![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Różne różności. Sprawdź >
Zapraszam do wymiany.
MAKE UP 1)Minimaskara Clinique (high impact mascara) Kolor: 01 black Nowa, 4g 2)Szminka Loreal Star Secrets Kolor: 707 (ciepła, koralowa czerwień) Nowa 3)Pomadka do ust Inglot AMC Kolor: 69 (ciemna śliwka, fiolet) Stopień zużycia: max 10% (użyty może 3 razy) poszło do Misianki 4)Puder rozświetlający Sephora (highlighting compact powder) Kolor: ivory Stopień zużycia: 20% 5)Korektor kryjący Vichy Dermablend Kolor: 20 Nude Stopień zużycia: 20% 6)Puder brązujący Pupa Kolor: 02 Stopień zużycia: max 10% (użyty może 5 razy) 7)Eyeliner Inglor Kolor: 24 (brąz) Stopień zużycia: max 10% (użyty może 5 razy) 8)Kępki rzęs Art Deco Kolor: medium black Zostało 42 z 48 kępek. 9)Lakier do paznokci IsaDora nr 184 (ciepła czerwień). kupiony w maju 2009. użyty 3x. Oddaję, bo używam chłodnych czerwieni, a ten odcień jest ciepły. 10)Rozcieńczalnik do lakierów Mogę zrobić odlewki, bo nie zużyję całego sama. ZAPACHY 1)Puma I’m going Man 40 ml EDT, nowe 2)Puma I’m going Man 75 ml DEO Spray, 3x psiknięte 3)Miniatura Christian Lacroix Rouge ADP (5ml? – brak info na butelce), nowe CIAŁO: DOKŁADKA: Luksusowy żel do ciała Blue Lagoon Farmona NOWY, fotka na życzenie. Opis tu: http://apteka.we-dwoje.pl/farmona_fa...ul,a15390.html 1)Masażer antycellulitowy drewniany, nowy 2)Pumeks naturalny do stóp, nowy 3)Wałki do loków, nowe 4)Etiaxil skóra wrażliwa, użyty max 10x 5)Zestaw mini kosmetyków Mary Kay zapakowany w śliczną torebeczkę a.2 balsamy - każdy po 29 ml, zapachy: red tea & fig, lotus & bamboo b.2 pellingi - każdy po 28 g, zapachy: red tea & fig, lotus & bamboo TWARZ: 1)Krem do twarzy Bioderma Sensibio DS (przeciw podrażnieniom, zmiękczający i wygładzający naskórek) 90% zostało WŁOSY: DOKŁADKA: Loreal Richesse de Diacolor Profesjonalny krem koloryzujący do włosów "ton w ton" kolor: ciemny blond zostało pół opakowania, otwarty pierwszego kwietnia. Farby nie ma na fotce. Mogę zrobić na życzenie. Opis produktu: http://www.lorealprofessionnel.p l/_pl/_pl/products/fiche_S.aspx?Catcode=Axe_ Salon^Axe_Coloration_S^F1 _Col_TonSurTon_S&prdcode= AB2&tc=Navigation^Nav_Pro duits_et_conseils^Nav_Pro duits_et_services& 1)Wałki do loków, nowe 2)Hann Virgin Coconut Oil (maska do włosów grubych, zniszczonych, robi się ją na ciepło) Została połowa opakowania, mogę zrpboc odlewki, mogę oddać w całości INNE: 1)Orzechy piorące ekologiczne firmy My Ecolife. Próbka - 3 orzechy SZUKAM...
Edytowane przez paipai Czas edycji: 2010-04-08 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Różne różności. Sprawdź >
coś za:
b.2 pellingi - każdy po 28 g, zapachy: red tea & fig, lotus & bamboo 6)Puder brązujący Pupa 5)Korektor kryjący Vichy Dermablend poszukaj w obu wątkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
coś za 2)Szminka Loreal Star Secrets
Kolor: 707 (ciepła, koralowa czerwień) i za ciepło czerwony lakier?
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
5)Korektor kryjący Vichy Dermablend Kolor: 20 Nude Stopień zużycia: 20% poza wątkiem mam nowy jedwab Farouk - 14 ml z Douglasa ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u ciebie:
Krem do twarzy Bioderma Sensibio DS Puma I’m going Man 40 ml EDT Zestaw mini kosmetyków Mary Kay Znajdziesz coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#7 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Coś u mnie za: 4)Puder rozświetlający Sephora (highlighting compact powder) 7)Eyeliner Inglor 5)Korektor kryjący Vichy Dermablend 3)Miniatura Christian Lacroix Rouge ADP (5ml? – brak info na butelce), nowe 4)Etiaxil skóra wrażliwa, użyty max 10x 5)Zestaw mini kosmetyków Mary Kay zapakowany w śliczną torebeczkę ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
nie używana, daty nie ma
![]() |
![]() |
#9 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...9&postcount=62 Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Minimaskara Clinique (high impact mascara) Puder rozświetlający Sephora (highlighting compact powder) Miniatura Christian Lacroix Rouge ADP (5ml? – brak info na butelce), nowe Etiaxil skóra wrażliwa, użyty max 10x 5)Zestaw mini kosmetyków Mary Kay zapakowany w śliczną torebeczkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
puder pupa, kepki artdeco, zestaw mary key i etiaxil>?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Chętnie przygarne: puder rozświetlający sephora puma I'm going man zestaw 4 sztuk Mary Kay Mój wątek sie zdezaktualizowal ale moge CI zaproponowac: Adidas 3 Frozen ubytek jednego psika poj.50ml niedostepne juz w Polsce Dezodorant Adidas Vitality nowy Nowy intensywnie nawilzający szwedzki balsam do ciała LBD 400ml lub 200ml Odlewke perfum Celine Oriental Summer 10ml w atomizerku Odlewke perfum J.Pozo in black 5ml w atomizerku Odsypki minerałów brązerów i róży Odlewki innych markowych perfum Mam tez rozświetlacz Artdeco(ale oddam go za cos super) Kochana i jak ???? Jeszcze poszperam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
interesuje mnie: Pomadka do ust Inglot AMC Kolor: 69 (ciemna śliwka, fiolet) Stopień zużycia: max 10% (użyty może 3 razy) To ta w słoiczku na zdjęciu? Mam u siebie peeling Oriflame, Radiance Energy, enzymatyczny, może Cię zainteresuje? A może znajdziesz cos innego? ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() SZUKAM...
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2010-03-28 o 18:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Raczkowanie
|
Niestety nic.
Cytat:
![]() Szukam tego co napisałam w pierwszym poście na samym dole (sekcja "Szukam") oraz pewnie skusiłabym się na dobry zielony korektor oraz coś brązującego do jasnej karnacji. Cytat:
Chętnie wymienię się na: - peeling cukrowy Ekspresowe Pedicure Eveline, zużycie max 10% z wyjsciowych 100 ml oraz jedną z tych dwóch rzeczy: - konturówka z gumką do rozcierania Professional Kohl Avon, kolor Plum (fiolet), użyta 1 raz - lakier d/paznokci Avon, kolor Cherry Jubille (ciemna czerwień, wpadająca w bordo), bez kartonika, ale nie użyty (nie ten kolor kupiłam) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za kępki, korektor i antyperspirant?
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1) 2x jedwab 15ml 2) kolastyna balsam z poświatą przedłużający opaleniznę 150ml 10.2010 3) Dermedic Hydrain 4) aquolina biala czekolada 250ml 12.2010 lub ewentualnie oriflame christmas joy 150ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Jeśli Ci to odpowiada, zapraszam na PW ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Niestety nic.
Niestety nic. ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Zajrzysz do mnie ??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Etiaxil?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej:
widze, ze szukasz balsamow, brazujacych balsamow i tpo w watku mam zestaw the body shoop i balsam wlasnie z drobinkami http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post18139928 zag;ladnij czy Ci sie pdooba jesli Ci sie spodoba chetnie cos wybioore u Ciebie ![]() pozdrawiam
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za puder rozświetlający sephora?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
1)Krem do twarzy Bioderma Sensibio DS
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wstrzymuję się z odpowiedzią do jutra rana. Niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.