|
|
#301 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dłubaninki Piechotki
Drugi komplecik jest piękny. 1 zbyt przeładowany jak dla mnie. Jak by były jakieś kuleczki albo przekładki, czy rurki, prezentowałby się lepiej
.
|
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Biżu fajna, ale podobają mi się również zdjęcia, są takie klimatyczne
|
|
|
|
|
#303 |
|
Zadomowienie
|
Obydwa kompleciki sliczne......ale dla siebie wybralabym pierwszy - cudo
Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-10-02 o 11:43 |
|
|
|
|
#304 |
|
Zadomowienie
|
surowe kamienie i prosta oprawa - piekne
chyba pora sprawic sobie cos takiego
|
|
|
|
|
#306 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyżby wrzucik specjalnie dla mnie? Nie pogniewałam się wcale
śliczne to wszystko! Może i proste jak drut, ale tak jak pisała Lubomirka - na jesień doskonałe
|
|
#307 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuję za odwiedziny i komentarz Dziekuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Choc w zasadzie i jeden i drugi komplet jest chyba raczej naturalny i surowy... Dziekuję ![]() Dziękuję za 2 komplementy w tak krótkim zdaniu Cytat:
No i dostaniesz jeszcze A tak w ogóle - dziękuję bardzo za odwiedziny i miłe slowa ![]() No to wrzucę 2 pary kolczyków z krysztalami Swarovski w oksydowanym srebrze. |
||||
|
|
|
|
#308 |
|
Wtajemniczenie
|
No kochana, czuję się rozpieszczana
(jaki rym ). Twoje swarki są śliczne
|
|
#309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze, chyba jednak muszę zrobić dłuższą przerwę, bo nikt tu i tak nie zagląda ![]()
|
|
|
|
|
|
#310 |
|
Rozeznanie
|
Piechotko, ja zaglądałabym częściej tylko zaczął się rok akademicki i nie mam już tak dużo czasu ani na wizaż ani na biżu
Muszę to jakoś nadrobić. Zauroczyły mnie Twoje surowe riolity w prostej oprawie. Piękna biżuteria. Też marzą mi się te kamienie Swarki bardzo klasyczne, ale srebrne elementy dodają im dużo uroku i nie są już takie zwyczajne. Wrzucaj i pokazuj w przyszłości następne prace, zajrzę na pewno
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swarki urocze
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie kolczyki śliczne, z chęcią przygarnęłabym drugie
|
|
|
#313 |
|
Zadomowienie
|
Wiem Kamyczku
![]() A ja się chyba starzeje po prostu... Maruda ze mnie Jakiś ten biżuteryjny kącik nie taki jak kiedyś chyba... Przyszłam, wrócilam, postanowilam być. No ale jak tu być kiedy sięodzywasz, a w Twoim wątku cicho, glucho... Przychodzą nowe osoby, chcą, by im skomentować, ludzie komentują, a jakże. Ja też. No, ale ja jakoś tak z zasady zerkałam do osób, które mnie odwiedzają i zostawiałam slad. A tu nic. Nowi odkopują wątki z przed 2 lat. Kurcze - na forum scrapowym pokazałam kilka rzeczy dosłownie. A ostatnią jedna jedyną kartkę w ciągu jednego dnia skomentowało 15 osób. A tutaj po 7 godzinach ląduję na drugiej stronie... A, idę sobie, bo faktycznie smęcę |
|
|
|
|
#314 | |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem juz od dawna zakochana w Twoich pracach na Twoim Piankowym blogu. Nie wiedzialam ze i tu jestes
![]() Uwielbiam prostote Twoich prac, to jak wszystko tak łagodnie i harmonijnie ze soba wspolgra ogólnie Klasyczne a jednoczesnie wykwintne Nie umie tego do konca wyrazic..po prsotu usmiecham sie jak widze Twoje prace. I juz ![]() Zdjecia robisz boskie(masz jakis patent na oswietlenie, aparat dobry?) co juz wogole wywoluje kilkusekundowa stopklatke z zapatrzzenia na Twoje prace (" kurde jak ona to robi:P?") I tylko moj facet mnie po chwili pyta co jest a ja nic nic:PZamykam tylko leko rozdziabiona buzie I wracam na ziemieMam do Ciebie kilka pytanek odnoszacych sie do starszych i nowszych postow 1. Cytat:
![]() 2. Kwestia zakupow- czy kupujesz majac jakas konkretna wizje czy wizja przychodzi po zakupie ? Kupujesz gdzies indzieje jeszcze poza netem kamienie podstawy itd? 4. Jak wygladal Twoj pierwszy zakup ,poczatki? Zaczynalas od malych zakupow i projektow? 3. Uczylas sie gdzies w jakiejs szkole artystycznej, na jakichs kursach? Czy po prostu pasja przyszla i wychodzi z twoich łapek sama ?Z gory dzieki za odpowiedzi na wszystkie pytania. Przyznam wyszedl maly wywiad tasiemiec- wybacz za momentami troche sucha forme pytan z listy jak "100 pytan do.." Chcialabym wiedziec jako maly raczkujacy Raczek jak zaczynalas Czy tez jako maly raczek z wpadkami ?Pozdrawiam ciepło bo lubie jak jest ciepło lubie ciepłych ludzi i juz ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam i tu i na blogu. Śliczne są
ale nie w moich kolorach.. Do Ciebie zaglądam za każdym razem, może tylko nie piszę za często
|
|
|
|
|
#317 |
|
Rozeznanie
|
witam i pozdrawiam
oglądam Twoje prace nie pierwszy raz, z pianką spotkałam się na alle, ale głowy ściąć sobie nie dam z pierwszych prac jakie wrzuciłaś najbardziej przypadły mi do gustu te https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1188509555 labradoryt jest cudny, choć ja tak naprawdę jeszcze z nim nie pracowałam, nie miałam go w rękuPodoba mi się komplecik z perełkami, tymi białymi na łańcuszku, nie wiem czy tak się dodaje komentarze, by moje oceny były w jednej wiadomości ostatnie kolczyki ze swarkami są śliczne, ale nie zupełnie przez same kryształy ale srebro, którego w nich uzyłaś, te kwiaty są cudne!!!, bali również nadają całosci takiego fajnego klimatu chętnie sama bym takie nosiła, choc chyba za bardzo nie miałabym do czego
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo Edytowane przez marta1977 Czas edycji: 2009-10-13 o 12:48 Powód: przeglądanie całego wątku |
|
|
|
|
#318 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za odwiedziny i komentarze
Dzisiaj niestety nic nie pokażę, bo co nowego zrobiłam, to zaraz poleciało w świat. Zobaczymy co wróci. Jeśli coś wróci to pokażę. Póki co - zapraszam na mój blog. Tam ostatnio niebiżuteryjnie, więc polecam jeśli ktoś lubi ogladać moje potyczki z papierem ![]() Buziaki!! I biegnę ogladać co ey znow fajnego pokazałyście
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zadomowienie
|
Cały wrzucik boski!!!! lubie taką kolorystyke kamyczków a w Twoim wykonaniu prezentują sie pięknie- surowo ale elegancko jednocześnie
|
|
#320 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuję wszystkim osobom, ktore tu czasami zerkają i komentują
Ostatnio upominalam pewne osoby, by trochę zaktualizowały swoje galerie, zatem i ja to czynię Takie sobie zwyklaki... Ale ostatnio siedzę akurat w czymś innym... Może Wam tu troszkę też pokażę. Jak miejsca starczy ... Choć część z was i tak wie co ja robię jak nic nie robię
|
|
|
|
|
#321 |
|
Zadomowienie
|
Uwielbiam lawę a w połączeniu z cytrynem jest po prostu obłędna.Twoje karteczki są prześliczne.
|
|
|
|
|
#322 |
|
Rozeznanie
|
Piechotko, ależ Ty masz wyczucie, robisz śliczne kartki, słyszę skrzypiący śnieg kiedy na nie patrzę
Z biżutków najbardziej podobają mi się dziś turkusiki, proste, ale pełne uroku
|
|
#323 |
|
Wtajemniczenie
|
Kartki są śliczniutkie. Poczułam zapach świąt
.A z kolczyków najbardziej podobają mi się 3. |
|
|
|
|
#325 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolczyki lawa + cytryn super
![]() Kartki przecudowne!
|
|
|
|
|
#326 |
|
www.dulcedo.pl
|
Mnie też urzekły turkusiki, a kartki piękne!!
|
|
#327 |
|
Rozeznanie
|
Piękne prace. Kolczyki niby proste ale pomysłowe i niebanalne. Jednak inne. Co do kartek. Ehhhh, rozmarzłam się, przypominając sobie zapach makowca, skrzypiący śnieg i siarczysty mróz z dzieciństwa, cały ten nastrój Świąt i ten magiczny czas. Kartki są PRZECUDOWNE!!! Jestem nimi zauroczona
![]() Jakoś mi Twój wątek umykał a szkoda bo warto tu zaglądać
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#328 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuję dziewczyny
A jednak miło piszecie o bizutkach... A ja na wszelki wypadek wrzucilam i kartki, żeby było na wszelki wypadek coś co przykuło waszą uwagę...;-)Kochane jesteście !!! |
|
|
|
|
#329 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyjemne te Twoje zwyklaczki. Szczególnie urokliwe te z kwarcem. Zimowe w komplecie z karteluszkami
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Piechotko, ale Twoje biżutki zawsze są bardzo fajne i miło na nie popatrzeć. Z tego wrzutu najbardziej spodobał mi sie komplet z naszyjnikiem, te kolczyki i kolczyki z lawą i cytrynem. A o kartkach i innych scrapach już nie wspominam bo po prostu wychodzą Ci genialnie.
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.

.

jestem również

chyba pora sprawic sobie cos takiego 
śliczne to wszystko! Może i proste jak drut, ale tak jak pisała Lubomirka - na jesień doskonałe
Choc w zasadzie i jeden i drugi komplet jest chyba raczej naturalny i surowy... Dziekuję 

Muszę to jakoś nadrobić. Zauroczyły mnie Twoje surowe riolity w prostej oprawie. Piękna biżuteria. Też marzą mi się te kamienie
Jakiś ten biżuteryjny kącik nie taki jak kiedyś chyba... Przyszłam, wrócilam, postanowilam być. No ale jak tu być kiedy sięodzywasz, a w Twoim wątku cicho, glucho... Przychodzą nowe osoby, chcą, by im skomentować, ludzie komentują, a jakże. Ja też. No, ale ja jakoś tak z zasady zerkałam do osób, które mnie odwiedzają i zostawiałam slad. A tu nic. Nowi odkopują wątki z przed 2 lat. Kurcze - na forum scrapowym pokazałam kilka rzeczy dosłownie. A ostatnią jedna jedyną kartkę w ciągu jednego dnia skomentowało 15 osób. A tutaj po 7 godzinach ląduję na drugiej stronie...