|
|
#301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
Witaj
![]() Czy interesowalyby cię pryzmy prasowe cool beige ubytek ok 10% i delikatnie obruszony róg jednej kosteczki(wyślizgnęły mi sie niedawno z dłoni ) ale bardzo minimalnie ,za Stella In Two Peony, Stella McCartney ??
|
|
|
|
|
#302 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
L'oreal Professionnel, Vitamino Color, szampon chroniący kolor Incell Hydro-Resist, 250 ml,
brązer Lancaster pryzmy cienie pryzmatyczne te rzeczy mi się podobają, oczywiscie nie wszystkie na raz
|
|
#303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, w tej chwili tylko na meteoryty chyba bym się skusiła z pudrów/brązerów, bo resztę mam nawet w zapasie
|
|
|
#304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieni Givenchy prismissime za odżywkę raczej nie oddam , a może interesują cię jakieś kosmetyki dla dzieci ? mogę poszperać poza wątkiem i może coś sklecimy ?
|
|
|
#305 |
|
Rozeznanie
|
Witaj, interesują mnie:
-L'oreal Professionnel, Vitamino Color, szampon chroniący kolor Incell Hydro-Resist, 250 ml -Matrix Biolage, odżywka do włosów Fortifying conditioner, odlewka Znalazłabyś coś u mnie za to lub za część tych rzeczy? Pozdrawiam
|
|
#306 |
|
perfumove love
|
Lysta lysta
![]() Euphoria CK Noa Perle Olay, krem na noc miedziano-zloty cien Lancome Teraz Ty pobuszuj u mnie, duszko... napisz, czym sie podzielisz i jak w zamian ja Ciebie moge uszczesliwic ![]() p.s. Achhhh, zapomnialabym Kolekcjonuje rowniez SZALE, szaliczki, pashminy; mam pare nowych, wiec jesli bylabys zainteresowana...
|
|
|
|
|
#307 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Małpeczko
Wiem ze podobało ci się V Verino , więc piszę u ciebie. Dostałam ten zapach z wymianki, jednak okazał się kompletnie nie moją bajką Czy nadal jesteś zainteresowana? Odpisz u mnie.
|
|
|
|
|
#308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja te twoje skarby muszę przejrzeć na spokojnie, jutro nie będę miała netu cały dzień, więc jutro wieczorem albo pojutrze usiądę i jeszcze raz na spokojnie obejrzę te zdjęcia I odpiszę of course ![]() A jeśli masz zdjęcia szaliczków na podorędziu..., ekhem ![]()
|
|
|
#310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Masz teraz zadanie bojowe Opisz mi ten zapach jak ty go widzisz , to znaczy czujesz
|
|
|
#311 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() Ogolnie to bez pospiechu, bo do mojego przylotu do Polski jeszcze caly miesiac
|
|
|
|
|
|
#312 |
|
Wtajemniczenie
|
oj wiem ze cienie nie oddalabys za sama odżywkę... mysłałam że moze cos dobierzesz, dziecięcych kosmetyków nie potzrebuję, bo dla córci używam tylko z 1 rodzaju i mam w zapasie
|
|
#313 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#315 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za:
Matrix Biolage, odżywka do włosów Fortifying conditioner, mogę zrobić odlewkę bo mam dużą butlę, której nie mogę zużyć http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219364 |
|
|
|
|
#316 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się u Ciebie:
L'oreal Professionnel, Vitamino Color, szampon chroniący kolor Incell Hydro-Resist, 250 ml, Może znajdziesz coś u mnie dla siebie? Zapraszam
|
|
|
|
|
#317 |
|
Zadomowienie
|
Moja wizja zapachu ( ale z góry uprzedzam, ze na mnie się dość dziwnie rozwijają):
Początkowo czuję bardzo soczyste cytrusy, delikatne zielone jabłko... mmm, naprawdę czuć Nie wiem czy to tylko na mnie, ale jaśmin się pięknie rozwinął... jednak dla mnie jest go za mało, może dla tego do końca mi nie leżą. Po godzince na ręce przyjemna soczysta mieszanka. Grapefruit, łączka, i trochę limonka. Widziałam ze niektórzy czują w nich cynamon. Nie mam pojęcia jakim cudem, jak dla mnie to nieporozumienie
|
|
|
|
|
#318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, to jutro się zbiorę do tzw kupy i napiszę
|
|
|
#319 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#320 |
|
Zadomowienie
|
Z kolczyków raczej zrezygnuję, zastanawiam się nad jakimiś bransoletkami
A co ciebie interesuje ?
|
|
#321 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
M.in nowy czarny tusz LRP, jakieś kremy do cery suchej i wrażliwej, np. Iwostin, muszę popatrzeć na spokojnie ![]() A mi u ciebie wpadło w oko: Spray zwiększający objętość Ficker Bodifying - Osmo Essence (nr 33) Plastyczny wosk strukturyzujący do krótkich włosów Density Material - L’Oreal Professionnel (nr 38) lub Krem plażowy Beach Creme - L’Oreal Professionel (nr 1b) stopień zużycia: oryginalnie 100 ml, nieużywany ewentualnie: Mgiełka nabłyszczająca do włosów Pure Gloss - L’Oreal Professionnel (nr 37) Srebrny wisiorek z łańcuszkiem (3 kwiatki z zielonym oczkiem) - Kobe 9nr 20) nie używane, metkę zgubiłam 6 tabletek inneov gęstość włosów (nr 24) w sam raz na wypróbowanie, (60 szt. kosztuje w aptece około 80zł)
|
|
|
#323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, a co ciebie za tą wodę interesuje ?
|
|
|
#324 |
|
Zadomowienie
|
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,- Jessica Simpson, Dessert Treats, Hula Girl , zapach który jest idealnym na lato egzotycznym mixem kokosa, bananów i mango, mi się kojarzy z chińskim piórnikiem i gumkami-myszkami , jest prawie całe 30 ml, bez kilkunastu psików.
Czekoladka Prissime Noa Perle. To jest to co mi się ogólnie podoba ( tzn, chyba najbardziej). ,
|
|
|
|
|
#325 |
|
Wtajemniczenie
|
odzywka jest 3 razy droższa...
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
Cacharel , Noa Perle, edp 30 ml, bez 2-3 psików, w kartoniku,
Nouba Rainbow Eye Liner, eye liner do powiek, odcień 22, złota miedź, tylko wypróbowany kolczyki zielone ręcznie robione (ewentualnie) Gliss Kur, szampon Asia Beauty, ekstrakt z kwiatu lotosu i proteiny soi, włosy trudne do ułożenia i wymagające pielęgnacji, 250 ml, nowy, - Fudge, Szampon i odżywka precyzyjnie dobrane do włosów są warunkiem niezbędnym do osiągnięcia sukcesu w pielęgnacji włosów, które staną się zdrowe i będą zwracały na siebie uwagę. to mnie u ciebie interesuje
|
|
#327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakie właściwości ma tusz LRP, który masz? - Pogrubia, - wydłuża, - efekt naturalnych rzęs ? |
|
|
|
|
|
#328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#329 |
|
Zadomowienie
|
To może coś byś dobrała ? albo podpowiedziała mi czego szukać "na zapleczu" ?
![]()
|
|
#330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

) ale bardzo minimalnie ,za Stella In Two Peony, Stella McCartney ??

, w tej chwili tylko na meteoryty chyba bym się skusiła z pudrów/brązerów, bo resztę mam nawet w zapasie