![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa-parówkożercy 2
Cytat:
![]() ![]() wężykowe tajemnice ![]() ![]() ale parówki to ja kijem nie ruszę ![]() ![]() dzień dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Sie ma Ryjek, nie jesz parówek??? łeeeeeeeeeeee
![]() ![]() ![]() muszę Cię prześledzić kurka i dowiedzieć się, co to te tajemnice ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
łiiiiiiiii, znowu się nie mam z kim bawić
![]() ![]() ![]() ![]() padam. idę se jakiegoś filma obejrzeć, czy cuś ![]()
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Siostra mi przed chwilą wyjechała na tydzień do rodzinki.
![]() A ja chyba będę pokój malowała. Mam teraz liliowy, ale chcę coś takiego jaśniutkiego, bo mam dosyć ciemny pokój (mimo wielkiego okna). ![]() Radzicie coś? ![]() ![]()
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
![]() Moja siostra wyjechała na 5 dni, a pokój też będzie przemalowywać z liliowego ![]() chciała granat, bo ma granatowe meble, ale to mistrzyni bezguścia jest ![]() ![]() Jest genialna w myleniu pojęć, uważa że przytulny = ciasny, a ciężko jest mieć przytulny pokój przy takiej ilości złomu ![]() ![]() Ja maluję pokój po wakacjach, marzy mi się ciepły, słoneczny żółty - teraz mam dwie ściany błękitne i dwie żółte, ale zbrzydło mi strasznie to połączenie i w dodatku to zimne odcieie są, a ja mam i tak najzimniejszy pokój w domu ![]() Paula, co powiesz na groszkowy np? ![]() ![]() ![]() http://www.dulux.pl/c_oc_index.html Poszukaj tutaj, a jak na coś się zdecydujesz, pochwal się ![]()
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Cześć przebrzydliwce kochane.
![]() ![]() Ja też chciałabym mieć pokój w bardzo intensywnym, ciepłym żółtym kolorze. I niedługo będę mieć. ![]() Co prawda, teraz również mam żółto w pokoju, ale to jakiś pastelowy odcień ![]() Ryjku, ja wiem, że w CK jest do zadka, ja wiem. ![]() PS. Ja też nie jadam parówek (fuuu!), czy to bardzo źle? ![]() ![]()
![]() |
#313 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w przyszłym roku nad tym pomyślę. w przedpokoju mam taki piaskowo-żółty kolorek, spełnia swoje rozjaśniające zadanie ![]() Cytat:
![]() jakie to kurna delikutaśne ![]() ![]() mnie po kurczakach wzdyma ![]() ![]() ![]() ![]() jakieś chyba napompowane ostatnio są ![]()
![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Anul bo granat ładny jest
![]() ![]() ![]() ![]() Groszkowy nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój pokój jest duży; naprawdę. Mam okno duże + wejście balkonowe, tylko że nad tymi oknami jest jakby dach i dużo światła nie dochodzi. A okna na południe wychodzą. Dzięki za linka ![]() Westi co Ty tu robisz jak nie jesz parówek?! ![]() ![]() ![]() Bri pomarańcz - nie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
ooooo jak się rozgadały wstręciuchy
![]() Pauluś... ja to bym się zdecydowała na soczystą zieleń i dodatki w kolorze ciemnego fioletu ![]() ![]() Ta zieleń by Ci rozświetliła pokój ![]() A możesz np. wkleić jaki masz wygląd pokoju? tzn. jaki on jest? kwadratowy, jamnik ![]() ![]() A tak w ogóle to ja też nie jadam parówek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Ej, ale chyba nie będziecie mnie wyganiać, prawda?
![]()
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem w ciężkim szoku.
![]() ![]() ![]() Sprzątałam trochę w pokoju na dole i włączyłam tv, żeby mi coś grało. ![]() ![]() Chłopak: niewysoki rudzielec; nie brzydki, ale jakiś taki głupkowaty. "Nie jestem olbrzymem; pomijając niektóre części mojego ciała"; "Czy wisienka pani córki jest jeszcze nietknięta?" ![]() ![]() M. i C. nr 1: Matka 50 lat, ale całkiem dobrze się trzymała; tlenione włosy, taka niby wysportowana Dżaga. Wyluzowana, równiacha, gra w kapeli rockowej. Córka podobna do Kelly Ozbourne, 18 l. Tłuściutka, wytatuowana, wykolczykowana. na buzi ładna, ale ordynarna i niezbyt inteligentna. Imprezowiczka. Matka chwaliła się chłopakowi, że córka dostarczy mu nowych wrażeń czy coś tam. ![]() M. i C. nr 2: Kobieta wygląda dosyć normalnie, taka pani w średnim wieku. Córka też niby w porzątku; ładna, naturalna, że niby inteligentna. Jej matka: "Moja córka jest geniuszem. W dzieciństwie zdiagnozowano u niej talent" (dokładny cytat!!!) ![]() ![]() M. i C. nr 3: Najmłodsza z dam, ładna kobieta ze straszną opalenizną. Zgrabna, z dużym biustem ![]() ![]() Chłopak wybiera dwójkę. Na końcu programu para beka razem kilka razy. ![]() Wszystko to strasznie sztuczne, głupie, denne. Matki chyba z kosmosu. Zrobią wszystko, by ch. umówił się z ich córką. M A S A K R A Dialogi jak wśród przedszkolaków, albo ![]() ![]() No ja nie wiem, czy to ja jestem jakaś dziwna, konserwatywna, poważna, czy ten program to wielka pomyłka? Ależ jestem zniesmaczona. "Jestem geniuszem! Pobekaj ze mną!" ![]()
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Jasz tylko mi do tekiego zestawu nic nie pasuje z tego, co już mam.
![]() ![]() NIE JESZ PARóWEK?! ![]() Jeszcze mi tu tylko napiszcie, że żadna z Was nie je, tylko ja! ![]() ![]()
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
![]() Chyba nieeee (oby nie ![]() ![]() ![]() Pauluś- no ale jak miałaś liliowy pokój...to hmmm jakiego koloru miałaś dodatki? ![]() ![]() Parówka sama w sobie nie jest w zasadzie zła... allee taka gruba jak nie powiem co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
Wyszło szydło z worka.
![]() To jak? Pobekamy? ![]() Że też takie pieerdoły puszczają w TV. Ech, i jeszcze domagają się, żeby płacić abonament. ![]() Jasz, to dobrze. Trzymajmy się razem, to nie zginiemy - nie wypędzą nas. W kupie siła. ![]()
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Ej, normalnie tak mnie ten program wkurzył.
![]() ![]() Jasz on jednak nie był liliowy, tylko taki pseudo-wrzos. Dodatki? Niby niebieskie. Wiem, że nie pasowało, ale to się dopiero potem okazało. ![]() ![]()
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupojad powrócił ![]() ![]() ![]() Pewnie Westi- damy sobie z nimi radę ![]() Zmykam się pakować ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
Ja chciałabym mieć właśnie intensywnie żółty kolor na ścianach, a do tego czerwone metaliczne meble. Jesli ktoś wie, o jaki kolor mi chodzi.
Tylko, że nigdzie takich mebli nie ma. ![]() Edit: Co prawda, nie wiem o co chodzi z Kupojadem, ale..! W nagrodę mam pytanie: Jaszka, wybierasz się na zasłużone wakacyje? ![]() Bo coś o pakowaniu wspomniałaś. ![]()
![]() |
#324 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Po drugie- myślę,że to zły pomysł małpiatko booo jak Ci się nagle odmieni żółty kolor to meble nie zawsze mogą pasować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I nie wiem jak pomalować syry... czy na czerwono czy frenczyk? ![]() ![]() hmmm A Bridulec to gdzie? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
A, to odpoczywaj tam grzecznie.
![]() Może masz trochę więcej miejsca w walizce i mnie zabierzesz ze sobą, hę? ![]() A co do paznokci.. ciężko wybrać ![]() ![]()
![]() |
#326 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Codziennie czatuję pod Twoim oknem ![]() PW przejrzyj daunko ![]() ![]() Cytat:
Nigdy nie byłam tak wytrwała jak teraz, tylko w urodziny sobie odpuściłam ![]() ![]() ![]() Większość by poleciała ![]() Cytat:
![]() ![]() Noooo Jasz, skoro żeś obcykana w sprawach rolet to weź Ty mi coś doradź, he? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wrrr już czwarty raz usuwam emoty z wiadomości, ciągle za dużo :-P
![]() |
![]() |
#327 | ||
Zakorzenienie
|
No ja.
![]() Cytat:
Wypisuję się. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To polega na...? Ee....
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Ekipa MTV nawiedza w trzy dziewczyny w ich własnych doamch i nie dając czasu na zastanowienie porywa je z domu bez względu na to, czy są boso czy w koszulce nocnej. One udają baardzo zaskoczone, nie mają czasu na ogarnięcie swoich pokojów. Wszystkie trzy ofiary siedzą w samochodzie gdzie przez mały telewizorek obserwują, jak do ich sypialni wkracza koleś który po zawartości ich szuflad z bielizną, szaf, tego co mają pod łóżkiem i w komputerze wybierze swoją Julię z którą umówi się na randkę. Pełen kiepskich tekstów i sztuczności, błeeeeh.
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Chciałabyś
![]() Miruś ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.