczajenie

Hotel Silver
Ludzie to jakaś pomyłka.... Byłem tam z rodziną od 26.07.2008 do 08.08.2008 . Wakacje wykupiliśmy w Neckermannie Skróciliśmy sobie pobyt o 2 dni. Na dzień dobry oszukał nas barman Filip na 12,5 lewa. Z pieniędzmi pilnować się trzeba na każdym kroku bo pracuje tam banda oszustów. Musicie się pogodzić z tym że jeśli nie spodobacie się obsłudze to będą was straszyć policją. Recepcjonistka na skargę mojego kolegi na brak telewizji (chcieliśmy obejrzeć Kubicę na Węgrzech) powiedziała żeby sobie znalazł gdzieś tv albo niech się leczy na głowę Drugi kolega mieszkał nad kuchnią. Wietrzyli ją notorycznie otwierając drzwi, mało tego wykładali przed owymi drzwiami śnieci które gniły na słońcu. Smród był nie do wytrzymania, więc poszedł poskarżyć się kierowniczce tego przybytku. To co usłyszeliśmy wprawiło nas w osłupienie.... Kazała mu w pierwszej kolejności się umyć a jeżeli to nie pomoże to da mu namiot i niech jedzie w góry bo tam jest świeże powietrze. Barman Filip stwierdził że nierozumnie o co nam chodzi.... przecież przyjechaliśmy z Polski i powinniśmy byś przyzwyczajeni. O prusakach w pokoju już nie wspomnę. Nie liczcie na pomoc rezydenta. Obsługuje tylko Niemców i Rosjan. Polaków, jeżeli przylecieli samolotem ale tylko w drodze z lotniska do hotelu. Makabra. 3/4 mieszkańców tego hotelu to Polacy, a traktują nas tam jak gów**. Osobiście odradzam. Nie po to wydaje swoje pieniądze by być obrażanym i poniżanym. Przestrzegam przed Neckermannem oraz tym hotelem. Jak już musicie do tego hotelu to jedzcie z Itaką. Przynajmniej będziecie mieli rezydenta mówiącego po polsku. Miejsce ogólnie w prządku... ale obsługa tego hotelu... brak słów. Jeżeli jedziecie samochodem to liczcie się z tym że możecie niemieć gdzie zaparkować. Jest więcej szczegółów których nie opisałem. Ogólnie nędza. Jeśli chodzi o jedzenie to przygotujcie się na 1000 potraw z jajka. Po kilku dniach nie spojrzycie na nie. To co nie zostanie zjedzone, zjecie na drugi dzień. Nieważne że zielone. Odradzam ten hotel, a moja noga w Neckermannie więcej nie postanie. Nie będę Niemcom napychał kieszeni jako obywatel drugiej kategorii. Aha. Odświeżcie sobie rosyjski bo po angielsku się tam nie dogadacie. Pozdrawiam
irbin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 18:54   #321
k4rotk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez irbin Pokaż wiadomość
Hotel Silver
Ludzie to jakaś pomyłka.... Byłem tam z rodziną od 26.07.2008 do 08.08.2008 . Wakacje wykupiliśmy w Neckermannie Skróciliśmy sobie pobyt o 2 dni. Na dzień dobry oszukał nas barman Filip na 12,5 lewa. Z pieniędzmi pilnować się trzeba na każdym kroku bo pracuje tam banda oszustów. Musicie się pogodzić z tym że jeśli nie spodobacie się obsłudze to będą was straszyć policją. Recepcjonistka na skargę mojego kolegi na brak telewizji (chcieliśmy obejrzeć Kubicę na Węgrzech) powiedziała żeby sobie znalazł gdzieś tv albo niech się leczy na głowę Drugi kolega mieszkał nad kuchnią. Wietrzyli ją notorycznie otwierając drzwi, mało tego wykładali przed owymi drzwiami śnieci które gniły na słońcu. Smród był nie do wytrzymania, więc poszedł poskarżyć się kierowniczce tego przybytku. To co usłyszeliśmy wprawiło nas w osłupienie.... Kazała mu w pierwszej kolejności się umyć a jeżeli to nie pomoże to da mu namiot i niech jedzie w góry bo tam jest świeże powietrze. Barman Filip stwierdził że nierozumnie o co nam chodzi.... przecież przyjechaliśmy z Polski i powinniśmy byś przyzwyczajeni. O prusakach w pokoju już nie wspomnę. Nie liczcie na pomoc rezydenta. Obsługuje tylko Niemców i Rosjan. Polaków, jeżeli przylecieli samolotem ale tylko w drodze z lotniska do hotelu. Makabra. 3/4 mieszkańców tego hotelu to Polacy, a traktują nas tam jak gów**. Osobiście odradzam. Nie po to wydaje swoje pieniądze by być obrażanym i poniżanym. Przestrzegam przed Neckermannem oraz tym hotelem. Jak już musicie do tego hotelu to jedzcie z Itaką. Przynajmniej będziecie mieli rezydenta mówiącego po polsku. Miejsce ogólnie w prządku... ale obsługa tego hotelu... brak słów. Jeżeli jedziecie samochodem to liczcie się z tym że możecie niemieć gdzie zaparkować. Jest więcej szczegółów których nie opisałem. Ogólnie nędza. Jeśli chodzi o jedzenie to przygotujcie się na 1000 potraw z jajka. Po kilku dniach nie spojrzycie na nie. To co nie zostanie zjedzone, zjecie na drugi dzień. Nieważne że zielone. Odradzam ten hotel, a moja noga w Neckermannie więcej nie postanie. Nie będę Niemcom napychał kieszeni jako obywatel drugiej kategorii. Aha. Odświeżcie sobie rosyjski bo po angielsku się tam nie dogadacie. Pozdrawiam

— Albert Camus
k4rotk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-24, 12:01   #322
madame paranoja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez onlybarca Pokaż wiadomość
Wiecie może czy są tam jakieś kluby gdzie grają House albo Drum&Bass ??? W tym Malibu np. House'y też puszczają czy raczej sam techno szit ?
oj, muza najgorsza na świecie była albo bułgarskie titiriri albo zwykłe szity z radia

byłam między ZP a Sunny Day'em w prywatnej kwaterze, chciałabym Was ostrzec przed taksowkarzami, ktorzy pijanych Polaków wywozą poza miejsce ich kwater i żądają bajońskich sum za dowóz, kumpel zapłacił 80 lewa za taksówkę!!
i uważajcie na dzikie psy! potrafią zaatakować watahą przy hotelu jesli idzie się w pojedynkę!

z lepszych rzeczy :
tani alkohol: pyszna Zagorka, tequila za 2 lewa
dostęp do mnóstwa świeżych, tanich owoców i warzyw, oliwek (importowanych).
ciepło, czyste plaże (szczególnie "dzikie") tylko piasek gorący jak żar
no i polecam kupić własną plażową parasolkę.
ogólnie wiem, że jeszcze na pewno wrócę do bułgari na słodkie lenistwo na plaży
aha i butik z butami na deptaku w Warnie- cudniasy

madame paranoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 10:49   #323
Lainathiel
Wtajemniczenie

Kompleks Royal Sun*** polecam byłam 2 tygodnie i na pewno tam wrócę 3 baseny , klima w pokoju, bardzo tanie i smaczne jedzonko, świetnie urządzone apartamenty, parę kroków do morza... No i ta pogoda... Śmieszne że w tej chwili takie wakacje są w tej samej cenie co te w Polsce... z tym że z gwarancją dobrej pogody. Myślę że naprawdę warto.
Lainathiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 16:21   #324
martina angel
Przyczajenie

GG do martina angel

hey jedzie ktos 9-22.09 z almatura do zlotych piaskow? moj nr gg 5555005

martina angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 16:25   #325
martina angel
Przyczajenie

GG do martina angel

jedzie ktos z almatura 9-22.09??? do diany???

martina angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 16:45   #326
anuulaa
Wtajemniczenie

Był ktoś może w ZP w hotelu Perła??
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 05:04   #327
Immira
Przyczajenie

Skoro wszyscy tak się tu rozpisują o Bułgarii, to może teraz ja wyrażę swoją opinię
Byłam w hotelu Zora. Niby dwie gwiazdki, ale naprawdę nie warto na to patrzeć. Z resztą warunki nie były takie złe, całkiem znośne pokoje, dość małe, łazienki przyzwoite, balkony też są. Jedyne co wkurza człowieka to ta śmieszna kaucja. Zabierają Ci na dzień dobry 15 euro żeby później móc straszyć, że nie oddadzą. Śmiechu warte. Wybrudzisz białe ręczniki, które się dostaje - nie zwrócą kaucji. Wybródzisz pościel - nie dostaniesz kaucji. Nawet najmniejsze zabrudzenia byly karane kaucją. Ale nie było źle. Obsługa pomocna, miła i sympatyczna. Zwłaszcza część męska tej obsługi. Ogolnie hotel nie jest zły.

Co do barów - gorąco polecam nijaką Sirenę - świetni barmani, dobre i tanie drinki, z tyłu basen. Poznacie ją na pewno - takie brązowy, okrągły daszek a w środky za ladą wisi syrenka. Wszystko na otwartym powietrzu. Warto tam zajść ^^

Co do kasy - UWAŻAJCIE W KANTORACH. Oszukuą i to bardzo. Nie ma na to rady, po prostu trzeba uważać. Wszystko bardzo tanie - tzn. wszystko to, co na obozach najważniejsze - alkohol, papierosy, szybie żarcie.

Plaża była świetna. Cudowne słoneczko, cudowna opalenizna. Jest co wspomniać. Do dzisiaj jestem jeszcze troche brązowa.

Zdecydowanie polecam obozy w Bułgarii. Zwłaszcza jak trafi się na fajnych ludzi i kadrę ;P
Immira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 10:03   #328
wera921
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Immira Pokaż wiadomość
Zabierają Ci na dzień dobry 15 euro żeby później móc straszyć, że nie oddadzą. Śmiechu warte. Wybrudzisz białe ręczniki, które się dostaje - nie zwrócą kaucji. Wybródzisz pościel - nie dostaniesz kaucji. Nawet najmniejsze zabrudzenia byly karane kaucją. Ale nie było źle.
15 ojro kaucji za dobę? rzeczywiście przegięcie...
Immira z którym biurem jechałaś?
Jak daleko jest od Zory do plaży bo słyszałam, że trzeba się trochę po schodach nalatać? Czy plaże rzeczywiście są baaaardzo brudne? I jak z dyskotekami u ciebie było? (tzn. jak często chodziliście, ile kosztowały, ogólnie czy był luz)
wera921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 18:45   #329
angela0510
Raczkowanie

No właśnie, więc jeżeli już ktoś był w Bułgarii w hotelu Diana to napiszcie jak wspominacie ten pobyt. Jak warunki? Jedzenie? i w ogóle piszcie wszystko. Pisze w tym wątku bo nie chce zakładać nowego ;P
angela0510 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 18:29   #330
ooorzel
Przyczajenie

GG do ooorzel

nie na dobe tylko na dzień dobryy:PP
ooorzel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości